Addicted.

Igår under flera tillfällen smög jag mig in på Jonas och deras "kontor" (Visst låter det bättre än datorrum?). Startade datorn och satte mig och spelade CS. Jo, men det var riktigt längesedan och denna veckan (föregående) har mitt lilla beroende smått börjat visa sig. Igen. Men, jag förstår inte varför det är så kul, för ja det låter sjukt att det är kul att döda terrorister, för jag är på polissidan. Gör det saken bättre..? Nej. Men, det är förbaskat kul iallafall.

Igår iallafall, när jag inte spelade cs, .. Höh. Efter förra inlägget åkte vi till Bo01 där vi träffade André och Sofia, och precis när vi lagt oss tillrätta så kom Mia och Sara också, så det var ju trevligt :). Vi solade och vi badade. Eller, jag gick med Jonas och André en gång doppade fötterna och till min stora fasa var hela trappan hårig med alger!!! Killarna hoppade i, men det gjorde inte jag. Fick nöja mig med en blöt kram av älskling, tack! :)
Sedan tog jag, Sara och Mia saken i egna händer, fast Mia fegade ur och stod kvar på bryggan när jag och Sara doppade oss ... DET VAR SOM ATT BADA I ISVATTEN!!! Men, nu är iallafall årets första svenska-dopp avklarat, check!

Efter detta, när A&S parkeringstid tagit slut begav jag och älskling också oss, handlade både BK och McD på vägen hem ... Sedan åt vi och därefter spelade vi cs ... ;P. Jonas har ju fått en ching att han ska handla en stor flygande drake, så vi skulle köra och kolla på det, men butiken hade precis stängt .... Så vi körde bort till Sturup för vi skulle hämta hans föräldrar som kom hem från Rhodos. Hittade en öde parkeringsplats som vi i princip bröt oss in på (Jonas flyttade på byggpinnar) så såg vi nästan hela landningen osv :).
Sedan från kl. 19 fram till halv elva snackade vi alla bara om allt :) Trevligt, och bruna var dom ...

När jag körde därifrån körde jag hem och parkerade sedan drog jag mig till Mås så snackade vi också ett bra tag .. Om lite, ja allt möjligt :).

Igårkväll ställde jag klockan till idag, dels för jag har körlektion 11.40 och för att jag ville komma ut i solen, så kl 8 ringde klockan så bara morgnade jag mig lite och vid nio hade jag ätit frukost och la mig ute i svala solen, helt perfa väder, inte för svettigt och inte kallt.

Men om ca en timme ska jag vara på körskolan, sedan ringa Sara och därefter kan jag nog ut och sola igen :). Bara av igår på bo01 blev jag röd och det var på två timmar mellan 13.30-15.30. Så det är ju bra! Nej, ska torka av mig all cocosolja nu, så jag inte kletar ner hela mitt skinnställ ... Totalt!

Smack !

Shopping innan 12 ..?

Tänk att det är söndag, klockan är inte ens ett och redan är dagen i fullgång!

Vi ställde klockan på nio (jajaja ..) för älskling skulle sälja sitt paintbollsset. När klockan var halv elva, vi var klara och de två köparna skulle varit här för 30 min sedan. Då ringde Jonas och frågade vart de tog vägen, hade de inte försovit sig då? JO. Och de bor i HBG. Alltså lätt 50 mins bilfärd. För Jonas väckte dem ....

Så kom smarta jag på att vi likagärna kunde åka till outleten i Lockarp, så det gjorde vi, vi var där ca 10.45 och vi var först B). Masssssor av barnkläder (väldigt söta!) men tillslut hittade jag en jättefin DKNY klänning. Så den fick de bli! Så nu har jag ytterligare en fin klänning som inte kan hängas upp, för mina galgar är slut!

Sedan körde vi hem till älskling och väntade ännu mer, men tillslut när de två killarna kom, gick det väldigt fort. Så nu är det sålt :). Satte oss för att äntligen äta frukost och då hör André och Sofia av sig och tycker vi ska med och bada på bo01, lämpligt nog hade jag redan bytat om till bikini för att sola och bada i trädgården men i v.hamnen går det väl likabra antar jag. Så nu är det avfärd och senare idag ska jag höra av mig till Mås .. :).

Smack !

Jasså?

Verkar som om en sommarvåg av onormalheter har kommit till staden.

