Detta kommer bli en händelserik helg

Ja, så var man framme till helgen, gud så skönt. Men det händer verkligen saker för mig hela helgen.
Dock är det inga hemska saker, men tanken på att vara uppbokad ... Ni skulle helt enkelt sett min kalender!!

Igår umgicks jag med Sara efter praktiken, så stack vi och solade på kronprinsen, men hej att man går igenom heeela gymmet? Vi bestämde även att torsdagar borde bli våran gym dag. Efter det åkte vi hem till mig, men inna det mötte vi Sandra, jag vår Sandra! Hon lever alltså! Fast hon lever utan sin mobil ... :(.


Idag blir det praktik och sedan hem så snabbt som möjligt, klockan fem ska vi vara på Vagabond och äta, sedan direkt till Melodifestivalens genrep. Därefter hem till Henke, där Sara också befinner sig. Sedan ska vi bara ta det lugnt och kanske kolla på film eller något :)

Imorgon, lördag ska vi vara på The Lodge senast två. Stannar där tills söndag, och har våran spa helg (min julklapp) och bara njuter!

Söndag, kommer vi hem, från toppen av Romeleåsen, och då ska jag packa upp, ev. tvätta vore bra. Funderar på en solning och sedan ska jag sätta mig med min dator! Måste ju fixa så jag får internet på den ...... Har inte haft det i flera månader nu.. :(.

Well well, idag hade vi planerat att ha kakor med oss.. Tiden räckte inte till! Får väl leta upp något smarrigt här hemma.. Kanske får min mörka choklade följa med idag, igen? ;P. Nej, nu ska jag upp och fixa mig! Hoppas ni får en bra helg :).
Smack !

Säg mig ..

Ja, nu sitter jag här. Och sitter. Och fiser, men det är lite hemligt.
Dock får Jonas ta del av dem, men han ser överlevande ut.

Idag har varit andra praktikdagen. Har två uppdrag som drar i en. Båda två låter jätte kul, på varsitt sätt. Ena har väldigt mycket graf, vilket jag inte förstår mig på. Den andra är mer givande i ett expo synsätt, dock att sitta och leta igenom massor av information för att sedan sammanställa detta är inte vad jag praktiserar för. Knepigt.

Annars har jag SLÄPAT med mig älskling (han har ju absolut inget självbestämmande i vårt förhållande, utan jag styr), och vi skulle leta armband. Det fanns inte. Vad ska jag göra? :(

Jag ska gå hem i regn. Det är sorligt.

Jag borde nog spela lite cs, faktist.
Smack !

I hjärtat finns bara du!

Har hittat en ny mys låt, Jonas tyckte den var sämsta någonsin, men hans musiksmak. Eller, hur han "lyssnar" på musik säger ju ett och annat ;P.

Well, idag har varit en sådan vacker dag, ellerhur? Solen, vinden, kylan och hoppet om att det kanske blir vår snart. Men att solen lyst är bäst. Inte är det bara jag som har känt DET idag?

Började klockan nio med en fika? Ja, det lät väl bra, haha! Sen har dagen bara flutit på, långsamt men i skönt tempo. Imorgon blir det två möten förhoppningsvis. Ett i bunkeflostrand där vi ska bygga om lite som jag förstått det? Sen är det ett möte med Inviduell Människohjälp, som vill ha hjälp att exponera/ bygga upp en utställning, så såfall får vi åka till Småland och det låter riktigt skoj! Så jag hoppas vi får smålandsuppdraget också :). Dock måste tiden räcka till..

Annars har jag umgåtts med Sara idag :). Stackars henne, hon var hos tandläkaren och hon har hål :(. Men sedan gick vi till konsum och handlade mat, jag handlade fiskgratäng och hon handlade köttbullar, gräddsås och potatis :). Så åt vi det hemma hos henne och sedan blev vi otroligt sugna på kladdkaka, så vi gick och handlade det också.
...... Och man undrar varför magen växer? HAHA!

