Hej pluttisar!

Hemma nu! :) Eller ja, jag var hemma redan klockan åtta, men jag var tvungen att ta igen lite mys med älsklingen först :). Eller jag åt när vi kom hem (ägg och mackor, gud så gott!) sen läste jag alla brev jag fått från mina läkare, och ja, jag börjar fan med ett besök redan imorgon klockan tio. Nu ska jag till en yrkes och miljödermotalog, på hudkliniken. Hoppas det inte är Nils jag ska till ....... Jag vet inte hur jag känner inför detta, är nervös såklart.

Åter till min hemkomst :). Efter igenomläsningen av de brev jag fått från läkare osv. så gick jag och packade upp, har nog aldrig gått så snabbt! Älskling hjälpte till och klippte av lappar på det som är helt nytt och bara ska tvättas innan det kan användas.

Mja, det har väl blivit en del, fick tre toppar/tröjor av mamma. Några trosor som jag fick pappa att betala.. Och igår, alltså lördags hittar jag en sjukt snygg Mario Valentino väska. Som jag blev helt kär i. Kan ju smått avslöja att jag är skyldig pappa alldelles för mycket. Pappa tycker att jag är (även om han inte uttalat det) bokstavligen sjuk i huvuvdet som handlade den. Tur att han inte vet prislappen på Gucci'n. Men iallafall, ibland hittar man saker man tycker om väldigt mycket. Detta var ett sjuk köp, och jag vet vilka idiotiska tankar det finns om detta, vad händer om den går i sönder t.ex.?

Nej jag tänker inte babla på om en väska som tagit i princip hela mitt studiebidrag, utan kan berätta att det är trevligt att så pass många varit inne och kollat om jag skrivit något, även om ni vetat att jag varit iväg ;*. Saknar alla ofantligt :(...

Är inte ett smack trött (även om jag borde sova nu) för igår vid denna tiden (en timme tillbaka på Teneriffa också!) satt på en av våra favvo ställen och avnjöt det sista av vår paella och kollade in dessert listan... Överlag har vi väl haft helt ok, även om vi alla varit rätt trötta på det stället, främst vårt otroligt ÄCKLIGA hotell. En natt när jag var uppe och kissade var det två kackelackor på toaletten, då är man minsann inte sugen på att jaga dem äcklena, men jag tog en iallafall :). Inte nog med vårt skabbhotell, vädert kunde varit såååå mycket bättre! Jag har räknat på det och vi har haft sammanlagt på en vecka fem timmars sol. Och då kan man ställa sig frågan, varför i hela friden åkte vi dit för, FÖR ATT SOLA! Haha, patetiskt. Därför är det endast ett fjuttigt solstreck vid bikinin, well well, you can't have it all. Har varit riktigt mysigt att bara ta det lugnt med familjen iallafall, vi har ju tom ätit mat tillsammans, vilket vi sällan annars gör..

Nej, dax att runda av nu, ska fixa det sista som ska packas upp, det är typ necessären med smycken och så. Sen får jag väl börja packa ihop vad jag kan tänkas vara allergisk mot, för det ska jag ta med mig imorgon till dermatologen..

Förresten, hoppas alla har haft en bra vecka här hemma :)
Smack !

God natt... eller?

Mja, är just hemkommen från Nymans. Massor av trevligheter och på något sätt slutar vi alltid gapandes och skrattandes framför BUZZ, det är nog bästa underhållningsspelet någonsin! Själv vann jag två av tre gånger så .. ;).

Nej, klockan är långt efter elva och närmar sig tolv, här sitter jag. Och nu ska jag duscha, packa det sista och sedan hinna få lite sömn innan klockan ringer kvart i fem, då ska älskling på något vänster ta sig från mig hem till sig och hämta bilen och sedan köra oss till Sturup. Vet faktist inte när planet lyfter men det är mellan sju och halv åtta iallafall!

Och varför jag satte mig här var faktist för att jag inte berättat om i torsdags! Då slutade jag två och blev sedan hämtad av min familj samt J, så körde vi till DK, och tivolit, där vi vann massor av saker till Fifi. Sen bara för att vi var "tvugna" testade vi en sorts gripklo på Ipods, och vi fick en! Dock en shuffle bara så den är ju liten och utan skärm, men ändå! Allt vi stoppade på var 80 dk! Så nu har älskling en metallic lila 1GB shuffle :). Fast han vägrar ladda hem itunes så han kommer väl ladda den från min, om en vecka, haha!

