Tillgodose behov..

Hade jag tänkt göra idag. Hade tänkt ringa tandläkaren, frisören och se om de har någora "akut" tider till mig. Min tand värker igen....... Och mitt hår skriker så torrt och sprött det är i topparna (nästan). Och då när jag förhoppningsvis fått klippt mig idag vill jag inom butik "inne", inte för att jag behöver det .... Jag har inte berättat om min ideé som jag kom på förra veckan va? Hur jag och älskling ska ha en måla fondvägg? Kommer bli riktigt fint och jag har det hela tiden i tankarna. Det kommer gå i ljusa färger och verkligen vara marint inspirerat.. Har nästan gjort likadant fast det var till ett projekt i skolan. Hm, nu knakar era hjärnor..

Well. Mitt rum är sådär lagom stökigt. Så det hade jag väl också tänkt ta itu med, eller jag har inte tänkt det, det måste bli så.. En liten hög kläder på nybäddade sängen och det ser ut som en bomb sprängts på mitt skrivbord. Söndrigt örhänge som ska limmas, tävlingar som ska motiveras och skickas in.. Ja, det säger väl sig själv att jag borde ta tag i det innan det svämmar över mer.


Smack !

Om Fifi äter mina thekakor får jag väl äta hennes safari yoghurtar?

Idag är hitentills en slapp dag. Ska snart ta riktigt tag och ner och äta frukost, sen tänkte jag eventuellt om molnen har lust att flytta på sig att jag kanske ska försöka få någon form at solsken på kroppen den blekfis jag är. Men det är ju faktist så att jag inte har tid att sola, varken vardagar eller helger.

Igår letade jag resor till mig och älskling, hittade några trevliga hotell och när jag berättade för älskling att det kanske är dax att kolla seriöst nu, så tyckte han att vi skulle åka och betala/boka redan idag. Haha, kanske inte sååå jag menade. Han har sin ursäkt, he's a boy. Men det känns iallafall himla trevligt!

Sen körde vi mc igår, massa mc! Eller ja, lite lagom då. Jag hjälpte även till att vara medlare och det lyckades.

Jag försöker ta lite i taget av mitt rums städning, det ser förjävligt ut här inne. Men det tar sig väl.. NOT. Nej nu ska jag strax ner för att rosta lite mackor. Sen är det förhoppningsvis dax för bikinin att åka på.


Smack !

Soon I'll be back on track!

Åh, idag är forhoppningsvis en riktig latmask dag! Men jag kollade nyss telefonen.. Fyra intalade meddelanden och typ 7 missade samtal.. Hade 46 mail när jag kollade imorse. Man ska inte underskatta "vardagen"!!

Sitter mest här och slöar för att datorn ska bli laddad. Kankse skulle sett till att göra lite vettiga saker istället så jag kunde kommit iväg sen. Ska ringa hem och höra om det finns några planer för dagen (när träffade jag senast mina föräldrar i mer än 5 min?) annars ska jag bort till Malin och hälsa på hene lite! Hm, 65% är laddat av batteriet, så efter jag ringt alla samtal osv. är det nog nästan färdigladdat och redo att tas ut på en liten tur.

Kan berätta om min vinning igår över magen. Frukost, lunch mcdonalds och middag kl. 21.00, till frukost idag blev det en kaka...

Smack !

Osociala jag

Jag mår illa, men jag vet inte om det är för jag har ont i halsen, ätit mer idag än på tre/fyra dagar sammanlagt eller för jag är så trött. Har massor av småsaker också som snurrar i skallen. När denna dagen är slut på allt det jobbiga så ska jag direkt hem till älskling, eventuellt köra och tanka däremellan, sen ska jag bara av med kläderna och lägga mig..

Dessutom är mina svarta jeans totalblöta sen tvätten, så jag får leta upp några andra. Ska roffa ihop lite bekväma kläder till imorgon, då ska jag sova ut ännu längre och sen ska jag klä mig bekvämt och chilla, sen vid tolv ungefär kommer förhoppningsvis Malin hit och efter kl 16 så ska vi gå i skogen! Nu ska jag byta om från sov kläder till jeans och långärmat, sedan står tandborstning på schemat!


Smack !

