Jag är inte beroende, jag måste bara ha..

Imorse klyddade vårt internet, vår internet införsel sitter nere i hallen och jag kunde inte missa att mamma damsög innan. Hon var näääääästan säker på att hon inte stött vid den. Drog ut och kopplade om routern två gånger innan jag frågade om de andra hade internet. Det hade dem inte som tur var, för då förenklades inte mitt problem. Snabbt löst, någon har iallafall knuffat till internet dosan och restultatet av påkomsten är att jag nu kan sitta uppkopplat i frid och fröjd, puh.

Igår hade jag och älskling det mys igen. Han t.o.m. tände ljusen i ljusstaken han fått av mig. Då är det mys. Härligt. Berättade för honom att jag igår snubblade in på en blogg där en tjej förlorat sin pojkvän. De hade varit tsm i 3 år, bara någon månad efter han gått bort skulle han fyllt år. Jag kan förstå den sorgen, men ändå inte. Jag hade inte kunnat acceptera att aldrig mer få träffa/se/känna Jonas. Det är en sak om det skulle ta slut, personen försvinner inte föralltid. Usch..

Idag tänkte jag ta mig bort till mormor, men det har jag tänkt några dagar nu.. Ska även försöka fixa ihop en sak nu.



Smack !

I've changed my mind ..

Varför är man en sådan jobbig flickvän ibland? Man får gräsligt dåligt samvete när man sedan får höra att han berättar för sina vänner att det är mig han vill vara med, resten av tiden. Älskling, du är för bra!

Helgen har varit en myshelg, även om den varit mycket upptagen. Ja utom Fredag, men den blev som den blev. Älskling får ta med mig till thai thai, åka till dk för att äta brända mandlar och churros med mjukglass. Jag vill också äta snören, sådana som Mallan sålde. Melon sa hon var goda. I belive her.

Lördagen var filmmys. Igår var pizzamys. Haha. Ohja, vägde mig i Lördags efter snabbduschning innan filmen. Iförsig var det älsklings våg. Den har varit en glädje våg. Men det börjar bli lite läskigt. Den stod på 53.4 kg. Hallå, vart tar jag vägen? Det är närmre 50 än 60?!

Föööörresten, jag har berättat det mest glädjanse beskedet någonsin jag fått från Region skåne (sjukvården)? ATT JAG SKA OPERERAS. Min visdomstand ska bort.. Saken är den att.. Det är den högra tanden i nederdelen av käken som ska bort. Jag har minsann problem med de andra två också, haha. Undra om tandläkaren håller reda på vilken tand det är. Hm.. Iallafall den 7/9 är det dax kl. 10.00. Får nog ha sällskap av mamma tror jag :p.

Och för att berätta ännu en nyhet, som inte är en bra nyhet dock, så är det att han vi ska köpa bilen av har åkt till Brasilien. Jaaajaa. Inte denna veckan, heller! Vi vill ju bara ha vår bil :D. Iallafall jag vill...


Idag ska jag umgås lite med min familj, så vi ska in till stan för jag kom på en brilianta ideén att äta sushi! Muuuums! Sen ska jag nog bort till mormor och kolla till min gamla dator. Sen ska förhoppningsvis jag och älskling till Lund för att kolla på jackorna vi vill ha.. Åh. Vi var där igår men allting är stängt i Lund en Söndag skulle jag vilja säga..

Men nu ska jag äta frukost!



Smack !


Payback is a bitch.

Men jag är så jävla snäll. En dag hoppas jag att det vänder. Att jag ger igen. One way or another. Tyvärr har den tanken slagit mig allt för många gånger. Men ändå är jag här. Suck.

Jag fick ingen sista jävla festivalmat. Nej, då behöver jag inte äta något annat denna kvällen heller. Och helt ärligt? Komma hit och sova sen? No way. Idag har jag ätit..... en halv macka och några färsk-pasta spaghettisar. Haha, roligt nog hade jag tänkt mig thai mat eller något. Hoppas det finns andra som får någon mat i sig. Och att det smakar, pst. Jag hade tänkt mig detta som en trevlig kväll, fan vad jag misstog mig. Gud, jag ser fram emot många tjejkvällar.

