Hoj och iväg!

Igår var vi över på andra sidan, andra sidan sundet alltså. Där åt vi spätta, kollade i affärer och handlade billig (?) spiritus. Vivi fick t.o.m. en flaska. Men det måste ha varit för att jag betalade hem 3000:- i förrgår. Det är ju helt sinnes. Ja det är det. Iallafall, sen tog vi båten hem till "tryggare marker" (alltså SWE). Badade i Helsingborg, eller jag badade inte helt. Bara upp till rumpan doppades i vatten. Sen körde vi hem, jag körde hem. Slappade lite, jag och Fifi satte upp tältet, blåste upp luftmadrassen, bäddade och sen kom älskling! Så inatt tältade jag, Fifi och älskling. Haha, mysigt! Så mys att vi kanske gör om det inatt.

Jag har precis sms'at Mini om dagens planer som faktist ska bli av, har jag bestämt! Well well. Så nu väntar jag på sms svar. Ska göra mig klar nu, så vi kan komma iväg snart! :D och packa badväskan..... ;)


Smack !

Today is a sunny day!

Goooodmorgon, idag är nästan första helt lediga dagen. men jag måste erkänna att det är svårt att lägga ner allt. Redan vid halv nio satt jag med datorn i knäet och delade in folk i lag. Hallå?! Det är ju skadat, jag borde sova!! Ska ringa och göra en beställning nu snart, och sen ska jag maila Karin. Sen är jag klar. Klar klar klar!

Hm, ska ringa Mini för att kolla över dagens planer.. ;)


Smack !

Rabbit?

Lördags var den arbetandes dag. Därefter blev det hammarspark med Mini och älskling. Vi kom ju såpass sent så hälften eller mer av alla stånd hade hunnit stänga... Käkade en bit panpizza och efter ett varv på tivolit begav vi oss mot stortorget för en burgare, pommes och smält ost dipp. Stackars min kropp, vilken misshandel. Hahahah!

Igår var en hääärlig dag på stranden, där vi slappade i tre timmar med kanelgifflar, melon och bad. Så härligt! Mini och jag var ute en lååååång stund i vattnet, trippandes på tårna, haha. Så härligt! Och så RÖD Jonas blev när vi kom hem, hahahah. Fast jag har sett honom rödare faktist, men han envisades innan vi gick hemifrån att INTE ha solskydd, nej då får man skylla sig själv. Han är röd från topp till tå! Själv blev jag bränd på bröstet, baksida ben/rumpa och rygg. Precis som om det är en merit. Det är det verkligen inte. Men jag fortsatte att sola/bad även när vi kommit hem till älskling. Försökte även lära mig hjula. Jag menar hur svårt kan det vara...? Men nej, jag är ingen naturbegåvning helt enkelt. Kvällen spenderades hos älskling, fram tills halv nio, då kände vi att nu finns det väl ingen chans längre att det blir akutellt för ett förhör eller vad det var tänkt. Jag hoppas verkligen att det löser sig och inte blir en förstor grej. Igår skedde det en groda om man säger så.

Idag ska jag ut en liten stund för att fixa lite. Har en liten grupp, sådär att ta hand om. Har även ett kundmöte innan. Så jag har lite att ta tag i. Ska även skicka iväg en beställningslista och själv göra en beställning. Sen tänkte jag fixa lite kläder och få dem tryckta, men jag får se hur klockan väljer att leka med mig.. Och solen är nog en vän jag ska hålla mig ifrån. Iallafall överkroppen!


Smack !

Har bara en sak att säga ..

Jag är inte bakis, men det hade varit skönt att inte behöva göra vissa grejer idag. JAG ÄR JÄKLIGT TRÖTT. Men inom fem så ska jag bege mig typ. Då ska det tankas. Ja, igår var det midsommar och idag är det midsommar dagen. Fyfan vad jag och Jonas fick dricks igår, men det är en annan historia..

Smack !

YES!

Yesyesyes! Mina semesterersättnings pengar kom denna månaden, yes! Förbättrade min ekonomi kan jag få ta och berätta! Jaja, det handlade om 1300:- men det är iallafall en inkomst.. På tal om inkomster..


Smack !

My last day, almost!

