Trena.

Igår handlade jag alla tröjor jag kollat in på Onsdagen. Mycket nöjd, även ett snyggt skärp fick följa med.
Helvete. Hängde nyss upp tvätten och mina nyinköpta tröjor hade ju snurrats med där. Handtvätt. FAN! Är det priset av att man för en jävla gångsskull unnar sig något? Ena tröjan har krymp men jag drog i den så hoppas att den inte krymper mer nu. Fan alltså. Kommer vara sjuk ångest att prova den sen för att se om den passar.

Nu är jag inte ens sugen på att skriva mer här.

Igår tränade jag och älskling på friskis iallafall. Sjukt Tråkigt pass. Fick nästan maxa maskinen för att jag skulel bli svettig, SÅ tråkigt var det. Idag har jag och Malin gått 7 km i skogen iallafall, så det är ju också bra.

Sitter med båda laptopsen här brevid mig och vet inte vad jag ska göra först. Testa koppla in Ipod, skrivare eller leta upp cd skivor till återställning av mormors dator.


När jag körde från skogen blev jag iallafall sjukt sugen på att köpa hem pennor i olika blyertshårdheter, B2, B10 osv. Klicka foton i skogen och rita av dem i större format. Därför jag måste ladda in skrivaren så den vill jobba tsm med min dator nu. Jao, vettigheter. Ikväll blir det först tjejmiddag hos Jessie sen utgång där vi träffar övriga kussar i släktet Ljung/Svenning/Nyman.


Smack !

You've got to show me something now,

Igår var jätte trevligt! Möte på AF på formiddagen, sen träffade jag Carru och vi gick massor i stan, sedan fortsatte vi på Entre och när vi kom på att parkeringstiden gått ut för 15 min sedan rusade vi till bilen och undertiden ringde Jonas och frågade om vi kunde hämta honom, perfa ju!

Jag handlade tre läppglans, två till mig och ett till mamma. Hittade fina tröjor/koftor som jag blev sugen på.. Så idag ska jag till Entre, men funderar på att skjuta på det lite så kunde jag hämtat älskling efter det eventuellt. Ska även en sväng inom triangeln och handla på H&M eventuellt. Ska åka dit med mamma och Fifi iallafall :).

Nu ska jag slänga på mig kläder och följa med och kolla på grisarna med mamma, Fifi och mormor, Nöff nöff!


Smack !

351

Som rubriken lyder. Detta blir mitt 351 inlägg. Är det inte lite galet?
Sure, i'm not a blogqueen, and i'm happy that i'm not. But still.


Sitter och FB-chattar med Nicole. Ååh. Hon och en spanjor, uhlala!
Som jag skrev till henne. "I sängen pratar (oftast!?) alla samma språk".
Nu ska jag inte skriva mer snusk. Inte här iallafall.


Tabbade mig rejält idag. Fattar inte hur korkad jag är. So 4 years ago!


Sitter och kollar på en film med mig och Fifi sen längesedan, Nicole är huvudansvarig för filminspelningen. Hade gärna lagt upp den, fan vad hon är söt! "Du är en jävla skitunge" säger hon ooooofta! Fifi alltså! Ska kolla vidare och radera från gamla datorn nu..


Smack !

Paket shopping!

Igårkväll såg jag och älskling sista filmen av fyrologin (?) me Johan Falk. Jag gråter alltid i slutet så igår var inget undantag, hehe ;P. Sen somnade vi vid elva eller något. Men efter älsklings klocka ringde imorse var det riktigt svårt att somna..... Startade datorn och "surfade" lite, ungefär två min sen dog batteriet, värdelöst! Haha..

Igår vid 4, tog vi en fika hos Malin som inte hade någon mer kund än oss och en man som handlade två "tårtbitar" och en kvinna som handlade kaffe. Båda två tog sakerna med sig så vi chillade och snackade :).

Idag efter jag vaknat, åt jag och Mojje cocco pops, sen körde jag till Onoff och kollade på farsdag present. Det var slut. Gick en runda på Jägers och hittade fin-fina skor (totalt onödiga dessutom....) på rea! Och fina örhängen. Körde till Elgiganten, kollade efter presenten där. Gick en runda på Toys (jag älskar leksaker!) kollade på Littles pet Shop, fy vad dyra dom är! Fifi hade blivit så glad .... Körde och handlade frysta röda mygglarver till mormor, hon blev väldigt glad hon iallafall. Ja det är så äckligt som det låter. Men det är till hennes (min gamla) krockodil Ville. Haha. Knäppa historier.

Pratat lite med Mia, lite med Malin på sms, lite med Carro på telefon.
Jao, det behövs lite planer för att man ska leva trevligt!

Nu ska jag väl byta om och kanske tom. göra något vettigt i en timme.


Smack !


Agorafobi med/utan panikattack

Fredags blev inte riktigt som planerat. Åt gott hos Sara och sen började vi förfesta. Vid kvart i elva hämtade taxin oss och vid elva började vi köa. Såg Mia i en annan kö och bytade. Efter ett tag vältes staketen. Kön rörde sig inte frammåt utan blev bredare på sidorna. Kön blev uppdelad. Det tryckte från alla håll och kanter tillslut. Panik. Drog mig ur kön med älskling i ena handen, "varför?".