Nej, nu ska jag ta mina tabletter och fixa mig så gott jag kan innan älskling kommer, sen ska jag somsagt in i duschen.
Smack!

Don't know how to act

Har ni tänkt på hur mycket snygga kläder det finns ute nu? JAG GILLAR'T! Dock (som jag även haft en diskusion om idag) är jag snåååååål. Eller rättare sagt, jag KAN lägga band på mig själv. Men det är för jag vet att jag lätt skulle kunna spendera några tusen på det som finns ute nu, ja, jag gillar verkligen det som är nu. Riktigt hett. Och för att piffa till lite idag, handlade jag en spetstopp från Gina, funderar på en röd topp/kjol med. Fan jag vill nog ha den..

Orkar inte skriva något långdraget. Kan iallafall berätta att imorgon vid denna tiden är Siestan snart slut, vilket beytder att det kanske blir en marknad eller ett köpcenter, på Teneriffa. Najs! Men, jag har knappt börjat packa än, känner inte alls för att packa.

Idag hade jag velat gå ut och bara dansa järnet, fan det är verkliegn sånt humör. Även om ipoden går på högsta volym kan det inte ersätta ett proppat dansgolv, musik som gör att golvet gungar och ett jävla bra humör! Fan vad jag vill ut.
Skulle kunna dra ut ikv'll och sova på planet imorgon, hade varit så jävla bra, jag hade behövt det! Ut och dansa, dansa och DANSA! Ingen som vill ut? Jag är verkligen på att dra ut!

Igår var min sista praktik dag, wiho! Lite sorligt, alla sa att det var synd att det redan var slut för min del, kramade om mig och sa att jag var jätte duktig. Verkligen bra! Jag har trivts som fan, även om jag varit ett klyddebarn, och att jag inte har sju veckor utan bara sex veckors praktik, med tanke på ecksemen som förvärrats dramatiskt.

Var hos syster Carina (?) på skolan och pratade, ska prata med en kurator? Iallafall så kommer det väl mest bli prat om vad jag ska göra med mitt liv. Känns så jävla tråkigt, ... Pratade även med Nils min hudläkare i onsdags, vad var det jag sa? Jag ska börja sola igen.................................................................... Efter en lång och jobbig dag klippte Gummsi mig, med sällskap av både Måsen och Melle :). Melle och jag ska iallafall starta klubb så ska vi gå till Mås och prata ut om våra problem! Haha!

Träffade Saaara

Sen har veckan bara gått. Ohja, igår täffade jag Sara ^^. Vi åt på Jensen och delade som vi gjort innan, sen gick vi massor i stan och därefter hem till henne, där åt vi tacos på kvällen och sen såg vi idol och därefter blev det film och telefon prat med Sandra sötingen. Evigheter sedan! Hade mycket trevligt igår ^^. Ibland behöver man sådana riktiga mys kvällar. Tog bussen hem vid halv ett, och på bussen satt Annica! Henne tänkte jag på i torsdags och så hoppar hon på bussen på Gustav :D. Så vi hade en trevlig pratstund på bussen! Bestämde att vi får ses någon dag :).

Idag har jag typ, eller, jag börjar om, idag har jag inte gjort något vettigt. Gått på burlöv, gjort av med 200:- och nu ska jag egentligen packa, sen ikväll eller vid 18.00 så ska vi vara hos Nyman och äta tacos hela tjocka släkten! Alltså, Jonas släkt. Min släkt är liten, en XS!

Nej, nu ska jag upp och försöka få tummarna ur röven och packa.

Ha det bra alla här hemma, och det ryktas om att det ska bli -10 här hemma,
så försök att inte frysa ihjäl undertiden jag är borta! Själv hoppas jag på 25+...
Smack!

The truth is

att jag borde sova, jag borde flossa tänderna, ta tabletter, ta medicin, mejla Annelie, reda upp saker. Men, det finns ingen lust till allt. Har man gått såhär mycket i skolan och jobbat på, så gott man kunnat under alla omständigheter, då ska man väl inte känna i sitt sista år att man bara skulle vilja ligga kvar i sängen varje dag med täcket över huvudet och bara vara osynlig? Kämpar man för att känna såhär i slutet? Jag tror jag behöver något. Något starkt.
Smack!


