Ok?

Vid sådanahär tillfällen har jag tankar.
Lyssnar på saker jag inte borde lyssna på.
Inte OK.

Tills solen går upp

Idag har varit en bra dag. En del nervositet och vissa saker var jag INTE beredd på. Jag var iallafall den som gjort dem två mest glad under hela dagen, implusiva Vivi.. Sara har precis kört här ifrån, har haft några lugna och trevliga timmar tsm. Prat och lite rayman spelande. Nu är jag extremt trött och jag ser nog extremt sliten ut också. Känns så i vilket fall. Försöker ragga hem Jonas, men det verkar inte som om han är pigg på att komma till mig, nu. Men gärna om 3 timmar när det osar öl från honom, eurk. Now or never?


Smack !

In a moment, everything can change ..

PUH! Vilken natt, vilken morgon och vilken förmiddag! Jag kan fortsätta tills det blir natt igen.
Jao, så mycket är det som hänt.

Sov extremt dåligt inatt, vaknade massor av gånger och ett tag låg jag vaken och tänkte på sjukt onödiga saker? Suck. Sen blev det morgon, och då var jag mycket trött för att jag legat vaken mitt i natten och tänkt. Så jag fick ställa om klockan, pallra mig upp tillslut, skrapa bilen och köra hem. Sen ville plötsligt alla prata i telefon med mig, när jag skulle skriva mitt personliga brev. STOPP!!!

Tjugoöver nio, gick jag till bilen, vid tio var jag bland de första att knöka mig uppför trappan. En fågel viskade i mitt öra vart det behövdes personal AKUT. Dit gick jag, alla stod och velade så jag gick fram och snackade med de två tjejerna som stod där (hallå vem pratade med BÅDA från något företag? Och om inte den ena minns mig, gör den andra det!) Lämnade CV, och sen gick jag vidare, ITrim var där, och just den danska kvinnan som instruerat mig och Malin när vi var där och tränade, så henne var det ju inga problem att prata med :D. Lämnade till två andra företag och jag ska på intervju redan idag! Desto mer jag tänker på det klingar det bättre! Och det är ju bra.

Efter rek.mässan så pratade vi flickor lite om ikväll. Sen stack jag och tränade. Hade såklart tagit fel "kort" som jag fått där, så jag fick stå och berätta hela min pinsama berättelse för en ung kille, han bara "det är lugnt, jag tror på dig". Haha jag kände mig som den sämsta lögnaren EVER och jag ljög inte ens :(. (Jag ljuger inte ofta, eller nästan aldrig.)

Sen körde jag hem och tänkte på intervjun, pratade med pappa, duschade och nu sitter jag och torkar håret/gör mig klar inför intervju och sedan avsläpp på Entré, sen blir det after work! Senare blir det förhoppningsvis ngt med flickorna. Malin har inte ringt upp än, så henne har jag inte pratat med. Känns som om det blir en bra dag iallafall. Sinnes flitig.

Och gud vad jag skrev mycket känns det som! Nej nu ska jag slappa lite.



Smack !

Underneath this smile

Har fått ihop några mysiga och bra låtar i början av min spelningslista, sen blev det lite mer fart i de sista inlagda, det passar inte. Alls.

Idag har jag lite saker jag behöver ta itu med. Bla skriva ut cv, skriva ett personligt brev som är fett generellt (vem gillar sånt?) samt fixa med foton och lite kuvert så jag har något att lämna ifrån mig imorgon. Jag vill verkligen ha ett jobb.

Idag har jag sinnessjuk träningsvärk i min vad. Igår körde jag IW på Annelies pass, mycket trevligt! Idag blir det ett träningsuppehåll så ska jag och Malin köra puls imorgon på Itrim.


Smack !

I found myself and run away

Idag, onsdag. Några dagar tills det är helg. Men vaddå. Jag har ju helg hela veckan.

Jag har nyss öppnat ett mörkt choklad, välbehöveligt. Jag har redan hunnit fixa bra saker denna dagen, men där är mycket kvar! Jag har bl.a. fått en spotify inbjudan (gud så länge vi (jag&Jonas) satt och försökte igår), så nu är det musik för fulla muggar, med alla låtar. Sen så började jag på min hemläxa (?), ska fortsätta strax. Varit på Ikea och ätit lunch med mina föäldrar. Handlat ramar till foton. Ett till älskling och ett till någon frivillig person som vill ha mig på bild förslagsvis mina föräldrar.