AHHH. Idag är sista dagen med något som ringer. Ahhhhhhhhh! På Lördag är Dagen med stort jäkla D! Sen ska jag ha siesta, länge... Fast, egentligen är det efter Måndag då det blri en snabbis ;P. Så jag har lite saker att fixa idag känner jag. Men det får vila lite, så ska jag ner och äta frukost, mamma och Fifi har varit hos tandläkaren så de handlade bullar med sig, mums.

Kan berätta om Fifis inflammation. Usch, vi såg att hon hade två stora knutor i munnen brevid en tand, ungefär stora som två ärtor. Och vi såg att de var fyllda med var.. Urk. Vi såg dessa på Fredagskväll, och om det nu skulle vara något allvarligt ville vi inte ta hål på dessa här hemma och behöva vänta en hel helg med eventuell smärta. Så i Måndags/Tisdags (?) var hon hos tandläkaren och han hade sagt direkt nästan att det var inflammation i hela tanden. Så de hade dragit ut hennes tand (en mjölktand) och där var, massor av var och blod. Stackars lilla sötnos... Men nu måste trycket och äckelpäcklet försvunnit..


Nu har jag svarat på mailen som låg och väntade på mig. Ska strax ta tag i lite betalningar. Och även få lite kontakt förhoppningsvis! Och beställa "hem" lite saker. Känns som detta kommer blir en lagom perfekt dag! Fast jag vill bara ut och lägga mig i solen egentligen.. ;)

Igår var Mini och jag på dejt förresten ju! Jag hämtade upp henne, vi körde till Orvars och handlade mat med oss, körde till parken och åt där. Sen körde vi till Davidhallstorg och parkerade. Strosade i stan och hämtade ut våra biljetter och vid kvart i nio satt vi och väntade på att få komma in i biosalongen. Filmen varade till halv tolv, omg. Och kallt var det i salongen, och vi satt i shorts! Sen släppte jag av Mini hemma efter en mysig kväll.. Körde hem till Jonas, där han sussade sött, och det tog inte så lång tid för mig heller att somna. Och vakna imorse ville man ju knappt..



Smack !

Det är så att man undrar över sig själv...

... Att varför i hela friden sitter jag i bikini överdel när jag inte ens kommer kunna komma ut i solen i bikini idag?! Haha, åhhh... Väntar mig en rejäl blåsning när som, men ärlighet varar längst fick jag som råd av pappa. Det är svårt sånthär, men det är först till kvarn, alltså den första som kan bestämma sig..... Suck, man vill göra allt så bra. Men jag gjorde det iallafall väldigt bra för den personen som fick.

Dagens planer är inte roligare än att det behövs köpas läsk i stora lass. Och tankas. Och alltsammans väger jäkligt mycket, så jag vet inte i vilket ände jag ska börja, för lastar jag allt det i min bil kommer den inte att leva länge om man säger så.. Och klockan är snart halv tolv så det är väl likabra att snart börja fixa saker. Skulle verkligen behöva betala två räkningar också, på roliga typ 3500:-. Nej inte SÅ kul. Okejdå, det blir ca 3300:-, men sen är det avgifter för man betalar via Forex eller vart jag nu tänker betala..

Ah.. Nu måste jag verkligen ta tag i saker!!! Typ börja med att klä på mig...



Smack !

Now I don't have to reach for the sky no more, because I've already been there..

Jag är klistrig i håret från gårdagens bravader. Älskling fick i 20 års present att åka luftballong och det var tänkt att han skulle göra det med la familia, men han ville så gärna ha med mig.... Aw, älskling. Så vi lyfte från tallriken igår och flög till lockarp. Så vackert och fint och lugnt och allt det är! Så avslutet på ballongfärden var att vi blev "döpta" (första flygningen) med champagne.. Lagom mysigt såhär dagen efter. Åh, ska snart dra på mig bikinin och ta med mig datorn ner så jag kan få lite solljus :). Ska nog först se till att få inskickat min lönerapport från förrrrrra månaden.. Åh. Nu är det en helt vanlig vecka. Det blir många dagar denna veckan. 13 stycken faktist, fast vad konstigt att kalendern "bara" har sju...


Smack !

Can I have it like that?

Igår var vi hos Katrin och hade det jätte trevligt och mysigt, grillade och hade oss. Fast, jag var inte mycket mer delaktig i grillningen än när det skulle ätas upp! Åh, allting var så gott!

