Segis dag

Jo, på lördag blir det jobb. I LUND!
Jag hatar lund, för jag fattar inget hur man tar sig varken dit eller runt i Lund.
Men det är inget man säger precis ;P. Bara att tacka och ta emot jobb!

Igår var det gymmet mer än en timme. Sprang 2 km i "IndoorW" maskin, ska bara pressa tiden nu, bra uppvärmning. Köpte aldrig allkortet (hehe, fick pappa att betala halva, bara för det är bra att jag gör något) eftersom jag hade ett klipp kvar. Köper det ikväll när jag och malin går på IndoorW.. :)


I mer än en timme har jag suttit med mina knästrumpor här för rosett-snöret har gått av, och nål, tråd, band och strumpa ligger framför, jag är bara sjukt lat. Borde köra på en runda till stan/skogen och fixa lite saker (mycket saker). Men orkar inte stan och skogen är inget kul att ta bilder på nu, det är ju ingen fin sol som tränger mellan bladen och lägger vackra skuggor.

Okejdå, strumporna är nu sydda. Svarat på mail från mormor, Grattat via sms. Bara sex saker kvar om jag ska tömma att göra listan. Som inte står i min kalender alltså, sen finns det så mycket mer, nej, skrev precis ner ännu mer. Blir snurrig av att ha det i tanken, men glömmer bara bort det då och har man otur är det något viktigt!
Ska spana lite nu...


Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0