Are you in?

Aw. Igår somnade jag såfort jag la mig i sängen, jag däckade. Vaknade kvart över sju imorse, kunde inte tro det.. Älskling, jag står ut med mycket med dina jäkla väckarklocka, men när det är helg... Snälla!  Somnade om och vaknade av att min telefon ringde, jag somnar aldrig med telefonen på, man måste få vila någongång, men efter älskling kaaanske skulle höra av sig igårkväll.. Det var iallafall älskling som ringde, så vi hade ett långt samtal om allt som händer på vår seperata helg.

Idag regnar det, jag hoppas att det fortsätter att ösa hela dagen!!!! Och jag är seriös! Ah, DMI säger att det ska sluta innan tolv. Jävla skit! Tänk om vädert för en gångsskull hade varit som man vill!?

Om några minuter så ska jag ta ut mammas bröd från ungnen, sen funderar jag på att åka till svedala outlet. Och sen en runda till H&M på mobilia. Men det lär vara knökat med folk för alla har fått sin lön. Suck. Är inte det det jobbigaste som finns? När folk får pengar på kontot ska det direkt iväg och handlas upp. Inom två veckor -max tre, är pengarna slut, vilket gör att när nästa lön kommer så måste man iväg och panik-handla allt som man inte kunnat handla den senaste veckan för man varit pank. Tacka vet jag att man spar. Så man kan handla precis när man vill. Nästanpå vad man vill..

Det är så mycket härligare känsla när man köpt någt gräsligt dyrt och man vet att man verkligen unnar sig något.. DET är en bra shopping känsla. Istället för att handla allt möjligt tingeltangel var och varranan dag. Tur alla människor har egna val :). Det märks att jag bara vill betala bilen va?

Igår fick jag de sista pengarna av mormor för bilen. Inte för att jag behöver dem, utan hon tycker att eftersom hon lovat mig de, så skulle jag få allt.

Har ont i min nacke, måste sovit konstigt inatt, eller tagit ut mig på något knasigt sätt igår.

Kan berätta att igårkväll kändes det som om jag var huvudrolls innehavaren i en skräckfilm, jag vågar inte skriva för mycket här, you never know about the internet. Men det var upplyst i en gräsligt mörk miljö med helljuset. Väntade bara på att någon skulle stänga dörren och stänga av lamporna. Då hade jag definitivt gråtit!

Snart är det dax att lägga vinet på kylning.. Ikväll blir en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0