I need love.

Igår skulle först blivit utgång, sen blev det ändrat till casinot, resultat? Vi somnade vid elva tiden... Sov gott inatt, hade en skum dröm, men vad förväntar man sig av drömmar? Skönt att drömmar bara är drömmar. Vid nio-tio tiden begav jag mig hem från älskling, det är så tråkigt att sova ensam. Så begav mig hem. Och här hamnade jag. Har haft många planer på att kanske börja packa för mina/våra 3 dagar i Stockholm. Det blir inte tre heldagar, åker dit på TIsdagen, är framme till middag/kvällen typ, det blir en heldag (Onsdag) och det är Malins studentdag, på torsdagen flyger jag hem (själv?!) kl. 12.00 senaste incheckningen. Det blir fint. Sen är det tävling och inskrivningar och alles. 

Det vettigaste jag gjort idag är väl att ha fyllt i papper om att gå med i Alfa kassan. Måste skickas fortast möjligt. Ska ner och äta något innan det är dax för jobb. Ser ut som det blir en regnig dag, eller iallafall en KALL dag. 


Smack ! 

Nothing funny ain't going on here my friend

Imorse, puuh. Att bli väckt av att det ringer en jäkla massa gånger på klockan. Jag som sov så gott. Idag har jag ytterligare en lång dag framför mig. Igår hade jag tolv timmar, plus de timmar som jag jobbade dubbelt. Idag, ännu mer dubbelt! Tråkigt nog ska jag behöva jobba hela min lunch också. Inte coolt. Ikväll vill jag vara klar i tid och kunna gå ut eller vad som helst, göra något! Är så tråkigt trött på att vara hemma och vara trött. Haha. Låter klokt, ellerhur? Det är inte mycket som är klokt. Om jag och älskling inte har fått lägenhet innan den 26 Augusti, så flyttar han in här. Det känns lite skumt. Och konstigt. Men, vi vill ju bo tillsammans.....

Är hungrig, men när jag startade datorn så hade jag fått tio mail att svara på, jises. Så den frukosten försvann sakta men säkert. Nu är det typ, brunch. Ska lägga undan rentvätten också sen. Ja, det är väl det roliga som händer här. Haha..



Smack !


What?

Jises vad man kan få mycket gjort om man bara går uppe en timme innan man normalt gör. Idag gick jag upp halv åtta. Har hunnit tvätta två maskiner och verkligen STÄDA mitt rum. Till och med garderoben blev städad! Damsög gjorde jag också. Känns jävligt bra. Snart ska jag ner och fläka ut mig i solen, men först hänga tvätt. Lite nytta, mycket nöje..


Smack !

What?

Jises vad man kan få mycket gjort om man bara går uppe en timme innan man normalt gör. Idag gick jag upp halv åtta. Har hunnit tvätta två maskiner och verkligen STÄDA mitt rum. Till och med garderoben blev städad! Damsög gjorde jag också. Känns jävligt bra. Snart ska jag ner och fläka ut mig i solen, men först hänga tvätt. Lite nytta, mycket nöje..


Smack !

Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed

Kom hem vid halvett tiden idag, drog snabbt på mig bikini och sen la jag mig i solen som hade en tendens att försvinna titt som tätt, lyckades iallafall halv sova lite. Skönt! Idag jobbar jag 18 h. Har betat mig igenom drygt hälften.. Hälften to go! Iallafall så bestämde jag och Jocke att ses lite senare idag. Känner mig trött som en gam idag. Helt off.

Borde väl ta tag i min tvätthög som ligger i sängen - i stolen -i sängen - i stolen - i sängen. Men det är ju inte så super kul. Men, ordning i miljön runt om mig, mer ordning i hjärnan. Fast, jag pallar inte...



Smack !

Jag-borde-inte-sitta-här!

Tror inte jag är i skick att uppdatera, inte än. Haha.


Smack !


Somwhere I lost myself?!

