Pigg som en nötkärna?

Undrar var det uttrycket kommer ifrån?


Haha, imorse innan sju ringde min och älsklings klocka, dax att gå upp och äta frukost. Släppte av honom på jobb och sen körde jag till Heleneholm och tränade i 40 min. Ikväll är det ett bas pass i en timme, har precis bokat in det. Känns riktigt bra, dessutom ska jag köpa klippkort idag som kommer göra träningen billigare (jag 50/50 pappa). Det är ju inte fel! Klippkortet är det enda förutom ett jättekort som täcker för IndoorW. Har redan planerat träningen också för nästa vecka. Blir morgonpassen av IW, och sen ska jag testa ett nytt pass med Sara, Mia och Mias mamma som jag förstått det. Ska bli kul! Känner att jag måste sysselsätta mig nu när jag inte vet när jag har nästa jobb heller.

Har kollat in dator idag på nätet, kan inte tänka mig något tråkigare men min är ju knappt internetvänlig. Men sen är frågan, är det värt att lägga över 7000 kr på en dator? Så kul är det inte... Ska ta ner min externa hårddisk och testa i mammas dator. Tydligen är externa hårdd. extremt känsliga, kan räcka att man tappar den i golvet, fuuuuck!

Kan knappt förstå att klockan bara är tolv, i min hjärna känns det som fyra-fem, att Jonas snart slutar och ringer mig. Galet! Nu ska jag ner och spana vad mamma sa att det var för lunch. Idag är btw tredje dagen som Fifi är hemma från skolan. Vilken förkylning jag spridit :(.


Smack !

Det känns som jag är tolv år och inte vet hur jag ska tackla världen

Nu är jag lite mer människa än vad jag var vid sju då jag först tänkte skriva. Ja vad fasen gör jag uppe så tidigt? Men det känns som om jag pallar det för när man sover med Jonas är det lite tvång att gå och lägga sig i tid. Ett kul exempel är; Jag sms'ade Malin och Sara vid halv tio ungefär.
Själv fick jag svar från dom vid elva - tolv.

Men när jag kom hem imorse läste jag ut hela cosmo i sängen, bara låg där och vilade och hade det mysigt. Det behövs ju det också!

Igår körde jag och älskling till Nova, gick där och strosade, ingen av oss hittade något! Jag hittade inte ens något som var fint? Jo, träningsbyxor. Men det är inte så kul med 400 på det. Om jag ska tänka vettigt tog det mig en "hel" (5 h) dag i Haderslev (senaste kampanjen jag jobbade). Dock bara lönen. Den är inte alltför kul på vardagar, så det gjorde ju iförsig traktamentet upp. Men ändå. Fem timmars jobb för ett par träningsbyxor, neeej.
På tal om träning hade jag tänkt gå på IndoorW imorgon också, samma tränare och samma pass.

Men idag då? Idag blir det lite Malin i stan kanske tom klämmer in en fika?
När Malins jobb kallar är det dax att dra oss hemmåt och då ska jag ha lite telefontid med Sara!
Ett bra tag sedan vi pratade och träffades.

Måste skicka in lite papper så jag får en lön nästa månad. Har fortf. inte fått pengar för min första kampanj, Avril Lavigne lanseringen av parfym. Så nu har jag tre jobbtillfällen att få betalt för. Är heeeelt okej. Måste verkligen söka något jobb till med. Har ingen lust bara. Men pengar är ändå pengar!

Igår efter Nova var vi både inne på Media Markt och på Elgiganten och kollade datorer. Är så jävla trött på min. Men kan inte heller bestämma mig om jag vill ha en lite laptop som är portabel eller nöja mig med min laptop om jag vill ta med datorn någongång. Eller om jag vill köpa/ha stationär. Åh.. Tror beslutet blir baserat på ett erbjudande. Nu när lönen kommit för de flesta är det väl tid för jäkla massa reklam så det blir tillfälle #1.

Kan knappt förstå, vet inte hur mycket jag vågar hoppas men tänk om något som grott till sig i flera månader kanske löses snart? Jag hoppas innerligt för det är jobbigt. Igår var en extrem framgång! Det är så jäkla mycket som hänt och avlöst varran så det är inte något lagom komplicerat.
Det är fyra saker (minst) som platsat bra på en topp 3 lista.
Men jag vill inte ha någon lista, utan jag vill bara kunna skriva av mig utan att berätta.
[Rubriken]

Nej nu ska jag avrunda och ha en trevlig dag!

 

Smack !


Piggis?

Igår blev mycket trevligt ändå måste jag säga.

Efter jag pratat med Sandra blev det att jag körde och hämtade henne i stan, blev pizza med dubbelbotten vid småbåtshamnen, sedan en lite runda på gustav och upp mot stortorget. Godis på pressbyrån och sen havet vid bussterminalen för ytterligare snack. Mysigt! Släppte av henne vid bussen och strax därefter ringde Malin och berättade att hon var i Oxie, shit! Rallyfart från Rosengård till Oxie, det gick på ungefär 4 min. Sen träffade jag Malin ett tag och sen körde hon..

Älskling hoppade av hos mig jag fixade lite saker snabbt och sen körde vi hem till honom. Somnade rätt fort och vaknade innan sju av klockan. Ner och åt, sen körde jag älskling till jobb och därefter tog jag och brummade till Friskis och gick på IndoorW i 30 min. Fyfan vad det är jobbigt. Men kändes mycket bättre idag ändå :).

Idag är det inget planerat, vi pratar lite här hemma om vi ALLA (gosh!) ska åka till Kivicks och kolla på äppeltavlan, wiho. Haha, men det är väl trevligt. Först blir det en dusch för mig iallafall.. Annars hade jag tänkt att jag skulle fixa med min dator, cp datorn! Ska in på jme data nu och kolla bara för det.


Smack !

Vi kommer inte längre än till hallen ikväll

Nu är jag hemma, hemma på Svensk mark och i Oxie.
För en dag sedan stod jag på Dansk mark i Haderslev.

Jag har haft det hur bra som helst, ska jag vara ärlig är det jävligt gott att bo på ett riktigt fint hotell och bara jobba några timmar om dagen, det är som betald semester. GOTT! JÄVLIGT GOTT! Bara för det känner jag för att kolla upp hotellet vi bodde på. Det var riktigt classy! Om jag förstår det rätt har det kostat nästan 2000 dk för mig att bo där. Inte så tokigt -om det varit i en storstad. Men denna "staden" hade 20.000 personer som bodde där och man körde igenom den på fem minuter. Haha! Men det var riktigt trevligt. Hade bra sällskap/arbetskamrater och det gör så grymt mycket.

