All the right things

Jag har ringt samtalet och Söndag kommer att bli spännande. LIte nervös men samtidigt så nyttigt. Synd kanske att det sker så pass sent på året bara. Snart måste jag börja unna mig saker. Saker som sporrar en. Jag har haft väldigt många tankar/belöningar inför denna sommaren. Men ingenting har hänt. Jag lovade mig själv en ny mc hjälm (jag har kört mc 3 ggr detta året!?). Det senaste "lite finare" jag vill ha/köpa är/var en Barbour jacka. Ingen jacka köpt, iförsig för att det inte funnits i rätt storlek och närmre 4.000:- är lite väl saftigt för mig, för en höst jacka dessutom. Men ändå. Det jag minns som jag köpt detta året är mina gympa skor, och den gröna silkesskjortan inför Jonas någontings bröllop. Det är vad jag kan minnas att jag "lagt" något på. Annars är det bara småstrunt. Antar att det bara är att slå hål i saken direkt!



Smack !

Going with the flow..

Hahah, detta är ju galet. Nu måste jag ringa ett samtal. Verkar INTE som om det blir utgång för mig på Lördag. Såfall kommer jag att vara fruktansvärt S-L-I-T-E-N på Söndag, och det verkar inte lämpa sig ordentligt, hahaha...
Jag återkommer!


Smack !

Breakfast

Idag blir det ingen donken frukost. Nu ska jag ner i köket! Senare ska jag prova linnet jag handlade i förra veckan. Nej, magen kurrar..


Smack !

Nakna-kocken... Jonas!

Jag kan inte somna och jag är galet sugen på de pizzabullar jag och älskling gjorde innan idag, muuuuums! Imorgon känner jag för en brakfrukost, med scones, havre/mannagryns gröt och ägg. En powerfrukost! Mumma vad jag är hungrig. Dessutom så bjöd jag ut älskling till nästa lill-lördag. Då ska vi på Gossip och äta. Men tills dess ..

Puh. Antar att jag inte kan somna eftersom vi haft det så lugnt idag också. Älskling slocknade direkt efter han vände sig om, haha, killar! Nej, ska väl göra något nytt försök..


Smack !

Oh, kiss me ..

Tredje dag som älskling är hemma, men detta är mer en piggna till dag. Han sov hela dagen igår också.. Men han börjar kännas piggare nu. Bjöd på frukost från donken imorse, haha. Riktigt romantiskt och ack så dyrt! Det gick på över 100 kr! Men det som jag fick reda på igår.. Ah. Det gör det lätt att det känns lite bättre ;P.

Vi har det så himla mysigt, ligger i sängen och bara kollar på varandra, myser, pussas och kramas. Sånt man bara ser på film .. Älskling var tvungen att lämna mig nu för en liten stund, men han är hemma igen inom tio.


Ska berätta något äckligt jag var med om igår. Har ju stött på en kanin som har pesten... Blind och jag vet inte om den varit döv. Den har varit i vägen och folk har sagt åt mig att slå ihjäl den. Det är något jag inte kan göra. Slå ihjäl ett sött litet stackars djur. Jo, lidande-mässigt borde jag ju det. Men igår hittade jag och Douglas den, den var död. Det hade runnit något från den såg jag på avstånd. Jag trodde det var inälvor och så, som tur var, var det inte det. Operation flytta-död-kanin började. Pga. likstelheten behövde vi två skyfflar, så jag knuffade upp den lilla söta stackars kaninen på Douglas spade. Usch :(. Nu ligger den på gräset och vilar i frid. Det var faktist sorligt ..

Trodde jag skulle drömma något om det inatt, som tur inte. Åh, den såg så fridfull ut, stackars. Hade kunnat gråta en skvätt.


Idag är en slappdag. Skönt. Älskling och jag ska ta tag i hans rum när han kommer hem, det behövs!



Smack !


All the right things

Jag är alltid snabb, snabb att dra förhastade slutsatser, snabb att bestämma mig om något. Så nu känner jag snabbt en bra känsla. Får vi se hur länge detta varar. Förhoppningsvis till samma period nästa år. Jaaaapp bra kan det bli! Om det inte blir så bra, haha, får jag väl komma på något nytt..

Älskling är sjuk idag igen, :( det tråkigaste och jobbigaste är att han inte kan säga direkt vad som känns fel. Så nu bara sover och sover han, hoppas innerligt att det inte är något allvarligt, eftersom han kännt sig dålig så länge, faktist. Men, han är väldigt mysig att kramas och mysas med när han är trött hela tiden ;p. Om man nu får passa på att utnyttja tillfället, sry darlin'.

Ska strax bege mig hemmåt, för här blir minsann inte många barn gjorda. Vill hem och fixa lite grejer. Och ta fram kläder till ikväll. Håller på att försöka lösa kvällen också. Så det blir lugnt och skönt för älskling, man får iallafall göra ett försök, annars vet man inte! Men, han hade faktist sagt att han skulle..

Well well. Nu är det dax att packa ihop mina grejer som ligger över älsklings golv, tillsammans med allt annat crap han inte städat undan. Ja, det ligger allt möjligt framme om jag ska vara ärlig.



Smack !

Goodnight moon

Idag har jag träffat Nicole, hon kom hem till mig så hade jag handlat bullar. Det har blivit många bullar den senaste tiden, men dom är ju så goda! Och frukost sällskap är alltid trevligt, speciellt när det är en person man tänkt mycket på!

Strax innan två körde jag hem henne (det var bådas beslut!) och så hämtade jag älsklingen. Han fick gå från jobb idag, han är sjuk. Så körde vi till hans tandläkare dit han hade tid till 14.15. Strax därefter var han klar, borrad och lagad. Men det är inte så hemskt som det låter.

