När man tänker på trollen!

Aaaaah. Jag ligger i soffan, invirad i en filt och bara slösurfar. Jag trivs! Älskling verkade tydligen inte så sugen på spa (who blames him?) så idag har jag kollat resor/hotell till/i London. Så, vi får väl se vart vi landar... höhö.

Annars då? Klockan ringde 05.55 imorse, jag gick upp men inte älskling förrens 06.16, då skulle vi vara vid bilen om 4 minter, enligt hans egen "tidtabell". Ja, vi var vid bilen vid halv ungefär.. Släppte av honom hemma, sen gick jag upp och mös ner mig i sängen med filten runt om mig och kollade hotell, hann knappt kolla flyg, så det gjorde jag nu senare.

Kl 08 begav jag mig till Prenzo. Var där till 16, körde hem till älskling, lagade mat med Mojje, torkade badrumsspeglen ren, vattnade alla blommor i huset, sen började jag städa i frysen. Alltså, vilken familj har TIO kylklampar i frysen när det varit VINTER?! Haha... Dessutom tömde jag ut kanske en liter isbitar. Men sorterade olika sorters mat i olika fack, jag är för duktig. Sen städade jag i grönsakslådan i kylen, ja där var det mer än grönsakerna som var levande! Ja, det var det minsann i skinkan också. Ueä. Och så påbörjade vi en handla-lapp. Dom har haft så mycket i frysen att man inte vet hur länge något legat där i. Så osagt håller jag på att göra en tömning.

Sms'ade älskling för 20 min sen, han borde vara hemma när som nu tycker jag, fast, jag bad honom snällt ifall han kunde handla Riesen med sig. Vad är det för dille? Men det är ju så gott! Så jag passar på denna veckan. Han nämnde sushi, eller så var det jag, jaja, det går också bra. Fan, det låter som om jag är gravid eller något ju. Struntsamma, eller nej, inte struntsamma så, men ah. Iallafall så sa han att han kunde tänka sig att prova det någon mer gång. Upp till bevis vad han har med sig hem..

Nu har jag inte tid att skriva mer här, jag ska chilla vidare....


Smack !

Morgonstund med guld i mun?

Jag har faktiskt själv också lite svårt för att förstå varför jag är uppe nu redan. Men min plan är; -svara på mail och äta frukost, och för en-gångs-skull ta med mackor bredda till lunch. Fast jag hade nog inte tänkt stanna så länge idag .. Idag ska jag iallafall jobba på Prenad. Börjar runt åtta, det är lite flex kan man väl säga, eftersom jag får betalt för de timmar som jag är där så ..

Dagens frukost blir coccopops och en macka är väl vettigt också. Senare idag verkar det bli skogen, skoj. När jag och älskling var iväg i förrgår eller när det var, och vi gick i reckan, ah, vilken tystnad! Det är så härligt att inte höra någonting förutom fågelkvitter och brus i träden.

Nej, det finns en verklighet, och i den måste man jobba för att överleva.



Smack !

Tell the world that'll come home

Sådärja. Måndag morgon! Herregud, Måndag!? Har några grejer jag ska göra idag, och få fixade. Likabra att göra det redan nu, så är det gjort.. Har iallafall en tråååkig grej att göra, något som tar miog emot. Men JAG vill inte hamna i trubbel. Men det andra jag har att göra är lugnt.

Vaknade 9.04 enligt älsklings klocka, det var bara att hoppa upp och springa ner snabbt och ta och starta telefonerna, som tur är stämmer hans klocka inte riktigt ...

Sovit så himla gott inatt, duschade igår, och här hemma hos Jonas bäddade vi rent, så täcket här och kuddarna och allt, ah härligt! Kanske dax nu att ta tag i grejerna, bara att beta av liksom. Funderar på om jag ska skriva en lista så jag inte glömmer något...


Smack !

Sommartid

Uh, vad jag är trött, är så seg i ögonen att det knappt är sant, men det är sant. Sanningen är att jag kollade på "the last song" och den sista timmen grät jag som ett barn. Det behövdes inte vara alltför sorligt för mig att släppa några, eller vänta ett helt vattenfall tårar. Haha. Det blev så pass att jag fick gå och hämta en toarulle. Tur att jag är ensam.... Jonas förstår inte det med att gråta till en film.