Hmm

Nu har jag ätit båda vattenmelon, ägg, thekaka och snart drukit ett stort glas oboy! Wiho! Frågan är bara vad jag ska äta senare idag. Älskling ringde innan och erbjöd sig tom. att ta mitt jobbpass idag om jag kände mig kass, så snällt! Men idag blir nog en rätt så lugn dag. Men ja, jag känner mig ju verkligen inte bra..

Igår la jag mig som sagt i sängen direkt när jag kom hem, kollade på tv i all oändlighet. Halvsomnade från nio till elva då älskling kom, sen somnade vi mysigt tillsammans. Men det var så himla slappt igår. Orkade inte gå upp, orkade inte prata, bara hmmade om någon sa något till mig. Egentligen skulle vi sovit hos Jonas, men eftersom jag var så kass så kom älskling till mig.

Nu kallar de där nere att det är lunch, jajaja!


Smack !


Tråkigt men livsnödvändigt

Ledsen att jag inte hinner med mina vänner, orolig för strul, orkeslös för att det inte finns tid nog att äta. Igår när jag kom hem vid sex däckade jag rakt ner i sängen, inga krafter kvar. Men det är väl heller inte konstigt när allt man fått i sig bestått av en thekaka och en liten barn youghurt. Min kropp är så orkeslös att jag fick feber igår, ont i halsen och nästan paralyserad. Yrsel är något som tittar fram emellanåt och 4 kilo mindre har min kropp blivit. Men saken är att när man är såhär vrålhunrig som jag är och har varit det så länge så går det inte att äta! Idag har jag iallafall ätit vattenmelon och ska äta ett ägg, vatten, sötma och protein. En bra kombo tycker jag allt. Idag måste jag se till att få något i mig mitt på dagen också... Måste ju fungera normalt, såhär kan det inte fortsätta sommaren ut.

Idag är dagen längre och jobbigare än vad den var igår och min hals gör fortfarande lika ont, fast det finns inte riktigt tid att tänka på det. Imorgon vill jag bara vila..


Smack !


Monday morning?

Åh suck och stön. Fast inte på det sättet som jag blev bemött i Torsdags. Fast idag kommer jag att bli bemött av samma, fast på riktigt denna gången, det känns verkligen INTE bra. Men det kan minsann inte allt göra..

Igår var det planerings möte så jag har fått reda på vilka tider det är nu. Och vilka tider det inte är, har tre veckor som kommer bli väldigt intensiva. Men det man inte dör av härdas man av som ett ordspråk säger..

Idag har jag svarat på lite mail och så. Ska snart bege mig för att hämta några grejor, fixa ärenden helt enkelt. Funderar på om jag ska äta lite frukost först, är totalt slut, hade bara velat gå och lägga mig, men inte finns där tid till det.. Dessutom har jag kommande två, nej tre veckor som blir JOBBIGA. Har 6 dagar som bara blir singla och med det menas att det "bara" är det vanliga, däröver är det dubbelt upp! Well well.

Har pratat med Sandy och försökt få tag på Sara, men det vill sig inte, så jag tänker att jag ska utföra mitt ärende och sedan kontakta henne igen. Yes, frukost blir det nu iallafall!



Smack !


So I say, thank you for the music...

Åh, jag har haft så mycket att göra att jag inte hunnit äta. Igår åt jag tre sushi bitar till frukost och just nu är jag fruktansvärt sugen på de resterande. Älskling ligger och sover i sängen, så jag tänkte vara en riktigt snäll flickvän och gå bort och städa i lokalen ensam. Låta honom sova ut. Fast jag hade verkligen också behövt det. Vaknade åtta imorse.... Well well, ska nog ta med ipoden eller något, musik är ju borttagen därifrån. Eller så tar jag med Fifi, den enda riktigta underhållerskan... Tack för igår alla fina vänner! :)


Smack !

All I can say, I say eh..

Igår var ingen super dag. Handlade en klänning jag inte tänkt handla och handlade inte linnet och det söta som matchade till. Klänningen jag handlade är liiite för liten.