Sedan somnade vi, höhö. Och vaknade lagom till träningen som vi var rätt opeppade till, men vi måste tänkte vi och vips var vi uppe, (eller inte ..). Kom till Friskis och där mötte vi Sofia :). Sedan körde vi vårat pass. Det var typ fyra veckor sedan sist! Fast förra veckan åkte vi skidor! Haha ;P. Sedan kom vi på att vi borde sola, så det ska vi göra nu i veckan, och sedan efter träningen nästa vecka.
Längesedan jag blev så svettig som idag alltså. Men då vet man att det gjort nytta iallafall.
Magen kan ju inte vara ivägen hela livet?!

Ilandsproblem. Men nu funderar jag på att äta en twister (nu är jag där igen!) mums så gott, och så är det bra för halsen, som jag verkligen har ont i, -host-, -host-.

Nej, nu ska jag kolla kylen och sedan sleepa, för jag är jävligt trött. Och lite förbannad faktist. Mycket onödiga kommentarer. Men de tar vi itumed en annan dag, mot "dom" i verkligheten.
Smack !

Äta ägg.

Ägg är så jäkla gott. Jag äter två ägg när jag väl äter, det första är aldrig speciellt gott, men det andra... MUMS! Då har man liksom fått upp aptiten :).

Klockan är innan tolv och idag har jag varit flitig.
Min klocka ringde klockan åtta, sista dagen av lovet, ungefäär.
Innan tio var vi på coop, och "storhandlade", kollade armbandet (kan ju ha i silver!), och kollade hemtex med filtar.

Kom hem för snart en timme sedan och nu har vi bokat tid till min utvärderingskörlektion. Tänk att jag ska på det igen! Ta ännu ett körkort. Sedan ett till och sen om två år FÅR jag ett till (hel automatiskt faktist). Det är grymt. Många har inte ens tagit sitt första ..! Och många ta väl bara ett körkort också..

Well, nu tänkte jag ringa Sara och se hur vaken hon är och ta mig till henne, antagligen snålskjussar jag med pappa som ändå ska in till stan. Dock hade jag velat ta en tripp inom mobilia, för att kolla om de har rätt armband i silver där. Fast det funkar inte riktigt med pappa .... Hm. Nej första ringa Sara!

Men nu ville mamma spela pingis ;P. Sara ringer dig snart! :D

Smack !

Dåligt uppdatering slut!

Hehe, har någon dag att ta igen, och jag är duktig nu.

Torsdags, FET träningsvärk, helt insane. Tog det lugnt hela dagen till Jonas körde in i en sten typ klockan tio på kvällen. Typiskt!

Fredag, Tvättade och hade mig på förmiddagen samt joinade mamma och Fifi först till toys'r'us, sedan till jägersro för att handla kläder till fifi. Träffade Malin och Sara resterande av dagen, <3. Tog tåget hem och möttes upp av älskling, sov hos mig. (Samt fick uppsatt min tavla finally!)

Lördag, IDAG! Vaknat, "fixat", jägersro och kollade "mitt" guess armband, jag är så jävla ledsen, guld platerat, jag HÄNGER MIG. Det är så jävla fint och så kan jag inte ha det för att det är guld, vemfan gav mig guldallergi? Jag vill så jäkla gärna ha det .......... Eller dom, där är två stycken. Eller tre, men jag nöjer mig med ett. Fan också, riktigt ledsen ... :(.

Sedan körde jag till ikea, för jag vill/behöver ha en stor fleecefilt i min säng. Men det har dom inte, för alla är FULA och små. Därefter till ekohallen och handlade lördagsgodis. Men fan alltså med armbandet..............

Nu vill ja iallafall gå hem till Jonas (han ligger och sover i vår soffa), och spela cs. Faktist. Annars händer bara melodifestivalen ikväll, vilket är skönt..
Hoppas ni får en fin kväll :).

Smack !


Skidåkning, i Oxie?

Nejnejnej, på Vallåsen! Med Sara, älskling och Mojje såklart!
Igår dåva.

Idag, träningsvärk till tusen. Jag blev kalad plogen, men det var lika kul för det, jag slog inte ihjäl mig, utan jag lever idag, med endast några blåmärken som inte syns än, men ont gör det. Åkte trotsallt in i en kvinna, haha lite paff :). nej det var lite sorligt. Annars var jag duktig, vad skulle jag gjort utan min kära skidlärare? "Såhär gör du Vivi när du ska bromsa!" :D <3.