Well. Idag är det iallafall sista kvällen som vi har älsklingshus för oss själva, så vi ska bara ha en myskväll med två filmer (vi som knappt orkar se en (om det inte är ige age ..)). Annars idag slöade vi rätt länge, för älskling kom till mig ca 03.30 inatt, jag skulle egentligen hämtat honom om jag inte själv följde med ut, men jag var så trött! Jaja, somnade ca 02.00 (?).

Sedan körde vi och handlade schampo och sånt efter jag och J duschat. Därefter blev det lite chilltid hos mig innan vi åkte med hela fam. Borg till Svedalamarknad. Det var ju riktigt lite, och på en gågata? Jaja, nu behöver man inte undra om där är något. Dock blev jag ändå 700:- fattigare (på låtsas), för älskling hittade skor men hade inte kontanter med sig, så då är det ju bra med en flickvän :).

Släppte min familj hemma och sedan körde vi till ekohallen för att handla god thaimat, då hade dom stängt :(. Men Jonas skulle ändå lösa in pengar på coop, och då fick jag smarte ideén att där kunde man också handla. Även om vi var sena fick vi ändå köpt mat, så den åt vi där. Sedan hem till älskling (sitter här nu) och vattnade alla blommor och gräset i trädgården. Nu sitter vi iallafall här och ska skriva adresser på alla student-tack-kort....

Kretas flygplats, Heraklion


Smack !

Duktiga jag!

Det är fredag, ett samtal och jag åker. Men för att inte låta tiden gå till spillo, har jag gått igenom över 30 sidor på platsbanken. Blev intresserade av två jobb och sökte det ena. Den 11 Augusti har jag möte på arbetsförmedlingen. Det är liksom vad som händer just nu.

För snart en vecka sedan. Efter jag skrev förra inlägget fick jag det samtalet jag pratade om. När jag såg att det var pappa som ringde vågade jag inte ens svara. Utan jag fick det bekräftat från mamma när hon kom hem. Farfar dog på söndagen. Jag grät ett tag, när jag duschade och lite efter, sedan bestämde jag mig för att sluta gråta. Klart det är ju inte kul att tänka på det. Kanske är det som Saras mamma sa, "det är bättre man har kvar de bra minnena", för klart ångrar jag mig att man inte var där och besökte mer. Men så visste jag också att jag skulle ta det. Egoistiskt egentligen.

Veckan nu som varit/är har bjudit på lite olika. På måndagen var jag, älskling, Sara och Malin hos Jonathan tsm med Sandra och någon till, där grillade vi, spelade kotte och snackade och kollade bilder. Vi hade det hur mysigt som helst ..

Tisdags minns jag inte. Jo vi var hos älsklings farmor och åt sen lunch och jordgubbar, så gott! Ringde även Ericssons för att skriva in mig en sista gång (men vem vet?). Handlade även mat osv till Onsdagen.

Onsdagen bjöd på en alldelles förtidig uppstigning (tack mamma ....) eftersom AF inte öppnade förrens tio, men det har vi alla lärt oss nu ju. Älskling mötte upp mig på mobilia så körde vi till Bo01 och åt mysig frukost på EH. Sedan körde han till "jobb" och jag till körskolan för min första lektion med en 250 mc. Gick bra, och det är på G nu :). Sen efter när jag var svettig och sliten gick jag till AF och blev aktiv arbetssökande, samt bokade mötet. Hem och fixa sig sedan var det bad och grill med en del folk. Hade en trevlig kväll, men jag var rätt trött måste jag erkänna. Gick ändå upp innan 8.00 för att skriva ut CV liksom..

Torsdagen bjöd på ännu en körlektion om inte minst lika kämpig, det är tufft att krypköra och nu minns jag hur svettigt det var när jag tog mitt A1 körkort, galet! Om man tror man varit svettig och ansträngd behöver man köra mc, HELT BLÖT. Och på något sätt blir man extra stolt när man är sådär utkämpad... Sedan köpte vi Ice age biljetter och på kvällen blev det lödde och därefter landskrona tror jag det var. Det var iallafall jag, älskling och David. Trevligt :). Synd att inte Sara och Mia följde med för kvällen var helt lagom..

Idag, fredag. Fy vilken slapp dag, nästan så att jag skäms. Men det är brabra att jag kollat jobb osv nu, :). Ska väl ge mig lite fritid. Fårse vad som händer ikväll, natten är ung ...... (Eller så är det kanske dax att skriva in resedagboken och slänga upp Kreta bilder?)

Smack !

Tjuvkika?

Tydligen är det en del som varit inne och kollat här om någon uppdatering den 19'de. Tyvärr ;P.