Och ja, sen "mötet" var väl inte det positivaste jag varit med om. Det är inte såhär det ska behöva vara. Huvudpersonen lever i sin lilla förnekelse och jag i min, jag tror vi alla har vår egna lilla förnekelse bubbla, för det är inte såhär det ska vara! Det som har varit går inte att ändra på utan det bästa man kan göra är att försöka göra något åt det. En cykeltur som ingen vet vart den tar slut. Jag vet bara att jag vill hålla för någons ögon för detta kommer att få konsekvenser.

Därefter var det kalvinknatet för lilla Fifi-lurings skull. Det gick bra, hon sprang på och hon tillochmed sprang förbi sinna klasskamrater (vad hon själv sa). Efter loppet körde jag och älskling till mobilia, kollade kläder och handlade sedan mat på coop forum Jägersro. Fyfan vad mycket. Puh, färdighandlade körde vi hem till mig och lastade av, så när jag packat in allt så gick jag till lokalen och drog rätt stolar, bord osv.. Somnade vid elva ungefär.


Idag ska jag nu ringa till H&M och höra om de har min klänning i ev. rätt storlek.. Sen ska jag fixa folk till jobb, leta reda på ev. ett par nycklar, fixa saker som är trasiga och ja, massor av annat. Älskling kommer senare och löser av mig, för annars får inte mina gäster någon mat imorgon och det vill jag gärna ge dem. Efterrätten bakade jag innan klockan var nio imorse.. Nej nu ska jag leta rätt på nummert till H&M!



Smack !

Same girl

Idag har jag massor av planer, frågan är hur alla ska kunna hinnas med, ska bege mig hemmifrån här alldelles strax. Då är första anhalten Entré där jag ska testa två plagg, en klänning och ett linne. Yes, båda två är tankar till helgen. Så det hoppas jag på!

Sen ska jag bort till Gummsi där hon ska fixa lite med mitt hår och när jag är klar där så ska jag iväg och handla mat tills Fredag är det tänkt. Lite beroende på tiden också såklart! Därefter har vi ett möte inne i stan och sen är det Kalvinknatet för Fifi i Pildammarna!

Sms'ade precis Gummsi för att stämma av så det verkligen blir idag, det blir det inte! Så nu har jag det rätt så lugnt tidsmässigt, det gillas. Ska klaffa in så jag är på Entré vid tolv och är därifrån innan ett, sen ska jag sticka och handla mat :). Kanske mamma vill följa med på hela rundan då. Åh, vad skönt, några timmar som inte blir så tuffa att klara av.

Well, då ska jag väl ner och äta frukost nu då. Igår var verkligen en dålig mat dag, jag åt två thékakor på hela dagen. En på morgonen och en kvart över tio när jag var hemma(!) Igår var alltså en 13 timmars dag. Allt som allt, dubbelt i två timmar också, så egentligen en 15 timmars dag. Så sinnes..

Nej frukost var det! Magen kurrar så det är mer än dax.



Smack !

Nästan allt är slut...

.. på min att göra lista! Och det är så skönt! Har en sak kvar att fixa, men det får jag maila imorgonbitti om. Känner mig väldigt bra i tidsplaneringen idag, iallafall just nu. Det kan ju verkligen ändras senare, haha! Jag har tom. fått kollat igenom sims spelet, undrar när jag kommer lära mig det!

Uh, jag känner mig lite sådär... Hm... Inför imorgon. Behöva dra allt till ytan igen, förhoppningsvis lönar det väl sig iallafall. Efteråt kommer det vara många tankar som strömmar.. Bara det att jag redan känner mig nervig.

Snart snart snart ska jag bege mig.



Smack !

"Det är inte ditt fel.."

Det är väl iallafall en mening man INTE vill höra. Åh, på två röda blev det soppa igen. Jag får se hur det är senare. Jag ska nämnligen snart bege mig, jaja, om tre fyra timmar.

Men jag har så sablarns mycket att göra. Hur mycket jag än gör får jag MER att göra hela tiden!! Håller just nu igen på att beta av saker..... Sitter för tillfället med siffror. Inte så kul, men mycket nödvändigt. Ska snart skriva sms och skicka ut och sen ska jag kolla recept, däremellan kommer väl mamma, pappa och fifi hem så jag kan se hur jag ska göra med älsklings present som måste bli bokat nu! Dagen imorgon är egentligen rätt ledig, men där är himla massa saker som måste göras, så det är inte ledigt för fem öre.

