It's a dangerous love affair

Puh! Vilken dag. Efter jag skrev här skickade jag in lönerapporten, kommit upp i över 40 timmar i december, kommer blir helt ok! Sen dammtorkade jag HELA mitt rum. Det tar tid. Sedan blev det en dammsugning också, välbehöveligt. Så nu kan dörren tom. vara öppen in till mitt rum imorgon när vi har gäster, haha.. Fick satt upp resväskan på vinden också. Nej jag har inte varit någonstanns, fick den i julklapp :). Hann äta lite innan jag städade också sen stack jag och älskling till gymmet. Pressade verkligen idag och jag tror nog inte fel om att jag kommer ha sinnes träningsvärk imorgon, nice! Fick betalt medlemsavgiften också.

Blev avsläppt hemma och nu har jag precis duschat och gjort mig så mycket iordning jag kunnat, kan inte klä på mig kläderna än, för jag är inkrämad i bus som har ca 40 min på sig att torka.. Haha. Om 30 min blir jag hämtad så är det dax för restaurang-besök i Limhamn, eller Natalies kanske jag ska säga.. Har fyra olika klänningar jag velar mellan till imorgon. Funderar på ett gym besök till imorgon, det hade inte skadat.
Nej ska snoka runt lite nu.. :)



Smack !

I spend my time just thinkin'

Fattar inte varför jag är på sådant bitter-fitta humör. Är sur och vräng. Finns väl några anledningar. Smått besviken på mig själv, men vissa snack är inte lämpliga hur som helst. Det måste komma tillfällen, men tanken slår mig hårt alltför ofta. Sen att jag måste sätta mig ner och fixa detta med jobb. Åh. SKA fixa lite nu på förmiddagen. Ska börja med att skicka in lönerapporten, sen ska jag fixa lite på mitt cv. Sen är det nog dax att dra sig. I eftermiddag blir det gymmet. Verkligen behöveligt. Sen blir det BUS.

Klippning blir jag inget klokare av. Det är så skönt att bara sätta upp luggen som jag har det nu.

Nu ska jag skicka in lönerapport iallafall, sen ska jag göra annat vettigt.
Denna dagen kan inte också bara gå till spillo.


Smack !

*I'm a pro*

Igår var jag superwoman på skidor. Japp. Nu kan jag också åka skidor, det tog bara sex år ... Haha. Var på Vallåsen med älskling och Alle och Jessie, Jessies syrra var också med, men det var bara trevligt. Hade jättekul hela dagen, ja förutom att det regnade/snöade/regnade när vi var på väg dit och kom fram. Men när vi just satt oss i liften upp, försvann det dåliga vädert, frammåt eftermiddagen hade vi det underbart med sol och allt! Snön var verkligen BRA och inte alls isig som förra gången när vi åkte i Feb. Idag hade jag en blåsa mitt på benet där pjäxan skavt, men lite får man väl tåla? (Jag tog hål på den ikväll) Hehe ..

Hade alltså en heldag idag från tio till halv sex i backen! Slocknade fort när älskling bestämdes sig för (22.45 visade uret) att spela bilspel, mysigt. Sov gott hela natten och vaknade av att jag försökte bli väckt. Alltså, det var inte jag som väckte Jonas!? Har varit småsömnig hela dagen, och lite öm, haha. Men inte mycket. Vägde mig igår, musklerna tappar inte vikt. Jag har tillochmed en kula. Men jag stirrar inte så frenetiskt på den som Jonas gör, på sina alltså. Euw, inte kula som KULA då. Utan kulan på armen, haha. Det kunde lätt vänds till något annat :).

Ikväll är en lugn kväll, tummen upp på det!! Skulle kunna vara vettig, men jag pallar inte.
Åter till slösurf.

PS. Luggen är "bestämd", i längre format börjar jag. Sitter och funderar på vettiga frisörer och deras plus och minus. Änsålänge gungar det mellan att fråga Gummsi, Frisyrmakarna som gjort grymma luggar innan (vet dock inte om just den frisören är kvar) eller min vanliga vid Sara. DS.



Smack !

I want you so bad, it's my only wish!

Snön har trillat ner idag igen, nu med varmare grader. Så kan det gå. Vore mycket trevligt med en vit jul!

Imorgon vill jag ut och testa nyårsklänning. Fast jag är inte överrens med mig själv än, om jag ska köpa en ny eller använda en jag haft innan :). Billigaste är ju sistnämnda, haha! På tal om billiga, har jag kollat lägenheter i K-stad idag. Där får man lätt en tvåa för runt 400 000! Då är den dessutom FIN!

Nej nu ska jag testlocka håret och sätta på mig den eventuella kläningen och se om man kan skapa lite midja i den..

