G'day!

Puh, idag har varit mycket nervositet, det håller på att släppa nu. Rättaresagt, de senaste dagarna har varit mycket nervositet. Tillochmed så pass att jag haft ont i magen. Innan detta minns jag inte senast jag hade ont i magen, haha jo, utom en-vecka-i-månaden ont. Jag hoppas ärligt att jag blir en no-lifer denna sommaren.

Var på cv-hjälp på arbetsförmedlingen innan idag. Det kändes inte speciellt nödvändigt. Sen slappade jag lite, löste ett svårt sudoko och nu håller jag på att läsa in mig lite hos ett företag. Kan ju alltid vara bra. Att utöka sina kunskaper.

Christian ringde innan, och frågade om jag kan jobba på fredag. Hatar att tacka nej så jag sa att jag ska höra av mig imorgon så får vi se om det finns något kvar då, vill jobba, men inser nu i efterhand att det ändå kommer bli svårt. Ska på påskmiddag, men shit, nu slog tanken mig, det är ju OB och massa! Haha no...! Kollade precis upp fakta, det innebär DUBBEL lön. Hahaha, faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaail. För ja, långfredag är väl storhelg? Det är ju en röd dag..

Ska försöka skriva in och skicka iväg lönepapper för Mars nu också. Sa jag att jag och Fifi är ensamma hemma btw? Mamma och Pappa skulle till Burlöv och vi ville inte följa med. Tur att vi är så skötsamma ;).



Smack !


What can I do?

Idag har hitentills varit en rätt barnfri dag. Fifi följde med Tyra hem och så har de lekt där nu i tre timmar! Ska ringa hem till Tyra och höra om det är dax och sedan ska jag, älskling och Fifi köra och äta mat.. :)

Åh, är sjukt trött i huvudet idag. Det är inte fysiskt, mer lathets trötthet. Senare kommer även Malin och Sara förbi, nice! Nej, ska somsagt göra det dära samtalet och klä på mig lite. Ja idag har jag gått runt i shorts och linne. Men det ser minsann inte lika varmt ut där ute som det är här inne, hehe..


Smack !

If you had a bad day

Men det hade inte jag igår.

Bilen gick somsagt igenom utan nemasproblemas. Jag fick pratat med petter och har skickat praktik ärendet vidare till min handläggare OCH jag har fått ett jobb. Ja, samtalet från skolan där jag var på intervju förra veckan. Men jag sa som det var att jag väntade på svar från ett annat jobb där arbetsperioden är längre, det är inte alltid lätt att köra med öppna kort, och det kanske straffar sig, men hur fult är det inte att vara på något och sedan när man kanske får något bättre lämnar de första i sticket? Men även om jag sitter i en konstig situation nu, så känns det ändå bra. Jag har iallafall fjärilar i magen.

Ska strax ner och äta lite nu, för halv elva ska jag hämta upp Mojje så ska vi sticka och träna, jag ska köra IW 1 h, bas. Undrar hur det kommer gå.. Ungefär två veckor sedan jag ens rörde mig på friskis senast... Sen senare idag så ska jag passa Fifi, undrar hur det kommer gå, vi älskar att bråka, haha. Vi ska passa varandra mellan 15.00- ca 21.00. Alltså en del timmar! Jag tar mer än GÄRNA emot besök, hehe.

Men nu ska jag ner och äta lite, fylla på kistan eller nått.



Smack !


You belong with me ..

Nu är jag precis hemkommen. Ja, vart i helskutta har jag varit innan 08.30 på morgonen? Besiktning av bilen! Och den gick igenom utan minsta bemärkning, helt underbart! :D Så denna veckan förtjänar verkligen bettan en tvätt, ev ifyllning med grön färg och sedan fulltankning! Att betala 300 kr för att få reda på i vilket (SUPER)skick min bil var i, var lätt värt det! (;


Såg att jag inte uppdaterat sedan i Fredag, jikes! I Fredags var det iallafall förfest hos en tjej vid namn Katrin i Svedala, sedan gick vi ut på Cristal i Mlm. Jag hade mycket trevligt. Det var egentligen rätt knäppt, men det var riktigt trevligt. Känns som om det kommer blir att vi hamnar på Cristal fler gånger .. I don't mind!

På Lördagsmorgonen gjorde de fem ciderna sig påminda. Haha ohja, jag vaknade sex och mådde DÅLIGT. Öppnade alla fönster i älsklingsrum, tog fram papperskorgen (just in case of), och somnade om och vaknade vid tio ungefär. Då blev det bullfrukost och sedan mådde jag i princip prima! Frukost är nog den enda återställaren som verkligen fungerar. Hehe. På kvällen blev det lugnt och stillsamt hemma hos mig, mycket skönt. Vi hade vår egen variant av Earth hour, jag släckte i hela huset, vi hade levande ljus och tv'n tänd. Efter ca två min rullade pappa ner och tänkte svagt i storarummet. Han sa det att grannarna kunde ju inte se om vi rullat ner, hahah!

Igår blev det bara massor av mc körning med nästan hela familjen.. Slog nytt H-rekord bla .. Men shit vad det blåste! Får nästan kramp i nacken när man håller emot i 170 ..k..m../..h.. På kvällen fortsatte vi helgens anda i chillets tecken. Hade grymt svårt att somna, sjukt mycket tankar som snurrar. Tankar om sommaren och hur allt kommer gå, är riktigt nervös, men det är väl ett sundhetstecken. Jag och Jonas ska nog ha lite genomgång idag hoppas jag.. Hehe. Åh jag hoppas att sommaren blir sjukt mycket jobb!