Men idag då? Jag och älskling hamnade i stan med mamma och Fifi. Efter ett tags promenerande och butiksspanande så satt vi plötsligt på Jensens och åt mat. Efter Jensens begav vi oss hem, och det är alltså här vi är nu. Funderar på att lägga mig brevid älskling och bara mysa/sova lite. För om mindre än två timmar måste vi köra till typ Lund för ballongflygning!

Åh, jag är så himla sugen på mjukglass eller Sundborn punch...



Smack !

Ja, jag vet!


- Du har tagit en bokning klockan sju på morgonen!
- Ja, jag vet.. Och de har enligt de själv sagt att de ska vara på banan kvart över sex!

Och nu pratar vi en lördagmorgon alltså! Hahaha, så underhållande detta är!

Så bara glöm dina problem och gör ditt hjärta till en sten





.. är det svårt jag då tar du två ..







Men ingen är där, när jag vänder mig om..

Inatt har jag sovit gott, ända tills jag vaknade klockan sex, tvingade mig att somna om för att efter 35 minuter tvinga mig att vakna. Vakna? Nej, det gjorde jag inte förrens jag satt i bilen hemkörd av älskling och när jag skulle somna så gick det inte. Vid åtta lyckades jag lura mig själv och vid nio var det dax att tvångs vakna, -igen. Då hade jag varit med om mardrömmar som tog tid att släppa. Stressiga drömmar. Efter klockan fyra idag så är det vila. Runt tre ska jag fixa lite ärenden.

Inatt har det kliat på min kropp, hela min kropp. Jag låg ute i solen hela dagen igår, undantag mellan kl. 12-13 och de gånger jag gått in för att svara på mail eller pratat i telefon i anslutning till datorn. Igår fick jag knappt någon färg men jag tror det är bra att mjukstarta min kropp utan oljor och utan färgbekämpning.

Varför har det varit så fint väder hela veckan utom idag? Kommer molnen att spricka upp? Tänk om kroppen kan få lite sol idag också.. Hoppas kan man ju.

Igår var en härlig kväll, förutom tystnaden. Det blev tripp till Ystad för wienerbröd och fanta. Kaffe för dom som är vuxna. Fifi hoppade och stutsade i havet, det var tolv grader.


Smack !

Living my life in heaven ..

Det är en totalt oförståelig LYX att ligga i trädgården och sola och samtidigt så jobbar jag, tror ingen i hela världen kan ha det så bra som jag.. Och jag tror ingen av mina grannar fattar att jag jobbar... Hahah! För en gångs skull så fick man tga

Ikväll är det bestämt tacos hos Sara och imorgon kväll har jag och fam. borg (Jonas ska med men han vet inget än) bestämt att vi ska till Ystad och äta wienerbröd, vi ska ta med oss badkläder också om det är så fint väder som det är idag, jag njuter till fullo......

Nej nu ska jag återgå till total avslappning i dagens stekheta sol (hur f-n ska det gå när vi är på Rhodos i typ 35+). Jaja det kom precis ett samtal, men det gör inget för då smälter jag inte bort ... ;)


Smack ! 

Underbar kväll med Carro

Hade det riktigt mysigt jag och Carro igår, en riktig LEDIG dag! Började med att jag hämtade upp henne, så körde vi direkt in till stan, Lilla glassfabriken, skam att hon inte ätit där innan, så bjöd hon mig på glass (whaat?), hon blev illa tvungen att äta kulglass så hon fick smaka på min supergoda mjukglass med choklad strössel. Thumb up!

Efter glassen så körde vi till Bo01, gick bort till den mysiga trappan och solen var definitivt vår vän! Rakt i ansiktet, skarpt, men åh så härligt. Sen gick vi bort till E ungefär och där vände vi tillbaka, träffade André på vägen så vi stannade en liten stund, sen så fortsatte vi bort mot bilen, körde hem till Carro och när vi väl kom hem till henne så var klockan ungefär halv nio, så vi tog en promenix med Zingo, ute i deras grönområden, trevligt. När vi gick tillbaka så hade vi en till pratstund och när klockan var strax efter halv tio lämnade jag hennes gata.. Hem till älskling för fyra marabou bitar (varför har jag fortfarande pms sug efter chocklad?)

Nej, nu ska jag packa ihop så ska vi köra till Ikea hela familjen och äta frukost, vi har det för bra!



