När det ena är avklarat, är det dax för nästa sak!

Sådär ja. Nu har hela denna dagen gått, och jag har lyckats "fördriva" den mycket bra! Klockan är ju 23.21 och jag har haft full spurt hela dagen, trött, trött, snaaaaark!

Efter jag skrivit här senast, så fixade jag mig och sen körde mamma och jag in till stan, där jag hoppade av och mötte upp älskling vid H&M, Gustav. Så gick vi och kollade träningsbyxor till mig, fastnade på stadium ett bra tag, så länge att Sara hann komma dit B). Blev inte byxor, men ändå. Sen gick vi till H&M, Sara kollade skinnjacka och sen kom Mini, så handlade Sara och Mini chinabox, medans jag och Jonas handlade "sen" frukost på EH, så åt vi på chinaboxs uteservering, buuusigt! Sen sprang de iväg för de skulle ha foto.. Så gick vi lite och drygade i stan, tills vi tog oss till min skola, Jonas gick till Mia, för han ville ha skjuss hem så jag gick med Sara och Mini undertiden de hade foto :).

Seeeen var det "äntligen" dax för vår egen och frivilliga lektion, där gjorde jag inte mycket, Per fick läsa texten och han tyckte den var bra, så sen gjorde jag inte mer, pluggade liiiiiite till psykologiprovet imorgon. Sen cyklade jag och Sara hem till henne. Lagade spaghetti och köttfärssås, skrev ju innan idag, eller om det var igårkväll.. Att det var längesedan jag åt kött. Today I did. Det luktade så gott när vi stod där i köket och lagade mat, så jag smakade en tesked, sen kom tankarna om vad det var jag ätit. Så jag höll mig till endast pasta när vi väl åt. Sen gjorde vi nachos (haha vi är lite grisiga!) Och så kom Pia hem, så åt hon och sen körde vi iväg till träningen. Så sköönt! Man känner sig så duktig sen.. ^^. Och när träningen var slut kom min kära far och hämtade oss, samt körde hem Saris.

Väl hemma, kollade jag det sista av UB, sen satte jag mig vid datorn och tänkte fylla i PA papperna, så jag ringde Sara och då sa hon att jag skulle kolla pednet, så det gjorde jag och jääävlar vad vi fått mejl! Så jag tryckte ut vad jag kunde, la PA åt sidan och till nu, från klockan nio, har jag suttit och letat upp det jag inte kan, på internet. I love Wikipedia! ;*. Helt ärligt. Imorgon ska jag ha ett prov, där jag lärt mig det mesta till. Men till den uppsatsen vi ska ha på fredag, I'm dead! Måste prata med Zaid imorgon eftersom alla utom jag har ett ämne som rör etik ..... Speciella jag helt ärligt <3.

Så nu har jag ett jätte fint papper med allt jag ska kunna tills på fredag, så imorgon såfort jag gjort provet ska jag börja plugga på ett nytt, som är riktigt stort och kommer kunna innehålla upp till 4 st A4, med puuuure text! Däribland är det ord som Transcendens, Agnosticism och Sekularisering. Typ, HUH? Jo, jag har ju kollat upp det, så nu ska jag bara förstå i vilket sammanhang jag kan använda dessa för att höja betyget något snäpp och impa!

Förövrigt är jag riktigt trött, och imorgon på expon ska jag skriva färdigt båda texterna. Ohmygosh! Nej, nu ska jag läsa alla andra bloggar och sedan nanna..
Smack !

Får det vara lite fläsk?

Drömde en knäpp dröm inatt med, såklart! Drömde att jag satt och åt fintastek den var typ tillagad, men när jag insåg att jag satt och höll en stor köttbit, som dessutom var rå och bara tuggade för fullt. Örrrrrk! Jag minns faktist int senast jag åt kött. Vet inte om man egentligen räknar kyckling som kött, men ja, det åt jag ju igår, men annars minns jag inte. Måste ha varit hemma hos Sara om vi gjort spaghetti m köttfärssås eller tacos. Heh. Och det var typ förra helgen! Så det är ju bra :). Jo, jag försöker sluta äta kött, iallafall till den gränsen det går.

Well, jag har redan hunnit fixa tre bra saker inför denna dagen! -packat träningsväskan, -fixat skjuss hem därifrån (för både mig och Sara), och -fixat cd'n! Så det känns bra. Ska fixa mig lite nu och sen ta bussen in till älskling, tänkte jag skulle höra av mig till Sara om hon också vill sitta och mysa lite i stan på ett EH.. Hon skulle ju ändå gå i stan så ^^. Nej ska fixa vidare mig nu, och typ, ta på mig något ... Later!
Smack !

Hata mig fort, älska mig aldrig!

SItter här och har det mys, i pyjamas och gammal musik, eller iallafall något år gammal! Har precis skrivit färdigt (om) det Sara och jag så duktigt skrev ner så vi har något att plugga på. Det blev två handskrivna sidor, helt ok ju! Dessutom har han verkligen berättat vad vi ska ha prov på.. :).

Nej åter till idag! Tog mig till skolan lite innan ett, var i skolan innan två och där snackade vi först lite, sen skrev jag in all text på en dator och sen blev det stan! När vi gått där en stund bestämde Sandra sig för att ta bussen hem, så jag och Sara gick till Jensens och åt sen lunch, ungefär vid fyra. Vi ville ha både kycklingfilé och deras mumsiga grekiska sallad, så vi delade och det blev jätte lagom, så gott så! Sen gick vi ännu mer i stan, vi gick i flera timmar rättare sagt! Hittade ett par jättefina jeans på bikbok för 299:-, såklart fanns alla storlekar utom min. Verkligen SNYGGA, och billiga!