Alltså, vart har jag tagit vägen?! Hängde tvätten i bikini, och nu precis har jag gjort en matlåda på couscous, en tomat och gurka. Hm. Jo, slog in älsklings paket också. Fick ordnat ytterligare en grej igårkväll. Så nu har jag en paket, två upplevelser och funderar på något lärdomsaktigt. Well. Detta blir bra, känner mig nöjd, men det han gav mig kommer jag aldrig att kunna slå ju.. Tänk att han blir 21, han är VERKLIGEN på fel sida om 20 strecket. Gammal. Jag har en gammal pojkvän, tur han har en brossa, en yngre. Haha!


Har förstått på killarna han var ute med i föregående helg att de tyckte det var stark av honom att INTE göra något med tjejen som tydligen var rätt så på honom. Det var tom. en av killarna som helt ärligt lånade ut sin lägenhet till jonas och denna tjejen. Igår fick älskling höra att de andra tyckte det var riktigt starkt av honom att INTE gör något. Alltså då är ju min fråga, är man stark för att man inte är otrogen? När killkompisarna dessutom VET att han har ett stabilt förhållande? Är det värt att sumpa 5 år för ett ligg? Sånt blir jag ledsen över. Har folk inte högre tankar om sig själv? Oj, det låter ju verkligen som att något hände, men vad jag fått reda på har det iallafall inte gjort det. Varför skulle de det? Det handlar om tillit. Något vi inte har problem med. Just för att vi inte lägger händerna på andra ..

Idag ska jag iallafall jobba, har en matig bokning mellan 19-21. Men tror ändå dagen kommer att flyta på bra. Ska snart sätta i lite torrschampo och klä mig, kan inte jobba i bikini, tyvärr, såfall får jag nog skaffa mig ett annats sorts jobb. Och det är jag väl inte direkt intresserad av. Nej, något vettigt..


Smack ! 


One way, or another..

Happ, fråga inte vad jag gör uppe vid denna tiden, kan man säga att jag var pigg när Jonas klocka ringt? Sov så jäkla gott inatt, nära varandra, lite små kyligt i rummet och så varmt mellan oss. Bästa sömnen på länge.

Skulle på begäran räkna ihop mina jobbade timmar. Tja, det känns helt okej att jobba ändå ju. Iallafall när jag får en lön för de vardagar (dock 1½mån) jag jobbat som motsvarar min telefonlön. Helt okej. Men jag förtjänar moset! För någon grädde är det minsann inte... Haha

Nej, ska väl ta något att äta nu. Så dagen kan rulla vidare på sen. Kom på en grej igår till Jonas, well, tänkte höra med Chrille idag vad han tycker. För helt plötsligt börjar älskling önska sig hemgifter. Och han har kommit på att vi ska plocka gardinstängerna här hemma "för de är faktiskt jätte dyrt att köpa", haha.. Han är för rolig.


Smack !

jag tror jag regnar bort....

Men så söööt filmen var igår! Och rolig var den också, inte så att man gapflabbade, men åh, så söt den var. Och alla fina färger, det är väl det bästa med animerat, de fina färgerna och sättet som de får människor/djur att uttrycka sig, även om det är "tecknat".

Igår när jag gick för att sova kändes det faktiskt lite konstigt att tänka att töserna inte längre är här, utan i ett vaaaarmt land och har det super. Ja, för det regnade både igår och det regnar idag också.

Idag hade jag tänkt bege mig tidigare och köra till mobilia, men först inom mcdonalds. Och handla en eggmcmuffin, och en toast, eller två toast. Jag vet inte. Och så är jag sugen på falafel. Och det finns ju bara ett ställe för det och det är runda grillen. Men nu ska jag iallafall bädda sängen och sen kolla mail, starta telefon, spela in nytt meddelande.

Undrar hur stark jag är egentligen.


Smack !

RIO

Idag känner jag mig inte speciellt nerstämd, inte som jag gjorde i förrgår, eller igår eller när det nu var. Men visst, jag har inte direkt pratat mycket med någon här hemma heller.

Vi hade avskedsfrukost för flickorna idag, men de ska inte åka till himlen, de ska till Maggan! Och jag vill verkligen ner och hälsa på.. Sen körde Mallan och jag till Svågertorp. Handlade en burk färg och sedan blev jag avsläppt hemma. Och så hamnade jag här, såklart.

