Jag har fått ytterligare ett jobb!

Innan idag så fick jag sms om jag ville jobba på Lördag, det är slit men det är samtidigt pengar, och det behöver jag! Alltså, för att inte gå minus. Frågade även om julafton och dagen efter julafton var ledig och jag blev satt som reserv om det blir av. Och idag ringde älskling och bad mig maila Chrille mina uppgifter, så jag kommer att få en timanställning på Prenad också. Börjar på Torsdag, nice. Undrar hurvida jag kan köra med bilen till det jobbet hahah!

Idag har iallafall varit en mysdag med Sandy! Vi har bara strosat i stan, hon handlade i varranan butik, jag handlade inget, inget mer än mos på Orvars, fin-fin lunch. Satte in pengar på "banken". Vi avslutade på Orvars, yammie.

Efter jag släppt av henne på Södervärn så körde jag till Ekohallen och bara gick lite, och sen gick jag på Panduro outleten. Sen körde jag hem, åt och nu sitter jag här och smaskar på det sista godiset.. Jag har inte ätit mycket godis eller skräp senaste, tycker jag, haha. Äsch, det är ju vinter.

Har faktist, om man får säga/skriva såhär, varit väldigt skönt att inte träffa älskling idag. Jag blev rätt lack igår. Och min störda dröm gjorde att jag minns att jag vaknade och tänkte att jag inte ville pussa honom när han skulle gå imorse. Inte heller fick han någon godnatt-puss. Det gör vi alltid annars, pussas, men jag sa rakt ut att jag inte ville. Jag tycker inte det är elakt, man ska mena saker och inte göra dem bara för att. Han kommer om någon timme, så jag har lite ledigt till, ska bara slappa framför tv'n, spela tv-spel eller något annat som jag vill. Jag älskar Jonas, men att umgås så mycket som vi gör är lite mycket ibland.


Smack !

- It's probably because you think you're cooler than me

Nu har jag flyttat pengar och kollat igenom lite, vad som kan göras för att göra saker bättre. Detta kan blir bra. Jag har efter vettigt prat med pappa kommit fram till vad som ska göras vid lämpligare tidpunkt. Det är fan att man inte har mer sparat, som kan hjälpa en i spelet! Jag vet något företag jag ska vara med i. Mycket tacksam för all hjälp.


Har iallafall städat mitt rum under allt ekonomi-snack. Men har en del kvar på golvet, ska börja packa in två julklappar jag redan lyckats haffa. Idag hade jag tänkt köpa en till mamma också. Ev. kolla på det som jag tänkt till älskling. Men jag funderar om det är så kul. Det är bättre om vi hittar på något i julklapp till varandra, oss. För någon dag sedan så berättade jag att jag inte önskar mig örhängena. Även om de är väldigt fina är det fruktansvärt onödigt, jag tycker inte ens om hjärtan-örhänge : (.

Idag ska jag träffa Sandra i stan, göra en insättning och sen har jag inga mer planer. Detta känns som om det blir en bra dag!

Nej, mitt rum ser skit ut. Dax att fixa..



Smack !

Måndag = ta igen dag?

Idag har jag iallafall gjort något vettigt som jag tänkt ett tag att jag skulle göra. Avsluta ett bank-konto. Så nu har jag en bank mindre och några sillar extra i plånboken. Faktist är det inte bättre än så att de ska in på banken igen, bara det att det är en annan bank. Men att flytta pengarna kostade och det var gratis att ta ut dem, så why not? Det är enkelt att göra småval. Alltså många bäckar små..

Helgen har varit lyckad. Även om det var chans för kaos stundvis. Som tur var styrdes denne i rätt riktning och vi alla kunde njuta av Lördagen. Det blev mat på vår restaurang iallafall, vi fick snabba på lite bara, men vi jäktade inte precis, så det blev bra. Gick rundor inne på Tivoli, spelade och hade oss. Vi hamnade på en pub där jag drack glögg och de flesta utom chauffören och barnen drack lamumba (stavning?), det var iallafall väldigt gott. Uppvärmda tog vi en snurr till och vid åtta begav vi oss hem, hem till familjen Ljung där det fortsatte med Glögg och godsaker. Jag är innerligt glad över att våra familjer kommer så bra överrens. Man har ju hört skräck-exempel.. Haha.

Söndagen var lugn, jag, Älskling, Fifi och pappa åkte pulka först på backen här vid oss, sen avancerade vi oss och packade med pulkor och extra vantar och körde bort till golfbanan (inte på GB, bredvid). Lufsade uppför den stor backen och kastade oss utför. Så härligt och skoj! Sen blev det dusch och därefter fika hos farmor, Jonas farmor. Vid fem snåret begav vi oss till stan för att kolla in skyltningarna. Butiksskyltningarna var väl inte mycket att hurra för. Såg dock inte Hansa's. Älgskavsgryta erbjöd Lina('s matkasse) hos fam. Ljung. Vi sov även där och eftersom bilen står hos mig, fick jag åka med älskling i ottan hem.


För tillfället snöar det mycket ute, inte mest, men mycket. Tycker det är så härligt. Funderar på att arbetssätta mig med att skotta snö. Vad underbart! Älskar att vara ute när det är friskt och ljust. Ljust är det verkligen! För någon kväll sedan så (detta hamnar i guiness) gick jag hem till Jonas! Det var sent, men snön ljusar upp, mycket.