Över till något som har med fritid att göra. Mina vänner, igår hittade jag the sims till ps2 och det var orginal spelet, så jag slog till! 149:- och nu slog det mig att det var mamma som betalade det, det ska jag se till att gottgöra! Jag har inte hunnit inviga det än, det blir imorgno bitti. Jag är lite nervig att man måste ha ett minneskort och om man måste det så vet jag vad jag önskar. Nu ska jag återgå till min siffror.


Smack !

And even if I do..

Nyduschad och fräsch, ska efter jag skrivit här smörja in mig. Jag vågar knappt säga det, men har haft två jobbiga eksem som läkt nästan helt nu, så jag vill gärna att de fullföljer läkningen.. Antar att det är för att jag inte har haft tid direkt att klia.. Men det gör inte mig något!

Har förresten fått riktigt ont i mitt ben där det sitter fast i "rumpan", innåti, så när jag går eller rör mig gör det riktigt ont. Det jobbigaste är att det sträcker sig upp i ryggen, så det är verkligen om jag vänder eller vrider mig på något håll så ajaj! Så det är passande att jag tänkte ha en väldigt lugn dag hemma idag, ska bara göra precis vad jag måste.. Det är nog nästan så bra att godiset som blev över sen i Lördags får åka fram. Om bara Rita och farmor visste.. De hörde med mamma och pappa så jag åt ordentligt efter jag kört i Lördags.

Ska kolla upp en meny, boka en grej och betala lokalen idag, det är väl ungefär dagens planer, ska vara hemma vid ett också då Fifi slutar skolan, men det blir inget problem alls, heh.. Om jag vill vara riktigt flitig har jag reservplaner på saker jag kan göra.


Kan ju berätta om min helg lite .. Fredags, jobbade. Kom hem strax innan nio, hämta upp älskling, vi hade gäster hemma, så jag åt maten som blivit över. Sen sov vi hemma hos mig.

Lördag, var bjuden på lunch Trevligt, körde direkt till jobb från Rita. Var klar på jobb strax innan åtta. Körde och hämtade upp älskling från sitt jobb, körde och käkade BK på Mobilia, handlade godis, hem till mig för ombyte, hem till älskling för lugn kväll med seg dokumentär, Sara kom också på besök, vid elva-tolv begav vi oss (sara och jag) till mcdonalds för flurry och chickennuggets. Blev avsläppt hemma hos älskling och slocknade fort.

Söndagen bestod av fläng i hela stora staden Malmö, letandes efter någon som kunde kopiera nycklar. Men nej, det var ingen som hade öppet! Så älskling och jag handlade en protion thaimat med oss som vi delade, mums. Sen var det dax för oss att vara lite seriösa. Hade inte så mycket, rätt lagom faktist. Så pass att vi fick deltaga. Har ett personligt bästa på 1.14, det är ju heeelt okej för min del. Efter ca 10 min är man rätt slut i skallen, iallafall jag. Om man går in för det, haha. Kom där ifrån vid halv nio ungefär, kom hem till älskling, åt lite pölse och så, sen körde vi till mig och slappade, klockan var ändå halv tio.. Gick upp och la mig vid halv elva, elva.

Och här är jag idag, skönt. Nu ska jag smörja in mig och sedan fixa sakerna jag har som planer idag.



Smack !

I'll be smiling for you

Åh runt 12 idag kommer det att hända massor känns det som.. Eller ja, det kommer nog att hända. Det är två timmar tills dess men det känns som 20 min. Turbulensen växer här också, en jävla förfrågan. Har precis börjat beta av dagens måsten iallafall, ska väl skicka ut sms nu, sen ringa, åh har några samtal som MÅSTE göras idag. Hm, ändå små fix. Äsch det blir en bra dag förhoppningsvis.

Snart dax för ombyte, sen ska jag bege mig. Undrar om jag ska ta med mig regnkläder idag... Vet inte om det finns några planer för ikväll. Jag vill bara vara hemma lite för det känns som om jag inte varit hemma och haft någon kontakt med min familj på minst två dygn..


Smack !

I'll make it this time!