Ikväll bjuder jag Fifi och älskling på bio, Rio ska vi se. Såg trailern och den verkar inte rolig så, men säker väldigt fint gjord. Hoppas den är underhållande iallafall ;p. Och goda popcorn förgyller mer än man tror. Ska faktiskt bli väldigt kul. Det är ju detta som jag tycker om med att vara storasyster, att kunna ta med Fifi på lite grejer utan mamma och pappa är med.

Om 15 min slutar jag jobb för idag.


Smack !


Du, håll ut

Helt plötsligt dog jag litegrann. Jag trivs inte som det är, flera faktorer som gör att jag känner såhär. Men det är som att bli hårt klubbad, flera gånger. Känner mig så jävla död så fort detta kommer på tal. Tillråga så är det världens jävla tråkigaste väder, jag har ingen bil och om en timme ska jag jobba. Om mindre än en vecka fyller Jonas år, och vad fasen ska jag hitta på till honom? Andra dagen man nästan är helt ledig och så gör man inget av det. Jag blir galen. Ska lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv.


Smack !

Gotta do, what I've gotta do

Ojdå, här har det inte hänt alltförmycket...

Well, det rullar på det mesta. Vissa saker mer trögflytande än andra såklart! Igår pratade jag lite med Daniela om våran tripp till dem i sommar, hittade perfekta flygbiljetter, och idag när älskling också sökte på dem så sa han att det priset jag angett inte stämde, det var halva priset mot vad jag trodde! Jag trodde det skulle kosta ca 2500:-/resa (för båda två på ena hållet) och lika mycket tillbaka. Men nej, det priset är för oss båda, både dit och hem. Det gjorde fan min dag! Vill bara boka så fort som möjligt så man vet att det blir av. Det är mindre än två månader till dess!

Skit att flygresorna till Mallis inte är fullt så billiga, det hade varit super om det varit så. Men det måste bli en tripp dit också.


Smack !


Best wishes, mf.

Kan man skolka från sitt jobb? Ringa och sjuka sig? Hahah.. Det hade fan varit något idag! Det är strålande väder ute, jag har solat i typ 25 minuter och det är så hääärligt! Jag vill inte jobba idag! Jag smorde tom in mig med coccos olja, förhoppningsvis gav det någon nyas av lite mörkare vit, haha.. Men jag har iallafall fått shortstreck, så jag är inte kritvit. Pfft!


Har suttit morgonen igenom och sorterat upp en jävla massa papper. Orkade inte alltså. Så jävla tråkigt. Och vad gav det mig, inte ett smack! Iallafall så känns det bra att ha gjort det, men men.

Vände ihopa tre ägg till en äggröra, till det, vatten. Haha, och jag är den som tycker det är fånigt med bantning. Men hur kan det komma sig att man tycker kroppen ser tråkig ut, när man vissa dagar tycker att den strålar? Jag har fler bra dagar än dåliga dagar kan jag ändå få ta och berätta. Men för tillfället känner jag mig, dallrig. Haha. Iallafall så älskar jag ägg, och det känns bra att kunna ge igen ibland på Jonas....  Dax för resterande delen av frukosten, vatten och en p-pilla. Åh, jag måste få skriva av mig av min frustration bara, preeeecis när jag lagt upp äggröran på ett fat, saltat och pepprat. Så ringer det en person. Aaaah, han kunde inte komma till sak, och började snacka om danskar, och vilka jävlar dem var, och om skådespelare!?!?! DO I LOOK LIKE I CARE? I DON'T! Han höll på i en kvart, 15 minuter och hur varm var min äggröra sen? Ljummen.

Nej, nu måste jag minsann byta och om sedan bege mig. Måste berätta om min födelsedag också en dag. Ah, om det är en sak jag vill göra om i livet (två för jag kan inte bestämma mig), så är det 1, fylla 20 igen, 2, ta studenten/göra om thailandresan. SÅ bra var den.