Ska nog inte skriva mer här nu, hah. Då vet man aldrig vilka grodor som kan komma ut..


Smack ! 


Wish me luck x 2!

Igår var verkligen en stressig dag. Jag måste försöka lösa så mycket som möjligt idag. Det känns bara så pinsamt. Men, det måste göras. Och desto mer jag gör nu, desto mindre behöver jag göra när jag ska träffa Saaaaandy. Så jag antar att det bara är att sätta igång.. Klockan är nio och om en timme ska jag försöka befinna mig hos henne. I Lomma. Undrar bara hur i helsikes jag ska hitta dit, man kan ju inte ens kalla de tför lokalsinne i Lomma, för jag har ingen aning om hur Lomma är uppbyggt. Allting ser likadant ut och i korsningarna har jag ingen aning vart jag ska ta vägen!? Har förhört mig med mamma och pappa, annars får jag slå Sandy en signal :).

Nej, dax att sätta igång..


Smack !

Nelly, -back to work outfit





Halsband: Nelly accessories 179:-
Kavaj: Gestuz 675:-
Blus: Vero moda 259:-
Byxor: Acne 1199:-
Väska: Jofama by Kenza 395:-

Tävlingen hittar man här: http://nelly.blogg.se/2010/august/nellys-stora-back-to-school-work-best-outfi.html


My boyfriend don't need to know, no no ..

Kollade precis hur min ekonomi står till. Lagom skumt att vi ska bli bilägare. Förhoppningsvis blir det på Måndag, jag är så glad, haha, en bil med lite ös i. Jag tycker min bil är hur bra som helst, men, när jag kört Volvon och sedan satte mig och körde min egen, det var nästa så att man tryckt full gas och det hände inte mycket. Med Volvon var jag uppe i 140-150 utan problem. Min bil klarar med 140, men det är lite mer skakigt och lite ljudligare, heh. På tal om höga hastigheter så är jag riktigt sugen på att köra motorcykel, något jag inte kännt på väldigt länge. Liite gas bara.. Haha. Dock vet jag inte när det kan bli av, kanske på Lördag fm. De andra dagarna är uppbokade. Annars så är det Måndag ef m. 

Ah, kom precis en glädjande nyhet, som gör mig glad i minst en månad fram!

Nu när jag har en del saker på g, och för att jag inte ska glömma bort saker och ting, borde jag skaffa en kalender. Men jag kör nog snål varianten och skriver upp datumarna själv bara på ett blankt papper.. Jaja, nu ska jag slösurfa vidare.


Smack !

Kort paus

Denna veckan har gjort gott för min själ. Min själ får äntligen lite lugn och ro. Förutom då att jag drömmer att jag nästan köper en hamsterfisk. Jag brukar inte ha utflippade drömmar som går åt det konstnärliga hållet. Men helt ärligt. En hamsterfisk? Det var en fisk, som en guldfisk i storlek ungefär. Fast den var inte orange, utan den var brun och hårig, jätte hårig, hamster hårig. Det är bara för att jag de senaste dagarna varit så sugen igen. De är så himla söta!! Inte precis för att jag behöver en söt liten underbar hamster (det låter verkligen som om jag är 10 år och skriver dagbok), men ååååh. Vår katt är också otroligt söt, det konsaterar jag varje dag, när hon bara fläker ut sig på golvet mitt framför en, i hopp om att bli mysd med. Det blir hon nästan alltid, men en DVÄRGhamster. Ahhh, så söt.

Idag tar jag tag i en pappershög. Har fyra papper kvar. Men detta är också de mest komplicerade. Tänkte att jag fick börja med de lättaste, så jag skulle komma igång. Sen ska jag iväg och köpa tanklock, för det hann jag inte igår. Dock fick jag insatt mina skattepengar på kontot.

Igårkväll berättade älskling dessutom att bilen är klar, vår bil, som VI ska köpa. Under servicen hade den även blivit fixad! Så vi ska köpa den snaaart förhoppningsvis! Har jag berättat om mormors del i bilen? Om ett femsiffrigt stöd-belopp. Inte för att jag behöver det, men det är ju snällt.