För en liten stund sedan när jag kommit in på blogg.se's startsida "starta din blogg här" eller vad det stod. Så tänkte jag att jag är väldigt glad över min blogg. Haha, blogg låter så fånigt. Men det är så skönt att få skriva av sig, så spelare det för mig ingen roll vad jag egentligen skriver.

Imorse läste jag hälften av en bok jag önskar att vi inte hade hemma.
Jag undrar om jag är i förnekelsefasen eller om det inte är på riktigt.

Dagens planer är iallafall att jag ska försöka få tag på Malin och förhoppningsvis kunna boka älsklings present, ta en runda på mobilia ev. och kolla lite (har inga planer på köp alls), ringa Petter och bli hårstylad av Gummsi. Sen hem och duscha, förbi ett "kalas" och sedan höra om det händer något annat ikväll. Jo jag måste tanka min bil också, haha, totaltom tank! Får nog helt ärligt soppatorsk om jag inte tankar i Oxie. Måste ladda på min mobil också.. Förstår inte vart pengarna tar vägen?

Men i himlens balader, vad är det för väder vi har? Det är ju totalt GALET.

Nej dax att ta tag i saker och ting,



Smack !

"Alla vill ha mig för jag är så populär"

Flunitrazepam-Timbuk, minnen som inte svalnat, än. Vilken jävla låt. Vilken jävla verklighet. Idag fick jag reda på något som gör att saker känns mycket bättre. Nu när vi ändå dragit upp piller. Fy fan vad det är farligt. Nästa vecka är det samtal. Uh..


Ja, idag har jag somsagt gjort mycket vettigt. Först lämnade jag och mamma mormor, sen körde vi till Arbetsförmedlingen så jag fick påskrivet på mitt papper. Sen handlade vi läsk i en jätterolig affär, godis i massor, salta s märken, ALLT! Allt utan pris också tyvärr.. Men det var verkligen en upplevelse! Hehe. Sen körde vi hem och lagade mat väldigt fort, sen hämtade vi mormor och nu sist var vi och handlade mat. Denna dagen har gått fort! Nu hade jag tänkt slappa lite och fixa med kuvert och sen försöka få liv i min externa hårddisk..


Smack !

Nothing to lose

Vilken seg dag detta kommer bli. Haha, ja, inställningen är ju inte den bästa heller precis.. Har lite ärenden jag ska fixa idag tänkte jag.. Så well well. Återkommer väl när något roligare kommer på tal.


Smack !

öh.

Igår hade jag mycket trevligt när vi firade att Malin nu i kommande vecka blir 20 år! Jag och älskling blev hämtade vid ett (?) och vi båda slocknade i bilen..

Idag har vi varit och kollat på dvärghamster till mig. Åh, det var ödet, för där var bara en kvar och såfort det bara var jag i rummet, så kollade han så sött på mig. Hörde hans rop efter mig.. Efter vi varit där så körde vi till Nova, hittade inget, testade inget likaså för älsklingsdel. Sen körde vi förbi "zoo'et" igen och älskling skämdes. Åh, lille plutten var kvar. Om bara pappa hade gett med sig, fast det gör han aldrig om något :(. Fast han sa faktiskt att om jag lät en spindel krypa på mig och att jag kan kela med den, då skulle jag få det accepterat. Det är faktist så att jag är himla sugen på att slå djurbutiken en signal imorgon och höra om min plutt är kvar för att såfall köra och hämta HEM honom. Åh. Är det knäppt? Jag bryr mig faktist inte, han är så söt! Det är nästan så att jag skulle kunna lägga mig ner på golvet och gråta tills han hade fått följa med hem. Det fungerade när man var liten, så varför inte nu? Nu är det väl mer en fråga om hur pinsamt det hade varit, för de i mitt sällskap. Hehe.

Men åh. Om jag hade fått en önskan nu.. Då hade det inte varit ett svårt val. Nu blir jag nerkallad, jag tror det är popcorn som luktar så gott. Och mamma har en bond (?) kran inne på sitt badrum, men kopplingarna är för korta, men den är riktigt s.n.y.g.g!


Smack !

Come here right now..

