Jag lever!

Nej, det var inget farligt att ringa. Men första som jag fick pratat med, haha. Om man inte är intresserad kan man ju säga det. Nej istället sa han att det ringde i en annan telefon och att han var tvungen att ta det, det förstår jag, jag skulle ringa upp lite senare. Ringde tio min senare, ingen som svarade, ringde 30 min senare, ingen som svarade. Well well.

Men nu är klockan 15.50 så jag anser att jobbe-dan är slut. Ringde Chrille och hörde om Elna var inne på kontoret, så jag ska jobba imorgon. Känns bra. Att jobba lite där också menar jag! Också verkar det så bra som att Chrille hittat någon som vill värdera bilen.. Så det är ju bara till att hålla tummarna. Men ska jag vara ärlig så har jag och älskling varit och kollat smart bil. Kan inte släppa att de är så jäkla söta! Och älskling verkar också tycka att det är en bra bil. Lite skillnad mot Volvon vi kånkar runt på nu, och kan ju säga att det skiljer minst 0,6 liters förbrukning, MINST. Hahah. Men det som är tråkigt är att de är så jäkla dyra, ägs av Mercedes, så det är därför. Men ändå! Man kan köpa en nästan ny bil för typ .. 90' och en ny bil för allt mellan 110'-...... hur-mycket-man-själv-vill! Men, 20 dan närmar sig och jag är väl värd det bästa? Haha, nej skämt å sido..

Jonas vill hålla i min födelsedag, vågar man lita på det? Förresten så fyller jag år på den ultimata dan, tror aldrig jag har haft sådan tur innan, så att jag fyller 20 gör ju inte saken sämre, PÅ EN FREDAG! Hahaha!

Åh nu hittade jag coolaflaskan (godisen) som jag blev av med innan här i sängen, lycka :(. Ja, jag är fortfarande kvar i sängen, jag har bara gått upp ett fåtal gånger idag, men jag sitter iallafall upp, utan stöd.. Funderar på att gå ner och platta till detta uggle-boet jag har på huvudet.

Idag skrivs det papper, det känns overkligt.
Nu kom älskling hem!


Smack !


Sköldpadda

Det tog lite tid att lista alla företag som jag kan tänka mig att ringa upp. För tillfället 22 stycken. Men den listan ska kortas ner, ska kolla vilkas direktnummer jag har, sedan vilka som känns rimliga, osv. Men nu är klockan 12, så jag har gott om tid på mig att börja ringa vid två. Så ska kolla upp alla företag så jag kan starta i tid och bara köra. Men jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förmedla på ett vettigt sätt att, ja. Ah, detta liksom. Strunt samma, första företaget får vara provråtta. Andra, tredje och fjärde också.. Haha. Men nu måste jag verkligen sätta igång, det är det som är det sämsta med mig, jag har lätt att dra ut på saker. Hade jag bara gjort detta i morse/förmiddags hade jag redan varit klar antagligen! SUCK!


Smack !

To do again.

Ropa inte hej förrens du är över bron. Jörgen ringde för en liten stund sedan. Ska ploera på de kontakter jag gjort, alltså blir det ingen bilfärd idag, sköönt. Antaligen imorgon och antagligen i övermorgon. Man måste ställa in sig på det värsta. Eller alltså, det kan ju absolut bli bra, det tvekar jag inte på. Men, det känns onödigt att åka Skåne runt om folk tänker säga nejtack, när man är där.

Så tänker att jag borde göra det snabbt nu, och så har jag resten av dagen över och är fri och ledig. Istället för att bara sitta här och uggla, för när klockan är tolv sen så har alla viktiga människor lunch, och ibland kan de minsann ha lunch till klockan två! Haha. Så jag ska väl lista de företag som det är värt att återkomma till och sen bara göra det. Efter sju hela dagar som jag varit ute tyckte jag fortfarande den sista dagen och den sista gången som jag gick till ett företag att det var nervöst, likdant detta. Men så måste man vända på det, en erfarenhet rikare, och helt ärligt, vad är det sämsta som kan hända mig? Att jag får ett nej? Ja, det måste vara det. Eller om jag skulle göra bort på något grovt sätt så det skulle skada företaget, men helt ärligt är jag säker nog på mig att veta att det skulle jag inte göra, så det "värsta" somsagt, ett nej.

Sen idag måste jag ringa Kent också, och höra om tävlingen 4-5 Juni (eller Juli, jag hatar de månaderna, varför döper man två månader nästan likdant och dessutom i följd av varandra? Korkat! Det är som det där med min födelsedag, 05-06/06-05, hur ska man kunna komma ihåg vilken dag? Åh.). Iallafall så är det en Gokart tävling då som jag lovat att jag ska vara sekreterare i. Det räknas grymt mycket folk och folk ska anlända redan Torsdag- Torsdag-kväll.

Lista företag.



Smack !

No more weekend. Weekstart?

I Lördags slocknade jag vid halv tolv, vid två något ringde älskling, så det var bara att upp och hoppa och köra in till stan, full värme i sätet och i bilen uppskattades!