Iallafall. Igår jobbade jag, på kvällen la jag mig halft i älsklings knä i soffan, kvart i tio somnade jag och sov till halv åtta då jag vaknade av mig själv. Vaddå behöva sova ut? Så skönt! Älskling gick på ett nattpass som vakt för 9 minuter sedan, och ska pågå fram tills fyra inatt. Eller ja, fem?! Inatt är det dax att flytta fram klockan nämnligen...

Idag var det jobb igen. Tror nog att det är den snällaste och trevligaste kunden vi haft, någonsin. Iallafall som jag träffat på! När vi var klara och tackat för oss sprang jag in på jc och handlade en supersöt tröja.. På rea, så det kunde ju inte bli bättre. Var hemma och klara vid halv tre. Så då hämtade älskling mig. Kom hem till honom, slappade i solen ute på träterassen, sen blev det mat och därefter gick vi en runda i reckan. Reckan är oxies recklamations område (stavning?!). Typ ett fridlyst område, fast det är nog inte fridlyst. Man var alltid där när man var liten iallafall. Så det var mysigt att gå där en runda.

Sen kom vi hem här hos Jonas då filmen började kl. 9 och strax efter tio begav han sig.. Hade väl tänkt hoppa in i sängen snart. Ser fram emot att bli lite pussad på inatt och en svalkropp (dödkropp? hope not!) som kryper ner brevid mig. Japp, snart blir det sängen!


Smack !

Alla luktar tång i Trelleborg?

Det har inte blåst något överdrivet idag, men det har inte heller varit vindstilla. Så jag känner som ett sus i huvudet.. Skönt att vara hemma iallafall! Möttes av två kuvert från Prenad. Lön är ju aldrig fel. Jag har jobbat på Look media idag och jag har ett pass imorgon också. Måste hålla igång lite på de andra om man nu får chansen. Eftersom man vet inte hur sommaren blir. Jag trodde verkligen att jag hade allt på det säkra, men just nu känns det inte som att det är upp till mig längre. Well well.

Ska svida om till mys kläder och köra hem till älskling. Ikväll blir en lugn och skön kväll, är sugen på godis, så det blir kanske ett besök i en sådan butik....


Smack !

Jag har blivit ...

Nu är jag också bilägare, om man ser till det ekonomiska. Har gjort lite vettiga saker, känns bra.


Men nu funderar jag på vad jag ska ha på mig idag. Pallar ju inte att det blir regn. Pallar inte bli blööööt rättare sagt. Haha.. Uh. Ska snart bege mig. Känner verkligen mig seg idag. Det är pga. det igår. Har pratat vidare med pappa. Han tycker det är helt galet. Ja, helt galet. Så det är då jag är och snurrar någonstans. Tankemässigt.


Smack !

Aaaah.

Igår blev inte direkt som jag tänkt mig, inte alls. Trodde någon skulle vara lite förstående och inte bara tänka sådär mycket på sig själv?. Men jag kan inte ge bort mig själv. Nej, ska det funka måste jag veta vilka linjer som ska följas, det finns andra platser jag kan vara på minnsann. Nej, känner mig besviken, och det trodde jag INTE att jag skulle känna mig. Well well.

Idag ska jag busa till det lite, så jag måste göra en grej nu på morgonen för att det ska gå att "busa". Kan gå käpprätt åt helvete.

Inatt sov jag kasst, vaknade av att jag hade svårt att andas (tog ingen medicin innan jag somnade) så vaknade vid fyra, tog medicin, sen började tankarna snurra kring en grej som jag absolut INTE kan vara av med. Jag minns inte vad summan för detta var, men det var inget roligt iallafall .. Påtal om pengar är det tid att flytta till älsklingskonto nu. Okej, två saker att göra nu på morgonen.


Smack !

Time

Ehm, jag har inte kommit speciellt långt ut, än, haha.. Men jag har iallafall spelat in ett nytt meddelande på jobb telefonen. DET behövdes. Men jäklar vilken tid det tog, där gäller det att hitta rätt ton vill jag lova. Låter min röst verkligen så skrikigt pipig? Har skrivit ut mil papper och ska väl börja räkna baklänges då.. Men DET ska jag göra ute. Men jag har iallafall skrivit ner massor av punkter till allt möjligt. Nu när jag dessutom vet hur det mesta fungerar på banan, snälla vad vet jag inte, kan man ju också förbättra vissa grejer. Och nu börjar det trilla in lite mail, är så peppad! Och nervöööös! :D


Smack !