Smack !

j-a-p-p---

Fick inte tag på Martin, sms'ade, och nu för någon minut sedan så ringde han upp och tänker komma ut, guuud så skönt det känns! Nu ska jag äta min mat som jag precis värmde där nere och slappa lite framför tv'n, sen ska jag ge mig i bukt med att göra pannbiffar! Märks det att det är bra humör idag eller? :D

Jag är stark, men blir bara starkare.

Stora tyngder som vilat på mina axlar, oro över att lämna saker i det skick det varit, det har med jobb att göra kan jag berätta. Men saker blir beställda antagligen i skrivande stund och sen så hoppas jag att Martin har tid att komma ner idag, det hade löst så mycket bekymmer också. Jag vet inte om jag gjort bort mig, bromsvajer, haha det finns inte ens. Tur att jag inte ringde till Helsingborg.

Igår röjde jag bort den gigantiska högen med rentvättade kläder, idag tog jag tag i skrivbordet. Jag som är så "pedantisk" av mig, har inte riktigt haft tid till varken det eller bacillskräck. Numera kan jag äta mat direkt efter jag tagit i pengar. Men det är endast när jag jobbar, för då kan jag få berätta att är det bara pengar man tagit i ska man vara glad. Bensin, smuts och svettiga hjälmhuvor, uh.

Förhoppningsvis blir jag "tömd" denna veckan också (örk, det lät riktigt äckligt!), men det har inget med kroppen alls att göra! Så kan jag få en underskrift i utbyte :). Tycker det är så kul med mitt lilla kontor här på rummet, haha. Lagom ball.

Igår såg jag någonstanns tacobrödspizza, så det är jag gräsligt sugen på! Och Kellogs K.. Nej nu ska jag rota i skåpen där nere, det är det som är så farligt att bara sitta här.... I enjoy it! Har jag föresten berättat att vi fyllt i allt vi vill ha från taxfree'n? Mmmm, så gott! Bara massa (livsfarliga) godsaker, haha..


Smack !

öh.

Ibland får man tuppjuck. Att ringa prick klockan nio på morgonen för att vara osäker för att vikten tynger ner. Typ suck? Hur orkar vissa. Imorse vid sex när jag vaknade av kylan i rummet och den fina solen där ute (inga moln) så bestämde jag mig för att sola idag. Men neeej, 08.50 är det tjockt med moln när jag vaknar.....

Nu ska jag ner och äta frukost iallafall. Hoppas någon röst kommer lite tillbaka.



Smack !

... AM?

Har precis ätit rostemackor med aprikosmarmelad. Har tvättat min bikini, det känns verkligen ledighet!! Nu ska jag fixa ihopa lite mail, så jag har ännu mindre att göra senare så jag förhoppningsvis kan få sola lite... :)


Smack !

Another Monday...

Ja, det har intre riktigt funnits tid till att sitta här och uppdatera de senaste dagarna, senast jag skrev var väl i Fredags innan jobb och innan studentfest? Det var mycket trevligt iallafall! Lördagen gick också åt jobb och senare så blev det Barcelona och Max-burgare. Igår var det jobb och sen på kvällen/natten hämtade jag och älskling, pappa och hans kusin från Kiss konserten. Sen slocknade vi gott efter vi kommit hem.

Idag har jag lite blandade planer. Vill tvätta min bikini så jag kan komma ut och sola lite sen. Sen ska jag fixa lite med mail och fixa en beställning. Sen ikväll ska jag hämta ut mina pengar från lokalen och lämna tillbaka nyckeln. Måste försöka fixa med mitt trådlösa comviq också.. Stör mig så in i satan för att det inte vill funka = jag är fast här hemma!!!

Nu vill jag ner och äta frukost, är så jäkla hunrig. Men det har inte riktigt funnits tid till att käka än..


Smack !

Medans ugnen blir varm

Kan jag hålla till här lite. Hehe. Idag är det reeeeegn igen! Vilken tur att jag låtit mina regnkläder vara kvar på jobb, så det blir ingen bättring på brännan idag precis. Ska strax kolla DMI och se hur dagen blir.. Igår var det först jobb och sedan Gummsis studentfest, mycket trevligt! :D. Så glad och så söt, senare droppade även de andra tjejerna in och de minst lika söta, man blir lite avis på detta student-tagandet, fina klänningar och allt! Ikväll har vi vår sista student att gå på, skönt så kvällarna blir lite mer avslappnade, fast nästa vecka är jag nästan heeelt ledig. Tänk på att jag skrev nästan.