Om en stund ska jag och mamma till Hemtex, jag ska handla nya panelgardiner till mitt rum. Kan ju göra små-förändringar så jag får rummet i den stilen jag vill, New England. Vitt, benvitt, grått, rött, blått, beige, "rotting", trä, stickat ... Så gardinerna är i mörkblått. Ska förhoppningsvis inom snar framtid även måla över det mörkbruna i mitt rum. Så det blir beige, eller vitt. Vill ha nytt golv, men men, önska kan man ju!

Ikväll blir det träning, IW here I come, denna gången blir det ett stenhårt pass med Annelie.
Och FY vilken träningsvärk i vaderna jag har idag.......
Nej, nu ska jag väl fortsätta på hemläxan, omg. Jag ska skriva om mig själv. Happ.



Smack !


En snabb-snabbis?

Sitter hos Jonas och har suttit framför datorn ända sedan kl. tre idag. Helt sinnes. Har iallafall sökt ett jobb, och ska söka mer imorgon. är så sjukt peppad på ett jobb att jag skulle kunna springa till företaget och låsa in mig på rummet med chefen och övertala tills jag blivit anställd. JAG ÄR SÅ RÄTT FÖR DEN TJÄNSTEN!!!!

Nu ska vi kila hem till mig, dax för mys och filmtittande senare. Innan idag var det träning med Malin på Itrim, mycket trevligt. Tycker om att testa på nya saker och detta var som ett puls gym där masiknerna har hydraliska (=man behövde inte ställa in motstånd utan destofortare man utförde tränings momentet desto mer motstånd!). Nej nu tjatar Jonas på mig..


Smack !

08.38

Godmorgon! Har fått som vana att skumt nog vakna samma klockslag varje morgon nu i säkert en vecka, skumt! (Okej, lördags var ett undantag..) Har precis mailat min kontakt på Arbetsförmedlingen och nu ska jag dressa mig i lite lagom sköna kläder så ska jag och mamma åka och handla. Lönen har kommit idag med, trevlaaans! Idag måste det bli någon form av motion. Blir crazy!


Smack !

Inget förlåtet, inget glömt .. ?

Håller på att städa iordning på mitt rum, när hjärnan är i kaos kan det iallafall vara skönt att ha koll på omgivningen, den man KAN kontrollera. Har vikt in all rentvätt och sitter och ska precis ge mig i kamp med att sy fast ännu en knapp på min kofta och sy in mitt hårband. Också för andra gången! Jo jag har fortsatt städa undan viktiga papper osv. från skrivbordet. Ja det kan väl tänkas hur det sett ut.

Sen när jag har tid ska jag rensa bland mina gamla och nyare kvitton. BEHÖVLIGT! Hela min skrivbordslåda är full .. Vid fem ska fam. Borg samt fam. Ljung träffas utanför bykrogen för att äta mat. Funderar på pizza, men undrar om de har kvar planka där.. Mos som varit inne i ugn är SÅ gott!

Igår var en mycket trevlig afton! :)

Nu ska jag ner och sy som sagt.



Smack !

Det går inte.

JAG ÄR SÅ BORED. Vill ut och gå i skogen men, jag har ingen att gå med.



Jag är bara en naken groda


Har fortsatt i denna flitiga anda som jag påbörjade innan idag.
Har fortsatt att städa undan på mitt skrivbord, skickat papper och brev.
Och även så kom lönespecifikationen.
Nu känner jag mig inte lika ekonomiskt-deprimerad (?) längre.

Detta som är min nutid är en nutid jag inte vill vara i, detta är inte jag.
Jag är så vilsen i denna situationen.
Jag är uttråkad på mig själv och mitt liv helt ärligt.
Sjunker in i tankar som inte tidigare fyllt utrymme.
Långt bort.
Frånvarande.


Smack !

Har jag allt?

Igår var en riktigt trevlig dag, tack kära ni!