Vid sex cyklade vi hem till Sariiis för att plugga B). Så det gjorde vi jätte flitigt och skrev ner och donade, sen belönade vi oss med daimtårta, tog tre bitar, sen åt jag upp min burk annanas jag tog med i helgen, mums! Sen blev klockan halv åtta och vi fick börja kolla busstider, så 19.58 (vaddå utnyttja?) tog jag bussen, och precis när jag skulle hoppa på ringde Jonas och sa att de kunde komma och hämta mig, så jag hoppade av vid stadsbiblioteket, där de efter bara 30 sek kom och hämtade mig! Så skönt att slippa en busstur på ca 50 min hem!

Åkte hem till Jonas där jag fick se hans och mojjes nya, likadana (?) jeans som inhandlats. Fina var de, men jag får nog vänja mig ändå.. Well, sen gick vi upp, mös och pratade, sen kollade vi vilka biofilmer som går nu, för han hade bestämt att på onsdag blir det bio för oss! Trevligt tycker jag, men han ville se patrick 1,5. Och den ska ju vi tjejer se så vi ska nog se en thriller om en seriemördare i NY. Spännande! Sen var det dax för mig att bli hemkörd. Så här hamnade jag.. Som vanligt, haha!

Dock är jag helt sängfixad innan jag flyttade till datorn, tänkte att det var bäst och jises, om jag kollar klockan nu liksom.. Så det var ju bra! Ska nog läsa lite på läxan nu. Sen händer massor av saker imorgon, även om jag bara har en lektion som börjar 15.10 - 16.40! Och den är dessutom frivillig, älskar mitt schema! Men jag måste erkänna att jag är nördig nog att jag ska gå på den.. Hehe. Men det är för jag vill höra vad Per tycker om texten, om jag ska lägga till/ta bort något.

Nej mer om imorgon blir det faktist imorgon, för om jag säger att jag ska göra saker så gör jag dem inte! Haha, that's me! Jo och om jag bara kunde hålla k*ften lite bättre ibland och inte vara så avslöjande, kanske t.o.m jag hade kunnat få vissa saker att vara hemliga så länge de ska vara hemliga, mer om det längre in i framtiden folks! Godnatt på er..
Smack !

Min STORA kärlek!

DET ÄR JU SAAAARA! för vi har faktist  haft en romantisk middag på jensens idag! mer om det ikväll ;*
Smack !

Springer du iväg med mig?

Måndag morgon! Sista veckan i skolan innan praktiken, you name it! Jäääääs är det iallafall, dock händer det mycket denna veckan min kalender är redan halvfull! Well well, det är ändå lite trevligt ^^.

Måste berätta om min dröm inatt, förstår inte varför men ändå. Jag var i en djur butik, så skulle jag handla en undulat, men på någt sätt blev det fel, för jag handlade en kråka! Haha, och de stod i yp barbie förpackningar för man valde själv.. Inte nog med det, min kråka var inte ful, men jag störde mig på att det var en kråka och den kostade 125:- mer än en undulat, och mina föräldrar sa att jag inte kunde lämna tillbaka ett djur. Jonas hade också handlat en, och när han visade sin undulat för min kråka, så flög min iväg, jättesnabbt! Så trodde jag att den dött, så jag kunde handla  en ny (?) men så satt den på en flaska under vårt vinställ. Helt sjukt, men den var så söt med alla blå färger, för min kråka var inte svart, utan blå :). Sen så tappade den näbben med, men det var typ två långa skelettben bakom näbben (som satt fast) så jag kunde bara peta in näbben igen, helt sinnes! Var tvungena att berätta för mamma när jag vaknade, haha. :)

Igår efter jag skrivit här, satte jag mig faktist och skrev jättemycket till texterna! Så jag tänkte jag skulle försöka sätta ihop någon bätte text idag, bara det att ja.. Jag får se, det är svårt att få min text till något kul, då det är "fakta". Och när man diskuterar något som abort osv, är der enklare att få fram bra/dåliga saker, hur ska man kunna säga något sådant om skapelsen av universum? Haha.

Sen tänkte jag åka inom jägersro, och kolla på bh där, för deras brukar vara fina.. Sen ska jag ta mig till skolan och göra lite frivillig psykologi, haha! Men jag hoppas det gör provet på onsdag lättare! Sen kanske jag och Sara umgås lite efter när de också är färdiga, fniss ^^. Är iallafall sugen till tusen på en chai, så  det får nog bli en sväng inom någon EH.

Nej nu ska jag lägga in rentvätten och sen börja på texten, eller iallafall föra över det in till datorn.. Sen borde jag börja fixa mig. Och varför funkar det inte att lägga in bilder som man fixat i paint...?
Smack !

De sjunger om Gylleneår

Gör vi det? Vi tror så hårt på det perfekta, Jonas sa idag, eller nu ikväll när vi låg i min säng och bara pratade om allt vi kom på, att han vill ha ett välbetalt jobb och allt. Alla tänker faktist att pengar är lycka. Jag tycker inte det. Pengar kan förstöra så jävla mycket, mycket mer än vad man tror. Och bara för att man har pengar så är man inte odödlig, Bill Gates kommer också dö en dag, kanske regnar det på den. Man kan inte köpa allt och man kan inte köpa sig lycka, enligt mig. Självklart kan vissa köp verkligen ge en en kick, verkligen! Men det varar inte förevigt. Man är inte glad för sitt linne som kostat 700 hela ens liv. Verkligen inte. Men för stunden är det härligt. Penga hysterin är galen idag! Helt urspårad, men jag kan också säga att pengar underlättar, väldigt mycket. Men inte betyder det lycka ändå. Nej, pengar är något som alltid kan diskuteras men inte mer idag!

