New plans!

Måste berätta, när jag kom hem eller ja ett bra tag efter det, skrev jag på lite extra på psykologin, jag vill verkligen ha MVG. Så nu hoppas jag staaaarkt på det, annars har jag ju missat hela uppgiften. OCH, Johan sa också att vi SKITER i arbetsmiljöuppgiften och får behålla våra betyg från proven i ettan, alltså MVG. NICE!

Annars söker jag och älskling mest resor just nu, fast justjust nu, är Mås här och vi sitter och snackar lite, måste ju erkänna att jag är lite osocial dock, höh. Men nu började playboy mansion, och det är ju lite trevligt ..


MEN TÄNK ATT JAG ÄR FÄRDIG MED ALLA SKOLUPPGIFTER NU! KÄNNS GAAAAAAAAAALET!




Smack !

Aldrig nöjd.

Igår satt jag och skrev hela mitt psykologi arbete klart, kändes så bra! Men eftersom jag vet att jag iallafall minst måste ha ett GP för att få mvg, är det ändå lite nervöst, har funderat på om jag ska skriva lite till idag och skicka in det också, jag vill verkligen ha det mvg't ...

Men iallafall, strax efter jag skickat in det gick jag in på pednet och kollade, då hade arbetsmiljöuppgiften kommit in (och likadant där, vill jag behålla mitt mvg måste jag göra den uppgiften) till min stora besvikelse. DET ÄR EN SJUK UPPGIFT! Jag är riktigt besviken att vi får den en vecka innan den ska vara klar och den ska vara inlämnad senast EN DAG INNAN MIN STUDENT! Är det inte sjukt, får man verkligen göra hursomhelst bara för man är högt uppsatt inom skolan?

Måste ju berätta något bra om igår iallafall.. :). Jag började inte förrens 15.05, så jag hade gott om tid att skriva psykologifilmanalysen som sagt, sedan var det skola med Naturprov, det vet man aldrig hur det går, änsålänge ligger jag på vg/mvg där, och mvg är aldrig fel! Tycker verkligen att jag förtjänar det dessutom.

Sedan när jag kommit hem så åt jag lite och så, klockan var ändå halv sex .. Så jag och älskling körde en runda ner till limhamn, jag solade och han kollade på dem som fiskade :). Sedan körde vi runt i limhamn centrum och letade pizzeria, för jag vra sjukt sugen på panpizza, hittade en pizzeria och där gjorde han en specialare till mig med dubbelbotten, GOTT! Blev precis som en pizzahut pizza, utom det extra krispiga, men det var sjukt gott, och jag behövde bara betala 70 :-, men den var värd 150:- LÄTT!

Körde hem till mig så jag fick packa med mig vad jag skulle ha med till älskling och sen körde vi hit (är hos älskling nu). Duschade och så imorse här :). Men nu ska jag borsta tänderna och fixa det sista..

Smack !

Sa du någonting, bad jag om svar?

Kan ju berätta kort om igår, hade två lektioner, redovisningar på båda!
Så det gick bra, har fått MVG i Projekt och företagande, NICE!

Sen körde jag till banken och satte in hälften av pengarna jag fått av pappa :). Malin följde med vilket var trevligt, älskling också :). Släppte av Malin vid bussen och sedan körde vi hem till älskling. Somnade nästan i hans knä, så vi bestämde oss för att gå upp och ta en powernap som skulle varit på 1 timme och 20 min, istället blev den på 2 timmar och 20 min, SÅ SKÖNT!

Älskling när vi var och grillade på Klagshamn :)
Sedan gjorde jag lite psykologi, genom att läsa de fyra kapitell vi blivit ombedda så jag kan göra analysen. Åt hos honom och sedan körde vi hem till mig och chillade, jag kollade halva psykologi filmen och han kollade på något "humorprogram". Gick och la oss vi elva väl ..