Sitter och taggar/fixar mig inför ikväll. Jobbat idag, tröttsamt att endast gå på Gustav. Men, det är iallafall pengar intjänade! Mamma hämtade mig och så körde vi snabbt förbi mobilia. Skulle köpa/testa bikini, men det blev inte som jag tänkt. För det verkade som hela Malmö tänkt som jag, haha.. Well well. Nej dax nu!


Smack !

Tack!

Igår var en speciell födelsedag, har aldrig varit med om en dag som känts så vanlig, men det var väldigt skönt ändå dock! Men jag tackar för alla gratulationer! :D. Nu ska jag ta min dag från början..

Blev väckt med sång och paket, fick ett ekologiskt bäddsett, mc regnkläder, pengar och ett par ridhandskar (har jag inte skrivit detta igår?), startade telefon(erna), sms'en började trilla in, hade något samtal, gjorde mig iordning och vid halv tolv körde pappa och jag för att hämta upp mormor, mamma och Fifi. Så körde vi och åt sushi på Nanami. Beställde 11 bitar, orkade bara 10. Och det ångrar jag nu, dagen efter :p. Det är så SINNES gott! Vi avslutade lunchen med glass på lilla glassfabriken och det enda jag orkade att få ner var en liten mjukglass, men jises vad den var stor! Självklart var där chokladströssel på B). Körde hem, bytade om och gjorde mig redo, stack iväg för att ha 4 st och sedan var det lugnt (kan inte skriva vad). Fram tills 17.00, då kom älskling och hjälpte till otroligt mycket, haha.. Strax efter nio var vi hemma hos älskling och då fick jag biobiljetter, blommor och påslakan av Mia, Mojje och Chrille, samt så firade vi med daim tårta, mm..

Fick även öppna älsklings paket.. Mitt mineral smink från Tikei.se och biljetter som han råkat försäga sig om dagen innan, men då visste jag ju inte vad det var för biljetter. BILJETTER TILL GAGA I NOVEMBER! Haha, det kommer bli galet! Kan tänka mig vilken jäkla show det kommer bli, grymt! Jonas sa vi hade sjuka platser, och när han beskrev lät det VÄLDIGT bra :D. Tack så mycket älskling!

Ikea frulle nu, fortsätter sen... ;)



Smack !

08.59

Igår var en mycket trevlig dag/kväll. På dagen fixade jag lite av Malins paket och senare så åkte jag och älskling in till stan för att jag skulle få beställa hem en jacka, så förhoppningsvis finns den någonstanns i Sverige i rätt storlek. HOPPAS! Gick in på Olséns också sen för att testa den andra, men då fanns inte den 10'an som jag testade där i Måndags. Well well, går det inte att beställa dena från Naturkompaniet får jag väl ta ett nytt beslut. Och ev. få Olséns att beställa (om det finns fler) en 10'a.

Sen gick vi till Sir Tobys där vi mötte upp Sara superfina med blommor och Mini :). Senare trillade även mer folk in och de enda jag kan namnen på var mig, Jonas, Sara, Mini, Robin, Ceasar (stavning?) och Ray, sen var det några till.. När matchen var slut och maten i magen begav vi oss till Lilla torg och då körde Mini och hämtade Mia! Hamnade på Gökboet och där drack jag en riktigt god banan/choklad milkshake och en specialare, päron, vodka/barcardi läskblask något. Där satt vi till klockan blev strax innan elva, för då blev det dax för max burgare innan det blev hemfärd. Jag åt ingen hamburgare för jag var så mätt. Kan fortfarande inte förstå hur jag nekade en orginal JR. Crazy! Fick ett paket av älskling där, orginal dressingen, haha ..

Och jag valde att inte öppna något paket av älskling igårkväll, eller imorse, så Mia eller Mini, vem det nu var som bad mig uppdatera här vad jag fick, ni får vänta lite till! Jag också för den delen..

Mamma, pappa och Fifi kom in och sjöng för mig imorse, fyfarao vad jag var trött, blev hemkörd kvart i sju av älskling. Fick ett nytt fint, ekologiskt bäddsätt, beige/vitt randigt, klassiskt fint med knappar i örngotten. Ett mc regnställ, ridhandskar (till jobbet på lookmedia) och pengar. Men jag vet att jag glömt att få ett paket, som jag själv var med och valde ut faktist ;p.

