Hej hå

Fredag idag, innan idag hade jag verkligen fredagskänslan, gick tom. och nynnade på "snart är det fredagsmyyys". Det övergick efter ett tag och så märktes det att jag hoppat över en rad på p-piller kartan, PMS herself. Älskling hämtade mig från jobbet och sen väl hos honom lagade vi mat. Yes, special dinner.

Sen blev jag hämtad av mamma och har slappat lite här hemma. Gick egentligen upp för att kunna "packa" lite. Hamnade här. Och hamnar antagligen på något bowling ställe ikväll. Men det är väl inget fel med det? Om jag är lika grym denna gången som förra gången har iallafall jag kul.

Så jag ska väl plocka fram lite och sen slänga in mig en snabbis i duschen.


Smack !


What went wrong?

Tisdagen och Onsdagen var två jobbiga dagar.
Oro och jobbiga tankar hela tiden.

På Onsdagen fick jag höra lugnande ord, men jag vet inte hur mycket skillnad det gjorde. Jo, rätt mycket. Har inte direkt kunnat slappna av, men jag har kunnat tänka och focusera på annat.
Tro mig, när man får höra något sådant kan man inte focusera.

På Onsdagen ringde älsklingen och sa att han pratat med hans gocarts chef. För ungefär två veckor sedan "anmälde" jag mitt intresse till en "chefs" tjänst på gocarten. Nu ville Petter, hans som är ägare av GC, få tag på mig så vi kunde pratas vid. Han ville ha tag på mig. Efter några om och men (när man mår kasst är det lite svårt att "sälja" in sig hos någon) fick han mitt nummer och han ringde bums! Pratade om mycket som rörde gocarten och sen beslutade vi att det var kanske bäst att träffas och kunna prata ännu mer. Så på tisdag ska jag hem till Petter och prata jobb. Heltidsjobb! Verkligen inte vad jag förväntat mig mitt i detta tråkiga.

Förövrigt började jag jobba igår, för mobilia, cyklar runt till olika platser och samplar info-blad och pennor. Igår, idag och på lördag.

Något som man verkligen känner att det höjer glädjen är träning. Har testat på spinning i Måndags, körde som vanligt IW i Onsdags och igår testade jag och älskling ki-box. Kul! Och kan garantera träningsvärk, både idag och värst i morgon säkert.


Smack !

"I know nothing"

Jag var så nära att skriva igår, men jag fick inte ihop något. Det finns inget som kan beskriva.
Ett svart hål inombords är kanske rätt då. Fast allt är riktigt fel.
Undrar hur jag ser tillbaka på detta sen. Jag minns knappt förra gången.
Men vissa saker vill man bara förtränga.
Jag vet inte vad jag ska göra.

Igår sökte jag på saker jag inte vill att någon ska behöva göra.
Och att höra hur en människa tänker gör riktigt jävla ont.
"Det kommer fler chanser"

Jag somnade av utmattning igår eftermiddag.
Igårkväll kunde jag inte somna för jag låg och tänkte på vartenda litet ljud.
Nu?


Jag blir vuxen en annan dag ..

Har tänkt nu ett bra tag på att jag ska minsann också lära mig att handla med aktier och fonder. Jag har inte riktig ro att sätta mig ner och lära mig, bli införstådd. Men det är kul när man hör pappa och mamma sitta vid varsin dator och skrika "det går ner nu, H&M ligger på 420,30!!". Haha, ja, det är faktist så det är. Detta är inte bara ett vanligt bostadshus, nej här är vi vid börs-marknaden i NY. Fått upp en bild i huvudet än? Ta bort kavajen, sånt sysslar vi inte med här!

Igår läste jag en ekonomi artikel om Morgan från Ullared. Mycket intressant. Hur många vet att han blivit miljonär på sina aktier? Och hur många ser honom "bara" som Ullareds-Morgan. Det gjorde jag också, fram till igår. Han växte mycket i mina ögon, inte pga. pengar. Utan att han haft tur och skicklighet att träffa in bolag som växt så mycket. Grymt tycker jag. Då växte tankarna till vilka bolag och företag det hade varit idag.. Någon som är bra med deta hela är att man blir mycket insatt i världen också.

Och tänk att jag ska få rösta detta året!? Jag tänker ta den chansen!
Men nu ska jag spela robinsonspelet, so long..



Smack !