Idag är det läkarbesök som står inskrivet i kalendern. Saken är att jag är lite nervös, jag vet inte varför jag blivit kallad! Ska iallafall kolla upp mitt "hem" apotek och se vad jag saknar, och om jag hinner ska jag cykla inom det riktiga apoteket för att se vad jag har där .. Snart dax att kila, så jag borde snabba mig.

Nu på morgonen har jag varit med i en tävling, kollat bank-kontot och fixat med papper. Lagom flitigt. Funderar på en runda i skogen sen. Vart ingen träning igår för min del, så en skogspromenad idag hade varit good. Nej som sagt, läkaren ...


Smack !

And if you want me

5 km i skogen är nu avklarat för dagen, måste erkänna att jag blev lite trött när jag kom hem och ätit mannagrynsgröt med blåbärssylt och ett glas blåbärssoppa till. Mycket smarrigt. Har även fått tanka bilen idag, 460 kronor fattigare är jag numera. Och ändå tills jag kört 45 mil till, då är det dax för en ny tankning. Men det är ett problem en annan dag!

Ikväll ska jag och Malin köra IW, hoppas verkligen att det är Annelie som har passet. Men nu dessa timmarna emellan hade jag tänkt kolla lite med jobb och sådär.. Eventuellt maila min handläggare på arbetsförmedningen också, för jag fick ett brev av henne idag. Mja, det är så det ser ut. Borde röja undan sakerna som hamnat på mitt skrivbord, det är översvämmat. Med papper och skit, cd skivor jag inte har en aning om vad det är på dem osv. Mycket problematiskt helt enkelt.

Nu sitter jag och letar biljetter till nästa helg.



Smack !

Flitiga jag ..

Muahah, egentligen har jag inte varit så extremt flitig, men jag känner mig duktigare om vi låtsas det. Har sökt jobb och varit på gymmet nu, sen senast jag skrev här. Sitter nyduschad och vet inte vad jag väntar på. Är rätt trött faktist. Ska låta håret torka lite till och sen smörja in mig. Sen blir det tv'n som gör mig sällskap, Jonas somnar så fort..

Smack !

Keep your promises to yourself

Precis hemkommen. Hade en inte så lugn morgon om jag får säga det själv. Fifi spelade piano för mig i trappan när jag försökte sova. Halv tio kom jag iallafall upp, telefonen ringde och ingen tycktes svara. Helt ensam hemma, jahapp. Det händer INTE ofta kan jag berätta.

Efter jag ätit frukost kom mamma och bad mig åka med henne, hon skulle till Arbetsföredlingen och få påskrivet. Sen körde vi inom Maxi och handlade mat och lunch.

Eftersom jag är fröken arbetslös, kom jag på när jag hörde Mia och Chrille berätta om deras semester hur jag och min kära familj skulle kunna arbeta och bo i ett varmt och härligt land. Tänker prata med både mamma och pappa, för detta är en sak vi själv funderat på att köpa. Kan berätta att det innehåller vattensport ..

Nu blir det mat, sen ska jag vara nyttig på ett annat sätt också, ikväll/senare blir det träning.


Smack !

o7.oo

Klockan är aaaalldelles för mycket för att sitta här, och dessutom vara nyduschad. Men om lite mer än en timme ska jag till ungdomsmottagningen. Jag och Jonas har tänkt VÄLDIGT mycket så nu ska jag höra vilken tid i månaden det passar bäst .. Vill inte springa och vara små-osäker så detta känns som ett bra beslut. Nej jag skojar bara, jag behöver ha nytt recept på p-piller.

Nu ska jag ner och äta så jag kan köra sen. Förresten, är den nya snön ännu ett steg MOT mig, bara för jag nämnde mc-körning igår? Suck.


Smack !

STOP! You're making me blush ..

Söndag, fan detta är verkligen segt med söndagsångest. Idag är väl det vettigaste 2,6 eller 3,2 km rundan, jag vet inte längden för man är inne på olika spår hela tiden. Haha. Men ja, det är väl det.

I Fredags var det mat till alla hungriga hos älskling, det grillades fläskfile (jag tror det var det...) och tre olika sorters "pommes", två såser, sallad och vitlöksbröd. Hm, det känns ändå som om jag missade något. Efter maten och efter en stunds snack blev det 2'a Johan Falk filmen, lite i mitten där gjorde jag chokladpudding, till endast mig och Mia, jag tror resterande är rädda för chokladpudding. Mycket trevlig och lugn och skön kväll om jag själv får säga det.