Söndag, jag och mamma bara bestämde oss, japp, idag sticker vi, sms'ade Mia och hörde om hon skulle med men hon vart upptagen för dagen. Så vid nio så körde vi. Inkl. frukost och vänta på en långsam bil att köra ut från parkeringsplatsen tog det 2 h. Sen var vi inne. Var där i nästan fem timmar, det är nog Ullareds rekord för vår del, haha.. Handlade lite smått, inget speciellt så, utom påslakansettet till älskling, en tröja och ett par fillingar. Något smått till mig. Notan blev på under 500:-, helt okej. Också hade vi en heldag vi tjejer, jag, mamma och Fifi. Förresten, hittade en jätte fin lampa på Ulla. En sådan ska absolut stå i mitt sovrum/vardagsrum när jag har en lägenhet!

Påvägen hem så körde vi inom Ängelholm (får ju visa mamma!). Tyvärr hittade jag inte ner till hamnen så vi körde till stranden istället vid campingen, så fint. Det tyckte mamma också.

Idag vart det ingen sovmorgon precis, fast ändå känner jag mig någorlunda utvilad. Sovit så gott inatt. Kom ut från duschen för snart en halvtimme sen, men direkt efter duschen kurade jag ner mig i sängen, hatar att det är så himla kallt här hemma (hos Jonas).

Men nu är det väl dax att smörja in mig och klä på mig, så det kan hända något denna dagen. om jag ska vara ärligt är jag tacksam om det inte är allt för mycket men bara för att jag skrev det nu så lär jag väl få en helskutta till dag. Jag är fortfarande inte säker på om jag sagt att jag skulle jobba på Prenad idag. Tyckte vi sa att vi skulle höras på Måndag.. Well well.


Smack !

Barapabababababababaa

Är nästan precis hemkommen, har snittat blommorna och ställde dem i en vas. Det har blivit en grej som jag tycker om, att köpa fina snittblommor. Det känns härligt att veta att man kan göra någon glad med så lite medel. Jag köper dem till hela familjen och så får de stå i köket och sprida glädje till alla som vill. Och när de börjar ge med sig (slakna? haha) så sätter mamma dem i sånt grönt som är kul att pilla in ringrarna i, iallafall tyckte man det när man var liten... Och kanske när man är stor också!

Rättade mig själv, i översta meningen skrev jag "de i en vas". Det tog mig ända tills i ettan/tvåan på gymnasiet att fatta skillnaden på de, dem och dom. Dom är ju det vardags uttrycket man säger till dom alla egentligen, det är ju mer i skrift det ska vara ordentligt. När man skriver en mening och man vill ha med de/dem ska man tänka, passar VI in här eller OSS in här, istället för de/dem/dom. Så t.ex. ... äh, jag kan inte komma på något exempel så det blir meningen ovan..  "och ställde (vi/oss) i en vas". Så hör man direkt vad som är rätt. Om båda två låter lika fel då får man använda dom, annars är det fler. Jaja, dagens grammatik övning, är det ens grammatik?

Vi har knappt gjort något vettigt idag. Ända fram tills klockan tre-fyra.. Käkade vi bara godis. Har nästan drömt om det ju.. Sen körde vi och tvättade bilen, så nu är den inte så saltig längre, har aldrig sett en så saltad bil förut. Sen fick vi fixa lite med pengar på mobilerna, maximalt med otur att våra pengar tog slut samtidigt, och Jonas batteri var kasst. Men det har vi fixat.

Funderar, eller jag ska ta tag i det, tvätt. Min tvättkorg svämmar över, på typ en vecka!? Hallå, vad har jag gjort? Förresten, känns det inte som Söndag idag?


Smack !

K to the A to the O to the S!

Jaha, så är det Lördag, jaja, tiiiidig morgon eller Fredag natt, jag bryr mig inte om betäckningen. Iallafall så var jag hemam från jobb kvart i fem, åkte hem och hämtade Jonas och Micke, sedan så körde vi till Jägers där det handlades lite smått. Körde mig själv hem och började fixa mig lite. Strunt samma, this is the boring part.. Blablabla. Tillslut kom Jonas och Micke hit, de kollade hockey medans jag fortsatte göra mig iordning.

Måste bara flika in, fyfan vad jag är sugen på mitt godis som ligger i bakluckan av bilen som står aldra längst bort!!!

Tillslut kom vi iväg och ja, Gumpen blev verkligen överraskad, i foppa tofflor! HAHAH, det var så sött.. Så sjöng vi för henne och allting startade bra. Ändå tills några idioter blev överfulla. Alltså, det BÖRJADE med att en person spydde på golvet... Övernitad sa han att "Neeeej, det var inte jag!". Jaja. Sen blev dom "hotfulla", så kom polisen dit, sen spydde någon annan i deras fulla gäng, på golvet på nästan samma ställe där han andra killen spytt för typ 40 min sedan. När de äntligen lämnat iallafall lokalen (till och från..) kommer det fram att det är ytterligare en spya på toan, brevid toan. Jag fattar inte. Hur kan man bete sig så, mot ens vänner? De hade ju inte varit bjudna om de inte kände någon där. Och självaste (inte på dagen) födelsebarnet. Så jävla pinsamt.