Hjärnspöken

Jag vet inte, denna dagen har känts skum. Som om något saknats, kanske är det jag själv. För långt borta i tankarna? Iallafall är "allting" godkänt av Johan och nu på onsdag ska jag träffa skolsyster så ska vi väl prata lite. Ser verkligen fram emot det hur mycket som helst. Verkligen.

Jag har iallafall fixat mitt internet, jag blev så himla arg och allting på en gång igår. Denna helgen har varit så tankefull på många sätt, allting med resan och så, och hur man ska berätta för de som behöver veta. Att åka på "semester" mitt i allt, låter som ett fult sätt. Idag har vi pratat om ifall vi borde kolla på hus i något varmt land, hur sjukt är inte det? Nej, det händer mycket denna veckan, och jag fasar nästan för onsdagmorgon, då ska min specialist hudläkare Nils ringa och antagligen kommer han vilja att jag ska uppta solningen på sjukhuset. Jag vet inte hur jag ska hinna med det. Hur jag ska orka vara en slav, åt mig själv.

Idag skulle jag träffat Sara och Sandra, men det körde ihop sig. Istället kom fam. Borg och hämtade mig, sen körde vi hem, ringde skolsyster, lagade mat, åkte till apoteket och hämtade ut lite salvor, får bunkra nu när vi ska iväg. Läste ett häfte där som det stod om ecksem i, haha allting stämde på mig och det stod om man hade dessa symtom skulle man direkt söka läkare, tjena jag heter Veronica och jag har haft ecksem i hela mitt liv, gått på hudkliniken i två år, och vad händer? INGET. Alla bara skickar en vidare. Det är ju lättast. Sen ringde Jonas och frågade om han skulle komma över, vilket lät helt ok. Det står ändå still just nu.
Smack ! 

Utkast: En kall, ...

En kall, hård vind, massor av regn, det är mörkt och du kämpar för att bara komma hem ens genom vinden en hård kast vind får dig ur balans för en mikrosekund, plötsligt snubblar du på en gren, slå upp knäet, vilken otur,. Salt bilen har varit ute, så det svider extra mycket. Du reser dig upp, känner att nej, jag är snart hemma. Du kän ner dig stark för en sekund, sedan faller du, igen och igen och igen...

Om sex dagar har jag precis gått på ett plan som ska ta mig till Playa del las americas.
Sinnesstatus: Vad händer?
Smack!

I'm gonna walk all over you

Nananana, mina skor :) Eller som vanligt, blogg.se kan inte ladda upp bilder från paint? Fattar inte vad jag gör för fel. Nej tyvärr, då blir det inga bilder om jag inte fotar dem, laddar in på datorn och laddar upp här. Men det låter och är så omständigt. De är najs iallafall och, ja det är väl allt!

Har nyss kommit hem från att hämta pappa och hans vän Gert. Har laddat upp med mina lussebullar och ett glas nyponsoppa. Mums! Har nyss skrivit ner vad jag ätit idag.. Kan ju säga att genom skriva ner det, ser man allt det "onödiga". Så nu ska jag börja äta knäckebröd, låter det inte riktigt trist? Man blir iallafall mättare eftersom man får tugga mer.

Nu ska jag in och köra min solning, eller först skriva färdigt i boken ... Ska nog köra 15/15 min idag :). avkopplande och de senaste gångerna har jag somnat ^^. Tänk att klockan snart är nio också! Dagen hara bara pyyyyst iväg. Ska skriva i boken, sola, fixa en sak, ta tabletter, flossa tänderna, borsta tänderna och SOVA! Alltså blir det inte sängen förrens halv elva, idag igen.
Smack !

I really hope you forgive me..