Solen kallar!

Idag är det fint väder, jag har en jobb-telefon, saker att räkna ut och saker att klottra ner på ett papper. Jag ska ut i solen idag, bara sätta mig i trädgården och njuta tänkte jag. Ingenting planerat, inte förrens senare iallafall, skönt! Men det är minsann kul att hitta på saker med, men detta jag ska göra idag är iallafall viktigt och viktigt går tyvärr före kul. Men i slutändan blir det förhoppningsvis kul.


Vi tänker lite kring semester i sommar/vinter. Hur vi ska göra.
Well, det är ju ett tag kvar att tänka...

Nej, lite bekväma kläder på detta och lite förberedande papper.


Smack !


Grow up.

Imorgon är "vi" bilägare. Igår satte älskling in pengarna för bilen på ett betalkonto. Jag har inte haft tid att flytta över min del till honom (han tog allt sålänge) eftersom jag knappt varit hemma sen dess. Och nu för en liten stund sedan så fixade vi försäkring. Aaaah. Eftersom vi trotsallt fick betala betydligt mer än vad vi var lovade (SUCK!) så är det no hard feelings för att "göra oss av med den" fort. Det enda problemet i det är att jag själv behöver en bil inom två veckor, tom. 1½ vecka! Så samtidigt som det känns kul känns det nervöst. Har börjat kolla runt. En bil för 30' är inte så mycket till bil idag tyvärr, och jag tycker inte det känns så kul att punga upp typ 60-70' för en jävla bil. Speciellt inte eftersom motorcykeln också kostar lite att ha.


Igår lämnade jag in min externa hårddisk. Så glad jag var för att jag äntligen tagit tag i det! De sa att de ringde till helgen ungefär och skulle berätta hur det gått. Idag ringde de, det finns inget att göra åt den, den vill inte ens samarbeta med datorn. Jag vet inte hur jag ska ta det. Egobilder som var typ det första som togs struntar jag fullkomligt i, bilder på saker som är prylar bryr jag mig inte heller om, men födelsedagar och semesterbilder. Främst semester bilderna är det jag känner mest "förtvivlan" över. Det har ändå varit några resor och varje resa har några bilder som man behöver för att t.ex. komma ihåg en fin strand, vacker natur eller vad det nu kan vara. Jag är evigt tacksam att mina thailands bilder inte är därpå iallafall. Men jag och älskling har ju somsagt ändå gjort några semestrar som nu minnes mässigt är helt borta. Om de är någorlunda bortglömda i minnet hjälper ju alltid bilder till att väcka dem till liv. Till råga på att jag inte har mycket hopp kvar för den, så måste jag väl betala några hundralappar imorgon när jag hämtar ut den. Well, hade man kunnat få ut något hade jag gärna betalt flera.


Vi funderar att gå på bio ikväll, fårse, känner mig lite slö. Imorgon har vi planerat ståupp med middag innan. Torsdag är möte, Fredag och Lördag jobb. Jaja, också har jag bokningstelefon/mail under vardagar "som vanligt" igen..


Smack !

Hm.

Älskling hjälpte mig med matten, till ingen nytta... Vafan.. Haha. Körde till fam. Ljung's vid halv sex ungefär, grillat! Det var verkligen MUMS! Sen snackade vi ett bra tag.. Så stack Jonas och Chrille på bandy och de är tillbaka strax efter nio väl, och då är det BB!


Smack !

IG i Matte B

Men vadfasen borde det ha att göra med min huvudräkning. Det gick helt galet! Jag fick det till 1425,54 när det miniräknaren (som jag litar mer på) fick det till 2400,00 någonting..... Ah, jag tycker inte om matte.

Men jag måste ju räkna ut hur mycket jag la på bensin när jag körde mina ca 180 mil till Klippan/Ängelholm/Helsingborg i 8 dagar. Så det håller jag på med. Men nu sitter jag i ett deadend. Det är en sak jag inte förstår..