Till råga på allting var, är, Jonas as kalas himself. Jätte kul för alla andra, men vem fan är det som ska sova med honom? Haha. Jag bytar gärna pojkvän, iallafall för ikväll.

Behöver jag nämna att jag endast drukit vatten under hela kvällen? Hoppas alla sviniga människor får sig en jävla baksmälla. För övrigt, så var kvällen skoj, men ändå... Så jävla respektlöst.

Har försökt få ett svar, men det kommer väl. Hade iallafall varit hyggligt, i minsta mening.



Smack !

Trött på att vara trött.

Puuh. Kvart i sju ringde MIN klocka, tänkte att det är likabra att den ringer tidigt, jag är inte så snabb när jag "kan" flexa. Men det är Fredag idag, på gott och ont, jag hade gääärna dragit mig lite i sängen men det var bara att skutta upp!

Brevid mig ligger en HÖG med papper, papper som ska gås igenom och skickas iväg, men inte nu, det får bli senare, det är en jäkla massa företag. Och idag ska det läggas till ännu fler! Den i princip ENDA som var positiv igår var när jag kom till huvudkontoret för Bmw (återsäljare) i helsingborg var en tjej som jag fick prata med, trevligt att någon tar en på allvar. Har nämnligen en känsla av att en del andra kanske inte gör det. Eller så bryr de sig helt enkelt inte om varför jag kommer dit. Well well, jag fick ett tips på ett stort företag av henne på bmw, väldigt snällt!

Well well well.. Ska kolla om jag fått någon lön från look media nu, annars får jag nog slå en signal. Fick mina papper från Prenad igår iallafall. Inte allt för mycket, men någon skillnad gör det iallafall, och det är faktist kul har jag insett de senaste dagarna. Det är kul och spännande att åka runt till företag som jag gör, man vet aldrig vem man träffar och vad personen/personerna säger. Men tiden i bilen, jag är trött såfort jag ens kommit upp till Helsingborg/Ängelholm/Klippan. Alltså så att jag nästan gäspar! Så jag känner att, imorgon, ah ljuvliga sova ut dag, du är efterlängtad. Det gör inget om jag vaknar klockan sju imorgon, bara jag inte är mer trött!

Nu måste jag starta, sen måste jag duscha med nämnligen...



Smack !

Uppd.

Mailet är skrivet. Och skickat såklart. Nu ska jag dressa om till något bekvämare än det bekvämaste, och ta mig en isglass, om det finns någon kvar. Jonas kollar på ett barna-födande-program på tvn. Det krystas och stånkas i bakgrunden. Hm.


Smack !

Soppa.

Jag har ungefär tre skedar soppa att stoppa i mig, sen har jag ätit en liter soppa, ja en hel liter. Yammie.

Jag borde skriva in alla ställen jag varit på igår och idag, skriva kommentarer kring det och maila Jörgen. Jag vet om att jag bara borde göra det. Men jag är trött. Det känns som att jag varit igång i ett helt dygn. Det har jag kanske nästan också. Gick och la mig halv elva igår (okej, jag får skylla mig själv), gick upp innan halv sju imorse, var på Prenad och stod och sorterade papper kl. 7.15, vid 9.30 begav jag mig, fooort till mcdonalds, alltså så fort som det går när det är snökaos och bilen framför kör i 30 km i timmen och pratar i telefon samtidigt (frukosten tar slut 10). Alltså, då undrar man om 1, personen är RÄDD för att köra i snö (är man rädd BÖR man stanna inne eller använda kollektivtrafik) 2, bara är en jävla snacke-maja och kanske borde kolla i backspegeln och inse att man har en kö bakom sig på typ tio bilar. Jävla dåre! Haha, vaddå, märks det att jag är irriterad?


Handlade min frukost, njöt. Det är så jävla gott, jag ska äta det imorgon med :). Haha. Iallafall, sen körde jag hem, bytte skor och körde sedan ner och tankade bilen, igen. Det är det enda jag gör. Jag tror jag tankat för snart 3000:-. Lönsamt, nej. Sen begav jag mig, efter Lund var vägen torr och det fanns knappt snö så långt ögat kunde nå, visst låter det som en lögn? Nej, ingen lögn. I Ängelholm (där jag befunnit mig idag) var det nästan strålande sol, så jag kände mig lite missplacerad med mina varma, luffsiga skor, men det trivdes iallafall jag med.

Vid kvart, tio i fyra besökte jag min sista kund och då begav jag mig sedan hem. Hann med fyra längre samtal, närvarande? Nej, man jag visste fan iallafall vart gasen var.

Nä, nu MÅSTE jag ta tag i företag, bla bla bla. Så jag kan lägga mig med gott samvete. Och upp och hoppa imorgon, lika pigg och glad. Yeey. Imorgon blir en exakt likadan dag som idag. Prenad två-två½ timmar på morgonen, Gokarten resten av dagen, och sen ska jag nog handla med mormor. Fredag? Blir nog likadan, bara andra planer för kvällen. Jag längtar, LÄNGTAR tills det är helg, bara Fredag eftermiddag..  Åh. Listan var det ja... Sen ska jag borsta tänderna, soppan är iskall, och krypa ner i sängen och se på Efterlyst, då kanske inte livet känns så jävla glatt, haha.