Senare när vi åkte hem tog vi en sväng inom mcdonalds, haha.

Nu insisterar Jonas på att vi ska se ice age? Gosh, nu rättas man om att det är tvåan "faktist", nej kära ni...
Smack !

Helg happenings!

Fast när jag skrivit klart rubriken slog det mig att det inte är helg, utan lov! HAHAHAH. Sorligt. Iallafall Helgen i sig har varit väldigt lugn som sagt!

Igår var det Étage, var hemma halv fyra, somnade fyra och nio imorse ringde klockan. Jag skulle se mås dansuppvisning, GALET! Hoppade i i duschen, vaken som en gelegroda. Därefter mötte jag upp Jonas och så åkte vi till hans farmor. Där trodde jag att jag skulle somna :(.
 
Hämtade bilen, körde och handlade gifflar och sedan hem och sova. Somnade typ tre, (på dagen!) och vaknade lite över fem ... Pratat med Sara om dagen och morgondagens händelser :).
Nej nu är det min tur på cs ;P.
Smack !

Silence

Igår mådde jag inte bra helt enkelt. Ostoppeligt trött och illamående så fort jag reste mig upp. Därför spenderades hela dagen i princip i sängen. Så jag såg tom. melodifestivalen, galet!

Så idag tog vi och gjorde upp för igår, var på jensens och åt, lugnt och skönt.

Igår var jag och älskling förresten i tidningen :), ohyes, på kärlekssidorna! Jaja jag visste det ju ;P.
Vi hade bestämt att vi inte skulle köpa något till varandra, men för någon dag sedan såg vi en tröja han tyckte var fin, så den fick han :).

Annars var vi fina flickor på bio i fredags, mysigt! :) <3 Och perfa innan lovet och praktiken..

Nu sitter vi och spelar, nördigt, men det passar oss. Och det är rätt kul att höra när Jonas dampar, "så står där en felknullad tennsoldat", "han tror han har en pansar hjälm, jag skjuter honom i huvudet 511 gånger och inget händer!!!!!!!!!!!!" haha! Det är för kul ;P. Så nu ska jag återgå och snart är det väl min tur att spela också :).

Hoppas ni hade en fin alla <3'ns dag med antingen pojkvän eller annat sällskap!
Smack !

Förändrad

Jag känner inte igen längre.
Jag orkar inte, vet inte, förstår inte.


Bombombom!

Jag och Jonas bråkade om vilken bana vi skulle spela innan, ja såklart cs bana. Är det inte sorligt?

Tänkte berätta om dagarna lite, har hakat efter med det pga. att jag försöker ha ett liv (läs: vilja).

Onsdag: Expo redovisning, gick bra, är stolt för min modell blev SNYGG! (okejdå, cred till alla andra också, speciellt Malins ;*).
Torsdag: Idag, prov i natur, det gick väl bra på vg-mvg delen och g delen far åt skogen! Lämpligt ordval må jag säga. Annars har ja gfixat med praktiken, tacka gud (om det finns en sådan) för det. Iallafall, sålänge. Varit på ungdomsmottagningen också, ja nu är jag på tjocken igen. Eller verkligen inte, fick mer ppiller, så nu blir det en finfin valentines day!

Jag var på så jäkla pissigt humör imorse/idag. Skulle kunna bryta ihop och bara gråta totalt mycket. Mycket som tynger kan jag ju säga. Men det börjar lätta. Denna dagen har jag varit väldigt frånvarande. Känner det fortf. tankarna snurrar, benen går, munnen pratar men still står jag på samma plats och pratar ett språk jag inte förstår. Det har lättat under sm timmarna nu kan jag säga.

Fredag: Redovisning i religon med Denice, kommer gå bra känner jag. Sedan expo, hoppas vi slutar TIDIGARE så jag kan lulla lite för mig själv :). Annars blir det förhoppningsvis bio på "kvällen" med mina fina flickor :). I taket lyser stjärnorna har vi planerat, hade behövt gråta ut lite tror jag allt. Samt träffa mina klassisar som malin säger/skriver, det låter så gulligt.