När jag var liten envisades jag med att vi skulle ha en skridskobana i vår lilla trädgård. Tog hinkar med vatten och satt förgäves och kollades om det uthällda aldrig skulle frysa..


Smack !


I'm Good, I'm Gone

Well, satt och snokade min egen bdb. Sådanadär ryck man får ibland (inte alls ofta), men det är kul att kolla gamla bilder. Jag lägger mycket sällan in bilder här, så jag länkar till ett datum på bdb där jag lagt in många bilder. Haha, alltid KUL.

http://Akta.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1196809201&id=130133915

Nu sitter jag med funderingen om lugg är det nya. Det är kul med förändring. Men jag borde inte skrivit det här, fuck. Det är vinter så det borde ju gå bra. Ska tala med min blivande fästman. (Nej, men någongång blir de så. Har nära pesoner som väntar ivrigt på tillökning om något år!)

Enjoy!




Smack !

I can't find a million diffrent ways to say I love you..

Satt precis och läste Kenzas blogg. Läste kommentarerna. Kom till denna:

"Postat av: Cizzi

Halloj!

Jag tänker köpa förlovingsringar till den 8 Januari, för då har jag och min pojkvän varit tillsammans i 10 år....oj vad tiden går...vi träffades när jag var 15år.

GOG JUL & GOTT NYTT ÅR

2009-12-21 @ 15:39:33"

Tänkte att tio år, shit! Men så tänkte jag.. Personen är 25. Jag och Jonas blev tsm när jag var 14, han 15. Det kommer ju vara likadant för oss! Så galet! Om någon månad bara har vi fyra år! FYRA. Det är underbart. Att prata med, att sova med, att umgås med, att bli stöttad av, att stötta, att älska, att pussa, att krama .. Jag behöver inte fortsätta.


<3

Im only gonna break, break, break.. (your heart)

GODMORGON!

Jag är mycket nöjd, utom att jag blev tagen på sängen igår när jag kollade denna veckan i kalendern. Coach träff idag, MÅNDAG! Jag har inte hunnit gör något nästan. Så sitter här och ska panik ändra lite snabbt, tar med komvux papperna också. Det är typ det bästa. Jag ska söka till komvux. Haha.

Igårkväll blev det färdigställande av lussebullarna. Det blev 32 st och mamma och jag räknade ut priset styckesvis. I affären kostar de 15 kr om man vill ha med saffran, hemma, men saffran kostar det 2,20 kr STYCKET. Det är sinnes mycket billigare att göra själv alltså. Så bra! På kvällen blev det skridsko åkning (skottning också) på stortorget. Sen max för mat och mcdonalds för varm oboy och paj, mums. Allt detta i sällskap av Alle och Jessie :).

Idag är planerna inga mer än jobbcoachen och ett samtal till Sara! Jo gymmet ikväll. Behövs....

Men nu ska jag fixa vidare.



Smack !

If I lay here ..

Igår gick det bra. Måste varit så att någon höll tummarna för oss. Snöade hela resan dit, snöade under all jobb tid och otroligt nog snöade det även när vi körde hem, jag körde hem. Jobbet gick bra och jag är nu ute på både film och bild på kristianstadbladet.se om man vill göra sig besväret och leta upp mig där.. Webb-tv klippet heter något i stil med "vad redaktörerna tycker om nya K2".. När jag kom hem hämtade jag mamma så hämtade vi pizza. Galet väder att köra i. Ställde bilen på tio minutars parkeringen och hoppade in i duschen fixade mig och sen körde jag till älskling där kussarna var och efter en stund kom även resterande kussar och maten.. Mums! Slocknade fort efter tolv...

Vaknade första gången strax efter sju, kollade läget där ute och sen somnade jag om, vid tio gick vi ner och åt frukost och lite senare körde vi mot mig, hämtade upp mamma och Fifi och promenerade runtom vår skridskosjö. Så mycket snö! Helt galet! Väl hemma fick jag skotta in bilen i parkeringsplatsen.. Haha. Sen påbörjade älskling, jag och Fifi en igloo. Tog matpaus och sen somnade älskling. Så jag har lussebullar nere på jäsning nu, snart dax för utbak!

Ikväll tar vi det som det kommer. Mja.



Smack !

Wish me luck!

Idag är det Lördag. Det betyder jobb, idag. Många timmar. Eller ja, beroende på hur man ser det ..

Det är svårt att sitta här och skriva när man han någon som är i sängen och kallar på en "älskling, kom här och mys med mig istället".. Hehe ..

Men iallafall, har inte fått något mail om adress eller något. Räcker det inte ned att vädert gör mig nervös? När vi ikväll kör hem kommer det förmodlingen snöa! Känns inte helt okej måste jag säga. Jag har iallafall "turen" att FÅ köra, (man slipper känna på samma sätt att man inte har kontroll) som om någon annan suttit och kört.