Nej nu måste vi bege oss om banken inte ska hinna stänga tror jag. Åh, det blev forex banken. Det blir bra, bra ränta!


Smack !


iiih!

Nu är jag glad, men ändå lite nervös. Fick precis bokat en tid till mina naglar, haha, blir spännande att se hur länge det kommer hålla. Jag har inte bitit på en vecka och snart blir det omöjligt! Idag ska vi till Dk också, min familj och älsklings familj, kommer att bli så mysigt! Tyvärr var där inte ledigt på restaurangen vi ville äta på (den är en stor del av upplevelsen), så det känns riktigt tråkigt. Har vi tur så hittar även sin jacka i rätt storlek och allt. Tyvärr hinner vi inte med LV eftersom de stänger redan kl. 16 ... Känns verkligen synd. Hade blivit en perfekt julklapp till mig själv. Haha.


Nej, nu ska jag göra mig lite fresch, sen ska jag fixa med pengar på kortet, lite onödigt att springa runt med sådär mycket ...




Smack !

I'm busy (?)

Okej, jag är riktigt godissugen. Jag har ingenting på mitt rum, fast, jag vet att jag har en liiiiten liten nöd-daimgodis i väskan. Detta är ett nödläge. Den var underbart god. ;p. Men det var den sista! I swear.

Igår hände nästan något galet. Efter frukosten på ikea pormenerade mamma och jag neråt, när jag såg att det var utförsäljning igen, i nya rum. I ett rum där älskling hittat en soffa han verkligen gillar. 6.500:-, om man köper en ny kostar den 12.500:-. Så det var ju rätt stor skillnad, slog honom en signal och lät fröet bli planterat. Men vid halv fem var den självklart såld, annars hade den nog allt fått följa med hem, även om det är knäppt.
 
                               
                              (Bild lånad fr. Ikea.se)




På dagen iallafall om jag ska ta något i rätt ordning så efter ikea, rusta, onoff, siba och biltema avklarade så körde jag till Carro, hämtade upp henne så körde vi till jägers. Handlade en polotröja på H&M, hon kollade efter mössa utan någon speciell framgång. Vi åt en mjukglass på Rita's. Avslutade turen på Dinsko, där kärade vi ner oss båda två i ett par skor. Haha, vi skrattade och jag sa att Jonas kommer blir galen, haha då sa hon att det skulle minsann Theis också bli. Vi köpte dem och skrattade, bestämde att hon skulle ta sina på sig när vi träffade Jonas, men, han gillade dom Carro! Hahaha! Dom är iallafall väldigt snygga, lite udda. Älskar spännet!




                     
                            (Bild lånad fr. Dinsko.se)



Nej, nu börjar det viskas här i huset att det är dax att leta fram receptet till rosotton som ska ätas idag, spännande! Blev hunrig nu ju.. Förresten (påtal om mat? Euw). Jag har slutat bita på naglarna! Så nu har jag vit och fin kant. Jag sparar, inför något... ;). Nej, nu ska jag bege mig. Känner mig sugen på att handla en julros.


Smack !


Woops

Haha, något har nog flippat ut på blogg.se. Eller så har någon fastnat för något jag skrivit, soo bad! Well well.

Igår försökte jag ha en summering av hur jag ska kunna få tag på ett jobb. Hur jag ska gå till väga, vad jag ska göra och vart jag ska söka. Jonas tror att jag sitter och flummar framför datorn, men jag vet inte hur många jobb man går igenom, antingen så är det det ena eller det andra, men jag har sökt jobb, jodå. När säsongen tog slut kände jag verkligen att det kommer inte bli som det varit innan. Var är jag nu? I en sits jag inte alls trivs med. Just detta är en faktor till att en köpes-lägenhet inte riktigt finns i min värld. Visst, en köpes funkar, men den behövs fixas och möbleras också.. Strunt samma, lägenhet är inte det viktiga! Jag ska återkomma ang. denna punkten.

Eftersom mamma äntligen fått ett jobb så kunde hon inte följa med på trippen hon vart inbokad på idag, alltså följer jag med pappa på pensionärstripp med aktiespararna till någon annan ort, kollar stearinljus, går en företagsvisning med lufttrummor (?), äter på en gästgifaregård och åker hem. Vi beräknas vara hemma kl. 22.00.

Det händer saker men ändå är allting stilla.



Smack !

I'm a free bitch

Rubriken får vänta lite. Vet inte än vad där ska stå.

Iallafall, känns som om jag har lite saker att berätta?
Fredag; Jag och älskling skulle äta på Lilla, vi hade bestämt TGI's, där även Chrille och Mojje genom det andra sällskapet som skulle med, bokat bord. Så vi bestämde att vi alla skulle äta tillsammans. Det kom in en stooor förrätt till oss alla med allt möjligt. Mums. Sen kom maten, jag tog en cheesy cheese burger, den var riktigt god!! Också var det happy-hour på drickan, jag drack Fanta, haha. Vi blev bjudna på mat, även om vi tänkt betala för oss själva. Så vi sparade de 500:- vi fått av mormor.