Körde hem till honom och har varit här hela kvällen, sitter i hans säng nu. Han har varit dålig hela dagen så vi har mest legat i hans säng, så har han sovit. Myst. Jag bjöd honom på tanken att jag ville bjuda honom på mat på lilla torg, men han ville inte. Då är man sjuk! Imorgon stannar han nog också hemma.

Imorgon ska jag iväg med Mia och gå på något klädesparty eller vad det var, haha vi får se. Vi är lite konfunderande över vad vi ska ha på oss.. Iallafall har familjen Ljung fått upp spegeln nere i hallen, skönt! Nu kommer man bli paff när man ser sin spegelbild, men har liksom letat efter den i ca 1 månad och nu helt plötsligt kommer där att vara någon som kollat tillbaka på en.

Innan hände något som jag stod emot, duktigt Vivi, men jag har "retats" resten av kvällen. Why? Förstår inte varför det blir så. Wellwell, time will tell.

När Nicole berättade en sak idag slog det mig att det bara var ca 6 månader sen. Jag vet inte hur jag ser tillbaka på det, med ilska eller ledsamhet. Jag vet iallafall bara att jag är galet tacksam för min älskling. En bärande pelare när resten av palatset föll. <3


Med det avslutar jag kvällens skrivning, antar att det är dax att krypa ner på riktigt brevids honom, min bästa.

Ah, nu kom jag just på att det är Måndag, hoppas det inte är stjärnklart ute.. :(




Smack !

I even did my hair for you

Har två samtal jag måste ringa, ett till älsklings farmor Gisa, och ett annat som inte är lika kul, lite pinsamt faktist. Fast ja, man är ju mänsklig, tråkigt nog. Håller på och plockar av de gamla smutsiga sängkläderna, sen ska jag rinag samtal och hoppa in i duschen och bli lika fräsch som min kommande nybäddade säng! Sen är det dax att agera taxi :). Nej tid att brassa på med ordentlig musik och sen gör det som skas!



Smack !

Kom och hjälp mig ..

Nene, så smaskigt är det inte, även om det kanske borde varit det, haha. Jag var stark igår.. Men herregud, jag känner direkt av ett glas vin! Efter två glas började jag få minskad känsel i fingertoppar och läppar. Det blev nästan ett helt tredje glas och jag vet vilken temperatur det smakar bäst i.

Nu ropar de nerifrån att de handlat bullar (åt mig endast?). Helt underbart, jag är riktigt törstig och ordentligt hunrig. Ja, kan ju berätta om skandalen att orginal max jr inte existerar. En supreme finns det nu, med majonäs och bacon. Majonäsen kunde dom ju skippat och slängt på lite max dressing ist! Fullknökt på Max.

Tack tjejer för igår, myyyycket kul! Men jag trodde helt ärligt jag skulle kunna somna hos Sara, inte för att det var tråkigt, neeerå, lone time no see = lots of talkning! Men kombinationen super trött, ingen mat och vin på det, ja det hör man ju själv utan en ekvation hur kroppen ställer in sig på sleepmode. Och på Slagt hade jag och Mini speeddating, haha. Sen tog hon ju ut mig där alla couples stod och "ta-in-på-hotell-så-vi-slipper-vända-oss-om-och-typ-kräka". Mini, hade du någon hemlig mening med det eller?

Idag ska jag köra Gisa, det är den enda planen jag har, änsålänge. Jo också ska jag duscha någongång och tvätta av sminket. Gjorde konstigt nog aldrig det igår? Sen ska jag hämta äääälskling ikväll. Mysigt! Det får nog bli en påse popcorn på det, fan vad det var gott igår?!

Nej, -BULLAR!



Smack !

Are you in?

Aw. Igår somnade jag såfort jag la mig i sängen, jag däckade. Vaknade kvart över sju imorse, kunde inte tro det.. Älskling, jag står ut med mycket med dina jäkla väckarklocka, men när det är helg... Snälla!  Somnade om och vaknade av att min telefon ringde, jag somnar aldrig med telefonen på, man måste få vila någongång, men efter älskling kaaanske skulle höra av sig igårkväll.. Det var iallafall älskling som ringde, så vi hade ett långt samtal om allt som händer på vår seperata helg.

Idag regnar det, jag hoppas att det fortsätter att ösa hela dagen!!!! Och jag är seriös! Ah, DMI säger att det ska sluta innan tolv. Jävla skit! Tänk om vädert för en gångsskull hade varit som man vill!?

Om några minuter så ska jag ta ut mammas bröd från ungnen, sen funderar jag på att åka till svedala outlet. Och sen en runda till H&M på mobilia. Men det lär vara knökat med folk för alla har fått sin lön. Suck. Är inte det det jobbigaste som finns? När folk får pengar på kontot ska det direkt iväg och handlas upp. Inom två veckor -max tre, är pengarna slut, vilket gör att när nästa lön kommer så måste man iväg och panik-handla allt som man inte kunnat handla den senaste veckan för man varit pank. Tacka vet jag att man spar. Så man kan handla precis när man vill. Nästanpå vad man vill..

Det är så mycket härligare känsla när man köpt någt gräsligt dyrt och man vet att man verkligen unnar sig något.. DET är en bra shopping känsla. Istället för att handla allt möjligt tingeltangel var och varranan dag. Tur alla människor har egna val :). Det märks att jag bara vill betala bilen va?

Igår fick jag de sista pengarna av mormor för bilen. Inte för att jag behöver dem, utan hon tycker att eftersom hon lovat mig de, så skulle jag få allt.

Har ont i min nacke, måste sovit konstigt inatt, eller tagit ut mig på något knasigt sätt igår.