Har laddat min mobil mega inatt, så det ska gå bra. Om mindre än en timme ska jag vara i min bil, påväg till Shurgard och här sitter jag, insvept i en filt och ska strax pussa på älskling ...

Igår var jag och Fifi ute och busade i snön, åkte pulka, hade pulka race och bara rullade nerför backen, härligt!



Smack !

Santas little helper..

Idag är sista dagen på mitt dela-ut-pepparkakor-från-triangeln jobb. Och hujedamig vilket väder det är!!!
Det tog mig mer än tjugo minuter att skrapa bilen och köra hem, från JONAS. Haha. Patetiskt att det gått fortare att GÅ.

Har ingen aning vad jag ska ha på mig för att inte förfrysa i kylan. Ska iallafall ha med mig två par skor idag, ev. termobyxor/regnbyxor också. Hoppas att vi får LITE dispans i vårt arbete idag. T.ex. att slippa cykla till triangeln. Att cykla till Shurgard sen är ännu en mardröm. Men den värsta av alla är fan att köra till Kristianstad på Lördag. Där ryktas det om TIO minus. Alltså i Skåne betyder det kaos för det är kallare än tio minus med tanke på högre luftfuktighet. Då ska jag dessutom gå med en board, så jag hoppas att jag inte blåser omkull, eller kör och välter! Ska köra buss dit också...

Men idag vill jag lova blir en upplevelse.
Hade tänkt träna ikväll också, men det får jag nog se hur det blir..
Vill bara ut i snön och göra en snöängel!


Smack !

Min egen väg

Jag tänker alltid när jag ska skriva här, att jag inte ska läsa någons annan blogg först, så att man inte får "förmycket" inspiration. Haha, jag är smart.

Mer än smart har jag fått höra saker som ängel, underbar. You name it.
Tänk att lite pepparkakor gör folk så glada.
Så det är ju skönt att känslan funnits där, för det har den inte gjort i mina iskalla fötter!
Imorgon är det sagt att bli -4 .... Brrrrrr..


Har saker jag borde göra på dagarna, men "hinner" inte innan jobbet nu och orkar inte riktigt efteråt. Har varit och tränat varje dag nu efter jobb så tiden går ju fort. Idag blir det också träning.

Sitter och tänker lite på hur man ska formulera sig. Om man ens ska behöva göra det. Men annars kommer det inte någon förståelse som respons. Jobbigt dettahär. Jag är mest ledsen för den snabba skiftningen som skedde. Först blev hjärtat varmt och rött för att snabbt brytas itu. Så kändes det, inte blev det bättre av att jag "lyckligtvis" skulle somna efter det. Ett snabbt och oberäknat knivhugg i magen, tack för det. -Jag ångrar mig. Det var inget varmt, rött hjärta. Det var planer som oberäkligt fort men sakta krossades likt sanden som rinner ner i ett timglas.

Nu ska jag spana runt.



Smack !

Yesterday was a pretty good day

Igår bestod mitt jobb av att rulla med cykeln från centralen till triangeln och dela ut pepparkakor. Är det inte jävligt bra jobb? Det tycker jag! :) Idag blir det samma procedur, bara det att vi vet vart pepparkakorna går åt bäst! Haha, vad fånigt..

Sen blev det mat på Mando.. Gott, hämtade älskling på vägen hem och sen blev det fika hos mormor som fyllde år. Därefter blev det gymmet, och det börjar visa sig resultat. Hittade två jobbiga maskiner till att kämpa med. Är rätt stark i underkroppen, men över .. Haha. Så nu får det väl blir ändring på det.

Vi sov här inatt och snart ska jag fixa mig för jobb och ta bussen in. Det snöar i Oxie, hoppas det är lugnare i stan, vill inte bli blöt det första man blir i jobb-passet.

Idag är det den 16'de vilket innebär att vi har 3 och år många månader. Orkar inte räkna hur många, kan det vara sex? Måste räkna.. 3 år och 7 månader, kan det stämma? Well well ..

Har gjort något busigt idag, ja och det är bara morgon!
Har inte kunnat släppa tanken så detta var väl likabra. Uppföljning kommer, promise.
Nu blir det fixning för fulla muggar kära ni!


Smack !

Today it's a new day, let's make it a good day!

GODMORGON! Uscha, jag är fortfarande trött. Låste efter älskling vid kvart i sju, sen gick jag upp och la mig igen, tydligen har jag stängt av min väckarklocka, för den har nog inte ringt .. Men jag vaknade strax innan halv nio, snaaark!

