I don't know who you think I am?

Gosh, tappade just all lust att skriva. Idag har iallafall varit religon och expo dag. Massor av expo, sen gjorde vi oss förtjänta av gottelisa godis, det gick på nästan 60 kr, sorligt :(. Ikväll ska jag, Jonas, Sara och Henke ha lite mys-ta-det-lugnt-kväll. Typ pizzahut pizza hade varit gott :).

Igår sa pappa att när jag tagit både bil och mc körkort, skulle jag bli riktigt belönad, det känns rätt bra ;) Antligen pengar eller en ny mc typ. FIN-FINT!

Vet ni, jag har precis spelat cs. Är inte det lite nördigt? Nej, ska ta och skriva i loggboken.
Smack !

Isprincessa

Idag har hela fam. Borg befunnit sig på Stortorgets isbana, rätt mysigt -mycket kallt!

Annars har det varit skola, sedan tåg hem, "chillade" lite, åkte skridskor, sitter här och väntar på nachos med ost och ...muuuums! Ska ta och fixa med Cv't sen efter detta. Måste fixa det lite. Annars ska jag bara ta det lugnt av dagen som består. Imorgon är det äntligen helg! Nej nu är nachosen färdiga och smakar .. himmelskt!
Smack !

Uppe med tuppen

Frivilligt, idag hade jag kunnat sova tills nu (åtta), istället gick jag upp strax över sju. På något sätt tycker jag ändå om att vara morgontrött och hängig. Gå ner och vakna tillsammans med tidningen och lite frukost, mysigt. Självklart är det alltid trevligt med lite sällskap vid bordet :).

Dagen bjuder på psykologi och expo. Under expon är dagen mål, lite suddiga. Har inte tänkt så mycket på vad nästa steg i trädgårde ska bli. Jag ska iallafall mla färdigt mit hus, men sen då? Kanske skulptera allt annat, bara det att jag inte kommer ihåg hur det ska se ut innuti trädgården, well well.

Slutar tre, tar bussen hem, är hemma fyra tidigast. Borde ändra i min CV, så jag kan ut och söka praktikplats. Tänker mig någon möbelfirma, så jag kan söka in till Ikea sen i sommar. Ja, ändrar mitt CV och sedan söker jag nog mer fakta om religonen. Men nu ska jag upp och fixa mig iallafall..
Smack !

Flitig så in i h*vete!

Idag är jag jävligt duktig även om jag känner för att baka bullar. Ja, vetebullar / grahamsbullar med vallmofrö. Jag längtar tills helgen, haha!

Iallafall har jag gjort jäklit mycket bra idag! Kanske borde jag kolla klockan också och inse att jag borde ligga i min säng om en halvtimme. Jag har ändå fått gjort hela analysen till skyltning blå och en del religon. oOmmer nog lösa sig, dock ska jag redovisa själv, hoppas det blir MVG bara för det fan det är jag värd. Nej, hemmåt får jag nog dra  mig nu..
Smack !

Kass låt :)

Haha, jag har verkligen ingen fantasi till rubriker längre (som om jag någonsin haft det?), dock hjälper det inte med Jonas KASSA låtval. Dock blev det just bra.

(Jonas skriver): Vivi har kraftig PMS och vägrar att pussa sin pojkvänn. :S

Haha, sär. Men lite pms är nog ärligt. Vet ju inte vad som händer med mina pills. Iallafall har idag varit både bra och dålig. Vi börjar med det braiga, för det är nog lite. Det är då att jag kommit längre än vad jag trodde :). På expon alltså. Jo läste lite om Daoism [Tao'ishm]. Ja, annars har jag träffas Mås och Gummsi en liten liten stund idag, jo dampat lite på Jonas också :).

Nu ska jag iallafall analysera skyltnig blå, och sedan förhoppningsvis orka söka lite info om Daoism. Sålänge kära ni..
Smack !

Tudilu

Well, tisdag. Vilket betyder att jag inte börjar förrens 15.10 och vi har rätt bråttom till träningen ikväll :). Nu på förmiddagen ska vi dock gå till Eriksson och typ skriva in mig, är väl på tiden nu. Vill ju somsagt ha två körtkort till när jag är 18.

