Sorry I can't hear you, are you breaking up on me?

Jag laddar inför ikväll. Ja. Jag duschade och har för en liten stund sedan fönat mitt hår, very nice! Har fått göra rätt många "ärenden" idag. Ett av dem kommer att synas ikväll.. ;). Har ca 4 stycken kvar. Men nu har jag lite paus. Väntar på att något ska torka och så försöker jag välja något matchande. Letade efter en vit topp med djuprygg, det hade varit super snyggt. Men det hittade jag inte :(. Så jag funderar på om jag ska köra neutrala färger idag eller vad. Hm..

Och över till något annat så förhoppningsvis blir saker och ting bättre.
Men det kan jag inte veta efter första eller kanske andra gången.

Idag har jag ätit en mussla. Första gången. Var tvungen. Haha, tuggade, smakade lite och svalde. Salt, havssalt. Haha, musslor är så jäkla nasty om man disakrerar (stavning?) dom. Usch :(. Det var alltså paella vi åt till lunch, hade choklad fondy till "efterrätt".
Jaja, ikväll blir trevligt. Känner det på mig, jag kommer ha trevligt! Hoppas alla andra också får det.


Smack !

Trying a new one

Känslan över att vi är tillbaka på det normala är fortfarande skrämmande. Men samtidigt måste jag också få leva lite och inte bara sitta hemma och fundera. Idag kanske det händer något som gör situationen bättre. Håll tummarna!

Så igår, när jag var klar med att vara upptagen så körde jag hem och bytte om snabbt, sen körde jag in till stan och mötte älskling, Mia, Micke och Robin på Lilla. Eller ja, först inom Max för en riktigt god Orginal JR.. Så igår agerade jag taxi, så runt elva, halv tolv snåret när alla var avsläppta, färdigkissade så kom vi äntligen hem. Sov hos älskling inatt och vi somnade väl rätt fort.

Idag har jag lite småsaker (många småsaker) som ska fixas och göras och donas med. Har fått några gjorda nu på morgonen redan, men nu ska jag fortsätta, så jag plockar med mig dator och allt. Så skriver jag här igen lite senare kanske. Förhoppningsvis med glada besked!


Smack !

Mail hit, mail dit!

Det kändes skumt idag när jag vaknade. Allt var för "normalt" för att vara såhär. Det är lite som om vi alla trippar på tårna. Åh, jag önskar på sätt och vis att jag kunde berätta. För då kunde jag även berättat hur JAG känner. Det kan jag inte riktigt nu, jag måste gå runt om det.. Men visst, det känns ändå bättre. Men vad är det att lova?


Var lagom nervös också inför mailöppningen idag. Det kunde ju stå vad som helst!! Visste det kan det alla andra dagar också, men det var lite speciellt. Låter det inte som om jag gjort grav. test på nätet? Så är inte fallet iallafall! Detta är tyvärr något jag inte heller kan berätta om här. Iallafall så verkar det lösa sig, puh!

Och jag har även lyckats få en update av Malin att Valborg är imorgon, jag hade lätt haft valborg på Lördag om hon inte sagt något.. Hah! Ska även svara/skicka något mail till, sen ska jag och mamma åka och handla mat :). Senare idag är jag upptagen och igår fick jag äntligen betalt min räkning till bilen, skönt!


Smack !

I need to get some things of my mind

Det är svårt att tänka, att känna, att försöka veta. Tilit?


Och det är inte bara det (såklart) utan det är andra småsaker, eftersom jag är jag, har jag en hel lista med saker om jag ska vara ärlig. Fan, jag måste skriva ett mail nu så jag kan släppa det!!! Åh.

Ingång 52

Ja. Nu bara undrar jag hur jag i helvete kunde tänka att detta skulle bli bra. Jag önskar att jag bara kunde skriva ut, för det är jobbigt att undvika sanningen, men tar jag upp den.. Usch. Ja, jag har ingen aning om hur denna dagen blir. Är vi tillbaka på samma ställe som för en månad sen? På samma ställe som för en vecka sedan? På samma ställe som för en dag sedan? På samma ställe när jag fick höra om chanser? Är det rätt? Är det såhär det ska gå till? Är det såhär det GÅR till? Mindre än 24 timmar togs denna bedömningen, samma visa, bara på det.


Åh.

Kolbitar.

Ja.

Det är inte bra, men samtidigt, det har ju skett "bra" saker i det dåliga.
Eller, bra är det ju inte, men detta kan iallafall vara en chans.
Något mer vet jag inte.
Något mer vet vi inte.


Det känns bara så jävla overkligt. Händer verkligen sånthär?


Echo?

Jag vet iallafall att mitt lilla rop kom fram, för det kom ett svar för en liten liten stund sedan. Kanske underlättar det denna dagen, men det är på tiden att det kommer en hållbar lösning. Det kan inte gå såhär mycket upp och ner varje månad.

I wonder if..

Jag har insett att detta kan jag inte lösa ensam.

Det behövs riktig hjälp.
Men jag vet inte hur.
Jag vet inte vad, det är en salig kombination som rör så många olika ting.

Jag väntar på ett svar.

To do VS. to do not deserve

Näsan rinner oavbrutet, huvudet hänger på sne och strupen där halsen och snoken går ihop gör det väldigt väldigt ont. Tydlingen förtjänar jag en förkylning, för alla dessa symtom kan minsann inte bara vara pollen allergi. Jo, mina ögon är uppsvullna så det nästan ser ut som om jag har två ballonger i ansiktet. Till råga på allt annat så är det väl passande, just nu.

Sovit helt ok, så är inte lika slut idag som jag var igår när jag vaknade. Men idag ska jag igång så kvickt, kommer vara slutkörd ikväll.