Vaknade halv nio av klockan och bara hade det mysigt, åt, och sedan skulle mamma på möte så hon släppte av Jonas hemma och nu har jag sett andra halvan av filmen "As good as it gets"/"Livet från den ljusa sidan". Så nu tar jag det lite lugnt och ska snart börja skriva ihop den, 15.05 börjar jag skolan idag och det är endast ett prov, eller jaja, vi ska diskutera i ett prov (?). Whatever, vi får ha bok och allt med oss, så det ska väl gå bra!

Annars är psykologin dagens mål idag, så det fixar sig! Ohja, igår lämnade jag tillbaka locktången jag fick i present, eftersom den inte funkade :(. Fick ett presentkort så det är iallafall bra.. Nej ska väl läsa lite andra bloggar och så nu, sedan är det plugg igen!



Smack !

Kvällsfunderingar ..

Jag, precis som "alla andra tjejer", låter väl ibland tankarna flöda. Men det inlägget tänker jag ta en annan kväll, när jag inte förväntar mig att så många ska vara inne och läsa här.

Inatt/ikväll, hade jag tänkt dra hela valsen om studenten.

Kan väl göra en kortsammanfattning av förra veckan bara för att först då ..

Onsdags; Gick i skolan på dagen och på kvällen samlade vi ihop mig, älskling, mås, sandra, jonathan, josefine, kevin, kevins flickvän, henke och henkes kompis martin. Så grillade vi och hade det mysigt på klagshamnsstranden fram tills elva då vi drog och några åt på donken ..

Torsdags: Älskling fyllde 19, var kalas för honom på kvällen, Fifi var också med då. Annars förberedde vi allt för balen ..

Fredag: Ute och letade slips och blommor till balen, hittade allt och sedan blev det håruppsättning, fixning, hemkörning till Jonas dit sandra och jonathan kom, delade på en flaska champagne, drack cider, fotograferades, malin och dennis kom, vi blev körda till balen, välkomstdrink, mat, masssor av vin för älskling, musik var dålig, skulle dra vidare, älskling mådde inte bra, hämtades av malins mamma, blev avsläppta efter vilja strax efter motorvägsavfarten, gick hem till älskling, mojje fotade onyktra Jonas, somnade efter allt ....

Lördag: BAKIS DAG (för Jonas).

Söndag: Solade med Sara på ön, sedan hem till henne och såg psykologifilm, mådde inte bra, körde hem och var riktigt yr, ont i magen och mådde dåligt. Vilade i någon timme. Sökte jobb, hamnade ute i cyberspace ....


Och nu, åter till kvällsfunderingar;

För snart ett år sedan, var jag på Jonas kusin Andrés student. Snart ett år sedan och då tänkte man, fan det är ett år kvar. Jag har ingen aning om vart tiden tagit vägen! Undertiden har jag fördjupat studierna i kurserna och gjort ett helt PA, det känns som om det var två månader sedan man mötte upp André vid småbåtshamnen vid museet. Ett år, helt sinnes. Nu är man riktigt nära de man vill vara det med i klassen och det känns verkligen sjukt att om två veckor är jag ingen gymnasiemänniska längre. Då är jag helt fri!

älskling
Jonas har fått jobb för er som inte visste det, är så glad för hans skull. Tänk att man verkligen har planer tillsammans om resor och andra nöjen, framtidsplaner. Att vi faktiskt pratar om lägenhet, kollar i tidningar och så (jaja, inget överdrivet), men vi gör det iallafall. Att man räknar med varandra i ens tankar om framtiden.

Jag vet inte hur jag varit idag om inte jag varit tillsammans med Jonas. Det har varit vi nu i över tre år, och jag finner ingen orsak till varför eller hur det ens skulle kunna ta slut. Vi har aldrig haft några stora bråk, det finns inga anledningar heller.

Det enda dåliga som kommit ur vårt långa förhållande är att det tar på vänskap. Om det är något jag kunnat ändra (tro mig det är svårt!), hade det varit att vänner och pojkvän skulle tagit lika mycket tid. Men jag hoppas att den dagen kommer då de vänner jag inte avlagt den tid jag borde åt att umgås med dem kommer, och att de också förstår ur ens egen vinkel. Just nu, eller då, låter det som en klen tröst, men när man försätts i samma situation, hoppas jag att de förstår.