Åkte till arenan, efter lite klydd att komma in i garaget fick vi tillslut hjälp, men det dröjde lite då det var en läcka i Gaga's loge, haha :p. En gigantisk kö väntade runt mer än halva arenan och jag skämtar inte! Vi gick förbi hela kön men väl framme där man skulle bli visiterad så var där mer än en ingång, så den långa kön var verkligen förgäves! Väl inne gick vi till baren, beställde och placerade oss vid ett bord vid rutan, haha, skadeglädje att se alla där ute? Sen gick vi in.

Förbandet, alltså VAD var det? Men när det väl blev dax för Gaga, vilken stämning! Hela showen var så bra, snudden till obeskrivlig och hela hon är G-R-Y-M! Hon spelade väl ca 3 låtar jag inte hört innan, varav en var helt ny, inte ens utkommen (?). Alla dräkter/kostymer hon bar var coola. Hela uppträdandet var coolt, annorlunda, outstanding! Perfection, kallade hon det själv. Hon sjöng fantastist och det är inte ofta en artist sjunger bättre live (speechless) än på cd, biter i ett hjärta så det sprutar blod, kommer in blodig på scenen, spyr i en video under kostymbyte, men Gaga är den som gör det, den som gör det bäst! Tack älskling för en underbar present, verkligen den bästa konsterten jag varit på!!

Lagom peppad när konserten var slut, var vi tvungna att åka förbi Koi där efterfesten skulle vara. Vi såg inget och gjorde ett lätt försök till TGI, men där var vi för små.. Så vi hamnade på Mando bar, watermelon beach och älskling beställde dauqiry passion (stavning..). Väldigt goda och inte i bruk att köra hem (vem är det efter en Gaga kick?). Hemma vid tolv-ett? Slocknade direkt.


Lördag, minns inte förmiddagen, tyvärr. Var iallafall ruskigt trött.. Vi hade gäster på kvällen körde dem hem och sen slockanade vi.


Söndag, Fifi-luring hade dansuppvisning, hem till älskling, körde hem till Gisa och flyttade rätt en möbel, sen gick jag, älskling och Chrille på lägenhetsvisning. Samma lägenhet som vi var på i Onsdags. Hem till älskling, vilade, åt mat, sen var det Hockey. Betydligt bättre match än den första jag var på. Så det var ju trevlans. Hem till älskling, "ensam mamma söker" och sen såg jag GG på kanal5 play. Sen slocknade jag efter en stunds tv tittande.

Vaknade imorse vid halv nio, och nu är jag här..



Smack !

GAGA!

Ikväll, rättare sagt om några timmar är det dax, time. Så jag tänkte börja fixa mig nu, ska ha mina svarta snygga jeans, men vad jag ska ha till vet jag inte ... Och vad jag ska göra med peruken vet jag inte heller. Och jag vet inte heller vad jag ska ha för jacka. Och vad för smink, för jag vet inte om jag ska ha paraply med mig, för jag vet inte om det är garderob, och jag vet inte om det stämmer att det kommer vara metalldetektorer, lite tråkigt att kasta sitt paraply bara för det. Många frågeteckan va? Likabra att starta i tid.

Jag och älskling tänkte lämna hemmen kl. 17 för att äta på TGI's. Och innan sju bege oss mot arenan. Detta kommer bli grymt! Fan, ska man ha med kameran? Det måste man ju nästan ...



Smack !

För dig ska jag,




göra det tusen gånger om ..



Nanana, come on!

Igår var älskling och jag på visningen. Det är en bra lägenhet, mycket som ska göras, alltså mycket som vi ska komma överrens om. Jonas kommer från en familj som ser helt olikt på den som jag kommer från. Alltså, vi tänker olika rent materiellt. Haha, ärligt så förstår jag inte hur vi någonsin ska kunnas enas om något "stort" beslut. Som att köpa en diskmaskin/spis/ugn/what ever. Det dyraste som förvisso håller bäst, ja, men samtidigt. Hur många totalrenoverar en lägenhet när man är 20 och gör den med det BÄSTA som finns på marknaden? De som gör det skuldsätter sig tills döden. Typ. Ibland kan man göra saker litehalvdant och lugna sig lite. Jag tror inte vi dött av att vänta lite med köket tills vi känner att nu, nu kan vi lägga 50-60 tusen på köket, och så gör vi det precis som vi vill. Med alla pengar som krävs. Hade jag haft ett jobb där jag tjänat minst 20.000 i månaden året runt hade jag inte tvekat, men för tillfället gör jag inte det.

Detta går inte att diskutera med Jonas och då blir man frustrerad. Och jag med mitt humör, haha. Jag hade nog rivit mer i lägenheten än vad vi fått iordning.

Det är verkligen ett objekt att förändra precis som man vill, JAG VILL, men det finns praktiska saker som inte hjälper till speciellt mycket. Till nästa vinter t.ex. hur ska jag betala hyra/lån/möbler/kök? Även om det verkar (so far) att vi kan få ner priset, så är det väldigt mycket pengar som ska komma till. Och det verkar inte riktigt som att pappa ens är sugen på att låna mig pengar. Banken är ju inget alternativ precis.
Men det hade varit "priceless" att ha sitt eget.
(Det är värderligt hahaha ...)