Kan berätta att igårkväll kändes det som om jag var huvudrolls innehavaren i en skräckfilm, jag vågar inte skriva för mycket här, you never know about the internet. Men det var upplyst i en gräsligt mörk miljö med helljuset. Väntade bara på att någon skulle stänga dörren och stänga av lamporna. Då hade jag definitivt gråtit!

Snart är det dax att lägga vinet på kylning.. Ikväll blir en bra kväll!

Vad gör vi här?

Ikväll körde jag till mcdonalds. Handlade en Flurry och i kön så skrapade jag min trisslott. Precis som jag kunde tänka mig, denna Fredag var piss. Fick min flurry och ställde mig på parkeringen. Tystnad, underbart. Bilen brevid, som står lagom skumt (precis som jag) kör efter ett tag. Bara två minuter senare kommer det en annan bil. En fräsig VW. Ut går en kille som tar upp mobilen/iphonen och jag ser att han har lurar i öronen. Tar upp en cigg. Men undertiden som han gör allt detta ställer han sig och lutar sig på sidan av bilen. Sidan mot mig. Lagom uttittad, eh ja.

Vad gör han där? Haha undra om han tänker detsamma om mig. Det måste ju helt ärligt se jävligt desperat ut att en Fredagkväll kl. 21.00, sitta ensam i bilen utanför McDonalds och äta glass. Riktigt desperat. Åter till killen. Han liknar någon, en blandning mellan tre personer ungefär. Väntar han på någon? Efter drygt 10 minuter kör jag därifrån.


Hem. Slänger av mig kläderna och nu sitter jag här. Ihopp om att hitta på något bättre. Men jag är för slut, för seg. Jag orkar inte ens gå in i duschen. Men jag vet att min kropp behöver det. En varm och sedan en kall dusch. Imorgon kan bara bli en bättre dag.

Nu ska jag in i duschen iallafall. Och komma ut ren och fin och varm och lägga mig i sängen. Det blir nog både tv'n och ett playstation spel som får göra mig sälle.



Smack !


Ahhh

Varför har saker alltid en tendens att gå emot en? Kan man dra tillbaka tiden ett halvår? Vill JAG det? Både ja och nej. Varför gör jag saker och ting så komplicerat och jobbigt för mig själv? När man alltid ska vara andra tillmötes.

Denna dagen sabbar sig ordentligt och jag vill lägga mig ner under täcket och vakna upp nästa år.

Are you callin' me darlin'?

Funderar på om jag ska ta en runda till H&M idag, de hade lite fina underkläder. Men samtidigt känns det så onödigt. Det är bara för att jag ska fördriva tiden på något sätt... Mjaja.

Har bokat in skånedjurpark Söndagen den 3 okt med Nicole idag iallafall! Nu på Söndag så ska jag köra Gisa till Operan. Ja. Det är väl det. Haha. På Tisdag ska jag på något event med Mia. Det är så dagarna ser ut. Imorgon ska jag hem till Sara så ska vi ut sen är det tänkt. Fårse hur jag ska komma hem bara. Men det löser sig säkert. Annars får jag i "värsta" fall ringa Mehdi.

Ah, nu gör jag många grejer samtidigt! Har iallafall fått iväg två grejer som jag tänkt på. Nu har jag bara mitt eget, heh. Ah, massor saker fixade, jättebra!

Har en gräslig träninsgvärk i vaderna, wtf har jag gjort?

Hade gräsligt svårt att somna inatt. Sängen var tom och kall. Och detta var första natten ... Men detta går fint. Well. Snart är det dax för andra omgången frukost igen tror jag.



Smack !

Talk to me

Det är kallt. Men datorn är varm och skön. Kom hem för en stund sen, åt äppelkaka med vaniljglass. Sen gjorde mamma och jag nachos i ugnen, muuums. Funderar på att snart gå och lägga mig, vill bara kolla resorna först, kanske lite mer. Men det verkar gå segt idag. Fb går segt. Och där har jag direktlänkarna.. Fortsätter i mitt rum uppe. Kommer nog snarka fort idag..


Smack !


Only one word

-Problemlösare, that's me!






Älskling, varför åker du idag för? Jag har iallafall gott om planer utan dig! Ha-ha ..



Smack !


Inatt sover jag ensam.

Igår var nästan på en heldag med Carro, jag handlade bullar med till henne på morgonen (halv tio) och så hade vi en frukostträff. Sen kollade vi resor... Hittade tre stycken potentionella destinationer/hotell. Så, nu ska vi bara se hur priset tar sig på dem. Det som är skit som jag kom på idag, är att det är svårt att prata i telefon (tänk från mitt håll) utomlands. Ja, den biten vet jag inte hur länge den håller på. Har dessutom frått en förfrågan om den 14 Oktober, så tyyyypiskt! Måste fixa det. Vet inte hur. Ah.

Sen körde vi till mobilia, handlade läsk, körde till homwzone, och slutligen hem till Carro igen. Där tog vi en runda med Zingo och sen begav jag mig hem. Alltså, hem till älskling.. Åt några potatisar sen körde vi in till stan, gick ett varv runt lillatorg och hamnade slutligen på max. Välförtjänta av en gooood burgare. påvägen hem till älskling stannade vi inom maxi och handlade riskakor. Alltså, jag hatade det förut. Bara lukten då... euw. Men nu, helt okej gott :P.

Ah, nu blev jag sugen på andra omgången frukost. Rostemackor med oboy.. Alltså inte oboy på, utan som dricka. Mums. Idag ska jag dessutom gå på pillerna igen. Skönt, så man slipper vara ett vrak.

Funderar undertiden om jag ska göra lite vettiga saker idag. Men jag funderar vidare.. Heh.



Smack !