Funderar på att släpa ner mig så jag kan ta både allergi tablett och p-pilla. Sen ska jag äta en god rostbiffmacka med remoulad och rostad lök, om halsen inte strejkar dvs.

Naw, fick skriva en lapp till Fifi imorse, att hon inte behövde vara med på dansen i skolan för hon har fått en jätte inflammation/nageltrång på sin ena stortå. Lilla plutten..


Smack !

En handfull ?

Var så glad innan idag. Känner verkligen inte så längre. Har bitit av allt vad det fanns i nagelväg som alltid när jag blir nervös eller orolig. Orolig för vad nästa steg på stegen blir. En stege som bara går rakt upp i luften utan någon vägg att luta den mot.

När man är sju ska man inte behöva tänka så.

Har så många gånger tänkt att berätta. Jämnförelser med folks påhittade problem. Luft, ingenting.


Om man älskar varandra så vill man väl den andres bästa?
Är allt bara påhittat?

:)

Får väl börja där jag avslutade. Älskling kom tryggt fram&tillbaka till/från Sthlm. Jag blev klokare, och senare körde jag mig själv till Minis systers lägenhet. Pappa körde hem min bil :). Förfestade där i ca 3 timmar, sedan begav vi oss till Slagt där vi mötte upp min super älskling. Dansade och höll på tills klockan var strax innan tre då körde vi till Lockarps donken och åt natta-maud. Så värt det! Åh, typ dagens första måltid.

Har ätit så dåligt denna helgen. Det har varit frukost, en bulle och sedan ett äpple på kvällen. Det är inte acceptabelt Vivi! Jaja.

Igår hade vi lite lagom mys innan jag åkte. Och sen när jag kom hem, puh vad jag var trött! Älskling hämtade mig och vi slocknade snabbt tillsammans och imorse skulle jag åka med honom så han skulle släppa mig på vägen. Guuuud vad jag sovit gott inatt! Så jag bara precis klädde på mig och blev körde, kom hem och gick upp och la mig och somnade om till exakt 9.00! Ofta kofta säger jag bara. Sovit i 11 timmar och jag är fortf. tröttis. Har träningsvärk också, i rygg, ben och armar, haha! Idag är det rätt lugnt.

Men nu ska jag byta om lite så ska mamma och jag köra till Ikea och äta frukost. Sen ska vi hämta ut hennes pass :) Har vi tur är klockan lagom så jag skulle kunna handla byxor hoppas! Som sagt, nu ska jag!


Smack !

Baby there's no other

Nu ska jag aldelles strax köra, ska slänga på min någon tröja och kissa, sedan ska jag springa (gå) bort till bilen. Älskling ringde precis, han har fyra timmar kvar tills han är i Sthlm. Önskar jag satt brevid honom i bilen.. Hm, kanske ska säga bussen? För han har nästan precis bytt fordon. Well well. Nu ska jag kissa .. Har btw packat alles till ikväll ;).


Smack !

T&R Sthlm

Min älskling sitter i en BMW på väg till Stockholm, nej det är inget skämt. Men tro mig, det trodde både Jonas och jag imorse när han fick ett samtal med förfrågan om han ville köra till Stockholm tur och retur. Haha det är så sinnessjukt och det är så jäkla synd, jag hade velat följa med!! Jag sa det till Jonas, att han skulle tacka ja (han får betalt) hur ofta får man göra något sånt sjukt? Haha, det är sinnes ball. Men samtidigt, en hela jäkla dag! Hahaha! Kan inte sätta ord på det!

Igår kväll, var väääldigt lugnt.. Hämtade älskling föräldrar, och ja, det var väl allt.. Somnade vid tolv och vaknade vid sju. Vem tar ifrån mig min sömn? Om jag ska vara ärlig så tror jag att inatt/imorgon kommer jag sova så mycket bättre..


Smack !

Google is my best friend when I want to know something

Goddagens! Vid tolv snåret fick jag i mig det första att äta sedan händelsen inatt. Sedan dess har jag även hunnit duscha så nu är jag ren och fräsch. Försökte efter duschen föna volym i hårknoppen, men det lyckades jag inte med, dock fönade jag väldigt mycket av mitt hår med hjälp av hårborste samtidigt, jises vad mjukt det blev! Så nu förstår jag verkligen varför ens hår är så mjukt och skönt när man kommer från frisören.. Det är föningen!

Well well, är påklädd och redo. Men för vad? Ja det undrar jag också. Hade tänkt ta lärdom av en klok tjej idag, vet bara inte när. Senare vet jag inte vad som händer. Jo för det blev precis bestämt att vi ska på AW. Senaresenare ska vi hämta älsklings föräldrar i Limhamn eller vart det var. Får väl se om det händer något spännande därimellan.


Smack !

Do I look like I sell drugs?

Igår var en snurrig dag. Det blev ingen träning och det blev inga byxor. Stör mig så in i.. Var hemskt trött vid nio men när Jonas kom och tände upp precis överallt kunde jag inte somna förrens efter 23. Så vaknade jag inatt, trodde bara jag var överdrivet varm, slängde av mig täcket och insåg efter en stund att det ändå inte kändes bra, mådde illa. Har ingen aning om vad det är som gjorde att jag fick gå upp mitt i natten och få slut på illamåendet. Så efter några minuter efterår kunde jag somna, sovit nästan som en stock ändå tills älsklings klocka börjat ringa och hålla på. Så nu är delvis illamåendet också tillbaka och jag är så trött :(. Berättade jag sen när jag varit vaken denna morgonen? Iallafall, sen sju ungefär. Kunde inte lägga mig och pressa mig in i någon sömn, så jag satte på Da Vinci Koden och såg slutet. Och ja, här är jag nu, men jag har mina skäl..