Annars då? Idag var mamma och jag på studieresa till RosengårdsC. Spännande! Mamma fick ett par handskar i en butik? Sen körde vi hem och hämtade lappen med vad det är som jag är allergisk mot. Sen körde vi till salongen som gjorde mammas naglar och då kom tjejen på som jobbade där att jag får testa med en nagel. Så lite massa är på nu, så får vi se. Såfall ska en reaktion komma inom ett dygn ca. Annars bokar jag tid asap.
Påtal om "skönhet" handlade jag en ny ögonbrynspenna igår (?). Kan ha varit i Tisdags också. Iallafall så var den hård, torr och fast -riktigt bra! Har plockat mina ögonbryn mer och det blir bra tillsammans, tycker jag själv iallafall. Inspirationen är Linda som driver Lindas sminkblogg.

För någon dag sen så åt jag upp den sista lussebullen. Har ätit upp de två sista daimen idag, en pingvinstång och nu den sista snusklubban. Sen är allt mitt godis slut. Jag äter grooova mackor till frukost. Och jag ställde mig på vågen också för någon dag sedan. Det är iallafall helt okej.

Oj, längesedan jag skrev såhär mycket.. Ger nog upp här!



Smack !

I'm crazy but you like it

Jag har precis ringt och bokat in oss på lägenhetsvisning. Haha, det är ju helknäppt! Men samtidigt, helt underbart ..

Igår när jag förhörde mig så smått om att låna pengar så svarade pappa, "tja, det är ju helt beroende på hur mycket det är.. 100 kr?". Haha, ännu bättre! Det hade ju varit helt perfekt om man hade vunnit såsådär 400.000:- idag, eftersom det hade underlättat, litegrann ;). Men visning kan ju iallafall bli spännande!

Funderar över om jag ska ta mig till Biltema och sedan till H&M på Jägers, ringde pappa för att höra med spolarvätskan, han är hemma om 15 min, så då ska vi snacka vidare. H&M är för att jag vill ha en kavaj .... Sen borde jag ta mig till Swedbank för jag har en del pengar som bara står stilla där utan någon nytta. Och JAG kan göra nytta med dem! Eller, pappa kan. 
Jag har funderat en del. Ska man låna allt eller ska man göra sig själv bankrutt? Alltså, ta alla besparingar? Igår sa jag till Jonas att vi får sälja bilen så kan vi renovera och köpa möbler för pengarna. Haha. Han tyckte inte det var kul.

Efter vi fixat spolarvätskan så ska jag och mamma iväg och kolla upp naglar. Mina är crap så jag har kommit på en lösning, men först ska det kollas upp. Vart jag nu bara gjort av pappert.... SUCK!

Nej, innan dom kommer hem ska jag ta tag i mitt rum. Hög musik och städning är ok!


Smack !

Jag blir så dum av dig.

Idag har jag planer, t.o.m. en lista på saker jag ska göra. Hade jag inte skrivit listan igår hade jag inte kommit ihåg mycket idag ;p. Har precis fixat frisyren (?) och nu blir det väl kläder..


Smack !

Sena nätter

Jag har gjort en budget. Haha, det gick väl sådär, fast egentligen ganska bra. Men ändå, man vet ju inte allt än. Senså hittade jag en skidresa, för halva priset! Kanske lönar det sig att vara sent ute för en gångsskull.. Väntar på att älskling ska sluta så jag kan visa alles!


Och ett jävla tecken är väl inte så mycket att be om, eller jag får tecken hela tiden när det väl sker? Ja, jag vet inte. Det känns bra på ena sättet, men det hade nog känts bra på andra sättet också. Däremellan är jag fast.


Smack !

Tankar

Antingen så kan man köpa 6 st nya bilar av lite "billigare" verk, eller en lägenhet .. Och jag har redan en bil ..


Idag har jag hittat en bra lägenhet till älskling och mig...... På Onsdag är det visning...... Det är ett helt ok läge, lägenheten har en bra planlösning och vi kommer att göra om den så som vi vill ha det. Det är en bostadsrätt vilket betyder att man äger den, till viss del. Hyran är låg. 3/8 vån. Vaddå? Verkar det som om jag gillar den? Inte blir tanken längre ifrån en om man tänker hur snabbt jag kan göra mig av med ett lån. Men visst, det är bara lägenheten. Snabbt och snabbt, det är nått år. Men ändå, så mysigt det hade varit...

Så nu sitter jag med ett block framför mig och ska teckna ner alla utgifter man har. Detta pratade jag och älskling om i förra veckan redan att vi skulle göra, så man vet vad som blir över. Fast nu när jag tänker efter, två år till (i samma tempo) hade det tagit, fast det är utan renovering och utan möbler. Men det hade varit så skoj att kunna önska sig presentkort på Ikea till jul ^^.

Nej, åter till att räkna på försäkringar osv!



Smack !

We french-kissed

Det är GaGa som inspirerar till rubriker atm. Det är dax på Freeeeeedag! Fyfan, kommer bli bra-bättre-bäst värre. Men, nu till helgen.