Smack !


Fri som en fågel!

Jahapp, så var dagen kommen. Domme-dagen, haha nej, inte riktigt. Men idag är jag precis lika gammal som alla andra, älskling frågade imorse om det tillkommit någon rynka, neeej, tack för den kyssen! Även om jag mentalt alltid känt mig lika gammal som folket jag umgåtts med (största delen 90'or) så har jag ändå vetat att jag är inte så jäkla gammal. Men igår kom verkligeheten ikapp mig, jag är lika jäkla gammal som er andra nu. Och det känns ju sådär. Innan har vi legat på olika epoker i livet, jag har varit på ena sidan 20 och ni på andra (den gamla sidan om jag ska vara ärlig). Nu helt plötsligt är jag där också! Och DEN tanken är skum..

Denna sidan om tjugo betyder liksom flytta hemmifrån och bli vuxen på riktigt, allting innan har ju bara varit fejk, (man kan väl inte ens kalla det bonus?) haha. Men nu är verkligheten ikapp mig också. Ändå drömmer jag om att jag kör upp på klippor och fastnar med underredet så jag inte kommer någonstans, helt från ingenstans så kommer det två killar som puttar (!?) rätt bilen. Ja, fantasin är ju kvar iallafall!


Vi var och åt lunch på Nama i Limhamn, jag, mamma, pappa och Fifi. Älskling kunde inte komma ifrån jobbet tyvärr... Och efter sushin så blev det glass på lilla glassfabriken, och därefter körde vi till parken, jag vet inte vad den heter, men där satt vi och kollade på ankorna iallafall. Kom hem för ungefär en halvtimme sen, har ett viktigt mail kvar att svara på, sen har jag rensat upp. Också ska jag spela in ett nytt meddelande för helgen, SEN, är jag fri! Nu har jag dessutom inte mycket kvar på mailet :)


Smack !

-

Jag är fruktansvärt otaggad, på ingenting och allting.




NY MAIL

Igår tog jag äntligen tag i något jag tänkt, l-ä-n-g-e   p-å. En ny mail adress! Bye bye kent.musikno....., och istället välkommen [email protected] . Så för tillfället håller jag på att ändra på konton och grejer, kan ju lättans säga att fejjan varit jobbigast hitentills, haha, det blev nästan lite panik ett tag om jag aldrig mera skulle få komma med i facebook gänget.. Satt och skulle svara på mitt jobberbjudande som ligger kvar orört i mailen igår. Och då kände jag bara att jag kan ju inte skicka med en såndan pinsam mail. Så nu blev det bytt. Har länkat den gamla mailen också så jag kan veta vad som händer på den också, fall-i-fall så att säga.

Efter jag fixat mailen så körde älskling och jag en runda till ikea och kollade, när man är själv är det väldigt enkelt att handla det man vill, när man är två är det också två åsikter... Men det verkar funka bra ändå tycker jag. Vi hade inga catfights iallafall. Vi är överrens om soffa, säng och möbelfärger i storarummet. Och väggfärger, typ. Vi är överrens om vad vi vill ha för handfat i köket om vi får en gammeldags lägenhet, haha. Och vilken färg våra detaljer ska ha. And so on!

Idag ska jag jobba, ett långt pass. Börjar om tjugo minuter och slutar om ca 13 timmar. Vår sista bokning tar slut kl. 21.00 (om vi har tur) och sen ska allting plockas undan också..

Nej, nu vet jag inte mer vad jag ska skriva. Och jag har faktiskt en grej att kolla upp ^^.



Smack !

vetintevadjagskaskrivahär,förengångsskull.

Jag har mycket att skriva känns det som, men jag vet inte vad jag vill berätta, egentligen.

Idag hade jag tänkt sola, men shi fick jag! Det är typ +1 grad. Hm, inte så att man direkt blir sugen på att slänga på sig bikinin och lägga sig på marken att sola. Njäääääe. Brännan får vänta.. Typiskt bara när man har en dag som man verkligen känner sig ledig på! Egentligen är jag inte ledig, jag börjar jobba om 9 minuter, men ändå. Det är mitt enda jobb idag. Oftast har jag iallafall ett till, om jag har tur/otur, 2 till. Fick ju faktiskt förfrågan om jag inte ville/kunde jobba idag.