Well, dagens första tanke denna tidiga Måndags morgon, hur hade allt sett ut idag om vi inte varit tillsammans? Men ändå vill jag inte veta, för just nu njuter jag bara av att kunna ringa Jonas närsom, och prata om vadsom, hursom.

Jag älskar dig Jonas <3

Fler balbilder!

Alla tre paren.  Fr v. Jonathan, Sandra, Dennis, Malin, jag och Älskling
I älsklings uterum med alla i sällskapet

Sandra och Jonathan
Malins huvud, och Sandra och Jonathan

Älskling och jag
Älskling och jag

Malin och Dennis
Malin, Dennis och Sandra

Malin, Dennis, Jag, Älskling, Sandra och Jonathan!
Alla vi,

Jonas, Sandra och Dennis på Heleneholmsslott
Jonas, Sandra och Dennis

Malin, Jonathan och Jag kunde ju inte vara dåligare ;)
Malin, Jonathan och jag

(förlåt Sandra).     Sedan kom vinet som grädden på moset  och därefter finns det minnesluckor för NÅGON av oss, host Jonas, host..
(sry Sandra!) När vinet kom flödandes i flaska ... BLEV ALLA GLADA?

Tillsist STAPPLADE NÅGON, (på bilden) hem, från motorvägen, ....
Somsagt, när vi gick hem från motorvägsavfarten och någon hade ont i halsen ... Haha, undrar varför ;)

Balbilder på mig och älskling!

Jag oc älskling






Kommer fler lite senare! :)

9.30-17.57

Min dag idag, jag måste tillägga, att så fort jag kommit hem denna veckan PLUGGAT fram tills typ, tolv, precis som idag. Men idag var jag på skolan halv tio och gick därifrån någon minut i sex för då larmas skolan. Är inte det sjukt?

Idag har jag rättat det allra sista på rapporten så imorgon ska det verkligen IN! Och nu det sista jag gjort var att skissa, har gjort så mycket jag kunnat och färgläggningen får jag ta imorgon, eftersom jag inte minns vilket bord vi skulle ha.. Men dock har jag kompenserat med en randig fondvägg. Cool är den!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och kissa, sedan sova, efterlängtade sömn! Blir kanske mer uppdate imorgon, vem vet ;).

Smack !

Ingen är, ingen speciell

Godmorgon!
Nej jag sprudlar inte av energi, men detta blir nog en bra dag, om jag tänker på skolan, har precis gjort färdigt vad jag hunnit i expon. Det sista fixar jag lätt på lektionen. Sedan är det Projekt och Företagande, och där är det bara redovisningen kvar sedan är den kursen klar, så skönt! Efter skolan vill jag sola och handla balklänning, då hade mycket strykts i min kalender :). Har även fått pappa att betala in (jaja, han får pengar av mig) de 550 kronorna för att jag fick låna erikssonsbil vid uppkörningen.

Så det är jättebra! När jag kommer hem senare idag, ska jag fixa det med rapporten så allt med det är klart sedan, så skööönt! :) Nej nu ska jag ta tablett och göra det där sista innan vi kör, för ja, idag övertalade jag mamma att skjussa mig..

Smack !

All day long

i've been doin' nothing and everything!

Jag har gjort, naturen, både uppgift tre och fyra, duktigt!
Expotexten är snart klar, iallafall den långa :).
Sett Gossipgirl och pluggat samtidigt ..
Sett Prisonbreak med älskling, det är såntdär mys som vi har en gång i veckan.

Och för att göra det till extra spännande läsning ikväll, igår tog vi fram massageoljan. Varför masserar man inte varandra oftare? Det är riktigt skönt och det är mysigt med :). Alltså, jag snackar ryggmassage ..

Nej nu ska jag återgå till expo texten, ska bara skriva om jeus statyn nu, sedan tar jag resten imorgonbitti! Eller när jag är hemkommen från skola och allt ... Hoppas ni haft en likafin helg som jag, min har verkligen varit lugn och skön, nästa helg blir bättre för den börjar redan på onsdag!