Just my luck!

Alltså, igår sa jag att om jag var lika frisk imorgon som "idag" så ... ja. Igår kunde jag ju tänka mig att äta snö, idag kan jag tänka mig att äta två äpplen! Vänta, jag har ätit två äpplen..? Hade egentligen tänkt träna idag, men mina päron (haha) tillåter mig INTE att göra det. Tråkigt läge helt enkelt.

Så idag ska jag ut och testa kläder. Tänker inte säga vad för då finns väl ingenting kvar i butikerna (not my luck). Och så ska jag handla en blumme. Sen ska jag fixa iordning mig, därefter är det nog lagom att bege sig. Så ...


Smack !

Are'nt you Britney?

Idag mår jag så jävla mycket bättre än igår!! Och alla andra dagar tror jag. Hade kunnat gå ut och äta lite snö! Alltså, min sjukdomshetliga jag är det inte mycket av. Om jag mår lika mycket bättre imorgon som jag mår idag är jag helt frisk då. NICE! Och imorgon är det fredag! Känner för att ut och handla en kjol, vet precis var jag hade haft på mig imorgon kväll såfall. Kjolen, ett linne jag fått av Sara och svarta strumpbyxor, veeeeeeery nice hade jag kunnat lova.

Idag har inte allt förmycket nyttigt hänt. Haha.



Smack !

Jag är jävligt sjuk.

Japp, inget som blivit bättre här inte. Tog mig till danskan jag hade imorse (9-12), och blev sedan hämtad av mamma och pappa som planerat att vi skulle äta sushi, mumma! Det förgyllde verkligen denna snoriga och huvudvärksdag. Och inte att glömma, nästan Sandras födelsedag och, OCH så kommer MALIN hem! Ja, och att jag har två stycken twister glassar samt ett helt paket Minisar som väntar på mig i frysen. Låter ändå som att det kan bli en helt ok dag. Är frukansvärt trött bara. Men sov ändå väldigt gott inatt. Drogar mig själv innan jag somnar och när älsklingsklocka börjar ringa så drogar jag mig så när det väl är dax för mig att gå upp mår man inte hundbajs, utan lite mindre bajs, kattbajs.


Smack !

Underlig fråga ..

.. Men HUR mycket snor och blask kan en, EN (!!) näsa innehålla? Jag är inne på min 1½ toarulle för idag. DET är ju helt sinnessjukt. Nu ska jag lägga mig och vila och fråga om sms'et jag skickade precis kom till glassagubben eller till sura gubben. Är det egoistiskt att be om glass? Och lite sällskap.. Jag är iallafall mysigare än de svettiga killarna på gymmet, hoppas jag..


Smack !

Avundsjuk på nysningar?

Imorse kom jag till insikt. Såhär ska INTE resten av mitt liv vara. Jag ska göra något drastiskt av det hela. Vi skämtade här hemma (intern varning) 3 för 2! Det hade funkat så jävla bra, förnedrande dock. Har fixat lite småsaker som gynnar det jag tänker på. Men själva det praktiska tar jag en annan dag. Jag mår CRAPPY. Nej det finns nog inte ens ett sådant ord, men det är så jag mår. Förkyld, hostning, slemning i halsen och feting mycket astma har lurat sig på min arma (haha) kropp. Jag kunde bokstavligt talat inte resa mig ur sängen imorse när jag skulle låsa efter Jonas. Jag var tvungen att ta medicin, låta det verka och SEN kunde jag resa mig upp. Vaknade vid nio och halsen var lika tjock som innan jag tog medicin. Igår kollade jag upp var den nya jour-vårdecentralen ligger i Mlm, vid värnhemstorget.

Efter detta inlägget ska jag unna mig en glass.
Jag handlade glass igår, styckes glass för över 50:-, men det var det värt.
Ser sinnes mycket emot twistern som ligger i frysen.

Aha, något mer vettigt att klottra ner? Jag vilade aldrig igår på dagen, fasten jag var trött som ett ko-a*sle. Jag somnade TOLV inatt, det tog verkligen tid. Snyta sig, försöka andas, svettningar, puh en kylande vindpust, snorning och så var karusellen igång. Unnade mig tillslut både astma medicin och nässpray (jag är så idiotisk och drar gärna på allt vad medicin heter tills jag nästan dör, sen när jag ligger i koma DÅ "unnar" jag mig en dos eller två). Det låter som om jag är störd.
Som jag svarade Mojje igår när han frågade mig om jag var sjuk,
"nej jag är inte mer sjuk i huvudet än vad jag brukar vara".