Ville inte göra älskling besviken, gick till den andra kön. Det fylldes på och det fanns ingenstanns att ta sig ut. Massor av folk. Tryck. Tårar. Fan vad jobbigt det var. Riktigt sjuk känsla av maktlöshet. Kände mig så liten. Gick ut från kön. Sålde biljetterna och åkte taxi hem. Extrema skuldkänslor mot älskling.

Synd att det blev som det blev men hade trevligt hemma hos Sara iallafall. Har hört nu i efterhand att folk som hade biljett inte ens kom in. Fyfan. Och hur o-organiserat det var där inne. Såhär i efterhand är jag glad att vi inte gick in. Man hade nog blivit sjukt besviken. Bara den tiden vi stod i kön gjorde en totalt otaggad!


Jobbade på lördagsförmiddagen till kl. 1600. Hem duscha, fixa, gäster, mat, efterrätt och sedan hem till Katrin. Bästaste där. Hade så kul! Vid tolv/ett (beroende på tillbaka ställning av klockan) körde jag och älskling, hämtade Mojje och vänner från lokalfest, hem slocknade dirr.

Imorse blev det Border Shop för fam. Ljung, då blev jag hemkörd. Innan sex, galet! Gick och la mig, sov till halv tio. Trött och träningsvärk! Jobb och sedan hem och slappa i soffan. Nu, Mås. Sen, sova hos älskling.


Smack !

Low ?

Inte förrens nu börjar jag allvarligt bli orolig för hur jag ska må på jobbet imorgon förmiddag. Om det varit någon jag jobbat med innan hade det inte varit något problem, då hade man bara kunnat babbla på. Imorgon är det ingen jag jobbat med innan. Haha! Imorgon lär bli lagom ball..

Ikväll lär bli mer än lagom ball!

Har inte sökt något jobb ..... Fan jag är inte ordentlig. Får ev. göra det på söndag om det finns tid då. Har iallafall fått kameran att funka på datorn nu, så jag kan ladda över bilderna alltså.

Funderar på om det snart är tid att hoppa in i duschen.. Blir väl så snart. Ska lägga fram sakerna jag ska ha med mig också. Galet.



Smack !

My body's craving, so feed the hungry ..

Haha, ALLT jag skrev gick precis bort, typsikt! Beskrev lyckan över lönen som kommit idag. Mycket trevligt! För tillfället är det femsiffrigt på kontot, men då ska ju en femtedel över till mamma för fortsatt studiebidrag! Min kära familj!

Idag gjordes föresten samtalet jag skrev om igår! Frågan är vad det är till för hjälp nu.
Men det är för en god sak iallafall.

Har lite saker jag tänkt göra idag, har inte gjort något av dem än, fan ;P. Kameran vill inte installera sig på min datorn.... Ååh! Sen ska jag söka ett jobb också. Det är vettigt!

Ikväll blir det ju inget mindre än DG på Slagt. Nice! Imorgonbitti jobb, på kvällen paryt hos Katrin och jobb på söndag morgon, yey! Haha. Nästa vecka blir lika galen! Onsdag firar vi Mini sen utgång, fredag firar jag Jessica och sen utgång. På lördagen fyller Mojje år. Helt crazy!

Nu måste jag försöka med kameran någon gång till, sen ska jag skriva en jobbansökan och därefter får det bli en runda med bilen och köpa vad som behövs för ikväll. Får bli en någorlunda "simpel-alkohol" kväll, jag som mår så dåligt ska ju somsagt jobba.. Later!


Smack ! 

Ett samtal för lyckan ?

Snart görs det nog ett samal enligt rubriken här hemma.
Vissa saker trodde jag inte fanns i Sverige.
Ibland är det tur att man inte vet allt..


Över till något annat. I två dagar har jag nu drogat She wolf med Shakira. Igår gav jag mig även tid till att kolla videon. Om någon har en snygg kropp är det väl ändå Shakira!  

Ikea då? STORT. Stämmer det att det är 6,5 km slinga om man går genom hela varuhuset? Hade varit ball såfall! Det jobbiga är att man har lite svårt att orientera sig där, men det lär man sig..

Ska snart slänga in mig själv på AF's hemsida och kolla jobb. Inte kul, men pengar behövs och det ska bli kul att se vad som kommer in imorgon. Tror nämnligen att det är dax för första lönen att dimpa ner på kontot. Dessutom blev hela min ekonomi lite bättre igår när det fanns pengar lite härochvar som är mina. Har tre olika banker och ca 7 konton.. Inte helt lätt att hålla koll då! Ska nu inom när-framtiden även placera om delas av pengarna i fonder som gett utdelning på bara ett halvår! Min plånboks ekonomi är riktigt kass däremot. Har 2000 på kontot som jag vill ge tillbaka till mamma och sen har jag ca 300 kr kvar såfall. Det räcker inte ens att tanka bilen med och det behövs :P. På den kontanta fronten är det lika tomt. Men jag känner mig inte så fattig som jag egentligen är, tur det!