Jag fick ett eget dubbelrum, taaack! Och gågatan till stan var precis nedanför med närhet till allt. Dock blev det "bara" 36 timmars jobb och jag är lite osäker på om traktamentet (de där 600 för att jag inte kan bo hemma) om det är för de tre nätterna vi sov där eller för de fyra dagarna. Hoppas ju på fyra :).


Det är konstigt att komma hem. Jao, det är själva stämningen. Haha, eller den stämningen som inte existerar längre? Jag vet inte och det är jobbigt. Det är jobbigt. Men det är lättare att gömma också.

Hade med mig min ipod så några låtar blev det ibland, så skönt att få komma på andra tankar. Måste få berätta om våra två timmar frukostar. Där var allt, och det var så fint, hela atmosfären. Kanske ska berätta lite om själva jobbet också. Vi hade fått uppdraget från Kvickly, det är motsvarigheten till Coop här hemma. 5 timmar om dagen skulle vi endast köra vespa, inte dela ut något eller sådant.

Så på morgonen satt vi två timmar på frukosten sen så vi studsade runt i Haderslev fem timmar, duschade och fixade sig sen blev det mat i staden :). Därefter mellan 20-21 blev det hem och i sängen. Haha. Verkligen betald semester. Ska jag berätta hur mycket jag slösade.....? Inte mycket. Vi fick själv betala all annan mat, frukosten ingick. Så det var lunch och middag jag fick fixa. På alla fyra dagar gjorde jag bara av med ca 280 danska. Ca 300-400 svenska. Jag tycker det är rätt överkomligt om jag får säga det själv.


Nu har jag packat upp och fått det mesta tvättat. Ikväll var det tänkt att det skulle bli tårta trots noggran planering med dag osv kom det saker ivägen :(. Kanske är det bara jag som är sugen på tårta? Fast jag är inte sugen på det, behöver kanske bara piggas upp lite? Fan vad deppigt det låter.

Eftersom det verkligen inte finns någon som helst struktur i det jag skriver kan jag likagärna berätta att när jag kom hem igår (älskling hämtade mig och hade dessutom tankat min bil <3) vid elva -kvart över. Hoppade jag in i duschen och sen somnade vi, blöta av mitt dyngsura hår. Så skönt, hemma i sin egen säng, med den man älskar.

Sandra och Sara kommer efter fem jag hoppas Malin också kommer förbi sen.

Min lön från Augusti kom inte i fredags. Men på måndag ska jag skicka in en ny lönerapport. Det kommer bli några timmar allt. Jag skulle egentligen ut och kolla på underkläder idag. Men det finns fan inget humör alltså. Det lär nog komma, blev lite kinkig i kroppen av igår. Det var rätt matigt. Var ordentligt hungrig, trött och KISSIG. Gud ja, över 12 timmar utan paus.

Läste på blogg.se att StinaLee fött sitt barn, har ju inte kunnat hänga med nu de senaste dagarna, men aw. Jag grät lite när jag läste, så fint. En dag blir det min tur! Nu ska jag försöka göra lite vettiga saker och komma på vad vi kan äta ikväll som är enkelt att tillaga. Pannkakor? Fy vad gott! Men måste kolla där nere först så där finns allt som behövs..

Smack !


Little miss sunshine

Idag har nog mestadels varit en bra dag.

Jaja, två prat är väl helt ok, om man hade kunnat enats om något.

Annars har jag träffat Sara och sett på film.
Det är ju inte speciellt bad om man säger så :).

(Sandra om du läser detta är det tårta på Söndag-kväll, då SKA du infinna dig.
Så får ni flickor bestämma under veckan vad som ska vara i tårtan.
Förslag: annanas, mosad banan, chockladpudding (Malins förslag), sylt, grädde osv.)

Idag har jag även fått reda på mer info om jobbet imorgon, börjar 06.15, härligt! HAHA.
Sen så är det de tre killarna jag jobbat med innan som hakar så det är perfa. Jag får ett eget enkelrum på hotellet, tackar! Frukost ingår resten får vi betala själva, men det gör ingeeet. Jag kommer tjäna ca 2400 bara på att jag "bor" där, det är väl inte fel?

Och ja, allt detta gjorde att det nerviga släppte! Så nu ska jag packa lite. Tänkte höra med pappa när han kommer hem om jag kanske kunde få låna med mig den nya mini datorn, för där var trådlöst internet på hotellet, så jag kan underhålla mig på kvällen typ :). Det kan ju inte precis bli några samtal ......

Annars måste jag erkänna att jag är fruktansvärt sugen på nachos. GUD! Ska försöka hinna packa och duscha innan åtta så jag kan se idol med mamma och nachosarna, mums. Japp, plikten kallar!








Smack !

Alltid

 



Balans?


Let me know

Tuesday, what more can I say?

Har fixat lite med vad som händer denna veckan. Jo till största delen blir det jobb. Åker tidigmorgon imorgon och kommer hem på Lördagkväll. Ändå har jag saker som ska göras innan och efter veckan är slut.

- Baka en tårta
- Tömma datorn
- Skriva in mig och älskling i bostadskö
- Lägga upp en annons på blocket med moppekapell och kedjelås
- Packa, ev. köpa mat?
- Ladda p. mobilen

Och ovanstående är sånt jag inte har planerat in någon spec dag. T.ex. det med att skriva in oss i bostadskö och att tömma datorn har stått i min kalender lääänge... Men när man inte känner så starkt för att flytta hemmifrån har man heller inte någon motivation till att söka länge bla bla bla. Just nu, eller ja, trivs är kanske inte rätt ord för denna perioden, men jag tycker det är helt ok att bo hemma. Jag gillar min familj så det är inget som gör att jag drar mig precis. Men självklart bara grejen att själv få köpa allting som man vill ha, måla osv. så kul!

Men nu känner jag att om jag inte går och fotograferar vad jag ska nu, kommer det adrig att ske och nu i dagarna kommer lönen så det är perfek att lägga in nu lite innan så folk hinner spana in vad de vill köpa när lönen kommit in. Och självklart är det mitt lås och mitt kapell. Det gör ju inte mig något liksom :).

Annars väntar jag bara på min och Sara bestämda telefontid som kommer äga rum kl. 12.00, så får vi se vad vi bestämmer oss för att göra idag.


Kan ju berätta att jag fortfarande inte fått något mer detalj mail från LM ang. jobbet nu Ons-Lörd.
Så jag kan inte ens börja packa än! Sucksuck.. Nej,


Smack !