Smack !

Flickan med pärlörhängen

Helgen, helgen, helgen..

I fredags var min familj och älsklings familj samt Rita på Entrés afterwork, kniv & gaffel. Fortsatte till BK för kaffe och kage. Resten av kvällen var lugn hos mig. Sov hos älskling.

Hälsade på Gisa (Jonas farmor på sjukhuset), sen körde vi till Lomma och kollade på kaniner, dvärghamstrar och alla andra djur. Man känner sig som fem år när man springer där; -"Åh, kolla vad söööööt!". Haha löjligt, men djuren är så söta! Jonas tyckte också dvärghamstrarna är söta, hehe. En mini-kanin. Sen körde vi till Nova, hittade inget speciellt, hittade inget alls rättare sagt. Eller ja, testade en söt kjol på veromoda, men nej. Sen körde vi hem och efter ett tag kom Robert och Lena på mat och sen såg vi melodifestivalen.

Igår var en slappedag, var trött och Fifis sjuka har börjat smitta av sig. Älskling och jag gick en lite runda på olika platser i stan, vid tre blev jag avsläppt hemma, däckade direkt och sov i tre timmar, hostade, mådde illa, ont i huvuvdet och allmänt tung i kroppen. Älskling hämtade mig och vi asade oss hemma hos honom, kvällen var slapp och jag var extremt sugen på glass. Sandwich, Piggelin, Daim, Magnum, Twister.. You name it! Det blev vaniljglass med ananas. Somnade efter ett tag och natten har varit lugn.

Idag mådde jag mycket bättre! Så bra att jag orkade ta mig till danskan idag mellan 9-12 och sen var jag på AcadeMedia kl 13 ungefär. Mamma, pappa och Fifi hämtade upp mig så körde vi och handlade lite på Lidl. Är hemma nu och ska slappa lite här vid datorn, bloggar och lite robinsonspel, sen ska jag lägga mig och vila..


Smack !

I wanna get in the zone

FREDAG! Vad innebär detta?

Träning med Carro, insmörjning med bus, och ikväll/senare blir det afterwork med hela min familj, samt jonas familj och Rita! How nice.

Ska iallafall hämta upp Carro snart, jaja, vid tio. Och Malin som inte hört av sig ..... Börjar tro hon fått fel nummer, haha. men förhoppningsvis lever hon loppan på en kamel! Nu ska jag göra mig någorlunda klar inför träning och alles.


Smack !

Not so..

Vissa låtar får en att minnas mycket, väldigt mycket. Mycket, väldigt mycket ska man också lägga bakom sig. Tänk så busig man varit. Haha, knäppt. Ibland vill man minnas lite gammalt groll. Bara för att kunna skratta åt det. Inte helhjärtat dock, nej. Tårar är äkta. Visst, det finns falska, men de är annorlunda, inte tunga, varma och salta. Så många saltmärken mitt skrivbord fått träffa på. Det har haft sina orsaker..





Idag har jag sett till att fixa många små bra saker. Har en sak kvar. Att posta mina brev, suck så tråkigt :P. Sen ska jag köra till älskling och så ska vi träna. Har fått kopierat nyckeln hem till honom nu, nice. Nu ska jag packa och sticka.


Smack !

Vildaste natten på länge!

Idag åker Malin, rättare sagt, Malin och Katrin sitter på ett flygplan just nu, till härliga Egypten. Igår när jag skulle till bussen så var det även dax att säga hejdå till Malin, men det kom så jäkla plötsligt, så hon fick en kram och de dära standard-orden. Så inatt när jag skulle sova, så var jag tvungen att skriva ett litet humöristiskt sms, men som ändå visar att jag bryr mig. Haha, säger bara blåakamler är inget skämt för en egyptier!