Smack !

W8-ing.

Slog Jörgen en pling, han stod i målaraffären och valde färg till Lockarp, nice. Så nu väntar jag bara på att han ska ringa upp, undertiden så har jag valt ut några fler företag, som jag tror det är bättre att satsa på, än de stora stora företagen (även om det är BRA reklam), för på ett stort stort företag får den lilla människan själv inte göra något beslut, utan det ska gå mellan 15 personer till i ledet, vi har inte tid till femton personer dessutom... Igår besökte jag tio företag.

Hel omvändning, inga stora företag, så nu sitter jag själv och skriver upp vilka och vad. Håll tummarna!



Smack !

Körd.

Känner mig så trött. Igår blev det betydligt senare än vad jag tänkt mig. Behöver få sova ut litegrann.
Funderar om jag ska jobba på Prenad på Fredag. Behöver verkligen omväxling och Måndag är sista dagen, iallafall för Klippan. Sen är det Lockarp, men det är det lite mer chill känner jag. Dessutom är det lättare att "veta" vilka företag som kan vara intressanta här.
Ska maila Jörgen hur det gått hitentills, har ca 1 dag kvar till att besöka företag och sedan ½ till att se till at få bokat möte..... Märker att detta inte är en lätt vecka iom. sportlov=ledighet. Så ja. Vi får nog försöka komma fram till något vettigt.

Så nu har jag alla mina anteckningar framför mig, och borde skriva mail och skicka. Jag borde dessutom duscha och jag borde vara hunrig. Jag borde, dammsuga mitt rum med.... Tappade en kruka för två eller tre dagar sedan och ja, det ligger små jordklumpar här och var helt enkelt.


Smack !


Wish me ..

Idag går det inget bra, iallafall inte hitentills.... Nu vänder jag på det! Har sista stoppet här i Ängelholm, sen hade jag tänk köra neråt, mot Helsingborg och börja överst där. Jag jobbar mig neråt liksom, fast jag försöker ju ändå uppåt. We'll see.

Tycker Ängelholm är så fint, gissa vad jag ska kolla när jag kommer hem... Man måste ju iallafall få bilda sig en uppfattning. Till hösten kanske.. Eller nästa vår. Nu i sommar känns det inte lönt.


Smack !

Hey, over there!

Jaha, jag vet inte vad jag ska skriva idag. Jag är seg idag, hoppas på att vakna i bilen. Idag ska jag till Ängelholm igen, förhoppningsvis hinner jag delar av Helsingborg också. Satt och skrev ihop den listan igår. Helsingborg alltså. Tycker att det gäller idag, nu får jag vända på statistiken! Så jag har lite mascara på ögonen, haha. Usch vad fjäskigt det lät. Då kan jag dra ner det med att istället för att tvätta håret blev det torrschampo tills flaskan tog slut, sen blev det hårspray och det ser absolut okej ut. Så, inget mer fjäsk..

Antar att jag inte har mycket mer att tillägga. Igår träffade vi Rita och Per, åkte till en trevlig lantbutik. Så älskling, när det är vår tur (att bygga hus...) vet jag vart vi kan (ska) åka. Och varför jag verkligen känner mig taggad att vända på trenden är bara för att motbevisa.....

Nu ska jag ner och käka frulle, sen ska jag sticka. Eh, packa datorn, och allt det...


Smack !

Allt och inget

Pappa knackade rätt fälgen. Ja, jag vet inte vad jag gjorde igår. Helt klart var det iallafall att jag var för trött för att köra så mycket bil som jag gjort! Körde både till ängelholm, runt i hela Ä, körde hem därifrån, körde päronen in och hem till/från stan och sen körde jag älskling och mig in till stan och hem..

Ikväll har jag det lugnt... Skönt det med. Lite tid för endast sina egna tankar.. Typ. Iallafall kollat hur jag ska ta img hem från Stockholm i Juni. Det verkar bli flyg, det är ca 1200:- billigare. Okej, man kanske inte ska jämnföra med förstaklass på ett x2000. Men iallafall så är det nästan hälften så billigt att flyga, dessutom går det 3/4 timmar snabbare. Det som är tråkigt är att jag missar hela torsdagen. Kanske behövs jag inte på banan Torsdag kväll, så jag kan stanna en natt till .. Och flyga tiiiidigt på Fredag morgon. Well well.

Har öppnat och kollat jobb mailen. Mer än 50 mail. Helt sinnes. Mindre än hälften var reklam, de resterande var ev. bokningar, bokningar som skulle bekräftas osv. Skoj, men det påminner om hur denna sommaren kommer bli. När man redan i Februari får boknings-förfrågan om Augusti månad, ja då jävlar kommer schemat vara fullt! Och telefonen kommer ringa. Men konstigt nog var där bara en person som "lämnat" meddelande på luren. Måste ha lite koll på den också, då visitkort delas ut hejvilt nu när jag fixar sponsorer.