Lördagen bjöd på X antal avsnitt av "My X någonting" på MTV, såg det i ungefär fem timmar, haha. Varvat med lite sömn också, jag var sjuk ... Älskling fick åka och jobba lite och på kvällen blev det en snabbvisit hos Malin och Dennis, ungefär en timme blev det, men en timme är mycket bättre än noll timmar! Därefter körde vi i illfart för att hämta Mr och Mrs Ljung. Bruna och fina :). Kvällen var "bara" snack och BK ätande. Fick ett jättefint armband av dem, samt min flaska Malibu MANGO som jag "beställt". Mycket uppskattat, har redan smakat på den och mums. Jonas hade beställt någon äcklig laktris, menthol eller vad det var, urk! Shot ska vara tjock i konsistensen..

Och idag dåja, ännu mer slapp. Plus skogsrundan.

Imorgon blir en intressant dag. På morgonen ska jag till UM, japp 9.00 har jag tid. Wiho! Haha, funderar på bussen, men vette ... Sen senare på dagen ska jag till Arbetsförmedlingen.


Pappa och Jonas pratar om Formel1, om dom ska åka och se på det i sommar. Jag säger att köra mc räcker ... Stoppa i batteriet och låt det blir +7 grader. Sen ska det köras.

Nu ska jag hoppa på cykeln och bort till mormor, hon ville ha hjälp med en sak, oc!

PS. Ingen som vill äta sushi/extremt goda kycklingspett med mig? Haha.  DS.


Smack !


WHAT? Is that all you've got to say?

NU är jag klar, finally! Har fått gymmat idag och nu även duschat och fixat mig, för vad nu än kvällen erbjuder! Ska strax ringa tandläkaren och höra om det finns någon tid för mig, har nämnkligen fått tandvärk, igen. Ja, även denna gången en visdomstand. Vågar inte spekulera i vad för något som händer, en sköljning är INTE skönt!

Nej, receptionen är stängd idag pga. sjukdom. Jahapp.

Satt just och tänkte på att tänk om man själv skulle få välja vad för musik som spelas när man är ute, fan, jag ska nog göra en egen spelningslista i just den kategorin, PEPP!

Nu när jag har någon dö-timme tänkte jag fixa lite med kläder som behöver få en knapp isydd, kedjor som inte vill som jag, fastna helt enkelt. Helt plötsligt verkade denna dö-timmen försvinna väldigt fort. Har pratat en liten stund med Malin och kom på att jag har paket som ska till mormor, tänkte ta dem på vägen till bilen. Funderar på om min kära dator ska få göra följe hem till älskling.

Ikväll får vi se hur det blir, jag lever på hoppet! Hade tänkt övertala älskling till vissa planer och sen köra och släppa av mina föräldrar i stan, handla mat, åka hem till älskling, mysa lite, hämta mina föräldrar och sen .. tänker jag inte berätta mer ;). Hoppas på good things. Nej nu ska jag packa ihopa här. Datorn får stanna hemma, orkar inte släpa runt på den.


Smack !

Finns det gumpvärme?

Nu alldelles strax är det hitting the car to Malmoe Arena. Dax för Disney on ice.
Jag, mamma och Fifi.
Jag vill nog ha bilar och popcorn som tilltugg.

Usch, fy och BLÄ !

Jag är på extremt tråkigt humör.
Riktigt pms humör, känner att jag skulle kunna lägga mig ner och gråta så less jag är på detta skitet.
(Jag har inte ens pms, just nu)

Jag är extremt trött på allt som har med A att göra. Jag kan inte ens skriva vad för då blir man väl stoppad för det. SKITHELVETESMÖG ÄR VAD DET ÄR IALLAFALL UTROPSTECKEN UTROPSTECKEN UTROPSTECKEN


Ja sen då? Igår var flitigaste dagen på gymmet. Körde 82 kg (!!!!!!) i ben/ass pressen mitt tidigare rekord var 75 och jag började på 45 kg när jag började gymma. Men först var jag good och sprang 2 km+ på "IW" maskin. Igår var jag och älskling btw på Johanneslust bara för att kunna säga att vi varit där nu också, haha. Imorgon ska jag nog dit igen, fast med Carro. Trevlans!