En annan Måndag

Igår var en trevlig dag. Lagom bakis på morgonen men efter en frukost bestående av litervis blåbärssoppa och en bulle var jag backontrack, nästan .. Fötterna, AJAJ. Jag gick barfota till bilen och från bilen när jag blev släppt hemma av älskling. Hoppade in i duschen och vid två gick vi på cirkus, efter denna blev det mos på Orvars och sedan körde vi till Bo01 så barnen (läs: Jonas och Fifi) fick lekt av sig lite. Blev avsläppt hos älskling där det blev lite tv och sen mat. Därefter blev det att vi skulle tvätta bilen och kolla på bilar, jag somnade. Vid åtta (?) somnade jag i bilen och sov hela tiden när bilen blev tvättat och vi var på strippen. Blev avsläppt hemma och gick direkt upp och somnade om. Vaknade klockan åtta i morse, lagom mysig sådär.

Fast första gången jag vaknade imorse var för att jag grät. Drömde att jag tydligen hade en storebror som var någonting dvärg liknande. Fast det var lite benjamin button över honom, han var väldigt gammal. Sen fick jag reda på att han gått bort, det var då jag grät. Konstigaste var att vi hittade honom på Oxie centrum och han satt där i en barnvagn som han levde i? Den var iallafall blå.

Idag har jag inget speciellt planerat. Utan att jag har dåligt samvete för att jag inte har hört av mig till the party people sen lördags.... Ska handla med mamma också, så nu ska jag upp och fixa mig!


Smack !

Can't remember what I did last night, everything, everything is still a blur

Kvällen började med att Mallan hämtade mig vid åtta ungefär.. Så körde vi rally broom broom till Katrin, där blev det förfest tills klockan blev strax över elva, på partydödaren (buss..). Hoppade av på Gustav och mötte upp Zacco :). Vidare till White där det dansades och stojades. Vid två ungefär anlände min taxi och mina fötter gjorde så ont .. Dessutom fattar jag inte hur min kropp beter sig. Om någon känner någon som ärligt blir berusad av två (33cl) 4,5 räck upp en hand. Okej, någon shot, men det är extremt billig fylla. Haha, nej ingen äcklig fylla, utan lite lagom. Men som ni antagligen vet är jag ju känsliga Vivi, (haha?) och det räckte gott och väl för min del. Mådde inte bra men inte kass heller, men jao. Sensitive life of me.

Nu ska vi packa ihop från frukostbordet och köra hem till mig, så jag kan duscha och göra vid mig för om ca två timmar ska vi på cirkus! Jaaaapp. Annars vill jag bara ha slappedag, vilar upp mig inför jobbdagarna. Måste ladda på ipoden med massor av bra musik så jag kan somna ok när vi är iväg.. Har inte fått reda på hur vi ska bo, men det känns som om det blir vandrarhotell (det är ju billigast så..).

Nej nu kallar Jonas att jag ska komma upp och packa ihop mina saker så vi kan köra.
Ah mrs strukturerad, not! Tack för en trevligt kväll/natt igår ;*


Smack !


When things get crazy, are u sure you gonna save me?

Lördag idag, ska snart hoppa in i duschen och raka benen, roligare än så är det inte! Sen funderar jag på lite BUS, men samtidigt. Kommer det vara lönt? Har en känsla av att det kommer bli fläckigt.. Fast, vad gör det om hundra år?

Igår kom den datorn som pappa vann. FY vad liten är allt jag kan säga. Den är inte större än ett A5 kan jag lova! Eller kanske bara liiiite större.. Jao, jag hade ju kunnat tänka mig, men så lär det nog inte bli.


Idag har jag/vi inte gjort något vettigt, först var vi på invigning av det nya p-huset vid mas, där blev Fifi målad i ansiktet och både hon och älskling fick spöa parkeringsvakterna i bilbana, haha.

Sen körde vi till stan, jag fick testa klockan jag hittat ... Så fin, men älskling gillar den inte, han tycker den är för barnslig. Uret i sig är så snyggt! Sen är det ett gummiarmband liksom. Fast inte gummigummi, utan materialet är bara svart matt gummi, som typ däck om jag ska förklara gummi. Jag ska leta upp bild. Den ligger ändå på över 2' så det är bra om man är helt säker..



 

SNYGG, ellerhur? Stenarna gnistrar rätt fint också. Syns det inte på den att det är danskdesign?
Typ georg jensen stil, avskalat och fint. Sen gick vi iallafall vidare och letade upp var man fick ballonger, haha. Älskling och jag blev avsläppta hos honom, sen åt vi lite, och körde till coop, handlade strumpbyxor och strumpbyxor. Tillslut blev jag avsläppt hemma och här sitter jag ..

Ikväll blir det förfest hos Katrin sedan utgång, ska bli trevligt. Har inte varit ute sedan studenten, crazy!
Nej, nu drar jag mig ...


Smack !

Oldie

Även om dagen i sig inte kommer vara speciellt "kul", har det iallafall hänt saker som förgyllt den.

Nr 1. Träffade Malin
Nr 2. Jobb ringde, vem ska jobba fyra dagar nästa vecka =(X000:-)
Nr 3. Prövotiden på mina körkort är SLUT. Så jävla galet. Fyfan.

Tänk att jag är stor nog att jag har haft mi(tt/na) körkort i två år. Så sjukt!!! Jo, jag borde verkligen köra och städa och fixa min bil, sen åka och handla det mc spelet. Dessutom gick jag och Malin en 3 km så det är också bra, fast nu måste jag ta det lite lugnt, så jag blir frisk. Så jag kan jobba arslet av mig några dagar.

Nu ska jag bara vara lite glad sen ska jag göra något vettigt.
Lägger upp bild på alla härliga körkortsbilden, inte alla fullt så vackra som den sista ..










Smack !

Less is more?

På mindre än två månader har det hänt ofantligt mycket.
Så mycket tankar och frågor.



Idag har det utbytts ord och meningar.
Något steg på vägen men ingen aning om i vilken riktning.



Malin är på väg hit så ska vi gå i skogen, det kommer blir bra. Så nu ska jag strax byta om och sätta lite torrschampo i peruken. Det behövs. Sen ska jag bjuda henne på muffins.

Igår när jag och den sista muffinsen körde hem från Sara, sprang det i korta drag ut en kanin framför bilen, men jag maxade bromsarna inför den självmordsbenägna kaninen och lät han leva med en halv meter. Däremot flög muffinsen och gömde sig i min bil, så den ska jag leta rätt på idag.. Haha. Flygande tefat och flygande muffins, what's the diffrence?
Tid nu!


Smack !



Jag + X + 2Y - N (2Y+X) = Livet?

Idag, idag, idag.. Summering = TREVLIGT! Många skratt och mycket prat, det behövdes att komma på andra tankar kan jag lova.