Annars då? Känns som om detta varit en extra kelig dag, men sådana behövs också. Tycker detta varit en flitig dag för att ha varit en Lördag, visst den är inte slut än... Tänkte förbereda och kolla Helsingborgs-adresser också, så jag har ett ännu bättre kör schema, tills kommande vecka. Vill inte flänga runt för mycket på olika håll, utan göra körningen smidig.

Känner mig trött redan.. Jag har lovat att vara chaffis. Vi var hemma innan tre inatt, vaknade tjugo-över-nio, så man är väl inte helt utvilad, än.

Varit och hälsat på Gisa har vi också gjort idag. Why not? Som Meddi säger. Undra om hans Thai-kort kommit fram. Påtal om Thai, hade Johannes postat i Jonas logg att de båda fått salmonella, och undrade om vi klart oss, hur fan vet man att man fått salmonella? Är det farligt och kan man bli av med det? Lyckligt ovetandes...


Smack !

Solen skiner och här sitter jag.

I vinter, vill jag göra något helt annorlunda. Vet om att jag egentligen kan ha det "säkert" här. Men varför ha det säkra? Nu kollar jag runt, något måste ju finnas ... Måste tänka grundligt iallafall.

Gud vad lugnt och skönt det var innan alla kom hem här. Haha, jävla cirkus familj.

Happ, försvann all känsla för att skriva något vettigt.




När man känner hur turen är med en, då kommer oturen knackande på dörren..

Idag har gått bra, mitt första företag jag besökte köpte en sponsor plats, på bröstet, vilket ger mig lön nog iallafall för bensinen igår, idag och två dagar till (om det nu skulle bli öken). Alltså rätt schysst. Har ett företag till som verkar suget, men de var tvunga att kolla budgeten... Ska fortsätta på Måndag.

När jag äntligen kommit hem och var .. nej jag var inte hungrig, men jag borde vara det. Så ringer jag mamma och de vill de att jag kör dem till AW, javisst. Bara det att på vägen hem...... Så nu ska vi iväg, älskling och jag och när vi går ut till bilen så måste jag ju berätta..... Haha. Vilken jävla tur dag. Knappt något har jag ätit idag (ingen lunch) och en liiiiiiten tallrik med sallad(?). Till råga på det har jag nog lite PMS fortfarande.. Haha. Ja, så önska mig lycka till och hoppas att bilen står med alla fyra däck fyllda med luft..... Och lika så ikväll och imorgon och året därefter.


Smack !

Jag är så jävla trött!

Jag kan inte säga att igår gick dåligt. Hujeda mig vad nervös jag var när jag kom till mitt första ställe. Han lät mig iallafall berätta i princip allt jag ville med tackade snällt nej och berättade att de var nöjda med deras enda sponsring. Sen var jag iväg på fem andra ställen också. Där var några som var lite halv intresserade, men inte alls lyriska, om man säger så. Igår var jag i Klippan och Ljungbyhed. Idag tänkte jag ta Ängelholm, hoppas att de är lite mer mottagliga. Jag vill inte gå back på detta jobbet, iochmed körningen. Igår blev det mer än 20 mil, så det är inte helt gratis.

Hade tänkt komma iväg lite tidigare idag, så igår kollade jag upp åtta stycken av 12 företag som jag ska försöka hinna idag. Vill gärna vara hemma till strax efter fem iallafall, idag är det ju Fredag, så det känns även som att det inte kommer vara så mycket folk inne efter kl. 15. Men det hoppas jag att där är, annars får jag köra upp där igen ....  Om jag sålt tio idag, fan vad gött det hade varit. Haha, the sky is the limit? (;

Nej, nu ska jag kolla upp de sista företagen och sen lägga in dem på GPS'en. Får låna Chrilles :). Hah, annars hade jag tyvärr inte haft en jäkla aning om var jag varit!


Smack !

Om du lovar på heder och samvete ..

Idag har jag haft sponsor runda med Jörgen, det har faktiskt varit skoj idag! Eftersom vi bara "dyker upp", är det ofta att rätt folk inte är inne.. Men då väntar man en stund och sen är de inne och idag fick vi med Porsche! Fan, jag skäms att jag inte ens är säker på hur det stavas! Men nu kollade jag stavningen och första försöket var rätt! Tur... Så dem ska vi ha på bröstet och magen. Fan, det kommer bli så snyggt. Jörgen skulle ringa Koeningsegg och puscha lite på dem nu igen, nu när vi fått Porsche.. Haha.