Har några planer på idag, men jag tänker ligga lågt. Ska väl snart ner och se om jag kan äta lite. Sen är väl dagen igång. Untill next time..


Smack ! 

Rättning*

Det blir inget mobilia, fått samtal som hindrat mig rent tidsmässigt. Så tänkte ev. själv ringa ett samtal nu och sedan bege mig, är ombytt och nästan klar. Räknat, kollat och insett, MASSOR. Jag är himla glad. Vill bara att saker och ting ska lösa sig NU NU NU. Men så fungerar det inte, tyvärr. Har fått lönepapper idag från LM, blev ungefär vad jag tänkt, men inte "vågat" hoppas på. Nej, ingen stor summa, men det gör att denna månaden (rättare sagt nästa månad) lättare går runt, ekonomiskt sett. Har stora utgifter som är på g.. Så samtidigt som jag sitter fast i förtjänings tänket, tänker jag även på vad som komma skall.

Åh, för att berätta något riktigt kul, haha, så har jag börjat på en ny karta idag. SÅ SKÖNT. Tycker verkligen inte om "veckan" som varit. Pratade precis med älskling, varför känns det som vi knappt har träffats denna veckan? Idag kommer vi inte träffas förrens ikväll heller, men vi får väl ta igen allt en annan dag, en dag då det funkar för oss båda..


Smack !

One looove

Hade en rätt lugn morgon här hemma, vid halv tolv begav vi oss till arenan och åt lunch i Percys restaurang. Rostbiff med varm potatissallad och rödvinsås scharlottenlökar i. Gud vad gott det var.. Allting inkl. sallad, mat och dryck var i buffeform, det är så skönt! Riktigt fräsch och det känns som det verkligen kan bli fler besök där. Riktigt stiligt där också.

Sen körde vi snabbt förbi Zara i stan så jag fick testa de chinosena jag hittat, no good. Eller jo, det var snygga, men på ett HELT annat sätt än de jeansen jag testade på MQ, de var så nice. Så jag tänkte jag snart skulle bege mig så jag åker bort till mobilia och testar de en sista gång och sen ska jag köpa dem. Sen ska jag direkt bort till ett annat ställe och bli klokare tänkte jag. Och strax därefter är det väl dax att älskling slutar. Men han hade andra planer så jag håller mig kvar och blir klokare. Senare ikväll är det förhoppningsvis träning som fortfarande står på schemat :). Sen blir det minsann efterlängtad dusch. Åh, ikväll blir det sömn fort hoppas jag ..

Men nu ska jag byta om och bege mig snart .. :) Dator och allt ska jag packa med så det tar sin lilla tid. Gör så att jag fixar mig allt vad jag kan och sen får jag köra. Ska höra med mamma om hon är sugen på att följa med snabbt till mobilia ..


Smack !

Good morning sunshines!

Vet inte vad jag ska skriva om idag än, det är så mycket som jag har inplanerat!

Så jag skriver om iförrgår och igår!

Iförrgår hälsade jag somsagt på Malin på cafeet en stund efter jag gjort något litet ärende. Där kom regn, vind och snö, helt ofattbart. Jag har redan solat ute i bikini, hmm.. Gick inom "Mia & Nettans" en trevligt liten butik med allt möjligt, (mest) tjejigt. Och så hade de armbandet kvar!! Så jag köpte det i present till mig själv, samt en liten berlock. Men jag ska öppna det på min födelsedag, så det blir lite mer spännande. Hehe. Sen körde jag hem till mig, var där en stund och sedan begav jag mig hem till älskling för att värma upp sängen. 22.00 började dokumentären "Bananas!" som jag velat se ända sedan det blev sådana skriverier om den i tidningen och stämningar hit och dit. Den var bra och det var värt att lägga 2½ timmar på den. Så äntligen som älskling hem, kall som en isbit! Och snuvig såklart.. Tillslut somnade vi ihopkurade.

Igår körde jag älsklingen på morgonen till jobbet, för att man är så snäll. Var hemma ca 07.05, så jag satte på filmen "Da Vinci Koden", hann inte se färdigt hela. För vid elva- tolv började jag göra mig smått iordning, och strax efter tolv var jag hos Carro med bullar och mig själv. Satt och tjötade tills klockan var över 18.00, men det är så trevligt och härligt att bara kunna sitta så! :)

Körde inom älskling för att hälsa på honom (han mår inge bra) och när det var dags för mig att gå, DÅ vaknade han till... Körde hem till mig och började hacka lök och grejer, strax därefter plingade det på dörren och det var Malin och Sara! Ready to eat! :) Så åt vi spaghetti och köttfärs och senare kom även älskling och Robin förbi i någon timme.. Vid tio ungefär begav de alla sig och vi gick upp och la oss....

Shit, orkar någon ens läsa om mina dagens planer? Haha, jag ger det ett försök att skriva kortfattat, hrm.
Ska fixa lite med mail och samtal nu snart, sedan ska jag och mamma iväg och luncha. Hade tänkt försöka ta mig in till stan, dessförinnan ska skicka två långa och nödvändiga sms, i stan ska jag kolla på chinos/jeans och bikini, sedan ska jag hem och byta om för att lära mig saker idag. Och ikväll blir det träning. Puh!



Smack !

Purple lady like me?

Innan skrev jag alltid först en rubrik och sedan ett inlägg, som jag har förändrats!