I Fredags körde jag mamma och hennes vän från stockholm in till stan, sen kom Mallan, så käkade vi kotlett med potatis, brunsås och stektlök, mums. Sen spelade vi Rayman i några timmar. Sen kom älskling, sen åkte Malin, så somnade vi, sen vaknade älskling av att Mojje ville bli hämtad (vi hade sagt att vi ställde upp....suck!), så vi hämtade honom.. Halv-kvart i ett typ. Sen hem till älskling, försöka sova vidare...

Vaknade i Lördags, mycket tidigt, idag skulle jag jobba! Men nej, min chef hade glömt bort mig, haha, no good sign? Så det blev inget jobb, så synd ..... Det blev en promenad i pildammarna med älskling, Cindy och farmor (Gisa). Vi matade ankorna och pratade på. Efter promenaden blev det fika hemma hos henne, med först matbullar och sedan kaffe/läsk/vatten bullar. Yam-yam-yam-yam! Senare åkte vi till Nova, där det inte gick hela vägen fram.. Så vi åkte hem igen. På kvällen var vi, eller ja, iallafall jag rastlös. Så vi tog med Mojje och Camilla så åt vi mjukglassbuffe, och nästan två timmar senare hade vi en bowlingbanan bokad på Let's Go. Det blir inte festligare än så när resterande av sällskapet inte är över 18, men vi trodde att Let's Go också hade åldersgräns, så det var bara positivt! Det gick bra, jag vann på bowlingen, måste jag nämna att det var första rundan? Andra gick inte fullt så bra, why? Camilla följde med hem till oss, fam. Ljung och hon var även där på Söndags-morgonen.

Äntligen, Söndag! Morgonen/dagen var väl rätt slapp (?), klockan tre befann vi oss hos farmor (Gisa) igen. Denna gången för att flytta möbler och bli bjuden på kalops och för första gången på Tiramisu! Tiramisu är sockerkakebottnen ungefär, som blivit doppad i kaffe (det är den mindre goda delen) och om man har tur, likör. Sedan är det en goood smörja gjord på mascarpone ost, ägg och vitchoklad. Och om jag inte minns fel så några bas ingridienser. Så det var supergott! Vi lämnade av Camilla på vägen hem.
Vi sov hos mig, men det dröjde till ett att jag somnade, och då gick vi och la oss tio, vaddå segt?

Har kommit på mig själv med att säga RÖV ofta, likaså kommer det ur svordommar då och då. Detta är något som håller pås att ta bort!


Idag då? Vet inte, vanliga planer.. Alltså planer jag haft länge. Segt, för jag gör dem aldrig. Igår sökte jag iallafall jobb. Good job! Påtal om jobb, kanske jag borde kolla kontot, om det hänt något trevligt menar jag.. Haha, som om det skulle hända, inom det närmaste ;p. Nej, nu ska jag surfa vidare..



Smack !

"Oh-oh there was a monster in my bed!"




BUS'en verkar, jag städar undan de rena kläderna, är det Fredag eller?



Smack !

"I hate that bitch"

Jag fick en avi när mamma kom hem. Såklart blir man spänd på vad det kan vara. Handlade en påse grillchips när jag ändå var på Konsum, och så handlade jag Eeze (?) till mamma och menthol nässpray till mig :). Bra shoppingrunda .. Iallafall, avin var en kod för mig att komma in och se på mitt nyöppnade konto. Fick även en del hemskickat i brevlådan. Så nu kan jag tom. se pengarna, fast jag pallar inte logga in nu, hah.

Bäddade sängen innan, men nu ligger där en hel HÖG med rena kläder som ska in i garderoben, funderar om jag första ska smörja in mig med BUS. Använde det i början av veckan också, och det gjorde kroppen lite piggare! Det behövs.. Har funderat på om jag ska väga mig snart igen. Det jag såg innan kan inte stämma. Det är sjukt så lätt jag har för att gå upp. (Bra att jag i förra stycket börjar med att skriva att jag handlat hem chips!?). Verkligen dax nu att fixa rummet så jag kan göra ansökningar sen, I need a job!


Smack !

Fredag

Inatt har jag drömt, mycket! Många olika sorters drömmar. Some good, some stupid. Drömde bl.a. att jag satt utanför någon granne och duschade, hade schampo, balsam osv. i dennes trädgård och använde trädgårdsvattenslangen!? Haha. Och en gång när jag satt där och duschade (det var mitt ute på gången) naken såklart, så ser jag att där är en man som sitter inne i det huset som jag tar vatten ifrån och stirrar på mig. Haha, då hade det flyttat in någon där eller så hade jag bara haft tillräckligt bra flyt alla andra gånger som jag duschat. Men VARFÖR drömmer man sånt? Helt sinnes ju?

Jaja. Igår kunde jag inte boka tid till UM. Så idag gjorde jag det. Jag fick tid till den 12 December. Haha, en hel månad tills dess ju! Jag nämnde inget om min knuta. Gör det när jag är där. Igår var den definitivt extra synlig. Så får jag se.

Har hängt upp tvätten och nu ska jag renbädda min säng, och bädda in med de nya kuddarna, de låg ute för vädring hela dagen igår!

Idag ska jag ev. köra mamma och hennes vän Lotta till/från stan. Och så ska Mallan komma hit. Det blir film eller något annat, det får vi se. Nej, nu ska jag bädda sängen iallafall, sen ska jag försöka göra något mer vettigt!