Imorgon redan (eller tja, jag bestämmer själv ;)) ska jag ut och leta, själv. Det innebär; leta upp rätt sorts företag, kolla så de passar statusmässigt, och så att företaget har god ekonomi. Det mesta av researchen är redan gjord, det "enda" jag behöver för göra är kolla upp adress/karta samt till vem jag ska vända mig, det är mycket enklare tror jag om man kollat upp försäljningsansvarig först. Sen ska jag ut till företagen, leta upp denna personen och helt enkelt övertala denne till att köpa sig in på vår raceiga overall! Imorgon ska jag nog börja med företag som jag inte riktigt tror på, jag behöver något att öva mig på, skaffa lite självförtroende. Dessutom har jag hört med J, så att det är okej att jag jobbar på Gokarten med telefonen, samtidigt som jag är på Prenzo och sorterar papper, tycker ju om båda jobben, så det var det som jag hintade lite om igår.. Dessutom fick jag ytterligare en idé OCH kontakt till vad som kan göras till vintern. Funderar över hurvida jag vill göra med nästa (sommar)säsong. Så mycket som blir nytt. Och nytt betyder mer flyt.

För att berätta något tråkigt, eller för mig gott.. Så är det att jag äter en jäkla massa sött! Det är någon form av godis nästan (okeeejdå, var.) dag! Känner mig så trött i huvud och kropp och samtidigt sugen på sött. Men, vafan gör det. Förutom att det inte är bra för hälsan bryr jag mig faktist inte för tillfället. Jag är inte orolig. Det tar nog slut snart..

Nej, nu ska jag bara flyta lite på intärnejd!



Smack !

I can count on you cause you can count on me ..

Om fem minuter ska jag bege mig hade jag tänkt, kanske borde leta fram alla papper och allt... Allt och allt. Men iallafall. Blir spännande idag.

För att strunta lite i idag, jag vet ju ändå inte hur något kommer gå.. Så storstädade jag verkligen mitt rum, så nu är det rent och fint. Ända till älskling kom hit och tog av sig sitt underställ, då flockade det av sig... Igen!? Well well. Sydde strumpor gjorde jag också igår, haha. Silver blev det.

Nej, borsta tänderna och leta fram papper så är det dax för mig att bege mig. Ohja, bilen igår! Båda hjullagerna byttes bak och så var det något med bromsarna, att de "fastnat" ? Inte på riktigt men det byttes iallafall. Fönstert hade de inte hunnit kolla på. Men antar att räkningen blir hög nog ändå, man kan inte få allt men nu är bilen så tyst och skön att det nästan (NÄSTAN) glädjer mig att jag ska köra långa sträckor inom den närmsta tiden. Japp. Men nu är det dax att kila.


Smack !

Ja det bästa man kan göra är att skita stort i allt.

Tvätten är nog klar där nere, redo att hängas upp. Uh, mitt rum är också redo att städas. Jag giter inte bara, inte för tillfället. Istället har jag kollat till mina konton... Haha, sparandet har ju gått lite sisådär nu senaste två månaderna, tre. December var det ju resan.. januari var det alla fickpengar. Ändå tycker jag att jag saknar typ... 20'. Med ändå menar jag att jag har ju ändå haft en inkomst undertiden.. Inte lätt att hålla reda på alla pengar... Förhoppningsvis blir det inte många fler tillfällen att slösa pengar. Har även fått reda på en grej som kommer ge mig jobb dubbelt upp, igen! Fast lite mer utbrett nu. Inte mig emot. Vem säger nej till två löner för två jobb som sköts samtidigt? I vinter är det förhoppningsvis fortsättning också. Tror detta året blir jäkligt bra. Tufft, men jäkligt bra. Detta ror jag hem.

Dessutom hittade jag Gagas nya låt på spotify, blev så glad, den är GRYM! Den svenska killen, Ulrik, när han gör den, är den med så jäkla bra.. Tyckte orginalet lät som kabare musik de första gångerna, men satan i gatan..

Nej, nu borde jag verkligen gå ner och hänga upp tvätten, slänga i en maskin till och sen städa. Hade tänkt dammtorka och verkligen städa ordentligt, det är väl därför som jag inte gjort något än. Men nu ska jag.


Smack !


Helgen är slut.

Utan tvekan. Synd, men ändå lite skönt, fast det är jäkligt skönt att sova "länge" också. Detta har varit en av de bättre helgerna på väldigt länge.

Fredag, fan, jag minns inte vad jag gjorde då. Jobbade? Nej, ah älskling jobbade över på torsdagen, jättelängem han var hemma vid halv tio tiden, så Fredag hade vi ledigt tillsammans. Sova länge och hade väl mest en mysdag, mer minns jag inte iallafall. Minns inte kvällen heller direkt.

Lördag gjorde vi antagligen något på förmiddagen/dagen. Senare på dagen träffade jag Nicole! Det var bara tre månade sen senast, men man vet minsann inte när det blir nästa gång. Hon är hemma för att ordna med visum till Usa, för ett år. Är riktigt glad för hennes skull, att hon trivs och grejer! Träffade henne i ca en timme, sen kom älskling och hämtade mig, hon skulle iväg. Så vi åkte hem till honom och kollade lite på Melodifestivalen, hörde lite vad som hände för kvällen. Tillslut fick vi besked och vi gjorde oss snabbt klara, sen hämtade vi Chrille på vägen in till stan och fortsatte mot BigBowl, där man inte fick komma in om man inte var 20, eller bokat bana.
Så vi körde till Barcelona och var där i ungefär en timme. Sen hämtade vi upp de som bowlat, och satte kurs mot Slagt. Väl inne på Slagt blev vi samlade allihopa och efter drygt 2 timmar drog vi oss hem till Chrille och bara snackade .. Vid 3 begav vi oss hem, en nykter kväll för mig, så jag körde. Det är ju för bra att köra. Tror det blir min framtid. Men man ska aldrig säga aldrig. Men kvällen var vääldigt lyckad iallafall!