Nu om typ två micro sekunder så ska jag köra ut till landet till två killar och lämna av lite papper, sedan ska jag till Svedala! Hälsa på Malin och kolla om det armbandet finns kvar. Nu är tänderna borstade och jag känner mig som en ruffsig lila damen, nice!


Smack !

Hang down your head ..

Igår storsög min dag, på bara några minuter. Hur fan kan det vara möjligt? Det värsta var nästan att min dag för övrigt varit så himla bra! På kvällen blev den bättre, men jag vet inte hur min externa hårddisk mår, jag har inte vågat fråga honom. Han kanske har mer pms än jag själv just för jag tappade honom igår. Jag lipade färdigt igår och ställde tillbaka allting som det stått innan. Ingen förändring i rummet, bara färre damtussar bakom skrivbordet...

Mötte upp älskling, vi bokade lokalen (skriv upp 21'e mina vänner, mer info kommer!), körde hem till Jonas och följde med på en kall promenad vid bo01. Sen körde vi till mig på kvällen och sov hos mig inatt, vaknade till när han gick imorse och sen vaknade jag på riktigt vid 8.25 ungefär, lagom till dagens alla äventyr!

Och ja, inte förrens efter elva så kändes magen okej, saker som klyddade till sig igår, bigtime. Då är det ju min uppgift att lösa det. Så nu känns det mycket bättre. Har tom. ringt dit jag skulle för att kunna fixa älsklingspresent, dock svarar de inte, men ger det ett försök efter lunchen nu.. Snart kommer mamma, pappa, mormor och fifi iallafall så ska vi se på film som mormor lämnat in för längesedan och äta kina mat. Senare idag blir det överlämning av nycklar och kanske en tur till Svedala? Well well..


Smack !

.

Jag borde vara glad, för klockan är halv fem, men det är jag fan heller. Tjugo i fyra fick jag ett klyddigt samtal. Jag trodde allt skulle lösa sig, men nej. Strax därefter gör jag något jag lärt mig att man absolut INTE ska göra, tappa min jävla externa hårddisk. Och nu går den inte igång och jag är så jävla arg på mig själv att tack vare pms så sitter jag här och gråter. Vilket kommer göra att eksemen kommer blomma upp fint i mitt ansikte. Fy fan vad detta inte är min dag idag. Jag borde åka ut i skogen och skrika så högt och argt jag bara kan.

Detta skulle vara en bra dag istället har den bara blivit en jävla skit dag.


Always the same

Denna måndagen är precis likadan som förra Måndagen, shit på tal om förra Måndagen är det en hel vecka sedan jag träffade Carro! Jao, iallafall. Fast nu idag hade jag tänkt sola lite, but (there's always a but) molnen drar förbi titt som tätt. Så dagens övriga planer är att försöka komma till skott och betala räkningen. Kollade mitt konto innan idag. Alltså senast det var så tomt minns jag inte. Det är ärligt talat oroväckande. Jag har haft många belöningstankar i huvudet. Men jag borde nog tänka om.

Dessutom har jag, (jag av alla människor?) lyckats tappa bort 200 dk. Det stör mig ju innerligt. Iallafall nästa dags-plan är att kolla om lokalen är ledig om några helger. Tänkte precis skriva något som inte är så bra, haha, men det känns nästan naturligt numera ju.. Ska ta mig i kragen och ringa till det stället där älsklings present ska komma ifrån.. Som jag berättade för Mini igår i bilen, förra året var älsklings ledtråd "sitt ner", för det var stå upp vi skulle på, haha det var ju bäst.. Men denna iår, får minsann inte vara för avslöjande. Det enda jag lyckats komma på i ledtråda känns just nu för avslöjande. Well well..


Igår var vi hos Mia och snackade massor, avslutade kvällen (för min del) med en McFlurry, mumma! Sen körde vi och tankade, bytade bil och slutligen hem till mig. Mucho nicey.
Fan vet inte om jag ska byta om till bikini och grillas lite..



Smack !

Come away with me ..

Älskling ligger och sover i min säng, han märkte iallafall inte när jag stängde av den oehört tråkiga innebandy matchen som visades på tv'n, så jag är rätt säker på att han sover. Hehe.


Igår var en väldigt trevlig kväll, mamma körde mig och älskling till svågertorp där vi tog tåget till köpenhavn. Strosade på ströget i nästan två timmar sen tyckte vi det var dax för mat, så vi gick till hardrock som planerat. Två timmars väntetid var det. O to the M to the G. Så vi gick in på tivoli och åt på promenaden. Blev revben, helt gigantiskt och jag måste verkligen tvinga iväg tankarna, "här ligger ett djurs halva bröstkorg, på mitt fat!" Det är äckligt att tänka så, men det var mycket gott.

Sen spelade vi i några av stånden, kollade på fiskarna i det inte så längre nybiggda akvariet, älskling hade aldrig varit och sett det. Sen spelade vi lite lite till och därefter gick vi till inte längre så fulla HRC, där drack vi long island ice tea, sex on the beach och delade på en glass och innan vi gick där ifrån så drack vi en strawberry daquiri. Sen var vi (iallafall jag) extremt trött, så vi tog tåget hem vid elva/tolv. Sms'ade våra föräldrar men fick knäppa sms svar. Från mamm vi fick att "de hade frukit fruktvin" och av Jonas papp fick vi som svar att "de hade drukigt brogg". Haha våra föräldrar är inte okej.. Antingen så behöver de går på stavningskurs eller på avvänjning!