Satt och tänkte på en rubrik och så slog tanken mig för först tänkte jag "tal + tal = summa", men sen slog tanken mig att om jag är först och sedan en massa händelser eller människor så blir det ju ens liv, sant? Men eftersom man inte kan förutse (iallafall inte jag), så blir det ju en ekvation som man inte vet hur den slutar förrens man ligger på dödsbädden. Invecklat sådär på kvällen, men så sant som det är skrivit.

Alltså var det jag, Sara, Sandra och Mini som umgicks idag, imorgon vid typ tolv hoppas jag på att det blir en runda i skogen med Mallan, men det är helt klart beroende på hur allting går imorgon.
Jag hoppas på det bästa men det ser inte allt för ljust ut kan jag lova.. Well well.

Uscha vad jag är trött nu, det värsta är nog inte ens att jag måste bädda på det nya, rena påslakanet/lakan osv. -utan att jag måste gå och borsta tänderna. Det är så fruktansvärt tråkigt, men jag vill ju behålla mina bissingar ALAP.

Dessutom har vi pratat en del om utgången som blir av på lördag, ska bli riktigt kul, även om det kan bli som det kan bli! But I'm ready for some party .. Måste bara till tempo först, haha!

Ja och jag funderar på att belöna mig med ett mc playstation 2 spel. Är det höjden av nördighet? Det kostade 99:- och kan nog underhålla mig ordentligt ;p. Annars efterlyser jag ett PS spel till PS 1, Tombi heter det och man är en liten filur med rosa hår och ska rädda en by från arga grisar som tagit över världen..
Jo, jag hör själv hur det låter ...

Nej nu ska jag in och leta fram borsten och borsta tänderna samtidigt som jag går igenom blogglistan, bättre borstning än så går det nog inte att få.

Smack !


It's all about the money..

Jobb har fortf. inte hört av sig. Hur ska jag veta om jag ska jobba fyra dagar nästa vecka eller inte.
Suck! Jag vill ju, men ja..

Åh, jag har inget vettigt att skriva.

Har så mycket jag tänker på, men det är en omöjlighet att kunna dela med mig, fastän det hade varit skönt, fast samtidigt hade en enorm ångest över det kommit. Ja, över att jag berättat alltså.
Jag vet inte hur/vad jag ska göra.

Idag ska vi flickor iallafall träffas det ska bli trevligt! Så snart ska jag väl höra av mig till allt och alla..

Annars borde jag fixa mig och åka iväg med mamma och fixa vad det nu var vi skulle göra.
Japp, fixning.

Smack !

Fiskpinnar med mos

Igår träffades jag, Fifi, Sara och Dante i skogen, det blev en 2,6 km runda med massor av snack. Det är riktigt avslappnande att komma till skogen. Efter detta körde vi och lämnade Fifi hemma, lämnade min bil, lämnade Dante hemma hos Sara, körde och handlade fiskpinnar och kladdkaka på coop, sen hem till mig och gjorde mat :). Åt och sen åt vi lite till, ja kladdkaka ..

Sen var min astma rätt jobbig och det hade varit skönt att få sova gott för en gångsskull. Så i samma veva som Sara skulle dra sig hem, körde vi bort till Ahlmansgatan, jag och mamma. Där fick vi vänta i mer än 1½ timme. Personer som skadat fingert lite och behövde ett plåster gick före mig. Fyfan vad arg jag var. Och när jag väl kom in och fick träffa en läkare, inte fan hade jag någon astma kvar (vi stod ju still och väntade dessa timmarna). Så jag fick inte ens inhalera. Nej men hade berättade att jag kunde börja ta min pulmicort. MEN FAN TA DEN. Tänker verkligen inte ta den nu bara för det. Just ja, glömde berätta att detta besöket inkl. väntetiden kostade 300 jävla kronor. Fyfan!

Det räckte ju gott och väl med att gå till bilen, och då måste jag tillägga att vi hade den närmsta platsen utanför, för att min astma skulle komma. Tack så mycket för NOTHING! Åkte hem och surade/hade svårt att andas. Pratade lite med älskling vid halv tolv sen somnade jag.

Imorse var det dax att gå till tandläkaren, inga hål eller något, duktigt Vivi :). Sen brummade jag bort till Ikea där det blev frukost med Mallan och Helen aka. Perkele. Blev även ett långt gå pass i hela varuhuset och belönade mig själv med mjukglass utanför, flickorna åt korv och pizza men jag ville vara lite nyttig ...
Haha, det var ett skämt.

Körde till Panduro för Malin behövde handla lite till ramarna hon köpte på ikea sedan skiljdes vi åt och nu sitter jag här hemma. Jag smakar fortf. banan mellan tänderna..


Jao, vad som mer händer idag har jag ingen aning om, men det kommer.. Tänkte kolla hur mitt kortkonto mår också, kan ju hoppas på lite pengar som kommit in. Jaja!


Smack !

En blomma

Jag minns inte vad jag skrev igår och jag vet inte heller vad jag ska skriva idag.
Totalt onödigt faktist.

Jo, igår var vi och spelade bingo. Det är kul. Men inte när tanterna hinner före!

Annars? Hoppas saker och ting ska lösa sig, gärna idag men det vore lika troligt som att jag inte heter Veronica. Så det kan man bara hoppas på.. Inte undra på huvudvärken alltså.

Dessutom är min astma fortfarande jätte jobbig. På 24 h har jag tagit den 4/5 ggr. Om jag skulle tagit den så mycket jag behövt hade det lätt varit det dubbla. Men bieffekterna är så jobbiga. Man känner sig hyper för pulsen fördubblas. Skakar osv.

Nej inte lönt att skriva vidare..


Smack !

Someone like me

Fifi nynnar på Use somebody, inte konstigt att den fastnar på hjärnan, haha. Har precis avnjutit pannkaksfrukost, idag ska Fifi få bestäma allt, i matväg alltså. Till lunch/middag ska det bli som hon själv sa igår "tjing-tjong-mat", haha och godis och lite chips ikväll. Varför? Hon var med pappa igår och han hade tydligen handlat jättemycket, men Fifi fick inget ...

I Fredags när flickorna var här nådde jag toppen av snorighet, härligt, I know. Vi hade mycket snack att prata om och skratt utdelades titt som tätt, vi hade det riktigt trevligt och mysigt. Ungefär vid tolv hade alla dratt sig på sina håll, älskling blev avsläppt av Sara och Sandra hos mig och vi gick upp och slocknade direkt. Jag var satans trött och mycket sjuk.

Sjukheten varade även hela Lördagen såklart, så det blev ingen utgång med Mås och co. som planerat ... Dock gick jag över en stund så vi snackade lite och åt lasagne, öppnade paket också såklart! Sen drog jag mig hemmåt och jag och älskling tog en runda i stan med bilen, han bjöd på twister och det var mycket uppskattat av min hals och astma! Körde hem till älskling och ställde bilen, sen bjöd Mia mig på svart rom. vadsom som gör att halsen och allt blir bättre är värt att testa, haha. 37% senare gick vi hem till mig, eller älskling gick och puttade mig på min cykel hem till mig. Är det vad man kallar vardagslyx?