Påtal om pengar så kände jag mig riktigt hemsk idag. Mina eksem är ju helsjuka nu, jag har aldrig haft så hemska som det är i dagensläge. Och förra veckan läste mamma om en salva som passar -angeläget- en annan Veronica helt perfekt. Den heter XM, så mamma tyckte jag skulle testa det också. Vet inte hur många salvor och kortisoner jag testat och till vilket värde dessa uppnått, men som mamma sa, "man kan inte köpa hälsa, men man kan göra det bästa av det". Och idag fick jag nog den dyraste krämen hitentills. Köpt på hansas hälsobutik kostade den lilla tuben (inte jättejätte liten, men ändå liten) för 229:-.  Det är sjukt, tänk på folk som behöver saker till en själv, som man inte kan rå för att man har problem med. T.ex. glasögon och dylikt. Inte fan är där någon som ger en ersättning för det. Så jag känner mig hemsk för salvan men jag hoppas den funkar nu med!

Efter vi handlade den så gick vi till MQ, jag testade linnet dock i rosa, men wtf. XS = korvskinn som Jonas sa, S = slut, M = säck potatis och magen hoppade fram! Haha. Inget linne så vi gick till H&M för jag skulle kolla BH, men där var inte heller något spännande. Så det blev bara en svindyr kräm idag. Jo, mos på orvarskorvar till oss också, jag, mamma och älskling. Sen körde jag mig och J hem till honom, där vi såg prison break och sen skulle Jonas klippa gräset och det är inte kul så jag drog mig hem, undertiden bestämde han sig för att träna innebandy och jag hörde med Sara ifall vi skulle träffas.

Väl hemma läste jag igenom bloggarna jag har koll på, och skulle äta, så jag bad mamma göra pannkakor och orka att pappa slänger ur sig onödiga kommentarer om att "vad är det för skit att äta!" Så jag åt någon klyftpotatis som låg i kylen. Det är allt jag ätit idag. Två mackor, en potatismos och typ två små potatisar. Vadfan är det att leva på? Jo jag åt upp några godisbitar som var kvar från igår också. Men det var verkligen litelite. Well, sen gick jag upp, sökte information och letade upp bilder på lotus och brahma. Sen satt jag och målade lite med akvarell, fick nog fram en bild jag vill ha. Akvarell är så fint!

Sen kom älskling hit och han såg ensam mamma söker, medans jag låg brevid i sängen och lyssnade, samt skrev delar/utkast/kladd till de olika texterna. Det är så jag funkar, ibland kan jag verkligen inte, det står totalstopp i hjärnan, (ofta när jag känner mig stressad vilket jag gör vilken tid på dygnet som helst!) och sen ibland får jag ett ryck att bar skriva som fan och tankarna samt hjärnan samspelar och resultatet blir bra, annarsblir det bara krystat. Och det vill jag inte, krystat. Så jag fick fram texten om bigbang! Så nu har jag "bara" Hinduismen kvar. Och det är den klyddiga delen, om jag inte själv förstår allt, hur ska man då kunna förklara för någon hur det funkar? Och att jag valde att vara ensam gör det inte heller enkelt, för alla andra som är i grupper har nog med sitt eget och då blir det att jag bara sitter! För jag kan inte bolla tankar med någon!

Dock tycker jag det är intressant att vi fick såhär lång tid på oss, m. tanke på att jag är ensam och "hela" min väska är färdig, och det var tänkt att man skulle vara två stycken så borde alla andra vara färdiga före mig. Fast de kanske diskuterat för mycket, haha!

När EMS ar slut, gick vi ner älskling och jag, pratade lite med mian föräldrar och sen körde vi en runda i stan. Tycker det är så skönt med dig älskling, det vet du <3. Vi flyter på bra tillsammans och allting bara funkar! Är det för att jag får min vilja igenom? Haha. Nej vi har det så bra man kan ha det tror jag. Vi sa med det att vi aldrig haft några stora bråk, aldrig. Iallafall inte "bråk" som varat mer än 6 timmar. Vi bråkar inte till att börja med, vi diskuterar oftast när vi tycker olika, och vi tycker väldigt starkt ;P.

Efter stan blev jag avsläppt hemma så nu sitter jag här B). Kan ju berätta att jag varken simmade eller gick i skogen idag. Men jag har fått tillräckligt med hjärnmotion iallafall. Alltså ja, fan vad jag skriver mycket. Så nu ska jag avrunda med någon bild :).
Smack !

          

Frånvarande?

Hrm, ja i en dag ungefär ... sry! Så jag tar igen det nu..

I fredags kväll cyklade jag till älsking, halvt mitt i natten. Sen satte jag mig och hade ångest ett tag, gick upp och fick skrivit ca tre meningar till min text, utställningstext. Halv elva typ körde vi hem till Sara, så tog vi en runda i stan jag och Sara sprang inom Mcdonals och handlade pommes och jag tog en glass också, kändes så onödigt. Men gott var det iallafall. Sen körde vi hem Sara och körde hem till älskling, bestämde att vi sov hos han ändå, vi var sååå trötta!