Lite födelsedagar och så nu också, idag Jessica och Nemo, nästa helg Mojje..


Smack !

Darlin' it is no joke..

Fattar inte hur jag ska hinna bus'a mig och hinna torka.
Idag ska vi fortsätta familjetemat på morgonen. Vi ska till Ikea och äta frukost!
Inga planer för senare, hade varit trevligt att träffa Sara.
Fast samtidigt borde jag fixa min dator som ska till mormor. Och jag borde definitivt söka jobb!!!
Nu ska jag fixa mig iallafall, skriver väl någon krumelur senare..


Smack !

It's never fun when it's good ?

Idag har jag jobbat kära vänner. Det gick inte helt smärtfritt.
Ena vespan ville inte starta, jag blev helt svettig som vi fick hålla på. Dessutom var det en helt ny kille jag jobbade med, vilken första upplevelse! Haha.. Efter en timme, prat med pappa, startkablar och vespa-byte med Martin (en av grundarna). Ja, tillslut kom vi iväg! Körde ute på det förvarnade "kaos-Ikea-grand opening". Pssst med kaoset. No chaos at all? Fick jobbat våra 5+ timmar och sen hämtade min kära familj upp mig.

Åkte till Entré och åt lunch, gick in på Gina, pratade med Malin, köpte leggins och sen körde vi hem.


Idag mår jag hur bra som helst. Igår hände det nämnligen saker. Bra saker. Så skönt. Vilken lättnad. Om man inte suttit i den sisten vi var i för två-tre dagar sedan förstår man inte hur ledsen man blir. Fan jag trodde den jobbiga tiden sen tre månader tillbaka var över. Trodde inte detta skulle kunna hända, också. Det är verkligen galet vad saker som har hänt. Snart är oktober månad över och då är det ännu en sak man kunnat lägga bakom sig. En sak som gjorde mycket wobbligt.

Ska sluta skriva i banor nu :). Har precis bokat pass till ikväll och sen ska jag hem till älskling och sova där, mysigt. Dax att kolla upp andra bloggar osv.. Glöm inte krama varandra, det gör mycket!


Smack !

Back to reality?

Jobb ringde för ca 15 min sedan. Fick reda på info till imorgon. Ska bli väldigt skönt att jobba. Inte bara det att det är pengar utan att man kommer utanför dessa väggar. Ska jobba utanför nya Ikea. Dock inte åt Ikea, utan det får man se imorgon, muaha. Kan berätta att det känns lite evil iallafall..

Har fixat lite mer med datorn, kopplade in den externa och woila, det funkar änsålänge! Har även laddat ner Itunes igen så nu funkar det också. Funderar på om jag ska bli så snillad att jag ska låta msn vara på engelska?

Jag borde dessutom fixa till mig lite så jag är klar när älskling ringer... Då ska vi till BurlövC snabbt för att hämta hans mobil.

Igår var verkligen att kolsvart. Idag, även om det hänt saker känns det som om det finns mer hopp.
Men igår var jobbigt.



Smack !


Och så kom tystnaden.

Vaknade imorse först av klockan till älskling, sedan när jag fick ett sms, sneglade över mot mobilen, hrm, för kort avsändare för att endast vara ett sms. Konstaterade när det stod "2 sms mottagna, läsa nu?". Ett från Sara igårkväll och ett godmorgon sms från älskling. Båda lika fina :).

Igår var bara en "att hålla huvudet över ytan" dag.
Jag förstår inte varför det ska vara så komplicerat.
Det finns alla förutsättningar för att allt så vara okomplicerat?!

Jag är iallafall inte ledsen igår.
Men jag vet någon som är riktigt besviken. Det märks när man kommer in i vår hall.
Det syns menar jag..


Igår skulle jag träffat älskling, men Nicole hörde av sig och bestämde att vi skulle träffas! Träffade henne vid halv sex ungefär så hade vi dinners-date på thaithaien vid ekohallen. Sen kollade vi resväska till henne. Det är idag hon åker till Spanien, Valencia. Ska jobba där som hästskötare i en månad och sen får hon se om hon vill fortsätta. Helt grymt! Vi bestämde att hon skulle höra av sig på någotsätt, idag klockan ett lyfter planet.. Tom. jag är lite nervös.. Körde hem till henne, åt klubbor, pepparkakor och sist glass. Massor av prat och trevligt häng i soffan är aldrig fel!

Älskling hämtade mig innan tio och så sov vi här. Just nu är vi inne i en härlig fas, vi sover extremt BRA med varandra. Har börjat märka att vi inte är så trötta på morgonen när vi sovit tsm, det är ju bra.

Sms'ade Sandra igår, fick inget svar, kollade AF när jag kom hem, bara massa konstiga företag som skulle komma.. :/, blir nog inte av idag. Fast det hade varit trevligt om vi kunde träffas allihopa ändå.

