Those lips and your blue eyes ...

Nu är det måndag (man vet ju aldrig om någon missat det).

Inatt sov jag jättekonstigt, eller det var liksom drömmarna som gjorde det konstigt. Jag vaknade av att jag pratade ut till tomma intet (?). Drömde att LM ringde och frågade om jag ville jobba, och då skulle jag börja om någon timme bara och det var jätte klyddigt. Uscha!

Kan ju berätta att jag i fredags ringde IF och frågade hur det gick med min försäkring på min 125'a. Om dom tänkte avregistera den eller vad ... Och eftersom jag hade betat försäkringen för denna månaden också och den inte längre är i min ägo skulle jag få lite över 200 kronor tillbaka, många bäckar små..
Detta är nog den mest ekonomiska (+) månaden i mitt liv, haha.

Igår efter älskling, mamma och pappa kommit hem från tävlingen och efter lite mat körde jag och J till Vellinge och kollade tjejfotboll. Malin, jag är ledsen, men denna matchen fick mig inte att ändra min attityd till fotboll, det är verkligen svintråkigt. Men det var ju liite roligare igår när Malin stod i mål. Dock bestämde dom sig för att ha ett jääävla eftersnack på planen, så vi körde därifrån. Vilken kyla det var igår!

Idag ska Zlatan herself köra till mig efter hon slutat sin mattelektion :). Hade tänkt laga scones då, så gott.. 
Sen får vi väl se vad dagen bjuder på! Jag vill handla skyddsspray till håret och ev. glansspray, men det är nog bara för att förpackningen säljer sig till mig. Sucker ...

Annars då? Jo, färdig-duschad men har inte valt kläder än, känns som en leggins dag, japp.
Väntar förövrigt på att håret ska torka ><. Nej, dax!

Smack !

Söndags-häng med mormor och Fifi på Toys'r'us

Visst låter inte rubriken helt fel? Nej, det var det inte heller! Det är inte ofta det bara är vi tre :). Men det är trevligt, jag är oehört glad för min mormor, även om hon kallar mig Felicia eller Åsa, haha. Sånt får man ta med en nypa salt. Man ska vara glada för sina gamla sålänge de finns kvar. En dag är de inte hos en längre, tyvärr.

Ringde Rita innan också, farmor var där och de skulle ut och luncha med min fasters moster också, klyddigt detdär. Men annars hade jag gärna kört dit :). Får bli en annan dag, men vi hade en trevlig pratstund!

Iallafall efter jag, mormor och Fifi varit på Toys körde vi hem och parkerade min bil, sen gick vi hem till mormor, öppnade Fifis alla nya Bratz och gjorde te. Precis när teét var klart kom en grannpojke och lämnade en bit jordgubbstårta. Så den biten delade vi alla tre flickor på. Satt där och pratade lite i en timme väl :).



Sen kom mamma och pappa hem från mc-racet och vi begav oss hem, hjälpte mamma skala potatis för någon minut sen. Ikväll stod valet mellan pizza och fiskpinnar med hemlagad mos. Inte svårt val ;p. Speciellt inte sen älskling nämnde fiskpinnar för någondag sedan, dock med ris?! Stackars barn..

Fick en pratstund med Malin också idag :D, jag och älskling had tänkt köra och kolla på Mallan när hon står i målet idag, Vellinge idrottsplats. Vart nu det ligger ungefär... Haha!
Och äntligen har statistiken på blogg.se börjat funka, men den är omgjord, ser ut som om någon ritat den. :(

Smack !


The new IT is to not say hello

Men det räcker för mig! :)
Jag har rätt mycket att skriva om, men det känns lite opassande, fast visst är det det man vill läsa om? Småsmaskiga saker.

Några saker jag sagt denna sommaren har jag verkligen menat, men sen är det upp till var-och-en!
Det brukar ju finnas (minst) en orsak ...  

Igår efter jobb var jag på bättre humör, men ändå sådär... Var hemma på kvällen, åt tacos och duschade, sen körde jag en runda "destination unknown" för er. Behövde tänka lite. Sen hämtade jag älskling och vi sa inte så mycket till varandra. Men ibland är det bra med bara lite sällskap.

Vaknade sju imorse och har varit vaken sen dess. Vid nio, halv tio knackade pappa på och sa att det var det sista mc-rallyt idag. Mamma, pappa och älskling åkte på det. Jag vill inte, känner inte för att köra helt enkelt. So here I am. Hade tänkt fixa lite med vart jag vill ha lönen insatt och sen lite med tiderna och sådant som ska fixas. Det kommer bli mycket trevligt när pengarna kommer.

Nu när jag var och klippte mig i onsdags frågade frisörskan mig vad jag hade tänkt göra nu då.. Haha, det kommer jag nog aldrig att veta.

Idag kanske jag borde fixa lite med min dator? Påtal om datorer borde den pappa vann skickas nu. Hoppet är inte ute än för mig ;). Annars tänkte jag att jag kanske skulle kört till Rita. Men jag vet inte hur man hittar till Lund bara ... Nu måste jag berätta. Igår körde jag vilse när jag skulle hem från jobbet. Jag kom till Videdal och sen var jag helt lost, efter ca 10 min hittade jag en skylt till motorvägen E6, inte fan vet jag vilken det är ;p, men motorvägar är iallafall vid stora vägar och då kom jag till Rosengård, haha jag slutar aldrig förvånas över mig själv!

Nu får ni se min "nya" frisyr också, det är riktigt snyggt och jag trivs väldigt bra.

Well, nu är det väl tid att göra något vettigt också, heh.

Smack !


Just get back up when it knocks you down!

Igår var alltså min första dag på LM. Lite halvkämpigt sådär med vespan och släpet, men annars är det ett kul jobb, det är ju inte som att försöka sälja abonnemang hos något telefonföretag där alla går rakt förbi en, utan här kommer folk fram och frågar om de kan få. Folk blir glada!

Men själva dagen igår var verkligen inte min......... För det första försvann mina två äpplen på något mystiskt sett så jag var utan mat i flertalet timmar. Sen efter jobb, och ont i händerna för de är så svåra att få upp på centralstödet (hej blåsor!), ont i nacken/axeln efter jag vet inte vad. Och sen när jag jobbat klart körde jag och mötte upp Jonas, men jag undrar sjukt mycket nu till vilken anledning? Inte gynnade mig iallafall och han verkade inte ha någon förståelse alls för att jag var otroligt hungrig. Men vem fan hade inte varit det efter ca 8 timmar?! Släppte av honom på mobilia.

Sen skulle jag köra och tanka, inte vill pump-maskin-betalgrejset funka utan att klydda med mina sedlar.. Men när jag väl stoppat i de 340 tråkiga kronorna till bensin, kunde jag för första gången inte få upp tanklocket. Tur var erbjöd sig mannen vid pumpen mittemot att hjälpa mig. Då kände jag mig verkligen helt jävla värdelös, haha som en scen ur en film. En tjej som inte kan få upp tanklocket på sin bil...

När jag väl kom hem, var jag så trött... Hällde upp en skål cocopops och skulle gå upp, hälften rann ut/över tallriken. CRAP. Åt lite sen somnade jag. Vaknade vid tio, ställde klockan på 08.15, sen gick jag ner, pratade lite med mamma och pappa, gjorde några nachos med salsa och ost i micron, sen gick jag upp och somnade om. Vaknade vid två då Jonas frågade om han kunde hoppa av och sova hos mig, visst tänkte jag. Och allt det arga hade lagt sig.

Imorse började det igen. Så jävla ONÖDIGT. När jag var färdig för en dag till på jobb, släppte jag av Jonas hemma sen körde jag. Jag var så jävla förbannad att jag hade kunnat börja gråta. Kände att såhär kan jag inte träffa en ny person jag ska jobba med, släppte allt och tänkte på annat. Ja fyfan vad arg jag var innan det. Tårarna tryckte.

Körde till jobb, lagom försenad. Parkerade och gick bort till Shurgards där vesporna står. Ingen Erik där inte... Inte där inne heller.. Men efter en stund kom han och vi började packa in i vesporna med parfymprover från Avril Lavigne. Idag gick det otroligt bra med utdelningen, fick delat ut riktigt mycket! Så det känns ju bra. Och inte är det helt fel heller med OB!

Så ja. Undrar hur det gick för Mallan igår, jag skulle ju ringt henne, men jag somnade och var alldelles för utmattad för att orka tänka på något, sry :(  (Men jag har gott om parfymprover!).

Funderar på att slänga in mig själv i duschen eller ett varmt bad ....

Smack !


I don't like your girlfriend, lalala ..

Fast egentligen är det Britney på radion just nu, meeen, så kan det gå!

Idag har varit en helt onödig dag att existera på, men inte gör det något! När älskling slutat sitt andra jobb för idag hade jag tänkt att vi skulle köra och handla äpplen, ev. tanka min bil och tanka på mobilen.
Jao, det kostar att leva.