Nej jag känner verkligen inte för att skriva här. Det enda jag borde skriva just nu, förutom hatbrev, är ansökningar. Så jag slipper något med detta kommande.

Tydligen har jag fått en ny handledare på AF, tack för den icke existerande informationen.

Tillråga på min frustration som börjar övergå i uppgivenhet så pratade jag och Malin, och då kom hon ju på att OM jag kommer in på komvux kommer jag inte kunna få ett enda öre. Man är så jävla lurad vad man än gör som EGENTLIGEN är ett steg åt rätt håll men eftersom man bor i ett samhälle som är uppbyggt på att alla individer är idioter, så är det FEL att utvecklas. TVI.


Smack !

Jag sitter bara och trycker.

Kan mycket glatt meddela att jag även idag haft mina fixar-ryck. Gick hem från älskling (har osagt bestämt med min bil att det är bättre att gå små rundor), träffade min coach, delat massor av bra grejer med henne, hämtat ut biljetterna till föreläsningen och nu snart ska jag ringa till AF och höra varför jag inte fått något aktivitetsstöd.

Nu blir det mat och SEN blir det telefonsamtal. Om tid finns kanske även jobbsökning. Känner att det är dax nu. Bli lite vuxnare. Okej, samtal till AF före maten, så är det avklarat. Ska göra en snabbis koll på banken först bara. Ikväll blir det förhoppningsvis gymmet, slöade till det imorse och skippade 07.45 passet, men kände att det hade varit så onödig bilfärd.

Om jag skriver mer idag ska jag berätta vad för kul saker som hände i helgen.
T.ex. varför jag suktar smått efter Sushi...


Smack !


*klapp på axeln*

Nu har jag träffat Malin, gymmat (vi missade vårt pass...), registrerat mig på Pauli samt gått ut med Cindy. Fy fan vad jag är bra. Sitter nyduschad och låter vattnet torka lite, sedan ska jag smörja in mig, torka lite till och klä mig, mysigt. Men ändå fint, så då blir det koftan jag fick i julklapp, ändast använd en gång, jag skäms.

Senare har jag inga planer för. Lugnt och skönt helt enkelt.
Imorgon kör jag en rusch till!

Smack !

Vi ha inte tid, för sånt här ..

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Men, åh, det vill jag ju inte.

Igår var en bra dag, fram tills klockan 16.10, sen blev det en mycket dålig dag.
Som bara gick utför.

Idag vet jag inte vad det blir för sorts dag. Hoppas såklart på en bra dag.
Hade tänkt låta Malin fräscha upp mitt alltför krassliga minne om varför jag är arg.
Ja, man måste ju ha lite argument. Och inte har jag skrivit ner dem här inte.
Kanske placerade jag dem så långt in av mänskliga skäl, glömma.
Men ska man glömma allt?
Igår läste jag på. Inte fan blev jag klokare.

Om en timme och åtta minuter ska jag stå på en IW maskin i en timme. Good!
Därefter blir det hopefully registrering på Pauli och sedan biljetthämtning i gamla väster.
Nu ska jag ringa min coach och be om möte i veckan.


Smack !

Man ska vara glad för det man får ..



 varje månad, varje år ..


Tjillidill

Vet inte varför jag känt väldigt länge nu att jag skulle ha något kul att skriva om här. Vet om att jag tänkte på specifika saker. Men nu kommer jag inte på någon direkt sådär.

Kan ju berätta om en rolig sak, det var i Fredags som vi firade Mia som fyllt 20. Mycket trevligt, mest kul var det hos Mia, innan vi åkte iväg. Har tröttnat på Crown nu, men det är ju ändå kul att bara komma ut. :)

Igår åkte vi skridskor på Pildammarna, eller ja, på pildammen, haha. Sen var det en sådan sjukt slapp dag, lagade mat och hade oss på kvällen. Det är bara nu när älskling jobbar som man har ett break från att bo hos fam. Ljung. Imorgon ska jag TOM gå ut med Cindy. Ja, min gräns har egentligen gått för längesedan........