Strax efter tolv någongång somnade jag nog, sen har det varit fullt slagsmål inatt mellan mig och Jonas. Har tom, fortf. ont i huvuvdet.. Började med att i början av när jag somnat fick jag en armbåge pressat mot tiningen, så jag tryckte tillbaka med mitt huvud för jag tänkte att mannen brevid mig skulle inse piken, he didn't. Så då bad jag honom snällt. Men när han efter någon timme igen gav sig på att trycka sådär förbaskat på mitt huvud igen, då klämde jag till honom. Haha, förfan, jag vill ju sova!
Skämtade om det imorse sen när jag vaknade strax efter honom, 06.31. Sen vid kvart i skulle jag gå ner och låsa efter honom och därefter kunde jag inte somna om. Så innan sju såg jag på en film som höll på kanske till nio eller något, men vid halv nio, DÅ somnade jag, haha..

Idag hade jag tänkt göra lite vettiga saker, så funderar på att ta bilen idag, den behövs köras, så då tar jag med tidningar (till bilmattorna och allt slask), kör till ekohallen, kopierar nycklen, sen kör jag till arbetsförmedlingen och får hjälp med papperna sen tar jag mig till Sara och Mia och underhåller dem lite. Sound like a good day to me!


Smack !

Release me, ..

Idag har jag träffat Malin, varit på en rolig lektion danska och kommit hem och slappat. Jo, jag köpte mig ett 200 g marabou digestive. Jag minns inte senast (förutom i förrgår) jag åt marabou, men det var himla gott att låta det smälta i munnen och ha kvar de goda digestive kulorna. Ungefär som när jag äter McFlurry, då äter jag all glass och äter smartieserna (puh!) sist.

Så det är ju inte svårt att gissa vad jag smaskat på.. Funderar på om jag ska knyta på mig mina härliga skor och ge mig bort till bilen och lägga dit lite tidningar. Usch ja. Nej, ska inte rabbla på här om onödiga saker.



Men alltså, kolla på luggen, mycket fint ..
Ps. äär DET lilla Vivi? Ds.





Smack !

Proud

Stolt och stolt, men ändå. Det känns bra, idag har jag rymt undan alla kläder och städat övrigt på rummet SAMT att jag idag har rensat alla kvitton! Bra kämpat! Kändes skönt då jag hittade alla kvitton/orginal intyg på mina "finare" saker.. T.ex. väskor, skärp, solglasögon och bikini .. :). En gång var jag gräsligt nära på att handla en D&G badhandduk för över 600:-. Den var rosa och jag tyckte den var så fin. Haha.. Hittade ju många roliga saker/minnen när jag kollade igenom alla kvitton. Idag i garderoben märks det inte att så många olika "fashionabla" märkens inhandlat under åren. Haha.
Annars har idag varit en rätt värdelös dag. Imorgon hoppas jag på mycket mer effektivitet!
Men nu kallar älskling att det är dax att borsta tänderna, well well.. 



Smack !

Inget vettigt överhuvudtaget

Jag har snookat oförskämt mycket.

Ytterligare en helg har passerat ..

Och igår visste jag inte vilken dag det var, horibelt rent ju!

Fredagen bjöd på massor av överraskningar, mat på Le Concert, stand up på konsert huset och banana split på Casa Mia. Mycket trevligt och mysigt att bara ha tid för varandra! Tränade även med Malin på dagen.

Lördagen innebar träning då också, sen lite stress, kollade när älskling och kusinerna spelade fotboll, hem och snabbt fixa sig för att ha en jätte kul kväll hos Saras pappa där vi firade just, SARA! Kvällen tog dock slut tidigare än jag önskat, men jag hade jätte kul under tiden vi var där iallafall. Och jag vet någon som är tacksam för lite omhändertagande, gäller ju att man ställer upp för varandra :). Jag hade himla dåligt samvete när jag fick min panikattack utanför slagt, innan David Guetta, och nu var det Jonas tur, fast dock inte någon panikattack, utan med en fylleattack, haha!

Söndagen var väldigt slapp, längesedan jag åt så mycket bakis mat, och trots mina blandningar i Lördags mådde jag i princip strålande! Blev ändå pepperoni pizza och kebab senare.. Gick på mobilia med mamma medans älskling var ¨på hockey med pappa och Fifi, hehe.

Igår blev jag även förfrågad om det inte var dax att jag såg till att få mig en egen kopia av hemnyckeln till älskling, hehe .. :P Idag var det egentligen tänkt en träningsrunda med Malin, men hon kände att hon ville spendera lite tid hemma innan hon åker, klart förståeligt! Så det blir väl en runda på gymmet med älskling. Men jag har tröttnat lite på gymmet. En ordentlig runda i skogen hade suttit fint annars.