Vaknade på lördagen hemma hos älskling, vaknade vid  typ tio! Vaddå utmattad ..... Åt bullfrukost, sen gick vi hem till mig så jag fick fixa mig, sen körde älskling och hämtade bilen, så körde vi hem till Sara, och när vi kom dit var läget inte helt ok :(. Hennes bror har diabetes det är allt jag tänker säga. Så det fick vi sitta och bara  kontrollera läget, Sara var så duktig, en riktigt hjälteinstats! Sen stack älskling för han skulle till jobb. Så när Johan (Saras bror) varit i duschen ett tag, cyklade vi till stan, för Sara skulle kolla på jeansleggins :). Dock hittade vi inga och vi fick bege oss rätt snabbt hem då ingen fick kontakt med Johan..

När vi kom hem låg han och sov. Och när vi väl fått honom ur lägenheten satte vi igång och städa, jag damsugade och Sara torkade av i köket och sen torkade hon golvet. Därefter åt vi nuuuudlar, elle det åt vi nog innan vi började städa? Skit samma! Sen tog vi det lugnt framför tv'n och sen kom Mini! :) Snackade och og det lugnt och efter en timme kom Mia också. Sen satt vi och snackade hela kvällen, jo vi gjorde ju våran mat! Massor av gott! Dock missade vi efterrätten, eller vi snackade bort den! Lite i elva stack Mia och Mini och sen tog jag och Sara det mest lugnt och en stund efter kom hennes mamma, så fick jag skjuss hem, tack så jätte mycket! :) Tycker Sara och hennes mammas relation är så fin :). 

Var hemma innan tolv och vid ett kom Jonas hem till mig, somnade väldigt snabb sen efter det med, haha!

Och nu idag så har vi väl mest segat oss men nu närsom så kommer mamma och hämtar oss så ska vi in till stan, jag ska få ytterligare en ny kräm. Sen ska jag kolla på en bh samt ett linne jag såg på MQ igår. Hehe. Bara det att pengarna försvinner. Sen måste jag verkligen hem och göra allt jag SKULLE gjort i veckan. Och idag skulle jag simmat, men jag orkade verkligen inte så vi ska nog gå i skogen senare, om vi hinner, annars går jag ändå inte i skolan imorogn så jag kan simma då! Sen träning på tisdag, mums! Nej kära vänner och ovänner..
Smack !

Never can, never will!

Idag, generellt har varit en tung dag, men ändå, även om man var riktigt trött när klockan var fyra och det endast ett fåtal av oss kvar i skolan, hade vi ändå trevligt. Jo, sista två timmarna idag var bäst! Men ska ta dagen från början...

Jag körde som sagt till skolan, mötte Sara (vår dagliga rutin) vi cyklarna typ och sen gick vi in. Hade "mentorstid" eller något, det var segt iallafall, men jag och Sara utvecklade våran PA ide lite och tänker snacka med Annelie och Johan nästa vecka antagligen. Fan vad stressad man blir av allt jävla PA! Alla som kommit på sina perfekta ideér, screw you! Nej det är jättekul för er, faktist. Men vi tänker ett steg längre med vårt PA, förhoppningsvis. Förstår inte hur vi ska kunna göra ett skriftligt arbete men våra kära mentorer kommer säkert på något!

Well, sen hade vi religon, saaaaammanbrott säger jag bara. Om Zaid visste att det var så jävla klyddigt, varför sa han inte det då? Nej han gav mig självklart den svåraste jävla religonen och hur deras universums teori ser ut. Han hånflinar säker inombords. SUCK! Fick iallafall en ide från min gamla ide då det är en vecka tills utställningen ska vara färdig och då förstörs halva mitt projekt för att min lärare inte varit tydlig nog. Vi har hållt på med detta i typ fem veckor, och tror det var åtta timmar i veckan, och det är bara expo tiden, för jag har för mig att vi hade 70 timmar på hela "projektet". Då vi har ett sammarbete om att göra en utställning (Expo) inom Liv&död temat. Så har vi sammarbete med religon och natur.

Därefter gick vi iallafall på en jäkligt välförtjänt lunch, är det inte makarongratäng då? Det är så fruktansvärt äckligt att jag har spytt av det, på riktigt.Dock var jag liten, men ändå. Minnen. Så jag åt lite sallad. Gick på Expo lektion 12.40 som varade till ca 16.00 för vi fick sluta tidigare. Fast egentligen ska vi ha lämnat ett utkast till utställningtexten, men den har jag inte ens börjat på! ÅNGET till tusen, ännu ett stressmoment, precis vad jag verkligen inte behöver! Idag fick jag iallafall färdigt allt vad jag ska ha skapat till väskan där utställningen tar plats. Känns riktigt bra, lite segt att jag bara har massor av text kvar .......

Iallafall tog jag bussen hem rätt lungt och skönt, passade mig perfa. La mig dirr i soffan när jag kommit hem. Sen gick jag upp och lade mig, hann precis bara blunda till kändes det som, sen ringde det här hemma, ingen som svarade, sen ringde det på mobilen så var det älskling. Om typ en kvart, tjugo minuter ska jag hoppa ur pyjamaskläderna och ta på mig något annat, sen cykla bort till honom och agera en trött och sliten flickvän som behöver ta det lugnt.

Och mina ögon tar kål på mig! Den senaste veckan har jag haft ca fyra olika krämer/salvor/geleér, you name it! Mina ögon trillar snart och ut och det jag vill minst av allt är att behöva återgå till solningen, tyvärr får jag nog inse att det kanske är det enda som funkar? Och all stress av skolan och övrigt tär ju så in i helvete. Jo jag har två prov, en inlämning och .. ja hela utställningstexten ska vara färdig. Men ändå.