Idag tänkte jag höra av mig till min handläggare igen och höra för sista etappen vad som händer. På Onsdag ska vi skriva schema. Ja, så nära är det (förhoppningsvis!!!).

Idag hade jag tänkt kolla över sminket jag vill beställa och ev. lägga en order. Som en liten belöning till mig själv. Att jag är duktig i alla möjliga väder. Mycket med sparande också. Igår kunde jag spara mer än vad jag fått i lön och "bidrag", och samtidigt ha kvar mer än samma summa på mitt kort. DÅ känns det bra. Igår kollade vi lägenhet också. Så nu ska jag kolla vidare, det är visning på en jättefin i dag vid 17.00. Men jag känner inte för att flytta hemmifrån just nu. Varför ska jag det? Man hör på alla andra att pengarna bara flyter runt, nu ser jag min chans att kunna spara så mycket jag bara kan. Och det är fan årets mål om allt går enligt planeringen!









Smack !

 


MyGod.

Mycket som har hänt de senaste dagarna. Jises. I Onsdags var det begravning för Marcus, resterande dagen var seg. Inte så konstigt. Körde en mini runda mc på kvällen. Iskallt.

Igår jobbade jag. Jag fick gå upp 05.25!!!! Var på gustav halv sju och väntade tills klockan blev tjugo i, då gick jag in på kontoret. Sen gick jag och Tina och delade ut Locobase kräm på centralen tills klockan blev nio, då var allt slut. Ändå drygade vi på att dela ut typ "sista" timmen.. Men det var kul! Sen körde vi bort till shurgard och lastade den punkterade vespan, fan vad grymma vi var. Och körde den till Mc-huset. Därefter cyklade vi bort de tre trehjuliga cyklarna till sydsvenskan och fixade andra små saker. Var klara vid halv ett så då släppte jag henne på centralen.

Körde bort till Mobilia och tänkte leta vit bh. Hittade tillslut en jättefin på Lindex. Bara för det kostade den 250 kronor! RÅN! Men jag köpte den. Och ett par "lack"-leggins på VM, samt en jätte söt kofta som också var på rea på VM. Så man kan väl säga att mer än den intjänade lönen försvann direkt den dagen.

Sen hann jag bara precis hem, duschade och åt två potatisar och sedan var det fullrulle igen, denna gången in till stan för jobbmingel. Hela jag kändes otroligt GRÅ under kvällen så det återspeglades även i alla uppgifter vi fick. Eller jag kanske ska kalla det lekar? Idag ska de iallafall ringa och berätta. Haha, jag förväntar mig inget så jag har istället ringt och hört ännu mer med AF och Petter idag. Så får vi se hur allt går. Jag vet iallafall vad jag vill ....


Nu idag har vi kört mc till Ikea, Mojje följde med för han hade studiedag. Åt frukost där och sedan har jag testat två olika hel.skinnställ på olika mc butiker. Ingen av dem var bra, men detta har väl iallafall satt igång en karusell med tankar vilka mer butiker man kan ta sig åka till och pröva kläder.

Ikväll är det forhoppningsvis fortfarande tänkt fest. Ringde Malin men hon sa att hon höllt på att dö, hon hade mega mycket på cafeet, så jag ska ringa Sara och höra med henne. Och fråga hur det gått idag... Muahah.



Smack !

VIF

Är nästan precis hemkommen. Jag har varit på Nicoles brors begravning. Kan inte tänka mig in i deras situation, tankarna har gått till familjen varje dag sedan det otroligt tragiska inträffade. Vila i frid Marcus!



I can't keep holding on

Igårkväll när älskling kommit och vi krupit ner i sängen var tankarna många kring idag. Jag har fortfarande inte bestämt mig, för det är ett jobbigt val. Om världen varit frisk hade jag inte suttit här med detta valet. Men det är den inte alltid. Snart ringer förhoppningsvis älskling och kanske Malin också om jag har tur, då kan jag diskutera lite.

Annars är "bara" mina planer för idag att ev. ringa lite samtal och ja, se vad det kan leda till. Annars är min enda plan just nu att kolla internetbanken.


Smack !

Heja di blåe?

Mycket trevligt att jobba med lite vespa idag. Förutom punkteringen då ja, haha.. Och så mycket det blev över, skäms. Men vi kunde inte fylla vesporna mer och pga. punktering, skyltning, packning osv. så blev det inte så mycket tid som var tänkt kanske. Jaja.

Och allting känns så mycket lugnare nu, så skönt. Men som jag sagt innan, man vet aldrig.

Imorgon har jag lite val. Men ändå inte. Har saker jag måste göra och sedan så är jag lite twisted till en annan. Får se, ska prata lite med älskling också när han kommer. Vi sover här inatt och det känns bra. Nu ska jag slappa vidare. Duschade för en timme sedan och har smort in mig och så nu, känner mig fräsch nu. Vilket jag INTE gjorde innan. Haha. Well well.



Smack !

Wake me up when september ends!

Idag har hitentills varit en så mycket bättre dag än jag kunnat föreställa mig. Eller så lever alla i förnekelse. Idag är iallafall en ny dag, och det känns bra, jävligt bra.

Pratade precis lite snabbt med Malin precis, "varför är du så deppig i din blogg Vivi?" kom på tal lite senare i luren. Jao, det kan man fråga sig. Idag känns som sagt bättre, men frågan är ju som jag tog upp för två meningar sedan, förnekelse? Jag vet inte när jag tar första steget och om det är försent då eller hur något är. Jag vet inte.

