NY MAIL

Igår tog jag äntligen tag i något jag tänkt, l-ä-n-g-e   p-å. En ny mail adress! Bye bye kent.musikno....., och istället välkommen [email protected] . Så för tillfället håller jag på att ändra på konton och grejer, kan ju lättans säga att fejjan varit jobbigast hitentills, haha, det blev nästan lite panik ett tag om jag aldrig mera skulle få komma med i facebook gänget.. Satt och skulle svara på mitt jobberbjudande som ligger kvar orört i mailen igår. Och då kände jag bara att jag kan ju inte skicka med en såndan pinsam mail. Så nu blev det bytt. Har länkat den gamla mailen också så jag kan veta vad som händer på den också, fall-i-fall så att säga.

Efter jag fixat mailen så körde älskling och jag en runda till ikea och kollade, när man är själv är det väldigt enkelt att handla det man vill, när man är två är det också två åsikter... Men det verkar funka bra ändå tycker jag. Vi hade inga catfights iallafall. Vi är överrens om soffa, säng och möbelfärger i storarummet. Och väggfärger, typ. Vi är överrens om vad vi vill ha för handfat i köket om vi får en gammeldags lägenhet, haha. Och vilken färg våra detaljer ska ha. And so on!

Idag ska jag jobba, ett långt pass. Börjar om tjugo minuter och slutar om ca 13 timmar. Vår sista bokning tar slut kl. 21.00 (om vi har tur) och sen ska allting plockas undan också..

Nej, nu vet jag inte mer vad jag ska skriva. Och jag har faktiskt en grej att kolla upp ^^.



Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0