Igår var verkligen kul. Vid lunch, fikade vi inne i stan, sen åkte vi och åt glass med Carro och Theis, sen såg vi fotbollen mellan MFF och HIF, kom hem till mig och åt tillsammans med vår gäst Robert, fixade oss, släppte älskling hos Fat, släppte mig själv hos Mini där även Sara var, snackade och hade oss tills klockan blev elva ungefär... Då körde vi till Gökboet, där vi mötte upp killarna. Körde till Crown, ställde oss i kön, kom in, skulle gå igenom metalldetektorn, ville vi verkligen gå in där? Det var inget folk som passade oss, körde till Slagt, kom in vid 1 halv 2 tiden.. De hade stängt vanliga house/rnb (?) golvet för det var någon mässa, så det var så himla varmt (och samma gamla dåliga "dj" som det brukar). Nej, det var faktist en av de två sämsta gångerna på slagt. Men summasumarum hade jag ändå kul..


Idag blev vi väckta kl. 10.45 av att det ringde... Så käkade vi frukost och sen hoppade vi in i duschen, fy vad SKÖNT. Usch, hatar hårspray, torrschampo, volym puder och allt vad det heter, känner mig så smutsig! Så alla sängkläder har åkt av och det ska på nya rena... Mums.

Efter duschen klippte jag älsklingstånaglar (haha, öe vad äckligt det lät..) och då somnade han, det var vid... tolv-ett kanske, han sover fortfarande nu kl. 15.26.. Idag har vi inga speciella planer, men det känns verkligen synd att sitta inne när det är så fint väder ute, han får nog minsann vakna nu.. Vadfasen ska jag ha på mig idag?



Smack !

Jag har fyllt ut mina dagar, gjort allt man ska

För någon kväll sedan så kom jag på vad jag ska göra. En lista på alla drömmar/saker man vill göra.
Ska jag börja smygberätta?



-En A5, jag har redan börjat bygga på en, på Audis hemsida. Den slutade på 411.00 och då hade jag bara valt vilken modell, motor och färg. Alltså ingenting på insidan... Gäller att börja spara nu då! (;

-Thailand igen, denna gången en lång resa, dröm-mässigt vill jag kanske... 3 månader? Fan vad underbart. Kombinerar den gärna med Malaysia.

-En högtalare från B&O, den är galet snygg och ännu mer galet dyr!

-En impuls resa!

-Ett jobb som funkar för mig i längden = fast jobb året runt.

-Lägenhet efter långresan :).

-Ta en weekend någonstans. London vore trevligt.



Smack !

I'm about to loose my mind, you've been gone soo long

Puh, det var längesedan jag var här ju!

I Onsdags var det den 16... Igår (Torsdag) klarade älskling sin "vvs examen", så idag är det ingen lärling som kommer hem till mig, så stolt. De två andra som också gjorde hela provet kuggade på teorin och där är några som Jonas känner som inte heller klarat det. Men man måste ju ha inställningen ATT man gör det!

Så idag hade vi tänkt fira det.. Så vi tänkte TGI, fårse!

I Tisdags eller när det var blev jag förkyld, det värsta har väl inte brutit ut, men jag väntar bara på att det ska ske, tyvärr.. Astma, hostar och är allmänt förkyld. Så igår efter jag duschat slängde jag på mig mina knäppbyxor som jag köpte på Kappahls rea, nej, jag fick dem... De är knäppa, men åh så sköna! och jag börjar vänja mig vid att ha en platt gump framtill, haha. Man får stå lite speciellt så syns det inte så värst. Eller så skiter man i hur dt ser ut, de är balla iallafall.

Hade väl snart tänkt bege mig hemmåt. Käka en isglass, eller två. Slappa i soffan och spana vidare på hur många mil jag körde när jag var ute på min sponsorrunda. Ligger ute med en del bensin pengar. Well well well... Annars vet jag inte vad som händer idag. Nu sms'ade mamma precis om jag skulle med till ekohallen, japps! Tänkte skriva att kläderna bara ska på, men det var det första jag gjorde i morse, skönt..



Smack !

Obeskrivligt.

Ibland funderar jag över när världen, jorden, utplånas.
På riktigt.