Vad jag vet är iallafall att jag borde bege mig snart.. Ska strax byta om till det som ligger framtaget på golvet. Sedan ska vattenflaskan fyllas och sen ska jag köra. Vara lite lyckoamulett förhoppningsvis. Sen blir det jobb. Känns som om det blir härligt idag, massor av glada folk och förhoppningsvis råkar jag/vi inte ut för någon tråkig huligan! Well. Nu är det snart dax.


Smack !

Sitting al alone in your head.

Igår var en svängig dag, rent humör och händelsemässigt. Fem steg bakåt, ett litet fram.. Och sådär pågick nog hela dagen, men det var mest steg bakåt. Någon verkade iallafall toppad, man kan väl se det som både bra och dåligt. Som vanligt är det så att jag gärna lägger dagen bakom mig, hoppas på att något sådant aldrig mer kommer på tal, men, jag har ju bara varit vaken i en timme på denna dagen, så man vet ju aldrig hur denna dagen slutar!

Igår slocknade jag innan elva, jag vet inte senaste det hände.

Idag ska jag träffa Malin och Helen lite snabbt och sedan ska jag jobba, köra vespa för Sydsvenskan vid Gustav, Möllan och tillsist arenan! Vilket innebär att det blir en sen dag idag. Men det gör inte mig något, sålänge inte något händer eller att det fortsätter regna .......


Smack !

..

Det finns massor men vattnet är slut.
Film spelas där nere och jag har kollat lägenheter. Allt är bara såsigt just nu.

.

Jag har försökt att sansa mig och tänka logiskt så många gånger idag. När jag skulle gå hemmifrån stannade jag upp och berättade vad jag vet. Eller vad som var på väg att ske för inte så längesedan när jag blev hämtad. Jag vet inte hur vi ska ta oss ur detta. Men ovissheten knäcker en. Det är svårt att få livet att snurra på och vara glad och allt när man inte vet hur morgondagen blir, hur något blir.

Jag har snokat. Var tvungen att få reda på något, det fick jag.
Men jag vet inte om det är något bra eller dåligt.

Nej, klumpen är inte alls din bästa vän.

?

Jag vet inte längre hur jag ska göra. Just nu står tankarna stilla men ändå rusar de runt och jag vet inte vad jag ska tro. Jag vet inte om jag ska höra av mig, för säkerhetsskull, och hur mycket kan man lita på? Jag har inget att lita på! Just detta har jag oroat mig som fan för. En andra jävla gång. Jag är inte dum i huvudet. Rusade in och kollade hur det såg ut, tomt!!! Kollade i köket, inget. Kollade på första platsen igen, hittade något tomt, är det allt eller finns det mer?!
Som om någon hör.


Thanks, love!

Igår jobbade jag i regn och rusk, när jag slutade blev jag släpad i affärer för en viss person var tvungen att köpa en skjorta just då. Mina fötter värkte och när jag äntligen kom hem grät jag nästan så frustrerad jag var. Ja, det är lite PMS också som gör mig så sne. Sms'ade flickorna att jag inte tänkte låta dagen fortsätta och la mig att sova hos Jonas direkt när vi kom dit. Somnade halv tio ungefär, vilket resulterade i att jag vaknade klockan sju(!?!?) imorse. Kissade och sedan var tv'n mitt sällskap fram till nio då jag och älskling snackade en stund. Skönt att man kan kittla bort ett argt humör. Fyfan vad arg och gräslig jag var igår. Men det gör att jag känner mig ännu gladare och så idag :). Pappa, Jonas och jag fixade med mina däck imorse vid tio, så nu har jag sommar däck. Sen blev det födelsedagslunch hos Rita där även Per/Pär (?) medverkade, trevligt. Begav oss hem vid fem och sen hade jag lite slapptid hemma, innan jag och älskling åkte hem till honom, bytade bil och blev en lillebror rikare, så körde vi och kollade på tuffa bilar. Haha! Och igår såg vi Kjelle! B)

Nu ska jag socialisera mig med älskling och kanske la familia downstairs.



Smack !

Kvällsfunderingar från andra våningen

Idag när jag har kört så himla mycket bil så har man så mycket tid att tänka (och sjunga galet högt!). Så idag har många tankar vandrat kring mitt liv. RADERAD TEXT. Frågeställningarna är kvar och det är fan inte konstigt, det går i vågor, men när tsunamivågorna väller in, vad i helvete gör man då? Jag vet fortfarande inte och jag vill inte exponera det heller. Men det är en oro varje morgon. "Det kommer fler tillfällen".

Idag när jag gick in på Jägers för att testa skor stod där en hemlös kille, fyfan vad jag mådde dåligt. Vilket jävla liv man lever. Jag skämdes när jag gick till bilen. Finns det något som är rättvist?

Sanningen just nu är att jag är grymt trött, lagom besviken och har en tvätthög som väntar på att bli invikt som sneglar på mig från sängen. Men jag orkar inte vika in den, jag orkar nog inte ens borsta mina tänder. Men jag ska göra det ändå, iallafall det sistnämnda. Varför jag är lagom besviken eller vad jag nu är, irriterad, är nog för orsaken till det jag skrev, innan jag raderade texten högre upp. Det är många frågor som stannar hos mig ikväll. Godnatt.


Smack !

Changed plans!

Alltid när jag skriver ner mina planer, eller berättar de för någon annan än min kalender så blir det inte så, haha. Det blev ingen lunch igår med töserna, det blev en icke-shopping, shopping runda för min del med Malin och hennes syster på Burlöv! Hittade två par fina skor, och några fina bokstäver jag vill köpa. Jag kan köpa de också, men valde att inte. Körde mc när jag kom hem efter vi lagat färsfyllda lökar, muuums! Mc rundan blev på nästan två timmar! Men det var en härlig runda och även årets första runda! Vid 19.30 tränade jag, Mini, Mia och Sara Ki-box i en timme framåt, mycket kul! Sov hos älskling.