Idag har vi varit på Burlöv, jag hittade ett par jätte fina byxor på MQ, köpte de aldrig för igår när vi var i DK så hittade jag fina chinos på Zara jag tänkte testa imorgon, så det blir antingen eller.. Om ca en timme ska vi på kalas och sen ska vi om vi hinner till Katrin ikväll och därefter utgång. Får se hur det går, för jag är sinnes trött! Och för en stund sedan hade jag ingen aning om vad jag skulle ha på mig, hittade iallafall något. Får sådär jobbigt (once a month) ont i magen emellanåt, så jag vill ha något som sitter löst.. Usch ja. Jag tror ikväll blir bra, jag måste bar piggna till lite, eller låna en säng hos Alle, haha!


Smack !

Det är fucking typiskt, men det är smällar man får ta!

Ahhh, mitt mail som jag ville skulle göra det hela lättare gjorde saker mer komplicerade än vad det var innan. Suck! Antagligen är det ännu mer klydd nu bara för att nystat håller på att lösas, men fan. Lite svar på mobilen hade verkligen underlättat. För mitt hemliga ärende gjorde verkligen saker och ting svåra och som jag sa till älskling, jag känner mig sjukt korkad!! Alla små saker andra vet, som är så uppenbart för dem att jag inget får veta... Åh! Sitter här med två kuvert i knäet och hatar att vänta och jag vet någon som inte heller blir glad på att vänta, eller ja, det är ju självklart i detta läget, egentligen vet jag inte om det är en tålmodig person och jag vill inte veta det på detta sättet heller!!!!!!


Annars då? Har fixat lite ärenden, vann inget på min nya lott, tankat bilen, tagit ut danska pengar, kollat underkläder på mobilia, kollat gröna chinos på H&M och Veromoda samt mitt hemliga ärende dåja. Funderar på om jag ska gå upp och lägga mig och vila lite i min säng och sen göra mig iordning för idag. Sitter i gårdagens kläder och slösurfar... I VÄNTAN PÅ VADDÅ?


Smack !

16/4 -06

Det är datumet som jag och Jonas officiellt blev tillsammans. Vi höll inte det hemligt att vi började träffas i nian igen, det var bara ingen som frågade precis..  Men idag har det gått 4 år sedan dess och imorse slog tanken mig, vart är vi om ytterligare fyra år? Nervös tanke. På ett bra sätt såklart!

Dagen firas med att vi åker över till DK och äter och har trevligt, så får vi se vart det tar oss!


Igår lyxade vi till det precis som vi lyckats göra hela denna veckan nu tycker jag allt. Igår hämtade vi upp Robin, så körde vi till lilla glassfabriken där jag åt en stor mjukglass med chokladströssel. Mumma vad gott det var! Sen körde vi till Lilla torg där vi hamnade på Mando, killarna åt planka och jag åt en burgare och nån lökring.. Mini och Sara mötte upp oss utanför Mando när vi var klara så planerade vi att sätta oss på lilla. Haha men vi blev "utslängda" för vi var för unga, suck! Vi vi satte oss på TGI's istället dit även Mia, Ellen och Tessan också kom senare. Vis elva, halv tolv var det dax för killarna blev alldelles för glada i drickan. Så det var en trevlig igårkväll!

Var mega trött när vi kom hem.. Sov konstigt nog riktigt dåligt inatt på tal om varför jag sov dåligt slängde jag precis iväg ett mail så jag kan planera dagen lite.. När jag körde hem från älskling imorse så la jag även på ytterligare ett brev i lådan, så det är bra. Var och hämtade ut medicin och sånt trams (nödvändigt trams) igår. Känns som jag börjar komma ikapp mig själv lite iallafall.

Ska köra något ärende till idag dock, ta ut danska pengar, lösa in en lott, hade väldigt gärna velat betala en räkning och köpa en klocka. OCH tanka bilen. Och ett ärende det är bäst att jag inte nämner här. Men tro mig, det är inte spännande. Ja, sen vill jag gärna sola lite och äta frukost, så det hade jag tänkt göra ungefär .. nu. Bikini på och mat i kistan!


Smack !

Under ytan ..

Goddagens! Ja, för inte är det frukost längre och inte heller lunch, men min magen indikerar på att det är tid för lunch. Snurrigt! Det verkar som om det blir en wasa sandwich. Aja.

Idag har varit en riktigt härlig dag och den är långt ifrån slut! Imorse vaknade jag innan älsklings klockan (den började ringa och snooza vid 06.25) och när han skulle gå ner så gick även jag ner, ca 06.45. Pussade på honom och sen gick han. Så jag satt uppe med mina föräldrar och kände att idag, IDAG vill jag röra på mig.

Så mamma och jag cyklade till Svedala. Vi började cykla vid 07.45 och var hemma 08.50. För vi hade ju som deadline att vara hemma innan 9.00. Hehe. Så sen när vi kom hem åt jag frukost och solade i trädgården och nu vid tolv, ett hoppade jag in i duschen och kom nästan precis ut därifrån. Är iklädd bikini igen faktist men jag hade inte tänkt sola så jag svettas precis .. Solen försvinner snart från vår framsida, så det gäller att lapa lite i det sista också. Men det är härligt!


Sen ska jag in och städa lite på mitt rum och därefter är väl älskling lagom klar på jobb så vi kan hitta på något. Jag har iallafall tre saker jag vill få gjort. 1, hämta ut saker på Apoteket. 2, lägga ett brev i brevlådan. 3, betala en räkning. Inget av det är kul, men det måste faktist göras. Sen hade vi ev. tänkt äta mjukglass på ribban och sen grilla på stranden. Jaja, planer har vi iallafall.. Men det är kanske inte i rätt ordning med glass först och sedan mat. Vem vet?
Nu ska jag iallafall ut i solen igen..



Smack !