För tillfället "stör" jag mig otroligt på att jag inte vet hurvida där är förvaring över till mina grejer imorgon. Packväskan och utrymmet under sadeln kommer vara fullproppat med prover! Det jag vill ha med mig är min väska med plånbok, mobil, nycklar men äve ett äpple eller två och kanske en vattenflaska. Men jag vet inte om det är plats till det. Såg idag förresten att det bara är jag som jobbar båda dagarna av vespa folket .. Har iallafall satt ihop min lilla "lista" tills imorgon med lite koder för att komma in i garagen osv :).
T.o.m. har JAG lagt fram kläder till morgon, det händer typ aldrig.

Och någon dag när jag pallar ska jag ta tag och skriva ut vad som behövs till AF. När jag har ännu mer "palla" så ska jag lägga allt vettigt från datorn på den externa hårddisken och göra vad det nu är man gör när man ger sin dator en andra chans. Nödvändigt.
Nu ska jag ner och äta, det blir nylagade pannkakor, mums.. Enjoy!


Smack !


Black star

Nu när jag suttit och kollat runt kom jag på att kolla min mejl, jovisst var där mejl ifrån LM. Så nu har jag fått all info från kampanjen jag ska vara med på både Fredag och Lördag, tror det kommer bli riktigt kul, ska jobba med en ny kille för varje dag. Men det kommer gå bra. Ser fram emot det som fan! :). Är ändå lite nervig måste jag ju säga, fick ungefär ett helt a4 med var man ska köra vart man ska träffas och att bara hämta ut vesporna gör ju nästan så att jag börjar bita på mina naglar.. HAHA! Eftersom inte så många verkar förstå detta med vesporna, tänkte jag att jag lägger upp en bild, så det går att känna igen mig, under skarfs, solglasögon och hängslen ...



(bilden tagen ifrån www.lookmedia.se)
Ska upp och göra mig iordning nu väl, eller något :). Har no plans 4 2day.

Smack !

Klippt mig och skaffat mig ett jobb denna veckan, bra jobbat!

Japp, hemkommen från frisören, det blev verkligen skitbra! Inte så långt som innan eftersom så mycket var slitet, japp. Hellre "kort" ( längre än mitten av my boobs?) och välskött än långt och risigt. Så som mitt var. Hon fick klippa ca 12 cm! Det säger väl ändå rätt mycket... Nu är håret så fint! :D Men det kommer bli långt igen, till vintern slits det inte alls så mycket som på sommaren, i like!
Jo, det är nog som på bilden i katalogen, längre dock och snyggare! ;)

Annars idag? TRÖTT! Skulle sova med Sofie inatt. I köket dåva. När jag stängt in oss i fem min, började hon jama och jag släppte ut henne, tog ner mina kuddar och min filt och la mig i soffan. Så inatt sov hon i hela huset :). Somnade inte förrens klockan två ... Så jag vaknade vid tio ;p.

Men vad som händer nu övriga dagen är samtal från Sandra ikväll, samtal från Malin men det vet jag inte när och ja, lite umgänge med älskling är aldrig fel. Det är strippen ikväll. Eller lite mys kanske bara :).

Och imorgon ska jag börja på p-piller igen. Sköööönt. Det har ju märkts när man kollat på tv att man styrs av pms. Haha! När jag såg Benjamin Button, i Måndags (?). Grät jag ju mer än jag borde i slutet .... Men men. Det är väl också att det styrts av vad som hänt nu senaste veckan. Dock tänker jag nästan inte mer på det, det gör mig inte glad så inte lönt att slösa energi. Däremot är det andra saker man tänker på kring det som hände. Usch nej.

Smack !

Schnaaaaaaaaaark

Idag har jag varit riktig seg. Kanske är de för att jag har en längre dag än älskling. Han sover till 99.9%'s säkerhet just nu. Om inte är det för han saknar mig :). Men så är det! Jag gick aldrig och la mig imorse när jag blev avsläppt hemma. Knäppis!

Så nu sitter jag här.
Idag promenixade jag och Mås hela staden igenom, trevligt. Och vid fyra tog jag bussen typ tre hållplatser sen hämtade älskling mig. Vilken värme! Och vilken trafik. Ändå vill älskling ut och handla i helgen? KNÄPPIS. Det är lön och folk blir sjuka i huvudet, ja alltså, mer än vanligt.

Min externa hårddisk fungerar ej som jag vill. Så det blir inte ens en bild!

Men när jag kom hem, slappade jag lite vid datorn och sen somnade jag till något tvprogram. Vid åtta ringde älskling och sa han va på väg hem till mig, sen såg jag att det var Linas kvällsbok på tvn. Och den har jag inte sett, så när älskling kom, gick vi ner och gjorde goda nachos (dock lat-varianten och tillagade dessa i micron). Så dem avnjöt vi medans vi såg slutet av filmen. "Men peka på klittan!"  Haha...

Så nu sitter jag här, inte har jag kollat PB idag inte. Look Media ringde när jag var i stan förresten, undrade om jag ville jobba nu på Lördag, jatack! Längtar tills jag får reda på vad det är för jippo i DK också :).

Idag hade jag förresten mitt lilla snack med Malin. Hur har hon kunnat missa detta va? Ja, det undrade jag också. Om vi har tur (hon kanske?) så kan hon få lite fler timmar på det klyddiga cafejobbet och att dem slutar sälja kaffemaskiner.

Inatt är det min tur att sova med katten, jo vi gör så att vi har henne instängd i köket under natten, så de första dagarna sov antingen mamma eller jag där, men nu räcker det att jag har dörren öppen så jag hör om Sofie jamar, så får jag gå ner och lägga mig där såfall.

Älskling fick se jackan idag, han tyckte precis som jag, att den är grym. Så det blir att den stannar. :)

Imorgon har jag ingen mer plan än Köpenhamnsvägen (tror det var så) och litet samtal med Malin ev. We'll see. Fan vad jag hoppas att kl. 14.00 blir bra imorgon. Det behövs verkligen!! Nej, funderar på att borsta tänderna och byta om till lite bekvämare kläder (fast det är så skönt med leggins!), kanske starta lite dune.. Ja, varför inte. Jag är trött som en fotboll.

Smack !

Två saker jag inte berättat om

Fortfarande är jag lite tagen av gårdagens händelse. Det var mer än ett halvår sedan jag skickade in ansökningen till företaget. Därför blev jag minst sagt förvånad när han presenterade sig från Look Media. Har även lyckats lirka ut min lön för nästa helg, det är vanliglön och ob, i flera timmar! Tänka sig att det går vägen för mig ...

Sitter här helt nyduschad och ska bara smörja in och fixa mig, sen ska jag ta mig in till stan med granntösen. Blir brunch/lunch. Lite cocopops är inget man överlever länge på .. När jag kommer hem ska jag nog ändå gå in på PB och söka vidare, eftersom man aldrig vet när detta med LM blir av. Även om jag tänker vara öppen för allt.

Sen funderar jag lite på jackan igår, visst den är tyff, men hur mycket går den att användas? JÄVLIGT MYCKET! Men jag är så rädd att en tråd ska gå upp och som Sandra sa igår "domino effekt", det vore gräsligt! Fundrar på att inviga den idag annars :). Meeeen, jag får väl se ;p.

Angående rubriken.. När jag och älskling körde mc i Söndags, hade vi en jävla tur. På motorvägen från Skurup till Oxie, låg vi såklart och "lekte" lite, jo det blir lätt så. Slog förresten mitt rekord, haha. Med ca 5 km B). Jo men när vi kommit av motorvägen och kör på bron över mvägen ser vi en mc polis, det kunde slutat illa :(. Men fy vad kul vi hade och ont i nacken får man. Det är ett helskutta till tryck mot huvudet!

Den andra saken är... Igår när jag skulle gå inom "lilla blogglistan" hos älskling, skrev jag fel när jag skulle till blondinbellas blogg. Jag skrev bondinbella.se och gissa om jag blev mäkta förvånad. Det var inte lilla Bellas blogg kan jag ju lova. Pure porn. HAHA! Undrar om Bella själv vet om det. Vilken upplevelse!
Över till något annat, nu måste jag fixa mig, vi tar bussen om 40 min, tjing!

Smack !

Happy day!

Idag har ju verkligen varit en bra dag.

JAG HAR FÅTT JOBB!

Haha jag börjar redan på fredag, då ska jag köra vespaaaaaaaaaaa i Malmö, nästa helg i DK! DET är grymt. Så det är lite olika events som jag kommer jobba under. Fast egentligen ville jag berätta lite för Malin. Så hon kan skrika lite med mig!

