Kort paus

Denna veckan har gjort gott för min själ. Min själ får äntligen lite lugn och ro. Förutom då att jag drömmer att jag nästan köper en hamsterfisk. Jag brukar inte ha utflippade drömmar som går åt det konstnärliga hållet. Men helt ärligt. En hamsterfisk? Det var en fisk, som en guldfisk i storlek ungefär. Fast den var inte orange, utan den var brun och hårig, jätte hårig, hamster hårig. Det är bara för att jag de senaste dagarna varit så sugen igen. De är så himla söta!! Inte precis för att jag behöver en söt liten underbar hamster (det låter verkligen som om jag är 10 år och skriver dagbok), men ååååh. Vår katt är också otroligt söt, det konsaterar jag varje dag, när hon bara fläker ut sig på golvet mitt framför en, i hopp om att bli mysd med. Det blir hon nästan alltid, men en DVÄRGhamster. Ahhh, så söt.

Idag tar jag tag i en pappershög. Har fyra papper kvar. Men detta är också de mest komplicerade. Tänkte att jag fick börja med de lättaste, så jag skulle komma igång. Sen ska jag iväg och köpa tanklock, för det hann jag inte igår. Dock fick jag insatt mina skattepengar på kontot.

Igårkväll berättade älskling dessutom att bilen är klar, vår bil, som VI ska köpa. Under servicen hade den även blivit fixad! Så vi ska köpa den snaaart förhoppningsvis! Har jag berättat om mormors del i bilen? Om ett femsiffrigt stöd-belopp. Inte för att jag behöver det, men det är ju snällt.

Nej, ska nog försöka återgå. Så jag blir klar här snart. Efter tanklock ska jag hem och duuuuscha, det behövs, tro mig. Haha. Tror jag börjar få för många återfettningsdagar hårmässigt. Men det är bra för peruken. Iallafall när den är så lång. Well well. Återgå.

Dessutom borde jag boka tid till UM, gyn undersökning. Vet inte vad jag ska säga att orsaken är bara. Ont och tryck och ev. knuta? Cysta i släkten, då lär jag väl få en tid imorgon redan. Ah. Jag SKA ta tag i det, imorgon typ..


Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0