Myst runt i farmor Gisas filt i nästan två hela dagar såfort jag varit hemma, mysigt.

På Fredag blir det lunch med familjen, förhoppningsvis älskling också, på Sushi restaurangen i Limhamn, och på kvällen blir det något annat. Jag vet inte vart än bara ... Är sugen på att prova något helt nytt.

Nepp, nu ska jag jobba lite..


Smack !

I just wanna lay in my bed, don't feel like pickin' up my phone..

Haha, lazy song är ju bra idag, typ så det känns =).

Detta med lägenhet och vuxen-liv, känns närmre än någonsin. Älskling och jag kollar golv, färger, stilar, haha... I Lördags, eller kanske var det Söndags så tyckte älskling vi skulle åka till ikea, dock hade de redan hunnit stänga. En Gekås resa känns inte heller alltförlångt bort om det blir lägenhet. Det är så svårt att inte hoppas, det känns som att det är så nära! Berättade för mamma, tydligen hade jag inte gjort det innan...
Också har jag betalt hem idag. Fy vad duktigt. Och tydligen har en liten tanta här på vår gård fått ta hand om en kattmamma med hennes 3 (?) ungar, aaah, det är ju ödet, för igår tänkte jag att jag inte vill bo ensam med Jonas, att jag vill ha en egen katt, också händer detta..

Jag vet inte om ödet är bra eller dåligt. Hah..
Men nu är det dax att bege sig till sitt andra jobb för dagen. Hard work!



Smack !

Sweet talk here we go, tell me something incredible!

Helt ärligt, jag har ingen aning om vad jag ska skriva.



Smack !

Du stack ett hål i min kevlarsjäl

Sitter i älsklingskök. Har tagit tag i allt tråkigt som skett i kalendern och mail denna helgen. Känns skönt nu, men jag hatar att ha känslan över att, "fan har jag glömt något?". Jag hoppas jag inte glömt något..

Idag blir det till att knäcka igen. Fan, om 20 minuter. Och här sitter jag i mina härliga byxor och en dubbelt så stor t-shirt än mig. Jag har inte ätit något heller ..... suck. Blir till att ta en skål youhurt (om den inte är slut) och havrepuffar, yamyam.


Smack !

Jag vet att du sover ..

... känner värmen från din hud, bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu, jag skulle ge dig, allting du pekar på, men bara när du inte hör, vågar jag, säga så, jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte stå där du inte ser på, och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag..

Helgen är inte slut än, som tur är, men hittills har den varit hur härlig som helst. Försöker att koppla bort allting, det är helg och jag jobbar inte. Lucky me! Fredags var det Olearys med älskling, dessförinnan jobb fram till nio, och därefter mat på Lazio (?). En pizzeria som är ett hål in i väggen och som har GOD pasta med kättfärssås. Mumma. Sen blev det som sagt aktiviteter på olearys. Igår var det valborg, så på kvällen var det mat tillsammas med Ljung och Q. På pub Oxen som det så fint heter nu. Senare blev det Minnesbergs eld och sällskapet det bjöd på, trevligt. Vid ett tiden begav vi oss och vi släppte av Malins morfar på vägen. Sov hos mig och slocknade direkt.

Jag vaknade som vanligt vid åtta imorse, så jag städade undan på mitt rum efter jag vilat ögonen på dr phil en stund. Kläder röjdes kanske jag ska säga... är besviken på mig själv, har ett jättefint halsband jag gjort av med. Det silvriga med massor av kulor på i olika storlekar. Förstår inte vart jag har gjort av det. Har en känslar av att det skulle kunna ligga kvar i london. Tänkte jag skulle kolla igenom bilderna för att se om det finns med på någon bild. hade ju tänkt ha det halsbandet idag när vi ska på dop..... Suck!

perfekt och oförstörbar, som jag


Smack !

RSS 2.0