Så imorgon kväll tror jag att det står mys på schemat, om inte flickorna hade någon plan, det verkade så nu när jag tänker efter.. Ikväll blir det eventuell utgång, men med detta vädert och jobb jobb och jobb så känns det kanske inte 100 %'igt motiverande. Ett stort kexchoklad däremot... Eller Marabou digistive eller maraou med luftbubblor. Det är kanske inte så svårt att lista ut vart jag är..

Inatt drömde jag föresten sjuka drömmar. Ah, så trött! Men så mysigt vi sov inatt. Fönstert var precis lagom öppet så det var lite friskt i rummet och varmt och skönt under täcket. Hade lättans skunnat somna om älskling varit här. Men nu tror jag allt att ugnen är varm och det är dax att sluta skriva strunt, snart blir det frukost kära vänner.


Smack !

blah blah blah

Ah. Jag vet inte hur läget är. Men just nu är det iallafall lugnt. Jaja. Jag får väl berätta om det händer något. Rättaresagt, händer det som inte får hända så kommer det att märkas iallafall. Sålänge berättar jag inget.

Fick rusa iväg till frisören imorse, skulle vara där tio, och om man känner mig så vet man vad som händer för min del klockan nio varje morgon, typ. Så det blev hurry-curry! Hann iallafall och känner att håret är härligt nyklippt. Fick något tips också som jag ska tillvara på. Känner att av vind, väder och längden så har det en tendens att bli lite torrt i topparna, frisörskan tyckte inte alls mitt hår var speciellt slitet.. Minns inte när det var senast jag klippte mig, och jag hittar alltid kluvna hårtoppar, speciellt i det sommar blekta. Well well.

Sen körde jag till mobilia för att se om de hade min bikini underdel, det hade dom, men självklart inte i rätt storlek. Så, antingen får jag väl gå ner några kilon till (vilket inte är något alternativ) eller så får jag gå upp några kilon till som inte heller känns speciellt aktuellt. Eller så får jag gå utan bikini underdel och det kommer vara "sexysexy" om något.

Sen körde jag till jägers och köpte student present till Gummsi, vi ska dit ikväll :). Och inte förrens jag kom hem så kom jag på att mitt hår inte är så rent som det kanske skulle varit för studentfest, så jag intalar mig själv att det är bra att vi inte ska gå ut (det är inte planerat så, än !?). Imorgon är det Chrilles student och det är den sista, vi köpte paket till den igår.

Jaja, nu ska jag snart börja fixa lite mat inför dagen, köpte baguette bröd igår, så ska väl fixa ihop en GO baguette att ta med mig till jobb. Sista bokningen är vid stängning, så jag hoppas det går smidigt sen. Men det gör det nog.


Smack !

Hur kan man vara så blåögd?

Jag trodde vi hade lämnat detta stadiet. Nu kommer hoten men det finns ingen medicin i bilden. Det finns alltid andra sätt, men varför kommer vi ingenstans? Nu kommer jag ha frågeställningar i huvudet ända tills något nytt händer, och då kommer det bara vara ännu fler. Imorgon är det tre veckor sedan vi var på besök för att prata. Prata om en händelse som inte är normal och det är fortfarande samma bakomliggande problem som rörs upp nu när allting är i farten igen.



Tjooohooo

VAD JAG ÄR TRÖTT! Och inte gör vädert det bättre, nejdå. Idag har vi två bokningar, Andreas hjälper till så det kommer gå bra.

Igår var det studenter för fulla muggar, Alle gick ut strax efter fem där även Robin gick i samma klass, två flugor i en smäll, varför är det inte så oftare? Sen körde vi hem till älskling en stund innan vi tog oss bort till fam. Nyman. Efter ett tag så dök även älskling, Andre och Alleballe upp! Mat och hela faderuttan. Vid tio/halv elva blev vi körda till Robins studentfest, snackade och dansade lite, strax efter tolv begav vi oss därifrån. Hade man inte haft jobb idag, hade vi stannat mycket längre.. Riktigt trevligt, men det är så svårt att fatta, förra året var det VI som tog studenten!? Förra ÅRET. Åh, det är nästan svårt att förstå vart det året tagit vägen, vad som hänt under tiden nu när man håller på att bli vuxen.