Det är inget heltidsjobb, inget deltid heller, det är på timmar, men det drar väl in någon tusing i månaden hoppas jag. Bara så man kan leva lite trevligt och inte behöva säga nej av penga-skäl om det är någon happining. BALL! Ja, det ska bli MYCKE MYCKE FINT. Rakt ifrån hjärtat.

Så nu vill jag att Malin ska komma hem. Men nu ska jag gå på toa (intresseklu...), sen är det Benjamin Buttum/Buttom (?). Det spelar ingen roll. Jag funderar redan på ett Guess armband, sorligt, ja. Haha. Dessutom tror jag att det var idag kortkontot fylldes på. Det är ju heller inte för fel!
Fick bokat ett besök idag också till något annat.

Smack !

Längesedan

Idag har jag konstigt nog REDAN både fått prata med de jag ville (höhö, det finns fler ;) ) och träffat dem båda! Ojoj, nu blev ni sugna ... :)

Kan ju även berättat att jag införskaffat mig en pajettjacka. Den är snygg, lika så tröjan jag också handlade, lite senare .. Jaaaapps, det är inte ofta jag öppnar plånboken sådär mycket! Men, wtf. Det blev liksom lite enkelt sådär sen samtalet jag fick när jag satt i bilen på väg till stan. Gissa en gång vad det var för samtal! Nej, jag berättar ikväll :D. Om det är bra nyheter dvs ;P.

Kom hem för en liten stund sedan och mamma och jag lagade mat till mig, råstekt potatis m. lök och krossadetomater. Rätt gott! För inte fanns det något av pizzan kvar, neeerå. Sen då? Jo, nu ska jag leta fram lite papper skopa upp lite glass i ett rån till mig, och nervositera ner lite! Muahaha ...
Åh ja, hör av mig senare, .. Som Malin skrivit innan "jag tror det ena går vägen och det andra kommer lösa sig", visa ord!

Smack !

För mycket fritid

Jo det har jag nog fått. När jag nu precis kollat igenom mitt senaste inlägg skev jag ha en trevlig fredag, men i självaverket var det lördag. MISSTAG! Haha .. Idag är det iallafall måndag, så mycket vet jag!

Igår körde jag och älskling mc, körde lite överallt, men vi började med att stanna till i Staffanstorp och handla ballerina (nya tjockis drogen?) och dricka till älskling. Sen körde vi till Dalbystenbrott,jag har u aldrig varit där och att parkera där vi gjorde, mindre proffsigt. Mitt framför en brandingång (där var avspärrat) och mot trafiken. De blev många fel ;p.

Men det var riktigt fint där, får bli en grillkväll där snart som älskling sa! Sen körde vi till The Lodge, låååång grusväg och sen var det bara grus parkering och vi hade inte våra brickor med oss, så vi kunde inte parkera. Körde bort till dressinstarten och tog broschyr. Sen körde vi till Genarp och körde på lite fina vägar, härligt. Näst sista stoppet var i Skurup för vi ville luncha, men gatukök är inte så kul (och moset där är inte gott, iallafall inte för något år sen ......). Så vi tankade och sen körde vi hem till mig och bakade calzone! DET är skillat! Och blev rätt gott, jag la inte i mer än tre sorters ost, mozzarella, cheddar och min vanliga macke-ost .. Jojo, tomatpuré också :). Fan vad sugen jag blev nu ...

Jag duschade och promenixade sedan hem till älskling där vi gjorde iordning gurkan och paprikorna älskling kört och handlat, sen hade vi en lugn kväll. Blev hemkörd nu imorse, orkade inte cykla :(.

Har inga strikta planer idag, mer än att jag vill få uträttat två telefonsnack :). Ena har tagit en vecka för mycket och det andra har jag tappat räkningen på! Sen om jag ska ta den dära rundan in i stan, det är så tråkigt om det inte finns tid bara! Helt onödiga pengar på bensin såfall .... Well, tror det är tid för lite sömn först .. Har varit uppe sedan sju.

Smack !

Off I go again!

Goddagens!

Igår var en trevlig kväll som spenderades på MF med älskling, Alle och Jessie :). Vi hade så trevligt det går tyckte jag men MF är inte densamma. När man var liten var det roliga saker i stånden, uppträdandena brydde man sig inte om, utan man kunde gå och kolla i stånden alla sju dagar och ändå ha kul. Det enda jag hittade i år var en spikmatta. Haha, säger inte det lite om .. ? Vi var där bara i ca två timmar, men det var trevligt :). Hann ju med ett besök hos Malin det första vi gjorde i princip ^^.

Väl hemma var det ala Lomma camping i Ljungs trädgård. Kan ju säga att vi "vuxna" fick oss några goda skratt åt de små liven, så mycket att jag fick ta min medicin, hah! Där var en kille som spelade gitarr och vi skämtade om att han gjorde det för att han skulle få ligga, men fan när han fortsatte spela imorse, det gick nog inte som han hoppats?  HAHA.

Somnade efter ett tag och sov så jävla gott! Sen blev det frulle med 25+ bullar, :( Chrille fick ta alla bullar i en konsum påse .. Pappa kom därefter till älskling och hjälpte han med hojen, så nu är den som den ska. Och sedan "olyckan", gick den i princip inte att köra, älskling är hel. Men det låter mycket mer drama haha!

Så dom körde iväg och jag cyklade hem. Där var både mamma och mormor och lite senare gjorde vi soppa och sen köre mamma och jag iväg på galeij. Först fikade vi på malmös finaste gård "blablabla", sen åkte vi till rusta, ekohallen, ekohallen, panduro hobby osv .. Fick handlat schampo och tjejsaker. Och vatten till bilen, fina flaskor ;). 

Nu för ett tag sedan är vi hemkommna och ska bara byta om nu sen bege mig till Malin :). VI ska nog ha lite flick och onyttighets kväll tror jag. Egentligen hade jag sagt att jag skulle med älskling fam. på kalas, men ... det är så ofta ;P. Nej, tid att fixa sig nu va! Have a nice Friday!

Smack !  


Patetiskt

Idag när jag vaknade kände jag inte längre för att vara ledsen, på utsidan. Vad som hänt kommer inte att glömmas. Men, man får ju vara glad över det som trotsallt är mycket bättre än som det kunde varit.

Så jag tog tag i detta med personligt brev, först ändrade jag lite till i min meritförteckning, sen gick jag igenom 30 sidor på pb, valde ut fem jobb och sökte två av dem. Det trede funderar jag på, men det kommer innebära att jag inte får någon tid tsm med älskling. Och det vill jag ju ha. Det enda jag har kvar att göra nu till AF är att skriva ut den nya meritförteckningen och de personliga breven, så vi "kan gå igenom det sen" haha.

Klockan två begav jag, Fifi och mamma oss till mormor, vi skulle bli med katt. Mormor tycker det är förjobbigt att behöva skilja på katterna och dela hennes hus och trädgård i två. Vi tog hem Sofie. Sofie har en historia som är förlång för att skriva här, men det är en fin katt. Vi har haft henne innan men när vi blev med barn, var där en katt förmycket, tyvärr. Så nu får vi tillbaka henne :). Stackars katt som nästan blir jagad av Fifi som aldrig funnits här när vi har haft katt, hon tycker väl att det är spännande!

Jag håller på att koka majskolv där nere och när jag ätit ska jag hoppa in i duschen och göra vid mig.
Känner mig verkligen som en grå prick. Men det är okej, iallafall nu.

Hade tänkt prata med älskling om vad vi ska göra ikväll.. Vet inte riktigt vad jag känner för, vi hade ju tänkt ha en trevlig Fredag, men med allt som hänt, känns det inte speciellt kul. Så sen ska jag höra av mig till Malin :). Men nu, MAJS!

Jo jag får väl förklara rubriken med. Någon hörde av sig till mig igår, jovisst.
Haha, livet är en sak att förundras över alltså ..





Smack !

Gråt dina tårar dom kommer ändå torka!

Idag har inte varit en allt för rolig dag kan jag ju berätta.
Den kunde slutat mycket värre dock, men ja..
Det är beroende på synvinkel.


Så jävla mycket tankar. Fick en paus när jag somnade utomhus, men vad hjälper det?

Älskling kom hit en stund innan. Duärbäst!


Sen lekte jag cafe/glasskiosk/restaurang med Fifi. Man måste ju fördriva tiden på något sätt.
Hon är för söt.




Ska försöka sova nu, ska väl ner och byta några ord, om där sitter någon i storarummet.

Smack !

Det behövs ingen rubrik

Jag vet nu varför jag vaknade vid fem inatt, jag kunde verkligen inte somna om. Jag trodde det berodde på att jag var törstig och hade konstiga drömmar, så är nog inte fallet.
Gud vad jag grät i min dröm. En "pojke" i ett hörn. Det kanske var ett tecken.

Jag ska nog till sjukhuset idag. Jag kan inte förstå. Jag vill inte förstå.