Smack !

Stoppa dig

Idag har varit en sådär lagom lugnt dag, vid lunch körde jag hem älskling och därefter körde jag och Fifi och handlade en Bratz till henne, jises vilka beslutsproblem hon har! Därefter tog vi oss till hemlig destination och kollade på paket till min älskling. Inte nog med att han fyller 19 på torsdag, utan han jag ju studenten också! Och vi har väl lite sådär sagt att vi inte ska handla för dyra student paket till varandra, men detta vill jag ge honom. Vi har ju sagt att vi vill ta en resa snarast möjligast efter studenten :). Men det är ju beroende på om han får jobb eller inte och när såfall..

Iallafall, sedan körde vi hem, åt grillat, mums! Och sedan dess har jag suttit här, läst bloggar, loggat in på comunities, allt man bara kan! Just för att jag ska ha plugg-ro, har iallafall kollat upp det mesta till naturen, har "bara" lite kvar, samt uppgift tre, och två expo texter, en rapport som ska korrekturrättas osv .. Haha. Det tar aldrig slut! Fast jo, om tre veckor :).

Och denna veckan som kommer, kommer att bli lite tuff. Dock bara tre skoldagar, men så mycket som händer, och som jag ska göra. Vill inte ens skriva upp allt. Och pengar kommer det kosta ... !

Har precis letat upp papperslappen där det står vad jag ska ha till expo texterna, och ska ta upp mobilen nu där bilden finns, så jag kan ha det ur världen. Om 1½ timme ska jag ringa Sara så vi kan redovisa för varandra om olika biotoper, kul va?

Jag och älskling på The Lodge  :) <3


Smack !

Pimp my ride!

Haha, jovars, jag har fått en bil. Igår rättare sagt! Så igår blev det tvättning och städning till tusen nu är det finslipning, såsom ratt pådrag, ska handla ny växel knopp, och växelskydd :) Samt lite filtar och kuddar för att höja mys faktorn!

Jag och äskling har redan börjat planera med min kombi! Haha den är riktigt stor, men det gillar jag ;).


Annars idag, jo, jag är GRYMT trött, ögonen snurrar typ :). Men jag och äskling har kopplat in min fotoram jag fick av honom så den snurrar med bilder brevid mig nu! Fin-fint! Fast jag fick ett utbrott innan. Men det är helt klart PMS. Imorgon ska jag göra massor av saker, mest plugg. Sedan ska jag ta det lugnt. Jag MÅSTE ta det lugnt. Men först lite natur och psykologi liksom. Nej, älskling har legat här och halvsnarkat nu i snart en timme, dax för mig också nu!

(Vi skänker Sara en tanke!)

Smack !

ÖJ!

Godmorgon, eller god förmiddag.

Inatt har jag sovit gott, ... Men det har nog inte lilla Sara plutt, <3.
 
TIll något annat, för att inte överlämna för mycket, bil. Idag ska vi iväg och kolla på en Hyundai (stavning pls?) Atos. Den är jätte fin och knappt körd, men om jag ska ha en helförsäkrning i mitt namn kostar det 19000. Vemfan betalar lika mycket i försäkring som halva bilen är värd? Sinnes! I Pappas namn kostar den 4000. Det är en tiondel.
Ca 15000 får jag själv betala om den är så bra att vi gör affär. Det är mycket pengar. Egentligen inte men när man inte har en enda inkomst förutom 1050 per månad, är det inte hållbart helt enkelt. Men, det vore ju mycket trevligt att ha en bil :).

Annars är det skola vid 12.40 som gäller, ska hämta Sara typ 12.20 :). Om hon vill och kan dvs. :(.

Annars nu på morgonen, ställde klockan på 8.20, har jag pluggat lite psykologi, har som mål att göra färdigt den innan fredag (kanske kan bli en bra fredagsfilm (analys)?). Men det är ju psykiska sjukdommar så det vet man aldrig ...