Har precis kollat tidtabellen till bussen, jo. Jag ska ta bussen idag... Sen åker jag med mamma och pappa hem, så det är ok. Bussen går om exakt en timme, det borde jag klara. Vädert idag är mellan noll och minus, ev. snöfall på eftermiddagen (enligt tidnigen, Smhi). Men faktist är det en plusgrad, änsålänge! Idag ska jag klä mig med ytterligare ett par strumpor. Kan inte byta skor, för då kan jag inte cykla. As if I could yesterday? Muahah ..

Ikväll blir det nog gymmet. Har inte tränat mage på .. tre veckor ungefär. Haha. Kör bara underdel och vikter till armarna. Funderar på om jag ska ner och tvätta av dagens lunch. 2 Äpplen samt en lussebulle. Sen fixa peruken och fejjan.

Idag SKA jag hålla värmen, hej och hå!



Smack !


Det gör ont en stund på natten ..

Jag kan onekeligen inte säga att det inte gör lite ont i hjärtat.
Men vad gör det, saker måste ändå göras!



Smack ! 

Jag + trehjuling = KAOS

Hehe, nästan "precis" hemkommen. Har ätit lite, mycket, är så mätt att jag mår illa. Bokstavligt.
Just nu hade det varit skönt att inte ha all den maten i magen.


Jag är så sugen på att göra något jag verkligen INTE borde. Men, samtidigt, iih. Varför jag inte gjort det än, är för att det är så sjukt onödigt. Onödigt som tusan säkert också. Men ändå, någon rättvisa får det väl vara. Fast om jag ska prata om rättvisa... Då har jag mycket att göra!

Idag fick jag ännu mer förfrågan om jobb. På lördag, vilket innebär OB, ville bara kolla i kalendern innan jag sa ja, och nu ser jag att det är fritt från planer. Idag gick som det gick. Jag hoppas vi ska fortsätta leda cyklarna kan jag ju säga. Det är INTE lätt att cykla på en trehjuling. Lagom pinsamt att en av mina chefer fick hålla i styret i typ tio min, annars gick det inte rakt fram .... Haha! Men det bjöd jag på :D.

Älskling ville gymma ikväll, men jag vill inte, sa att vi skulle åka skridskor men när jag kom hem fick jag reda på att det är sista programet av Ullared. Jag vill inte missa det, hehe.. Så jag ska strax slänga in mig i duschen, ev. badet och bara slappa.


Jag vet inte om det handlar om att jag inte kan lita på andra.



Smack !

..........

Har jag sagt att jag är satans irriterad? Nu har jag fått ännu mer som inte gör mig..
Haha. Men det är påväg. Jaaaadå!

Tränat för en stund sedan ska byta om nu och rusa till bilen och jobba i snön idag. Försöka hålla tankarna på något annat. Annars spricker jag nog!



Smack !

Som en fågel i bur ..

Igår jobbade jag och det var jobb med några bokstäver till, alltså jobb-igt. Men för att sovit dåligt och allt var det bra för mig att jobba. När jag kom hem var jag trött och frusen så när Jonas lämnat av sina föräldrar och sällskap så bastade vi, skönt avslut på dagen :). Senare blev det robinson och bara slapp! Somnade halv elva och märkte inte ens när han körde iväg för att hämta Mia och Chrille, samt det andra paret. Inte heller har jag något minne av att han tagit av mig mina kläder .... Haha. Jag måste nog skaffa mig lite bättre koll?

Så ja, när jag vaknade första gången imorse vid sex var jag lagom fundersam över hur mina kläder hamnat på golvet och om han hämtat sina föräldrar. Såg vårt Söndagsprogram vid nio och strax efter tio blev det frukost. Sen blev jag hämtad av familjen och vi körde till Vellingeblomman. Därefter blev det mat på Max och ett barn-meal slank ner. Har lite svårt för hamburgare-kött. Så det passade bra med en liten då. Efter kakköp åkte vi hem och jag placerade mig en kort stund vid FB, sen började jag med lussebullarna som är på första jäsningen nu. Älskling sover i min säng, så jag tänkte kolla hur det är med bussarna nu förtiden så jag slipper köra "hela" veckan till jobb..

Ikväll blir det skridsko åkning iallafall!



Smack !


Jag smakar minnen från igår..

Fy vad jag är trött! Och magen känns inte helt okej .... Jonas ligger halvt, nej HELT avslagen i sängen. Ändå var vi hemma vid två, tack för skjussen! Började med mat och trevligheter hos Katrin, efter ett tag kom Malin, vi såg finalen och Erik vann, bla bla bla. Är det inte skönt att idol är slut så det kan visas något annat på tv? Haha.. Ikväll blir det nog jag och Robinsson. Igår var trevligt, ute .. mja. Man kan radera något eller så kan man göra likadant själv. Jag tror jag satsar på sistnämnda. Men jag är så dålig på det ..... Jaja, jag återkommer om det!