You belong with me

Jag är nästan precis hemkommen. Från en mycket trevlig tur. Först var mamma och jag på Siba, Rusta och OnOff för att leta efter The Sims till ps2, och sen letade jag efter volumaster som jag tänkt önska mig i present.. Men de jag hittade i butik var ungefär 300:- dyrare än de på nätet.. Så vi körde till plantagen, där mamma handlade blommor till mormor. Hämtade Fifi hos mormor och sen körde vi till skivlagert, inte där hade de Sims heller..

Så vi gick lite på Jägers, tillslut hamnade vi på Lindex och där hittade jag ett par grymt snygga skor. 249:- och de är så sommarfina! Så de fick jag av mamma, mycket snällt! Jag har alltid haft lite "svårt" för den tjocka, överdrivna gummikanten, men på dessa är det en snygg övergång och en beige rand längs gummit. Åh!


Sen såg jag även ett fint armband jag sett på Guldfynd innan, (skulle kolla efter den vita klockan) så det får jag i födelsepresent. Men det ska jag försöka glömma bort, haha.. Ska väl kolla om det trillat in något kul i inkorgen. Mormor frågade när vi hämtade Fifi om jag behövde pengar. Nej för det gör jag inte! Min ekonomi är ok, (även om mitt kortkonto är ekande) för tillfället. Och även om den kunde varit bättre. Så kommer den någongång förhoppningsvis bli mycket god. Jag ska ta mig igenom detta så jävla bra jag bara kan och ja, fyfan!

Vad händer idag? Idag ÄR det ju faktiskt lillördag? Skulle kunna tänka mig bo01 med mys i filtar typ.. Älskling kommer inte hem förrens mycket senare, så jag tänkte kanske gå ner och umgås med mamma och lillasyster, Lejonkungen stod eventuellt på schemat, det låter helt ok med mig.. Jaja.


Smack !


My day's moving slowly ..

Om en halvtimme slutar min älskling och det borde vara så att min dag startar då, men så är det inte idag! Idag ska jag nog köra till Svågertorp och sedan får jag se vad som mer händer. Har inte gjort något vettigt idag. Eller jo, men det känns inte direkt sådär. Imorgon om det är lika fint väder ska jag ut och lägga mig i solen hela dagen! Börjar känna i magen att det är dax att äta något..

Har på tal om mat, har hittat ett recept som låter så himla gott! Ska snart ner till mamma och pappa och prata och höra om de vill med till Svågertorp också. Nej, nu ska jag svara på mail.


Smack !

Oh men vad trevligt, öl, PÅ EN TISDAG!?!?

Jag tror ingen missade att höra Minis nedräknande till hennes 18 års dag. Detta året fyller i princip alla mina vänner 20 år. Igår träffade jag Stina, vår gamla NO lärare på Oxievång, för 7 (SJU!?) år sedan började jag sjuan. Idag har det nästan gått ett år sedan jag tog studenten. Det är ju helt galet!

Iallafall, nu planeras det 20 år fester hit och 20 års fester dit. Inte förrens nu i dagarna har tanken slått mig, att jag fyller minsann också år! Om mindre än en månad! Igår frågade älskling mig vad jag önskar mig och idag frågade mamma vad jag önskade mig. Så idag hörde jag med pappa om han vet ifall lokalen är ledig. Så på Måndag ska jag höra om den är ledig. 19 år fyller jag. Men det kan firas ändå tycker jag allt, haha! Så det blir väl att skriva ihop vilka som blir bjudna, och en någorlunda formulering till utskick.


Annars är idag rätt lugnt. Snackat lite i telefon och sådär.. Funderar fortfarande på ifall jag ska starta davinci koden, kommer bli lite tråkigt om man ska bli avbruten av folk som är pratglada. Men så är det väl. Egentligen borde jag sätta mig ute i trädgården och slappa lite, få lite färg på kroppen kanske.

På fredag, när jag och älskling har 4 år, ser planerna ut som så att vi ska till DK äta där och vem vet om det blir tivoli också? Det blir säkert hur mysigt som helst och det är skönt att helgen också är lugn, eller ja, vi får väl se hur lugn den blir.. ;)


Igår var jag och älskling på föreläsning om att VÅGA! Med Lena Frisk somsagt, efter det gick vi till Harrys där vi mötte upp Robin och Ceasar (stavning?). Efter en stund kom Sara och sedan även Mia. När Mia kom drog vi till Lilla torg där vi satt tills klockan blev halvtolv. Jag körde hem min asnitade(3 öl) pojkvän och han somnade fort när vi väl kommit hem. Haha, nej har var inte nitad, han hade bara en trevlig Tisdag!

Nu tänkte jag kolla lite recept, eller jag gör det efter klockan ett, haha. Lite recept till helgen 7-9 Maj (vilket det förhoppningsvis blir). Sen är jag riktigt sugen på att dra ut på en shopping runda, hittade ett jättefint armband igår i Svedala, men det var lite dyrt, 200:-. Har hittat en jättefin klocka också som jag vill ha, och ett simsspel som jag önskar mig av mamma och pappa, äntligen ett simsspel till ps2! Nice. Nej nu tycker jag fan att solen kallar, på med shorts och uut!



Smack !

Let the day begin


Goddagens!

Idag är precis som alla andra dagar, nääästan, jag har saker att göra, mail, samtal, you name it! I like it! Idag ska jag fixa lite blandat, ska bort om L snabbt och lämna av lite, sen ska jag bort till Petter och fylla i nya praktik papper, för det verkar som om de papperna jag skickade förra veckan har försvunnit i posten.. Suck! Tycker inte om fördröjningar. Sedan ska jag till Malin och träffa henne lite, trevlans. Ikväll ska jag och älskling på föreläsning med Lena Frisk, blir förhoppningsvis en trevlig kväll. Lena är standup komiker, men ikväll håller hon en föreläsning (VÅGA!) jag fixat till oss. Den skulle vara slut vid halv nio ungefär så det är väl rakt hem i bingen sen kan jag tänka mig.