W

Inatt hoppas jag att jag kan sova gott. Utan massor av stökiga drömmar.
Ah, drömmar som klyddar till det i hjärnan.

Nu ska jag gå ut, älskling hämtar upp mig så vi kan ha vår bil här. Vi sover hos mig inatt, skönt. Tror det kan göra gott även för mina drömmar. Nej, det är dax..



Smack !


"Du har ju hela helgen på dig"

Det var längesedan sen jag uppdaterade, så detta lär bli ett mega inlägg. Hah.

Vänta, för det första, ingen har väl missat valet?


I Fredags så var det iallafall 20 års firning av Mås. Började kaos med att min skjuss körde ifrån mig. Tog mig till älskling, lämnade bilen där, blev hämtad av Gummsi en timme senare. Helt underbart snällt! Till Mås, vin, gott vin (!), en cider. Någon timme där med tjejsnack. Mot HIPP, dans och liite mer dans. Älskling hämtade upp mig, och en annan tjej, ah namn? Släppte henne vid tåget. McDonalds, nattamat. Ah, gott! Hem till älskling och slocknade kvickt. Eh, glömde att mitt hår blev BRA! Platt med volym i bottnen!

Lördag. Burlöv, bytade strumpbyxorna jag köpte i Fredags, aaah så ljusa! Handlade bikinitrosa från H&M, 10:-. Sen var jag snäll, blev snällt bemött tillslut. Hem och duschade. Håret fick självtorka, bra mycket bra! Gjorde någon lock bara för att jämna ut det hela, super snyggt. Minns inte vad jag hade på mig, jo mina gröna byxor och svart topp. Matchade med gucci skärp och väska. Mot Skanör för 4 rätters, som blev 5+. Helt otroligt mysigt. Stängde av alla telefoner och bara njöt med älskling. Vi måste göra så fler gånger. Allting släppte och det var så mysigt. Tre timmar tog det iallafall.

Är man hungrig eller har lätt att bli ska man inte läsa detta kommande stycket.
Det hela började med att Nemo kom ut och hälsade vid vårt bord, frågade om det var okej att de gjorde ihop en meny till oss, med extra. Sen fick vi in en aptitretare, en nypotatist med gräddfil och löjrom, hackad gräslök och rödlök. Sen fick vi in vår första förrätt, toastskagen på frisésallad. Myycket gott. Andra förrätten, pilgrimsmussla med kronärtskoks (det är jag inte helt säker på..)-pure med bondbönor. Så gott! Sen blev det dax för huvudrätten, oxfilé (sa Jonas..) med potatispure smaksatt med bacon. Kantareller på en bädd av haricoverts och vita sparris. Rödvinssås och kryddsmör. Och det som vi smakade på först av allt. Det låg en liten rund bit på en av köttbitarna, såg ut som rått kött ungefär, en halv cm hög. Smakade inget speciellt, men det var väldigt "fett", det la sig som en hinna i hela munnen. Så när tallrikarna blev hämtade av Nemo var vi ju tvugna att fråga vad det var. vi hade aldrig kunnat gissa oss fram, det var benmärg. Alltså det som finns innuti skelettet. Väldigt speciellt.. Sen fick vi ha en liten paus, sen var det dax för ostbricka. En ost från skåne, två från spanien, en get och en ko. Skåneosten smakade bäst. Till detta fick vi en vaniljsmakande tomatsalsa med hemmagjort knäckebröd. Till efterrätt sen så blev det chokladkaka med kolasås, kokosglass och en äpplekompott med tageteskrydda, ja tagetes är en blomma. Men allting var så himla gott, och hela upplevelsen är så mysig. Man behöver sånthär oftare, man själv och förhållandet. Tack Nemo och Micke för en minnsevärd kväll!

Vi var hemma vid tio, stentrötta och fruktansvärt mätta! Bäddade rent och bara la oss och mös i sängen, upp och ner. Älskling tyckte vi skulle gå och borsta tänderna för ögonen trillade snart ihop.. Sagt och gjort, tänderna borstade och sen sussade vi sött.

Söndag var en speciell dag. kom iform tidigare än vanligt. Men i överlag var det absolut en bra dag! Var hemma 9, bytade om och sen tog vi oss till älskling, slappade lite till valvakan och sen blev det sängen med ytterligare valvaka. Somnade innan resulatet kom, så imorse när jag vaknade, kvart över sju... Så satte jag på tv'n och där var det ingen som sa direkt ******** VANN! Så det blev text-tv. Ja, fyra år, så får vi se hur det går dessa fyra åren. Kan blir spännande med SD i alltet.

Jaja. Egentligen skulle jag och älskling frukost-dejtat, men hans frukost blev kortare än planerat. Men jag har inga problem med att ligga här i sängen en stund till, hehe. Påtal om vårt förhållande. Eller ja. Jo ändå. I Fredags tror jag det var, så frågade han mig vad jag önskade mig i julklapp.. Hallå, det är inte nes oktober än?! Jag har inte ens hunnit få den tanken! la upp förslaget att det är mycket trevligare om vi hittar på något istället.. Så vi pratade lite om Ystad's spa. Vi får se.. Nej nu ska jag slappa vidare. Detta var dagens ansträning, hehe..


Smack !


Avhugget.

Haha, jag pallar inte. Grannarnas uppkoppling är kass (men jag är ändå lite tacksam). Självklart när jag skrivit klart om alles går det inte att ladda upp och allting försvinner. Just my luck!

Håret är bra. Antingen volym i knoppen eller i toppen ikväll. Jag vet inte än. Inte mer än att det är dax att bege mig nu.


Smack !