Idag var det arbetsförmedlingen kl. 10.00 till 11.00, körde till jägers och testade stövlarna jag provade igår... Så himla fina. Skit att de inte är i helt skinn. Fick samtal från TBS att jobb minglet blev framflyttat till nästa vecka, hade uppstått något problem eller så.. Så nu snart ska jag köra Gisa, sen ska jag och familjen på after work är det tänkt, därefter kör jag till Malin och töserna!

Men nu ska jag ner och rita lite med Fifi innan jag åker.. :)



Smack !

There's always something to remind me

För någon dag sedan fick jag ett ryck och började sjunga på A-teens "Can't help falling in love", den är mycket bra, lika så "heartbreak lullaby". Well well.

I Tisdags var jag i DK med jobdk, gav väl sådär lagom mycket.. Sen blev det bio med mamma, pappa och Fifi, senare på kvällen så träffade jag Sara och Mia. Får väl lov att tillägga att jag och Jonas även varit tsm i 3 år och 11 månader, vilket innebär att nästa månad.. Har vi varit tsm i 4 år!

Igår jobbade jag lite, jobbade privat om man kan säga så. Delade ut helikoptrar till 13 olika företag, mycket kul att överraska sådär! Blev bara 3 timmar, men det är ändå bättre än inget! Ska jobba på Lördag igen, men då är det boards för mff. Men det är på Lördaaag.. Nu är det bara Torsdag!

Planerna för idag är väl lunch, träffa Malin lite och hennes syster. Sen vet jag inte, och sen är det träning ikväll! Blev inget tränande alls igår. Fick hjälpa till hos fam. Ljung med farmors bil, alltså Jonas farmors bil.

Men imorgon! Ja då händer det saker, alla fyra rader jag har att skriva på i min kalender är fyllda .. ;)



Smack !

Fem timmar plus

Puh, jag är inte mer utvilad, men dagen har gjort att man kommit igång. Efter jag skrivit så gick jag hem, i det härliga vädert. Men det man inte ser när man sitter inomhus och kollar ut är den förrädiska kylan! Under min promenad gick solen i moln endast en gång och då nästan bad jag att den skulle komma tillbaka, freezin' cold! Traskade hem till mormor i hopp om snålskjuss från mina föräldrar ca 20 minuter senare.

Blev ett första stopp på arbetsförmedlingen för att lämna in ett papper, sedan körde vi till en butik där mormor skulle lämna in sina filmer och få de omgjorda till dvd. Där gick det extremt långsamt. Efter detta bjöd hon på lunch på st. Gertrud, jag tog pocherad fiskfilé med smörsås. Något jag inte tänkte på är att pocherad innebär kokt. Imagine, haha! Det gick ner och sen körde vi hem. Slappat lite här och tänkte suga ur det sista ur solen innan den försvinner på vår framsida, vet inte om jag vågar mig till baksidan, brukar alltid blåsa så jäkligt där..

Har redan kollat igenom allt, så jag lämnar cyberspace nu för ett tag.








Smack !

God morgon mitt i natten?

Nej, det är inte natt men i min hjärna känns det så. jag vill sooooova. Det är minsann inte ofta jag känner såhär, men nu ska jag göra läxa från arbetsförmedlingen. Jaja, mer om det om två timmar då det ska vara inne.. Haha.

Igår gick vi somsagt i skogen, blev bara en tvåa men det var underlagets problem. Isigt så man åkte skridskor eller så vad det geggit till tusen. Och om man inte ville bli utsatt för detta, ja då fick man gå utanför skogen och riskera att trampa i bajs. Plenty shit helt enkelt.

Sen körde älskling lite mc och senare uträttade vi lite ärenden och efter det vid sju, kom flickorna till mig :). Åt paj och bara snackade.. Very nice att bara ha det så lugnt! :)

Fyfarao vad jag vill att det ska hända saker denna veckan.. varja dag denna veckan har jag något, rätt skönt vad det än är, för jag är trött på för mycket slapp. Så nu finns det ett mål med varje dag, I like! Ska in och kolla passen på friskis också senare idag. Vet inte om jag ska träna idag, det passet brukar vara fullbokat ändå fram tills en timme innan ungefär, då blir något någon enstaka plats ledig, och älskling ska nog inte med och träna precis idag heller..


Smack !

Not for individual resale

Godmorgon säger jag i gårdagens fest frisyr och sletna kläder. Fyfarao vad jag är trött idag, däckade totalt när älskling hämtat mig, det var så jävla skönt att sova i bilen, jag sa tom att jag inte skulle tvätta bort sminket, men det gjorde jag.. Tillslut. Hade väldans trevligt med flickorna igår!! 

Åt tacos #2 på kvällen hos älskling tsm med familjen Nyman och sen körde älskling och Alleballe mig till Klagshamn, nej Bunkeflo, NEJ ANNESTAD! Haha, så jobbig Jonas var igår med det... Så kollade vi flickor (utom Malin) på melodifestivalen och därefter blev det utgång (som Mia skippade..) på Slagt. Hade helt ok kul där, fattar inte hur jag kan känna att jag mår "dåligt" på det jag drack igår!? Jaja, efter en bulle så mår man bättre kan jag lova :D. Ska snart ta min p-pilla också.