Igår var det jobbigt bara när jag raderade saker från den gamla datorn, var tvungen att läsa igenom lite först ju. Trodde inte jag skulle klara ta bort vissa saker så enkelt som jag gjorde. Igårkväll kom ännu ett hinder. Det var ju som fan då.


Smack !

Fake world.

Ja, vilken underbar början på denna veckan (total jävla ironi).

Tränade imorse och sen har dagen bara gått utför. För att undehålla mig med något vettigt än att gråta så rensade jag på min gamla dator. Ja det är väl det. Har haft lite kontakt med Nicole också, vi ska träffas lite idag, det gör ju dagen lite bättre! Imorgon (som jag uppfattade det, kanske nästa vecka?) åker hon till spanien och jobbar.. 
Borde ringa Sandra idag också, får se hur jag mår mentalt senare.

Nu borde jag hoppa in i duschen.
Har varit så mycket som uppehållt mig sedan nio imorse att jag inte hunnit/haft tid/orkat.


Önskar jag hade varit på  bättre humör så jag kunde med energi berättat sprudlande om helgen.
Jag och älskling hade 3½ år i fredags. Han är min klippa!

Nej jag väljer fortf. att inte berätta något exakt för då är det lättast att låtsas som om det inte finns.


Smack !

Fyra bokstäver?

No more.

Mållös.



Jag trodde inte vissa saker kunde hända.

Off we go to LAS?

Igår pratade jag och min (nästan) granne, idag ska vi hälsa på Gumpen som blivit opererad. Där av LAS (Lunds Allmänna sjukhus?). Jag vaknade när älskling gick upp. Sen blir det hem och så får mamma köra mig till jobb. Känns som om det snart är dax att gå upp på rummet och fixa det sista med mig :). Vi ska nämnligen köra vid halv nio.. Verkar dessutom som om det blivit klydd med köpet av kättingen och kapellet, we'll see.

Ikväll ska jag och älskling ut och äta iallafall, ska bli mysigt, hoppas jag inte är på tråkigt humör. Man blir lätt det efter ett jobb pass, för man måste vara så extremt trevlig hela tiden ;P.


Smack !

2 keep y'all updated ..

Nu ska det bli installation på hög nivå av min nya dator! Muaha..

Senare blir det BurlövC med älskling.



Smack !

Ibland krävs det inte så mycket..

Aw, läste precis Malins kommentar.. Hihi :)

Skrev ju att jag tänkt besöka Malin på jobbet, men ville inte avslöja mig för henne så hon fick ett sms där jag tycke vi skulle ha telefontid när hon slutade (ville ju ta reda på om hon jobbade hela sitt pass ;P) så hon svarade och bara någon minut senare dök jag upp, haha hon blev riktigt paff och även om vi inte pratade alltförlänge är det verkligen det oplanerade som gör en mest glad! :D

När jag körde från Malin hämtade jag älskling och Micke och lämnade dem på träningen därefter (officiellt) körde jag och mamma till stan, men inofficiellt körde vi och spelade bingo, haha! Ingen vinst.. Men trevligt är det :). Hämtade älskling från träningen och åt bananasplitt hemma, sen bakad potatis och sen hem till honom och sov.

Sov ut i morse, vilket betyder att det är jag som går hemmifrån sist och låser och larmar, mamma och pappa mötte mig vid min bil så körde vi till skogen där det var som ett program av mitt i naturen, så härligt! Både Bambisar och två leksugna ekorrar!


Fick sms i bilen på väg hem om massor av jobb nästa vecka, i'm bringing the money home!


Nu blir det torsk och potatis! Efter det ska jag åka och köpa datorn, nu känns det RÄTT!


Smack !


Growing older

Idag innan jag kom ut från duschen sa mamma att hon kände sig som jultomten. Hon hade träffat mormor och varit iväg på en liten runda med henne. Hem kom mamma med 4000 från mormor. Hon ville köpa datorn till mig. Galet. Gick bort till mormor efter jag smörjt in mig osv. så satt jag där och pratade lite med henne. Hennes enda "krav" är att hon ska få min gamla dator. Så nu vet jag inte.. Nu är ju min budget fördubblad! Så jag vet inte om jag ska köpa en "bättre" dator eller om jag ska anse det hela som att jag faktist fick datorn av mormor.

När jag gick hemmifrån henne så kramade jag om henne. Hon brukar säga att det ser så härligt ut när jag och mamma kramas ordentligt och det gjorde väldigt mycket av min dag att kramas med mormor också!

Nu har jag lite saker kvar på listan.. som att stoppa ut ficklampan, isskraporna och fylla på med spolarvätska. Sen vill jag köra till Malin! Vill kolla upp datorer också.. Men det blir senare :)


Smack !

Let us do it just you and me,



"Ni är snygga, svettiga och sexiga!" -Det brukar vi på IndoorW passet få höra, haha. Hon är för gullig vår ledare och 'fan ta' gubben som tyckte att passet idag var jätte dåligt för det var "hög" musik. Självklart tycker alla olika men majoriteten (alla utom gubben) tycker att man behöver hög och pumpig musik för att kämpa ut sig totalt. Jaja, nästa gång går gubben därifrån och det gör inte mig något!