Bättre att skriva när det finns något vettigt att berätta om.


Smack !

PUSS

Har suttit vid datorn i alldelles förmånga timmar idag. Men det har resulterat i två jobbansökningar. Desto mer jag sitter och skriver varför de borde anställa mig, känner jag alltid att DETTA är något jag vill. Haha. Det är lite patetiskt, men lite gulligt. Kan jag tycka det om mig själv? Det gör jag iallafall.

Har slått in Mias paket, så de ligger här, lila, guldiga och fina. Tyvärr hade vi inte rosa papper, såfall hade det blivit med askungen och dyliknande prinsessor. Vet inte än vad jag ska ha på mig eller hur håret ska vara ... Funderar på lockigt. Men inte FÖR lockigt. Well well. Jonas ville ut och "panik handla" något att ha på sig, han är värre än mig. Så jag har väl lite betänketid om inte..

Har bokat tid till föreläsningen som jag nämnde innan, ska hämta ut biljetter i nästa vecka. Och Pauli har fortf. inte behandlat min ansökan, så jag ska ringa nästa vecka igen ... SUCK! Resten av planerna skriver jag på måndag. Nu ska jag slita mig härifrån för några minuters plock i rummet.


Smack !

When you get what you want, but not what you need ..

Igår när jag satt i bilen, från träningen fick jag Coldplays - Fix you på huvudet, från ingenstanns. Lovade mig själv att komma ihåg att spela den såfort jag kom till datorn. Den är så fin, mestbäst är inledningen .. Och när man hör att låten kommer igång. Musik är bra.

Har inte skrivit på någon dag. Så nur är det väl dax med en uppdate helt enkelt. I onsdags körde jag och älskling till Väla, hahaha ... Fyra mil körde vi runt utanför H-borg. När klockan var elva var vi framme, åt lunch på Ikea, sen gick vi in på väla. Fikade där inne som en paus i alla affärer. Älskling hittade en tjocktröja på halvapriset, med en fågel på bröstet. Själv hittade jag MEGA snygga jeans på bikboks rea. 200 kronor!! Och en t-shirt på Gina, också halva priset. Avslutade med korv på Ikea. Sen blev det hemfärd och på kvällen hade vi invigning av badrummet. Cider, vimmelfotograf och klippning av det röda bandet självklart!





Igår, torsdag, tränade jag ensam IW på morgonen (07.45!!!!). Eftersom det var längesedan jag körde så hård kondition, fick jag precis som hänt innan. Att det känns som om jag ska svimma, spy och dö på samma gång. Inte kul. Överlevde dock och på kvällen gymmade jag med Jonas och Mojje. Idag ska jag ringa lite olika samtal, bla. till Pauli, och sen till Studieförbundet vuxenskolan. Spännande.. Ska boka en föreläsning till mig och älskling! Sen ska jag fixa lite med jobb osv. Ikväll blir det mat och förfest hos Mia, som fyllde 20 i onsdags :D.


Smack !

 


I'm fine

Puh! Blev väckt kvart i nio av min coach och sedan dess har jag suttit här och filat, på cv och personligt brev. Nyss ringde jag Pauli för att höra om jag blivit antagen till danskan jag satt upp mit på :). Inget besked än, ska ringa på fredag igen och höra! Jag tycker om att det är såhär, jag har bara svårt för att sätta mig ner och ta tag i det. Det ska ju egentligen inte vara så himla svårt..

Idag ska jag träffa Malin och Sara, mycket trevligt! Vi har en hel lista på saker som ska göras, så det är goodie. Tänker smyga med mig träningsväskan så får vi se vart det leder. Måste få göra av med lite energi. Ha en fet träningsvärk i ändan. I benen, svettas och vara glad. Jag är glad ändå, men man är så nöjd (oftast) när man är färdig. Har ju kommit in i att träna överkroppen mer nu också, så det är litta balans i det hela.

Nu ska jag dressa mig och bli klar, för snart kommer förhoppningsvis Mallan.
Sandra if you read this, PLS CALL US!


Smack !

A little bit of .. trouble?

Snön silar fort ner nu. Ännu mer snö? Varför? Haha.