Idag är det onsdag, och imorgon är det torsdag sen är det heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg! Så skönt! Ska ta en lång skogspromenad till helgen, behöver rensa ut alla knäppa tankar jag haft. Men åter till idag! Idag har jag handlat skor :D. Mycket dyra skor, men eftersom jag har världens bästa mamma (vilket jag berättar rätt ofta nu, men det känns som om det är en sådan period som det behövs uppmuntras lite extra i, ellerhur?) så betalade hon hälften. Dock hittade jag ett par andra som jag inte vet om jag också vill ha, fast där behöver jag nog höra från Jonas att dom är riktigt fula eller något. Dessa som jag köpte var de första jag sprang på och dessa är bara så jävla YES! Skinn och allt (jo jag är så ordentlig och tar hand om fötterna).

Fast jag kan ta allt från början, för idag har varit en sådan härlig dag! :D. Körde jag till jobb (som jag gjort i två veckor och hem med, ohyes). Fixat med kläder hela dagen, vikt och så :). Slutade två, mums på det! Så kom mamma och fifi och mötte mig så handlade vi skorna typ direkt. Sen körde vi till dom thaithai vid ekohallen och handlade mat, mums. Åt bara litelite? Inte ens halva. Men det gör inget :). Sen blev jag såååå trött så jag somnade och kl. 5 hade jag lovat Fifi att gå med på hennes gympa. Sen varade den till sex och när vi kom hem och var frusen så drack jag lite te.

Nu ska vi (jag höh) köra iväg och hämta pappa som varit på aktie träff B). Sen ska jag sola och fixa en annan sak.
Smack !

The devil wouldn't recognize you

Ja, jag har fastnat för lite låtar som spelas dag in och dag ut på Lindex. Kan ju berätta att det skett stora framsteg. Efter många om och men. Nu börjar jag 9.00 och slutar redan 14.00. Tycker ju att det är så kul där och jag stor trivs! Så detta blev bäst, nu får vi se hur allting utvecklar sig. Dessutom solar jag en gång om dagen här hemma i vårt solarium. Det låter mer fancy än vad det är, men om jag har tur så funkar det. Och så kanske jag inte behöver vara så sjukligt blek som pappa tilltalade mig så jag brast ut i gråt. Det är helt enkelt inte kul att höra sanningen så hårt. Men det var i helgen, och nu är det en ny vecka med nya tag!


Märks det att jag är på bättre humör eller vad? Kan ju berätta att skorna jag hittat iinte gör det värre, dom är grymma, riktigt fula faktist! Men men, ibland blir det inte som man tänkt sig! De skorna jag vill ha kostar 600:- och så jävla rik är jag inte, även om jag funderar på att göra en fuling och gå till mormor ....... DE ÄR LÄCKRA! Men sen vill jag ändå ha dem från skopunkten... Och imorgon är julen färdig på Lindex kl 10. Så självklart vill jag göra av med en förmögenhet där också :(. Livet är svårt alltså. Sen ska det bli julklappar och nyårs kläder/dricka/whatever! Alltså en jäkla massa spendering, eller så önskar jag mig nyårs kläder i julklapp? Fan vad jag är smart. Hoppas linnet är kvar på Lindex imorgon. Tur att jag har rast 11.00-11.15...!

Idag har jag vikt massa kartonger till julklapparna jag sedan lindade in i sidenband, riktigt fint! Fått värsta julkänslan och allt! När jag slutat tog jag mig till Sara praktik och hämtade henne, sen gick vi hem till henne. Gjorde snabb makaroner och köttbullar, jag åt fem stycken. Ajaj, men jag mådde illa sen så. Well, vi fick gjort hela muppen till PA't vi är så grymma och hade flyyyt idag! Sen kollade vi tv/somnade. Och beslutade oss att vi helt enkelt var för trötta för att träna. Lite over sex blev jag hämtad. Sen körde pappa och jag till trianglen och kollade skor, dock hade de inga där. Sen körde vi till skopunkten och då hittade jag dem ...... Sen körde vi hem, och jag har bara tagit det lugnt och kollat skor på internet. Mums! BRANDOS heter den sidan jag inte kom på innan, ååååh! Måste kolla där med!

Nej nu måste jag sola! Fortsätter sen!
Smack !

Me vs. I

Min hjärna har gått på helspänn idag. Gråten i halsen och jag vet inte vad jag ska göra. Mitt psyke lägger av och jag ger upp. Men vad ger jag upp? Jag orkar inte tänka, för det gör jag för mycket och jag, jag, jag och jag. Hela tiden jag. Jag vet inte mer och min hjärna kramar åt den sista tanken innan jag går in i den enda vilan -sömnen. Som jag tom. fått tabletter till, för att jag iallafall ska kunna somna. Jag vet inte hur jag ska göra med något. Varför är man jämt så jävla duktig?