Jag fick jobb på LookMedia, jobbade rätt mycket, fick ut min bästa lön när jag åkte på en fyra dagars tripp till DK, bodde på ett superfint hotell (hotellfrukost i 2 timmar in my heart), mindre och mindre jobb när det blev kallare. Jag och älskling reste också någonstanns där. Fast det var precis efter vi hämtat våra betyg i skolan, så fick jag gå lite tidigare så vi skulle hinna med vårt plan. Åh, så härligt. Arbetsförmedlingen, arbetsförmedlingen och arbetsförmedlingen. Vart på Academedia utan framgång. Älskling fick utskick om att Gokarten sökte personal, både banpersonal och någon som ville ha lite mer ansvar.. Telefon samtal, möten, och titta vad jag sysslar med nu! Jag trivs bättre än fisken i vattnet och det ÄR tillfälligheter som gör att man hamnar på vissa platser.

Ah, klockan är halv tio och jag livsfilosoferar. Jag har faktist andra saker att göra, men jag brukar hålla det till tio, för då är det lite säkrare. Så nu ska jag fortsätta lite smått här.


Smack !

Ärenden....

Har lite småsaker som ska fixas idag, men jag är peppad som... så det är lugnt att jag ska göra lite smått nu, förstår inte varför jag låter just denna timmen gå till spillo dock, lika bra att jag beger mig nu så jag hinner :).


Smaaaack !

Under dina ögonlock, fladdrar drömmarna förbi ..

Igår i bilen kom FF, Kent's FF. Det var som att bli kär på nytt. Då lovade jag mig själv att lyssna på Kent såfort jag satt vid datorn. Nu sitter jag vid datorn och tanken slog mig. Jag vill bara lyssna på alla låtar, nu nu nu. Jag ryser.

I'm a writer

Igår kväll satte älskling och jag upp mitt mygg/spindel-nät. Så vi skulle kunna sova med fönstert heelt öppet och ha det svalt och skönt i rummet. kl. 06.00 vaknar jag av att det PISS regnar ute, då är mitt fönster helt öppet...  Så det var bara att inte gilla läget och stänga det, undertiden så såg jag att vi haft ström avbrott för min klocka bara blinkade och den ringer inte om man inte ställer om den till normal. Alltså för att inte älskling skulle försova sig till jobb. Sen gick jag och la mig igen, så trött... Sov till 08.50, hade gärna sovit längre... Är lite tilltäppt i snoken, men annars inga större problem. Hälsenan är lite öm, då jag blev påkörd av vår kundvagn igår.

Idag försöker jag få tag på Malin till presenten. Och klippning står fortf gärna på schemat, vet inte hur jag ska finna tid bara!? Sitter och skriver ner ett häfte nästintill. Och jag måste skicka in papper för lönen på LookMedia, det skulle varit inne för några dagar sedan, skäms men har inte haft tid, hoppas verkligen jag får den lönen ändå! Det behöver jag. Nej nu ska jag återgå till mitt bokskrivande som kommer läsas av 60 pers ungefär, de kommer att följa den som en bibel (I hope).


Smack !


.. to 2!

P-U-H! Jag och mamma har mega shoppat, för att vara oss idag. Allt från fönsterputs till födelsedagsväska. Mycket trevligt helt enkelt. Jag fick tag på en jätte söt klänning för 80:-, dock är den typ 3 storlekar för stor, jag har inte testat den än, hoppas att den är lite i storleken och att det är lätt att sy in den lite i sidorna. En vit, lite lagom "bas" fast lite snyggare, samt en riktig marin randig bas. Det var kläderna. Sen ett lakan, lite små plojs som behövs. På tal om det ska jag ner och äta en skål med coco pops och sen ska jag nog försöka fästa lite tyg i mitt fönster som blir mygg/spindel nät.

På tal om något helt annat. Förstår inte folk vad telefontid betyder? Om man har en telefon avstängd under helgen, och man klargör det, hur kan de förvänta sig att man ska återkomma mitt i helgen då? Folk är allt underliga.

Nej som sagt, coco pops...



Smack !

Shopping 06.00 to...

Uh, jag är lite trött, efter 6 timmars sömn inatt, men idag ska jag och mamma till Ullared!

Igår efter jobb stack jag direkt till Malin, där det var grillat för fulla muggar! Så jag fick käkat lite, så gott(!), sen spelade vi "med andra ord" och det är fortf. så jäkla bra. Älskling och jag är ett bra team, det har vi förstått från början ;). Vid tolv drog vi oss, trötta som sniglar.. Men det kan inte hjälpas att man är nästan lika trött idag, jag känner tom för att köra första biten/rundan. Mamma och jag skulle egentligen ställt våra klockor på 06.30, men vi båda verkade komma upp strax efter 06.15, så jag tänkte ge som förslag att vi åker ännu tidigare.