Nej, det har väl inte hänt så mycket. Igår fyllde Jonas mamma år, så vi åt på bykrogen :). Måste erkänna att magen har börjat svälla lite, men det dör jag inte av :). Känns som om det är dax att gå upp, sätta på VM, och fixa sig så avfärden inte blir framskjuten, ska ju inte ens vara på hela lektionen idag ^^. Well well,

Smack !

Dålig morgonvana på g ...

Ja, jag har alltid varit en morgon människa, okej, jag vaknar fortf. ofantligt tidigt men ordet frukost får mig att vilja spy nu senaste veckan! Antingen är det för att jag är katastrofalt hungrig eller så har jag tappat aptiten, och jag, Veronica och tappa aptiten, hör inte ihop.. Så nu har jag fått mamma att handla solfruktsyoughurt och risifrutti, det är iallafall lätt att få ner! Sen nyttigheten, åt h-vete med den :).

Idag fyllde vår käraste Malin 19 år, så vi grattar henne djupt!
(Samt käraste Sandra som klarade teorin idag!)


Annars idag har vi varit och kollat på tre bilar (!!!). Vilket är nice, alla bilar är ju lite sådär, ena luktade rök, den andra var möglig i baklukan, den sista nu ikväll var HELT sönderrepad på två rutor, inte så kul. Men vi kollar vidare!

Nu hade jag egentligen tänkt jag skulle göra religonsläxa, tills jag youtubade och kom på att jag kan inte sitta och se spökfilmer NU. Då kommer jag inte kunna somna! Haha, jag är lättskrämd ;P. Så nu ska jag läsa lite bloggar och sedan sussa sött, hoppas ni också gör det ...

Smack !

Hemlighet ..

Jonas, din filur. Som inte sagt något.

Idag pratade mina föräldrar med mig, mycket allvarligt. Det är numera dax för mig att ha en egen bil, tycker dom, (och jag!). Så nu hänger jag på blocket istället för facebook osv. Eller, nej det är lite blandat. Men som sagt, de håller ögonen öppna, för min skull och har jag tur får jag en bil :).

Men som jag sa till Jonas, jag vill inte ha HA en bil, det känns som om det blir så mycket, du ha fått moppe, mc, bil vad blir nästa steg? Okej, att vi snackar bil för typ 10', men ändå. Men fan vad bra ändå :D.

Älskling gick för ca en timme sedan och nu har jag kollat alldeles för många bilar. Nicole ringde även för någon timme sedan, trevligt! Synd att man varken hörs eller ses numera .. Men det har ju blivit så, ..

Nej, nu ska jag bädda färdigt det sista av mitt US POLO, och sedan mysa ner mig ordentligt. Fårse vad klockan hamnar på till imorgon, vill baka och duscha måste jag! Men nu kära ni.. gäller sängen!

Smack !

Vinnaren är den förtjusande VERONICA!

Innan ..
Innan :)

Jessie och Carro !
Jessie och Carro


Mia, Sandra och jag


Alla flickor utom jag och Mås ..
Fr v. Cicci, Sandra, Sara, Mia, Mini
Fr h. Malin, Carro, (jag), Jessie, (Mås)

Mås, Jessie och jag !
Mås, Jessie, Jag


Sara, Fifi, Mia, Mini

Sara och Sandra !
Sara och Sandra


Mia skrattar (hoppas jag?), Mini


Veronica



En fin bild på Sandy får avsluta för kvällen för sedan ville inte min kamera leva mer!
RIP batteriet.

TACK ALLIHOPA! 

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Eftersom det gått så många dagar och SÅÅÅ mycket har hänt.
Måste jag ta och gå igenom varje dag, för Din skull.

Onsdags: Jag fyllde arton och hade även teorin 8.20, klarade teorin (och körkortsbilden bev skitful! min "nuvarande är mycket finare). Var riktigt nervös inför teorin, det kan ju gå hursom! Beroende på vilka frågor och hur väl man kan allt. Men jag klarade det med goda marginaler och fick 60 rätt, vilket är bra ;).

Jag blev vuxen under ett dygn den natten..