Dagens stora val och kval står mellan att äta eller att ätas, det ligger nämnligen en Mars brevid mig, som var till älskling igår, men han är lite sjuk (tydligen MYCKET sjuk om man inte äter godis) så han ville inte äta den. Och när jag vände och läste på den så hittade jag texten "not for individual resale" HAHA, det betyder att piraten (godisbutiken där den är köpt) har köpt ett stort paket med små Marsar och sedan säljer dem styckvis fastän det tom står på paketet att man inte får det, haha. Dagens alltså!

Det som gör mig lite sådär vemodig till att äta den, för tro mig jag är riiiktigt sugen på den, är att ska jag borsta mina tänder innan eller efter med desinfiserade medel? Haha ja, jag får nämnligen inte använda vanlig tandkräm på 10 dagar av tandsköterskan. Så, hur ska jag göra?


Snart ska vi (jag, älskling, Cindy och Fifi) möta upp minst Malin i skogen, härligt, behöver komma ut lite i det friska. Just nu är älskling ute och kör hoj med pappa, haha. Surprise!

Ps. Jag har ätit den, ska borsta tänderna sen! Ds.








Smack !

 

 

 


Strosa i Trosa?

Idag har egentligen varit en rätt slapp dag, men jag är ändå riktigt trött. Vaknade hos älskling, åt sedan åkte vi hem till mig där vi satt och solade i trädgården, alltså ansiktet. Skottade undan vårt isberg i trädgården också så det kan försvinna någongång. Sen åt vi, kollade massa tråkig F1 och strax därefter begav vi oss till stan, körde bara igenom och sen till burlöv c. Hittade lite smått, orkade inte prova. Och jag har hittat lite bevis! Det finns 75c, så då borde det finnas 70c också på H&M. Dock verkar den bh'n jag vill ha vara slut överallt. Den finns kvar i svart men... Hittade ett jättesött linne på Gina, men det var lite för dyrt. Hittade även en/två söt(a) klänning(ar) på Bikbok. Jag är inte gjord av pengar och det är ingenting jag behöver. Något som jag känner är ett riktigt bra köp är min beiga kjol med grov dragkedja fram, riktigt snygg och prisvärd!

Nu ska jag snurra vidare och sen ska jag börja fixa vid mig lite, Malin har inte hört av sig än så jag vet inte om jag ska äta hemma eller hos älskling ikväll..



Smack !

Ronja Rövardotter på en bakhjuls punkterad cyckel påväg till tandläkaren på "akut"-tid ?!

Afterwork var trevligt, hur kan man bli så mätt på två små tallrikar mat undrar jag bara? Okejdå, en mellan jordgubbs milkshake, TGIF! Som jag och Malin pratade om idag, man har iallafall högre förbränning nu än innan. Känner lite svagt i ändan och i armarna sen cirkelgymmet igår. Hörde med älskling för snart en timme sedan, han skulle höra av sig när de var klara och nästan hemma. Well, det var en jäkla lång period har jag förstått..

Haha ja, inatt sov jag med flätor, inte nog med att man ser ut som .. hon elaka i ariel, hon sjöhäxan, ser ut som tentakler, så man känner sig lagom snygg när man glider ner i sängen. Sen ser man ut som självaste Ronja Rövardotter herself. Jag inser även mina begränsningar och plattar inte hela håret, då har hela tanken gått waisted ju. Well.




My arabian bike and my personal driver from Kvarby, also named Caaaroline




Smack !


S.D.I.G.M.Y.S

Jag slutar aldrig att förvånas. Än en gång, vill man något med en kille ska man minsann säga det rakt jävla ut. Gärna skrika lite också så det iallafall hörs lite. Suck. Ska väl snart ta på mig något trevligt och sen ska jag iväg med familjen. Trevligt det iallafall! Kvällens resterande planer existerar inte.


Smack !


Friday!

Hehe, tänkte skriva något i stil med innan tolv, men det går ju inte! Klockan är ju snart två! 9.40 ringde jag tandläkaren då min ena visdomstand bråkar, så jag fick tid till 10. Kan lova att det blev snabba ryck här hemma och sedan slängde jag mig på en cykel med mycket lite luft i bakdäcket, så det gick lite trögt. Alla dagar är inte perfekta och jag fick mig en sköljning, det gör ondare nu än innan men jag hoppas det blir en riktigt inflamation så skitet kan tas bort, ja jag vill få dem bort opererade. Gärna innan jag blir 19 också ....... Haha. Well well.

Har haft ett telefonsamtal med Mallan också, hon har inte hört av sig än men gör väl det förhoppningsvis snart. Varvar lite med att skriva här och kolla på bella&tyra showen som släpptes igår, vet inte om det är något klydd med deras eller med mitt, men jag kan inte se att klippet "buffras" och det hackar hela tiden, mycket irriterande.


Smack !

Morgontankar

Åh, inatt har jag haft massor av skumma drömmar. Måste berätta att träningen igår lättade rejält på mitt tråkiga humör också, vilket resulterade i att vi sov fruktansvärt gott inatt. Iallafall jag .. Jag och Jonas har sovit tillsammans varje natt i mer än ett halvår nu, mysigt!

Kan berätta att de senaste två morgnarna som jag vaknat har jag varit fruktansvärt hunrig, så jag ska bara smörja in mig lite nu, sen ska jag nog ner och koka ägg om där är något kvar och äta hönökaka.. Mmm. Dagens planer är inte förrens senare och det är afterwork som står på menyn. Well, we'll see ..


Smack !

My new ..