15 år snart, inte två.


Jag följde inte med. Jag ska hämta Fifi istället.

Jag vill inte tänka hela planeringen igenom, då gråter jag.







Here we are, with nothing but honestly

Igår träffades jag och Carro väldigt impulsivt, jag körde och hämtade upp henne så körde vi till MF och gick hela skitet :). Det tog ca två timmar, så det var ok, men ack så trött man var i fötterna sen. Och ja, jag har tom. fått en blåsa. Sånt händer inte mig, för mina fötter är bra, men sommarens skor har INTE varit allt för bra mot fötterna har jag märkt.
Shit (does) happends!

Släppte av henne hemma och sen körde jag hem, åkte in med mamma och Fifi sen någon timme efter bara så såg vi Lena och Orup lite. Jag förstod inte vad den tyska familjen gjorde där? Dom kan ju inte ha förstått så myc.. rättare sagt inget? Men, dom får ju befinna sig var dom vill :).

Sen körde vi hem och lite senare kom älskling, när han precis värmt maten ringde Chrille och sa att vi var tvugna att köra direkt och hämta Mia, hon mådde inte bra ... Så det var iväg i ungefär etthundranitto. Hämtade Mia och lämnade henne hemma, sen körde vi hem till mig så älskling fick äta färdigt och sen körde vi till honom och somnade..

Vaknade "som vanligt" av hans väckarklocka, men nu börjar det bli så att man ignorerar när det ringer mitt i örat .... Då har det gått långt.

Igår när jag gick med Carro, tog vi en sväng förbi H&M, tog en Magazine, tjejen på framsidan har verkligen en grymt snygg frisyr.. Och paljettjackan ... 1500! GALET (snygg)!? Hittade även ett linne och en tshirt på H&M, men jag är för snål, dessutom var det fel storlekar, ungefär.

Idag hade jag verkligen tänkt ta tag i det personliga brevet .... Men bara tanken på det gör en uttråkad. Sen ska jag duscha och fixa iordning mig. Japp, resten kan ju räknas ut av sig själva.

Smack !


Alla goda ting är 3 ..

Igår alltså, lyckomåndag!

Det började med att jag tänkte göra massor av bra saker, skrev ju upp min att göra lista denna veckan i bloggen. Så strax efter det, skriker pappa till efter det ringt i telefonen. Gissa vad? Han hade vunnit en dator! Den nya Asus seashell! (Likadan som den Kenza lottade ut i Söndags). Dock vet han inte vilken färg, men man kan ju lättans hoppas på en rosa. Det sjukaste var nog att kvällen innan frågade han mig om jag varit inne på the phonehouse och kollat på dom trådlösa bredbanden (han vill ha en aktiedator att ta med) men nej det har jag ju inte.. Men, så om det är en rosa är ju frågan om han verkligen vill ha den då, eller om han kan tänka sig att skänka den till sin kära dotter (A). Haha, drömma kan man ju ;P. Den är iallafall riktigt snygg, och det är rätt bra prestanda också.

Men inte nog med det, sen körde jag och tvättade min bil, därefter damsugade jag den väldigt grundligt, veck rätt alla filtar osv. Sen körde jag den till sin plats och körde in motorcycklen i trädgården och tvättade den också, när jag tvättat färdigt kom älskling, så han och pappa putsade lite på hans avgasrör och precis när jag skulle skinna (torka av den) min mc, började det regna... Bara till att köra in den under vårt lilla tak och torka kvar vad som var lönt. Sen körde älskling och jag hoppade in i duschen.

När vi båda var rena körde jag och hämtade honom, så körde vi till MF, så lugnt och skönt där var! Bara för att det duggade lite smått, så det var mysigt :). Gick förbi gripklorna på stortorget och såg att där såg ut att vara något fint gosedjur, gick fram och kollade, så var där tre betalda spel i just den automaten! Jonas fick upp en fin nalle på första försöket, men sen låg dom andra för nertryckta..

Kollade lite på vem det nu var som spelade på storascenen (Salem ft. Malmö symfoni orkester?). Det var iallafall helt okej, han hade en rätt härlig röst, så vi stod där och bara lyssnade lite :). Gick vidare, handlade en bakadbanan (muums). Sen gick vi mot bilen över gustav, älskling handlade fem små remmar och jag gick över till grännapojkarna och handlade min där, då var den första han tog upp lite kort, så jag fick två! Haha. Väldigt generöst!

Nog pratat om lyckogårdagen! Idag vaknade jag hos älskling flera gånger under tidiga-morgonen, var hemma redan innan sju och sen skulle jag gå och lämna Fifi på skolan (hon har börjat ettan nu, hör sött är inte det? Min stora lilla skit syrra.. Sen nu sitter jag bara och väntar på att mamma och jag ska till AF, hon skulle ha något papper ifyllt, sen ska vi till coop och handla :). Ska väl ta tag i mitt personliga brev idag också tror jag .. Uscha.
Have a nice day.

Smack !

Get it, get it

Måndag morgon/förmidag? Morgon känns det inte som längre, dock sitter jag fortf. i sovkläderna.
Meen det är rätt skönt :).

Idag hade jag tänkt ha en slapp dag, men blandat med nytta! Så jag började med att lägga till min meritlista på AF, sen ringe jag kundtjänst (för man skulle få det bekräftat och så skulle dem spara listan). Jag fick plats hundra. Ja ettnollnoll. 100. Haha! Och den beräknade tiden var på 9 minuter, det är rätt snabbt att ta så många samtal .. Men det stämde väl rätt bra och det var snabbt avklarat. Nu har jag bara mitt personliga brev som ska rättas till lite, sen lite jobb sök. Så är det en till check klar i kalendern.

Igår blev det strippen, trevligt :). Hade Mojje som passagerare och det gick bra :). Älskling körde såklart själv! Igår hade vi även tre år och fyra månader, grattis. Vet inte om jag orkar dra igång med det personliga brevet direkt. hade faktist tänkt tvätta hojen och bilen idag också, det behövs. Well har ju lite till saker som står i kalender ...

-Tvätta/städa bilen/mc'n
-Ta tag i alla banker jag har (vilka har jag ens?/pengar?/aktier?)
-Skriva in meritf. på AF, (Done!)
-Skriva personligt brev
-Söka jobb

Verkar ju bli en underhållande vecka.. Haha! Eller inte .. Har lite småsaker som händer på kvällarna nu i början och det är ju trevligt dock. Hade tänkt ta en dammning och torkning av rummet också, precis lika kul som att kolla vilka banker man har .... Men det behövs ju göras! Nej nu ska jag se till att göra något annat!



Mönsklint i Danmnark


Smack !

Men det löser ändå inga problem sååå ....

Vilka dagar det har varit! Inte nog med kass uppdatering utan det är ju helg också!

I fredags var det somsagt kräftskiva på stortorget, det är himla trevligt! Ja, kvällen var som den var och jag känner inte för att skriva om den helt ärligt. Det var iallafall mycket trevligt i början. Men ja, efter alla omständigheter som varit, skulle inte vi befunnit oss där ens, så det var ju en chansning. Nej nu ska jag verkligen sluta skriva om kvällen.

Mådde otroligt bra igår när jag vaknade (det trodde jag aldrig!) och sen var dagen i full rullning, jaja det blev bakismat från McD. för hela familjen utom Fifi som vi lämnat på kalas. Sen slappade vi och jag och älskling körde en runda mc senare. Körde hem och pappa och Jonas körde en runda så duschade jag och gjorde mig iordning inför kvällen sålänge, väl färdig cyklade jag hem till älskling. Så tog vi bussen till MF och gick hela vägen från Folketspark (Maaaaalin var va du?) till Gustav där vi handlade mat, älskling tog en texasburgare(?) och jag handlade från ekko tältet, en veggieburgare med klyftpotatis, mycket gott! Dock tycker jag det är för jävla dyrt med 70 kr?!

Sen fick vi nästan springa för att hinna se VM i tid. Jag tycker hon är grym, hennes röst är himla härlig och texterna är bra :). Man känner sig som tretton när man står och sjunger med i låtarna, och jag kan inte glömma att Ida i sjuan-åttan-nian (?) sa att hon tänkte på mig när hon hörde VM's låtar. Haha!

Sen gick vi och handlade churros med kanelsocker, muuuums! Därefter blev det Timbuktu på stortorget igen. Var himla glad för att KB inte kom, det var jobbigt att bara ens tänka tanken om den skulle komma. Så ja, Timbak är lite special. Men när konsterten var slut gick vi till tivolit vid RW park, och skulle sen ta bussen hem, precis kör det en 32'a förbi oss, älskling tyckte vi skulle gå snabbt till konserthuset och hinna, medans jag tyckte vi kunde ta nästa buss... Men det gick ingen nästa buss, jag ratade den sista! HAHA. Så gör man ju inte bara ... Så vi gick till Centralen och tänkte ta tåget, 1 timme tills det skulle gå! Det slutade med att vi tog en taxi hem, och var hemma runt två, riktigt trötta! Somnade fort kan jag lova .....