Känner mig väldigt utvilad från Kretaresan iallafall, tråkigt väder här hemma dock. Jo självklart kommer det en uppdate om Kreta resan, tänkte skriva in resedagboken här, men det blir inte nu. Vill bara ge er en snabbis check :). 

Midsommar (dagen efter hemkomsten), firades tsm med flickorna Sara, Mini, Mia och Malin (och Jonas ;)). Hos Stenis som hade combined 20 årsfest och midsommars firning. Där var även Nyman med flickvän osv .. :)

Dagen efter vaknade jag halv sju. Vid åtta mådde jag bättre .. Haha, hurfan kan man blir riktigt bakis på tre cider? Och ca en 4cl shot? Inte okej kroppen. På eftermiddagen blev det Hammarspark med bakismat hamburgare utan kött (tjejen jag beställde av kollade riktigt skumt)! Kom hem, åt pizza(?!), träffade Sofia och André och vi hamnade på Bo01 där vi spelade kubb och skitgubbe ..

Idag, vet inte vad som händer tänkte iallafall ringa Sara :).


Och ja, förövrigt, jag är ju glad och så, men det är ändå konstigt och gå och vänta på ett dödssamtal. Så det är en skum känsla. Senast (och första gången) någon dog i släkten, var när jag var ca 4 år. Alltså inga speciella minnen ... Så jag vet inte hur jag ska ta det när samtalet kommer. Vill jag ens gå på begravning? På sätt och vis ångrar jag ändå att jag inte besökt mer, men jag tyckte själv att det var riktigt jobbigt. Men det är hemskt. Usch..

Nej känner inte för att skriva mer nu ...

Smack !

En sak jag inte kan klara mig utan ..

Är helt klart salt godis, det är som om alla utländska länder inte vet vad salt godis är. Så det har jag och älskling bunkrat upp med, ordentligt. Rättare sagt för 44,50 :-.

Annars kan jag berätta att jag varit på arbetsförmedligen idag, kan ni tänka er? Inte jag heller ! Haha, men men. Och sedan har vi varit och växlat (hujedamig) massa pengar! Medans jag sitter här och halv-chillar tänker jag snart gå upp på vinden och ta ner resväskan, fylla den (har redan tagit fram alla kläder typ), och sedan packa vidare. Snart kommer förhoppningsvis Mås, och sedan när hon går ska jag packa vidare och därefter höra av mig till Sara tänkte jag, :). Har även avbokat körlektionen .. Conny frågade vilket resebolag det var och sa att han skulle bombhota det, sååå .. Haha.

Nej nu måste jag upp och packa,

Smack !

Om två dygn ..

... Vid denna tiden har vi landat på Kreta!!

Men nu ikväll står jag och stryker, haha .. Jodå, man måste vara lite fin på en semester också! ;)

Jises alltså, fortfarande inte smält det helt än, ... !! Haha dock är jag alla studentpresentpengar och nästan alla födelsedagspengar fattigare, men en hel resa med älskling rikare! Och det är så mycket mer värt!
Imorgon är det mycket som ska fixas, inte nog med packningen utan växling av pengar osv .. Men det är väl charmen med det hela ;)

Smack !


Sola och bada med piñacolada, lalalaa...

Hej alla kära ni.

Jag måste berätta det galnaste, idag när lärarlunchen var slut och vi flickor gått åt skiljda håll, mötte jag efter en stund upp älskling, äntligen hittade vi snygga solglasögon. Sedan åkte vi hem, skulle för skojs skull kolla restresor och bio. Och varför jag säger för skojs skull är för att jag skrivit in mig på körskolan igen! (ja till större mc).

Men hittar vi inte en resa vi kollat på innan och så då? JO. Till 3750 :- (inkl. transfer, mat på flyg "ALLT"). Galet nog köpte vi den!!!!!! Så på torsdag efter jag fått betygen måste vi sticka dirr typ. Incheckningen stänger 16.10. Så det är GAAAAAAAAAAAALET!

Är det bara jag som verkligen ser solglasögonen som en symbol eller? Helt sjukt, fan vilket konstigt rus .. :). Vi har redan varit och fixat mina mediciner och Jonas solkräm, det behövs! Fan alltså gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalet. Nu ska jag hem och börja packa!

Smack !