Nej, ska nog försöka återgå. Så jag blir klar här snart. Efter tanklock ska jag hem och duuuuscha, det behövs, tro mig. Haha. Tror jag börjar få för många återfettningsdagar hårmässigt. Men det är bra för peruken. Iallafall när den är så lång. Well well. Återgå.

Dessutom borde jag boka tid till UM, gyn undersökning. Vet inte vad jag ska säga att orsaken är bara. Ont och tryck och ev. knuta? Cysta i släkten, då lär jag väl få en tid imorgon redan. Ah. Jag SKA ta tag i det, imorgon typ..


Smack !

Passa på ta nu dörren medans kvar finns vägen ut

Goooodmorgon! Idag känner jag mig som en riktigt hurtigbulle. Jag har städat färdigt på mitt rum, började igår och det blir bara bättre och bättre. Självfallet behövdes rummet även damsugas och eftersom jag känner att jag inte deltagit på något sätt i aktiviteterna här hemma för hushållets skull så tog jag en spontan runda i hela huset. Kom fram till att det är kul att damsuga. Om det bara funnits lite mer tid, heh.. Har även sytt i en knapp i mina shorts, nålat upp sidorna. Fyllt i papper till Avanza om att öppna ett nytt konto, fyllt i papper att mina skattepengar ska sättas in på ett konto nästa gång. Något mer? Igår vattnade jag mina uttorkade nästan heldöda växter. Min egengjorda tavla är inplastad och väntar på .. Jag vet inte vad. Jag kan inte bestämma mig om den ska upp på vinden och riskera att bli möglig. Jag tycker faktist att det är fin. Jag gillar glittret, pärlorna och fjädrarna. Låter som om min tavla är riktigt glammig, it is! Min resväska som stått i rummet i ca två månader kom upp på vinden igår. Igår tömde jag min papperskorg.

Haha herregud, jag har fått mycket gjort! Har även planer på "alla" mina dagar jag inte har något speciellt att hitta på. På Onsdag är det NRJ in the park, det är ju något som ska besökas, tsm med Sara och säkerligen fler. Fredag... Då ska jag träffa Sandra! Och sen är det Måndag igen och då ska jag träffa Annica. Detta går riktigt bra ju!

Igår löste sig så jäkla mycket, jag var tvungen att ringa till älskling och kvittra lite i luren, han förstod att det var många oros moment som släppt. Har bara några till som ligger i en hög och väntar på mig.

Idag hade jag iallafall tänkt ta mig till banken och lösa ut mina skattepengar, handla ett tanklock då mitt blivit snott och antagligen har någon slangat från min bil.. Haha. Så nu får jag göra fattiga tankningar för det är surt om för mycket bensin skulle slörpas iväg. Så det blir 300:- tankningar typ. Mitt Visa kort har jag fått inviga. Och bilen vi ska köpa var på service i Fredags, Chrille skulle luska lite när den ska in på reperation.

Haha, fick precis jobb förfrågan om jag ville jobba som ansiktsmålare, vilket gulligt jobb! Men det var bara en dag.. Kanske ändå är något att tänka på..

Nej nu ska jag.. Ja, jag vet inte vad jag ska, men något ska jag väl. Kanske testa shortsen om det blev bra med knappen, har en känsla av att de kommer sitta taaaajt i midjan. Påtal om kläder, så är jag inne i en tråkig vecka för tillfället, men jag känner att det är dags för lite belöning, men då kom jag att tänka på kjolen som jag köpte för kanske två veckor sedan, det blir nog den imorgon. Nicean!



Smack !

Lämna ditt nummer och ha en bra dag

Mitt sinne håller på att lugna sig, saker som jag tänkt länge jag skulle göra har börjat betas bort. Men jag vet om att detta kommer bli en hektisk period. Men nu kommer saker att lösa sig. Jag har några samtal jag ska göra, göra det bästa kan jag för att det ska bli så bra som möjligt. Sen så har jag papper att fixa och skicka, men jag måste börja någonstans..