Hihi, har precis pratat med Sara för att checka, och det blir inget dk för henne, lille plutten har fått feber! Så jag tycker synd om henne :(. Men vi ska iallafall bombsäkert träffas imorgon och vi kör hårt på vår trerätters middag! Nej nu har jag fyllt min kalender med läxor och tråk, så nu får jag cykla hem till älskling, vara social men samtidigt skriva en kladd av utställningstexten, och sen ska jag höra om vi kanske kan köra en sjukrunda bort till Sara!
Ha en trevligt fredagskväll alla!
Smack !


Guten morgen

Jikes vad jag är trött idag, detta kommer bli en lååång dag.. Först ringde klockan 6.15, men det var alldelles för tidigt. Så jag ställde om den till 6.25. Lite bättre fast undertiden låg jag och tänkte på oom jag skulle springa och kissa, men vissa saker får vänta, haha! Gick upp och gjorde bedömningen av att jag inte orkade duscha idag, och håret såg tom. bra ut, så det blev bara två klämmor i nattafrisyren och lite hårspray, najs! Sen tog jag på mig och frågade mamma om hon skulle med ner och äta frukost, blev två mackor som vanligt och papa frågade ifall vi skulle gå på "disney on ice", så det bokar han nog snart biljetter till :). Mich und la familia.

Sen kom vi överrens om att jag kör till skolan idag igen B), yeah, annars skulle jag redan suttit på bussen. Kan inte släppa att vi har fetedagen idag :(. 8.50-16.30. Kollade även upp badets öppetider och de stänger innan jag ens slutat så det blir skolarbete så fort jag kommit hem och sen ska jag ta det lugnt och kolla på tv HELA kvällen, och denna gången ska inget rubba min plan. Lite efter åtta har Jonas med slutat så träffas vi, hade varit trevligt med bio ikväll ... hm.
Nej nu ska jag kiiila till bilen. 
Smack !

Ja hör du hur dom sjunger?


Jag


Det enda ..

.. Som jag skulle prioritera idag (förutom expon) lyckades jag inte med. Att jag skulle ta det lugnt. Det är förjävligt. Att man inte ens kan ge sig själv lite jävla fritid.

Iallafall. Hade ju bara en lektion idag, så den övningskörde jag till, hade ingen lärare idag då hans barn var sjukt. Men vi körde på allihopa väldigt bra faktist! Själv fick jag; min väska färdig på utsidan, satte fast ståltråd i bottnen, klistrade fast grusen, målade några småklot, målade alla kanter och ovansidan i svart så jag bara kan sätta fast tyget sen, målade även pinnarna till de andra kloten. Sen råkade jag förstöra min väska när jag skulle ta bort en tygbit, så där är ett hål på ovansidan nu...

Slutade vid tolv. Och då stack jag och Sara till Caroli där de hade 25% för friskismedlemmar på intersport eller vad det nu hette, men där fanns inga brallor. Så vi gick till gustav och tog  bussen he mpå varsitt håll. Var hemma typ kvart i tre. Tjatade på mamma och pappa att de skulle komma hem vilket de gjorde tillslut så jag hämtade Jonas och sen körde jag till media markt, där jag handlade en plattång för 99:-! Egentligen kostar den 499:- så det är ett RIKTIGT KAP! Sen körde mamma hem oss, då vi hoppade hos älskling (han och jag alltså). Åt lite pannkakor och testade plattången som var väldigt bra, verkligen platt och så, fast den gled inte så bra på håret som jag färväntade mig, fast när jag tänker efter gör inte den jag hade innan det heller. Men för 100:- är jag 110% nöjd men snåla jag hade inte köpt den för 500:-, bara för det är dyrt. Men den är värd dom pengarna.

Jo och jag fick en exter hårddisk av pappa idag, det trodde jag ALDRIG! Men det var riktigt snällt, vaddå en ny dator kostar ju 10' så detta var väl ett lätt sätt ;). Haha, jag är nöjd iallafall.

Efter vi ätit hos Jonas så körde vitill jägersro, så jag fick hämta ut lite krämer på recept. Gelén jag handlade igår började svida imorse och det kändes nästan febrigt. Fattar inte vad mina fuckade ögon vill.. Iallafall blev det rikgit billigt, betalade bara 87 kronor, och det borde blivit 160? Har inte kommit upp i HKS än, men men. Sen blev jag släppt hemma (på min begäran) och sedan sex ungefär har jag fixat med att lägga över saker till den nya hårddisken. Fy fan vilken tid! Men hoppas att det är värt det :). Gjorde en break vid sju-åtta, då jag åt majskolv med Fifi, det är så jävla gott!

Just nu sitter jag och lägger över musik, sen ska jag ladda in bilderna från dagens klädsel och det jag köpt/fick. :). Idag har jag och Sara också bestämt att på lördag ska vi träffas så ska vi göra tre rättes middag till oss. Riktigt mumsigt! Det blir en liten grektisk sallad till förrätt, kyckling filé med råstekt potatis bea sås och till efterätt daimtårta alt. glass med frukt! Låter det inte underbart? Det tycker vi iallafall, och jag ser fram emot lördag!

Nu står det att det bara r 14 min kvar, av 57 sammanlagt eller vad det var.. Helt sinnes vad jag väntat idag! Men imorgon, även om det är en lång skoldag tänkte jag ta tag i psykologin som var frivilig (lika bra ju..), se om jag fattar in skapelsetext jag fått och se om där finns tid till simning beroende på hur länge där är öppet på vårta bad. SEN ska jag bara chilla, om inte klockan hunnit bli förmycket. Har ju verkligen FETASTE dagen imorgon, börjar 8.50 och går till 16.30. Det är 7 timmar och 40 min imorgon, en fredag.. Suck! Så det passar nog bra jag tar min vilodag imorgon. Och om jag inte minns fel så har jag ingen lektion alls på måndag så såfall blir det långhelg!