Jag har haft ett kort telefon samtal med Malin, bokat klipptid till oss båda nu om en timme, yey! Så bara för det sitter jag och kollar i frisyr kataloger. Tänker köra på en sidolugg (kortare än den jag har nu), och känns det för långt får någon annan klippa till den. Så att det blir långlugg. Ska bli spännande :D. Undrar hur det funkar med mitt långa hår, men det tar jag då. Och nu ska jag borsta tänderna!


Smack !

A few more days..

Sådär. Pigg och vaken. Fan jag är inte något av det, haha .. Somnade runt ett i natt, såg "Åter till Cold mountain". Jag grät och grät, så fortsatte jag och gråta. Då och då kramade jag till Jonas ordetligt. Innan jag vände mig mot tv'n och grät vidare. Haha. Jag är lite känslig just nu.

Man kan väl säga att denna veckan har precis börjat, kan inte känna på mig om det blir en lång vecka eller vad. Några saker drar ju verkligen ut på tiden .... SUCK! Men så är det och det är bara att bita ihop. Har lite andra ärenden jag ska göra denna veckan, kommer bli skönt att få reda på lite saker. Nej inte det jag skjutit framför mig alldelles förlänge nu. Utan andra saker :).

Igår hittade jag massor av träningskläder osv. på rea på Stadium, men inget kändes sådär wow 100%, så jag köpte inget. Även om innehållet var nya byxor, linnen, linnen, linnen och sport bh's. Alltså precis vad jag behöver.
Idag har jag tänkt klippa mig. Ska snart ringa till frisören, :). Väntar på ett samtal från Malin, sen ska jag ringa, till frisören. Hade tänkt jag skulle få ut bilden jag letat upp på luggen, är det sjukt nördigt? Det känns så. Haha. Kanske inte skriver ut den trotsallt, utan bara ger en BRA beskrivning ;P. Sitter och skriver över i kalendern vad som händer denna veckan, skönt med strukturering. I need it :).

På onsdag är älskling ledig, då ska vi ta min bil (som funkar nu, urladdat batteri för jag kör så lite?!) på en långrunda. Ska bli mysigt! Äh, skriver kanske mer sen..


Smack !

Eh, godmorgon 2010?

Det som jag tycker är jobbigast är nog när det blir nytt år, man skriver fel på papper och alltmöjligt. Likadant när man fyller år. När jag äntligen (!!) fyllt 18 så sa jag att jag var sjutton. När jag var sjutton var jag en gång på väg att säga att jag var 15/18. Ja, alltså har jag lite svårt med omställningar som endast är permanenta i ett år. Men det är väl bara att vänja sig.

Igår var en riktigt trevlig kväll och även om man gärna vill fira tsm med många olika vänner är man ändå så stor att man förstår att det är en omöjligthet. Då väljer man ut sina gudlkorn. Och igår hade vi en trevlig utspark av det gamla året och välkomnade det nya på bästa sätt!

Började med att min bil inte ville starta, men vi skippar den tråkiga delen, kom till B-flo och träffades alla söta töser (nyårs uppklädnad borde vara oftare!) Det blev skratt, dans och maud. Tack för det flickor! Det blev en vända till Svedala innan tolvslaget, men även tolvslaget passerade när vi var i Svedala. Gick in och fortsatte ha trevligt och vid två kom Malins/Katrins personliga taxi och körde oss hem. På vägen såg vi ett dött ångande kadaver (dött djur). Ett stort sådant, rådjur. Mitt på vägen. Kom hem till Jonas, smakade på deras nyårsmat och slutligen blev destinationen sängen! Slockade lika fort som djuret på vägen och vaknade många gånger i morse. Jag mådde hur bra som helst. Och "alla" vet att mår jag bra, då finns det inte en chans att någon mår dåligt, jag är den klena i spritsvängen. Haha.

Vid två körde älskling och jag och hämtade bilen i B-flo. Körde motorvägen och mitt i en refug låg ett mega (kadaver) vildsvin! Den var lång som fifi och bred som min pappa. En riktig bjässe! Så alla fick inte en trevlig början på det nya året.
Jag fick det och jag hoppas alla mina fina vänner också fick det! :)



Smack !  

RSS 2.0