Och så kom tystnaden.

Vaknade imorse först av klockan till älskling, sedan när jag fick ett sms, sneglade över mot mobilen, hrm, för kort avsändare för att endast vara ett sms. Konstaterade när det stod "2 sms mottagna, läsa nu?". Ett från Sara igårkväll och ett godmorgon sms från älskling. Båda lika fina :).

Igår var bara en "att hålla huvudet över ytan" dag.
Jag förstår inte varför det ska vara så komplicerat.
Det finns alla förutsättningar för att allt så vara okomplicerat?!

Jag är iallafall inte ledsen igår.
Men jag vet någon som är riktigt besviken. Det märks när man kommer in i vår hall.
Det syns menar jag..


Igår skulle jag träffat älskling, men Nicole hörde av sig och bestämde att vi skulle träffas! Träffade henne vid halv sex ungefär så hade vi dinners-date på thaithaien vid ekohallen. Sen kollade vi resväska till henne. Det är idag hon åker till Spanien, Valencia. Ska jobba där som hästskötare i en månad och sen får hon se om hon vill fortsätta. Helt grymt! Vi bestämde att hon skulle höra av sig på någotsätt, idag klockan ett lyfter planet.. Tom. jag är lite nervös.. Körde hem till henne, åt klubbor, pepparkakor och sist glass. Massor av prat och trevligt häng i soffan är aldrig fel!

Älskling hämtade mig innan tio och så sov vi här. Just nu är vi inne i en härlig fas, vi sover extremt BRA med varandra. Har börjat märka att vi inte är så trötta på morgonen när vi sovit tsm, det är ju bra.

Sms'ade Sandra igår, fick inget svar, kollade AF när jag kom hem, bara massa konstiga företag som skulle komma.. :/, blir nog inte av idag. Fast det hade varit trevligt om vi kunde träffas allihopa ändå.

Igår var det jobbigt bara när jag raderade saker från den gamla datorn, var tvungen att läsa igenom lite först ju. Trodde inte jag skulle klara ta bort vissa saker så enkelt som jag gjorde. Igårkväll kom ännu ett hinder. Det var ju som fan då.


Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0