Söndag var lite lat, men jag och Nicole bestämde kvällen innan att vi skulle höras om hon inte skulle iväg till Tyringe hela dagen. Älskling, jag och Chrille körde till mediamarkt och kollade tv/systemkamera. Senare på dagen hörde Nicole av sig så träffades vi i någon timme till. Måste ta vara på tiden ju! Sen hemma var det slutet på Solsidan och så sov vi hos mig inatt.


Idag har jag jobbat på Prenad. Massor att göra, men det är bara skoj. Hade kunnat stanna kvar i ungefär två timmar, men när klockan var 16.15 var det dax att packa ihop och bege mig. Älskling hörde av sig under dagen och erbjöd sig äta sushi, men vår restaurang har stängt, för gott! Så vi hamnade på Mando, med grillad sparris och revbensspjäll som förrätt och varsin planka till huvudrätt. Gick in på gallerian och fick mitt klockbatteri bytt, undertiden tog vi en snabbkoll i butikerna. Sen när klockan var uthämtad så gick vi till gottelisa.. Så det är väl inte så svårt att gissa vad jag äter atm... Haha. Körde förbi jägers och handlade blommor, till min familj, mormor och Jonas familj. Lämnade av älskling hemma, körde hem till mormor och lämnade blommor och snackade en stund, henne syster har dött. Hennes yngsta syster. Men vet aldrig när det händer så man måste ta hand om varandra. Hon blev väldigt glad för blommorna. Sen körde jag hem och nu är jag här. Älskling kommer väl om en stund. Ska snart lägga mig. Så fortfarande så trött! Igår tog det tid för mig att somna, så det har väl med det att göra, och lite Thailand rutin... Jag vill bara tillbaka. Allt.
Måste bara komma på ett sätt att kunna uppehålla sig där. Sen är det inga problem. Vad är jag bäst på? Det måste man ju kunna utnyttja. Eller iallafall väldigt bra på. När jag kommit på ska jag berätta, inte allt men självklart små ledtrådar. Det är jag bäst på, men det är ingen affärside direkt. Eller?

Imorgon var det tänkt sponsor, men tydligen fick Jörgen förhinder, så det blir på Onsdag... Dagarna tickar neråt, nu är väl "bäst uppnådda/genomsnitt" 2 per dag. We'll see. Imorgon ska bilen på service, de ska få kolla till bilen och byta vad det nu är som skramlar (antagligen hjullagert). Iallafall ska detta ske kl. 8. På morgonen. Funderar på om jag ska försöka jobba lite på dagen också. Vet inte. Tror det kan vara skönt att ha en vilovilo dag. Fast kanske borde säga storstädar dag. För det behövs.
Nej, sängen.



Smack !

We're left as shells

Inatt hade jag en dröm, jag drömde att jag fick barn, självklart var det med Jonas. Men detta barnet, var så himla litet! Det rymdes i handen och ja, det var en kämpig dröm "helt enkelt". Dessutom befann vi oss i en värld som inte var denna. Varför drömmer man sånt? Imorse när älskling gick orkade jag inte gå upp med honom, så jag berättade bara att vi fått barn inatt, haha. Sen slappade jag i 20 minuter och därefter ringde min klocka också.

Idag är det dommedagen. En leta-sponsorer-dag. Vilket förhoppningsvis kan ge lite extra extra i slutet av månaden, men jag har inga större förhoppningar. Försöker iallafall att inte ha det.. Men jag har dock tänkt på kläder och håret ska väl upp i en svans. Tror det blir en lång dag, så det blev en helt ok frukost med det vi hade hemma (dvs. inte allt förmycket!). Nej, dax att borsta tänderna och stoppa ned nödvändigheter i väskan. Wish us luck!


Smack !

Jaha

Ibland tänker jag att man skulle gjort en blogg som ingen visste om, ett konstigt namn, så det inte är slumpen som ser till att man hamnar där. Som ingen vet om. Det är det viktigaste. Så det verkligen blir en dagbok, men internet är ändå internet. Men tänk så skönt att kunna skriva ut allting om man är ledsen, arg, funderar över något eller vad som. Då är det ingen oroan för ifall någon ska läsa det, som kanske inte borde. Men ja, internet är nog inte rätt ställe att verkligen ventilera. Jag har en riktig dagbok kvar, den är gömd på rummet och ja, den står där grejer i. Det var vääääldigt längesedan jag skrev regelbundet i den, den är nog 6 år sedan ungefär. Mitt i en livkris, haha en livskris man hade när man var 14, nej, 14, kan det verkligen stämma.. Ja det kan det, oj vad litet.. Haha! Iallafall, i den uppdaterar jag ibland. Dax att återgå till verkligheten...