Nej ska låta datorn tänka färdigt medans jag går in och borstar mina tänder, sen ska jag fixa upp bilderna. Berättade jag att jag även fick 500 av mamma idag? Skulle egentligen fårtt 500 till av min generösa mormor, men mamma tankade bilen så hon fick bättre användning av dem..
Smack !

When we sway I go weak..

Snart är denna dagen slut, och imorgon är det en ny seg dag med endast expo på schemat, dock en kortkort dag så jag slutar redan tolv! Myyyyycket skönt.. Och välförtjänt för jag behöver nog bara vila, bara slappa och bara vara ensam och låta alla tankar flöda. Fast jag ska till stan"stan" med  Sara antagligen och sen hem, skulle vilja simma, jag är bestämd nu, hela vintern ju! Nu till idag ..

Efter Jonas m. familj ätit, blev jag hämtad av mamma (A), och Jonas körde hem till mig, hämtade pizza som mamma och de beställt (pizza mitt i en diet? Jo, hon blev väldigt sugen på det, förstår jag efter all sallad!) sen var vi här hemma en kortkort stund, därefter körde vi till mobilia för älskling ville kolla vinterskor.. Hittade väl inga speciella, dock hittade jag träningsbyxor, för 400:- och min ekonomi är inte på topp, och berättar jag för pappa hänger han sig. Yes he will. De var riktigt fräsiga, och om de har dem i den butiken vi ska till imorgon kommer de "bara" gå på 300, sen vill jag ha nya skor .. Men det är nästa problem!

När vi gått färdigt på mobilia så gick vi inom apoteket och så fick jag handlat den gelén vi läste om på bussen, har redan smort in den tre gånger nu ikväll, så den går in väldigt fort och det är jättebra, får se hur den är imorgon. Tänkte att jag helt skulle hoppa över den receptbelagda ett tag nu. Den gör mer skada än nytta. Och när de i klassen frågar rakt ut om jag varit i slagsmål, då ser det INTE ok ut.

Sen tog vi en runda i stan och vi hade våra diskutioner om olika saker i trafiken. Och då sa jag det, att folk som håller på att ta körkort tror verkligen jag är helt korkad -okej jag har inte alltid rätt-, men jag är en av tre som KLARAR att ta ett mc körkort. Jag hade en tjej i min grupp som inte klarade första uppkörningen hon hade (hon är 30 bast) och under uppkörningen som hon och jag hade tsm, fick jag reda på senare att hon varit narkotika påverkad för att kunna slappna av. Folk har en generell tanke om att ta mc kort är som att ta ett moppe körkort och även om du svarar fel på de fem frågorna du får, får du ändå ett körkort. Så jävla fel. Jag har gjort fan så mycket mer än vad man gör när man kör bil. Jag fick fan en hel bok EXTRA! Nej, ingen behöver säga att jag är riktigt bra, det vet jag själv. För när det väl kommer till kritan ..  Så kör jag som en gud och alla andra är idioter! :) Muahaha .. Hoppas ni förstår.
Smack !

I don't know why I trusted you, but I knew I could..

Well, idag körde jag som sagt mig själv til skolan, sa hejdå till pappa och att vi kanske skulle ses sen när jag slutat. Eftersom på vägen till skolan ringde mamma och berättade ännu mer bra saker om resan och pappa skulle bort till forex och växla pengar, så vi har det hemma ifall det kommer upp någon annan resa nu i dagarna. T.o.m. pappa ville åka mer på den idag än mamma, galet!

Så blev jag iallafall avsläppt i skolan, mötte upp Sara och senare under Expon blev jag på dåligt humör? Åt lunch som var kyckling klubba, höll mig ifrån den och valde det veg. alternativet, Malin undrade om jag tänker bli vegitarian, sa nej, för vissa saker klarar jag av, tror jag. Det är så äckligt om man tänker vad det är bara ><. Och det har jag kommit på mig själv att göra väldigt många gånger. Får väl komma på något bra alternativ till köttet i köttfärssås, för det är otroligt gott, iallafall min och Saras :).

Hade psykologi och sedan slutade vi, 14.10 och halv tre var jag i stan så jag väntade på Jonas för att åka med honom hem, men vi handlade med oss scones och varmdricka från Eh och satte oss på en bro, mysigt ^^.  Sen tog vi bussen hit hem till honom och han har väl gått igenom lite av sitt prov tills imorgon, och nu kallar han att jag ska göra sällskap medans fam. Ljung äter. Själv vill jag hem och prata med mina föräldrar, om resor och dylikt. Men det tar vi väl när han har ätit, ..
Smack !

Woops!

Insåg att jag inte skulle kunna hinna ta bussen i tid, så jag får ta nästa 8.53. För att i ena sekunden skulle de boka resa till någonstanns som skulle gå i dag, 13.30. Men nu ringde pappa precis och sa att han kunde köra mig, för att det blev för tajt med resan, usch det hade varit SÅ skönt att få vara ensam lite :(. Pappa hade inte ens hunnit betala hemräkningen tydligen. Men det bryr jag mig inte om.... Suck suck, får iallafall köra bil till skolan, så jag lär ju komma i tid, alltid något bra? Så jag blir hämtad 9.05 här utanför :).