Detta är bara andra gången jag sitter och gråter idag. Det skulle kunna vara hundra gånger till, för det tär.
Jag hatar att inte ha kontroll, och jag hatar att vara under kontroll. När man är sjuk på alla andra sätt så märks det ofta, förkylning (snor och slem), Vinterkräksjukan (kräääääk) och ja, typ allt! Men eksem och astma, nej det märks ju inte mer än "lite" utslag på huden, och astma, vaddå, det kan man ju bara dö av? Hade jag haft en kräksjuka hade jag iallafall kunnat stanna hemma och kräkt fördigt tills man blivit bra. Det jag behöver är sol, och det finns ingen sådan här.
Det känns som att ingen förstår, men vad är eksem att förstå.. ? Vad vill jag ens att någon ska förstå?

Det enda som blivit bra idag är att jag bakat lussebullar. Typ.

Har iallafall skrivit färdigt  i min lilla bok nu och tårarna slutat rinna, så godnatt. Imorgon är en ny dag ....
Smack !

Mornin'

Godmorgon.

Det har gått en vecka sen jag skrev nu, jises. Det har hänt en del kan man väl säga ...

I tisdags var jag hos min läkare Barbara. Hon sa att jag omedelbart skulle sluta på Lindex för att jag förstör mitt liv. Jag får aldrig jobba som har något med kläder eller möbler att göra (likaså som smutsiga/dammiga miljöer, parfymeri eller blomster butik). Jag har fått ett läkarintyg om att jag inte får vara kvar där och mina eksem samt astman har nog aldrig varit så hemsk, allt extra beroende på min praktik.

Vad är då det svåra? Varför slutar jag inte?
Det är för kul, jag trivs jätte bra även om jag har de längsta dagarna ever. Men är det värt min hälsa? Nej.
Jag tog några blodprover och fick några nya mediciner utskrivna. När vi åkte till apoteket såg jag att någon tablett låg på över tusen kronor, helt jävla sjukt. Jag har så många "jag får inte" att det inte är kul längre. Det enda som känns riktigt bra nu, det är när jag sover, jag är verkligen helt borta, så bra tabletter är det väl. Dock hjälper de inte mot hur jag ser ut. Jag ser ut som ett monster. Jag har varit i tre olika perioder av mina ögon "eksem".
Första: Det kliade och krämen hjälpte.
Andra: Jag blev svullen (folk frågade om, jag varit i bråk), det fjällade liiite och kliade.
Tredje (det jag är i just nu): Det kliar, är grymt svullet (ibland kan jag inte öppna ögonen, är fruktansvärt torrt, och fjällar till tusen!

Jag vet inte vad jag ska göra längre. Mamma och pappa kollar på sol-läknings-sjuk-semestrar för att jag ska bli bra. Men hur går det då med min praktik, hur mycket FÅR man missa? Varför är man så jävla duktig alltid? Kan man bara för en gångs skull skita blankt i alla måsten? För jag är så jävla trött på dem. Man ska vara glad när man vaknar, det första jag tänker på är hur jag ser ut kring mina ögon. Och om det är sol ute så jag kan ha mina solglasögon på, för då ser ingen det. Det känns förjävligt. Ingen annan behöver tänka så, men nej, klart som fan ska jag få det.

För att testa med allt nu, skriver jag upp exakt allt jag äter, vem jag träffar vad jag gjort under dagen, om jag duschat, om jag haft parfym, vilka smycken jag användt, hur länge jag suttit vid datorn, vilka krämer jag smörjt mig med. ALLT! Jag orkar inte. Hade behövt en fet jävla break från allt. Jag kunde inte ens ha lite mascara på klassfotot, mitt sista klassfoto.