Är det inte typiskt när man just börjat lägga något bakom sig så kommer det upp till ytan igen? Denna gången ska jag inte strö salt i såren. Nu är det glömt, igen.. Allt

Har haft tankedagar, dagar som bara gått och dagar på festivalen. I Fredags så var jag, älskling och våra familjer för tredje året på kräftskivan tillsammans, det blev himla lyckat! Vid elva, halv tolv begav sig våra päron hem och vi bestämde oss för att stanna en stund. Mötte upp Sara och Mia, sedan snabbt även Mini och Maria. Satt en stund på McDonalds för att sedan promenera till Stortorget, men min mage sa ifrån. Ont. Vi tog en taxi hem.

Lördags, var en stund på festivalen under lunchen, hann äta en kyckling-wrap med sommarsås, god, men lite litet. Sen blev det festivalen på kvällen igen, jag och älskling delade på en kombi-tallrik(?)/(lite av allt) från Thai thai, gott! Den åt vi undertiden som vi väntade på att Anna Hertzman skulle börja. Hon spelade på Gustav och jag ångrar inte för fem öre att vi såg henne. Däremot ångrar jag att vi såg de tyska dj'arna. För de gjorde att bilen blev inlåst i ett parkeringsgarage. Som stängde 00.00 och inte öppnade förrens 06.00. Så då hängde vi på låset, haha. Böter hade ju bara varit droppen. Vi handlade bullar och la oss sen.

Vi fick rycka in lite tidigare än tänkt, men allting gick bra. Det blev fixning och doning, senare även korv fest med 32 bröd och 26 korvar. Tom. personen i kassan undrade om det var grillfest på G. Haha. Så efter korvar körde vi tills vi var blöta och trötta. Då orkade ingen gå igenom allting så det blev kort. KISS = Keep It Short Stupid?


Smack ! 


ett ord.




Stress-paralyserad









Jag lever inte.

Nej riktigt så illa är det väl inte, men det känns som om det inte är speciellt långt ifrån heller.. Jag bara undrar en sak, vart kommer allt jäkla host-slem ifrån? Hoho?

Min förkylning har jag nog snytit bort, visst nässpray är mysigt (nej inte mys) man får lättare luft med näsan. Men min luftstrupe försöker ta livet av mig. Min medicin vill inte riktigt hjälpa, läs: verkningslös, trots att jag öppnat en helt ny, med ännu starkare dos. Det gäller att inte tänka på att andningen knappt går runt, och att göra flera små-små andetag istället för att kippa efter ett stort härligt andetag. DET är jobbigt. När kroppen försöker ta död på en. Det är så det känns. Jag hade gärna åkt till sjukhuset, fått lite bra grejer och sedan åkt hem och vilat upp mig. Men sen jag var där senast och jag inte ens fick inhalera känns det inte alls bra att åka dit, veta att det tar kanske, 2 timmar och sen inte ens få bättre medicin. Plötsligt känner man sig inte så dålig, även om man är det.. Därför är jag sängliggandes så mycket det bara går.

Igår då? Igår var en piss dag, började med att jag och min lilla söta familj skulle till the one and only Ikea och äta frukost, får ett samtal som i princip idiot förklarar mig. 13.30 idag ska jag på möte.. Några timmar senare pallrar jag mig iväg, har man "lovat" något så har man. Tydligen var det bara från mitt håll som det var så, för där satt jag, helt jävla ensam. Fick dock andra bra saker gjorda, men återigen. När man är sjuk ska man ligga ner och vila. Speciellt om man har astma ska man inte anstränga sig.


Idag har jag jeans på mig, så jag ser anständig ut på mötet, har till och med dushat dagen till ära. Strålande som jag börjat kalla saker. Strålande GOD är sockerkakan mamma bakade mig igår. Ja, för jag hade namnsdag tydligen. Det är ju bara att tacka och ta emot ..

Igårkväll hade jag senare ett telefon samtal som lugnade mig lite. Men idag alltså ... Ja, jag vet inte vad som kommer ske.




Smack !

Do I deserv this?

Det är en fråga jag ställt mig mååånga gånger idag. Idag ska jag iallafall gå klädd i mjukiskläder, så dra på mig regnoverall utanpå, heh. Jag mår inte bättre. Men det  var ruskigt härligt att få sova i nästan en timmei sträck och tom kunna andas med näsan. Om 15 minuter måste jag börja bege mig.