Detta i Japan kanske är första steget.
Fyfan.


Men här i "väst" rullar livet på, diverse i-landsproblem kommer och går. I en annan del av världen svämmas/suddas Japans landgränser över. Det som varit land är hav. 

Det är så jävla svårt att förstå. Jag kan inte förstå att i just denna sekunden kämpar människor för sitt liv, 4 miljoner människor (halva sverige?) är utan ström och här sitter jag.

Danska tv2 intervjuade en japansk kvinna som jobbade i dk på en sushi restaurang hur det kändes att inte kunna kontakta sin familj i Japan. Hur jävla dum i huvudet får man vara om man ställer en sådan fråga?





Bild lånad från Sydsvenskan.se


It takes two to tango!

Idag har gått bra, träffade Jörgen kl. 8.10 på hans kontor. Sen vid halv tio ungefär var vi så gott som klara.. Nu har jag två scheman på min dator... Dock inte länkade än, det visste inte google hur man gjorde. Sen hämtade jag mamma & pappa och vi körde till Ikea och åt frukost, sen hämtade vi farmor vid tåget, körde hem en liten stund, körde in till stan, lyssnade på konserthuset på en general repetion (?). Därefter körde vi och hämtade mormor och sen hem till oss för soppa/gryta och kagor! Efter Thailands tittande på bilder för både farmor och mormors del var klockan dax att köra hem de båda, mormor hem och farmor till tåget. Så dagen har verkligen rullat på! Inte haft en enda lugn stund känns det som.

Invigt mina super söta skor med idag, kallt, men kommer inte våren får väl jag komma med den! Ja, igår när jag träffade Carro efter jobb så hamnade vi an någon anledning på mobilia.... Och jag hade en dusch dag, så jag såg min chans. Haha, av allt jag provade så vart det enda som följde med mig, det som jag tog först i butiken, skorna. Och så innan mobilia så åt vi äntligen glass på lilla glassfabriken! Mums.

Igår på frukosten på Prenad så åt jag någon sylt på p... Jag har inte ätit sån frukt innan, ah, vad hette den nu... Inte plommon och inte persika, men något i den stilen... Kan det vara fikon? Ja, något sånt konstigt. Fick mig iallafall att tänka på när vi åt alla våra rätter på The Lodge, då hade vi en sylt som smakade nästa likadant. Så gott, fick mig att verkligen sukta efter sån mat... Ah, lyx.

Imorgon är en luuuuugn dag, inget jobb eller något i den stilen inbokat. Så härligt! Vill bara fixa en eller två fina krukor till skottet jag fick av Malin för typ två veckor sen och plantera växten. Nu kallar pensionärs livsstilen, sängen!


Smack !

Whats up with tomorrow?

Det känns som om jag nästan precis är hemkommen, men det är jag inte riktigt. Stolt över att jag gjort blomkåls"pure" idag, och att jag åt det! Det borde ju vara vettigare än vanligt potatismos.. Ska göra den krämigare nästa gång iallafall.

Ska jobba på Prenzo imorgon också, det behövdes lite hjälp från min sida. Så får jag se hur mycket av dagen det tar upp.. Älskling har redan hoppat ner i sängen så det tänkte jag också ta och göra nu. Varmt och skönt. Alltdi mysigt att mitt i natten om man fryser att krypa närmre, eller knyta ihopa benen... Natti.



Smack !

Man kan inte låta varje chans flyta förbi.

Ingen har ringt upp mig, än (jag tänker alltid så blåögt). Så jag svarade Ulrika på Prenzo att jag jobba imorgon. Och för tio minuter sen så fick jag jobberbjudande från look media. Dela ut tidningar på Lördag, låter inte så jättekul, men vi ska vara 4 personer och ha två st. boards, så det blir iallafall lite skiftning. Skönt. Det är inga stora pengar, men att hålla i kontakten känns bra. Uh, så nu känner jag mig inte så oflitig längre. Hehe. Tänker ändå att det vore bra med något mer extra. Hm.


Smack !

"-Äter du inget längre?"