Nej, nu ska jag ta mig en tallrik risgrynsgröt och saft soppa, härliga minnen. För mycket av det goda, en fin grund av maten jag beskrev och gatan utanför Saras pappa. Där Malin har du det du frågat om för längesedan, men det var där det skedde. Oskulden, ja på sätt och vis. Påtal om mina vänner borde jag agera spindel i nätet och ringt/sms'at runt till "alla"  vårt kewla gang och höra om någon hakar bian imorgon.

XOXO, you know you love me ?
Smack !

Att inte klara ett barnspel får mig ...

Att tappa fattnigen! Jag blir galen, vill verkligen klara det!!!!!!!

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=14773

Länken går till ett bolibompa spel, är det inte typiskt?
Välj jakten på den stora nöten


Har fett mycket ångest över praktikplats .......... Lappen skulle varit inne igår?! Smart att skriva det samma dag, det suger :). Ska försöka åka runt imorgon och lämna cv...

Annars ikväll har jag träffat älskling, kört till Ystad och handlat kakor, kört i all snö :), skrivit ca halva utställningstexten , bastat med älskling, ätit nachos .. Mums! Men nu sitter jag och spelar ett barnspel? Dax att sova nu ..
Smack !

Vinnar-attityden!

Min mamma har gjort det igen!
VUNNIT.
Hon har alltid haft en jäkla tur eller vad man ska säga, är med i så n´många tävlingar att hon inte minns dem. Så när kuvertet kom frn Sydsvenskan, adresserat till Åsa ... Frågade jag om jag fick öppna det, från början hade hon vunnit två biljetter till släppet av twilligt, men den går inte längre så hon fick två biljetter till en annan film som snart har premiär. Samt dvd twilligt! Så nu slipper man gå och se den.

Egentligen är det nog så att alla dvd'er vi har hemma, har mamma vunnit på något vänster! Även om filmerna går att räkna på fingrarna så är det ändå kul. Vi har vunnit godistävlingar där vi vann jäkla massa godis, första pris i en tävling om lillefot, så jag fick en film och en stor dinusargosedjur. Sedan mammas och min vinstlycka i alla gosedjursmaskiner på tivolin, folketspark, all over, går inte att förklara. Vi kom alltid hem med påsar av gosedjur, och pappas miner (han tycker vi är så slösiga!) Haha, obeskrivligt.

Har tänkt på detta med lycka rätt mycket sedan vi började med psykologin, självklart börjar man ju studera sig själv, minnen, och stunder. Min enda slutsats är att jag är lycklig. Alltså, jag känner att jag har ett väldigt bra liv. Även om jag inte får allt jag pekar på (nu längre) får det en att förstå pengarsvärde, och vem har bättre lärt mig det än min famlij (host pappa).

Påtal om pengar kan jag berätta att jag fått 500 av mormor igår :). Och jag tycker pappa är lite snål som inte vill betala min skidtripp som antagligen blir av nästa onsdag. 50/50? Ohno. Pengars värde ...

Annars har jag fortsatt på religonen och kommit fram till att jag inte kan hitta mer fakta utan bubblar runt. Så jag har börjat leta info om barockens trädgårdar, intressant?  

Nej nu ska jag hjälpa mamma mosa moset! Sedan är det dax för mos och spätta, mums ......
Smack !

Skolfri dag!

Igår var jag i skolan frivilligt nästintill, och jag var där jäääkligt länge, men kan stolt och nöjt berätta att jag äntligen är färdig med min trädgårdmodell. Igår när jag sökte på olika bilder (för inspiration) och fick en snilleblixt, så jag löste det och det blev schnyggt! Och jag är rätt nöjd :).

Var i skolan igår från halv elva till halv fem, alltså en rätt lång dag. Hann även med ett utveckligssamtal.. :) Det såg fin-fint ut, har bara ett G vad jag kunde se! Och mitt Ma B betyg (ig oops!) har tagits bort och tydligen har jag hoppat av kursen, tack ! :D. Jonas har varit orolig att det skulle synas på mitt betyg papper, men inte nu mer :).