Igårkväll när jag stressade med att duscha och allt, berättade mamma att stäld vågen på vår gård är på G igen, förra natten ellerngåot hade våra grannars moped och någon cykel blivit stulen.  Allting hade återfunnits här i Oxie, men  ändå. Tydligen hade de bara "lyft" iväg med mopeden. Så jag bad Jonas gå ut och låsa min mc, på riktigt. Sen satte jag in cyklen min i förrådet, för dne ska fan heller bli stulen en andra gång! Det är rät obehagligt att det finns folk osm håller på med sånthär, man vill ju känna sig säker där man bor! :/

Har jag berättat dagens planer? Tror inte det, men jag börjar nu 9.40 har expo fram till lunch, sen psykologi som det kommer gå bra på hoppas jag, vi ska nog ha ett litete prov eller något, men jag och Sara läste vad vi skulle igår och gick igenom allting, så det borde gå. Sen slutar jag vid tre något,nej jag slutar redan 14.10! YES! Därefter ska jag möt upp älsklingen i stan så tar vi hans buss hem och så skulle jag hjälpa han med något inom riksdagen/regeringen? Har sagt att jag kan det, men det är nog upp till bevis ;). Vad gör man inte för att träffa den man tycker om?

Nu i skrivande stund är klockan8.53, alltså då min senare buss skulle gått, kan ju säga att det känns rätt bra att sitta här inne i värmen eller hell NO, men bättre än där ute dock! Fniss.

Rätt skönt ändå att mina föräldrar inte åker just i dag, de senaste nätterna har jag mått piss! Vaknar av att hela min hals och allt bara skriker av all jävla astma. Jag får så lite luft att jag inte ens orkar gå upp och ta medicinen, så att det skulle åka nu är ändå rätt dumt, vem följer med mig till akuten liksom? Vet inte hur många gånger jag tar min medicin varje dag nu, så idag ska jag räkna bara för det.

Och nu när jag ändå är igång och "klagar" kan jag berätta om mina fuckade ögon. Fy så svullet det är! Måste verkligen ha mer salva annars kommer ögonen snart trilla ur eller något :( Gör ont, svider, är riktigt svullet, nedsatt syn, svårt att öppna öag efter blinkningar och kliar till tusen ovanpå det! Meeeene annars är det bra! Hahaha, jo jag har en snuva som är på G känner jag också... Nej kära du, nu ska jag gå ner och ta på mig för om fem min så blir jag hämtad, och det vore bra om jag kan passa någon tid ;)
Smack ! 

Tisdag igår, onsdag idag!

Igår var det som sagt tisdag och vi skulle på fågelskådning. Gick upp 5.35 helt galet! Gjorde mig iordning och sedan vid halv sju körde jag bil till Sara där vi tog det lite lugnt och halv åtta tog vi bussen till skolan. Söta lilla Sandra spelade oss ett spratt när hon sms'ade att "vart är ni? bussen går nu!" Så vi sprang ju så gott vi kunde med vår jävla packning och väl framme "haha, trodde ni på det?" SUUUCK!

Sen gick bussen och alla var vi på, av oss alltså. Åkte väl i 40 min för bussarna älskar att ta knäppa sen-vägar? Väk framme delade vi in oss i grupper. Jag, Malin, Sara, Cici, Mini och Sandra. Så skulle vi gå och lyssna på en tjej som berättade om fåglar, gud vilken tur att jag tog så pass mycket på mig alltså ;P.

Sen var det vår tur att gå och fiska och sånt, inte lika kul dock. 13.30 åkte vi hem med bussen igen och sen tog jag och Sara bussen hem till henne, åt, vilade, sov, kollade på tv och sen lite över sex blev vi väkta av Saras mamma som sa at träningen började snart så vi fixade till oss och stack till Friskis. Körde brädgympa, som vanligt och det var så skönt, men ändå hajjar jag inte ett av de nya stegen... Sen blev jag hämtad av älskling på kvällen och han hade fixat så vi fick sova tsm så jag snabbade mgi där hemma sen stack vi hit (till han). Så sov vi här inatt.


Men idag är det onsdag, och om tio min ska jag ta bussen, vaddå INTE hinna? ><
Smack !

Det blir aldrig som man tänkt sig, ellerhur?

Haha, ja. För när jag skulle logga ut mig från msn såg jag att jag fått mejl. Väntar ju  på två olika, men främst från den hinduiska kvinnan jag mejlade, igår? Men även från annonsen jag har på blocket. Dock var det förstnämnda och det var ju jäkla tur att jag inte struntade att kolla vem det var från. Låter fin-fint, hon är intresserad av att hjälpa mig och tacka gudarna för det! Men nu ska jag sova iallafall, snaaaark...
Smack !

Stimorol Fusion

Efter jag skrev senast gjorde jag och Sara som sagt spaghetti och köttfärssås, därefter övningskörde hon hem mig, sötnos :). Fast först tog vi en sväng förbi Ica Maxi.. Well, efter jag blivit avsläppt satte jag mig DIRR på cyklen hem till älskling, tredje avsnittet av PB var färdigt. Så vi såg det så snabbt det bara gick och sedan cyklade vi hem till mig för jag har ångest över vad jag ska ha med mig imorgon.

Kan ju säga att tiden jag ska gå upp är mest ånget, 05.30. ÄR DET INTE SINNES? Så jo, jag borde sova nu.. Iallafall, när vi kommit hit här skrev jag först ner en lista på allt jag skulle behöva och vad jag skulle packa till diverse saker som händer imorgon. Ja sen har jag mest fixat och dontat. Jo fick klippt tånaglarna om någon ville veta B).