Försökte att nå dig igår

Igår var verkligen en tråkig dag. Jag gjorde inte något vettigt. Inte mer än att jag duschade och tog bort stygnen. Hela dagen var jag som en zombie, vid datorn. Så tråkigt. Men när ingen annan är "ledig", och man inte pallar ta sig någonstans. Vad är hoppet för en då?

Hittade lite grejer jag vill beställa från Nelly. Jag, beställa? Ja, det verkar inte bättre än så. Ett halsband, en transparent blus och eventuellt en nice t-shirt.

Jag har typ bestämt mig nu med håret. Eller jag vet hur jag vill ha det, men så "kort" passar jag inte i. Mitt hår nu är gräsligt långt. Såg det igår. Plattade nämnligen till det litegrann. Gud. Det ska av några cm imorgon kan jag lova. Funderar på att köpa schampo och inpackning/balsam då också. Men notan lär såfall hamna på fyrsiffrigt, det kommer kännas galet.

Igår lurade Jonas mig. Fast det var inte så att jag blev glad precis. Verkligen inte, det var taskigt. Så han hade väldigt dåligt samvete när han kom hem, det kunde han gott, och jag utnyttjade läget. Det blev väldigt mycket mer kli/mys på ryggen än vad det brukar bli. Jag brukar alltid tänka att jag ska ge igen. Men det är svårt, älskling, varför är det alltid jag som blir sur? Blir du aldrig besviken på mig?


Har ätit en ordentlig frukost hos älskling nu för en stund sedan. Finns ingen direkt att bege mig hem för (sålänge batteriet håller sig på datorn). Så det är rätt mysigt att bara ligga här och slappa. Idag ska jag använda gamla bettan iallafall. Hon behöver bränsle och det är ju inte så kul. Men det måste göras. 300:-.


Smack !

Madness

Är det galet att köpa ett halsband för 180:- + frakt? Ja. Det är det nog. Jag får se. Återkommer.



Smack ! 



My heart stops when you look at me,

Jag har några saker jag tänkt länge på att jag ska göra. Om jag lägger upp de här kanske det puschar mig att genomföra dem.


-Ringa och boka tid hos en gyn. jag måste ta reda på vad det är för knuta som gör ont i tid och otid. Jag behöver p-piller också..

-Lämna in min externa hårddisk för spegling om det nu är möjligt, eller att rädda vad som räddas kan..

-Betala bilen!!!  Och fixa framrutan (stenskott).

Kom för ca. en timme sedan hem från tandläkaren, ingen inflammation vad dom sa, men det gjorde lite ont när dem tog stygnen just där.. Jaja. Stygnen är borta, jag har en krater i munnen och jag slipper skölja varje dag med colosorynlydyn eller vad det heter.. Tänker nog bara göra det lite frivilligt, så jag slipper borsta där alltför mycket.

Funderar på om jag ska göra en ordentlig runda idag. Massa flugor i en. Köra in till stan, höra med företag om det går att rädda bilderna på ex. hårddisken och sen köra förbi ett ställe där de förhoppningsvis kan fixa framrutan.


Det snackas politik i huset. Jag är lite sådär kring hur jag ska rösta..



Smack !

Why oh why?

VARFÖR? Varför blir det såhär? Det är så jäkla typiskt. Ah, nu gick det inte.






Smack !

Morgonstund med guld i mun ..

Inatt har jag haft konstiga drömmar. Snea drömmar. Snetändningar. Jaja, jag tror jag har mina aningar varför. Delvis var jag lite nervig att försova mig inför imorse. Besiktningen. Bilen är i strålande skick, alltså helt normalt skick. Inte någonting. Lättans att vi vill köpa bilen, för det är fortfarande inte betald. Eller några papper skrivna.

Efter besiktningen så körde jag och handlade bullar, pappa också, handlade bullar till mig och Mallan som kom på frukost besök. Så vi hade en mysig och lugn frukoststund med guld i mun. Innan tolv så bestämde vi att jag var tvungen att ta henne på en tur i vår fina bil, så vi tog en tripp till mobilia. Hittade fina isbitskuber. Som jag letat efter länge. 79:-. Så onödigt, men somsagt jag ha kollat på de länge och det var halva priset. Så de hade kostat 149:-. Sen rusade klockan iväg och det var dax för oss att komma tillbaka till verkligeheten. Men det blev en bra start på dagen.

Har en lugn stund här nu, så jag passade på att ringa frisören, Fredag kl. 11.30, helt perfekt! Funderar lite på hur kort jag vill att det ska vara.. Har klippt mig "för kort" en gång. Det vill jag inte göra om. Och igår älskade jag min längd, innan idag likaså. Saken är att det växer ju ut ändå ... jag får se. Back to life.


Smack !

Fniss

Idag har allting gått väldigt bra, rättare sagt, jag har gjort en del bra saker. Saker som gör att hjärtat känns lättare. Saker börjar lösa sig även för fröken Borg.

I Fredags, hör och häpna. Hämtade vi VÅR bil, älsklings och min bil. Jag inledde helgen med att äta hemmagjord sushi som mamma och pappa gjort. Det var så gott! Pappa och jag hämtade min och älsklings bil från älskling. Vi tog ut mitt bilbatteri från min egen bil, Skodan, och tog av det för laddning. Sen åt vi gooooooood sushi, hela familjen, vi ett och samma bord. Så mysigt. Sen slappade vi i en kvart, innan jag och pappa gick ut och lagade däcket på nya bilen, självklart hade det fastnat en skruv som höllt på att göra punka på däcket.. Så det hjälpte pappa mig med. Sen hämtade jag älskling och Henke i stan, körde en packad Henke hem medans älskling och jag fortsatte mot Jonas.