Smack !

Torsdag om någon glömt/missat det.

Home sweet home. Sedan kl. 10 har det varit farochfläng tycker jag.. Först blev det frulle på Ikea, sedan mathandling på Coop och nu är vi hemma.

Snackat med Malin alldelles förlänge, men nu har vi förhoppningsvis kommit fram till något! Vi får väl se! Snart ska jag bege mig, så jag ska ner och äta en skål flingor nu, för det har jag varit sugen på länge. Hehe. Berättade min taktik för Malin, iom att jag är lite på latsidan atm. Så; jag ska kränga allt gott vi (jag) har hemma, och sen när det är slut. Då blir det till att börja med 10 godisar i veckan. Det har funkat bra innan, så det är bara för mig att bli seriös.

Innan på H&M så hittade jag en finfin kavaj, ska testa den nu i stan tänkte jag :). Nej, mat, sen måste jag sticka!!


Smack !

Inget vettigt.

Jag har snor-pappers-högar överallt på mitt rum och jag har just tackat ja till jobb på Lördag, jag är ju störd! Men behöver man pengar så gör man! Haha, jag har iallafall tid till att vara sjuk.......

Imorgon ska jag träffa Julia, ja, det är ju inte varje dag! Så det blir säkert trevligt. Innan dess så måste jag boka tid till UM. Fan alltså. Jag måste ha p-piller (inte akut, än har två månader kvar tror jag) och skaffa en tid till gyn. undersökning. Ja, det låter verkligen skoj, NOT. Egentligen så trissar jag nog bara upp mig själv. Men tänk om det skulle vara något. Och det behövs opereras ut. Haha. Nu har jag googlat på skitet för länge. I give up!

Jao, snart kanske jag har ett till extra jobb. Men det får vi se, jag återkommer om det skulle bli så. 

Mamma och jag var på Entré innan idag, alltid trevligt att komma ut lite. Hittade inget speciellt. Alltså köpte jag inget heller. 

Nej, jag har väl inte mycket mer vettigt att skriva. Kan klottra ner att älskling och jag igår var och handlade nya kuddar till mig. Tja, det är väl det som händer liksom...



Smack ! 

Ägare av H&M

Igår satte jag in pengar på ett ny-öppnat bankkonto. Känns riktigt bra. Idag köpte jag H&M. Ja, förhoppningsvis kan det ju bli lite vinst, men det kostar också att chansa. Förhoppningsvis kan jag vara med lite mer till våren ;). Kan ju bli en bra kombination, jobb och "jobb". Nej, slutpratat om den sortens ekonomi.

Igår var jag, Älskling, Alle och Fitim på stortorget och firade MFF, härlig stämming. Haha, jag älskar att se älskling så glad, höra honom sjunga med i alla sånger osv. Då blir jag också glad! Men fyfaaaaaaan vad det var kallt. Självklart blev jag förkyld av kylan (johooo!) så jag har vaknat flera gånger inatt och slemmat mig. Idag bara rinner näsan!

Men detta är min sista dag och igår spelade jag in ett ''god-jul-&-gott-nytt-år-!'' meddelande, så idag fick jag göra ett samtal så jag inte förvirrade någon. Idag har vi vår sista kund för året och idag tar alltså mitt jobb slut!

Haha, fick upp en rolig bild på hjärnan, jag har gjort av med nästan 10' på H&M idag!
Shyyy!
(Och man får inte ens kläder för det priset!?)

Borde förtsätta med jobb sökandet idag, eftersom jag känner att det är en bra dag idag! Ska slutföra mitt personliga brev till företaget i Limhamn och hoppas på att jag blir kontorist/receptionist! Det är dessutom ett ställe med en tjänst väldigt lik den jag har nu. På MÅNGA plan ;). Spännande, det hade varit så kul, och jag vet att det passat MIG!

Eh, nu ska jag snyta vidare mig... Förresten, jag behöver ta mig till stan, GaGa har gjort en kollektion för BikBok och det är snart som vi ska på hennes konsert! Det kommer bli totalt grymt.

Har jag sagt det att efter min instats i sommar under klubbmästerskapet gett mig en tre(fyra) dagar lång sekreterar tjänst på en tävling där det är folk från hela Sverige som kommer? Att vi kommer ha ca 300 startande? Det kommer bli galet, älskling ska också vara med! Just idag skulle jag kunna gråta för att jag är glad och stolt. Men, det är för att det är lite PMS också inblandat ... Om jag får jobb, då gråter jag ;p.



Smack !

Blogg-rape? No-shejt!

Ja, igår hade jag inte mycket tid till någonting. Vaknade kvart i åtta, då bestämde jag mig för att direkt gå ner och bara baka dom underbart goda lussebullarna. Innan kl 12 var vi på gokarten och meckade. Lovely. Fick även löst en del grejer och nu vill jag bara se resultat!