När jag kom till skolan så hade mina flickor knytit upp arton ballonger på min stol och när jag kom in och satte sjöng alla för mig, ja det blev lite happymoment, så det kom lite tårar, då blav alla rädda att jag inte klarat teori, men det hade jag ju :D. Sedan var jag tvungen att gå med några ballonger fastknytna runt min midja, ..

Mamma hämtade mig och så körde vi hem och åt lite fort, sedan till körskolan, hade en dubbel. Sedan fick jag åka hem och öppna paket, för då förtjänade jag det! Ville inte öppna några på morgonen om jag inte skulle klara teorin främst, men även lektionen. Man ska förtjäna saker! Då var även mormor och älskling där, senare kom Jonas föräldrar på besök :). Jag fick iallafall bäddsettet från US POLO, en stor locktång, fem knivar från Villeroy & Boch, +500 för födelsedagen, +500 för teorin,500 på hemtex, VM cd'n, och ett underbart fint armband och en digital fotoram av älskling. Mycket fint allting, ja jag berättade historien för älskling om "hans" digitala ram ;P. Åt kycklig med klyftpotatis och god glasstårta från lilla glassfabriken.

Torsdag: Upkörningsdagen, men först en uppvärmningslektion, innan var jag bara nervös för teorin men på något vänster blev jag rätt nervös inför uppkörningen helt plötsligt. Uppvärmningslektionen gick perfa precis som alla andra lektioner och "om detta varit uppkörningen hade du klarat den", vilket aldrig är fel att höra :). Och jag klarade självfallet uppkörningen! ;). Tänk att jag klarat två körkort (fyra delmoment sammanlagt) på FÖRSTA försöken, jag är stolt! Ibland är det okej att skryta lite, :).

Kom tillbaka till skolan och alla frågade om jag klarat det och grattade mig igen :). Kändes riktigt bra, tänk att jag inte behövde övningsköra mer!? Mamma kom under lunchen bort med nybakade kanelbullar, vilket uppskattades stort :). Men när jag kom hem räknade pappa ut vad som fanns kvar av de tio' som mamma och pappa skulle betala på körkortet, 2000+, så dom fick jag, och sedan 2000 av mormor :D. På två dagar blev jag 5700 rikare och det är inte fel.

Fredag: Vanlig dag! Äntligen, lugnt och skönt, och kroppen märkte att all spänning och stress släppt relativt. På kvällen träffade älskling och jag Alle och Jessica, dock somnade jag helatiden när vi spelade kort, då var klockan tio. Det var inte snällt, vid halv elva gick vi upp och la oss, då hade dem gått hem. Men det var ju trevligt sålänge det varade!

Lördag: Den sista iordningställningen av lokalen, körde och hämtade Sara vid tolv, så körde vi till mobilia och jag fick handlat tubtop bh, vilket var det sista av outfiten till kvällen och studenten, känns så bra! Sedan körde vi och solade på friskis på ön, sedan släppte jag av henne hemma och jag körde hem. Hjälpte till så gott jag kunde med maten och så, sedan började jag fixa mig och vid 18.50 kom Malin :D.

Och sen droppade alla andra också in och vi åt, öppnade paket och skrattade och pratade. Tack för alla fina paket! :). Lite senare kom killarna och jag hade trevligt iallafall, hoppas alla andra också hade det! När Carro blivit hämtad fortsatte vi att röja undan på borden och sopade golvet ..

Söndag: Vaknade 9, mådde rätt bra, (jaja, jag mår alltid dåligt the-day-after jag varit uppe länge varesig alkohol varit inblandat eller ej, fast lite extra när det har varit med i leken..). Gick ner, åt frukost, och vid tio-elva, gick vi bort och tog det sista av lokalen, var färdiga strax innan tolv. Sedan hem, solade, åt, solade, njöt. Vid tre gick jag och älskling up på mitt rum och skulle vila, vaknade fem ... rikigt trött! Körde honom hem, körde hem, städade undan lite på mitt rum, startade datorn. Tänkte göra läxa men tanken slog mig att jag inte skrivit på FLERA dagar! Så jag var tvungen att rätta till här först. Men om tjugo är det gossipgirl, och jag förtjänar att se det, så vid åtta ska jag göra läxa, nej nu ska jag läsa bloggar och äta glass. Tack för allt fint igår och sällskapet! 