Jag ställde klockan på halv åtta för att göra färdigt den läxa jag fått .... SUCKSUCKSUCK! Jaja, jag gjorde den iallafall. Tack och lov att detta var den sista :D. I f....ing hope.

Över till något heeelt annat. Idag ska vi äta färsk fisk, ja, pappa fick upp fisk igår så idag blir det bacon inbakad torsk med mexicansk-inspirerat ris. Låter yummie! Så jag ska göra mig så klar jag bara kan och sedan ska jag äta och därefter begemig. Så dagen kan starta!


Smack !

En hel-dag!

Idag har jag och älskling en heldag med varandra, hah men det kommer gå bra, vi brukar klara det fin-fint. Och idag får vi förhoppningsvis fint besök också, vilket aldrig är fel! Snart ska jag byta om från gårdagens festkläder (okej då, jag har bara jeansen på mig sen igår, resten är på g..) till lite mindre vita byxor om man säger så.

 Var tvungen att köra en sväng innan idag, precis när vi vaknat nästan, så sen mötte jag och älskling upp resterande av min familj på Ikea och hade frukostdax där. Så det är skönt att bara sitta och slappa här lite.

Igår var det utgång, körde bort till Mini och Mia så förfestade vi till djävulen bär Prada, härligt! Jag körde och det var så skönt att själv köra hem inatt.. Att veta att man slipper stå ute och vänta på en taxi och sen allt som tillkommer. Åh.

Funderar på om jag ska ner och äta något. Ja det borde jag. ikväll ska jag nog bada på tal om något helt annat! När jag gick på toa hos Mini igår så blev jag väldigt sugen på ett bad.. Och ikväll kommer det vara skönt att återfå lite värme genom ett vaaaarmt bad. Dessutom behövs mitt hår schamponeras en del eller två. Ja, helgen har varit trevlig, som jag sa igår, trivs verkligen med att känna mig trött för att man är trött! Inte trött för att man slappat för mycket. GILLAS!


Smack !

Bubbeliblubb ..

Har fixat en del idag, lite smått som behövts, något nytt bla. Just nu är jag konfunderad om 6 är ok. Har räknat lite på det, det borde vara det.. Men jag är ändå inte säker. Ska snart köra iväg och växla lite, sedan är det tid, tid för älskling att sluta och för mig att bli okantaktbar, ungefär. Tänk att det är Fredag idag, det känns verkligen inte så, extremt tråkigt väder också. Eller, ja det kanske blir rätt lagom. Ska snart byta om från mina rosapantern pyjamasbyxor till svarta jeans, jodå, sådana äger även jag, längst in i garderoben.

Åh, kissnödig igen, kanske är det Malin som smittat mig. Malin, har du det? Fy såfall..
Ikväll ska jag däcka utav all kunskap!


Smack !

Lapplisa

I'm herself! Just nu känner jag hur korkad jag varit. Behöver verkligen få tag i en E-mail, vilket jag såklart inte kan. Går det att googla fram? Vid 15.00 är det mer möjligt, men just nu känner jag mig korkad. Jag gör mitt bästa vänner.

Min lunch bestod av snabbhandling på Coop med mamma och en mannafrutti nu precis. Senare blir det vegetarisk lasagne. Fan vad jag stör mig alltså. Funderar ännu på om jag ska starta da vinci koden. Fifi är inte hemma, men jag kommer inte kunna se klart hela och jag kommer säkerligen bli störd ändå, fast, det gör inget ... *happyface*


Smack !

Not really the first time

Idag är min dator en bärbar dator, den hängde med till Ikea och åt frukost, tur var väl det. Fick ett samtal direkt när vi kommit ur bilen, så nu känner jag att det är likabra att ha den uppe i bilen också, fiffigt!

Ja, jag kände ju att min blogg går så bra nu, därför jag köpt trådlöst bredband. NOT.

Well, idag blir väl som igår, ja, med tillgänglighet iallafall. Sen vid fyra kanske det blir en genomgång, hoppas på det iallafall. Sen ville älskling köra mc, men jag vet inte.. Jag har duschat idag och känner helt ärligt inte för att bli platthårad och fetthårad. Idag ska jag fixa bra block iallafall.


Smack !

I väntan på vaddå?

När jag hör Timbuktu [Timbaktou] får det mig att tänka på MF.
Jag letade efter en röd ros i publikhavet och året därefter grät jag när han spelade.
Varje rop, skrik och ansikte granskades noga.

Kärlekensbandvagn
.

Och så många andra.
Det är så det är och ibland är det skönt att vila tankarna.



Smack !

Tankar

En tanke slog mig igår när jag och älskling körde till fotbolls matchen. Det var inte min fotbolls oskuld, den försvann när jag var med Nicole uppe i småland hos hennes mormor och morfar. Då körde vi till Ullevi och vi såg en träningsmatch mellan Sverige och Finland. Tänkte bara säga det...



Smack !

Vafan, vet du ingenting?

Idag har varit en lagom "stressig" dag, känner att mer än såhär klarar jag nog inte på dessa timmar. Var på arbetförmedlingen och pratade där en stund, sedan fick jag surfat lite. Jag har köpt in mig på pappas internetdosa, så jag fixade lite i bilen, sedan körde jag till Gisa, älsklings farmor, så fixade vi lite teaterbiljetter. Sen så körde jag hem från henne.