Sedan åkte jag hem till Sara och var där till tio :), Jonas kom också, typ den sista timmen, sedan körde vi hem till Oxie.. :). Mysigt att träffa Sara och bara snacka, för det var typ allt vi gjorde,, ;P Eller jo, vi var duktiga och kollade upp alla Naturord vi ska ha prov på :).

Så dagen planer idag är att jag ska göra färdigt Religonen (så jag iallafall får ett G......) och kanske börja leta upp stödpunkter till utställningstexten. Sen vid tre ungefär är det nog tänkt att jag ska träffa Sara, fast jag vet inte om jag orkar träna ikväll, nu på dagen borde jag söka praktik .... Fick något tips av Annelie igår :).

Rätt mycket men samtidigt lite denna veckan. Prio är iallafall att göra alla prov/redovisningar/inlämningar samt fixa praktik! Jag mste fixa det denna veckan eftersom Tomas ska ha in alla papper! Fanfanfan! Nej, dax att börja nu med "läxan" iallafall så jag kan fixa det andra sen ...
Smack !

Money, money, money ...

Vet inte om man kan kalla att det är skola idag, men iallafall. Helena i klassen sa i förra veckan att naturen skulle varit inskickat igår, detta kollade jag upp igår 23.40, och det stämde. Jag gick och la mig, 7.15 ringde klockan och det var dax att hoppa upp och skriva in den på datorn, så det har jag precis gjort :). EN sak mindre! Nu ska jag bara kolla upp ordens betydelse till provet inom natur.

Igår kom Sara heeeem! :D Självklart ( ;) ) fick jag ett samtal när hon landat och idag efter "skolan" ska vi träffas. Ska prata om snö och långa saker.. Haha ;P. Iallafall är första påkomna lektionen expo vilket betyder att jag ska fortsätta på min modell :). Sedan Projekt och Företagande .. Slutar förhoppningsvis tidigt idag :)

Nej, nu är det dax att hoppa ner i sängen med älskling och mysa lite innan det är dax att fixa sig och köra till skolan...
Smack !

Du tittar inte som förut, ..

Helgen har gått snabbt.

Fredag: Förfest hos Henke, hade till viss del mycket trevligt :). Vissa delar kan jag glömma bort, radera. Jag och Linda tog bussen till HIPP, Jonas taxi. Kom in, träffade folk, Mini kom, Mini försvann (?), Mini åkte hem, Jonas mådde inte ok, tog taxi hem vid två, somnade.

Lördag: Sov inte så länge, städade som fan hela mitt rum, tvättade (Se: SJÄLV!), och ja. Vid var vi hos Nymans för att fira Andres 20 årsdag :). Snackade, åt, och pratade sjukt länge, men det var jätte trevligt :). Pratade om allt möjligt vi flickor mellan 21 - 01, emellanåt kom killarna och satte sig ;p. Körde "hem" vid halv två typ,..

Söndag: Sova lääänge, vaknade med ont i huvudet, SARA KOMMER HEM IDAG, spelar cs sorligt nog, letar efter fakta till utställningstexten så jag är ändå lite duktig, så jäkla skönt, har bara att trädgårdsmodellen ska bli klar, utställningstext till den, religonen och naturen denna veckan. Haha!  Har lite kvar på naturen och en DEL kvar på religonen. Dock känner jag  bara för att ligga i sängen hela dagen och kolla på alla tv repriser, hade varit SÅ skönt!

Nej nu ska jag återgå till den sista dagen av helgen, sorligt. Hoppas ni också haft en bra helg :)
Smack !


HIPP ikväll :)

Somsagt, Hipp ikväll. Eller ja, det vet ni imorgon hur det blev med det :). Haha, iallafall ska vi först till Henke, träävligt! Får se vilka det blir som kommer. Iallafall kommer inte Sara, Sandra eller Malin :(. Men, jag klarar mig fint ändå, hoppas jag!