Igår var jag arg, ruskigt arg. Men så är jag, det är inte lönt att vara små arg, lika bra att bli ordentligt lack på en gång. Haha, så jag körde iväg för mig själv, satte mig i solen och läste lite på en bok. Men det var svårt att koncentrera mig. Tillslut fick jag ett sms, "du får förfan svara man blir ju orolig för dig!". Då kan det tilläggas att jag ignorerat 3 samtal på hemtelefonen, 4 samtal på mobilen när jag var hemma och 5 samtal minst på mobilen när jag var borta. Herregud. Jag klarar mig själv utmärkt. Speciellt när jag vill vara själv och tankarna behöver lugna sig. Gud vet vad jag annars kan kläcka ur mig. Tillslut kände jag mig tvungen att svara. Jag skötte det galant. Kan tilläggas.

Pratade med Malin för två timmar sen, herregud vad vi snackade länge. Men det fanns tydligen mycket att prata om. I like! Kanske gör ett sjukbesök senare, det hade varit trevligt. Det hade hon också gillat :).

Vad har jag gjort idag, hitentills då? Innan, imorse nästan, var jag och handlade mat med mamma. Som jag har börjat störa mig på allt möjligt i min familj. Inget bra tecken. Vet inte varför jag varit så grinig senaste heller. Inte grinig som att gråta, mer tjurig.

Funderar på om jag (efter jag pratat med Jörgen och ett företag) ska köra till någon Forex.. Har en del pengar att sätta in. Har en tröja att lämna till Robin också, kanske ska vänta till Jonas slutat. Annars så har jag inte fler ärenden. Fick förfrågan om jag vill jobba imorgon, självklart vill jag det, men ska höra med Jörgen om hur vi ska gå vidare. Men jag vill jobba.


Smack !

.


Hur långt kan man komma på en dag?





När jag för en gångs skull ...

... åkte till H&M och tänkte PROVA kläder, ja då öppnar de inte förrens kl. 11, så då blir det inget! Jag kör ju inte tillbaka dit nu, för att klockan är dax. Jag var där vid 10.10 innan... Så när jag kom hem satte jag mig och solade en stund, nästan helt vindstilla och så härligt! Tyst, lungt och varmt.. Satt med jacka uppknäppt, halsduken var inte stramt åtvirad, den var uppvirad!

Nu ska jag in i duschen, för det behöver jag, mitt hår och min kropp.

Igår var det tänkt utgång, men jag var verkligen inte på humör igår. Det var nog den sämsta dagen jag haft på länge. Älskling masserade mig i sängen så jag somnade vid elva.. Så jag vaknade vid sju/åtta lagom utvilad. Spejade tv'n till nio, sen blev det upp och hoppa. Jonas, Mojje, Chrille och Gisa skulle på mässan, jag känner inte för det så skippade det. Men när de är klara, så ska vi till lillaglassfabriken och äta glass har jag bestämt iallafall :). Så jag måste vara klar innan dess... Så, nu är det tid. Att entra duschen.



Smack !

ThaiThai


   

Hong






Could anyone hear me when I scream behind these castle walls?

Puuuh, torkat tårarna.. Såg Gagas video med Maria Aragon "live" i Toronto, fy vad fint det var! Och när Maria får samtalet med Gaga. Lyckliga unge! :) Bra start på dagen helt enkelt.

Igår, igår var aw med alla föräldrar utom mina mammor. Efter aw, körde vi (jag) hem till oss, här blev det mer att släcka törsten med och kagor! Vid halv elva körde halva familjen hem till älskling. Lagom trötta. Jag läste en av mina tidningar medans älskling somnade, vilket jag med gjorde efter en stund. Halv åtta ringde klockan imorse, Jonas skulle iväg på någon fotbollsgrejsvärdssak.. Så jag släppte honom där för mer än en timme sedan.

Idag ska vi åka och kolla på dvärghamstrar. Så jag får stillat mitt begär lite. Ska se om det går att lägga in bilderna på spegel också, och hur ramen blev..


Smack !






         


v. vita spegeln     m. v, målad ram - h, ny ram     h. allmän städning



ThaiThai






Saknar att gå och kolla på de knasiga aporna på stranden..
Har en underbart söt film när aporna slänger sig i vattnet och badar och tjivas.







However do you want it?