Hamnade i trädgården och har tre gånger försökt mig på att äta, blir bara avbruten, haha.. Men det är ju positivt! Om ca en timme börjar dagen, älskling slutar och ja. Tiden är slut kan jag väl säga. Vill bort till biltema och handla lite saker som kommer förenkla min vardag. Sen hade jag tänkt träffa Malin, om hon vill dvs. Haha..

Nu ska jag väl återgå till slösurfning. Har kollat upp abonemang till mig idag, känns som det är dax att ta ytterligare ett steg in i vuxenvärlden. Kanske. Jaja, det kommer.


Smack !

I'm gonna break this nut!

Jag som sa till Malin idag att jag inte skriver för någon annans skull, men detta är svårt. Mina vänner, ni kan inte ana vad jag gjorde igår, jag känner mig så duktig och för varje litet steg, känns det säkrare till nästa. Idag bara pang bestämde jag mig och det var egentligen inte så mycket till val. Göra vad jag kan och göra det bästa av det. Jag är ingen supermänniska men jag är jäkla bra. Visst, första gången blev det fel. Andra gången blev det klydd. Det har blivit en tredje, och en fjärde och tillochmed en femte om jag inte misstar mig helt. Och de sista har gått galant. Jag har inte alla svar i huvudet och ibland behöver man hjälp, men detta reder jag. Som jag skrev till Jonas imorse när det snurrat ihop sig för mig; (belive me, denna tiden kommer vara snurrig) jag ska knäcka denna nöten!

Känner mig stolt och är somsagt mindre orolig över morgondagen.
Har som svar om något blir struligt, alla gör fel.
Mina dagar är räknade.. Bokstavligt.


Efter min dag bestående av tidig uppgång (jikes vad trött jag var, kände mig som en tröttbulldog i ansiktet när jag gick nerför trappan alltså), telefon prat, postning av brev, möte, nya program i datorn och ännu mer telefon och inskrivningar i alla dess former ska jag äntligen gå ner och sätta mig och äta. Jag är seg i huvudet och hungrig i magen, grillat står på menyn. Ikväll kanske det blir fotboll, då blir det match-oskulden för mig. Konstigt nog har jag aldrig kollat på en hel match, varken på tv eller live. Så det ska bli spännande. Tänkte såfall gå förbi Sara och önska henne ha en trevlig semester tripp. Lagom avis med solen som är förväntad för hennes del. Men detta vädert som varit idag (okej, mindre moln är bättre) är helt ok. Varmt, ljust och minus moln så ... Thumbs up!


Smack !


Långt

Listan med saker som måste göras blir inte mindre mina vänner. Den växer. Timmarna blir inte längre. Men imorgon är jag förhoppningsvis utvilad någorlunda.


Smack !

Avstickare?

Idag bara känner jag hur mycket jag har att göra. Gör en tillfällig fuling och kör mc rally och kommer hem senare och försöker ställa allt till rätta. Har iallafall mailat TBS om läget. Vilket känns mycket skönt. Ska nu vilken dag som helst också lägga på ett kuvert som har med framtiden att göra. Eller ja, framtiden inom denna sommaren. Men det är framtid nog för mig.

Igår blev det en trött impuls-utgång till Crown, där jag och älskling mötte upp Sara, Mini och L.. något. Var där i ca en timme sen insåg jag också att tiden tagit ut sin rätt, gammal och sleten är man! Nu ska jag byta om från gårdagens party outfit till leggins, långttröja och tjocktröja, sen blir det mc kläder på och dax för rally. Hoppas det blir en fin dag! Vi hörs senare...



Smack !

All the things that You need?

Igår var en mycket lärorik dag mina vänner (och ovänner om jag har några osynliga sådana)! Ja, efter jag gjort ärenden både i stan och Svedala så körde jag förbi Malins jobb och gjorde henne sällskap i ca 2 timmar, mycket trevligt. Hon tyckte jag såg business aktig ut igår, det var väl lagom passande..

"Åt" hos älskling igår och sedan vid åtta-nio körde vi hem till mig och slappade, kollade typ 1/4 av borat innan älskling slocknade.. Hehe.

Igår hann jag inte skicka iväg mailen jag skulle och det har jag mycket dåligt samvete för. Ska ta tag i det snarast möjligast, men nu inom 5 så ska vi sticka.. Idag ska vi till farmor och äta påskmiddag, trevligt. Har ingen aning om när vi kommer hem och det är heller inget jag oroar mig för. Känner att detta blir en bra dag. Hoppas på att älskling vill fortsätta lära mig i bilen, euw, det lät nasty.. Nej nu ska vi bege oss!


Smack !


!

AHH, nu pirrar det.

M-m-my telephone!

Yes, igår blev jag mycket klokare, vill bli ännu klokare så när jag vaknade imorse 07.15 insåg jag att det var dax att börja träna. Inte vanligt träning, utan lärande. Men det är ju helt sinnessjukt att komma på det på morgonen sådär tidigt. Jaja, idag ska jag iallafall få både outlook och en telefon :D. Kan ju vara bra att ha helt enkelt. Det jag har sedan innan fungerar inte riktigt nu. Väntar på att lite papper ska komma så livet kan komma i rullning igen. Sen ska jag maila Natalie också. Eller ringa. För jag vill berätta på riktigt och jag VILL och kan (^^), senare iår.

Ja, shit alltså. Jag tror inte jag har tankar över till något annat, jag vill bara lära mig! Så jag drömmer, äter och fiser tankar kring allt möjligt. 16 p, innebär det 1½ timme, hm något jag ska fråga över.. Tex. Men nu ska jag öva!


Smack !

RSS 2.0