Jao, det var extremt kämpigt imorse, jag och älskling låg nämnligen och kollade på Johan Falk till halv tolv inatt. Vi brukar somna vid tio, elva.. Haha. Men jag klagar inte på att musiken på Friskis är för hög iallafall! Om man tycker att det är varning alltså ;P.

Idag har jag inga speciella planer. Eller jo. Fylla i spolarvätska så inte hela bilen blir kapputt och får pengarna in på kontot så jag kan skicka paketet till 08. Ska nog maila henne och berätta att jag inte fått de än men när jag får dem skickar jag paketet direkt..

Så så ser det ut idag.. Funderar på ett spontanbesök hos Malin också idag kanske :D. We'll see. Igår blev det köp av biljetter, finally. Funderar även på datorn... Det blir ju faktist 700 kr + nu iohmed säljet av kättingen och kapellet. Såg att guld priset gått upp med 20% också, men jag har inte hjärta nog att göra mig av med smyckena från överallt. Minnen! Men den där datorjävlen alltså.. Nu ska jag ta och träna magen. Sen när telefonen är ledig ska det bokas dressin!


Smack !


Måndagsångest?

Nu har helgen tagit slut, gud vad svårt det var att somna ensam igår.
Lyckades vid två och imorse ringde klockan halv sju, dax för träning!
Lagom TRÖTT kan jag lova!

Efter träning och solning (jaja 6 min!) så ringde Natalie herself till mig. Hade ett "kort" samtal om allt möjligt. Vi pratade om Kent och datorer. Haha, verkligen varierat. Ska försöka komma över till henne idag och prata lite till kanske :). Både Kent biljetter och dator. Om allt låter bra tar jag mig till banken och tömmer konton. Då är det dax för datorköp! Har tänkt på det under hela helgen nu och har kommit fram till att jag kommer inte kunna hitta ett bättre klipp.

Ska snart in i duschen också, ja jag är fräschaste. Borde höra med Sara också när det är biljettköp idag, skulle kunna kombinera det med ev. datorköpet. Har hela tiden sett framemot när lönen ska komma, men om jag handlar dator, är det nog lite plus-minus-noll, förhoppningsvis inte. Men skatt osv. ska ju också dras, det får jag nog tillbaka nästa år dock för känns inte som jag jobbar över pengagränsen detta året..

Kan ju fortsätta babbla på om min tråkiga ekonomi. Måste ta ut mer pengar för bilen behövs tankas, kontanterna räcker inte till biljetterna idag osv. HÄRLIGT! Nej något som ska bli härligt är min dusch som står först på listan.


Smack !


"Recovery"

Vilken BRA helg detta varit! Tack alla ni som verkligen förgyllt den.
Bästa var verkligen att vi var samlade alla igår!

I Fredags hade jag och älskling bara mys, han somnade jätte tidigt.. Heh, Lördags tvättade mc'na och sen körde älskling iväg. Vid halv sex var jag hos Malin och vi lagade mat och mat och efterrätt :D. Vid sju hade alla flickor anlänt dvs. Sandra, Katrin, Sara, Mini och Mia! Plus jagsjälv och Malin. Paj till förrätt, kyckling med rotfrukter i ugnen och till efterrätt blev det chokladpudding. Allt var väldigt smarrigt vill jag lova! Spelade lite "jag har aldrig" med kortlek samt massor av prat om alltmöjligt.

Vid tolv lämnade vi alla Malin (för att 30 min senare få sällskap av Dennis) och körde mot stan! Vid ett hade även jag och Mini fått P-plats och vid halv två-två befann vi oss äntligen inne, på Crown. Där var även älskling och då började ögonen smått känna av hela dagens små påhitt! Efter tre började vi gå till bilen och 10 mins promenad och en orvarsmos senare var vi vid bilen. Sov hos älskling och vaknade logiskt upp hos honom.

Idag har varit en extrem MYS-dag. Vi har i princip bara legat i sängen hela tiden. Haha, så härligt! Men efter vi vaknat och bestämt att bara ta det lugnt åt vi frukost sen såg vi på en Johan Falk, därefter sömn, tv, tv, tv, hem till mig, fixa med mc plats till älskling, mat, hämtades hem av Chrille, mat, tv, tv och prat. Är nästan precis hemkommen!

Funderar på ett pass imorgon bitti, alltså kl 8.00. Jao, ska nog bokas nu..
Ska kolla lite bloggar och sånt med sen är jag väl fit for bed.


Smack !

Skapa

När jag vaknade, lite efter åtta idag, satte vi nästan igång direkt. Vi tvättade och vaxade våra hojar så nu är älsklings och min i tipp topp skick! Känns riktigt härligt! Kom in för en liten stund sedan och håller fortf. på att tina upp, så kallt ute!