Bilder från studenteeeen!

nästan alla flickor på champagnefrukosten :)
Först var det champagnefrukost hos Malin ..

söta Malin :)
Vår Malin :)

Lite flickor till .. bl.a. Cicci :)
Anna, Denice, Cicci, Houda och Sofie

Killarna (utom Andy) och våra två mentorer !
Halva Sofie, Hannes, Max, Rasmus. Där uppe Annelie och Johan

Sedan skulle vi dra oss till stan med buss ..
Houdas klänning, Sara B, Marie, Sandra, Max och halva Denice

väntan ..
Malin, Vicky, Anna, Emelie, Hannes och halva Houda igen!

Söt flickorna !   Cicci, Sandra, Malin och Sara :)
Cicci, Sandra, Malin och Sara

Jag och Sara :)
Halva Rasmus, Jag i mössfrisyr, Sara och Max

Johan och Annelie började rappa för oss på gränden, yeah :)
Johan och Annelie rappade för oss på Gränden, tufft att bjuda på sig!

Och när vi kom till skolan var det Hollywood tema, här är vår stjärna i marken ;)
Vår Hollywood stjärna :)

Sen fick vi gå på röda mattan ;)
Röda mattan samt dekorationen i vajrarna

Denice blev galen imed denna stora tillställning, medans Sandra och Sara bakom är i ordning för en hollywood pose, jag själv ute till höger leker nog spöke ... ;P
Sandra, Sara, Denice och Jag

Tillsista fick vi till en fin bild!  Sandra, Sara, jag och Malin :)
Sandra, Sara, Jag och Malin ;*

Sedan fick vi placera oss i ett fattigt klassrum (jo vår GAMLA skola hade även sådana...)
Jessica, Malin och Malin :D

Jag vet nog någon som hade lite ont i fötterna ..?
Sandra pallade inte skor längre.. ;)

Vi kom in i 113 där vi hade våra gömmor, och musiken inte att glömma, så där peppade vi oss :)
I sal 113 går det att ha kul, "även" om det inte är lektioner

Var är Sandra!?   Malin, Jag, Cicci, Sara och Mini
Malin, Jag, Cicci, Sara och Mini ! :D
Sedan var det flaket med massor av tjoande, sedan bilen hem, men nästan lika mycket tjoande och därefter HEM med maaat! (och sedan tårta ;), fin visst?)
Me trying to have a pice of the cake :)

Söta Gummsi var här :)
Gummsi :)

Samt söta Mås och söta Julia ! :)
Måsen och Julia :)

Sedan blev det dax för utgång, så Mås åkte med oss sedan hämtade vi Carro och Theis, här är vi inne på HIPP ;)
Carro och Theis inne på HIPP.

Efter två på hipp, gick vi till Orvarskorvar, köpte mos och vem var bakom oss i kön, Sandra, Jonathan och Anna! Så vi hade middagssällskap kan man verkligen säga! :) Sedan var det en äcklig gubbe som frågade om jag ville följa med honom, ÖRK. Nejtack sa jag och pekade på Jonas i orvars kön och sa, jag har pojkvän (han var ändå för jävla äcklig!!!!!!!!!!!!!!). Sedan efter en stund frågade han mig, så, var har du din pojkvän kommer han eller? Och vips var Jonas klar, tur det, fyfan vad äckliga människor det finns :). Så åt vi och sedan tog vi taxi hem, fan att man inte kan lägga upp filmer, vill visa hans Armenska hand-dans, cool!


Finns det något bättre än ett förhållande och framtid med dig?  Älskar dig <3  /Jonas
Finns det något bättre än ett förhållande och framtid med dig?
Älskar dig <3         /Jonas


Armband och halsband från SNÖ, av älskling


Halsband och armband av mormor


Örhängen från Roberts fam.


Halsband och armband av mamma, pappa och fifi


Armand och berlock av Mås, Gummsi, Micke och Nemo


Parker penna av Rita
Sedan fick jag även massor av pengar från alla håll och kanter.
(Och jag får behålla de 1050 i månaden tills jag "hittat jobb", tackar!)

Tack för en underbar studentdag!

Smack !

Vi är inte fulla vi har pollenallergi!

Sådärja. Detta är helgen, helgen efter STUDENTEN. Tänk att jag tagit studenten, nu "ska" man vara vuxen.