Ja, så nu ska jag väl spana färdigt här och sedan ta mig hemmåt, cykeln är ju här. Hos älskling. Han har studiedag idag. Fast det har nästan jag också, -varje tisdag ;P.
Smack !

"They call me Jane"

Haha, jag måste nog sluta, mamma börjar bli riktigt trött på den, och då menar jag TRÖTT! Haha. Har precis varit inne på pednet och fixat fram uppgiften som är till nästa vecka inom PoF, så enkelt det malin skickade, får väl se om det är rätt ^^. Har iallafall sms'at Sandra och frågat om hon har det pappert jag tänker på ;P. Well, idag var iallafall VÄLDIGT onödig. Lektionen var frivillig. Tack att man får reda på det nu!

Sandra och jag gick en liten runda i stan, hittade väl inget speciellt (?). Varför finns det inga tubtopslinnen än?! Ska nog ta tag i projektarbetet lite, alltså leta upp vad den butiken i stockholm hette. Suck :). Sen är det dax att börja med religonen tror jag allt :). Men kul att alla bytat från Daoism. Ingen hittar något. Fuck. Nej, 2020 here I come ...........
Smack !


That's not my name!

Kom just på att leta upp VS visningens "that's not my name". Den är ju riktigt grym, haha. Så bra att mina föräldrar börja bli lite knasiga på den. Well idag blir en kortis dag, vilket är skönt. Har dock bara en timme i skolan! Ska käka nu och sedan köra halv tio, jo jag är så gullig och kör honom till skolan. Han börjar 10.20 medans man själv börjar 11.00. Hoppas jag ? Hahah! Nej dax att äta somsagt...
Smack !

Hemma och matad!

Sådär ja! Haft en lugn och trevlig dag i Simrishamn med alldelles utmärkt god mat, precis som vanligt hos farmor, man blir verkligen gödd! Och kan ju berätta att det var mumsig lax ... Kom hem för, knappt en timme sedan ch har bara suttit här och varvat ner medans Jonas var ute och sprang en runda. Tänkte ringa Sara nu väl och snacka lite skit bara ^^. Se om vi träffas ikväll eller inte. Nej alltså jag borde verkligen göra PoF! Men har inte fått frågorna av Malin än .. Kanske ska ringa Sandra och fråga om hon har dem ...

I bilen på väg hem har vi iallafall pratat om körkort. Ska nog skriva in mig nu på tisdag och sedan komma igång med både tyngre mc och bil. Det är ju schysst att kunna önska/få sig det (bil/mc) i både födelsepresent och studentpaket, muahah .. Dessutom är det ju pappa som tycker att jag ska ta båda körkorten samtidigt och skaffa stor mc, då får han fanimej vara med och pröjsa. En mc i den storleken går ändå på en del..

Nej nu kom Jonas så det är väl dax att socialisera mig, haha. Så nu är tiden ute :)
Smack !

Tjolla-hopp-fale-ralan-lee-ee-eej!

Alltså snitsigt, denna "snapsvisa" förekommer hemma hos oss under vissa "högtider" som firas då alkohol är inblandat. Trevlig information. Men det är ju bra fakta om man ska hem till fam. Borg!

Helgen, helgen har väl varit lite halvskum. Träffat folk och visst har det förekommit vissa incidenter mitt i natten på gustav. Alltså helt vanligt i en tjejvärld! Iallafall, tack för en trevligt kväll, haha! ;P. Även om vissa saker var lite .. odd.

Igår, Lördaaaag var alltså sova ut dagen nummer ett! Vi vaknade halv nio/halv tio (?). Åt frukost och gick upp och la oss igen, våran vanliga helg rutin efter man varit ute. Sedan på kvällen var det middagsbjudning hos Borg, då fam. Ljung var på en trevligt vistelse. När det var slut (vid tolv) var det dax för Ljungarna att bege sig hemmåt, alltså gå. Så då följde även jag med, promenade blev rätt trevligt och snabb. Fick ett tio min långt samtal med Sara för att höra så allt gått bra, det hade gått bra :). Kom hit (Ljung's) och somnade snabbbbbt...