Ska snart slänga in mig i duschen och städa undan lite på rummet. Sen har jag sån beslutsångest. Jag vill verkligen ha den datorn. Det är bajs att den kostar bara, för det är så tråkigt. Men jag hade haft en fin dator :). Dom stänger 15.00 idag.. Har alla 15 ex. kvar och imorgon är där stängt. Såfall på måndag. Känner att jag kanske vill prata lite med mormor och med pappa. Mormor om hon vill köpa min "gamla" och pappa för råd och tips. Om någon känner sig extra snäll idag (som finiansiör) är det bara att höra av sig! ;)

Ikväll blir det mat och trevligheter hos Malin, vet inte om jag ska köra eller inte än. SUCK!
Nej, först städning av rummet sen duschen!


Smack !

Dear friends..

Tro det eller ej, men imorgon kanske jag handlar en ny dator.
Det är inget "dyrt" köp vill jag lova, men att lägga pengar på en dator är så tråkigt att jag kan somna.
Dock har min lapt, gjort sitt. 7 år gammal. Mormor kan tänkas köpa min, alltså den jag har nunu.
Vilket gör att jag bara behöver betala ca 2000-3000 själv på den nya.
Meeeeen, åh, ja. Det är ändå lite ångest.
PENGAR JAG KAN LEVA LÄÄÄNGE FÖR.


Älskling sover i soffan och hela kvällen har jag mest suttit vid mammas dator och läst recensioner.
Vi kollade lite idol också innan.
Igår (eller idag?) åt jag upp den sista lussebullen. 36 st (lagom stora/små) på mindre än en vecka.
Braaavo!

Ska be pappa läsa recensionerna nu och sen kolla mitt ekande(?) konto.
Jag som dessutom vill ge tillbaka de pengarna jag får insatta av mamma varje månad...
Arh. Dax nu!



Smack !

F-day 2-day


Vaknade efter nio, skööönt..
Vid halv tio satt jag och mamma dock i bilen på väg till citygross för mathandling.

Igår anmälde jag mig till boards jobb (gå i stan med platta på ryggen). Idag fick jag reda på att jag fick jobb på båda dagarna (fredag&lördag). Sinnes så många gånger jag jobbat nu utan att få någon lön än, men när den kommer .. :).


Idag kanske jag ska träffa Carro, beroende på hur hon mår.. Om vi inte ska träffas så blir det kina mat vid ett. Ska kanske köpa biljett idag också, såfall kl. 3. Ikväll ska jag och älskling bara ha det mysigt. Kom in på hemsidan www.bananasthemovie.com också, vill gärna se dokumentären men det ville inte älskling. Dessutom har vi nog (hoppas) bestämt oss för att äta på Mando nästa fredag, då har vi 3½ år! Tänk så galet lång tid det är. Jaja, för att vara "liten".. Fler år blir det älskling!

Känner kanske lite för att börja fixa med stolsöverdraget, mäta och klippa lite.. Har funderat på hur det kommer gå att sy i sådant tjockt tyg.. Äh, det fixar sig! Japp, ska väl upp och städa lite på rummet och börja mäta lite sen..


Smack !


Kattajävel!

Bet mig så det gick igenom huden.
Jag fick suga tillbaka helt enkelt.
Utspottat blod.

Haha, jag blev dirigerad av Fifi att genast åka till sjukhuset! Räckte med lite googling om det.
Fick reda på att bakterierna överlever i sporer och kan leva i min döda vävnad kring såret, hur jävla äckligt låter inte det?!


När jag och älskling precis kört iväg med våra mc's (fy vad vi är lyckligt lottade..) så började det regna!
Så det sämsta med denna dagen är att jag inte fick tvättat min mc. Annars, Tummen upp!

Nu ska jag ta bloggarna jag inte kunde kolla innan :)



Smack !

Jag har inga vapen att ta till

Fick en snutt av en Winnerbäcks låtar på huvudet. Igår spelades Kent på JC.

Igår jobbade jag på slagt i några timmar. Stod i garderoben med en annan tjej då Sydsvenskan hade någon inbjudan där till sina annonsörer. I min paus eller lunch eller break (;p) så träffade jag både Sara och sen i stan Malin och Sandra! Treeevligt! Jobbade dom sista timmarna och vid kvart i fem hade jag hjälpt till att köra en vespa till garaget. Körde hem till älskling och pratade med Mia och träffade älskling i ca 5 min. Kollade på Mias bilder från TT modellandet och sen körde jag till min träning.

Tränaren sa att hon saknade mig där på morgonen, hehe, jobb svarade jag och sen kom vi in på ifall hon hade något samma pass någon annan dag, men icke. Utom den 17, då ska jag gå medel. Får se hur det går. Känner faktist att kondisen blivit bättre på bara dessa gångerna, härligt! Tänkte köra lite mage här hemma senare idag kanske.

Annars idag då? Extrem FLITIGHETSDAG. Började med att vi satte på vinterdäck på min bil, tvättade sommardäcken, damsugade min bil. Har även till 99% fått sålt mitt kättinglås och moppekapell. Sen gick jag och pappa bort till min bil och klippte buskarna som gör att jag har massa blad i min bil. Har fått bytat länkarna i min klocka sen jag trillade med vespan i Dk första gången.