Igår tänkte jag att jag och älskling skulle ta ett härligt och värmade bad. Hos honom. Vilket fail! Haha, deras vatten är inte så varmt som vårt, så efter max tio min var det nästintill kallt.. :/. Idag borde jag verkligen ta tag i allt på mitt rum, det ser förjävligt ut. Kläder, rena som smutsiga, papper i drivor, kvitton här och var, usch ja. Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt.


Smack !


Alles!

Allt är klart, UTOM JAG! Och bussen går snart. Jag och tider, är så sinnes mycket stress. En normal människa hade sett detta som; "men det är luuuugnt, det är mer än en timme tills klockan slår ett". Men saken är ju den att jag vill inte vara där FÖR tidigt, bara precis lagom i tid, så kul kan jag inte tänka mig att det är.

Smyckena ska på sen blir det en snabb-kissning och borstning av tänderna.


Smack !

This is ...

Är nyss hemkommen från Coop, mamma och jag har varit och handlat lite. Så nu sitter jag med en bibba papper framför mig, läxa. Ja, det är sånt man får när man är inskriven hos arbetsförmedlingen. Min läxa är att lära känna de andra i gruppen.

Påtal om arbete, fick Jonas sms igår, om någon vill arbeta som chef/administratör samt banarbetare nu till sommaren, ska nog ringa Jonas chef senare idag och prata vad som gäller. Jobb är jobb, och det innebär i slutändan pengar!

Men innan jag sätter min fot på bussen in till stan för träff, så ska jag även ha skickat in en jobbansökan till ett annat företag. Dagens planer säger jag bara ..

Och igår fyllde ju Sara 20! Hehe, gjorde ett besök som hon visste om och sedan ett där jag, Malin och Jonas gömde oss på hennes rum och när hon öppnade dörren så stod vi där och sjöng för henne. Malin hade kladdkaka med, så den delade vi på. Muaha .. Trevligt. På Lördag firar vi henne ännu mer, men man måste bli lite firad på självaste dagen ju.. :).

Har precis gjort "klart" min läxa, så ska kolla igenom mitt personliga brev till företaget och sedan skicka iväg det. Det jobbet är ju det jag hoppas på mest. Så därför är jag lite nervig inför samtalet till Jonas chef. Men men.


Smack !

Klok och insiktsfull eller en ..

Det känns som om jag inte haft något fritt liv de senaste dagarna. Helt enkelt har det hänt saker. Jag har varit på jobb intervju, informations möte, smakat på min Malibu mango, träffat (nästan) alla flickor, ätit och firat farmor, träffat Ritas (min fasters) dejt, varit på mitt nästa sista/sista(?) möte hos academedia, hämtat papper hos arbetsförmedlingen, jobbat som blomsterbud och ätit sushi. Nu är jag TRÖTT!

Men då kan jag göra alla sadister glada och berätta att jag borde skicka in en jobbansökan till det perfekta jobbet för mig. Och vika undan resten av kläderna som "skräpar" på mitt rum. Jo jag fick 2000.- av mormor med igår. Kanske borde jag inte skriva det för det kan uppfattas som skryt eller något, gud så synd såfall. Är väldigt tacksam iallafall. Så idag var det jag(?) som bjöd mina föräldrar på sushi, mmmm..

Har gått i stan också. Antingen kan man säga att jag är SNÅL, eller så är jag ekonomisk, själv tycker jag sistnämna passar bäst in på mig, försöker tänka på att det kan komma en morgondag då man är i större behov av pengar än att lätt slösa iväg dem på diverse skit. Så jag står i valet och kvalet att köpa en vit bh, eller en svart bh, eller inse att jag inte behövt någon på de två år som de andra i nämnda färger varit för små. Klok och insiktsfull eller en snåljåp?

Just nu sitter jag bara och väntar på att älskling ska anlända, senså är jag bara på mys humör så det blir bekväma varma kläder som ska på sen ska jag lägga mig i sängen och luta mig på ett varmt bröst och slappa. Älskling är i gatan nu, underbaringen har tom. tagit med min klädpåse som jag inte fick med mig imorse när jag skulle jobba.. Då btw jag och Mojje missade bussen så vi fick snålskjussa med mamma&pappa. Nu ska jag göra mig mys-redo


Smack !

RSS 2.0