Söndag. Söndagsmiddag hos farmor med vår stora lilla familj, idag följder både Jonas OCH mormor med, vilket innebär att vi lbir full bil och mamma tycker inte jag ska övningsköra då. Hah hon är för söt. Förövrigt sitter jag här och bara väntar på att de ska komma och hämta oss.

Tio min kvar... Hrm ja, jag har nog inget mer att skriva mer än att jag ska dra mig och borsta tänderna snart, muahah! Nej kära ni, ta hand om er. PS. Varför kändes detta som ett packat inlägg? DS.
Smack !

Seg skoldag ...

Idag har varit segaste skoldagen på mycket länge. Ännu jobbigare är den nog för Sara och Sandra, så vi skänker dem en tanke nu, -stackars-.

Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Är väl inte på något toppenhumör heller. Vet inte varför, antagligen för lite sömn och att jag tycker mina p-piller är jobbiga, varför gör de som de gör? De har ingen rätt till det ........

Borde nog göra lite skolarbeten, men där finns ingen motivation, precis som att motivationen inte finns till att söka praktik heller! Jag borde, men varför ska vissa få ha det lugnt och skönt i skolan? Dessutom vore det bra för Sara och mig om vi kunde varit tsm i/på skolans arbetsplats, så vi kunde fixat lite med PA. Typ. SUUUUUUUUUUCK. Jag vill bara gå och lägga mig och vara död denna veckan, ja fram till helgen alltså :). Helg tycker vi om. Tacka att jag har studiedag imorgon iallafall!

Nej, ska upp och kolla om kameran är laddad, annars är det dax att fixa det tills när jag och Sara ska fotografera kläder imorgon. Sedan är det minsann dax att börja producera, jo en text ska det ju också vara .................
Smack !

Todaaay..

Hade jag tänkt vara flitig! Igårkväll när Jonas cyklat hem så gjorde jag min del i PoF! :). Så jag tänkte fortsätta i samma anda nu på morgnen. Tänkte alltså fixa tid hos UM, samt fixa lite med min dator. Det blev inget av det. Har suttit här och försökt ringa i tre kvart till UM, men de har mycket att göra.. SUCK! Och datorn skulle jag inte fixa med ensam tyckte pappa. Av ren tristess har jag nu blivit medlem på facebook. Haha! 

Nej, det börjar kännas i magen och det är nog dax för en vetebulle! Kan iallafall berätta att jag nu, (på riktigt) "bara" gått upp ett kilo. Då jag vägde mig imorse med tom mage. Känns skönt, men ändå. Hoppas på träning ikväll med Sara och hämtning av älskling och Henke. Nej, ska väl fortsätta ringa och ta en bulle..
Smack ! 

Heeeeelgen!

Haha, har ni också börjat märka hur dålig jag är på uppdatering? Imorgon bitti (höööööm) ska jag fixa lite  med min dator faktist. Iallafall idag är de måndag vilket betyder ny vecka. Jo jag kan ju passa på att berätta att jag gått upp två kilo och nu rasar min värld. Igår kväll, när jag vägde mig, så försökte jag inbilla mig, att det var kväll och att jag vägde allt jag ätit under dagen. Så jag gav det ett nytt försök imorse. 60+ kg. Det är min massa, totalvikt, whatever.  Det bästa (eller inte bästa) men ändå, var när jag precis slutat äta kött, då kände jag mig smal(are?). Nu känner jag magen och låren ser jag ju själv .... Haha. Fan vad patetisk egentligen. Ja, detta var ju en bra början på ett inlägg.

Helgen i vilket fall som helst. Fredags tog jag det bara lugnt och jag slutade väl att tjura.

Lördagen var det fest hos Mini för Sara, hade mycket trevligt även om jag inte kände mig spec. pepp, vilket antagligen syntes, men det var trevligt ändå :). Ja, blev hämtade av Chrille, och efter vi släppt av Henke körde vi och handlade bullar, sisådär klockan fyra på morgonen. Sinnes! Blev avsläppta hemma hos mig, tacka!