Så var Söndagen kommen och jag mådde bättre med snorandet, (första natten gjorde jag igång på en HEL toarulle!) äntligen. Astman var dock värre och efter två timmar gjorde den ingen nytta längre. Men eftersom jag är inne på dem sista dosera i inhalatorn, kör jag på morgon/kväll. Så jag och mamma tog en liten runda i stan bara för att jag skulle komma ut lite. Dock kom illamående istället? Vi gick i tre butiker, pärlshopen, H&M och Åhlens. Sen när vi skulle till bilen kom mamma på att vi kunde äta på Orvars, perfa tänkte jag för jag kanske var hunrig. Efter tre kulor mos förstod jag att det inte berodde på hunger och när jag kom hem fick jag sms'a Sara att jag inte följde med till Sandra på kvällen.. Fick ett samtal med Malin också :).

Drack massor av vatten sen och det hjälpte lite mot illamåendet som tur var. Kollade på tv hela kvällen igenom och älskling kom på ett mini besök. Vid tolv (!?) blev det sängen och vid sex imorse vaknade jag av en ordentlig astma, ungefär i grad med att det är dax att besöka sjukan.. Dock tog jag medicinen och somnade om, och sov i två timmar, sköna två timmar!

Idag ska jag nog ha en kombi dag, vill inte sitta här inne hela dagen, när man gör lite enkla saker känner man sig inte så sjuk, men ingen överansträngning här inte! Ska duscha snart och passa Fifi medans mamma ska till läkaren, sen blir det nog mat. Nej, dax nu kära ni!

Smack !

Just wanna be happy

Idag har gått riktigt långsamt, är det inte alltid så när man ser framemot något? Ikväll kommer flickorna (hah Sara hatar att jag använder det ordet) hit. Det bli tacos för dem som vill, men om jag känner dem alla rätt kommer det bli tacos för hela slanten! Så ja, jag är nyss hemkommen från coop. Mat och godsaker får man unna sig när det är fredag (och resten av veckan?). Tänk att det är månader sedan vi träffades alla sist. Ja det var avskedsfesten för Sandra två dagar innan hon åkte. Jag är så dålig på månader men antingen var det i Juni eller i Juli vi sågs senast alla vi.



 

Annars? Förkylningen är väl som den var igår, eländig. Haha, fast jag har ändå kontrollen men jag måste erkänna att det är skönt att inte behöva jobba denna helgen, så perfekt är det väl ändå inte .. Hoppas Sara känner för att gå en runda i skogen som jag gav som förslag igår. Det kan vara skönt att rensa tankarna när man varit på en sådanhär tillställning. Jag är så glad att jag inte behövde gå på min farfars.


Har gjort en ordentlig städning av mitt rum idag också, damsugat, dammtorkat och putsat fönster, spegel, dator, cd osv. Kan ju berätta att jag testade kläder nu när jag var på coop också. Testade bh'n på h&m men den var för liten.. Så kan det gå! Och hittade fina träningsbyxor på stadium, men fick intala mig själv att sådana som jag hittade är det inte jag är ute efter! Ohja, på coop när jag betalade fick jag en 100 lapp för mycket tillbaka. Det blir bra tankpengar till mamma då det var hennes pengar. Måste ju också få säga att det var inte förrens när jag kom hem som jag upptäckte det. Well, ..

Nej nu ska jag ner och ja, hitta på något. Typ, dricka lite Quilla simplex, mums!


Smack !


Jag vill..

Det är inte ofta jag uttalar mig om vad jag vill. Men idag måste jag få göra det. Ända sedan i helgen och jag fick reda på att det var fortsatt kampanj på Shurgard i DK ville jag så gärna ha ett samtal eller mail om förfrågan om jag ville jobba nu denna kommande helgen. Bittersweet. Då jobb innebär pengar, men det hade också inneburit att jag inte kunde träffat tjejerna imorgon, fira Mås så som bestämt osv.

Men idag fick jag ett mail. Om jobb i DK om ca två veckor. Jobbet kommer innebära så mycket att det tom blir övernattning i tre nätter! Tillråga på detta stod det även i mailet att det kommer bli ca 40 timmar plus. På fyra dagar. Sedan får man tydligen pengar för att man bor borta också, ca 600 kr/ natt. Är inte det sjukt? Hoppas att jag var först att svara så jag får det! Fan vad jag vill!!!

Haha ja, det är min första vilja. Nästa är att jag imorgon ska hitta snygga träningsbyxor (är så trött på oldschool mjukis ala hängröv). Jo det är så det ser ut om man handlade dessa för ungefär fyra år sedan, vägde något kilo mer, handade dom på kill-avdelningen och bara var allmänt off. Haha!
Jag vill ha snygga tajta träningsbyxor alltså. Med någon snygg topp till såklart.

Den sista viljan är den om underklädessettet på H&M, ja. En underlig vilja. Men imorgon passar det utmärkt att pröva kläder då jag tänkt duscha innan flickorna rör sig hitåt på kvällen. Ja jag har fått för mig att om jag är nyduschad kan jag inte testa kläder för då sitter alla gifter kvar på mig sen. Förresten såg någon PLUS där det idag handlade om Nudie jeans som blivit förbjudna eller vad det var pga. för mycket gift.
Är det inte sjukt?

Nu ska jag gå och lägga mig iallafall, fick träffat Natalie lite nu ikväll också och det är alltid trevligt!
Tror det är NCIS nu, och det är aldrig fel. Undrar dock hur det ska gå att somna nu, sov flera timmar innan idag..

Smack !

Proud of myself

Igår gick jag på det friskispasset, det var superjobbigt! Och det varade i 30 min. Jag höll bokstavligt talat på att svimma efteråt. Det blev helt vitt och jag blev iskall, var tvungen att sätta mig ner, annars hade jag garanterat trillat ihop när jag gick nerför trappan. Satt där i någon minut och tanterna som gick förbi kollade nästan oroligt på mig. Men sen samlade jag mig och körde hem, jag var hemma innan nio.

Fixade och gjorde mig iordning sen åkte mamma och jag och plockade äpplen, därefter bjöd jag på tre rätters lunch på fiskrökeriet i Limhamn. Spätta, stekt sill och inlagd sill blev det för oss. Så himla gott! Sen körde vi hem och jag tog min bil och körde till Svedala (Kaffe&sånt) och hälsade på Malin i någon timme, mycket trevligt!

