Hjärnspöken

Jag vet inte, denna dagen har känts skum. Som om något saknats, kanske är det jag själv. För långt borta i tankarna? Iallafall är "allting" godkänt av Johan och nu på onsdag ska jag träffa skolsyster så ska vi väl prata lite. Ser verkligen fram emot det hur mycket som helst. Verkligen.

Jag har iallafall fixat mitt internet, jag blev så himla arg och allting på en gång igår. Denna helgen har varit så tankefull på många sätt, allting med resan och så, och hur man ska berätta för de som behöver veta. Att åka på "semester" mitt i allt, låter som ett fult sätt. Idag har vi pratat om ifall vi borde kolla på hus i något varmt land, hur sjukt är inte det? Nej, det händer mycket denna veckan, och jag fasar nästan för onsdagmorgon, då ska min specialist hudläkare Nils ringa och antagligen kommer han vilja att jag ska uppta solningen på sjukhuset. Jag vet inte hur jag ska hinna med det. Hur jag ska orka vara en slav, åt mig själv.

Idag skulle jag träffat Sara och Sandra, men det körde ihop sig. Istället kom fam. Borg och hämtade mig, sen körde vi hem, ringde skolsyster, lagade mat, åkte till apoteket och hämtade ut lite salvor, får bunkra nu när vi ska iväg. Läste ett häfte där som det stod om ecksem i, haha allting stämde på mig och det stod om man hade dessa symtom skulle man direkt söka läkare, tjena jag heter Veronica och jag har haft ecksem i hela mitt liv, gått på hudkliniken i två år, och vad händer? INGET. Alla bara skickar en vidare. Det är ju lättast. Sen ringde Jonas och frågade om han skulle komma över, vilket lät helt ok. Det står ändå still just nu.
Smack ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0