Idag vaknade jag vid nio-tio och älskling vid elva. Sedan dess har vi varit upptagna med allt från att kolla på tv, till att handla ett godkänt Abus lås till älskling, kopierat nyckel och jag har lämnat tillbaka mina galgar. Det är inte normalt att behöva handla det för nära 200 kr. Men men. Det är ju tråkigt också att på två dagar åkt taxi för 450 kr. Då är det bättre att handla galgar iförsig... ;p.

Annars idag då? Älskling ska snart till jobb och då ska jag cykla hem min cykel härifrån och försöka få tag på Malin, se om hon vill haka ikväll :). Annars kör vi själv ändå. Kanske tvättar hojen, eller skriver in min jävla meriförteckning på AF. USCH! Nej nu ska jag försvinna på cyberspace ett tag, ..

Smack !

Come on!

Vad händer va?

IDAG TOG JONAS MC KORT! :D.
Det är ovant att ha honom framför sig, man märker hur bortskämd man blivit av att ha sina föräldrar framför och bakom. Placering, kroppsspråk, olika tecken, blinkers, uppsyn i speglarna and so on and so on ! Men, det kommer, hoppas jag!

Körde en runda.
Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av all, ja vad det nu är. Sen är det väl dax antar jag. Nej ni.

Smack !

FANTASTISKT BRA!

Det finns förhoppningsvis två saker som är det. Det första är vad mamma säger lagom entatuiastiskt (verkligen felstavat!) till Fifi när hon dyker i badkaret och skvätter ner allt som finns i badrummet. Haha, lagom irriterande. Och till råga på allt sjunger hon "YOU CAN DAAAAAAAAAANCE, YOU CAAAN DAAAAANCE"! Haha, välkommen till familjen ..

Det andra som jag tror är fantastiskt kommer strax efter lunch. Och på tal om något heeeelt annat köpte älskling hojen igår :). Så på kvällen tvättade han den och jag tog bort fula klistermärke, ärligt, vem fan vill ha Michelingubben på sin mc? :(. Den personen är lite sorlig ....

Igår? Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde på dagen, men på kvällen så skrev jag lite med Sandra :). Sen kom älskling och hämtade mig mitt i allt.. Han åt och sedan körde vi till ekohallen och han handlade schampo till mc'n och jag handlade galgar! Ja, sånna jag har velat ha jätte länge och när jag väl köpte dem tyckte jag dom var billiga. 5 st för 30 kr, köpte fyra paket, men det räcker inte såg jag igår, jag behöver tio galgar till! Och då räcker dom precis ... Så snart har jag handlat galgar för 180 kr och det är ju inte så billigt? Men dom är väldigt fina iallafall! (Måste ju trösta mig med något? Det är ca 1/3 av ett armband ......)

Well, väl hemma hos älskling igen, tvättades mc'n och sen blev jag hemkörde vid halv tio ungefär. Såg en film tsm med familjen hemma och sen somnade jag runt tolv väl ..

Ohja, igår blev det bestämt att älsklings fam. och fam. Borg ska köra på traditionen sen förra året och inleda MF med kräftskiva på stortorget, trevligt! Så hemma hos oss är kräftorna på tining och ölen/spriten på kylning! Kl fem beger vi oss från Rapsåkervägens busshållplats.

Idag ska jag väl bara ta det lite lugnt nu, kanske köra och köpa galgarna direkt och sen köra en runda till (hopefully). Sen blir det fixning inför ikväll och ja, ta det som det kommer!

Haha igår kom Henke och hans vän Martin (?) förbi Jonas för att se på hojen, förstod inte varför Henke knappt sa hej, men det förstod jag imorse när jag låg och raderade sms. Jo det var ju han som skrev så himla trevligt till mig "Helt ärligt.. Mycket mycket dum i huvudet. Finns ingen ursäkt för sånt går" Och om man använder T9 och inte är helt klar i skallen så är ju faktist "går" samma bokstäver som "här". Oj vad många olika meningar jag skrev här innan jag raderade det och la till detta, avslutar stycket med att låta det vara osagt. Alla ser ju olika på en sak, that's it.

Kanske borde jag gå upp och välja ut kläder till senare så jag slipper göra det när det är jättestressigt .. Hrm, . Men först ska jag kolla upp danskkursen jag blev intresserad av, ha en bra fredag!

Smack !

Dreaming myself away ..

Sitter här, har hunnit äta två gånger, två kanelsnäckor och några godisbitar. Men nu sitter jag och spanar på The Lodges hemsida. Gud vad jag vill allting nu! Allt låter så, himla perfekt och mysigt ..

Hur härlig låter inte denna? Sauna deluxe var det jag och älskling också gick på när vi var där och det var verkligen häftigt, jag kommer aldrig släppa stunden då han var in houngad! Haha ;). Och då hade brunchen varit något nytt, och faktist är det inte speciellt dyrt .. (Som ett armband!) http://www.thelodge.se/privatgast/skona_sondag.asp

Eller denna med både middagen som var otroligt god och helt fantastisk service! Och då sover man där också så man får njuta av frukosten.. Denna är ju lite dyrare, men det är ju för att det är övernattning, men värt att tänka på, det ingår inte någon behandling, -alls! http://www.thelodge.se/privatgast/friday_on_the_veranda.asp

Jag tror jag vet var jag och älskling ska fira 3½ år! Och det är om två månader och fyra dagar ... En spa behandling och lite brunch kanske ..? Det är verkligen dit man ska ta någon om man vill få någon att känna sig bortskämd och speciell, och det känns inte jobbigt och klumpigt att vara där okej, det är inte avslappnat som på ett vandrarhem, men ändå .. Fy vad härligt ..


 



Idag har jag iallafall skrivit ett cv med hjälp av avstamp.se. Well, när jag tryckte på en design, försvann skitet och då blev jag arg :(. Men sen när jag tryckte upp en ny sida, var all info kvar, puh! Ska ta och fixa en meritlista också på AF. Och sist ett nytt personligt brev. AF kvinnan tyckte jag skulle ha något att göra. Jag har även kollat upp nån danskkurs. Men det får jag nog gå till infoteket med och få lite hjälp. Så ska väl även mitt liv reda upp sig så jag kan få in lite lön på mitt konto. Ohja, idag fick jag ut såntdära papper från bankomaten .. Åh, kommer inte på vad det heter, men allt stämmer än så länge!

Mm.. Nej ska väl fortsätta slösurfa nu, ville bara dela med mig av mina drömmar ..

Smack !

Tänk om man kunde ha ett intro som rubrik

Då vet jag vilket det vore, iallafall för denna sekunden :). Sen jag skrev senast, behövde jag inte ens spela cs, ingen känsla alls för det. Sen körde jag till apoteket och hämtade ut min kräm, kollade på armbandet, 698 riksdaler är avståndet mellan oss. Jovisst, där finns många andra fina ... Så där kan man lättans bli fattig.

Körde hem, läste bruksanvisningen (det är viktigt..) sen smörjde jag mina ögon, gud vad varmt det är nu! Man blev tydligen extra känslig mot värme/kyla. Så varje gång jag stänger ögonen känner jag att det är två varma ögonlock som nddar varandra. Det bränner nästan ...

Sen kollade jag på Madicken (stavning?) ett bra tag tills mamma och Fifi kom hem och jag pratade lite med mamma, sen nu hamnade jag här.. Håller på att lagas mat där nere, sen ska jag antagligen spendera min eftermiddag här med att slipa på mitt persoliga brev och mitt cv. Meritförteckningen fick jag en hemside adress där dom layoutar den snyggt i slutet. Det är ju alltid bra :). Måste ju ta tag i ett arbete nu känner jag. Har varit ledig för länge och ekonomin kommer ju även för min del att rasera åt fel håll inom några månader...

Nu är det mat iallafall!



Smack !

Schade!

Inte fick jag någon bra inspiration av facebook-rundan jag precis hade, men inte behövs det, jag har hela gårdagen att berätta om ju!

Igår då, eftersom minnet inte räcker i ett dygn minns jag inte vad jag gjorde på morgonen, ellerjo nu kom minnet tillbaka. Jag var på skolan klockan nio för att möta Thomas Bratt. Well han stod i receptionen och eftersom där inte fanns några speciella papper på praktiken hade han skrivit ihop dem själv, vilket var extremt snällt. Alltså ett tips om man vill ha ut praktik intyg (som är bra att ha) från vår gamla skola. Då detta gick på max fem min, hade jag 1½ timme att spendera... Först satt jag vid havet lite och bara andades och tog det lugnt, läste igenom mina papper och sen körde jag och parkerade och eftersom jag är snål (inte i likelse med pappa dock!!) satt jag i bilen och väntade i ca 30 min, sen gick jag in. Väntade lite och sedan blev jag upphämtad av någon tjej. Hon presenterade inte sig ens .... Men hon var väl snäll.