Sen körde jag till älskling och hämtade upp honom, körde runt i hela stan och letade fotoautomat (haaaaaallå?!), vi hittade ingen och körde hem till honom, han åt och sedan slocknade han/vi vid tv'n och vid tio ungefär begav jag mig hem.


Idag vaknade jag, lagom snorig och förkyld -ja. Åt och fixade mig, sen körde jag, mamma och pappa och fiskade. Lyckades bli av med pappa på något vänster och sedan körde vi och handlade armband, jag fick två och mamma köpte tre. Sen åkte vi och handlade ingridienser till musselröra och färskpasta.. Så nu är det mat!

Smack !

Åh,

Igår hade jag stenhårt bestämt att gå ensam på ett friskis pass nu klockan åtta. Men tanken slog mig igår (det gick inte att boka) och nu står det att passet är stängt. Noll stycken har anmält sig. Fan jag vill ju gå på det passet. Funderar på om jag ska ringa och höra om dom ens har öppet, men tänk att stå där helt ensam på passet, bara jag och en tränare. Det kommer ju att kännas sjukt nördigt. För att lägga till något som gör att jag tvekar ännu mer är att jag inte vet hur min fot kommer ta det...

Fan också. Jag ska ringa dit. Är ju riktigt sugen på att ta ett pass nu på morgonen, jag ställde ju tom. klockan på sju bara för det..

Smack !

Nighty night ...

Gud vad jag är trött kan jag börja med!

Idag har jag träffat Sara i princip hela dagen, började med en hundpromenad, sedan handlade vi bullar och jag åt en andra frukost tsm med henne :). Sen körde vi till Mini och träffade henne, hennes syster och deras nya kattungar. Jovisst blir man såld! På vägen hem därifrån körde vi inom någon matbutik och handlade några inrigienser som tsm med lite annat mynnade ut i kyckling med ungsstekt potatis och grönsaker, muuums ... Chillade lite och sen när vi skulle boka tid till det friskis-passet vi ville gå, fanns det en plats kvar. Så vi körde till skogen och gick en 2,5 km. Det var härligt och så fort det gick! Trevligt :).

Men jag tror helt ärligt jag tänker gå det passet vi tänkt gå idag, fast imorgon, dom har ett klockan åtta på morgonen. Perfekt att man tränar då, känner sig duktig hela dagen och åker hem och duschar och fixar vid sig :). Sen tänker jag nog ta dagen som den kommer, har många alternativ!

Well, orkar inte skriva något långt och segt idag. Ska boka in passet på hemsidan, läsa igenom bloggarna och imorgon kommer Knappen och Hakim göra ett wake up call på K-mjau, haha. Det kommer bli bra eftersom klockan kommer ringa klockan sju så jag hinner höra det också. Nej ni..

Smack !

Söndag = vilodag?

Inte i min värld. Inte i min nya värld. Igår jobbade jag ytterligare 11 timmar! Alltså har min helg bestått av lite mat, lagom sömn och mycket jobb! Hoppas extremt mycket på att bli inkallad till samma kampanj nästa helg. Vi har gjort reklam för Shurgards. Det är som små/stora garage där man kan hyra ett utrymme om man behöver extra plats. Så är det ett nyöppnat Shurgard i Hörsholm, DK. Jo, jag trodde jag skulle få vara med på DKNY's parfym-släpp egentligen, men det spelar ingen roll. Jag hoppas innerligt på nästa helg också. Det betyder att det inte är en omöjlighet att ta en restresa såfall, och det vill jag ju. Fast att spara lite är inte heller fel. Well, man ska inte räkna med pengar man inte har, det är väl ett bra ekonomiskt råd?

Nu, om ungefär 4 min (kl. 8.00) väntar jag telefon samtal från Malin :). Oj, nu är det bara tre min..
Hoppas det inte blir strömavbrott i Minnesberg nu då!

Idag, eller iallafall i veckan behövs det en runda i stan, någon som är frivillig? Sen träffa töserna asap.

Nepp, dax att runda av.. 1 min kvar ;)


Smack !


_______________________________________________________________________________


Åh, jag glömde ju att berätta att jag trillade med vespan i Lördags! Haha, jag gled/tappade fästet efter det regnat ordentligt i DK, det blev ungefär som ett magplask på asfalten. Vilket resulterade i en skrapad handflata (fyfan vad ont det gjorde första timmen!!!), en uppriven DKNY klocka, "slitna" jeans (haha?), uppskrapad armbåge som fortf. gör ont, och en skrapad fotknöl (den som är på insidan av benen vid vristen) med ett ordentligt blåmärke och svullnad som resultat. Självklart gör det ont när jag tar på mig något så simpelt som leggins?! Typiskt? Ohyes!

Men det var dock första dagen (DK är otur!) men andra gick det så mycket bättre. Första dagen PISS-regnade det på oss hela dagen. Men andra dagen var det nästan uppehåll hela dagen med tom. solsken!

Men inte fan klarar man sig utan någon form av förkylning när man har en pojkvän som hostar sönder sin hals som man sover med och sedan blir man nerkyld en hel dag och kör runt i kyla. Så här sitter jag, lite lagom stoppad i huvudet med snorattacker emellanåt. Fryser gör jag också om jag ska gnälla ytterligare. Haha.

Malins samtal blev btw framflyttat till 8.30, så nu kör vi på nytt!


Smack !

Hard work, work!

Ledsen för att jag inte ringt de jag skulle ringt igår, typ Sandra. Men ni andra flickor får gärna komma överrens om en dag som passar så funkar det för mig också.

Igår jobbade jag i mer än 11 timmar!!!

Idag blir det nog bara 10, haha.
Nu måste jag rusa, ska börja om 40 min! Håll tummarna så att det inte regnar mycket idag..

Smack !

En tårta ska bakas i slutet av månaden!

Det har jag lovat Malin, självklart tänker jag hålla det. Det står redan inbokat i min kalender. Svaret jag fick av Malin på sms löd ungefär såhär "ja, samtidigt som vi planerar på ledighets resa till utlandet, jag längtar!". Jo i hemlighet har vi funderat på det. Igår i några timmar var där en restresa för 2500 per skalle.
Det är sinnes vad vi borde åka!

Ja, det känns mycket bra med det som Saras och mitt samtal idag utmynnade i, vänskap.




Så, idag har gått mycket åt att prata i telefonen måste jag erkänna, en timme ca med Malin i morse, Nästan två timmar med Sara, 10 min + att jag träffade Måsen och sen ungefär 5 minuter med Sandra i telefonen.
Jo, självklart lite dagliga samtal från älskling också :).

Ikväll blir det en tösa kväll och det ska bli trevligt att träffas, i nästa vecka har vi redan bestämt lite saker som ska bli trevliga. Tar det när det kommer.