Minns inte vad vi gjorde Lördag-dag. Ah, på morgonen, KLOCKAN NIO, spelade jag, pappa, Mia och Chrille badminton i en timme. Förstå träningsvärken!! Jo, sen städade vi bilen, invändigt. Så fin blev den. Eftermiddagen var lat, så lat att älskling fixade bort fula dekaler från bilen. På kvällen fick jag ett kort men dock, utbrott. Haha, trött och insåg att klockan tickade på. Och jag var fruktansvärt sugen på lösgodis. Coop -stängt. Maxi -öppet. Tacka gudarna för det.. Handlade nästan ett kilo lösviktgodis, så mycket har jag nog aldrig handlat. Chips, dippa, rubbet! Hem till älskling, duschade och sen ner framför tv'n med chips-påsen.. 

Söndag, igår, ingenting planerat.. Det var skönt. Igår fastslog min fasa dock. Det måste vara en inflammation där tanden suttit. Det är två knutor som inte är speciellt behagliga, på varsin sida om ett av stygnen. Bättre än så är det inte.

Imorgon ska jag besiktiga bilen (bokade tid idag) och på Onsdag ska jag ta bort stygnen. Jag har fortfarande inte kommit till skott med att boka klipptid, så eftersom denna dagen verkar bli en riktigt bra dag så ska jag försöka ta tag i det också. Och så ska jag ringa Petter. Puh. Visst låter det som om det är ordning i mitt liv?


Smack !
 

jagharingenfantasiförnyarubrikerhelatiden

Idag gör det nästan ont i hela nederkäken, precis i fästena, vid kinderna, upp mot öronen. Om man biter ihop tänderna jättehårt, och håller så i några sekunder, så släpper man sen, så känner man "eftervärken", så känns det ungefär. Och tänderna bredvid gör ont. Eller inte ont, men det känns att dem är lite rubbade..

Ikväll ska vi äta sushi, hemmagjord! Hoppas jag kan äta... Hoppas inte det kommer wasabi i hålet och hoppas inte soyan gör ont. Hoppas inte att ris eller rå fisk fastnar. Hah.

Idag har jag ätit två rostemackor till frukost. Och ett glas blåbärssoppa. Snart ska jag klä på mig och ta tag i denna dagen. En Fredag. Härligt! Funderar på att ringa och boka klipptid idag, inte till idag, nej nej, men till nästa vecka. Fårse.

Inte piggar regnet upp, men tja, det är bara till att stå ut. Idag ska jag ha joggingbyxor, härligt.



Smack !

I'm in that corner..

För tillfället sitter jag och pysslar åt andra. Lagom trevligt. När jag blir stor ska jag inte vara jobbig. Ta tag i mina saker själv. (Påminn mig inte att jag någonsin skrivit så?).

Idag har jag lite mer ont i tänderna brevid, det trycker och spänner ungefär. Så det känns som om jag har ständig huvudvärk, och det är jag inte van vid. Är fortfarande rädd att mat osv ska fastna i hålet som lämnades kvar. Om mindre än en vecka ska stygnen tas bort. Det är alltså ett gigantiskt hål.

Nu ska jag fortsätta med vad jag håller på med, sen ska jag nog vila lite..


Smack !

073-11-skjut-dig-själva

Inatt sov jag så jääkla gott. Satt nere med resten av familjen och kollade klart på fotbollen. Efter att jag badat. Åt en youghurt, tror "aldrig" jag ätit något så gott, jag var riktigt hungrig. Så när jag insett att det gick bra så åt jag lite till ... Mums! Gick upp och la mig och slocknade direkt. Vaknade inte ens av att älskling kom hem inatt, utan jag märkte av honom när jag la mig bakom och kramde om honom. OCH att jag låg på kinden, alltså den kinden som dom dragit ut tanden från. Idag har jag inte tagit en enda värktablett och det känns inte heller som om jag kommer behöva det. Skönt!

Igår tog jag en värktablett för barn mellan 25-40 kg (nej, där är jag inte), vid kanke... två någongång. Sen tog jag en likadan på kvällen innan jag hoppade i badet.

Idag har jag haft finbesök av självade Caroline, mysigt! Så vi satt bara och snackade ett tag. Jag åt källarfranska till frukost, kan inte/vågar inte tugga något, så fick svälja småbitar hela. Men det gick finfint. Strax efter 11 begav hon sig.

Jag har fortf. inte bokat klipptid. Kommande veckor blir inte som jag tänkt mig. Inte alls lika lugna. Det är grejer varje dag.. Bara det gör mig stressad.. Att allting ska bli bra, perfekt är nästan omöjligt nämnligen.

Nu tänkte jag ta mig iväg och handla tvättmedel och läsk, funny.. Men desto mer nu, desto mindre sen. Trodde jag och älskling skulle ha en myskväll idag. Känns som om vi inte träffats på länge, bara han och jag. Men han ska iväg med Petter, den jäklen.. Jag ska iallafall ta det lugnt!


Smack !

Dracula?

Jag har varit klistrig av blod på läpparna, men bedövningen har släppt och jag har åter känsel i munnen, underbart. Även om jag känner att det inte känns underbart på själva stället. Jag vågar inte känna med tungan. Jag har inte öppnat munnen och kollat heller. Det enda jag ätit idag är tre rostade mackor, så jag är så jävla hunrig. Men jag vet inte hur jag ska kunna få i mig någon mat, och att borsta tänderna sen, no way! Jag smakar fortfarande blod..

Tog ett varmt bad när jag kommit hem, så jag är sådär lagom mysigt varm. Sitter med mina duntofflor på också, ännu mysigare. Nu ska jag ner och hämta en youghurt, jag måste äta något. är så jääääkla sugen på en toast från mcdonalds, eller fler rostmackor, men det har jag inte en aning om hur det skulle gå till......