Smack !


Ops!

Alltså, att jag är "sparsam" har ju verkligen satt sina spår i mig, men igår, ja då jäklar! Först var jag, älskling och Robin på Nova. Där hittade jag massor av fina kläder inne i Lexington butiken.. T-shirt, jeans, zip tröja, skärp and so on, i nästa butik jag går in, Bianco, hittar jag en jättefin plånbok. Det tråkigaste med att den var så fin, var att precis hela dagen hade jag tänkt att mamma och jag skulle ut och shoppa varsin riktigt fin plånbok =fint och dyrt. Nej, då hittar jag en söt plånbok som är på halva priset, den kostade 75:-. Så den svindyra plånboken sket sig ;p. Jag var ju tvungen att köpa den jag hittade .. Sen åt vi mat och en kille på jack&jones frågade om min väska var en kopia.....?! Sen lämnade vi Nova, körde inom mobilia, och tur var väl det, där hittade jag ÄNTLIGEN (!) min nyårsklänning, och de hade fått in den i sexy-sexy modell, så det fick bli en av var, så när jag provat de imorgon (antagligen dusch-dag imorgon) får jag besluta vilken som behålls.

Dagen förövrigt då? Kl. 6.45 satt jag och älskling i bilen, påväg till hans jobb, för han hade ingen firmabil (iom att vi varit på semester), sen körde jag förbi mcdonalds, handlade två toast och körde till Prenzo! Jobbade till halv fyra, sen stack jag spontant till frissan borta på Köpenhamnsvägen, hon hade tid så det blev en klippning direkt! Så skönt! Hon hade även schampot som jag ville ha, så det blev en prov förpackning av det också, det räcker så länge ändå! Allting gick på 309 kr. Drop in klippningen gick bara på 200:- så det var ju perfekt, annars hade jag räknat med nästan det dubbla för bara klippningen, men det var bara att tacka och ta emot. Dessutom är det rätt trevligt att gå till frissan själv, så man kan snacka lite med frisören också. Vi hade samtal genom hela klippningen, det är nästan så jag undrar när hon ens klippte mig, fast tro mig, jag känner en sådan förbättring på håret så jag vet att hon klippt mig. Funderar på att tunna håret, klippa det litelite kortare, men det passar inte min hårtyp, tyvärr. Hade jag haft spikrakt hår hade jag inte tvekat!

Mja, det var den dagen det!

Igår kom jag på grejer jag skulle kunna skämma bort mig med. Igår hittade jag dessutom massor av fina underkläder... Men jag klär inte i rött, eller så är det bara något jag måste komma över...


Smack !

Home sweet home ... Or?

Jo, det är rätt så skönt att vara hemma, fastän jag hade gärna stannat en eller två vecka/or till.. Well well. Fått lite spännande brev under tiden jag varit borta. Alltid skoj när det är brev som berättar att man ska "få" något och inte alltid bara betala..

Dessutom hann jag redan inom första kvällen vi kom hem få två jobb erbjudande.. Det första jag fick reda på var min gokart chef Jörgen som ringde och berättade om en sponsor runda vi ska göra, vi bestämde möte till Fredagen. Sen fick jag höra från Chrille (Jonas pappa) att de saknat min hjälp på Prenad, så jag ska jobba där imorgon. Fredagens möte med Jörgen har gjort mig så jäkla spänd, om jag drar hem detta snyggt blir det en bra belöning. Visst, jag har två veckor på mig... På Tisdag får vi se hur hela "vår" ide mottags. Men det är ju jävligt najs att det bara är två veckor. Dock är det massor av planer som rör sig med gokarten och jag är sjukt sugen på denna säsongen som förhoppningsvis blir ännu tuffare! Det kommer den garanterat att vara, med både Lockarp och Klippan, cafeeterian och alla andra planer. Eh, jag ska dessutom ha Klippans bokningstelefon också, så jag ska få en bra telefon med internet och grejer.. Can't wait! Så spänd!

Pga. allt som rör jobb är jag verkligt sugen på att belöna mig med något stort. Jag vet inte vad bara, småshopping gör en inte glad i längden.. Kanske har mina små planer. Också vill jag verkligen boka tid till klippning, får se efter tisdag hur det blir med det. Blir väl liknande som förra gången, kommit på att jag trivs med den längden.. Nu är det bara väldigt långt, och slitet (läs torrt)!


Helt ärligt orkar jag inte skriva något om semestern, men det är den bästa resan jag gjort! Så det var ju ett perfekt sett att starta året med! För att nämna andra roliga saker som händer detta året så är det närmsta förutom jobb, älsklings och min 5 års dag den 16/4! Och mindre än en månad efter fyller jag 20! Sist och minst? Haha..

Jo jag måste handla en lite plånbok, som får plats i min väska jag handlat, eller clutch, det enda kravet är att stora sedlar ska få plats, så jag är redo för sommaren ....


Smack !

RSS 2.0