Well, veckan har väl flutit på ändå. Tränade i tisdagskväll, det är alltid så skönt. I onsdags träffade jag Mås, så vi hade vår snackstund :). Torsdags inget spec. I fredags efter jobb lagade jag och älskling tacos och sen kom Carro och Theis så såg vi idol, spelade buzz, sjöng singstar. Vet inte hur längesedan det var vi träffades och det är riktigt synd ... Vi hade iallafall jätte trevligt i fredags ;*. Igår var det lördag, vaknade efter tio, var så jääääävla trött. Och sen spenderades dagen i riktigt chill tempo. Dock kollade vi resor och så, ... Fast när klockan blev.... fem - sex, då körde jag med mamma till Sara och senare träffade vi Mia och Mini så tog vi bussen till TH, där de handlade godis. Och sen tog vi bussen till Sara där vi såg "Tomten är far till alla barnen" och vi såg början av Beck, sen blev jag hämtad av mamma halv elva typ, ville inte ta bussen hem ensam sedan i söndags... Skönt att bara ta det lugnt och umgås :).
Idag är det enda jag ar uppskrivit i min kalender är att jag måste skicka in loggbok, prata med Sara och ringa Rita. Rita har jag redan ringt så det är avklarat, typ, fast hon skulle iväg så hon fick ringa senare. Annars ska jag väl mest fundera på hur jag ska göra med min praktik/ sjukning/ vad jag ska säga till alla och om jag ska söka ny praktik. Fan vad detta är invecklat.
Smack !

Taffsande och Copyright :(

Alltså, idag har verkligen INTE varit min dag (bortsett från att jag hade en heldag med Sara!). Vaknade halv nio, sovit dåligt och sovit lite. Städade och fixade mig. Hoppade på bussen till Sara vid ett.

Vid jägersro hoppade det på en man. En utländsk man i 35+ som satte sig bervid mig. Han hade påsar och skit han handlat, så jag hoppade ihop lite extra. Han la sin hand mellan våra säten som vid den tidpunkten verkade vara ett enda säte för jag satt i fönstert, ungefär. Och sedan under hela färden kröp hans hand längre och längre under mitt ben. Jag bytade hur jag hade mina ben för att konstatera att det kanske kunde vara hans jackkant, -men nej. Det var hans hand.

Att ha en främlings äckliga jävla hand under mitt ben (?), är obehagligt. Bussen var hur full som helst, men när han hoppade på var där flera andra helt tomma säten lediga. Ändå satte han sig brevid mig, MIG av alla jävla människor. Och hans äckliga hand, som kröp längre och längre under. När vi kommit till ungefär sofielund, hann jag bara börja på "skulle du vilja ta bo..." och hans hand försvann från att vara under mitt ben till att fumla med hans påsar och slutligen lägga upp dem i hans knä. På södervärn hoppade han av.

Resten av vägen till Sara satt jag bara chockad och tänkte. Tänkte hur jävla mycket jag ångrar att jag inte bara skrek så jävla högt på honom, att han var ett jävla äckel. Antagligen hade idioten inte förstått svenska ens. Men nej, komma hit, få pengar och sen taffsa, vad fan är det? När jag kom hem till Sara skulle jag berätta om honom, men jag började bara gråta. Så jävla äckligt. Tog av mina leggins och kastade dem. Fick låna mjukbyxor av Sara sen cyklade vi till stan så jag fick handla nya leggins, vilket Sara också gjorde. Nej fyfan alltså.

Beskrivning av äcklet:
Utländsk, 35 +, lejongul jacka, normalbyggd, kortklippt svart/grå hårig och satt rakt fram hela tiden.
Åkte från Jägersro till södervärn, hade två påsar och den ena var från Jula. SE UPP!



Annars har jag och Sara mest haft det lugnt och mys idag :). Efter vi varit i stan cyklade vi hem till henne, hon och hennes mamma åt, sen körde vi hem till mig och såg GG, alltså, det hände ju rätt mycket, men åh! Vi handlade rostat majs på TastyHouse när vi gick i stan så det åt vi till GG och EMS. Sen nu halv tio tog hon bussen hem :/. Fast vi har haft en trevlig dag! :D tack tack <3.

Och nu när hon gått och jag kommit in, så kollar jag ju alltid vad det är för personer som kollat in min bdb. Då var det en tjej från stockholm som tagit en av mina bilder och laddat upp själv JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG ALLTSÅ! DETTA ÄR ANDRA GÅNGEN!!!!!! Bilden är på mig och jag har själv fixat till den, orka att man är "stor" och snor andras bilder.
Här har ni länken till henne :)
http://inay.bilddagboken.se/p/main.html

Nej fan vilken jävla dag alltså. Och slutet på lovet och allt :(. Ska försöka somna nu. Och vakna imorgon.
Smack !