Ah, nu är klockan tio i..


Smack !

Ill.

Igår började jag känna mig lite krasslig, fick ta min astma medicin två gånger innan klockan ens vad två på dagen. Jobbade själv, hade en stor bokning med 30 pers. Jag skakade. Andades tungt, började blir lite snorig.. Dagen fortsatte och jag hade tre ärenden att göra. Jag gjorde dem och var klar vid fem.

Åkte hem och gjorde mig klar, tillfixad. ÅKte och hämtade älskling, han fick köra, jag orkade inte, vrålhungrig. El Patio, tre rätters. Vitlöksröd/nachos till förrätt, lax planka till huvudrätt och glass till efterrätt. En kort runda i pildammarna. Hem till älskling, sjuk. Låg och vilade i hans säng. Sen tog vi oss hem till mig. Fick upp och la oss innan kockan var tio. Kunde inte somna, snor, ont i magen, lock i öronen, känns som en bulle är intryckt i skallen. Jag har vaknat varranan timme inatt. Idag är jag mega sjuk. Vilket snabbt jävla händelse förlopp. Tänker om älskling kanske har lust att ta för mig idag, jag är där sålänge jag pallar. Men jag orkar inte ens prata. Jag har ont i hela kroppen och känner mig som en zombie. Jag är jävligt sjuk. Haha.


Smack !

16/8

Ahh, jag minns inte ens när jag uppdaterade och vad jag skrev. Har jag skrivit om lägenheten? Jaja, det är spekulationer änsålänge, meeen, man vet aldrig. Vet inte riktigt hur jag känner för det heller. Men läget är iallafall helt perfekt.

Igår var jag och älskling över hos mormor och pratade en bra stund med henne. Hon visade oss massor av tidningsklipp osv. från när hon var ung. Min fina mormor. Älskling och jag berättade om bilen. Genast ville hon hjälpa till. Men det var inte därför som vi kom dit. Vi hade en riktigt trevlig pratstund. Älskling och jag var överrens om att man spenderar alldelles för lite tid med de äldre. Det får det bli ändring på. Det finns massor av saker jag ska rama in av det som mormor visade oss, kan bli riktigt bra med historia på väggarna.

Well well, idag ska det fixas lite smått. Hoppas allting reder sig. Dessutom, till råga på allt så börjar jag blir rosslig i halsen, så det känns inte hundra.

Det bästa med denna dagen är att jag och älskling har 4 år och 4 månader idag <3



Smack !


Bad hairday? Ohyes ..

Igår nämnde älskling en grej som inte tagit så mycket tankeverksamhet den senaste tiden. Men ta mig på orden, det är en sak som vi sover på alltid när vi sover hos mig, hehe.. Ojoj! Så nu snurrar tankarna igen.

Igår var ok, tråkigt väder. Blev så himla hungrig vid tre fyra tiden att det kändes som man skulle trilla av pinnen typ. Då blev det burgare. Idag har jag ingen aning om vad det ska bli. Haha, tänkte skriva att jag ska byta partner, men så är inte riktigt läget.. Dock är det en lika lång dag idag.

Ska se till att få tvättat mina kläder, kjolen som jag ev. ska ha ikväll, samt skjort-klänningen jag ska ha imorgon på bröllopet. Funderar på om jag ska ha plattat hår, vågigt hår eller självlockigt med mousse i. Jonas föreslår nog senaste, för det var så jag lockade in honom med att min moss-gröna utstyrsel skulle vara snygg. Men håret blir så tovigt av mousse. Och hårspray.

Jaja, nu ska jag sluta kvida om det och ner och äta frukost, min mage nästa skriker! Påtal om frukost glömde jag ta min p-pilla för två dagar sen.. Good job!

Förresten känns det konstigt underbart att vakna med bron som utsikt varje morgon, men det är härligt och ger ett fint ljus i mitt rum. Påtal om ljus, vilket väder det var igår! Riktigt höst-ruskigt. Har aldrig hört såndana smällar som jag gjorde igår, då var det mysigt att bara krypa närmare älskling..


Smack !