Kan berätta att eftersom jag inte kunde hålla mig ifrån bakningen idag, jag härmar Malin lite (hon gjorde dock kladdkaka och strömmen försvann så snacka om kladdkaka). Men bakningen. Tyckte det var lämpligt att inviga (ja skam på mig) boken med alla fina och underbara muffins, så idag blir det rosenmuffins. De skulle likagärna kunna passa in på ett bröllop. Men ja, de behövs lite finslip och att göra florsocker genom att mixa strösocker är inget jag rekomenderar, mycket klyddigt. Haha! Sen blir det kanderande rosenblad (är det giftigt att äta?) alltså, de är doppade i äggvita och sedan strösocker, så de blir fina och krispiga!
Och själva muffinsen, mums...

Älskling kommer snart, sen ska vi nog bara ta det lite lugnt tsm och ikväll ska vi flickor träffas och älskling kände inte för att följa med ;p. Lite förståeligt ändå.

Har duschat och BUS'at mig, så jag går runt här hemma i det tunnaste och minst åtsittande jag har. Pyjamas, haha! Men allt har nog torkat in snart, vill inte se ut som en Zebra. Åh, kanske lite ice age för min och älsklings del? Ska definitivt föreslå det! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig, något bekvämt känns det som... We'll see.


Smack !

Seven days without any words

Senast jag satt här har det inte hänt speciellt mycket måste jag erkänna. Eller vi gjorde thaimat här hemma och sen körde vi till Coop, drack slush ice och handlade på Coop. Jag, mamma, Fifi och mormor. Sen körde vi hem och jag och mamma kokte ägg (åååååh) och jag gjorde goda ostmackor på det nya solrosbrödet... Mums... Så hade mamma och jag lite lugn-mys bara vi två :). Så har det varit i princip hela kvällen igenom, men sen kom pappa och Fifi hem, så då var kalaset i fullgång -igen ;p.

Nu då? Konstigt nog sitter jag och tänker, haha. På massor av saker, saker jag läst på FB, lång hisotria, tro mig. Lite från helgen, lite det som Malin sagt, lite det som alla möjliga sagt. Mycket helt enkelt. Hade velat skriva så mycket men det är bäst att jag inte skriver ut det. What goes around comes around?(.)

Sitter och väntar på att älskling är på väg hit, sen får jag se när Mås ringer om vi ska ut och gå en runda.

Men nu. Lite socialitet hade inte skadat. Ohja, fick mejl om jobb, det ska börja tidigare. 07.30.
Det är inget problem att det är så tidigt. Men att det är så länge sen efter det.
Jag blir kinkig om jag inte får äta, haha!

PS. Resan jag kollade för någon timme sedan som var perfa är slut, dead and gone, DS.

Smack !

Daily news update

Visst är det det ni vill ha? En daglig uppdatering om mitt liv. I'll give it to you.

Imorse blev det frukost på Ikea, ja stammisarna Borg. Haha, mycket gott och det är två bullar, smör, ost, prickekorv, skinka och antingen te eller kaffe. Det kostar 10 kronor. Tänk vad man kan få för tio kronor i vanliga fall, det är inte mycket kan jag lova! Så det var en trevlig utflykt för oss arbetssökande, höhö.

Sen körde vi en runda bort till .... Den skogen som ligger vid .. Landet ;p. Haha, Bokskogen! Så var det ja. Där kollade vi på bambis. Sen körde vi hem och nu för ett tag sedan la jag och Malin på i telefonen men vi pratade non stop i minst en timme kan jag tänka mig. Well det behövdes väl ges lite updates till varandra också. Eller inte "väl", det behövdes! :)

Flera dagar i streck har jag velat gå i skogen och egentligen var det tänkt att jag och min "granne" Natalie/Måsen/Månsson skulle detta idag, vi har iförsig inte hörts idag, än. Men kolla vädert. Så jävla regnigt! Funderar om jag ska lägga andra lagert BUS nu, eller om jag ska ut sen, för då kommer allt regna bort. Det optimalaste hade ju varit att duscha nu, BUS'a sig sen och sedan stanna inne hela dagen, meeen det låter inte så kul..

Hade tänkt försöka få tag på Mås och sedan kanske en spillevink till :).

Fan vad jag är sugen på godis.
Fan fan fan.
Och alla mina goda salta klubbor är slut.
Dax att ta en runda till Gottelisa?

Däremot är det tid att gå igenom blogglistan och avsluta rundan på facebook!

Smack !


MEATBALLS!

Idag har jag gjort något jag inte gjort på mer än 6 månader. Ja, det hade snart varit ett år sedan. Jag har ätit köttbullar. 5 stycken kunde jag äta. Jo, det känns konstigt. Känns lite sådär halvt-illa-mående nu. Ska berätta om övriga dagenförst innan jag går in något mer på varför jag åt kött.

Dagen började med att min klocka ringde 03.45 första gången, då var det dax att gå och kolla in Discovery, dock regnade och det var molnigt så jag och mamma gick in och la oss igen. Sen ringde klockan vid sju och väckte både mig och älskling.. Gick upp pussade honom hejdå, och sen övertalade jag pappa att cykla och handla bullar ;).

Nyduschad och in smörjd var det alltså bullfrukost. Skrev ut papperna till AF och begav mig, klydd med p-automaten. Ska jag berätta? Okejdå. Parkerade, gick till automaten, stoppade in en tia, stoppade in en till men den blev inte registrerad. Fan, man vet ju aldrig hur lång tid det tar på AF heller ... Kunde inte få ut mynten heller, nej inte någon av tiorna! Och även om jag tryckte på ånga knappen skrevs det tillslut ut en biljett, endast tio kronr som reggats. FAN! Tog biljetten och la den i bilen. Åtgärden om något gick fel med maskinen var att jag skulle ringa ett nummer, anmäla och bla bla bla, hur låter det helt ärligt? Så jag sket i det. På vägen till AF stöter jag osannolikt nog på en p-vakt! Hon hjälpte mig att ringa och sen fick jag prata med en snubbe som löste det med hjälp av mitt regnummer. så jag inte skulle få böter :). Nice!


Sen var det dax för AF, var där ca 10.10, jag var först! Gick in och pratade med en kvinna jag inte pratat med innan. Gick igenom mina meriter så hon kunde se att allt stämde som jag skrivit in på hemsidan. Sen frågade hon hur det gått och jag sa att det gått bra, att jag hade fått ett jobb. Hon kollade igenom mitt personliga brev, det var jätte bra likaså min meriförteckning och allt tjohejsan! Ska dit om en månad igen och se om jag hittat något mer. Ska nog även gå på andra "öppna" möten där man i grupp får träffa arbetsgivare och lyssna på dessa. Låter bra! Gick därifrån max en halvtimme senare och hade då en timme kvar av parkeringstiden. Klart jag skulle nyttja ;).