Make up your mind, it's now or never!

Somnade jätte sent inatt. Helt jävla onödigt. Meeeeeen, så kan det ju vara ibland. Så det är bra att det inte är på ett tag nu. Men, som jag säger, det kommer tillbaka, somehow. Somnade efter tre, men innan fyra. Vaknade halv nio. Det betyder att jag kan räkna de timmar jag sovit på en hand. Känns verkligen jääääävligt IDIOTISKT!

Men Jonas, du får tillbaka jag lovar ;*. Jag ska också säga att jag tar en taxi hem och sen dröjer det ungefär tre timmar tills man verkligen tar en? Nej, jag är för trött för att ens agga. Och det värsta är att jag har min jävla plattång hos honom. Så jag är ju inte mycket smartare. Skitockså!

Funderar på att köra bort till honom ändå på något sätt och tjuva tillbaka plattången. Snart dax för dusch iallafall. Sen är det fixi-fixi och sen Sara och stan. Och idag ska vi äta ugnspannkaka, på mitt begär. Igår var en riktig tjockis dag.
Tänk att idag är det sista dagen innan jag går ut på fyra veckors praktik igen. Jises. Sen gäller det att stänga av systemet och bara vara.

Skulle vilja åka iväg, bara för att få nya krafter, fan det finns mycket jag vill göra. Fast helst av allt skulle jag nog vilja bli av med min fina ögoneksem som veeerkligen kommit tillbaka. HEJ! Eller inte ... Nej, dax att städa på rummet, läsa lite bloggar och göra mig iordning.
Smack !

Wooops!

Det blir aldrig som man tänkt sig, men nu ska jag stänga av iallafall.
Hoppas väl på ett sms inom en timme iallafall, så jag vet att allt gått bra :).
Ska kissa och borsta tänderna nu, ...
Smack ! 

Do-do-do, do y-oo-u fe-e-e-l -?

Do you feel?


Världens pumpigaste musik på NRJ, det är ju kväll nu, så vad förväntar jag mig? Hade mycket hellre stått på ett dansgolv än suttit här. Well well. Kan berätta att inte förrens NU har jag stängt av theme park, jag är riktigt nördig, ikväll! ;) "Klarade" hela spelet, så det är skönt. Dock har jag bytat mellan spelet och "När lammen tystnar" med Hannibal Lector. Den är lite äcklig. ^^ Sen nu när jag stängde av spelet så var det "when a stranger calls" och "the grudge" också, samt massor av andra läskiga filmer på udda tv kanaler. Först fattade jag inte varför, sen slog det mig att det är ju för det är halloween nu!  Haha, ibland är inte hjärnan med alltså. Men vad ska jag somna till inatt då? En blodig skräckis? TROR INTE DET! Ska sova ensam ( i sängen ....)  och allt ... :/

Nej ska väl plocka undan rentvätt och så, sen nanna. Jo jag ska ju köra hela proceduren med tandtråd och skit också, älskade tandläkare. Men ändå är jag glad för det, fick två flaskor smaksatt kolsyrat vatten, - jätte gott! Ingick i serien MORE. Och de är utan sötningsmedel, naturliga aromer av frukt, sockerfri och utan färgämnen. Och flaskorna är riktigt fina! Haha, jag är förpackningsinställd. Saker blir vackrare om de är i en fin förpackning, right?

Nej kära ni, sängen kallar (och en del bloggar man SKA ha tid att läsa på lov) , typ?
Smack !

LLFMS

= Lugn lördag för mig själv!
Tack, det behöver jag.

Mår faktist bättre nu, okej, rätt trött. Men mår bättre mentalt. Kan ju nördigt berätta att jag spenderat halva dagen ungefär framför PS2 och Theme Park (man ska bygga upp en egen nöjsepark och för det får man "biljetter" så man kan gå vidare och öppna nya nöjesparker.

Har ätit kebab (utan det mesta av köttet ><) samt sett halva djungelboken.
Mysigt! Allt i sällskap av familjen :)

Antar att det är dax för mig att gå vidare till nästa level. Haha, c ya.
Smack !