Såfort jag "vaknat" till nog här hemma så gick jag upp och satte mig här *nolifer*, men det var för att få bekräftat en sak som gjort att jag vaknat många gånger inatt. Skönt att få reda på lite grejer. Det är inget farligt eller något som någon annan behöver oroa sig över.

Idag blir det lugnt här hemma nu på morgonen sen vid lunch ska vi nog iväg och äta sushi, enligt min önskan. Men varken Fifi eller mormor gillar det, så de får väl hitta på något annat. Vi får se. Sen ska jag iväg och lära mig saker. Kommer iallafall vara rätt mycket med älskling och det är ju trevligt! Well well, så ikväll blir nog rätt lugnt. Ett varmt och skönt bad hade varit uppskattat.. Sen imorgon blir det samma resa som idag. På Lördag ska jag jobba på LM, det var längesedan. Och på kvällen firar vi Mallan ballan som blir 20!

08.59, godmorgon idag 19 åriga jag..


Smack !

Hörru!

Åh, idag för första gången njuter jag nog riktigt av min "livsstil". Igår hade jag 12½ timmar, nej du läste inte fel, av aktivitet. PUH! Hahaha, fy vad det låter hemskt. Men det är det inte, inte så mycket. Jag har iallafall träningsvärk så det gör inget att det var så längesedan jag tränade. Så igår tränade jag; höger arm, lite vänster arm, ryggen och benen samt rumpa. Hallå, en total-workout ffs! Hahah ..

Idag är det lite lugnare om man räknar timmar. Men ändå. Har ätit bullfrukost, skickat Fifi till skolan och ja, gjortallmänt vettiga saker. Sitter och räknar på hur och när jag ska handla läsk. När jag ska ta mig in till stan för att försöka få beställt en jacka, om jag ska handla en av älsklings paket samtidigt som jag är lite osäker på. han kommer tycka om det, men frågan är hur länge det är kul? Ska inte avslöja för mycket nu iallafall..


ÅH SÅ MYCKET SOM HÄNT PRECIS. Nu måste jag snabba mig litt så jag kan komma iväg sen! :D


Smack !

Grattis på 20 årig bröllopsdag!

Idag har mina föräldrar 20 årig bröllops dag. Det är minsann länge det!

Så vi ska iväg och äta lite för att fira, men eftersom Fifi slutar så pass sent och jag ska iväg, så hinner vi bara äta på Ikea, men det är inte så bara! Hela kvällen är jag upptagen sen. Har iallafall fått fixat lite med älsklings present och det känns bra! Nej nu måste jag packa ner här och bege mig, så jag får någon extra minut på Ikea sen!


Smack !

En minut

Hur mycket hinner man på en minut som precis tog slut? Hm.

Fy vad jag tänker på dendära jackan... Kanske ska säga demdära? Åh.

Nu ska jag bara fixa lite grejer, sen ska jag först duscha tror jag och sen ringa Malin, så jag ska se till att snabba mig nu, så mitt hår kan torka undertiden som jag underhåller mig med henne. Hehe.

My nearest friends, please check your FB invitations!



Smack !

AAAAAAAAAAAAH

Idag hade jag kunnat spendera "lagom" mycket pengar på en eller två jackor.
O to the M to the G.

Hittade en superfin jacka på naturkompaniet som är för stor dock, men om den kan beställas ner från sthlm eller götet vore det underbart. Om inte det går så hittade jag en till riktigt fin jacka, på Olséns dock mer än 1000:- dyrare än den andra. Här kan man se den från Olséns. Fy vad den är snygg. Fy vad BÅDA är snuskigt snygga. Om, OM jag nu köper någon av dem får jag minsann inte köpa ny jacka på väääldigt länge.

Kan tänka mig känslan efteråt jag köpt den. Det är härligt. Om man handlar något riktigt fint för ens egna pengar (det känns inte likadant för någon annans inte förrens man är över 20.000:- såfall) får man ett riktigt lyckorus när man kommer ut från affären. Sådär har man känt några gånger, hälften från egna köp (3 av 6 köp som kittlatt i magen). Åh, jag vill bara nu nu nu. Helt ärligt vet jag inte vilken jag vill mest just nu. Om jag bara tänker sommarjacka är den från naturkompaniet bäst. Men om jag tänker lite längre fram alltså även till hösten är det definitivt den från Olsén. Vilka problem man har..