Har städat undan kläder på mitt rum och är lite i valet och kvalet om vad jag ska ha på mig idag 1 bekvämt i bilen, 2 svalt, 3 shopping anpassat. Funderar på short, men vill inte precis gå runt och frysa heller.. Wellwell.


Smack !

08.44

Gomorron go morron!

Nej sådär pigg är jag nog inte... Jag vaknade vid sju och har inte kunnat somna om sedan dess, så jag har kollat lite på tv och slappat lite på fejjan. Men snart finns det inte mer att göra. Ska kolla mailen och sen är det väl frulle och hemfärd för min del. Berättade ju om dagens plan på att leta bikini, måste ev. köpa en bläckpatron också? Jaja.. Idag är det fint väder. Men jag brände mig verkligen igår på jobb. Blev helt rödprickig på hela benen och armarna var jag redan röda på innan jag ens började jobba. Så hur mycket solande (mer än på banan) vet jag faktiskt inte om det blir. Ikväll ska vi nog hem till Mallan, så det blir mys. Nej nu ska jag sysselsätta mig på annat håll, tjing.



Smack !

Kräftan Vivi

Nej inte riktigt, men gud så vaaaaaaarmt det är i solen!! Jag handlade bullar med mig imorse när jag körde hem från älskling, var hemma lagom till nio :). Så hade vi en riktigt mysig frukost utomhus, vi alla utom Fifi. Sen gick jag in och bytade om till bikini, så har varit ute i solen en bra stund. Redan igår var jag röd på armarna så efter en liten stund ute idag så var jag röd igen, årets första användning av solskydd, hehe, jaja solskydsfaktor 6! Jobbade i shorts och t-shirt till klockan åtta igår, häärligt! Tänker självklart jobba i det idag också!

Tänker snart bege mig, ska strax starta min telefon så får vi se hur det blir. För tillfället så är jag i skuggan, svalt och skönt, även i bikini. Börjar man inte i god tid så kommer man ångra sig när halva sommaren har gått, så folk som är i min närhet får för tillfället acceptera mina kritvita ben.

Ikväll får jag trevligt besök förhoppningsvis iallafall! Det kommer bli en chill dag, men ändå rätt rejält att göra om jag får säga det själv och gissa lite. Strax så ska jag spela in nytt telefonsvar, för det behövs. Återkommer eventuellt imorgon, då ska jag nog ut och leta upp bikini, fan, denna sommaren är och kommer bli så jävla rätt!


Smack !

Svenneba...

Idag mina vänner, idag! Idag har min mamma fått jobb! Jag tror detta kommer ändra på mycket här hemma och jag är verkligen såå glad för hennes skull! Bara det att hon slipper de som vi alla fruktar (jag nämner inte vad men ni vet nog vad jag menar..). Så egentligen sitter jag här i bikini, men vi pratar om lunch ute för att fira.. Men jag har hört att det kokas ägg här nere... Och frukost är heelt okej med mig!

Jag vaknade med älsklings klocka imorse igen, kunde inte somna om så jag låg och slö tittade på tv tills klockan blev halv nio, då slängde jag in mig själv i duschen. Så jag är faktist rätt fräsch för tillfället.


Igår var mycket utmanande, det var helt sinnes! Det verkade som att älskling blev nöjd iallafall och vi andra fick nog också trycka på våra gränser. Fick inga bilder från aktiviteten uppe i träden just, vågade inte riktigt ha med kameran där, men jag kan lätt tänka mig att göra det igen! Och då LOVAR jag att kameran är med upp i trädtopparna! När vi var klara så grillade vi korv och Malin hade fixat efterrätten, muffins! Mums vad gott. Alltihop var skithäftigt och jag hoppas jag själv övervunnit min höjdrädsla (det räcker att jag ställer mig på en pall och inte kan hålla i mig i något), för där uppe där vi gick igår, helt sinnes!

Well well.. Nu har jag fått i mig ett ägg, svarat på mail, ringt de samtal jag skullat, så nu ska jag ut och sola en stund! Av all (host) sol som jag fick igår var jag röd på armarna sen, häärligt!