Birdshit on my shoe?

Idag blir allting back to normal. Yeees. Inom en timme, hehe. Ah, vet inte vad jag ska skriva riktigt. Älskling tyckte tavlan var jätte fin. Bilen var bra, de saker som fanns på vår dåliga lista ska de två värsta sakerna åtgärdas. Så det blir nog... Och Igår berättade älskling att vi vet en lägenhet i gamla väster som ska hyras ut i andrahand, för ca 3000:-/månad. Alltså, varför är det flyt med just allting? Saken är, har man väl flyttat hemmifrån, fixat möbler osv. sen kan man inte flytta hem igen. Det vill iallafall inte jag, inte om jag funderar på det. Så ja, det är ju en jäkla massa tankar som snurrar.. Men detta med bilen känns iallafall väldigt bra och det känns som att jag och älskling är enade vad vi tycker. Nu är det dock allting runtomkring som vi måste planera för, skriva "kontrakt" på.

Igår träffade jag Carro, vi har alltid så lätt att umgås. Snackade om lite alltmöjligt och det är härligt det med. När jag kom hem sen på kvällen frågade älskling om inte han fick följa med när vi skulle resa, och om inte Theis också vill med, hah ... ;). Alltså ingenting är bokat, men det hade varit så skoj om det blivit av! Mycket som ska klaffa, men det verkar kunna lösa sig ..

Igår när vi åt mjukglass kollade jag efter ett tag ner på min sko, en brunvit gegga som landat på min sko, vafaaan, fågelskit? Nej, det var bara mjukglass med strössel, upplöst chokladströssel som såg ut som en riktigt kladd. Haha!



Smack !

1,2,3..

Ah, idag har varit en härlig dag, eller, det finns ju gott om tid kvar på dagen också, härligt! Imorse var hela familjen Borg och åt frukost på Ikea, sedan så gick vi en runda på nedanvåningen, då det var så längesedan jag var där. Gud vad mycket folk som anlände. Ahhh. Fick med mig öresundsbron hem, haha. Ska inte säga något till älskling, men vi ska sova här inatt... ;) Funderar på att städa vidare på mitt rum, att sätta upp min resväska på vinden är nästa steg.


Ikväll, eller senare så ska jag och älskling, förhoppningsvis om inte den börjar brinna eller exploderar eller ett ufo kommer och telepoterar bort den, åka och kolla på bilen. Sen hade jag tänkt träffa Carro. Och älskling vill att vi ska träffa hans släktingar. Ja, jag tycker ju också att det är trevligt, men vi kan säker kombinera det på något sätt, att vi t.ex. äter med dem och sen träffar vi Carro. Jaja.


Igår var vi och spelade minigolf, jag, älskling, Sara, Malin och Dempan. Myyycket kul. Rolig bana var det också. Sen åt vi mos på orvars och åt mjukglass från time eller vad butiken heter. Efter golfturneringen som märkligt nog jag blev tvåa i så blev det hemfärd.


Har funderat ett tag nu, i början var jag osäker. Sen blev jag jättesäker och det var nästan 100%. Sen hände det saker, som fick mig att tvivla så mycket. Tvivlet har lagt sig nu, inte helt, men nästan. Snart är det nog borta, gone with the wind och ja...


Smack !




Oneförtie?

Jag har fortfarande efter några månaders tid svårt att släppa vissa dumma frågor. Haha, undrar när jag någonsin kommer kunna lära mig det. Det är lite kinkigt, hade gärna velat berätta, men internet är fel ställe. Jag vill inte hänga ut någon, även om det gjorts utan namn såfall. Men internet är internet och det vill jag inte att någon hade gjort med mig. Haha, alla säger väl grodor ibland liksom... Man aah, ja. Nej jag tänker inte skriva det här. Men haha.

Kom precis på en grej, så jag gjorde en hjälte insats, hahah, det är kanske lite att ta i, men jag gjorde iallafall en snäll sak.

Idag har jag pratat lite ytterligare med Carro om en resa till senare höst. Vi får se, men det hade varit riktigt trevligt. Theisan vill inte åka med henne, om det är flygplan dvs.


