Glittriga Gullsan?

Idag har varit en lagom tuff dag, har fått mycket vettigt gjort! Kan börja med att jag hade en läskig dröm inatt, drömde att jag blev misshandlad. Av dem man bryr sig om, det är det värsta. Okej, misshandeln i sig var ju inte heller kul precis, Jonas satte t.ex. eld på mina kläder jag hade på mig.

Nej något verkligt, dagen!
Började med att köra bil till skolan, sen hade vi expo, jobbade på så jag blev färdig med att få texten på kapa osv. Sen skrev jag min plugg text som ingen kommer läsa, sen satte jag fast min text i väskan och sen, voíla, var jag färdig! Fast allting tog mycket längre tid än vad det låter som. Så jag har varit mycket flitig. När expon var "slut" och alla var färdiga var det tänkt att vi skulle ha redovisning men ingen orkade och Jonas var nog lite trött.. Så vi hoppade redovisningen vilket var ok, för jag har inte så mycket att säga om min väska. Inte för att försöka skylla min väska på något, men hur visar man BÄST big bang? Eller så som hinduerna tror på, att det finns oändligt och oräkneligt många världar i en liten resväska? Rätt svårt.

Sen hade vi PA lektion. Så jag skrev ner min och Saras ide, och fick den godkänd av Annelie! Naaaaajs! Jonas kom till min skola, så gick vi in till centralen, orka att de stänger av vår busshållplats bara för malmöfuckingmässan ska ha något! Sen åkte vit ill myrorna, men där fanns inget så vi åkte hem, var hemma hos mig en stund sen gick vi till mormor och testade saker. Därav mina guuldiga kläder (det är faktist äkta skinn, mamma och jag räknade ut att mormor sparat det i 50 år!!!) samt fick vi glasögon också. På lördag är vi bjudna på 80 tals kalas hos Jonas kusin Angelica. Så trevligt! Mamma ska boka tid hos frissan till mig, så det blir en cool frisyr också, om det finns tider dock. Mamma har lovat att betala det, så det blir ball! Efter vi varit hos mormor cyklade/gick vi hem till älskling och där åt jag ugnspannkaka, (som från början innnehöll fläsk..) vilket var mycket gott ^^. Vill man någonsin impa på mig, så är det genom pannkakor! :D Haha..

Sen vid åtta cyklade jag hem, och fick följe av killarna som skulle träna innebandy. Så sen dess har jag typ svassat runt i guldig dress! Muahah, har hittat en skjorta här hemma jag ska ha till. Egenlitgen är det mycket mascara och rouge, men ingen mascara för mig inte .. Fjällar för tredje gånger runt ögonen nu, och där är t.o.m. ett "öppet" sår. Vill bara det ska ta slut..

Måste även erkänna att jag inte pluggat ett skit idag. Orkar inte helt enkelt, så det får väl gå som det går imorgon, kass! Sen imorgon är det spex foto också, och jag har ingen aning om vad jag ska vara där, för vi har valt att vi ska ha maskerad, så jag kan vara vad jag vill..... Så kan jag inte bestämma mig. Och jag tänker inte vara 80 tal, där också! Nej folks, nu kallar rummet, (som aldrig sett värre ut!!!) sen sängen..
Smack !

                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0