Smack !

Jag vill.... inte....

Har legat ute i solen i mer än en timme nu, så härligt, man känner tom hur det bränner! Önskar att jag inte behövt köpa tråkig korv och åka ner och jobba. Kroppen lapar solen .... Men det är nog dax att sticka ner till konsum och köpa en korva jäkel. Så vi kan grilla ikväll efter älsklings "upplevelse" är klar, det blir nice. Så nu ska jag klä på mig lite och bege mig, dagen är startad!

Förresten, Ullared är spikat! (Om det inte blir såhär fint väder? :s)



Smack !

Nytt försäkringskort beställt!

Igår var tydligen en dag med mycket aktivitet, jag vet inte, för jag var så uppe i mitt. Det var iallafall jobb och studentfest därefter. Jobb var bara blött. Studentfest var trevligt! Kom hem vid tolv typ, då var jag bara trött.. Nu sitter jag iallafall här. Ska strax ner och äta frukost, sen slänga på bikinin och se om jag kan få någon ro, har fått ett mail som får tankarna att snurra... Och det är ingen bra snurr.

Nattens drömmar var konstiga, massor av blandade intryck, människor och platser, stökigt.

Dagens planer är lite fixa på olika håll, och sen när älskling kommit hem från jobb så ska vi bege oss, och hämta upp lite annat folk. Igår var jag mäktigt nära på att försäga mig.. Nej magen kurrar snart så det är dax.



Smack !

AAAH!

Igår var, en mycket bra dag. Jag fick tid hos tandläkaren (dock varken sköljning eller operation...) så där var jag vid 13.45. Efter det körde jag till Sve-dala, dit Sara och Mia redan ankommit. Malin var ju självklart också där (hennes hem #2). Sen när klockan var strax över 4, begav jag mig hem till älskling, så kollade vi lite hotell och sen bokade vi resan. Hit ska vi --> !!! <--. Därefter åkte vi snabbt som tusan, hem till mig så jag fick lite pengar med mig hela 8.000+ (internt förstår ni nog och det är GOTT). Så körde vi och betalade resan direkt. Så om 1 månad och typ tre dagar, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Förstår inte varför jag och älskling gör bokningar så kvickt, men det är så jäkla härligt att veta, vi ska iväg! Det är betalt och allt! Så det vi har kvar är att 1, få rätt vecka. 2, packa. 3, växla jäkla massa trevliga pengar! Vi minns inte riktigt hur mycket vi hade med oss senast, men vi hade iallafall med oss gott om pengar hem (eller är det förträngt?) samt att vi faktist dök när vi var i Grekland senast och om jag känner Jonas rätt så kommer han (vi!?) inte banga något sånt igen.. hehe. Vi har även pratat liiite smått om en annan sak, men det lär väl märkas såfall :).

Sen om jag ska fortsätta med gårdagen så körde vi och åt, därefter handlade studentpresent till Jessica, det blev jättefint om jag får säga det själv och jag gick verkligen efter tanken att köpa något som man själv vill ha... Det "gröna" handlar älskling idag!

För tillfället ligger jag bara i älsklingsäng, vaknade av första ringningen imorse och har inte kunnat somna om sedan dess, så har legat vaken i snart två timmar redan.. Blir hämtad kvart över nio, så ska vi till Ikea och äta frukost då, jag, mamma och pappa.

Förresten blir det nog verkligen Ullared på Söndag, mamma trodde jag blivit så fattig nu när vi betalt resan, men eftersom man är sparsam så.... Är det minst lika mycket kvar som jag gjort av med på "kontot" ändå! Nej inte spar-kontot, leva-kontot! :D Påtal om ekonomi funderar jag starkt på att lyssna på min fars råd ang trade marketing (det han sysslar dagligen med), sälja och köpa aktier. Jag är ung och det hade varit helt ok att sätta av pengar i bolag som växer. Hade varit coolt att "kunna"/förstå/vara intresserad. Men jag känner inte riktigt att det finns tid till det just nu. Kanske till hösten. Vi är på väg mot en ny högkonjuktur vilket kommer ge vinst.

Uh, blev det segt nu? Kände också det. Halv åtta i morse svarade jag på de få (två) mail som trillat in under gårdagen, så nu ska jag strax spana om det finns något nyinkommet.. Senare-senare blir jobb och därefter Jessies student!


Smack !

RSS 2.0