Det händer saker hela tiden, men inte alltför mycket ..

Tjahapp. Vart någon dag sedan det skrevs något här. Har inte tid till så mycket. Försöker att inte sitta så mycket mer vid datorn än när jag jobbar. Den tiden jag har när jag är ledig ska man planera väl! I Onsdags träffade jag Sandra, nästan hela dagen, körde ut till hennes mammas hus mitt ute i ingenmansland, Janstorp. hade verkligen en mysigt dag tillsammans. Innan på dagen var jag på Prenad och på morgonen så tvättade jag bilen innan jobb och sen bokade/köpte jag biljetter till oss alla för att de Brittan i höst. Ska blir riktigt bra. Köpte en extra biljett, får se vem som fyller den platsen.. Men om inte annats så vet jag någon som fyller 18 den månaden som säkert gärna följer med.


Annars då? Jobbat på bränan (bokstavligt) först med Sandra och sedan själv igår. Men gud vad varmt det var ... Igår hade vi en ny tjej på jobb, kan blir bra. Det behövs.

Också kom Sara och Mia hem igår! Och Malin bara någon dag innan! Och nu är det bara två veckor tills vi är i Finland. Och de har fått lägenhet. Och vi har fått lägenhet. Och ja, det blir nog en rätt bra sommar ändå. Eller tja, det lär ju visa sig hur mycket man är värd...


Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0