Sådärjaaaaa. Umgåtts med Mallan, check! ;). Vi käkade frulle hos mig, med thekakor, ägg och sånt dära... Mys! Sen stack vi till mobilia och handlade paket, hon handlade paket, och sen handlade vi ett jätte fint halsband, både jag och hon. Fast jag har kollat lite på det innan, men nu var det på rea, och hittade ett par smaragdgröna kubic ziron (staving?) örhängen, rätt blaffiga, men det är okej ibland, det passar till mina andra gröna smycken. Green is the new black! Eller nått, haha...

Igårkväll träffade jag Carruuu! Vi åt glass på jägers, och hängde lite hemma hos henne innan vi stack dit, sen tog vi en liten runda i stan, har jag redan skrivit detta? Jaja, sne när jag kom hem så bestämde jag mig för att måla spegeln, har jag skrivit det också? Och en fd. svart ram håller numera på att bli vit, har målat den tre gånger nu, och spegeln målade jag ett till lager nu precis. Går så fort! Funderar på att måla om min tv bänk också, frågan är väl mer om det går med tanke på hur materialet är... Men det hade varit fint och fräscht!

Så nu vet jag inte mer vad jag ska göra. Tänkte leta fram alla H&M tidningar jag fått från butikerna och lägga dem fint iallafall... Låter som att jag inte har något liv ju, men vad skönt det är. Jonas sa imorse (när han ringde sitt obligatoriska morgonsamtal vid nio ungefär) "så trött du är på morgonen, vad har du gjort?". Ja, det är såhär det varit i mer än en vecka nu, jag fattar inte! Så det är skönt att ha det lugnt på dagen, det gillar jag!
Fixifix!


Smack !

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?





Phra Nang Beach, hur kan man inte vilja åka tillbaka?
Thailand är så vackert.







Young girl, I'll be right here when your world starts to fall ..

Puh, nu är jag färdig fixad, kvart över åtta skuttade jag lagom piggt upp från sängen. Jag har varit så trött den senaste tiden, speciellt på morgonen, jag är helt lealös. Så att sova till kvart över åtta vet jag inte senast jag gjorde, eller, eh jo, helgen ;p. Eller, gjorde jag det? :s.
Efter jag gått upp gick jag direkt in i duschen och använder loreals schampo och inpackning, det förtjänar mitt hår. Efter duschen smörjde jag in mig i aco krämen jag handla i Ullared, längesedan jag hade den, den är så härlig och går in jättefort, men det återfukat ändå, för man känner att den inte är så "tunn" som många andra är.. Och så noppade jag ögonbrynen för en stund sen, känns med som att det var längesen, så nu känner jag mig bra.

Igår skulle jag besökt mormor, istället hamnade jag på ståupp, fan det var skoj, och vilket fint ställe! Det är varje onsdag så man vet inte vart man är nästa vecka.. Sangria hade dom också, det såg riktigt gott ut. Men Fanta duger gott när man festar till det, haha.

Hade tänkt måla min spegel, en ram och ringa något litet samtal (förhoppingsvis litet) och hälsa på mormor idag. Senare ska jag träffa Carru! Funderar på om jag ska slänga in en maskin tvätt, slå upp en skål cocco pops med en eller två thekakor, och njuta lite av att vara hemma. Vi har sovit hos älskling ända sen Lördags, så inatt sov jag nog extra gott.. Fast jag har träningsvärk i en arm, vad har jag gjort? Lyft tunga pärmar igår eller? Och ta ner spegeln måla den, men jag vet bara inte det där med färger... Och sen måste man göra rent penslen... Det gör man med lacknafta? Och det kan börja brinna av sig själv? Så jag är lite skeptisk hur jag ska göra. Efter lunch om inget annat dykt upp, host, så går jag till mormor, eller så kanske jag ska bjuda hit henne? Hon dessutom sånt med penslar...

Sen fick jag en check igen för någon dag sedan, inte nära vad det stod för siffror senast, men det räcker iallafall en bit på vägen. Igår tänkte jag flytta pengar konton emellan, men lönen har tydligen inte kommit, iallafall inte den stora lönen. Mitt konto känns ekande tomt. Detta är värsta på länge faktist.

Nú är jag svin hunrig, så lite frukost får det iallafall bli.



Smack !


How could I ever trust you again?