Direkt därifrån, hem till älskling för att tvätta händerna och kissa, sedan bort och tvätta bilen där vi mötte upp Gisa, bort till Lutz, Gisa handlade gardiner och sen körde vi hem till mig, jag duschade och älskling åt pizza undertiden, sen hem till honom, han fick med fixa sig och undertiden sminkade jag mig, han slänga i mig tre små pannkakor med jordgubbssylt och sen belv vi körde till Minnes där Malin och Helen väntade. Mot Trellehulla och väl där, bara det att få sätta sig ner, inte känna mer stress, åh, underbart! Två glas vin sen snurrade det, plus en fördrink som vart mycket god, ordentligt kolsyrat hallonvin och smakprover från Malin cider. Haha. När jag vaknade imorse och sedan blundade igen kändes det som om jag fortarande var onykter. Iallafall, resan slutade inte efter allt alkoholintag (rättare sagt, TACK för mängden alkohol för;...) kl. 22.00 hade vi en taxi som stod och väntade på oss, glada gänget! Och en stund senare äntrade vi TÖRRINGE. HAHA. Törringe? Tror jag gav ett löfte efter vår bal där i nian att jag aldrig mer skulle gå dit. MEN -jag hade väldigt skoj igår. Man kan ju bara skratta åt det! Man måste bara skratta åt det!

Jonas tog mig på kasedans som han själv kallade det och vi bumpade in i alltför många andra sällskap. Men vi hade skoj. Vid tolv (haha jaaa) blev det nattamaud, ingen korvajäkel här inte, vi åt räkmacka, muuums! Klockan ett, eller i närheten iallafall bestämde vi oss att vi var nöjda så vi sa hejdå och tack till sällskapet och efter en liten stund kom Chrille och hämtade oss. :)


Idag mår jag bra, förutom lite ont i magen, men det har ingenting med gårdagen att göra också är jag trött, som en sengångare! Älskling är uppbokad hela dagen och han har tagit bilen, så jag ska bara slänga mig i min säng och mysa! Krama täcket och såntdär! Bara det att i min kläd-förtvivlan igår så känns det som att halva garderoben ligger i sängen redan och bara väntar... Fast, jag kan ju göra en fuling och slänga allt i datorstolen, hehe.. En sista sak, jag är så jävla sugen på couscous!!!


Smack !

blahblahblah

Ah, upptäckte precis en sak. Haha, det verkar ju lite sjukt. Måste luska vidare i det.. Iallafall. Jag sitter och söker ett jobb till faktiskt. Som jag tror är ännu bättre, som jag ännu mer vill ha. Dock vet jag inte hur arbetstiderna är, och antar att dom är kassa, men tanke på vilket arbete det är. Well well.

Snart ska jag bege mig bort till Ö.hamnen för jag ska få bytt däck på vår bil, sen ska jag inom älskling för sminket jag och Mia beställde i Söndags har kommit! Yeay! Lite nya färger, eller färger och färger.. Haha. Det är svart, grått,grått vitt, blått och lila typ! Ska verkligen bli spännande.

Igår hämtade jag mian päron, och Fifi såklart, så livligt det blev här hemma nu.. En vecka till ensam hade inte skadat... ;). Igår handlade jag ingridienser till lussebullar också. Men igår, när jag satt på toa faktist kom jag på. Det är ju korkat av mig att jag tycker jag går upp i vikt under vintern (det gööör jag). Eftersom det är ju inte så konstigt då jag äter hur många lussebullar som helst på en dag, jag hade kunnat leva på lussebullar och blåbärssoppa. Men man hör ju själv, det är inte speciellt nyttigt. Tyvärr ;p. Summasummarum; Om jag låter bli att baka så går jag inte upp i vikt! Hahah..

I Måndags (?) var jag med Carro på Burlövscenter efter tandläkaren. Hittade en suuuper söt tröja, vänta, har jag inte redan skrivit om detta? Iallafall, jag kööööpte den. Senare på dagen eller dagen efter fick jag pengar av mormor, det var tur det..


OCH, jag funderar på när jag ska kolla upp älsklings julklapp lite noggrannare. Alltså, typ, leta upp rätt modell och betala. Heh, nu blev det spännande..

Nej, ska ner och leta upp något smarrigt att sätta på magen innan jag åker.



Smack !

Längesedan

För tillfället gör jag något som det var väldigt längesedan jag gjorde. Jag söker jobb. Arbete! Haha, känns som om jag sitter i skolbänken, fast med mer erfarenhet. Det känns ju jävligt fånigt att sitta och beskriva vad som är BÄST med just mig. Iallafall så känns det spännande. Jag känner mig mer säker i mig själv nu. Haha. 19 år och heter Veronica. Fånigt. Jag har iallafall ändrat mitt CV och håller just nu på med mitt personliga brev. Hoppas detta inte blir förgäves! Men nu är det jävligt snyggt och bra, så nu får det skickas iväg. 

Jaja, så får vi väl se hur det går! Jag håller tummarna för att jag iallafall får komma på en intervju ;). 


Smack ! 


Unos minutos

Jag kan inte spanska, så om där står något olämpligt iochmed en eventuell felstavinng så ber jag om ursäkt. Haha. Ibland tänker man klitchigt, men det blir inte samma effekt när man skriver ner det och det ser så fel ut! Jaja.