Vaknade typ elva .. Åt frukost och gick upp och la oss igen, chillade/sov/ kollade tv. Jonas skulle spela match kl 4. Och vid sju körde vi och hämtade Sara och Henke, killarna handlade pizza och sedan handlade vi chips och godis. Förstår ni varför vågen går uppåt? Jag har blivit en gottegris!!! Körde hem till Henke där "vi" åt, och sedan skulle vi kolla på film, men det slutade med att tv'n rullade på ett random program och snacket flödade. En sak vi kom på, hehe, var att jag kunde skjuta iväg Saras mobil med min klänning, vi gjorde en studsmatta-effekt och det hade vi jäkla kul åt, haha. Körde hem efter elva ,.... Vilket resulterade i att man var lite tröttare än vanligt imorse :).

Idag har iallafall varit en rätt lugn dag, vitch aij laaaaijk. Ska väl snart skriva arbetsrapport till Birgitta. Och kanske göra lite? Äsch .. ;P. Nej, nu ska jag dra mig till Jonas som kollar på idrottsgalan? GÄSP!
Smack !

Godmorgon såhär på morgonkvisten!

Eller vad säger ni? Idag ringde min klockan ovanligt tidigt, tidigaste detta året (och fortsatt tack!). 05.45! Helt galet, men jag skulle duscha och antagligen ta bussen... Men nu får jag skjuss iallafall :). Åker om ca 20 min...

Hade ett nattligt samtal med min kereste idag/igår? Och idag är det den 16'de, vilket betyder att det "firas" 2 år och 9 månader. Grattis till oss. Nej nu ska jag borsta tänderna och sedan dra på jackan och åka till skolan, .. Ohja, bilder kommer nog idag, för jag ska bara sitta hemma och se let's dance. Och det är ju jätte underhållande (det får väl dagen att gå snabbare?) Annars bjuds det på skola, stan och hemresa.
Smack !

En stor stark tack!

Alltså. När jag blir arg då blir jag arg. Och nu är jag arg. Jag är inte alls på humör och jag skulle behöva en ordentlig sup för att iallafall sluta tänka. Jag har så många tankar och jag tänker inte nämna en enda här, det kan beröra. Så jag tänker tröstäta med isglass tills jag har sår runt munnen. Sen tänker jag .. jag vet inte. ÅÅH. Nej jag ska vara duktig och bara vara så jävla glad. Happy happy happy! Fyfan.
Smack ! 

Snabbis ...

Japp, en nu på morgonen, åker hemmifrån om fem minuter..

Sovit förvånandsvärt bra inatt, mums. Igår var jag sjuk, hade jätte ont  i magen, så mamma kom och hämtade mig, självklart gick det över under resten av dagen, fick åkt lite skridskor. Kan ju berätta att jag har en härlig träningsvärk sedan tisdags också.. Nej, nu är det skola, psykologi och sedan ska jag fortsätta på skissen av trädgården jag gjorde inatt.
Smack !

Sommarkonserter, nostalgi?

Igår tränade jag och Sara. Mycket skönt. På slutet kom Lars Winnerbäcks "Kom änglar". Kom att tänka på alla fina minnen, och att Nicole och jag var på konsterter och sånt. Så kul :). Men igår var det någon cover eller något, för inte var det Winnerbäck iallafall. När jag kom hem letade jag upp min skiva och sen gick den en stund. Den låten är en av de finaste låtar jag vet.

Sov med älskling inatt, hos honom. Drömde att jag var gravid, men jag kunde inte föda för jag var "inte redo", så jag fick åka hem med min bulle på magen. Helt sjuk dröm. Den kändes så verklig med, även om vissa saker kanske inte var helt ok. Men det var lite läskligt!

Och ja, idag, religonsprov. Gick väl helt ok, det blir nog ett G trotsallt. Jag hoppas på ett G iallafall. Från en sak till en annan, har haft ont i magen hela dagen, ända sen jag åt frukost imorse tills mamma fick komma och hämta mig, och hon kom vid ett. Självklart har det börjat släppa nu när jag kommit hem, så jag har beslutat mig för att fortsätta på det vi gjorde i skolan, inget! Haha, fast jag ska söka information iallafall :). Nej, dax att återgå!
Smack !