Även om jag varit jätteduktig redan har jag massor kvar! Ringa Sara, leta upp recept på förrätt till Lördag, köra mc, vintertvätta mc'n osv.. Ikväll ska jag även träffa Mås och imorgon ska jag träffa Carro, dock har det klyddat till sig lite då vi ska köpa biljetter imorgon mitt när vi träffas, fast det får väl bli en runda in till stan om det går, det gör det säkert!


Smack !

Jobbar mig sakta neråt

Idag kan man ju nästan säga att det varit en flitighetsdag!

Måste väl erkänna att det varken blev skånesdjurpark eller ett stolsöverdrag. Nej, istället blev det att jag tog tag i min icka fungerande externa hårddisk. Väl på elgiganten, tyckte killen i service disken att men du får pengarna tillbaka så kan du gå in och välja något annat. Ehm, jag har ca 6 års bilder i min externa disk. Då ville jag nästan spy. Tillslut så kom vi fram till att han skulle ringa runt och se om det gick att få tag på adaptern som är sönder. Efter ca 15 min fick vi reda på att det finns och vilken lättnad, men ropa inte hej förrens du är över bron, jag får vänta på att delen ska beställas. Så änsålänge fungerar inget, men det är förhoppningsvis på g. Då ska alla bilder brännas på cd!!

Sen gick jag och pappa och kollade på datorer. Det fanns en "billig", 4500 för datorn, sen är det skärm osv också.. Så kul är det inte heller att lägga pengar på en dator? Från 4 GB ram till 1 GB ram. Från 500 GB hårddisk till 160 GB hårddisk.

Träffade älskling en litenstund sen körde jag hem och fortsatte kolla datorer. Funderar på om jag ska snurra in mig i täcket och i drömmarnas värld, är lite trött minsann. Ska upp fasligt tidigt imorgon då jag börjar åtta. Ska ha med mig massor av lussebullar iallafall :D. Nu ska jag boka träningspass till imorgon!
(Visst är jag inte den enda som saknar bilder här? Ahrg...)


Smack !

To be or not to be, that's the question

Frestelsen är stor.
Men jag klarade det innan idag då klarar jag mig nu också.
Jag klarar det. Jag klarar det.

"Hey hey hey goodbye!"


Efter en lunch med hela familjen står jag nu inför valet; att sy ett stolsöverdrag eller att åka till skånesdjurpark.
Hör ord, meningar nerifrån. Ska se vad det blir..

Förresten fick jag brev från AF, möte. Öppet hus. Fuck, jag borde skärpa mig.



Smack !

No idea.

Vaknade vid åtta imorse, så skönt att få sova ut!

Igår efter jag duschat värmde jag glögg och tinade två lussebullar. Jag åt sju lussebullar första dagen jag bakat och igår vill jag inte ens gissa. Två på morgonen, en vid frukost, två därefter med Sara, en i bilen, två efter träningen och två innan jag somnade. Det låter som om jag är smått beroende va?

Idag har jag smyglyssnat i mer än två timmar nu. Well. Samtidigt har jag gått igenom 31 sidor på platsbanken. Kollat upp thepinkpromenix.se, vet inte än hur det blir. Väntar på samtal från Malin..? Har pratat med Måsen och bestämt när vi ska träffas. Så det jag har kvar att göra denna dagen är att få prata med Malin och träffa älskling lite ikväll :). Ett samtal med Sara också för att fastställa morgondagens mini-plan.

Måste erkänna att även om passet igår inte var så mycket för mig (jag blev nog avskräkt från gympa då jag och Sara gick första gången..), ledaren var ju mycket rolig och bjöd verkligen på sig själv och så. Men gympa är nog inte min grej. Men det gav härlig träningsverk idag. Fick mig att tänka på att det krävs inte speciellt mycket nu längre på magen. Att "cykla" och "steppa liggandes" är nog en bra ide för mig lite på kvällen sådär. Komplement till IdoorW..?

Denna månaden tänker jag extra mycket på hur det kunde varit.

Tills nästa gång,


Smack !

Bekänn färg.

Ska jag erkänna något äckligt?
Jag har inte duschat ÄN sedan jag var på friskis. Jag är så sjukt trött. Men nu efter jag skrivit här måste jag ner. Jag har verkligen gjort allt möjligt för att dra mig. Fan vad jag är trött. Omotiverad att luta huvudet upp-och-ner och bli totalt stopp i nosen.

Idag har varit en trevlig dag. Massor utav Sara!

Jag såg ett konstigt program innan, tror man förstorade "the g-spot", what's the point?
Well inga visa ord idag inte. Imorgon blir det vettigare hoppas jag, hoppas kunna skryta (?) lite, haha mer om det imorgon.. Natti!


Smack !

Såja!

Denna helgen, ja vad har jag gjort?