Nu ska jag snart klä på mig, och ja. Göra att jag ser något sådär ut. Känns som om det kommer vara galet med folk i stan. Och, jag känner mig inte för att vara just där. Men det är fakta att idag tjänar jag helt ok med pengar.

Det snöade innan och jag ska gå ute. Sorligt, jääääkligt mycket sol också.
Nej dax att klä på sig och pussa på någon ... Hund?



Smack !

Fötterna har svimmat och de har inte varit i klackar än!?

Värk lite här och där, jag är oduschad (jaja, sen igårkväll) och fruktansvärt SEG.
Men ikväll kör vi ändå!


Ska hoppa in i duschen och sova lite .. Sen ska jag fixa mig och köra mig själv till Katrin, mamma kör bilen hem. Där bjuds det på mat och om jag inte tror fel kommer vi titta lite på Idol, sen kommer Malin och då korkar vi upp. Sen när vi är redo tar vi oss till Crown och kommer in for free. DET ÄR BRA (att vara vip)! 
Men suck ja, först duschen ...



Smack !


I can't belive I ..

Åh jag är MEGA TRÖTT! Förstår inte hur jag kan vara så satans trött hela tiden. Vågar inte ens tänka på hur trött jag kommer vara imorgon. Har inte tänkt åka hem kl. 12 inatt precis :(. Men destulängre jag är uppe, tyvärr skjuter inte jobbet också upp sig, haha .. Visst, det hade varit trevligt att gå ut på Lördag. Men det finns ingen som anmält sig frivillig och jag måste nog känna hur jag mår imorgon bitti. Om man pallar en kväll till.. Ska ta och göra enligt Saras tips och baka lussebullar PÅ söndag iallafall. Ja för det finns ingen tid innan lucia!

Om 30 min ska vi bege oss ut till bilen och köra mig till jobb. Här sitter jag i pyjamas och är verkligen INTE färdig, hehe... Har ingen aning om vad det är vi ska gå för idag, hoppas på något kul så det blir roligare att jobba/dela ut. Nej, dax att göra mig iordning och fixa lite vad som ska få plats i min väska idag, haha.. Samt tvätta frukt osv.


Smack !

12.01

Klockan är precis över ett och jag har just ätit frukost. Innan det blev jag väckt av mamma med damsugaren i full action! Gick en femma i skogen med Malin, så egentligen kan man säga att dagens motion är avklarad. Men jag och älskling har sagt att vi ska till gymmet senare idag. Och igår upptäckte jag att det är Annelies pass ikväll, så det ska ju också bli av! Men en femma innan kl. 11 är inte dåligt åstadkommit!


Ska strax byta om och köra iväg igen, då blir det möte hos Academedia. Har inte planer förrens senare då vi ska handla mat samt hämta mig resväska :D. Fast egentligen vet jag inte om den, pga. det ska vara en julklapp.. Well. Dax att göra sig klar nu! Blir nog en liten runda på entre sen, tänkte jag skulle leta upp en liten julklapp till mamma.



Smack !

Något jag inte behövde såg jag just ..

Idag har varit en slapp dag hitentills, igår sökte jag jobb!

Vaknade halv tio (skippade morgonträningen, kör ikväll i en timme bara för det!) och pallade min röv nerför trappan och tog en vetebulle och ett glas blåbärssoppa. Tänkte på det när jag gick ner för älsklings trappa. Jag känner mig lika hemma där som hemma hos mig själv. Förutom att jag har en tendens att kränga mycket mer hos dem. Sorligt. Men så är det! Och det är härligt!

Efter "frukosten" så tog jag mig hem och fixade mig fort, sen körde jag och mamma till mobilia, det första vi gjorde var att hitta en resväska jag kollat på innan, fast nu till 50% rabatt, hade inte rätt storlek där men imorgon kväll kan vi hämta en hallonrosa väska på Jägers. Wonderful! Blir en utmärkt julkapp! Sen gick vi in på H&M och där hittade vi saker båda två. Jag underkläder och mamm mysbyxor. Blev falafel på vägen, fy vad mätt man blir, på mindre än en hel! Sen mot jägers, handlade en julklapp där. Haha, så retligt!

Så idag har varit en bra dag! Fick tom. underkläderna av mamma :). Bara det att smarta jag handlade inte vad jag egentligen behövde. Haha .. Men detta är iallafall really schnöggt.

Senare blir det träning och ja.. Man får väl se vad resten bjuder på! Imorgon börjar alla planer. Am, jobb på fredag, utgång, jobb på lördag, borde bli utgång (lussevaka!), söndag borde vara slappig!