I've been thinking..

Och jag har kommit fram till att inom snarast ska jag ta med min inkompetenta dator till Jonas, där intenet fungerade bra senast. Innan dess ska jag ladda in alla bilder och sånt. Känner mig otroligt tråkig. Well. Vill ju visa min tavla och se om där finns några fest bilder som borde komma upp, det vet man ju aldrig :).

Jag har varit "duktig" nog att äntligen besvarat alla TP frågor inför provet. Men fyfan vad kasst det kommer gå, HEJ IG! Jag kan ju inte ens berätta varför julen är den främsta högtiden inom kristendomen. "Gud" alltså. Hahah, jag kollade just upp det lite mer noggrant. Det är banne mig påsken som är den viktigaste högtiden.. Suck alltså!  Men vad är det som är grundläggande budskapet i kristend. då? Jag fattar inget. Nej dax att ta fram den värdelösa läroboken..
Smack !

Typ

Tagit det lugnt är väl bas ordet för vad jag gjort undertiden jag inte skrivit här på flera dagar. Fem dagar rättare sagt. Tänkt på PA, vänner jag vill träffa, skolsaker jag vill börja med och få färdigt, betyg, prov och ja, allt sånt som tar mycket tid och plats nu.

Tänk att jag går sista terminen i skolan. Att om ett halvår går jag inte mer i skolan. Känns både läskigt och skönt. Vet inte riktigt vad jag vill hitta på, men det kommer :). Just nu borde jag fokusera så mycket som möjligt på skolan, och det tycker jag att jag gör också. Kanske lite för mycket. Hela tiden är det tankar som, har jag pluggat tillräckligt, vart blir nästa APU plats, hinner vi bli klara med PA't osv. Hela tiden tankar som oroar mig.

Well, just nu sitter jag vid datorn för att börja plugga (sista dagen) inanna vi har religonsprov på kristendommen. Kan ju helt ärligt säga att jag hellre gjort något annat och det är väl därför jag sitter här just nu. Jag är inte ett dugg intresserad av kristendom what so ever, hade jag velat veta vilken stad det är Jesus är född i hade jag vetat det.

Idag börjar min första och sista lektion klockan tre. Wiho! Sedan ska jag och Sara göra stan vääääldigt snabbt för att sedan åka hem till henne, äta och sedan åka och träna, äntligen. Kunde knappt få på mig mina vita jeans när vi var ute förra helgen ... Då är det kaos. Fast jag orkar inte heller göra något åt att jag kommit in i en dålig rytm. Fy vad mycket onyttigheter jag ätit under julen, och det är ganska svårt att vänja bort.. Idag åt jag iallafall två knäckebröd, det är väl lite bättre än det jag åt innan. Och ja, hela detta nya året har varit vegetariskt. Hade en vegetarisk jul och nyår också, vilket känns mycket bra! Minns inte senast jag åt kött, och det är nog det bästa!

Igår var vi på mobilia, jag och min familj samt älskling. Hittade två böcker jag blev sugna på... Dock har jag redan glömt bort handlingen. :) Men det var i den stilen som jag tycker om. Tror det varit bra med en bok just nu, att ha något att komma till för att komma bort. Klyddigt, men så är det.

Nej det känns som om jag bara sitter här och matar för att komma undan religonen, men nej, kristendommen, here i come.......
Smack !

Skolstart ..

Good or bad? Well, var iallafall väldigt trött när jag kommit he efter några timmars skola idag. Vår första lektion (religon) började 8.30, och vår lärare Zaid hade fullt ut fått för sig att vi skulle ha kristendommen prov. Vilket är helt fel! Så första timmen var verkligen, chill. Inte mig emot :).

Hade sedan Expo, då ungefär halva klassen redovisade det dom inte redovisat innan. Sen var det dax för lunch och därefter fick vi ett nytt uppdrag, att designa en trädgård. Fast idag blev vi indelade två och två så skulle vi söka information om olika stilar. Orkar inte skriva något om det faktist.