Allhelgonadagen

Idag har inte en jäkel namnsdag.

Har pratat med Sara, vilket var trevligt. Fast det blev väl en snabbis ;P. Kanske träffas vi imorgon, det beror på vad som händer förövrigt!

Funderar över om jag ska höra av mig till någon annan. Nämner inga namn. För det orkar jag inte. Utan inställningen från denna person har varit rätt tråkig, så jag tror jag skippar det. Även om det är synd...

Har jag berättat om min dröm inatt? Den var JOBBIG. Tycker om att ha koll på saker och ting, och någon hittade saker som jag inte ens borde ha kvar, det kunde gått illa om personen i fråga fortsatt. Visst låter det som om jag är kriminell? Nej det är jag inte. Bara lite busig. Väldigt längesedan dock. Ohja, när vi städade garderoben hittade jag min dagbok som jag skrev i för mer än två år sedan. Det var lite sorligt, så jag grät lite. Fan jag vet faktist inte vart den är just nu. Är den under sängen så ...fan. Okej, den var inte under sängen. Det är nästan värre. Kanske borde jag bränna upp den.

Kanske borde jag bränna upp andra saker. Känslan av att göra sig av med saker ingen behöver veta något om, genom att bränna upp dem (så som pappersbitar och dylikt) är bra. För då vet man att ingen någonsin behöver komma i kontakt med det. Det låter nästan som att jag är en störd pyroman så nu ska jag sluta skriva såhär. Prio1 är iallafall att hitta min handskrivnadagbok :S.
Hittade den nyss, pust!

Nej nu ska jag kanske spela lite ps? Det är skönt att ha tid för sig själv ibland.
Känner att jag inte är så hängig längre, vilket är skönt. Dock måste jag ändå tänka igenom vissa saker.
Smack !

Nej.

Jag är fortf. inte på något humör. Men bara för att det går att logga in, känner jag mig tvingad.

Igår gick vi i skogen. Det är så skönt där bara släpper man alla jävla tankar och bara går. Nu vet jag att en km i mina steg är 1100 ca. Dock blev det bara en två kilometers. Hade behövt två mil idag. Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska ta mig ut dit. Att cykla vore döden eftersom jag fortf. vaknar varje natt och tar medicin mot astman. Måste ha väldigt jobbiga drömmar, hur kan man annars få astma?

Idag har jag inga planer eller jo, tänkte ringa Sara och snacka. Rätt skönt med bara en enda plan. Ändå känner jag mig stressad. Men får vänta lite, vill inte väcka någon :).

Kanske ska jag slänga upp lite bilder nu? Ja. Det blir nog så.

Garderob färdig! MASSOR AV ORDNING!       Precis innan vi körde till Mini ..     Mini öppnar paket och Sara är bara söt :)   

Mat & sånt trevligt     En glad 18 åring kanske?     Mia, Mini och Sara :)  Inne på Etagé!

Mia, Linda och Tessan :)     Linda och jag :)      Sara verkar tycka om Etagés toaletter, ;P   

Tack för en riktigt kul kväll töser :)
Det är nääästan lite sorligt att man inte kommer höra Mini säga "gissa hur många dagar det är tills jag blir 18!" / "Idag är det X dagar tills jag fyller 18!". Så nu är det väl bara jag kvar.. ?
Men sålänge vakterna är gulliga, kollar på mitt körkort och släpper in mig, gör iallafall inte jag något olagligt, tack!


Har tom. Printscreenat bilder från Mini men de vill inte funka? :/ ..... Nej, later.
Tror nästan, nästan jag är på bättre humör.  Äsch.
Smack !

Några timmar senare..

.. men ändå under samma dygn funkar det nu att logga in. Inatt kände jag verkligen för att skriva jätte mycket. Men då gick det inte att logga in av något konstigt skäl. Nu, som rubriken lyder några timmar senare går det hur bra som helst, men jag har inte lust alls att skriva.


Vet inte vad det är som händer, jag borde göra bättre va helt enkelt. Jag går i samma jävla rutiner och det tröttar ut en så in i ... Jag har tröttnat på rutiner och om någon kommer  på något icke rutinellt är jag på. Så länge ...
Smack!

RSS 2.0