Just nu, är en sådan tidperiod där jag bara känner för att göra något snabbt och ogenomtänkt. Andas och försöker ta det lugnt. Jag känner för att ta det så lugnt att jag somnar. Så trött är jag.
Men, sova får man göra på natten, jag har bokat cirkelgym-pass till mig och Jonas. Får lägga den smula energi jag har kvar på att träna. Sen somnar man gott också.



Tänkte jag skulle visa mina gardiner, haha, heeeej.
Och inom en snar framtid hoppas jag på att mina väggar är ljusare alternativt vita!

 








Smack !

 


För blinda ögon

Ibland tänker jag på hur enkelt man kan ändra vissa saker. Tänk så många VAL man har, ändå är jag rätt försiktig. Tur är väl det för ofta inser man när man väl lugnat ner sig att om man gjort något drastiskt hade det inte gynnat situationen. Det händer ibland ofta och ibland knappt, att jag blir arg eller besviken, så det är tur att jag inte handlar så snabbt då. Har väl fått någon långsam gen att tacka det för. Men visst hade det varit skönt att göra något galet impulsivt sometime. Haha, we'll see!

Idag vaknade jag för ovanlighetsskull efter åtta! Vid nio satt jag i mammas bil på väg till coop, mathandling. Sedan dess har det inte hänt alltför mycket. Så kan det gå!

Igår köpte jag två tränings linnen innan jag stack och tränade med Natalie, nice. Hade velat ha de tvättade tills idag. Ska kolla sport bh på friskis, har ju presentkort där! Och påtal om pengar, fick precis inbokat jobb vid två tillfällen i nästa vecka. Gooooodie!
Känner smått sådär i magen, ingenting, ÄN. Fan alltså, det tar på nerverna, jag vill så gärna!
Och på tal om något annat i magen, orkar inte. Undrar om det funkar nu igen att hoppa över, har redan gjort det en månad. Men om det blir som jag vill i vår/sommar/höst, så borde jag INTE hoppa över nu utan senare. Blir det inget med vad jag hoppas på ska jag boka en resa.


Smack !

Tjola-hopp!

Någon som vill försöka gissa sig på vad jag köpt idag? EN KANIN!!! Kul va? Nej, det har jag inte riktigt, men däremot, jättefina panel gardiner. Vita med blått blomster-rank tryck i två olika blå nyanser. De har hängts upp för torkning, sedan ska de strykas och hängas upp i fönstert, lovely! Detta införskaffades alltså på Rusta idag med mamma. Vi gick väl där en timme eller något. Trevligt att bara vi har lite tid till varandra ibland.

Sen kom vi hem, så lagade vi mat och sedan har vi precis nu kommit hem från skridsko åkning. Så ja, då damp man ner här. Blir ingen  övrig/"mer" träning idag för mig, kör på imorgon. Har inga fler planer för idag, mer än jag nämnde. Jo, jag ska svara på Christians mail också, har fått två tillfällen med jobb också. Det ger ju lite pengar och det tackar jag inte nej till! Dock är jag lite tveksam med boardsen, det gör så himla ont och egentligen hade jag nästan bestämt mig för att inte köra mer boards, men det är en dag och det ska nog gå bra. Det ÄR pengarna man tänker på.

Idag när jag tog ut pengar såg jag även ett märkligt uttag. 1000, kan verkligen inte komma på varför jag tagit ut dem pengarna. Well well, ska in och kolla internetbanken nu och se om jag hittar någon vettig förklaring. Btw, måste allt vara vettigt fick jag en fråga för snart två veckor sedan. Hm.


Smack !


Someday, I'm gona break free from these chains

GODMORGON! Vilken dag idag, KAN bli. Ja, man måste ju försöka hålla humöret upp, inte sant?

Dagen hitentills har bestått av frukost på ikea, cd bränbara skivor på biltema (ska försöka ta tag i att bränna alla bilder till cd), och mascara köp för mammas del. Jao. Senare idag vill jag trääääna. Får se hur det blir med det.. Ha, kollade bara för säkerhetsskull om någon avbokat det passet jag vill gå senare idag, och där var en plats ledig, bokade utan att ens tvivla, härligt! 17.00 here I come.

Fick även undanröjt på mitt rum igår. Har lite man kan småplocka med men det orkar jag inte. Känner att jag är inne i en extremt tråkig period just nu men det vänder förhoppningsvis snart. Kanske ändå ska följa med och åka skridskor idag, så man hittar på något .. Ska iallafall snurra vidare här i spacevärlden nu.


Smack !

Oroa dig inte!

Godkväll! Kan muntert meddela att jag inte gjort något vettigt sedan sist. Så kan det gå. Tänkte ta itu med all tvätt också, suck. Ja, alltså, smutstvätten. Nej, mycket mer roligt än så blir det inte.

Tänkte ge mig ut på bh jakt imorgon.. Har hittat en himla fin, men det kommer jag såklart på när den nästan är slut i alla affärer. Finns ungefär två-tre stycken kvar i varje butik. Och det är 70A i nästan alla. Det funkar inte riktigt. Well, får se hur det går med jakten.

Annars sitter jag väl mest och väntar, på lite allt möjligt. Vissa saker spännande vissa inte lika spännande. Vissa busiga, vissa inte alls så busiga. Tänkte ta tag i älskling 20-års present nu i veckan också, ta reda på mer fakta. Har redan avslöjat att det kommer få mig att skrika och Jonas kommer förhoppningsvis gilla det starkt!

Nej borde verkligen göra något vettigt idag! Förutom att kränga choklad som jag redan gjort halva dagen.



Smack !

Här måste jag skriva någonting

Helgen har varit mycket trevlig. Tackade i Fredags "ja", till inbjudan till minglet med Thorén B. School. Spännande! Fick svar direkt, så det känns ju bra att det även blivit bekräftat. Får se vad det blir av det hela! Förhoppningsvis lite mer kontakter till senare tillfälle.