Smack !

8'de December

Eftersom det inte blev något vettigt med jobb alls igår, tar jag igen detta idag. Suttit och kollat runt lite, ska väl fortsätta med det, samlar bla. info om vad jag vill jobba med och tänk att JAG av alla människor tom. fick upp idéen om att plugga till ett yrke. Well, ska spana vidare, det gör nog mig lite klokare!

Senare idag (ikväll) ska jag och familjen, notera utan Jonas, gå på en teateruppvisning ungefär gjord av Fifis klass. Ska bli mycket spännande, igår hjälpte jag till att sy till ett par byxor som hon bla. ska ha på sig, sött!

Igår skulle jag och älskling åka skridskor ju, plockade ner dem från vinden och allt, men när han väl hämtat mig, vi satt hos honom och kom på att det var Ullared om en timme. Sååå, det blev ingen skridsko-åkning. Utan det blev väldigt mycket slapp framför Ullared och sen efter grannfejden gick vi upp och la oss. Jonas slocknade och sen kom jag efter typ två timmar, haha.

Har precis samtalat med Malin och nu ska jag snurra lite vidare i underhållningssyfte, sen är det dax att fortsätta med jobb.



Smack !

Det var ju som ...

FAN vad det tjuter, ja denna stridssignal som ska luftas. Min vettiga dag är inte så vettig.
Jag har inte ens duschat sen min träning imorse. Haha nasty.

Har iallafall fått städat ORDENTLIGT och dammsugat på rummet, fick tom. upp några glittrande stjärnor i fönstret, tror mamma nöjer sig nu. Haha. Ska ha "litta glittor på stången osså"! Om jag ska göra mig själv nöjd ang. rummet och hemmet så skulle det vara; plocka undan de sista papperna på skrivbordet, hämta ner mina skrillor som ska invigas ikväll och slänga in mig i duschen. Låter som om jag aldrig kommer hamna där.

Borde ta tag i jobb också, men motivationen trötar. Kanske ska jobba till helgen också. Fredag och Lördag, men det är inte säkert än, har inte fått någon bekräftelse. Annars har jag planer för Fredag! Det har jag nog ändå :). Hade bara varit bäst om jag INTE jobbat, faaaast. Pengar är inte fel!

Jag har tre tandborstar, nya, som ligger och drar damm på skrivbordet. VARFÖR?

Snart har jag inte mer att plocka undan om någon ville veta. Haha.



Smack !

Almost there

Nej, rubriken har inget med inlägget att göra. Eller jo, beroende på hur man ser på det hela :).

Har precis slagit in älsklings stooora julklapp. Tog i princip slut på en helt ny rulle! Var nära att ta slut på "godjul" bandet också, men då hejdade jag mig själv och tog "vanligt" rött presentsnöre. Tog lite extra mycket bara för att .. Hehe. Dessförinnan åt jag bullfrukost med youghurt och apelsinjuice, kändes lagom exotiskt! Tränade imorse, där var Denice och henne vän, haha dom tänkte aldrig mer gå på ett morgonpass .. Nej, imorse var det inte alltför kul att stiga upp 07.15.

Men upp kom jag och lite synd var att Annelie, min vanliga tränare var sjuk eller något, så vi hade en annan tjej, visst det var bra, fick reda på att hennes pass som vi hade idag tog bort runt 300 kcal, och jag blev knappt svettig, inte förrens näst sista låten. Men då var det ju nästan slut. Ställde mig på lastzonen när jag kommit hem och så hämtade jag fönsterputs så jag fick det också gjort, känns goodie. Åhja, tog även ut pengar till mamma så ekonomin också stämmer! På tal om ekonomin är bensinen "billig" just nu och jag har halv tank, det stör mig något ....... !!

Hade tänkt göra detta till en vettig dag, med lite städning på rummet osv.
Tror det kan bli en bra sådan dag. Min bil vill också dammsugas ...


Smack !

Walking tall against the rain

Sådär ja! Tänkte precis skriva att jag har min enda lugna stund idag, just nu. Men fan vilken bullshit såfall! Haha. Jag har tagit det lugnt och bara degat hela dagen, även om det så varit på Entré eller var så har det varit slött ;P. Fick hittat en julklapp till mig. Från Jonas blir den. It's a GIANT rock and I like it alot! Snart kommer Malin och Sara, då blir det ost och skink paj i hela huset (och blir det några rester över är de till Jonas, och jag får INTE stoppa dem i kylen, för då blir det uppätet direkt, haha).

Annars borde jag vika undan alla kläder som ligger och skräpar på rummet. Kanske kissa lite också. Körde förbi Carro och lämnade en födelsedagsblomma också, hon gillade det, hoppas vi :).
Jao, ska lägga in musik på datorn nu sen plocka undan.