Nu ska jag klicka i vad jag vill ha av älskling i födelsedagspresent :).



Smack !


I just can't get you off my mind

Har haft en bra start på veckan. Vart nyss inne och kollade mitt konto, inte ekande tomt längre! Haha, visst, det fylldes inte på av direkt RÄTT orsak men jaja. Har haft en väldigt lugn morgon, skönt. Fixat med lite saker och nu verkar även många av förra veckans problem ta sig. Vilket gillas skarpt. Mina vänner, det ser ut att bli sms-massutskick idag!

Åh på tal om något helt annat borde jag byta trosor. För dessa är minsann helt blöta. Jag tappade nämnligen ut halva min skål med flingor över mig, och det enda på "benen" som kunde suga upp mjölken var mina trosor, haha det låter verkligen sjukt. Det var verkligen sjukt! Ja, jag är så lat att jag springer i "sovkläder" hela dagen tills det händer något, likabra att ha det skönt och mysigt sålänge då ju. Haha..

Funderar på om jag ska sticka och handla färg och läsk. Inte så jättekul, men det behövs tror jag allt.

Uscha ja. Sitter och googlar på massa saker, haha så klok man kan bli av ijnternätt. Funderar lite. Hm. Funderar vidare.. Samtal, hm. Funderar vidare. Kanske ska ringa Jonas. Hm. Funderar. Har iallafall hittat massor av trevliga recept. Okej, massor är kanske lite i överkant. Men ändå. Saker som kommer bli mycket bra. Ja, vem vet. Det kanske inte blir något sms, det kanske blir något annat.. Hm!
Jaja, ska väl återgå till vad jag nu sysslar med..


Smack !

Imorgon är en ny dag!

Det känns fortfarande konstigt, men det finns inget kemiskt med i bilden längre. Förhoppningsvis klarnar det då.


Jag hade en mycket trevlig valborg, det var fullt i älsklingsuterum i den bemärkelsen att man knappt kunde gå där inne eller förflytta sig ½ meter. Tack alla. Igår var det bowling för fulla muggar och vem vann om inte jag... Iallafall första "serien" sen kände jag mig så grym att det var dax att lära sig skruva kloten. Kan tillägga att jag INTE hade tänkt dricka igår, också. (förresten, hur kan jag INTE bli bakis på en halv flaska vin? Jag måste hitta något vin som inte bara har en trevlig flaska, utan som även är gott.. Haha!) Började med att älskling tog med en fläder cider till mig när vi skulle "förfesta"/umgås hos Mia innan bowlingen. Ja, det slutade med att jag druckit nästan en LITER cider igår. Det är ju förfan skamligt. Haha, men kul var det. Dessa kommande få veckor kommer vara FULLA (ta det ordagrant!) och samtidigt känns det så fel.Minnen som är väldigt färska. Men, det är ju för att det är roliga och festliga saker som händer!

Jag, älskling och Mojje avslutade igårkväll/början av dagen med cheeseburgare och chokladmilkshake. Idag har det varit dop för Amanda och det var väldigt trevligt. Jaja, kyrkan är verkligen blahablaha, du blir Jesus och Guds lärjunge. Jag menar come on. Jag är helt ärligt glad att jag inte är döpt och inte konfirmerad. Så jag deltager heller inte i sångerna i kyrkan. Jajaja.

Imorgon är inte en lika ledig dag som idag. Men det gör mig inget. När älskling slutat jobb och så, så ska vi åka och kolla på jacka till mig. Jackorna till älskling kommer inte in förrens om någon jacka. Men fy vad vi kommer vara snygga! Hoppas dom har bra modeller i butiken imorgon, för det finns bara EN butik i mlm som säljer dem. Funderar på om det kan vara en lämplig födelsedags present. Förresten är det bara någon dag kvar. Tänkte utgång av något slag på Onsdag. Jajaja, måste prata med mamma och pappa imorgon också, så jag kan få ut några sms. Puh. Imorgon är allt som vanligt och nu ska jag vika tvätt.



Smack !

RSS 2.0