Smack ! 

Flitighets syndrom? -HEJ!

Om det nu finns dessa passar jag nog bra in på alla punkter. Vemfan sitter uppe till nästan tolv och pluggar körkortsteori?

Jag är trött och börjar bli hungrig, vill BUS'a mig, men måste sova gott. Imorgon är det PA-redovisning och natur debatt. Är på humör att få saker ordentligt överstökade, hoppas alla blir nöjda och inser tiden :). Och iallafall ett VG , .. Annars är det tisdag imorgon vilket betyder plugg hela dagen! Onsdag och torsdag ska vi inte ens prata om, antingen är jag på topp humör eller bott humör, hoppas!

På torsdags kväll ska jag och Jonas iallafall iväg på något, hemligt ;P. Antingen kommer jag sitta där med ett smile, eller så gråter jag och har en sak på repeat hela tiden. Men, lev för stunden och nu ska jag sova! Klockan ringer sju imorgon och vid tio-elva ska jag och mamma ut och parkera och backa runt hörn, sedan vid tolv blir det skola fram till halv fem typ.
Hoppas inte ni har det lika stressigt :).

Smack !

A new week

Och denna veckan är inte vilken vecka som helst! Men som om någon hade kunnat glömma det..  ;).

Imorse började jag med att kolla igenom det jag känner mig osäker på, duschade snabbt och kom precis i tid, hade expo, sedan lunch och i slutet av lunchen åkte jag och Cicci till banken och fick lämnat in papper. Så det är bra, sedan blev jag hämtad av mamma och vi körde bort till apoteket, hämtade ut lite som behövdes och sedan körde vi hem, jag åt och nu precis har jag gjort ett prov.

Måste säga att jag känner mig inte flitig nog ändå, och det är synd, för jag kämpar verkligen!

Förresten sov jag fruktansvärt gott inatt! ;D. Nej, kissning och sedan iväg och köra en dubbellektion, efter det, träffa Carro och få pengar och sedan ska jag höra med Henke om hur vi löser det med pengar för honom också , .. :).
Och ja, lite därnågonstanns (som inte finns) ska jag träffa älskling! <3

Smack !

Fisk

Och nej, inte sånn fisk Malin menar, utan fisk-fisk, från havet! Det har det luktat idag :D. Undrar varför ...

Min dag har varit fortsatt flitig! Efter jag skrev här gjorde jag två prov, sedan chillade jag lite, åt och såntdär. Löste pengar med mamma och pappa (det blev ändå rätt dyrt idag). Pratade lite med Sara :). Sedan kom Jonas hit, lämnade av fisk ;), och sedan körde vi hem till honom, betalade hans pappa, renskrev naturen, fixade det sista i powerpoint presentationen. Och slutligen skulle vi, eller jag, se gossipgirl.

Mitt i allt blev vi barn utskickade så vi körde en runda i staden och sedan körde vi hit här, då Mojje och Jonas kollade wipeout och jag städade och la undan rentvätt. Vilket också behövdes göras .. Vid nio körde småpojkarna hem och sedan dess har jag bara slösurfat typ, fast jag har gjort ett prov till, så jag är ändå duktig, och att jag har städat på mitt skrivbord. För av någon anledning bunkrar sig alltid massa viktiga papper från bank, försäkring, medlemskort, kvitton osv sig på skriviset.

Imorgon ringer klockan sju, då ska jag besvara allt jag inte kan (har gjort anteckningar om vad och hur jag menar), så jag kan kolla upp detta och vid åtta ska jag ringa till Eriksson och så ska jag gråta lite i luren om mina prov. Sedan får jag se när jag tar mig till skolan, det handlar om prioritering. Men nu ska jag sova, är riktigt trött. Och för att vara på den säkra sidan tog jag en tablett ikväll, så jag sover gott :). Kanske lugnar den lite med, man kan ju alltid hoppas på det bästa, ha det BRA!