I Fredags träffade jag Nicole typ hela dagen, så längesedan! Så mycket att ta igen, verkligen härligt att träffas :). Vid halv elva gick jag hem. Sov lite och vid två började älskling sms'a att det var tid att dra sig hem, stentrötta jag hade sagt att jag kunde hämta?! Det var bara att pallra röven upp från sängen och ta bilen till Orvas där jag hämtade älskling och Nemo. Släppte Nemo och körde hem och slocknade..

Vaknade tidigt/sent på Lördagen, lämnade älskling hemma så körde jag, mamma och Fifi in till stan och fiskade lite fiskedam hos rosa bandet. Åkte hem efter ett tag. Slöade hemma bara och åt litervis med bondsoppa, fan vad det är gott i kylan! på kvällen hämtade älskling mig så beställde han/vi en speciallare pizza, alla älskar vivis dubbelbåttnade Margarita med annanas och mycket ost (jaja, man beställer den..), höh. Prat med Ljung familjen och Gisa (Jonas farmor). Vid tio/elva, sängen!

Vaknade vid tio idag (kanelbullensdag jao), låg och mös i sängen bara. Frulle och vid tolv blev jag hämtad av mamma och Fifi. Åt soppa för en stund sedan och i fredags bestämde jag mig för att baka lussebullar idag, bara för vi redan har kanelb. och lussebullar är sååååååååååå gott. Det är nog mitt riktiga begär. Hehe. Ska kolla ingridienser och köra och handla det jag behöver sen är det bull bak. Vet inte om jag ska duscha innan eller efter dock?

Dax att snyta sig och börja baka sen mina vänner!



Smack !

"Jaa-jaa, jag kommer!"

Blåsigt.
Kyligt.

Minns inte när jag skrev senast men imorgon blir det förhoppningsvis något vettigt.
Ikväll blir det mys..


Smack !

Ändå

Dagen började mysigt, men älskling i sängen och en underbar flickvän som erbjuder att köra honom till jobb, bara för man vill få de där sista mysiga minuterna tillsammans i sängen. När klockan ringde första gången var det innan sju. Sista gången efter sju, då blev det lite jallajalla till bilen och när vi kommit så långt som till Rosengård ringer Jonas arbetskamrat och säger att han blir sen. Vi väntade i bilen i mer än 30 min.. Haha!

Väl hemma blev det frukost och sen blev jag så trött. Massor av prat. Somnade, vaknade, åt lunch, gick upp till sängen, lämnade Fifi hos mormor, duschade och sen hade jag och mamma "eftermiddagsfika". Och för bara någon minut sedan ringde jobb, -"kan du jobba på onsdag?". Självklart! Några timmar på slagthuset i garderoben för Sydsvenskan, varför inte? Pengar är pengar och jag är ledigheten själv förövrigt! Jaja, inte på onsdag..

Annars just nu sitter jag och väntar på att Nicole ska höra av sig. Är det inte märkligt att jag tänkte på henne igår (med hennes citat) och att hon hörde av sig igårkväll och sa att hon skulle till Oxie, jag nästan bad om att få träffa henne. Det har gått ungefär ett år sedan nu, om inte mer. Helt galet. Ska bli jättekul att träffas :).

Ska väl snart upp och ta på mig kläder, sitter i myskläder för BUS'en ska torka..
Sen får väl tänderna ha sig en omgång också!


Smack !

One, two, three ..

Hoppas ingen missat Brittans nya låt, mycket bra. Men texten, det är som jag läste i ett "forum" på youtube. Hon är duktigare än att allt måste spela på så mycket sex.. Alltså redan uppmärksammad. Men jag gillar den skarpt, soundet.

Igår, vilken dag! Idag har jag träningsvärk i låren vill jag lova. Fick även köpt mig ett par träningsbyxor, riktigt snygga. Sitter skitbra! Tränade 1 timme bas igår IndoorW. Gjorde gott! Var jobbigt att bara gå upp för trappan sen morgonens pass vill jag lova hah. Saknar redan att inte planera nästa pass. Fast det är på Måndag. Går gärna ett nu i helgen också. Tänkte dra med mig älskling på cirkelgym, ingen aning om vad det är men tar man ett bas pass borde det gå bra! Cirkelgymspassen är nästan alltid fullbokade, så det gäller lite planering allt.







Älskling hämtade mig igår sen efter hans träning, så sov vi hemma hos honom. Vaknade upp där imorse också (rätt logiskt?) och var iprincip förkyld igen (!?). Vid nio gick jag hem, i stormväder. Det gör en inte piggare/friskare. Åkte och handlade med mamma och när vi lämnade Fifi blev jag 500:- rikare, från mormor. Köpte btw 15 klippkort igår också, jao pappa betalade hälften! När vi kom hem lagade vi mat, pappa och Rita kom hem och sen blev även Fifi hem-hämtad. Så åt vi. Och sen dess har väl inget vettigt hänt.

Funderar allmänt över beteende.
Jag tar mig en andra djungelvrål klubba och inser att det är upp till var och en.


Det är skit att det är för klyddigt för mig att lyssna på musiken sen igår på min dator.
Suck.
Tror inte jag har mer vettigt att skriva nu.


Smack !

RSS 2.0