Smack !

When the day turns into night ..

Igår. Var ska jag börja.. Blev ingen date med Malin, så jag fick mycket tid med familjen, var längesedan vi hade det. Iallafall vi började med Ikea frukost, sen drog vi oss på lite olika ärenden, hade ett telefonmöte med min coach. Och vips var vi i Lomma och matade får. Nej det är inte okej! Sen körde vi och handlade massor av sill i Lomma, handlade kakor på Lomma hembageri och SEN körde vi hem och njöt av allt!

Körde till Carro och hämtade henne och Zingo, körde till den mörka skogen, gick en bit och sen bestämde vi oss för att vända, satans vad mörkt det var! Obehagligt.. Släppte av henne hemma. Körde till Sara och så gjorde hon sig klar sen körde vi till mig så jag också fick fixa mig och därefter till Jonas, på bussen och hem till Marcus. Fat var också där och vi satte igång.. Efter lite om och men, kom vår taxi-chaffis (vår studenttaxi som visar oss sin dans från Armenien, vi är buddies och han har koll på Jonas ;) ). Jag, Jonas och Sara, in på Crown, mötte Mia i garderobskön och sen blev det massor av dansande. Mycket skumt folk.. Well well, strax innan tre drog vi oss, bort på McDonalds och sen taxi hem, slocknade verkligen inte direkt..

Sovit extremt kasst inatt, inte nog med att Jonas har andats så JÄVLA högt, utan jag har vaknat av det och av att jag inte skulle försova mig till Gummsis håruppsättning. Och att jag inte skulle se FÖR bakis ut idag. Men det tycker jag faktist att jag lyckats rätt bra med. Gäspade X antal gånger bara ;P. Malin skulle egentligen kommit förbi lite nu ikväll, men hon skulle ta foton med sina syskon så jag och Jonas ska bara ha en lugn kväll, kolla lite film eller något. Handlade lite gott när Gummsi var klar. Så vi har hjärtchips och lite så som väntar. Han ska bara spela färdigt matchen och jag borde hoppa in i duschen igen. Måste får bort allt hårspray och tuperingen. Behöver nog en hårinpackning också!

Jonas retade även ihjäl mig innan.



Smack !

Jag gillar inte cyklar, mopedister eller bilar!

Innan var jag mäkta arg. Tänker inte ens prata om det för då blir jag piss'd igen. Haha!
Det finns gott om idioter iallafall! Men som om det var något nytt.
Ibland blir man så tagen på sängen bara!

Dagens första riktiga måltid i magen och om en timme blir jag hämtad för träning. Så tänkte tom. sätta av lite av min dyrbara tid och kolla jobb nu. Vissa saker bara måste göras. Förstår inte varför jag är så jävla seg...... Skickade iallafall in lönerapporten innan idag, fick tom. påminnelse från jobb. Jag är verkligen LAT.

Nej NU SKA JAG KOLLA!



Smack !

Jag söker ingen bonde!

Idag har jag varit med om något lagom skumt, men ändå. Lite smickrad blir man, tror jag, hah!

Var hos Gummsi lite efter tio och hon höll på, tydligen har det dykt upp en knuta mitt i frisyren som inte riktigt vill förvinna även om man sätter om den. Jaja. Efter ett tag när hon testat lite olika varianter så körde jag till mobilia. Bytade Fifis jeans och testade mängder av underkläder. Varför finns det bara "små" storlekar. Det finns inga normala, bara mini-storlekar!

Sen jag kom in i lite mer träningsrutiner trodde jag att jag skulle tappa någon storlek, haha icke sa nicke och jag har tom. gått upp ett kilo! Visst, storleksmässigt är jag nog lite mindre på något ställe. Jaja..

Efter H&M på mobilia och byte av Fifis försmå jeans så gick jag till Lindex, hittade ett snyggt linne med detalj. Tyvärr var det sönder, men eftersom prislappen minskade tackar jag den före mig som testat och tagit sönder! Hundra riksdaler fick jag efter rabatt, ge för linnet. Körde till Coop och skulle leta vidare efter underkläder i någon normal storlek, nejdå inte där heller.
Kom ut till bilen, låste upp, skulle sätta mig och såg att där var en lapp på rutan.

"Hej! Jag heter ****** och
skulle vilja lära känna dig
intresserad ring
eller smsa mig på *** *******
så blir jag jätte glad!!

MVH ******"


Det är inte ofta man får sådana brev på bilen. Haha, slog på telefonnummert på eniro och hitta, men ingen kom upp. Lite synd, hade varit kul att veta. Konstigt nog lade jag märke till en bil som körde efter mig LÄNGE innan jag kom till coop och var bestämd att personen skulle parkera i samma gång som mig, tre platser bort. Kan lova att efter lappen var jag jävligt sugen på att ta reg. nummert och slå upp och se om det var den personen. Haha.