Blir jeanslegginsen och det nya linnet, fräsigt! Och ja, TVÄTTMASKINJÄVEL'N har gått sönder! Tänkte tvätta mitt linne eftersom det är nytt, men det går ju inte. Så jag tvättar det i handfatet, sedan ska det torka i tvättstugan, men där var det bokat! Hur ska denna dagen gå.

Och till råga på allt, kom en viss sak tillbaka idag. Bara för att ... Gr. Iallafall. Ikväll. Och vi ska köra om mindre än en time och här sitter jag, blöt i håret, linnet är på tork och skriver blogg i pyjamas! Mauaha...! Ha en trevligt kväll alla :)
Smack !

Tröttis ...

Idag är jag riktigt trött, har precis tagit medicinerna och allt, så ska väl upp och borsta tänderna innan jag faller in i en djupare sömn.. Funderar fortf. på om jag ska gå på religonen eller inte imorgonbitti, liksom vad skönt med "sovmorgon" ... Men vi ska också bara se en film, så det är ju ingen jobbig lektion precis ... Vilka ilandsproblem.

Idag har jag iallafall gjort psykologiprov på humanistisk psykologi, utvecklingsp. samt behov och kriser. Det borde gått helt ok, dock kom jag inte ihåg alla namnen, well well. Sedan var det expo och därefter gick jag och Mini i stan :) Hon handlade en kjol och jag en ..... Sedan skiljdes vi åt och tog våra bussar hemmåt. Dock hoppade jag av på jägersro och fortsatte shoppingen. Idag har jag gjort igång på mer än 800:-. DET, är lite ångest. Fast, jag fick ju pengar för ett tag sen av mormor, eller jag får ju pengar med jämna mellanrum ;P.

Nej, imorgon alltså ... FAN! Jag måste tänka lite till och hör av mig ...
Smack !

Dax för moment 4!

Japp, gick upp 40 min tidigare idag så ja kunde plugga ytterligare, för när det satte sig sådär igårkväll gick jag och la mig, inget med det, men klockan var rätt mycket...
Så klockan ringde först sju imorse, sedan tjugo över.... Gosh. Vaknade med huvudvärk, det har jag nog aldirg gjort innan. Känns som hela huvudet hänger :/.

Idag blir det psykologi (prov) och sedan expo med trädgårdsarbete. Men fan, det är två lektioner kvar av expon bara (ca 5 timmar)! Kan lova att jag sitter över imorgon. Slutar ändå så tidigt, fast jag vill ändå hem ....

Idag ska jag och Mini iallafall gå i stan efter skolan :). Sen när jag kommer hem kanske jag skulle skrivit en utställningstext, eller lite Natur, eller lite religon.. Haha jag har stora valmöjligtheter men allting måste ändå blir gjort.

Nej nu ska jag ta av mig dessa varma mysiga kläder och ta på mig,
 iskalla kläder från min garderob, not so very tempting. Not at all.
Smack !

Betygen har kommit!

Eller mja, mittermins betygen iallafall! Ser fint ut :). 

Expo C - GP
Projektarbete - TP
Arbetsmiljö och säkerhet - GP
Naturkunskap A - GP
Projekt och företagande - GP
Religonskunskap A - GP 

Idag hade jag annars tänkt plugga lite psykologi, skrev färdigt mitt plugg papper igårkväll. Ska prata lite med Sandra och sedan lämna CV till praktikplats hade jag tänkt ... Hoppas de tar emot....! Har ju tänkt ut och så vart jag tänker söka ;). Ja, annars händer väl inte så mycket mer idag. Borde sjuka mig, men vet inte vilket nummer det är?
Smack !

Nej, väck mig inte ....

Inatt var jag uppe till två, jag satt och spelade ps2. Men jag pressade mig och satte upp mål i spelet men även en gräns. Så ja, vid två kom jag i säng, det dröjde inte lång tid förrens jag somnat... Vid kvart i nio imorse kom mamma in i mitt rum och tyckte jag skulle övningsköra en långrunda idag till något ställe där man kunde leta bärnsten (observera: STUDIEDAG). Jag sa nej och somnade om till ... HALV TOLV! Kan knappt förstå det själv och gissa om jag var paff när jag kollade klockan!