Så snackade vi lite och sedan blev vi klara tillslut. Ringde Malin på väg ut, men hon vägrade att svara när hon simmade sin 1 km.. Fick tag på henne och skulle hämta henne vid tåget, så jag körde först en runda på coop och gick där lite. Förälskade mig i ett nytt Guess armband. Om det jävla företaget inte gjort så fina armband, hade jag inte ens haft tanken på att bli 700 kr fattigare. Nu tänker jag på att bli det. Inte heller ville mitt kort få utskrivet en liten lapp där det står något fyrsiffrigt komma ut. Alltså vet jag fort. inte hur mitt kort mår, sedan jag tankade. Varning för 123 (statoil) macken vid Sara!

Efter allt på jägers körde jag hem på fyra minuter från coop till Oxie. Inte att föregå med gott exempel? Men iallafall. Sen bakade jag och Malin kanelsnäckor, dock var vägen till dessa snurrade godingar lång. Först till 4H för äggköp, sen till backaköp för mjöl, jäst och mjölk. Vi körde hem och då hade jag helt glömt socker. Suck! Så vi gick hem till mormor och där blev jag illa nog påtvingad 500kr. Malin är mitt bevis ;).

Sen blev det snurrade godingar alltså efter många om och men! Åt några, "hellre fet och mätt än smal och hungrig"? Mums. Sen tyckte Malin att det var tid att åka hem och plugga lite körkortsteori och spela lite Sims, haha :). Så jag fixade mig och sen släppte jag henne vid tåget, hon hann precis. Malin, när jag körde under bron sen såg jag tåget komma haha.. ;p 

Då körde jag hem till älskling och fördrev tiden där på egenhand eftersom fiske är inte min stora passion? Lite innan sex körde vi till Vagabond och det blev en laxplanka där för min del, den är så jäääääkla god. Har man inte ätit den, borde man skämmas och ta sig dit. Mojje halshögg en geting, sen blev det geting begravning, tänka sig hur det lät?

Mojje körde hem (han är för liten helt enkelt) och vi andra körde till ribban, Kallbadhuset för lite ståupp som varade i ca tre timmar!!! Men, jag tänkte på det massage en timme kostar mellan 300-600 kr normalt, men ståupp i flera timmar som man mår så bra av kostar under 200 kr per person. Är det inte sjukt? Fast massage är inte helt fel. Är det bara jag som tycker det låter så härligt med en spikmatta? Dock är de förjäkla dyra. 500 kr för den minsta, huuuuuut!

Det var tre "nya" ståuppare och sen Cilla (från parlamentet?) och såklart huvudnumret, Magnus Betnér, han jag och älskling var och såg i Maj! Det var verkligen riktigt kul :). Förutom en kille som kallade sig Jesus, han satt i publiken, jises.
"Det finns en i varje stad, som åker flakmoped hit" -Magnus Betner.

I bilen på vägen hem fick jag jätte mycket astma och sen ont i magen, hjärtat och "axel'n". Jag somnade snabbt när vi kom hem till älskling.


Idag ska jag (min bil står här hos älskling, skööönt) först till coop och hämta ut min kräm som kommit, jo det behövs. Sen kolla på armbandet en gång till. Ev. en runda på h&m, jag borde inte handla något. Meeeeeen, man vet aldrig. Ett kontoutdrag behövs också, japp japp. Och om inte något annat händer idag, ska jag nog tvätta min mc, och då bjuder jag in Mojje så han får tvättat sin moppe. Han har tvättat den en gång, gissa med vad? Diskmedel.

Men nu, ska jag spela lite cs x). Have a nice day, för det ska jag!

Smack !

I'm paying hell for glory.

Idag ni, har det hänt saker!

Först pratade jag med Malin, sen ringde jag skolan och fick tag på Thomas Bratt, vi bestämde att jag ska till Medieg. imorgon och hämta papper om det finns, annars skriver vi ihop intyg :). Sen kollade jag jobb, hittade flera som jag sparade och ska söka någongång när jag har tid, dvs. inte idag och inte imorgon! Sen kom mamma och pappa hem, så åt vi lunch som bestod av grillade hamburgare, mums. Därefter gick mamma och lämnade Fifis till mormor så körde vi till Ystad och åt kakor.. Sen motorvägen hem.

Körde till älskling och berättade om hur jag nästan fått soppatorsk! Jo, mitt på motorvägen E65, jag har nog aldrig varit så glad över att se en bensinstation. Tanken for genom huuvdet att tänk tar bensinen slut mitt på avfarten! Den lutar ju uppåt och aldrig att jag hade orkat putta den uppför.. Haha. Hemska tanke! Nu vet jag iallafall att jag kan köra 27 mil, sen måste den definitivt tankas! Gud vilken lampshow jag hade på instrumenten liksom ..

Körde hem och duschade och gjorde mig iordning, mot älskling och efter ett tag och lite picknick packande satt vi i min bil påväg mot Bo01. Väl framme tog vi med filtar och annat mys som chaite, kortlek, chips och Festis .. Gud så mycket döda nyckelpigor där var, det låg i drivor bokstavligt!!!  Så sen satt vi  där tills klockan blev över 21.30 .. Så det var dax att köra och tanka bilen, 380 kr ... Men det var billig bensin 12,14! Men inte fan fick jag ut något kvitto, därför jag hatar att betala med kort! Sen när jag körde till en bankomat, vill inte den ge mig kontoutdrag. När jag kommer hem frågar jag pappa om den macken blivit skimmad innan, jovisst hade den det. Det känns ju bra! NOT.

Så det första jag gjorde var att gå upp och hämta dosan på mitt rum, sen kollade jag kontot och allt stämde. Men, man blir ju ändå rädd. Haha, jag och kort..

Imorgon, usch ja, hela dagen är planerad, jag måste tom ställa klockan, ska vara på skolan kl 9.00, då ska Bratt möta upp mig .. Sen måste det gå snabbt, jag måste parkera och sånt inne i stan också ju!
Så nu är det sängen som kallar!

Smack !

You might swear,

Godmorgon MÅNDAG! Denna veckan innebär både roliga och tråkiga saker. Eller saker som kan innebära oehört tråkiga nyheter .. Men samtidigt mycket skoj för några :). Så sinnesstämningen denna veckan är att inte kunna glädjas fullt ut för någras skull, utan att tänka på ett resultat om ca två veckor, två veckor av ovisshet. Förhoppningsvis är resultatet som (inte bara) jag vill, bra.

Men för att skriva om något annat än saker jag inte vill berätta/får berätta ... Idag ska jag ringa till skolan, och höra med praktik intyget, sen får jag väl leta iordning på alla andra papper också som jag ska ha med mig imorgon. Om skolan har mina papper och där är någon som kan ge mig dessa kör jag mc dit, om där inte är någon, kör jag nog ändå en runda mc :). Blev så sugen sen vi var på strippen igår ..

Well, annars är det väl inga mer planer än så .. Verkar som om många är uppe tidigt. Redan sex besökare? Haha!

Jo, jag borde väl söka lite jobb också iförsig, det är ju aldrig fel. Men det är ju som så, många av de jobb som finns på platsbanken är försäljningsjobb antingen ute på typ kpcentrum eller telefon, arbeten inom sjukvård eller bara helt opassande jobb. Men ibland dyker det upp något och man känner att, jo detta hade varit kul. Men, jag får väl se vad dom säger imorgon på AF.

Nej dax att leta fram Thomas telefon nummer och slå en pling, då har jag iallafall gjort vad jag kunnat :). Skriver kanske lite senare när jag har något att skriva ...

Smack !

Nu har jag "bara" en hoj ...

Måste ju börja med att berätta att igår, när jag skjussade tre par först till en fest, och sedan följde med älskling och hämtade dem gjorde oss 800kr rikare, VAR! Pengar är ju aldrig fel? Har ju gjort av med ungefär lika mycket nu de senaste dagarna på läkarbesöket, parfymen och lite krämer så det passade utmärkt. Jag hade verkligen en kul Lördag ändå om man säger så, man fick sig ett par goda skratt!

Idag då? Mest slapp, putsade lite på min 125'a innan, så idag blev den såld. Det kom hit en familj och kollade, de pratade lite och sedan bestämde de sig för att de ville ha den. De har aldrig gjort en sådan bra affär i deras liv, och kommer inte göra det heller tror jag. Den var i nyskick! Och mer än 10.000 billare än nypris, så fyfan för deras skull :). Det känns inte speciellt sorligt, som det gjorde med moppen. Utan det känns som om 125'an gav mig precis vad jag ville, och jag fick ju maxat den så den var ju slutkörd för min del ;P. Men det är ändå inte det viktigaste. Utan det är att det känns bra, den var felfri och allt var bra. Hoppas killen behandlar den väl..