Smack !

Tuff natt!

Inte precis "tuff-tuff", utan en natt med få timmar! Fyra timmars sömn är inte okej.

Jag och Jonas var hos honom igårkväll, dels för att de hade gäster och dels för att det var smart när vi skulle till deutch idag. Vi körde hem Annika och Anders (?) vid ett, sedan ringde klockan vid fem. För kl. sex skulle vi sitta i bilen påväg till tyskland.

Bara det att när jag vaknat, mådde jag riktigt illa, nästan så dåligt att jag tänkte säga att "fan, jag stannar hemma idag". Meen, jag tog ett beslut och det var att "jag säkert bara var hungrig", så vi knallade ner och jag hällde upp ett glas blåbärssoppa, sedan tog jag mina piller, men inte fan blev det bättre. Så jag tog lite kellogs-någonting, och det såg riktigt sörjigt ut, inte mådde jag bättre av det. Men, precis när vi skulle åka släppte det och jag satt fram :).

Somnade i bilen och sedan vaknade jag till några gånger, kom fram till båten, åkte båten, tog en runda på taxfreen och åt en bulle. Mådde bättre :). Sedan var det dax för pengarna att guppa iväg på en annan båt. Men det mesta var ju verkligen till mamma, men jag såg ju till att inte själv gå helt tomhänt därifrån, så det känns bra.

Sedan var det dax att köra hem och ja, denna dagen till detta kan man verkligen säga! Nu ska jag göra ett prov, sedan är det väl rätt lagom att Sara ringer och vid sju är det GG. Kanske gör ett prov efter det eller så sover jag, är grymt trött... Men nu, prov!

Smack !


Vart tog vägen vägen?

Fast i mitt fall hade det blivit något i stil med vart tog dagen vägen?

Idag känner jag att jag varit riktigt flitig! Har gjort både naturen och religonen så gott jag kunnat :). Naturen ska jag bara renskriva så jag själv förstår vad jag skrivit och religonen måste jag se en film om spiritism och skriva lite om den. Annars har jag gjort ett körprov idag med, eller ja, kollat igenom!

Nu ska jag fixa mig lite enkelt på sju min och sedan ska jag hem till fam. Ljung och äta lite med dem och vem det nu var som kom på besök, trevligt!

Smack !

Ojoj-oj-oj-oj-oj!

Mer än fyra dagar sedan jag updaterade!? Whoooot.

En snabbis då :)

Onsdags: skola och sedan min första riktiga körning! Gick bra, ska ta det lugnare bara :).

Torsdags: Valborg, men först skola och PA't skulle skickas in (men det gjorde vi i tisdags!)... Sedan åkte vi töser till Malin där vi satt hela kvällen och till efter tolv, vi såg ingen eld, men vi hade så trevligt ändå :). Tack ;*.

Fredag: Ledig för hela slanten, började med att jag och mamma åkte in till stan så jag fick testat Gina klänningen, inte vackert, så vi körde till plantagen och kollade blommor, sedan rusta och där handlade vi glas, eller plastmuggar .. Sedan hem, fic kse besvikelsen över att något gått fel på Erikssons och att mina körprov på internet inte kommit in, PANIK! Mer än tre dagars plugg går bort! DÅLIGT! Löste det genom att jag får gå igenom alla frågor på de prov jag redan gjort. Gick bort till Mås och Ola på kvällen när dom städade lokalen. Sedan gick vi hem till älskling, hämtade Mojje vid tolv, seda slocknade jag först i bilen och sedan såfort vi la oss ner ...

Lördag: Ja, denna dagen har ju knappt hunnit börja, men jag sitter iallafall och går igenom det tredjeprovet (har typ 14 kvar), sedan ska jag kanske iväg med mamma, annars soooola. För första gången! Sjukt :(.

Så nu ska jag göra färdigt detta provet så jag kan hitta på något sen :).

Smack !

RSS 2.0