Men det får nog dröja lite det där med att växa upp, även om jag sökt jobb idag, jo det har jag. Det finns lite olika saker jag ska göra nu när skolan snart har slutat...
- gå och lämna blod (har inte haft tid/åldern förrens nu!)
- skaffa mig ett jobb
- ta mitt fjärde körkort
- spendera tid med älskling innan han ska jobba resten av sitt liv :(



Ska iallafall berätta om studentdagen, ..
Dagen började med att jag och älskling sovit tsm, jag gick upp kvart över sex, duschade av mig snabbt och sedan fixade jag hår och mascara ;), åt lite frukost.. Älskling gick upp, cyklade hem till sig och skötte sitt eget. Undertiden fixade jag klart det sista såsom påklädning och packade med mig vad jag skulle behöva. 8.40 blev jag hämtad av Malin och hennes fader, mycket snällt. Och vi begav oss till vår andra Malin i klassen. Hos henne bjöds det på fin frukost buffe och champagne frukost såklart!

Vid elva ungefär började vi dra oss mot bussen och där sjöngs det och tjoades, men det var vår dag. Efter ytterligare tjoandes runt om i stan (jaja den korta runda vi hann gå) hamnade vi tillslut på gränden där vi skulle luncha tsm med Johan och Anneli, båda var försenade och jag måste frövrigt hålla med om att det var riktigt dålig planering på allt. Det tog ca en timme att få in maten och allting var ju förbeställt så det borde gått mycket snabbare .... Kasst! Men vi fick iallafall mat och det var helt ok. Sedan ville Johan och Annelie säga några ord men de visste inte vad de skulle säga så det gjorde en rapplåt, och körde den på gränden, verkligen plus i kanten på det! HAHA!

Sedan gick vi till skolan (några tog sig till lilla torg för de var törstiga, men där blev de inte insläppta .. Hm.Tog oss till skolan och vi var första klassen in, segt. Gruppfotografering och enskilld fotografering, vad skulle vi göra sen de kommande tre timmar vi skulle vara inlåsta? De vägrade att släppa in oss i sal 113, men vi kom in i en annan sal, sålänge. Där spelade vi lite musik och så, vi ville ju vara peppade som fan!

Tillslut kom någon smart person på att vi kunde använda nöddörren för att komma in i 113, så tillslut kom vi in där, skrev i varandras mössor och dansade och hade oss :). Där fanns ju även det "gömda" som vissa smarta personer lagt in dagen innan ;). Hehe. men klockan blev halv fem och vi bestämde oss för att gå ut i de allmännautrymmena i skolan för att peppa upp oss tsm med alla andra treor.

MP3EX, vi var första klassen ut och fyfan vad sjukt det var. Detta var dagen och nu blev vi utsparkade!!! Ingen mer skola, inget mer plugg, ingenting av någonting om man inte vill så. Sinnes! Det var en sjuk stämming och efter att alla blivit gratulerade av vänner, släkt och familj var det dax för påstigning i flaket. Hela flakrundan var sjukt kul och jag är lätt med på att leka student nästa år, haha! Efter ca 1½ timme (tror det.. ;P) blev vi avsläppta på skolan och där möttes jag upp av älskling, chaffis och en stoooor jeep, som var fint utsmyckad :). Åkte många rundor i stan, visslade, tutade och höll på. Vilken jävla stämmning, vilken dag!

Tillslut körde vi hem, eller jag blev avsläppt hemma och möttes av Mås och mamma (?), haha men det var kärt (för att ta ett Mia uttryck!). När jag kom hem så satt alla andra redan och åt, det är försteligt, var hemma efter halv åtta, hehe. Åt och pratade, (tack alla som kom!) och sedan blev klockan jagminnsintevad, så jag och Mås snålskjussade med Rita och farmor till Jonas. Jag var hos älskling medans Mås sprang iväg till Johanna. Men hemma hos älskling var det trevligt och jag hoppas han blev nöjd med sin present :).

Halv tolv kom pappa och hämtade oss, för att sedan köra förbi Carro och hämta henne och Theis och sedan mot Hipp. Hade trevligt där men vid halv tre (?) pallade vi inte mer, fötterna värkte som faaaan och vi var redigt trötta, så vi gick till Orvarskorvar för att äta "nattamaud". Vem kom bakom oss i kön om inte Sandra, Jonathan och Sandras kusin... För någon sa bara "men är inte det Vivi..?!", så vände jag mig bak och där stod Sandra! Haha så vi hade matsällskap och sedan gick vi och letade taxi, eftersom vi först skulle till Carro var alla gubbarna lite vresna, men det gick bra och vi hittade Sveriges bästa och roligaste taxichaffis, helt sinnes. Smilebanden dras åt bara man tänker på vad han sa, hans dans, vilket land han kom från och allting, helt sjukt kul! Släppte av Carro och Theis och sedan gick färden mot rapsåkersvägen (sjukt nog började han prata om emilgöranssonsväg (MIN VÄG!!!) utan att vi nämnt något om den, så han trodde jag åkte mycket taxi, haha!). Men väl hemma tvättade jag av sminket och sedan slocknade vi dirr.