Och för att denna dagen inte ska gå åt något onödigt har jag satt upp vissa mål :).
1. Ringa Sandra såfort jag ätit.
2. Plugga psykologi.
3. Ut och gå en runda med älskling, hoppar träningen ikv ...

Visst låter det bra ?
Om jag har tid över tänkte jag även kolla upp ordlistan vi ska kunna till naturen (prov/inlämning), likabra :). Det enda jag har kvar som jag MÅSTE ta tag i, är att söka praktikplats, man jag orkar inte. Inte idag, idag har jag "slappedag" och myskläder dag, så jag orkar inte gå och duscha för att se glad och trevlig ut i en kvart när jag ska ut och gå ikväll. Nej, dax att kolla till morotsbiffarna mamma gjort ...
Smack !

"Jag är en tönt som spelar counter strike.."

Det värsta är, det är kul! På något sätt roas man (iallafall jag) av att springa rint på fåniga banor och skjuta poliser / terrorister. Nu är jag iallafall hemmkörd och sitter och mumsar på isglass gjord av någon saftsoppa :).

Har fortf. inte öppnat psykologin och borde verkligen göra det ......... Skriva en sammanfattning och så. Ja, efter jag är klar här och när jag fixat färdigt den hemliga saker så ska jag göra det. Annars är jag bjuden över till Natalie där Natalie och Nathalie sitter och snackar ... Svårt! Men mitt psykologi betyg hänger mellan vg och mvg, och självklart vill man satsa på mvg, och då gäller det att inte börja kvällen innan ........ Psykologi är tom roligt, så det är motivationen.

Slut babblat och låt mig komma till skott. Imorgon och på onsdag är jag iallafall ledig så det bara pyser om det! Och på det sättet älskar jag nog skolan, okejdå. Inte älskar, utan tycker starkt om. Studiedagar, eller idrottsdagar som lärarna så gärna kallar det, och sen får man skriva upp sig på en tråkig aktivitets lista .. gäsp........
Smack !


Boy you better get it right

Har ju "Jonas" / min ipod. Hittar alltid nya låtar, haha! Eller nya och nya, sådana jag hittade för veckor sedan och laddat ner hos honom, sedan hittar man dem på ipoden, haha. Just nu Brittans trouble. Stör mig så otroligt på att den inte finns på nya cd'n utan bara blev ett bouns track som inte finns med. Jag hade verkligen vaknat till den på morgonen.

Trouble, Trouble, Trouble. 
Trust me, for you, I'm trouble
Ain't nothing wrong with a little bit of .. 
I don't wanna lose control!

Annars har det varit totalt onödig skola idag :). Sov med älskling inatt, hos mig. Sov så fruktansvärt gott och nära, vi har nog aldrig sovit så bra tsm innan ;*. 

Annars blir denna dagen rätt lugn. "Slutade" redan halv ett typ, nice. Nej nu ska jag fixa en sak .. ;)
Smack !

Helgihelgi!

Idag är det söndag, hela helgen har alltså gått.

Fredag: Var hos Henke, samt Sara, Jonas, Mia, Mini, Kevin, Zaco och någon kille till. Hade vad vi kallat chillkväll, så jäkla skönt, var hemma vid två, halv tre :).

Lördag: Körde in til mobilia med mamma, handlade jeansleggins, åkte till Sara, åt, åkte till stan, åkte hem, pluggade röven av oss, sa hejdå :(, körde hem till Mia, fixade hennes hår (Y), körde hem hit, hade gäster, åkte till Carro och Theis, hade myskväll med dom, körde hem vid ett-två, hämtade Mojje mitt i natten, gick hem från Jonas hem till mig vid två, det snöade, MYS! Kom hem, somnade.

Söndag: Vaknade halv tio, åt godis (i smyg, haha!), kollade tv, älskling vaknade, mös, gick ner och åt, hängde tvätt, ska fixa mig, ska se Jonas match, ska träffa Gummsi där och förhoppningsvis Mås också :). Idag åker Sara till Teneriffa, hon sitter på flyget nu och vi skänker henne en tanke <3.
Smack !

RSS 2.0