Efter dom varit här körde vi bort till BMW banan ;), och lämnade blommor till Carro. Igår blev hon nordisk mästare i bmx, tror det var dam elite? Fy vad hon är grym :).

Sen körde vi hem, mamman och sonen kom och betalade samt vi skrev papper och sedan körde de iväg med den .. Sen blev jag avsläppt hos älskling och efter lite snack och häng där, körde jag, älskling och Mojje till strippen. Hände inget spec där så det roligaste var nog när vi körde därifrån och älskling har lite svårt för en när man flippar ut och sjunger med i alla knäppa låtar :). Men det är kul. Sedan blev jag avsläppt hemma .. Så sen hamnade jag här!

Har nog inte berättat att Jonas till 99% tänker köpa en hoj av Mia's (Jonas mamma)- jobbar kompis - pojkvän. Delade åsikter om hurvida hoj och körstilen som tillkommer till den. Men klart vill jag att älskling också ska ha kul och vara nöjd med sin hoj, men ...... Smaken är som baken och det enda jag vill är att jag inte ska behöva oroa mig för honom när han är ute och kör. Han oroar sig väl inte för mig precis .. Men det handlar om hur man vill visa sig för andra också. Jag har inte precis något jättebehov (rättare sagt inget alls ?) av att behöva få uppmärksamhet eller bli sedd för saker jag "kan" göra. Bara jag vet själv att "fan jag kan köra mycket fortare än alla andra på denna motorvägen", så räcker det för mig, om en bil vill racea vet jag att jag inte behöver bevisa något för personerna runt omkring för det spelar ingen roll, bara jag vet själv.

Där är jag och Jonas så olika.

Han älskar uppmärksamhet, på alla håll och kanter, så inte undra på att man är orolig och tänker på hur det ska gå. Som när vi började träffas i sjuan som han höll på med sin cykel då ..,  Att han kärat ner sig i en hoj som är liten också (han som klagar över sin längd!?) fattar han inte själv för han är upp över öronen förälskad. Jag älskar dig älskling och vill bara få hem dig i ditt nuvarande skick. Det handlar inte om vem som kommer fortast fram till kurvan eller vem som kör igenom den fortast, det handlar om vem som lever längst och tyvärr verkar inte alla förstå det.

Det går att reparera en bil, en mc eller en båt. Men det går aldrig att reparera en krossad människa. Ett tomt skal och det vill jag inte ha. I want All of You.

Usch nej nu känner jag att det räcker med att skriva här. Imorgon ska jag ringa till ex skolan och se om där är någon som jobbar, och sedan såfall försöka få tag på Thomas Bratt.. Well well ... Dax att dra sig nu!

Smack !


Helt körd i huvudet

Efter typ tre timmars bilfärd är jag hemma, vem vet var jag varit nu annars? Vilka jävla vägar. Inte fan går det att köra buss där inte. Det var INTE kul att möta traktorn kan jag ju säga.

Har precis ätit lite ris och lax. Är så jääääkla sugen på salt godis, min mage vill verkligen ha det. Men jag borde inte, men det finns mycket man inte borde. Och jag borde inte ha blivit så lat att jag starkt överväger att ta bilen (!?) till centrum för att köpa mig lite candy. Vad sorligt. Fast, bussen som står på vår parkering ska ju hem till älskling sen, hm det går ju fort att köra förbi centrum .. Haha.

Ibland verkar det som om det är för enkelt att uttrycka sig riktigt korkat. Don't you agree? 

Nej ska ringa Malin nu och se vad hon hittar på, sedan ska jag finna något attt underhålla mig själv med.

Smack ! 

Young Sexy Lovely

Äntligen igår fick jag köpt YSL parfymen jag letat efter så länge och den har varit himla dyr, men igår då hittade jag den för halva priset (jo Malin det var en 75 ml!) och den doftar underbart ... Det är en lagom frisk doft med liiiite sötma i, mums. Den införskaffades i Simrishamn, där jag spenderade mesta delen av dagen. Tsm med fam. Borg :). Efter att jag bränt mig på armen så bestämde vi oss för att dra oss hemåt .. Så vid sex ungefär var vi hemma :). Stannade och åt på Fritidsbaren i Ystad också.

Senare på kvällen körde jag till Katrin och Malin, trevligt :). Snackade hela kvällen igenom och vid ett ungefär var det dax att dra sig hem, hämtade älskling på vägen i stan och jag fick massor av trevliga sms. Hm, undrar varför..? Jag tänker inte bry mig om folks konstiga problem.. Jag vill iallafall inte riskera en spya i bilen, annars hade jag gärna kört. Men det var inte jag som ... Strunt samma.

Idag har vi iallafall varit och kollat på en hoj till Jonas, han är helt såld. Och han visar det sjukt tydligt x). Dock var det jag som ledde frågesporten för den viktigaste frågan inom Ljungs familj verkade vara hur många hk är där innan/efter strypning? ... Med en pappa som min, ja, vet man att det inte är allt. Kedjan såg inte ens smörjd ut...

Ibland nu på senare tid har jag förstått hur jävla stolt jag är över mig själv, och otroligt tacksam jag är över allt jag har och har fått detta året. Men jag tycker lätt att jag förtjänat det också. Ibland får jag lyckorus av mig själv. Och hur tacksam jag är över min familj. Jaja, det finns massor! Som Jonas, vänner osv .. Det materiella är bara extra extra.

Nu, snart om typ fem min, ska jag köra automatare BUSS (ja, jag plus åtta passarerare!! HAHA) till Höllviken, sedan till Oxie och sedan till Blentarp, haha jag som inte ens vet vilken väg det är till Höllviken. Men nu vet jag! :D. Och Mojje gör mig sällskap som tur är(och gps'en)!

Annars idag? Tja, det vet jag inte :). Kanske en tur mc, ska nog ringa Malin sen när jag är hemkommen från allt skjussande av chefer. Mm, lite nachos med salsa och ost hade också varit gott ikväll .. Nej nu är det dax att kissa och sedan köra bort och hämta Mojje. Ha en bra lördag!

Smack !

Detta fält måste fyllas i

Igårkväll, när jag hade gått upp på mitt rum och skulle bara släcka ute i hallen, händer det som inte får hända när man är ensam hemma och det är mörkt på hela nedanvåningen. Det lät som om det var någon där nere, det inte knäppte, utan var mer märkliga ljud. Så jag stannade helt paralyserad vid trappan och lyssnade, jovisst fortsatte det. Men det var uppehåll emellanåt på ca två - tre sekunder. Så efter ett tag bestämde jag mig för att gå ner och tända upp och kolla igenom nedanvåningen (låter som man bor jätte stort, haha)..
Självklart var där ingen, så jag kände på dörren en sista gång av fem ungefär och sedan så lät jag det vara tänt där nere i hallen .. Släckte i trappan och hallen där uppe, sedan stängde jag in mig på mitt rum och slocknade fort.

Men inatt hade jag den sjukaste drömmen, jag har alltid knäppa drömmar när jag har svårt att andas, och det hade jag igårkväll. Så detta här med att några killar körde av vägen fick mig att drömma att jag också gjorde det ... En grön Kawa var det. Som jag grät i drömmen, pappa gjorde det också han tyckte det var hemskt med mc'n för den var i sånt fint skick men nu var den vurpad. Jag drömde att jag körde rätt fort, sedan började den, inte wobbla men ändå, fast den fick jätte mycket sladd och det är likadant som att köra en överstyrdbil, alla rörelser blev bara större och större ... Tillslut blev jag avkastad och mc'n flög iväg, studsade i marken och slog emot en ramp (?) som var typ 20 meter hög.. Och det var ändå inte så mycket som gick isönder, vad man kunde se ... Hurfan kan man drömma något sånt? Det värsta var att det var så verkligt, så när jag vaknade trodde jag att jag kraschat min hoj, även om inte ens min är grön.. Så det var när älskling ringde som jag fick kläm på att det bara var en dröm ... Haha.

Idag är jag sugen på att gå ut och handla underkläder ... Ja vilket begär. Egentligen borde jag få tag på Malin och höra om dom ska med, annars får jag gå med Jonas familj :). Älskling vill inte med om inte Dennis ska med ... x). Så Malin du kan väl ge mig den plingen du glömde ge mig igår? ;) Kanske borde ut och njuta av solen lite idag, det hade inte skadat .. Funderar på att köra till farmor också och hälsa på där :). Men det är himla tråkigt att köra själv .. Och sen har jag tänkt på att göra paj också, jäkla massa jag tänkt va?