Vaknade i lördes och mådde sjuuukt bra! Ingen bakfylla alls och det har jag aldrig varit med om... ! Drack ändå rätt mycket för att vara mig, men det var ju på hela dagen liksom ;P. Men igår gick åt att sova och vila typ hela dagen, så skönt! Men idag är det söndag och det är dax att det händer något :). Malin ska ringa närsom, sedan ska jag duscha och fixa mig och träffa Sara senare, iallafall som det ser ut nu, så det blir en helt perfekt dag! Men nu ska jag gå och äta vidare på mina rån, hoppas alla hade en helt sjuk(t bra) student, för det hade jag. Tack alla!

Och ja, bilder kommer, kanske redan ikväll! Sry att det blev mycket text, men allt skulle med ff! :)


SMACK !

Spendin all my money

on shit the latest month. Har ärligt handlat upp över 3000 kr. På vaddå liksom? Det vet jag inte själv, mer är lite balsmycken, samt lite student saker. Jo handlade Jonas studentpresent igår med. Det var ju inte det billigaste heller.

Men helt ärligt har jag varit en dålig flickvän på senaste. I julklapp åkte vi till typ "sveriges bästa spa" (någon utnämnelse iallafall), och hade en weekend där, sedan fick jag en digital fotoram i födelsepresent. Och det går inte på något håll att jämföra med det jag gett honom. Så nu får han något ordentligt som det ska vara :). Hoppas han blir glad, annars kan man alltid byta ;).

Måste berätta om att jag ändå har över 3000 på kortet så det är ju bra, har ju inte tagit ut pengar på evigheter! Eller jo, från min "godisburk", men det är somsagt födelsedagspengarna. IALLAFALL, JAG HAR MED FÅTT MATPENGAR FRÅN SKOLAN! :D 575 kr, tackaaaaaaaaaaaaaar!

Fattar inte att imorgon kommer bli en sjuk dag! Helt sinnes vad bra det kommer bli. Det får lov att regna tom. Då är det bra, som fan. Det är sjukt. Imorgon är dagen man sett framemot enda sen man fick veta vad studenten var, att man slutade skolan. SJUKT JÄVLA STÖRTBRA! Fyfan vad kul vi ska ha imorgon!!!!!!!!!

SMACK !

SINNES!

Kära vänner och ovänner (man kan inte älska alla).
Om jag inte räknat helt fel, får jag bara ett G, det är sinnes BRA! Så nu hoppas jag att det bara blir ett, fniss.

Annars, TOMORROW IS THE DAY. THE DAY WITH A BIG D.

Vet inte mer vad jag ska skriva, crazy! Men, jag hör av mig när det händer något ;).

Smack !

NICE!

Att jag fick MVG i psykologi, är stolt över mig själv :). Och sjukligt trött!
Men ikväll är det okej.

Imorgon är det nog tänkt att jag ska fixa mås's student hår. Allt jag tänker på är att gå upp tidigt. Jag orkar inte! Jag måste också få sova. Jag har inte ens handlat paket till älskling, jag har inte haft tid! Hur tråkigt är inte det? Något som också är tråkigt är att det är himla VARMT på mitt rum. Och hur jag ska hinna allt imorgon, jises!

Hårfästning, skola, kirsebergsstadsdelsförvaltning, lunchning, prat, hem, fixning, blommningar, mås&mia's och hela borgars student ska också firas! Sedan är det mat här hemma (gården brevid, taackar!!) och sedan feeeeeeeeeest på luftkastellet.

Nej fyfan vad jag blev trött av bara tanken! Ska skriva in mina och älsklings resemålsmål nu på datorn, så vi har något att se framemot. Kanske.

efter sprayningen i nian, jises vilken FÄRG!


Smack !

Ojojojoj,

VILKEN DÅLIG UPPDATERING! Ändå har ni varit diktiga med besöken, om jag får säga så.

Idag har det inte varit någon skola, så har solat, köpt studentpaket, varit på banken, skjussat älskling, varit på mobilia, bla bla bla. Nu senast har jag hjälpt Mås att sy ännu ett paket löshår, gosh.

Men nu är jag alltså lite ledig, så nu har jag tid att ens sitta vid datorn. Trodde denna veckan skulle vara lugn, icke sa nicke! Nej ska kolla vidare här omkring nu, ...

Smack !

RSS 2.0