Idag ska jag träffa Sara så ska vi köra bort till Mallan på cafeét. Trevlans! Funderar på om jag ska sticka och tanka, men en sak som jag iallafall måste göra nu, är att spela in ett nytt telefonmeddelande. Wellwell..

Påtal om telefon så pratade jag precis med någon på engelska, vet inte deras ursprungsland, men där var iallafall ett barn med, så skulle jag säga 140.. haha, det blev inte riktigt rätt. Oneförtiee, eh one fourty (?). Hur stavar man 40 på engelska?


Smack !

Fingrar på bilder med minnen av oss ..

Idag ska jag och älskling eventuellt åka och kolla på bil. Haha, så knäppt! Men somsagt, kanske. Jaja. Åh, jag börjar bli hungrig igen, funderar på den skålen med flingor som jag inte orkade innan imorse.


Igår skulle älskling och jag gå på bio, tyckte han, jag var inte speciellt sugen, så vi körde hem till hans farmor där kussarna från 08 var på besök, vi satt och snackade där från halv nio till kvart i tolv. Crazy, men mycket trevligt. Lite lagom segt imorse när älskling körde mig hem..

Helgen skulle bli lugn, då det är bröllop på Lördag och det skulle vara tävling, men tävlingen är inställd, så det blir inte en så lugn helg. Men det blir bra. Haha, stimulans kan ju behövas om det blir bil köp. Well well.

Dagens planer? Ska med mamma och Fifi till Katarina, en vän till familjen vid två. Kommer nog ha lite ont sen, så det är skönt att idag, imorgon och övermorgon är luugna. Haha, jaja, hemma lugna. Det är inte helt lugnt. Det blir det inte förrens senare iår. Men det är bara naaajs. Ja, det är lite mindre än två månader som det ser ut i dagsläget. Är inne på min 3½ månad nu. Jaja.

Nej, nu ska jag nog ner och käka en tallrik flingor med mjölk och sylt, muuums!



Smack !

Känns som om jag vunnit 10.000:- på lotto

Idag ska jag jobba, men jag ser faktisk mycket fram emot det. För, det är många timmar, kanske får jag använda mina gummistövlar (när jag skriver detta börjar solen komma fram, wtf?) och ja, allting annat som har med det att göra :D.

Well well, hade nog tänkt ta en runda bortom H&M nu när dom öppnar så jag kan köra direkt bort till jobb sen. Slutar inte förrens senare ikväll, men det gör inget.

Igår var jag nämnligen och pratade och ja, det blev brabra besked! Dessutom funderar älskling och jag på att köpa en bil, så tankarna vilar minsann inte! Nu är det jobb i några dagar fram och det ska bli så trevligt! Sen så är det lugnt igen, hehe. Jaja..

Igår var iallafall en trevlig dag, var som sagt i Svedala, slog två flugor i en, sen vid nio körde älskling och jag till Nymans, där vi delade med oss av våra förhoppningsvisa vinterplan! Ja, den innehåller snö, bastu, minibuss/två bilar och trevligt gäng! Ochsjälvklart de timmar som en bilresa tar för att komma högre upp i Swe. Så vi ska börja förhöra oss med stugan, sedan är ju bil ett viktigt redskap, samt datum/vecka osv. Åh så häärligt det hade varit!

Nej nu är det nog dax för mig att göra mig iordning på riktigt så jag kan börja ett vettigt liv sen. Ska kolla efter kjolen till bröllopet. Igen, haha.



Smack !

Långa dagar blev till nätter som blev till år ..

Igår var jag och älskling först på Mobilia, där handlade jag stövlar till mamma :). De hade inte kjolarna i rätt storlek, så vi körde till Entré. Där hade de dom båda, men jag köpte bara den svarta. Nu ångrar jag mig, jag kan inte ha en svart kjol på ett bröllop!? Jag blir helt enkelt tvungen att köpa den rosa/beiga också. Haha. Men jag har inte köpt den andra än, vet inte riktigt vad jag ska ha till..