Senare pratade jag med Malin i telefon, tills vi blev tvugna att lägga på, för jag skulle ju inte gå i pyjamas och ruff till Gummsi, Ewe och Martinas fest. Tog mig nya kjol jag inte använt innan, i glansigt material, mitt gråa Gant linne, sen blev det skärp i midjan och på med paljett-jackan och jag bestämde mig för skorna jag provgick här hemma. Tur att det blev en rätt "sittande" kväll. Känns som om det blir en outfit som kommer användas fler gånger, snyggt men på kändes det inte så tajt, nice. Hade mycket trevligt där så tack tjejer! Var hemma strax efter halv två, vilket kändes lagom.

på Lördagen så vaknade jag vid åtta typ ... Haha, somnade inte om utan jag och älskling tänkte köra och handla bullar. 2/3 kvar av färden ber Jonas mig att stanna. PUNKA! Hur ofta händer det ... Körde hem och tog min bil istället. Vid 10.30 började jag jobba. Gick för Mff och oftast är det posetiva kommentarer osv. Lagom spännande när folk kommer fram och viskar saker till en.. Haha! Slutade jobb vid 16, så då hämtade älskling upp mig. Var hos honom en stund, åkte hem till mig, handlade lördagsgodis, bakade (?) pizza och åt tsm med mina föräldrar och melodifestivalen. Slocknade efter tredjelåten, och vid halv tio blev jag väckt. Älskling hade drukit öl med mina föräldrar så jag fick köra Jonas farmors bil. Vi hämtade Micke och Nemo i Svedala, sen körde vi hem till älskling och snackade lite med Chrille som var ensam hemma. Vid halv tolv gick vi och la oss, slocknade direkt igen.

Idag har vi bara besökt mässan och hämtat hem Mojje. Slocknade i älskling soffa, medans han slocknade på golvet, Mojje kollade på tv. Blev väckt vid tre och då var det bara att vakna. Nu är killarna och ser på hockey, wiho!? Har inga speciella planer för idag. Inga mer än den gigantiska ren-tvätt-högen som ligger på mitt rum. Och ett samtal med Malin om hon kommer ihåg ;).



Smack !

Sysselsätter mig själv helt enkelt

Även om jag varit väldigt nyttig idag, inser jag själv att det inte går att leva på; blåbärssoppa, en kiwi, en grooov macka, en banan och en apelsin. Ända sedan innan idag har jag varit sugen på paj. Jonas fattar inte vibbar så bra så om man vill något med honom får man säga det rakt ut. "Nej jag tänker inte komma hem till dig och laga mig egen mat när alla andra äter något gemensamt, men däremot får du lov att komma hem till MIG" !? Jessica sa till mig på msn för någondag sedan för vi hamnade i en snabbsdiskussion om killar, "har man träffat en har man träffat alla". Haha klockrent! Så Jonas, nu ska jag ner och tillaga en EGEN paj, i min ENSAMhet. För just det, mina föräldrar har inga planer på att komma hem på några timmar.

Men det är lugnt, jag kommer på andra sätt, tro mig..

Hahah, är det inte så jävla typiskt att det precis ringde, och vem var det. Jo Jonas, han kunde komma och hämta mig för han skulle ändå åka och handla något snabbt till deras mat. DÅ passar det helt plötsligt. SUCK.


Smack !

HAHAH!

Glömde berätta, igår när jag körde ifrån cykelbanan utanför huset, fick jag skäll av en gubbe. Men jag är jävligt trevlig ändå, sa ju trotsallt GODKVÄLL med ett riktigt leende på läpparna.
Undrar om vi får brev utskickade nu från styrelsen att DET ÄR FÖRBJUDET att köra bil på gångbanorna, BRING IT ON!



 


I found myself in wonderland

Idag har varit en lagom flitig dag. Gymmat, handlat paket och nu, duschat. Ska smörja in mig och provgå skor här hemma. Don't worry, det är inga nya, bara några som jag inbillat (!?) mig är way för höga för mig. Sen så är det väl dax att fixa resterande inför ikväll. Idag ska jag nämnligen på 3x19 års fest!

Har inte mailat TBS än, funderar på vad som händer om det skrivs andra papper nu i veckan, hur ska det då gå om två veckor? But at the same time... NU SKA JAG TACKA JA, ja alltså efter jag skrivit klart här (; .. Funderar lite på hur jag ska ha mitt hår ikväll. Om jag verkligen låter det självtorka, utan att torka med handduken borde det bli lagom lockigt. Sen ska jag slå in paket också. Låter som jag borde sätta igång, ha.


Smack !

I feel it in my fingers,

Jag har dåligt samvete över den sista raden jag skrev i mitt senaste (innan detta) inlägget. Ny kraft vet jag väl inte, tunga tankar kommer och är borta en liten stund för att sedan dansa tillbaka och klistra sig fast. Svarade på Nicoles mail. Det är så svårt. Fan, jag hade precis en så bra beskrivande mening. Jo, man kan inte själv tänka sig in i hur det är. Samtidigt vill man visa att man bryr sig väldigt mycket.

Idag har jag som sagt varit på möte hos arbetsförmedlingen. Sedan stack jag och jobbade. Drog av klisterdekaler från sydsvenskan bussen. Har jäkla ont i fingerspetsarna nu om jag får säga. Imorgon ska jag gymma och sen köpa paket. På kvällen blir det festligheter. Nu ska jag ta bort min bil från gångbanan och köra hem till älskling, längtar efter att bädda ner mig själv brevid varma honom ...