Sådär ja. Första gången på idag som jag sitter ner känns det som, men riktigt så illa har det inte varit, men på Prenad stå man upp hela tiden, iallafall jag gör det, utom när det är frukost och lunch, idag hade jag både och, har inte haft det annars de senaste gångerna eftersom jag bara jobbat på morgonen typ 7-9. Men när jag då jobbade hela dagen så är det rätt schysst att fylla på med lite energi emellanåt!

Igår berättade jag för älskling om vad jag vill. Han verkade lite lagom på, sen utvecklade vi det hela lite, får höra om det är något som skulle kunna funka. Det rör såfall December/Januari/Februari, iallafall någon av de månaderna. Men då gäller det satan ta mig att jobba hårt i sommar! Men jag vill, så gärna!

Idag ska vi på stå-upp, men egentligen hade jag tänkt besöka mormor, det är alltid så mysigt. Även om hon börjar bli glömsk, det senaste typ året jag kommit hem till henne har hon frågat om jag vill ha kaffe, och jag säger alltid att jag är inte är så vuxen än, jag tycker inte om det, och ändå fortsätter hon fråga! Söta mormor.

Ja, jag har även kommit på att jag ska måla min spegel, ja ramen alltså. Nu tjatar mamma att jag ska hänga min tvätt, så det ska jag göra...


Smack !

Ett hjärta i berget?

Sådär. Nu har jag slutat för dagen. Har något företag till att ringa, men antingen så tar jag det betydligt senare eller imorgon förmiddag, och det verkar sig blir imorgon förmiddag. Nu ska jag lära mig om hur kontinenter bildas, men kl. 15.05 är det sweet 16, och det är underhållning. Så jag ska mysa ner mig här nu... Sen vill jag till ett H&M, ska höra med älskling om han vill med och vill han inte det tänkte jag höra med Mia om hon har lust, lite tjejtid är alltid bra!

Förresten. Jag och Jonas räknar inte månader (okej, kanske 100 månader är något att fira), men jag räknade lite snabbt på det innan, vi är på 58, nästan 59 månader! Jag kan knappt tänka så långt bak i tiden!

Smack !

Lunch

Sådär, nu är det lunch sedan ca 15 minuter tillbaka. Imorse började jag, eh, var jag på  Prenzo 7.40, stannade till 9.40, åkte hem här till älskling och satte igång direkt, bara att köra. Gått igenom många av företagen jag skulle. Så jag har lite lunch nu fram till 13.00, då vet jag att "första" personen är tillbaka från ett möte. Så kör jag på igen och sista samtalet hade jag tänkt göra vid tvåtiden. Om jag hinner idag hade jag tänkt bege mig till Prenzo, annars ska jag dit imorgon bitti, men man hinner tyvärr inte så mycket som man velat på två timmar, men det är ju absolut bättre än inget! Jag gör det för att det är kul att aktiveras.

Jag älskar att ligga i sängen en hel dag, springa i pyjamas från ena natten till den andra utan ombyte till vardagskläder. Men, då behöver jag dagar som är fullspäckade och att jag är peppad att ta tag i saker. Idag startade den andan tidigt! Så den sitter kvar, hoppas att den gör det om 45 minuter också bara :). Men nu har jag pratat med både ägare till stora företag, vd'ar och "vanliga arbetare". Självförtroendet stärks och man blir säkrare på hur man ska formulera sig. Det var så himla nära med en, tills han frågade om vi var en verksamhet (och inte en ideel org. som han trodde), då ville han inte vara med längre. Han sa till och med "-ja men klart kan vi vara med på en liten en!".

Strunt samma, nu är det paus. Så jag slö surfar lite, för jag gjorde inte det först när jag satte mig med datorn, utan jag visste just det att nu ringer jag så får jag roa mig sen när folk inte har tid med mig (lunch).

Igårkväll bäddade vi rent med det som jag köpte till älskling på Ullared, han tycker om ett sorts påslakan-sett som är lite bubbligt. Så det sov vi jättegott i inatt. Så gott att man inte ville vakna och jag blev faktist irriterad på riktigt.
Ohja, igår kväll bokade jag flygbiljett till i sommar!
Well well well... Nu ska jag SLAPPA vidare.


Smack !


RSS 2.0