There's no "getting over you" ..

I Lördags var det först mat hos älskling, vi åt fondue så man stank gott sen, haha. Åkte hem till mig så jag fick byta om och fixa till mig lite. Mallan kom och sen körde vi till Saras pappa, där Sara, Mini, Mia och Katrin var. Några var redan på lyret, så det var ju bara för övriga sällskapet att komma ikapp! Haha. Hade trevligt hos Sara. Ray kom och senare även Leijon och hans kusin (?). Vid halv ett ... (tror jag) begav vi flickor oss, tänkte jag skriva, men det är lite orättvist, haha. Tar om det.. Jonas och Micke stack till Casinot medans vi övriga tog oss via min och älsklings bil, samt Katrins bil först inom stortorget för money och sen till Glasklart.

Fint och bra där inne, jävligt varmt.. Haha. Dansade och hade oss i två timmar ungefär.. Fick några samtal från älskling men jag kunde inte höra något.. Så tillslut sms'ade jag och frågade vad det var. Då hade lyckogrisen vunnit 3.800:-! Efter ett tag där inne, på Glasklart, så fick jag sms att gå ut till rökrutan, då stod älskling och Micke där, det fick bilnycklarna sålänge..

Bestämde med trötta men söta Malin att det nog var dax, vi skulle ju egentligen inte ens gått med ut, men jag är verkligen glad att vi gjorde det. Hade jätte kul, även om jag var lite seg emellanåt. Släppte av Mia på vägen, sen körde vi Oxie bor och Malin till McDonalds för maaaaat. Det blev sju cheeseburgare och en flurry med smarties. Vi tog ett rättså gemensamt beslut i bilen att Jonas skulle få betala maten, haha ;p. Körde hem Malin och var själv hemma strax efter tre...

Och klockan ringde gladeligen 06.55 i Söndags. Haha, det var inte många timmars sömn kan jag lova.. Snoozade men kvart över var det verkligen dax! Körde hem och sminkade av mig det mesta, mascara och lite eyeliner fick vara kvar, det var enda sättet att se vaken ut, haha! Hade mig en heldag som verkade vara mycket uppskattat, kan inte skriva ut folks planer här, men ja, vi får väl se vad som händer.. Alla var glada och nöjda, speciellt jag då nervositeten för Söndagen varit STOR. Allting gick jätte bra och vid fem-sex låg jag i ett varmt bad och tinade upp.

Igår var lugn, fixade lite vettiga grejer, hade väl tänkt ta tag i lite annat mer komplicerade saker idag, inte kul, men someone has got to do the dirty job. Har bl.a. mitt rum som ska städas undan. Hur mycket grejer kan man ha framm samtidigt undrar jag bara?

Igårkväll skulle älskling och jag äta på Gozzip, men det blev Mando istället, liten och mellan planka. Mums. Hittade ett fint halsband på Åhlens som jag köpte, eftersom det på Nelly tagit slut.. Och så handlade jag små-klämmor på H&M. har en ny tanke också, om en grej jag vill hitta på, men det måste definitivt vara efter Onsdag! Ajaj annars!


Smack !




Bild lånad från Mia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0