Smack !

Det går bra nu!

Alltså, senast idag tänkte jag att min chans hos denna nya gymnasieskola som ska öppna i Malmö att mina chanser var förbi, därför jag tyckte de sa att "i slutet av feb. hör vi av oss". Idag, 4 Mars får jag ett mail att jag gjort så bra intryck att jag är uttagen till sista delen i rekryteringsprocessen. Helt sinnes vad saker som klaffar just nu! Jag ska lättans anmäla mig till att jag kommer, hallå, om inte, är det ett bra tillfälle att öva ju! :D Inga papper är skrivna på det andra hållet, så jag måste ju hålla dörrarna öppna. Och kanske om det inte blir detta året, kommer det ju fler år! Om man inte får mer anställning på andra håll.. Är sinnes PEPP på jobb! Antar att det märks..

Well. Händer det andra saker hos fröken Borg? Jadu, igår såg jag till att vår-städa min bil, ordentligt!! Tvättade den utvändigt och städade den invändigt också. Så nu är min bil fräsch och fin igen, torkade rutor och en biljettklämma har satts upp! Lyckades halka innan träningen och sen frös mina lås IN till bilen, men annars var det en bra dag igår!

Men planera för idag kastades snabbt om igår. Fick två jobbtillfällen hos Look media. -Något man TAR. Idag ska jag plocka av dekaler från Sydsvenskan-bussen, sen på Lördag ska jag gå med board för mff, något som är uppskattat! Men innan jag ska jobba idag så ska jag på ett möte hos arbetsförmedlingen. Åhja. Denna dagen, denna veckan (förutom det extremt tragiska som jag fick veta i Måndags) har gett mig lite ny power!


Smack !

The big DK

Idag trodde jag att jag skulle komma till Växjö. Men nerå. Hamnade på Malmö C utan problem.

Har ju varit på utflykt med några från min danska grupp och vår lärare. Vi kom till ett museeum där det sprang runt massor av 6 åringar, och vi! Haha, verkligen ball. Och eftersom jag kom hem så pass "tidigt" hade jag tänkt städa bilen, både in och utvändigt. Mycket behöveligt om jag får säga det själv.

Är så seeeg trött. Och lite nervig inom vissa kategorier. Men nu ska det städas. Ska se till att skicka in lönerapporten först, yes.


Smack !

The grass is green(er) on my side

Idag har som tidigare sagt, varit mycket händelsefull. Började med en dansk-lektion mellan 9-11. Direkt efter det körde jag till Svedala. Var där i god tid, men inte gjorde det något. Var med om både en, två och tre hagelskurar innan det var dax för mig att ringa på hos Petter. Satt och pratade igenom allt som går att prata om i ungefär en timme. Sedan avslutade vi med att jag ska få träffa den andra delägaren till Gocarten i nästa vecka. Och då kommer väl även några underskrifter på plats. Självklart hoppas jag, men somsagt, jag tror på det när jag ser det! Men det känns som att detta är hemma, om man kan säga så.

Efter mötet träffade jag Malin i någon timme, hängde med till jobbet en liten stund, sen körde jag och hämtade älskling, han testade mc-handskar, körde till stan, drog runt där en timme.. Sen körde vi hem och då hamnade jag här.. Well, thats life. Har skrivit in lite jobb dk träffar nu, men.

Nu ska jag gå ner och försöka äta det vettigaste denna dagen. Imorgon blir också en fylld dag, men då ska jag till DK, yeees. Ska tu... hitta på lite blandat! Sen blir det träning på kvällen vid 19, så undvik mig då. Då jäklar ... ska jag träna!



Smack !

Allting går inte som man vill, tyvärr ..

Igår berättade Nicole något riktigt hemskt, kan inte förstå det. Stod om det i tidningen idag. Jonas och jag såg Petters status och vi tittade på varandra, jag gick in i duschen medans han letade reda på mer fakta, när jag kom tillbaka var alles på min skärm. Ett tag därefter skrev Nicole väldigt rätt upp och ner hur det låg till. Tankarna kring det hela förföljde oss resterande av kvällen och det är svårt att inte reagera. Tankarna har snurat kring helgens händelse hela natten också. Varför? Tankarna går åt familjen. RIP.


Svårt att skriva om helt andra saker nu. Ska strax ner och käka för att sedan bege mig till arbetsförmedlingen och därmed min näst sista danskkurs. Direkt efter det ska jag hem till Petter, så får vi se vad som blir av helt enkelt. Klart man hoppas samtidigt känns det nytt och spännande!


Smack !

Boys?

Jag har haft en mycket bra helg om jag får säga det själv, tack till alla som gjort den så bra! Har varit galet trött emellanåt, men det hör väl till när man inte haft en enda lugn stund? Igår var hela familjen hos farmor och jag undrade nästan vad som hänt. Men allt var bra och det känns mycket bättre! Även kollen av mitt konto gjorde mig mycket överraskad positivt alltså! Jag hade fått mer än 700 över vad jag trodde jag skulle få av Fkassan. Så idag påväg hem från coop tog jag ut pengar till mamma, gud som jag glömt att ge henne! Ville inte ge henne dem när vi satt i bilen. Well, det ska lättans bli en insättning på sparkontot denna månaden.

Nu ska jag skicka in mitt lönemail. Sen ska jag fundera vidare på vad jag ska träna idag.
Imorgon är en händelserik dag vill jag lova!
Funderar på om jag ska ta mig till ABCD, men jag behöver inget så det kan blir galet dyrt att "bara" kolla.



Smack !

RSS 2.0