Älskling är och vaktar matchen, men han kommer hit sen, åh. Mys.


Smack !

Jag lever.

Tanden är borta, eller inte borta, men utanför min mun. Det första tandläkaren sa när han kollade var att den eventuellt satt fast i käkbenet, det är inte bra. Men tanden var ute på mindre än en minuts bändande. Men själva förberedandet med bedövning osv tar ju sin lilla tid.. Fick en extra bedövnings spruta, för det kändes lite när de började bända, så då fick vi vänta lite till sen.

Det som jag skrev, att tanen kan trilla ner, gissa en gång vart den var påväg så fort den lossnat, ner i halsen! Fick klämma åt och spotta upp den, haha. Känner mig som en hamster nu. Var bedövad från hakan till ögat ungefär. Det börjar släppa nu, har fortfarande ingen känsel i halva tungan och kinden.

Tanden var gigantisk, och lutade "innåt" mot tungan, men det är skönt att den är borta nu, hoppas bara det läker fint och att inget smuts täkner leta sig ner i hålet. Det var en stor rot.. Och eftersom jag hade överlappande hud så blev det två eller tre stygn. Det blöder fortfarande en del..

Funderar på om jag ska ta en värktablett eller inte, har inte mycket känsel i halsen, så det är obehagligt att svälja. Men jag är ändå glad att den är borta, och att det gick så bra som det gjorde!


På tal om bra saker så hämtar älskling bilen idag! Den är inte betald än, men nu helt plötsligt vill de bli av med den.. Jaja, vi vill ju bara köpa den så det gör inte oss något.

Fick ett helt papper med text efter borttagandet med saker man inte ska göra, saker som man ska göra och råd. Ingen fysisk aktivitet första dygnet. Då kan det komma efterblödningar. Yeah. Får nog ha lite hjälp idag..


Nej, nu ska jag lägga mig och vila lite till, så skönt...



Smack !

Önska mig lycka till ..

Om mindre än en timme är jag hos tandläkaren, då är det dax. Jag ska dit ensam har jag bestämt. Vad ska mamma göra där som gör det bättre för mig? Nej, det är bara att ruska upp sig. Förhoppningsvis så känner jag lika mycket som förra gången, ingenting, förutom att man hör hur det knakar i tanden, det är lite läskigt. Men annars så är det väl en liknande operation. De skär upp huden, sätter en form kring tanden som trycker åt lite, bänder upp den med något verktyg. Alltså, det är verkligen bänder upp den, där är det läskiga. Tanden kan trilla ner i halsen på en.. Hoppas att det inte är så många sugar osv. som behövs, det får jag jätte mycket kväljningar av. Sen syr de väl ihopa hålet hoppas jag. Om det nu blir ett lika stort hål som förra gången, men eftersom tanden är lite "nere" fortf. så tror jag att det blir så. Undrar om jag får tanden i en skttkista igen, we'll see.

Sen ska jag vila lite och senare är det bara på'et igen. Dock gillar jag inte ensamheten. Men det varar förhoppningsvis inte så himla länge..

Nu ska jag ner och äta, kommer nog inte ha så mycket lust för det senare.. Om 45 minuter, iih!



Smack !

Det blir precis vad vi gör det till

Suck, är så seg i kroppen. Har inte ens ringt och bokat klipptid..

Har nog inte gjort något vettigt idag. Kl. 14 begav jag mig från älskling, bara det tyder på hur seg jag är.

Snart är det dax att börja laga mat, skönt det, så tankarna kan lägga sig.


Smack !

HOPE

I några dagar har jag gått och undrat på svar. Eller svar och svar. Nej Jonas har inte friat .. (;


Idag är mitt hår lockigt. Så idag kan jag inte klippa mig, men jag kan ju boka tid iallafall. Så det ska göras, lite senare.. Hehe.

Imorgon går tydligen inte att fixa, det blir bara att stå ut, med en slemmig mun. Och antagligen värktabletter. Jag får vara ett stöd fastän det kanske är jag som behöver ett stöd. Det får gå helt enkelt. Det är ju bara en Tisdag..

Mamma och Pappa lånar min mc idag och tar en runda. Det är bra, för den har knappt rullat något i år.

Vad hoppigt det känns idag.


Smack !

It's a beautiful day!

I Fredags så fick jag ett fett myggbett i pannan, tillråga på att det kliar har det nu lyckats komma en finne brevdi/under myggbettet, så det är dubbeltrubbel. Visst, myggbettet är det som tar över pannan. Sedan så har jag lyckats få en finne under underläppen, ingen botox här inte. Haha.

Helgen är snart över, men det behöver den inte för min del, denna dagen är hääärlig. H Ä R L I G! Det är sol och jag har nästan inga måsten. Jag måste tanka och jag måste handla schampo, det är mina enda idag typ. NiceNiceNice.

Nu vet jag även, kollade precis nämnligen, hur "lång/kort" håret ska bli. Det ska vara vid bröstet, så ca 5 cm ska bort.

Malin kommer hit om kanske, en timme eller något.. Det blir bra, så får hon följa med mig när jag ska tanka, sen köpa schampo, gooood. Nej. Nu ska jag hitta på något vettigare.


Smack !

Alla jobbiga tankar är över, nästan ..

Ingenting försvinner för alltid, men måååånga saker har idag löst sig, riktigt riktigt bra. Jag är glad att jag har dig älskling, tidigt i uttan!

Jag vaknade halv fem, lagom nervös. Jag har varit vaken sedan dess och detta känns som om det är första gången jag sitter ner idag, känner att det kommer att bli svårt att gå ut till bilen.