Tog tåget hem med Maaaaalin, och på tågstationen mötte älskling upp mig ;*. Så traskade vi hem till mig, åt lite lax och så, sedan slocknade jag i Jonas famn när vi satt i soffan, riktigt mysigt! Vaknade och så gick vi upp på mitt rum där J somnade och jag spanade på tv'n. Vid åtta gick vi ner och skalade morötter och skivade detta samt gurka och blandade till en vitlöksdippa. Mumma! Och ja, jag lever ju inget nyttigt liv precis. Men det är najs atm, jag behöver nog detta, typ, hehe.

Ohja, Fifis första skoldag! Så gulligt! Fast, hon pratade inte speciellt mycket om den iförsig när vi kom hem, wellwell, det kommer antar jag. Nej, dax att läsa bloggar och socialisera mig sedan.

Smack !

Godkväll kära ni :)

Kvällen före skolan börjar. Både för mig och min syster, är det inte gulligt? Hon börjar skolan!

Iallafall, igår var vi först och åkte skridskor sedan på kvällen åkte jag och Sara till Mia, (där andra också var) och åt och hade det trevligt, mycket trevligt. Sedan blev klockan elva och vi drog till Étage, svin packat med folk, såklart. Vilket faktist drog ner lite på stämmingen. Mini åkte hem halv två typ, och jag mötte Mås och Andreas där, och de tänkte ge sig hemmåt vid halv tre, men det kändes lite tidigt så vi stannade ett tag till, till halv fyra typ. Och vilken tur för vi hade jätte trevligt där sen ^^. Well, skulle ut och leta reda på taxi, men inget passade oss så vi gick förbi gustav och där hittade vi äntligen taxi (Sara och Mia gick i väntan på Mia's mamma). Var hemma runt kvart över fyra någongång, och så jääävla trött, men ändå inte? Somnade snabbt iallafall och vaknade i samma sov ställning som ja lagt mig i, haha. Helt jäkla sövd. Förstår inte hur jag kan känna mig riktigt degig och nästan bakis, då jag drack ca 53 cl cider. Till mat dessutom. Well well.

Vaknade "imorse" av att jag grät, då hade jag drömt att jag körde bil "full" utan körkort och polisen stoppade mig, men mitt i allt kom Mia och Chrille och räddade mig ur situationen, så jag bara fick böter på typ 500. Sjuk dröm, somnade om till ca halv tolv. Chillade, chillade och chillade tills tre, då hämtade mamma mig. Har varit sedan dess och tom. hunnit med läxa Nk A. (tråkigt jag vet ......Men det behövdes!). Jonas har precis gått, och jag har tappat upp ett varmt bad där jag bara ska ta det lugnt. Och faktist är det färdigt just nu, men jag måste (tråkigt nog) skriva in en ordlista med ord som har med ekologi att göra. Kul va? Hörs imorgon.

Jo, jag har gjort färdigt min tavla idag med!!! Jonas ser skeptisk ut, men jag tycker faktist om den! Funderar på om mina mörkbruna väggar dessutom ska bli vita? Nej, bilder kommer ..
Smack !

Laddar upp!

Idag blev det en riktig chilkväll, bara tv och mys. Och en rad onyttigheter.

BTW, har jag berättat att jag, mamma och fifi utövade yoga igår? Hahahah! Hoppas grannarna skrattade lika mycket som vi när vi gjorde böjd hund och kasamsthcilutchki bergsvägg och allt vad det hette. Well, det kommer väl en tid då jag känner för att sätta på bandet igen :D.

Nej, kära ni, nu ska jag upp och fortsätta ta det lugnt, sparar mig tills imorgon, Mia fyller 19. Helt galet, jag borde ju fylla 18 först innan andra fyller 19! Visst har jag rätt? Tänkte väl det ;P. Well, det går ju trotsallt rätt bra. Annars är det bara att lägga ner party humöret och ta den glammiga bussen "säkert" hem till "trygga" Oxie.
Smack !

Snart skola ..

Bara jag som tänker den tanken? Jobbig och tråkig.