Well, nu ska jag springa upp och dra på bikinin och sen se vad som händer ...

Smack !

You can cry, only if you cry for me!

Måste bara säga såhär när jag tänker på det, och med den andra cd'n i stereon idag, jag är glad att jag inte laddat ner! Utan att jag faktist köpt cd's. Det låter så gammalmodigt, eller? Men det är iallafall bra, om det är bra artister. Just nu är det Shakira .. Hennes platta Laundry service är grym, hennes röst är grym. Alla låtar.

Iallafall :). Idag var jag på banken, fy vad svettigt det var!! Ja, alltså av värmen. Fick fixat både internet bank och ett nytt kort då mitt nuvarande klyddar i bankomaten på gustav .. :/. Sen körde jag hem, åt och kollade lite på tv, sedan var det tid att köra till läkaren, så det gjorde jag och sedan mot coop och apoteket. Såklart hade inte recepten kommit in än ...... Men det gick iallafall jättebra hos läkaren.

Körde hem och åt nästan en hel fiskgratäng, sen var jag så mätt .. Därefter körde jag och älskling och handlade ryggskydd till honom sen blev jag avsläppt hemma så tog jag på mig mc kläder och körde bort till honom så körde vi till staffanstorp och tankade, sedan mot Sjöbo :). Polisen kom rätt snabbt. Men deras glass var iallafall god ;). Inte polisens alltså? Utan caféets..

Sedan efter ett tag körde vi in till stan och sa att vi skulle träffas på stortorget ... Ingen kom och rykten spreds sig om att RS vurpat .. Efter en halvtimmes snack körde vi till "strippen", och där var folk som berättade att först hade RS kört av och sedan en kille till från samma gäng, David och hans vän kom också. Vid halv elva körde vi hem .. Det är sjukt kul, längtar till älskling också har hoj och körkort, då ska det gasas :). Fast det kan jag göra själv också .. Haha !

Så ja, sen när jag kom hem var jag otroligt sugen på de inlagda plommen som är i kylen, de är inlagda i amaretto .... Behöver jag säga något mer? Det är sinnes gott, hick! Och idag ska jag inte lägga mig så himla sent, hade jag tänkt, lär ju inte bli några problem att somna nu.. ;)

Ja, idag har varit riktigt trevligt, utom allas vurpor då .. Fan man får sig tankeställare. Det räcker att man trillar med hojen stillastående och bara det är jobbigt, men att då köra samtidigt .. Jag kan bara jämföra det med när vi var på Vallåsen i vintras och det gick för fort när jag äntligen vågade ge mig ut någorlunda i backen, jag var tvungen att slänga mig och inte har jag mycket minne av själva händelsen, mer än att jag välte en tant och att det blev kallt på ryggen och sen skrattade jag nog, och skämdes lite. Men det var ändå mjukt. Hastighet + asfalt = inte kul + ev. livshotande skador.. Men det är också då det är som roligast tyvärr ...




Smack !

Djungelvrål

Idag, onsdag ... Snark! Igår satt jag och läste gamla dagböcker .. Tills klockan blev två, :(. Så då fick det räcka och imorse ringde älskling innan nio .... Jag kan ju inte ha varit den roligaste och prata med, men han har iallafall fått uppkörning nu, nästa vecka! :)

Idag är de läkaren och banken som sagt ... Men kolla vädert! Man vill ju bara slänga ut sig själv i solen. Dock vågar jag inte, vet inte vad läkaren tycker om det, precis innan ett besök, så jag ska väl bara ner och äta frukost sedan duscha och fixa till mig och besöka banken först, sedan sjukan .. Ikväll, ingen aning! Trampa trampebåt eller köra automataren så jag kan köra på lördag?

Smack !


Festis, Pucko, Wasa och grillchips ..

Godkväll!

Som planerat lämnade jag och älskling av mina föräldrar i stan, för en bar-runda .. Själv körde vi till Bo01, mös och bara pratade .. Vid halv elva körde vi och hämtade min party föräldrar och dom babblade på i bilen, haha. Men de gjorde vi också "jasså, vetekrans vad trevligt, PÅ EN TORSDAG?" HAHAH, vi hade det så mysigt i söndags :).

Släppte av älskling och när vi sen parkerat min bil och var på väg hem, berättade pappa om världens kap till bostad. Jag ska allvarligt prata med Jonas. Detta är ett erbjudande man inte ens får en gång i livet!!! Men, det handlar ju ändå om att ta lån, och det är något jag verkligen inte vill ... Dessutom måste jag (antagligen) skaffa mig ett heltidsjobb, samtidigt som vi får renovera. Men om man räknar med vinsten om något år, är det sjukt att bara leva som vanligt och strunta i erbjudandet ...

Iallafall, så imorgon ska jag till banken och ha ett allvarligt samtal, neeej inte om lån :). Om internet bank, sorligt nog nu när jag och pappa pratade om var och hur mycket pengar jag har på olika banker vet jag inte det! Så vi börjar med SEB, där är majoriteten av min förmögenhet, host!

Nu ska jag ner och äta varma mackor iallafall, och sura lite på älskling som inte svarade på mitt sms .. Och sen ska jag kolla vidare på platsbanken och söka något jobb tänkte jag :). Fast, det är inget vidare intryck om man får en jobbsökan mitt i natten kanske, well. Kan ändå om cv't och skicka in i morgon, jepp!

Ohja, ska fixa in bilderna på körkorten nu, :).
(Fråga inte vad som hände med texten?)


Mitt första är de till vänster (A1), Det i mitten (A1 & B), och mitt senaste (A & B)



Smack !

This is my game, my rules (baby you don't know ..)

Jo sen Fifi tog min nya Brtiney cd har jag rotat fram en äldre. Hon är riktigt bra :). Så det dunkar på nu när mamma och pappa inte är hemma, imorgon kör de iväg och övernattar vid Kalmar. När de är iväg på dagsutflykter är man ju inte ensam på samma sätt ;) ..
Var ju ett tag sedan jag skrev här! Eller det känns så iallafall och det är tre dagar sedan .. ;P.

I lördags körde vi tidigt till GBG och gick på Liseberg, i elva timmar! HAHA, jo vi var där när dom öppnade vi elva och gick därifrån vid tio ungefär, lite efter kanske .. Men vi hade riktigt kul hela dagen, jag hade iallafall ;). Det värsta med gasten (såhär i efterhand ;), var ju att jag sparkade i tån när vi skulle ut, Malin likaså!) Synd det som hände med resterande iallafall.

Söndagen blev verkligen kort, då älskling vaknade halv tolv, man var sliten och hade ont i fötterna, haha. Så vi slappade sjukt mycket och när klockan var fyra klädde vi på oss, för då kom farmor (Gisa). Så var det dax för mat och en jäkla massa fika ... Sedan hemkörning och sova ..

Måndagen spenderades med Malin som var mycket duktig :). Sen köpte vi med älskade thaimat och åt hos älskling, en stund efter det körde jag henne till tåget och jag spelade lite cs undertiden älskling var på garagelektionen (=snart uppkörning?). Sen körde jag hem med Brittan som sällskap under bilfärden.

Idag blev jag väckt vid halv nio, nio någon gång och blev förfrågad om jag ville med till Simrishamn och lämna lillskiten till syster :). Ett tveksamt ja och en timme senare satt vi med bullar från Mor Ida's, med Fifis packning och destination Simrishamn/farmor. Blev alltså bullfrukost när vi var framme och sedan skickade Fifi iväg oss! Hemma vid två och från dess till fem typ, kollade jag bara tv, älskling kom förbi med Magnum glass också, världsbäst! Allt söt-sug och roligt humör är ju kvar även om jag valde att hoppa över en gång i månaden.. Såklart. Men nu sitter jag bara här och ja, gör inget vettigt.

Men imorgon! Då ska jag till sjukhuset, tanken slog mig nyss att jag skulle dit helt ensam!!!!! Nej det är ofta inget vanligt läkarbesök för ofta handlar det om att nästintill näcka framför en manlig läkare. Jovisst att han är hudläkare, och läkare i den bemärkelsen, men det är ingen bekväm situation ändå. Dock är det kvinlig läkare imorgon :). Men ändå ... Dock vill jag bara prata lite och få något recept, borde kolla vad jag har kvar hemma i mina lådor. Sorligt att ha ett eget apotek.

Annars då? JO, mitt körkort kom idag! Jag vet inte många med tre körkort kan jag säga. Denna bilden är så mycket bättre än bilden till B körkortet, haha. Nu kom mamma och pappa hem, så jag funderar på att köra en runda mc, fast först vill de nog bli körda till Lilla :).

Jag har ju inte heller berättat att jag slutat bita på mina naglar, men jag gör det för Jonas skull och de ska inte vara extrema denna gången! No no ..


Smack !

RSS 2.0