Något som jag funderat på i några dagar är ifall jag ska klippa mig, ska rådfråga med Jonas, det är ju trotsallt han som står ut med mig mest. Det är jättefint att ha långt hår, men .. We'll se. Såfall bokas det tid på Måndag.

Jaja. Vissa andra "sagda" saker ekar. Påminnelser emellanåt. Jag vet inte om de är bra eller dåliga. Nu ska jag bege mig hem, duscha och bli riktigt nice.


Smack !

I väntan på vaddå?

Rakt ut? Hur tacklar man det?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Har inte så mycket att uttrycka här. Var på konstigt humör igår, vet ju varför, helgen och såntdär sätter sina spår. Suck suck suck.

Nu har jag suttit här med denna blanka sidan uppe ovanligt länge och det kommer inte något.



Smack !

Tankar

Om helgen och om allt möjligt som snurrat idag. Det kommer de att fortsätta göra. De värsta tankarna försvinner efter helgen. Jag har nog aldrig längtat så efter att en helg ska ta slut. Den har inte ens börjat..

Förväntade mig kanske något ord. Men det är samma medicin. Det funkar väl bäst så. Så är det. Japp.

Ätit två cheesare idag, känner mig sugen på nachos.. Mm, får se om någon pallar, haha. Jag orkar inte. Är trött, riktigt trött. Har precis kommit hem nästan och bara bytt om. Ska snart lägga in rentvätten och sen ska jag ner och bara mysa. Imorgon är en ny dag, en dag närmre helgen som jag vill ska vara över.. Imorgon kväll är det mat/efterrätt hos Gisa, älsklings farmor. Gullig hon är som ringer Jonas för att höra om jag är nötallergiker. Älsklings släkt är härlig, känner mig så hemma med dem, underbart.


Smack !

Ett tidsfördriv




Det är det enda som gör att jag känner som jag gör. Suck.





Mardrömmar

Vaknade imorse av att älskling pussade på mig. Mysigt. Vaknade 07.09 av att jag grät, storgrät i sömnen och tårarna rann även när jag vaknade. Jag hade en sjuk dröm. Igår så fick Fifi sitt bekräftelsemail att hon kommit med i en dansgrupp. I slutet av mailet så stod det att dem skulle ha dansuppvisning.

Måste varit därför som jag drömde att vi var på ett uppträde av något slag. Mitt under försetällningen (nu är detta drömmen alltså), hoppas massor av katter och kaniner fram från alla kanter, sidor och vrår. De hör ihop med föreställningen. När förställningen är slut får alla gå och leta reda på sina djur, tydligen var Sofie, vår katt med. Jag kunde verkligen inte hitta henne. Vi blev tillsagda att inte gå runt och leta, då förställningen skulle fortsätta. Men undertiden som jag letade så hittade jag massor av döda kaninen och ibland även några katter. Sofie var död. Jag var 100% säker, men det sista som lämnar en är hoppet.

I en annan del av drömmen så är jag mellan min och Mås gård, jag hör hur en motorcykel bränner gummi och tillslut kommer det en kille som kör som f-a-n. Mitt mellan gårdarna! Jag blev fly förbannad och försökte stoppa personen. Tillslut stannar han och jag ser att det är Alex. Ger honom en fet utskällning, han lyssnar inte, jag hotar med att ringa polisen om han inte slutar. Han slutar inte. Jag ringer polisen men hinner bara presentera mig förrens jag ångrar mig. Tackar för deras hjälp och lägger på. Men eftersom jag har presenterat mig så hade de mitt namn. Så de ringde upp hemma hos oss och mamma och pappa bad de att skicka en patrull. VARFÖR drömmer man sånthär?

När jag väl vaknat kom den riktiga mardrömmen. Jag vill verkligen bara att denna helgen ska vara över. VERKLIGEN att helgen ska vara över.


Smack !

Laddar

Igår så var det någon form av möte på platsen där jag befann mig. Jag blev rädd när jag hörde datum och planeringen som skulle flyttas. Så jag har tom. drömt om det inatt. Vart tvungen att kolla det på nätet det första jag gjorde när jag väl vaknat och startat datorn, puuuh. Såg datumet och det funkar strålande. Idag hade jag tänkt ta itu med lite tråkiga papper som ligger och väntar på att bli fixade med. Vissa saker är inte kul, det bara måste göras. Har även ett samtal och något mail att få iväg. Sen ska jag posta massor med grejer..

Igår var en stressig dag, ingenting verkade klaffa rent tidsmässigt. Störigt.. Så kvällen blev STRESS. Men det gick bra och såfort jag kommit hem till älskling duschat och kollade på FpF, lugnade jag ner mig. Även om tankarna kring datum snurrade...

Idag ska jag snabbt hemom bara innan jag ska fixa med papperna. Funderar bara på vart jag ska parkera?! Får inte stå på min egen plats, för den ska målas (med streck), vår vändzon håller på att asfalteras och då återstår bara parkeringar som inte är anpassade för att man ska springa hem och bara byta kläder. SUCK!

Så det är därför som jag fortfarande sitter i älsklings säng i sovkläder. Men det är mysigt. Bara det sättet som vi vaknar på när hans klockor ringer, det är mysigt (hoppas inte Jonas läser detta), fast, älskling, det är jäääkligt skönt att somna om också. Dock är det tråkigt att vakna upp en andra gång, ensam.. Då kurrar jag in mig i täcket och kramar om det istället :). Imorse la han en kudde brevid mig som skulle "simulera honom".

Nej, frukosten ligger där nere på bordet, halvätet.. Ställde mig på älsklingsvåg imorse igen, tänkte att, vafan igår krängde jag när jag kom hem till honom. Ja, jag väger 2 hg mer, haha. Nej, nu skaaa jag ner och äta opp!



Smack !

RSS 2.0