Körde till triangelns Åhlens och gick där, handlade värmeskydd och torrschampo för nödfall. Gick en kort men ack vilken tid inne bland sminket. Vill handla ett nytt läppglans (jo man KAN göra det till en big deal), hittade inget och kollade dagkrämer ist. till ansiktet. Hittade inget, sen var det dax att gå till bilen. Blev ett snabbstopp på Kicks på "B&W" också, sen på konsum i Oxie för jag var så sugen på äpplemunkar, till min stora besvikelse var det vaniljmunkar när jag bet i en här hemma. Fyfan vad det är äckligt! Så nu ligger två stycken sådana här hemma och ruttnar. Hoppas dom dör!

När jag kom hem sprang jag nästan direkt över till Mås och snackade ett tag med henne, man kan ju säga att vi hade lite att "ta igen". Haha, kul det vi pratade om. Jovissssst....!


Kom hem igen, åt en majskolv sen åkte jag med familjen och handlade hönsnät till Sofie (katten). Sen körde vi till ikea, på parkeringen gjorde dom reklam för under några timmars tid kunde man köpa köttbullar med MOS för 16 kr. Jag sa det att det är nästan så JAG hade kunnat äta det, kan man tänka sig att pappa sa att om jag ville ha de skulle han bjuda mig. Men det är nog för att det var kött. Så ja, sen satt vi i restaurangen och åt köttbullar jag och Fifi. Mamma och pappa drack kaffe och åt princesstårta. Sen nu är vi precis hemkomna ..

Känns lite konstigt i magen, hade jag ansträngt mig hade jag nog kunnat spy om man säger så ...

Borde städa lite på mitt rum. Ligger MYCKET kläder på sängen som ska vikas ihop och läggas in i garderoben. Det är så tråkigt bara ;p. Hoppas att Malin snart ringer, eller Carro :). Puh, blev en paus i allt skrivande, mamma ville ha hjälp med att sätta upp nätet, så nu är i stort sett hela trädgården in-nätad .. Allt för katten :).






Smack !

Gott&blandat!

Ja, jag vet inte vad jag ska skriva om idag. Otroligt tråkig dag. Antar att det är så det är. Det enda som hänt idag är att vi körde till kåseberga, handlade med oss kakor hem i Ystad och körde hem. På något sätt gick dagen efter det rätt fort, mormor kom på besök, jag följde med hem en liten stund till älskling, men vi var ett riktigt osocialt par idag, han tvättade sin hoj och jag satt lite vid datorn, fast sen gick jag ut till honom, men vi börjar alltid tjaffsa om hans blinkers, hurvida dom syns och att han borde byta ungefär DÄR går vårat tycke seperat.

Lite över sju begav vi tjejer i familjen oss till Mobilia, där tog mamma foto och sen kollade vi lite bara tills klockan blev någon minut i åtta, dax att stänga.. Så nu är vi precis hemkomna och jag tänkte snart göra iordning en nachos bricka som ska in i ugnen lite snabbt, så gott!

Idag är det en ny månad och det första som slog mig är födelsedagarna denna månaden. Nästa tanke var om jag och älskling har 3½ år eller ej. Men det har vi inte, så det är lugnt än ;). Annars spanar jag mest på ideér om vad vi ska hitta på, perfekt nog är det på en fredag också! Så det är bara att hoppas att jag inte får något jobb då..

Påtal om jobb fick jag mitt mail idag från LM om helgens event i DK. Jag ska börja klockan åtta, alltså då ska jag vara i Malmö-garaget... Haha, det kommer bli galet :(. Men jag tror samtidigt att det kommer vara riktigt kul. Och har jag tur så på kvällen när jag kommer hem blir det färskpasta med färska musslor i vitt vin, så himla gott!

Jao, fan kom just på att jag inte skrivit ut AF papperna än, åh. Jag vill inte gå imorgon, fattar inte ens vad meningen är med det! Dessutom kommer jag inte få något bidrag nu när jag har jobb heller .. Ännu en anledning måste jag ju erkänna.

Ohja! Inatt kommer klockan ringa/mamma väcka mig så vi kan se på Fuglesang eller rättare sagt Discovery när den flyger förbi, det är klockan 03.54! Kan ju vara kul. Tror det var åt söder den skulle svischa förbi om någon också ska gå upp inatt :).

Men nu är det helt ärligt hög tid för att göra nachos med "egengjord" salsa (ketchup och sötsursås, 50/50, salt,peppar) och ost.

Smack !

Härmapa!

Japp, igår.

Först på dagen kom Malin till mig, då var sconesen färdiga och vi mumsade in direkt.. Sen snackade vi lite och bestämde för att bara gå en runda på mobilia :). När vi i princip var färdiga där, kom hennes syster och sen körde vi mot Oxie där jag blev avsläppt. Mycket trevligt !

Var hemma ett tag, sen kom älskling och vi körde bort till Entré. Köpte biobiljetter (tur att jag brainstormade med Malin), gick lite i butikerna och sen gick vi upp och åt innan filmen. Vi såg En sommar med Göran (tror den hette så), och ja, det var fruktansvärt rolig. Och det var mysigt att det var en sådan liten biosalong, ca 60 platser och ca 20 pers! Eftersom vi valde en tidigare bio var filmen slut redan vid åtta och det var så lagom! Körde ner en runda till havet och bara tog det lugnt.. Sen körde vi hem till mig och sov här..

Imorse vaknade jag lite inna nsju och fick halvt panik. -"JONAS KLOCKAN ÄR SJU!!!", -"Ja, men jag ska inte vara där förrens halv åtta ...". Haha, sen dröjde det innan jag kunde somna om och vid nio blev jag väckt av mamma som frågade varför jag låg och sov med tv'n på som visade ett ap-program. Nästa fråga var ifall jag skulle med och köra mc till Kåseberga. Ungefär en kvart senare, två mackor i magen och lite dricka, satt vi på hojarna på väg till Kåseberga. Där åt vi både inlagd sill och inlagd stekt sill. Sen en runda till Ystad och handlade kakor ifrån wallandercafet med oss hem :).

Så nu behövde jag en break så då passar datorn utmärkt.. Har inga planer för idag måste jag erkänna. Eller jo, skriva ut papper till AF. Ska dit imorgon.... Och så vill jag till entré, hittade fina jeansleggins där som jag vill testa och se om dom är bra, sen det underklädessettet jag kollat på i år och dar. Snart borde dom ju tom. rea skitet. Men jag vet också att om jag håller mig ifrån Entré sparar jag typ 500 kr.

Nej nu ska jag gå igenom blogglistan :).

Smack !

RSS 2.0