Skolstart ..

Good or bad? Well, var iallafall väldigt trött när jag kommit he efter några timmars skola idag. Vår första lektion (religon) började 8.30, och vår lärare Zaid hade fullt ut fått för sig att vi skulle ha kristendommen prov. Vilket är helt fel! Så första timmen var verkligen, chill. Inte mig emot :).

Hade sedan Expo, då ungefär halva klassen redovisade det dom inte redovisat innan. Sen var det dax för lunch och därefter fick vi ett nytt uppdrag, att designa en trädgård. Fast idag blev vi indelade två och två så skulle vi söka information om olika stilar. Orkar inte skriva något om det faktist.

Tog tåget hem med Maaaaalin, och på tågstationen mötte älskling upp mig ;*. Så traskade vi hem till mig, åt lite lax och så, sedan slocknade jag i Jonas famn när vi satt i soffan, riktigt mysigt! Vaknade och så gick vi upp på mitt rum där J somnade och jag spanade på tv'n. Vid åtta gick vi ner och skalade morötter och skivade detta samt gurka och blandade till en vitlöksdippa. Mumma! Och ja, jag lever ju inget nyttigt liv precis. Men det är najs atm, jag behöver nog detta, typ, hehe.

Ohja, Fifis första skoldag! Så gulligt! Fast, hon pratade inte speciellt mycket om den iförsig när vi kom hem, wellwell, det kommer antar jag. Nej, dax att läsa bloggar och socialisera mig sedan.

Smack !

Kommentarer
Postat av: Anonym

Och idag tog vi tåget igeeen, jag gillar att ha dig som tågsällskap, det är naaaaaaajs <3

2009-01-08 @ 17:17:14
URL: http://malinholmdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0