Just nu har jag en paus, en frukost paus. Jag älskar frukost, haha, en stor varierad. Idag blev det tre runda mackor med rostbiff, remulad och rostadlök med ett glas blåbärssoppa fast det är inte blåbär utan andra bär, åh invecklat! Varför jag har en frukostpaus är för att jag är klar med huset! Började med att våttorka mitt rum, alltså min hylla med allt på, spegel, tv, tv bänk, sen städade jag på mitt skrivbord, satte in papper i rätt pärmar osv. Sen våttorkade jag skrivbordet också, så nu är det rent och fint. Garderoben fick en nya lampa också så nu kan man t.o.m. se vad man tar fram som man tänkt ta på sig, smaaart!

Men såfort jag är klar med maten, så ska jag bege mig till GK och fixa där. Det är det jag MINST ser fram emot, om jag ska vara riktigt ärlig. Tråkiga moment som ska göras..

Mackorna uppätna. Dax för P-pilla och drickan. Slut med alles. Dax att borsta tänderna och klä på mig. Älskling slutar tidigare idag, så desto fortare jag blir klar, desto mer tid har vi. Pepp!


Smack !

Lite att ta tag i

Att vara ensamhemma i all ära. Men jag vaknade kvart i åtta, och igårkväll så skrev jag en lista över allt jag ska göra idag. Det är jävla massa, så nu när jag vaknade kände jag bara att om man ska hinna med allt, så får jag nog starta redan nu. När jag är klar här hemma ska jag bege mig till ett annat ställe och kolla över lite grejer. Sen ska jag ringa ett samtal och efter det ska jag ringa fler samtal. Ska be om att få komma på en intervju bl.a. :).

Alles;
-Städa huset (minst dammsugning)
-Diska/tvätta
-Städarummet (dammtork inkl.)
-Ringa ang. jobb
-Jobba på Söndag? Anmäla?
-Skicka in arbetsrapport till LM
-Boka tid hos UM
-Baka lussebullar (!?)
-Byta lampa i garderoben
GK;
-"Service"
-Ringa _ ang. jobb samt fråga ang. service
-Fästa en skylt
-Ringa ang. nästa vecka

Så, nu ska jag sätta igång. Uppdaterar väl när jag har ruskigt tråkigt .. Haha.


Smack !

För hon var bäst, försök att överträffa det

Dagens planer; Påklädning, tvätta minst en maskin, hjälpa mormor med datorn, jobba, handla någon form av mat, laga mat, mysa!


Igår kom Mallan över för paj på kvällen, två timmars lugn. Trevlans!

Nej, likabra att ta tag i det som skalls.



Smack !

Things are never as they seem

Jag borde verkligen hoppa in i duschen, hah.

Istället sitter jag här och gör värdelösa saker.

Suck.
Suck.

Jag är som att springa i motvind.

Oros momet som bara byts ut. Haha. Jag längtar tills December. Och idag är det första November, det är helt galet. I och med att snön kom så tidigt iår, även om den inte la sig, så började man ställa in sig redan då, men man känner att det var förtidigt. November som sagt och man är redan deppig av mörkret. Jag är för långsam för att ta tag i livet och nu har det redan sprungit förbi mig. Nästa hållplats verkar bli April nästa år. Fast, det kanske finns hopp för mig också. Varför blir man aldrig nöjd? Man är i det man ville, och nu skulle jag bli belönad, för allt slit. Jag vill inte bli belönad, jag vill ha mer.

Jag har saker som bara växer på hög som jag borde göra. Jag gör inget.


Kan iallafall berätta att jag haft en bra helg! I Fredags firade vi Mini, hon verkade mycket glad och nöjd. Det var verkligen jätte trevligt, sånt borde vi göra mer. Men, det är ju lätt för mig att säga ;p.

Lördagen spenderade vi först på Ikea med frukost. Sedan på kvällen hos mig (oss?) med kotlett och bakad-potatis, sen körde vi till älskling och spelade gin och rummy med hela familjen, mysigt. Jag vann, haha det trodde jag verkligen inte. Sen ringde Jonas? Eller någon annan Jonas iallafall, och innan på kvällen hade jag frågat om vi inte skulle hitta på något, ut? Vi hamnade hos Nymans där det var fest, sen helt plötsligt satt jag i bilen och körde mot Slagt, där var älskling och jag bara en timme, de andra hittade vi inte, och vi pallade väl egentligen inte var ute heller. Mötte Jonas gamla klasskompis som skulle på samma håll som oss, så vi släppte av honom i en annan del av Oxie och sedan begav vi oss hem till mig.

Vaknade och blev hämtade av fam. Ljung, inkl. födelsedagsbarnet Mojje. Mötte upp farmor (Gisa, Jonas farmor) utanför Ikea och sen blev det frukost! Haha, jag vågar ju knappt säga det, men jag har flyt. Två frukostar, en extra bulle och ett extra smör per frukost, och jag betalade inget extra. Alla andra betalade.. Mia frågade varför jag inte behövde betala och jag bara drog ner tröjan.. Det var ett skämt..

Följde med Ljungarna hem och slöade där. Hjälpte till att duka osv. Innan två begav vi oss till Maxi och hämtade sex ordentligt packade lådor med mat inför kalaset. Efter det blev älskling och jag avsläppta hos mig, för ombyte. Vid fyra var det kalas och vi var där i god tid (; Kom hem vid elva-tolv inatt. Jätte trevligt, mysig helg.. :)

Men nu är det Måndag, haha..



Smack ! 

RSS 2.0