Har gjort lite olika saker de senaste dagarna. Kommer inte ens ihåg senaste gången jag skrev här. Den dagen som jag gjorde min tavla, träffade jag Mås och Gummsi på kvällen, gick över till Mås halv elva. Där även Nemo var, och ja, sedan hamnade vi alla i bilen, träffade .. Danne och Micke. Därefter (typ halv två), kom även Jonas och vi var inte hemma förrens tre, galet!

Igår åkte jag och Gummsi skridskor, medans killarna spelade hockey, i Arriesjön. Sedan åkte jag och älskling hem, fixade oss, sedan åkte vi in och träffade Mås i stan, vi trodde vi skulle träffa Oliver, men när man är så seg får man skylla sig själv, så vi gick. It takes two to tango.

Idag, åkte med mamma och spelade bingo, jag vann, 30 kr. Haha! Medans vi la in 100 kr var. När vi hade 50 kr i potten gick vi och så körde vi till orvars, sedan ekohallen :). Därefter hem .. Hjälpte mamma lite i köket, kollade tv, somnade ... Så vaknar jag och så säger mamma att det burrat i min mobil hela tiden, sex missade samtal, suck! Bla, från Sara som i allmänhet inte går att få tag på nu med hennes trasiga mobil ........... Nej. Nu ska jag ringa henne samt gära något vettigare..
Smack !

Kreativ dag idag!

Eller alltså, ja, det jag gjort  nu lite senare :). När jag blivit avsläppt av Jonas, hann jag inte mer än komma innanför dörren, så hade jag och mamma bestämt att vi skulle till pandurohobby och kolla på lite saker till tavlan jag ska göra, så jag hittade en liten burk färg, samt fjädrar! Lite ball. Väl hemma gick jag till mormor och hämtade Fifi samtidigt som jag fick med mig lite färg, och inte att glömma, hon ville ge mig pengar igen REDAN. Det har typ gått en vecka sedan julafton och nu ville hon ge mig igen, mycket snällt men jag sa ändå nej tack :). Well, hemma började jag blanda färger och så, och sen bara flöt det på, så nu har jag målat tavlan, den ska bara torka, sen ska jag sätta på pärlor och fjädrar, fint! Ni får se den sen .. :). Nej nu ska jag till Mååås!
Smack !

Ain't nothing wrong with a little bit of trouble..

Visst är den bra? Undrar varför jag inte har den på min cd ? ... Well well.
Idag har jag och Jonas gjort stan. Hittade inget. Verkligen FATTIG rea! Så nu tänker jag vänta LÄNGE. Det enda jag behöver är färg så jag kan göra min tavla. Kan ju även berätta att jag var duktig och röjde undan lite julklappar som legat orörliga på mitt skrivbord sedan förra året. Suck! Fick även läst ut "hur man hanterar stress", en bok jag fick i julklapp. Tänkte se min yoga film ikväll eller i morgon bitti, yeah. Känner också för att vara lite kreativ, men kanske inte idag :).

Jag stinker vitlök, men fan vad det var gott; fransbröd, vitlök, ketchup, ost och basilika, ugnen 5 min, smarrigt! Jo vi har även langat ett mejl till The Lodge, så vi kan komma på vår spa helg någongång. Nej ska väl bli hemkörd nu!
Smack !

Dagen efter, right?

Hur mår kära ni idag?
Jag mår finfint! Väääldigt trött... Men vemfan är inte det efter nyår? Man måste vara uppe till tolv, minst!

Vid ett ungefär blev jag och älskling köra hem till Jonas, så skönt att sova tänkte vi. Men Mojje var inte hemma och alla andra i detta hus hade gått till sängs, och jag ytcker inte man ska gå ensam hem genom hela Oxie under nyår, och speciellt inte under alla omständigheter i Oxie med allt vad skit det händer här. Så vi var uppe till tre då Mojje var hemma, sedan somnade vi, riktigt hårt. SKÖNT! Vaknade idag, kvart i tolv. Det är nog mitt rekord, haha.

Sedan dess har det iprincip bara varit tv tittande. Vilket jag planerar hela denna dagen till, och ett samtal med Sara ;). Såja, faktist avklarat nu, 45 minuter. Muahah, Nej, nu ska jag möta mojje på ett spel, och fet klassa ut honom!
Smack !

RSS 2.0