Jaja, jag är iallafall nyduschad idag och det är härligt! Tänkte jag skulle låta mitt hår verkligen självtorka idag, alltså, jag låter det alltid göra det, men för ca 2 år sedan så blev mitt hår alltid så fint självlockigt, idag är det bara enkelt vågigt, några lockar kommer det fram, men jag framhävde de bättre med plattången precis, lockade till lite i topparna, hoppas på att det ska lägga sig lite nu, så det inte ser så stelt ut. Jaja. Jag har suttit i bikini här inne nu i ca 3 timmar. Men det har ju kommit moln och allt ute. Och så funderar jag på om jag ska ta med datorn ner.. Vilka problem?

Nu lyser solen i vår trädgård, nu springer jag ner, utan dator men självfallet med båda telefoner!



Smack !


I can't be with you like this anymore

Igår hade jag en härlig familje kväll, haha vi lyssnade först på historier i Glemminge, inte speciellt läskiga, jag tycker om mer verklighetstrogna.. Jaja, sen bjöd jag på fika på Fritidsbaren (2'a dagen i rad!?) haha. Sen blev det en tur hem till Oxie. Blev avsläppt hos älskling, där vi spenderade en timme eller två framför tv'n nere i storarummet tillsammans med alla andra.

Har märkt det att det har blivit så mycket mer mys sen han kom hem, okej, det är svårt att mysa ensam, haha, men det är mer pussar och kramar och det är verkligen härligt. När jag hade hämtat hem de i Lördags och jag jobbade sen efter det, och när jag åkte hem till älskling senare på kvällen så kändes det inte som att de ens varit borta i en vecka. Väldigt skumt. Men det är iallafall skönt att de ÄR hemma.

Idag har jag varit sinnes social även om jag inte ens träffat någon än. Haha. Sms'ade Sandra och har pratat med både Malin och Sara. Hann med en kortis chatt med Minisan också på fejjan, haha. Det låter som om jag är 13 och precis fått ett konto på Lunarstorm, RIP.

Ingen verkar vilja träffa mig när jag för en gångsskull är ledig.. Så jag ska nog ta mig till Mobilia och köpa en eller två kjolar, men det känns så sjukt. Två likadana i olika färgställningar. Suck.



Smack !

Why are you here?

Sitter just nu i bilen, vart av med ett papper som kan vara värt... Mycket pengar. Jaja, jag hittade det tillslut och det var en stor lättnad. Jag har många sådan smågrejer som gnager, haha.

Sitter just nu i bilen, påväg till Glemminge för spökberättelser, känns lagom spännande. Älskling ville inte följa med, men det är trevligt att umgås med familjen så jag valde att ändå följa med. Även om vi oftast sållar tillsammans. Haha.

Nej, nu ska jag socialisera mig med mina familjemedlemmar..



Smack !

svart/rosa?

Jaja, några dagar sedan jag skrev. Det var väl senast i lördags? Innan jag hämtade älskling med familj, så gick jag en runda på mobilia, har aldrig tagit in så mycket kläder in i ett provrum! Dock hittade jag bara en kjol i två olika färger som jag blev riktigt sugen på. Meeen, jag köpte inget. Hehe, hämtade min älskling och hans familj vid två på Kastrup. Sen såfort jag hämtat dem körde vi hem så de blev avsläppta och jag fick ta min bil iväg och slutföra för dagen. På kvällen så mös vi. Och igår hade vi också en härlig dag tillsammans. Åt frulle hos älskling och sen åkte vi med mina päron till Ystad, där vi gick en liten runda i den stängda staden.. Sen körde vi till det stället i Ystad sandskog som vi alltid åker till. Åt köttbullar och drack apelsinläsk. Sen avslutade vi med varmt winerbröd. Har man intre ätit dem så måste man dit.

Sen körde vi hem och körde till Ekohallen, där handlade mamma en uppblåsbar kanot, haha så vi körde till Klagge och testade den :D. Haha.. Idag är jag nästanpå ledig, ska se vad jag hittar på. Har lust att vara social, men samtidigt att städa och damsuga min bil.. Haha. Jaja, har iallafall bestämt med mamma, pappa och Fifi att jag ska med på någon spökberättelse i Glemminge. Men det är inte förrens ikväll. Så jag har några timmar att slå ihjäl på dagen. Well well..


Smack !

RSS 2.0