Nu ska vi snart till vellinge blomman, sen vill jag verkligen träna ikväll!



Smack !

Tierd as a ..

Sov hos älskling inatt, han gick upp kvart i sju, bad honom ställa den till kvart över, men det blev ett missförstånd, jag syftade på kvart över åtta och han trodde jag menade sju ... Haha, så det kan gå! Redan halv åtta var jag hemma och i fullfart med att äta ostkaka. Idag har jag inga mer planer än att åka bort till Gummsi och bli fixad i håret. Behöver göra lite mer vettiga saker också, som att fixa lite med jobb/ ev. skola osv. Funderar tom. på att träna idag. Men det blir nog ikväll såfall.

Ska inte vara hos Gummsi förrens vid 10, så jag har någon timme till på mig :). Rätt skönt att kunna slappa, jag är jävligt trött. Kan med glädje berätta att jag är riktigt fin i ansiktet nu igen, så skönt! Man fruktar inte sin spegelbild längre.. Nej ska ta och logga in på AM jobbsida nu och se om jag förstår img på den.


Smack !

I don't wanna miss a thing

Har precis tagit ett lagom varmt bad (har hört att för mycket värme kan göra att man kan få ordentliga värme/kyl-böjlor och även svettningar). Så jag höll tillbaka lite på värmen. Sitter med en turban på huvudet nu och ska alldelles strax borsta ur håret och smörja in mig. Sen hade jag tänkt slappa till ett tv-spel där man bygger upp en nöjespark. Haha visst märks det att jag är lazy? Gick i skogen med Sara och Mini innan, så det kompenserar både lite på all julmat igår och min lathet sedan en vecka tillbaka...


Smack !

Let the music play ..

Haha, allt jag skrev försvann precis, då blir man lagom glad :(.

Det var bra och fint på Sankt Marcus vinkällare, mycket god mat. På kvällen mådde jag kass och trodde inte jag skulle vakna upp och må såpass bra som jag gör idag! Skönt, men det kan komma igen..

Idag är jag och mamma Kent-lediga. Han är med Fifi i skolan så vi ska väl dra oss till stan om en stund, mamma åkte med mormor till Coop nu för jag skulle ha lite tid på mig. Har egentligen massor av saker att göra, men jag orkar inte. Har blivit trött i kroppen med allt som inte varit bra nu på senare. Tog en tablett innan jag gick och la mig igår igen. Man blir dåsig och det är upp till en själv om man ens kan köra bil på den!? Men jag sover gott iallafall, vilken tid om helst..
Nu ska jag lägga mig i sängen och sen fixa till mig lite. Hehe..



Smack !

1'a December

Igår mådde jag inte bra, tränade på morgonen och sen låg jag mestadels i sängen och vilade med tv'n för att inte tänka. Att inte tänka på hur sjukt mycket och galet det kliar i mitt ansikte. Hade en paus från vilandet när jag, mamma och Fifi åkte till coop och handlade kläder till Fifi. Sen hem och vila igen, älskling kom på kvällen och strax efter tio gick vi och la oss. Tog en tablett mot klådan. Tabletten har även andra saker den "botar" och det är ju aldrig fel, därför sov jag riktigt hårt inatt. Vaknade inte ens av när älskling gick till jobbet..

Mamma ringde akut-nummert till hudkliniken (wow vilka rutiner vi har här!) och efter en stund blev vi uppringda och fick reda på vad läkaren sagt. Att vad min läkare visste så hade hon aldrig hört att man skulle sluta upp med protopic (min salva) innan influensavaccination. Så jag smörjde mig och åkte till vårdcentralen, fick sprutan. Har känt mig illamåenda osv. sen igårkväll, är riktigt varm i kroppen men det är av min salva, så jag vet inte om det finns något symptom från sprutan än. Armen som jag fick sprutan i har jag haft ont i två dagar tillbaka. Jag är nog inte frisk någonstanns!

Svullnaden runt mina ögon har gått ner ordentligt nu, såg sjukt ut innan. Såg ut som om jag hade två FETA blåklockor utan det blåa ungefär. Kunde öppna ögat till hälften, sen fick jag tvinga upp det. Har vilat mig nu sen halv tolv men snart är det dax att fixa sig, lite iallafall.. För om en kvart kommer farmor med tåget, ikväll ska vi äta julbord och jag hoppas att jag inte får några biverkningar nu, vill äta som en häst. Har gått och laddat i flera dagar nu och läst menyn om och om igen.


Smack !

RSS 2.0