Lite över nio cyklade älskling hem iallafall och nu har jag fixat det sista. Det enda jag inte vet än, är vilka jävla skor jag ska ha. Sug röv på det, och vilken väska jag ska packa i. Vill inte konka runt på fete väskan men ryggsäck är lite.. B'igt, och neeerdy. Får väl se helt enkelt hur mycket det blir jag ska ha med mig imorgon.


Skitsamma, ska bara borsta tänderna nu sen ska jag nanna, säg senast jag låg i sängen innan tio alltså. Haha!

Och på tal om rubriken, muuums och nostalgi på det, jag tyckte det var så sött, ett jävla mms. Är jag verkligen SÅ korkad? Innan jag kärade ner mig totalt. Usch så hemskt, och på min födelsedag, så var Nicole och Carro (?) Så jädra gulliga med en viss sak så bara bröt jag ihop, usch ja, om ni fått veta på samma sätt som jag. På ens födelsedag om något sånt, fast att det var min Fdag spelar ingen roll, när någon berättar något sådant, svårt att förtränga. Tur att jag tog tag i mitt liv, undrar var jag sovit varje helg annars...? Haha nej nu ska vi byta bana så ingen mer förstår!

Smack !

Jag och Sara ska starta ett band!

Idag har jag gjort massa bra saker till att börja med, skulle egentligen kört mc  till Sara men eftersom det regnade så körde jag med mamma och handlade mat, sedan släppte jag av mig själv hos Sara :). Var här hos henne och drack te samt åt mjuuukapepparkakor. Sen skulle jag ta bussen till skolan, självklart kommer den förtidigt och jag missar den. Så jag fick ta Saras cykel och cykla till skolan, det är fett att ha en cykel i stan! Hade ingen lärare men vi var duktiga ändå.

Lite över två var jag hemma hos Sara igen och sen har vi bara tagit det lugnt och nördat oss som vanligt. Men det är trevligt. Och vackert sjuger vi också, glömde nästan våra sexiga danser till "last christmas" Sara kom på utan någon anledning. Haha. Vi gjorde chokladbullar för en stund sedan och nu ska vi ge oss på.. Gissa vad, spaghetti och köttfärssås, ses snyggingar.
Smack !

Kom på mig själv med att tänka på framtiden ..

Idag har jag gått i barna-tankar, tankar på att skaffa barn och hela grejen med att ha barn, vet inte varför men det är mysigt och idag har jag nog tagit till mig mina tankar mer än vanligt. Tänk att man har en levande varelse inom sig, som växer och blir en människa. Är det inte fantasktist ändå? Men jag är ändå glad att jag hoppade över foster-avdelning på utställningen "Bodies", det hade nog blivit för mycket för mig. Men gud så mysigt när den dagen kommer, att hålla om sitt eget knyte!

Eftersom jag alltid velat ha ett syskon så kommer jag väl ihåg allt. Jag drog med mig mormor till B&W (som det antagligen hette då) och gick på H&M och handlade bebiskläder bara för jag så gärna ville ha ett syskon. Kläderna gömde jag längst in i garderoben och då och då tog jag fram strumporna och tänkte "Gud vilka små fötter" och bara mös. Jag fick allt, kanin, PS, you name it! Istället för att få ett syskon så dagen jag fick reda på att jag skulle få det, var nog en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Tänk att en människa kan göra så stort intryck på en, även om man säger på skämt att äh, jag orkar inte dig eller något sådant så är nog ändå ett syskon bäst, alltid. Den människan lever man ju nästan lika länge med som med sina föräldrar (när man bor hemma) så det är ju inte konstigt att personen spelar en stor roll i ens liv. Det som är extra mysigt med Felicia är nog att åldersskillnaden är så stor, för jag är mer vuxen och hon är mer barn, men när vi bråkar eller något, ja vi bråkar men inte om hårsprayet precis, så är vi på samma nivå, för vi är varandras syskon. Eller att komma ner på morgonen och bara krama om henne.. :).


Nej nu ska jag inte gå för "djupt", haha, utan jag kan berätta att jag mejlat Hindun och jag har sprätt upp all gammal tråd på strumporna och sytt fast nytt. Jonas kom även hit i typ en timme, men det är så skönt att bara träffas och ändå göra sitt eget då han pluggade en stund. Sen pratade vi kort och gott om att vi skulle vilja åka till London över en weekend. Låter såå fint. Frågan är bara var jag ska få pengar ifrån. Och sen kom vi in på att det är NRJ in the club snart, så tyckte han att jag skulle bli 18 snart. Det är helt sjukt. Lyssna 18 [aaahrtåååon]! Men jag har iallafall tur, eller tur och tur, jag fyller nog år sist i skaran. Vet inte ifall de jag känner vet att jag är 91'a, men de flesta gör ju. Och det betyder att alla kommer in på min födelsedag :D. Wiho, inget falsklegg för oss inte! Fast det är ju så att jag fyller år i Maj.......... Haha! Mini är den som står på tur och sen blir det Sandra. Jonas tyckte iallafall att jag aldrig skulle glömma min födelsedag så dåligt jag skulle må, haha tack för den ;P.

Fan alltså, målade mina naglar innan (äntligen!) och la på hjärtan (wannabe Malin ;*) men när jag tvättade händerna åkte 3/4 av hjärtana av och nu ser det förj-vligt ut där de andra tre satt innan, så det måste jag fixa till. Annars ska jag väl bara tvätta av mascaran, gå till sängs och se MSA2, om jag hinner se slutet?
Smack !

Bättre, bättre, bättre gott folk!

Har ni sett? Lite andra färger, och så, yes yes! Tacka gud för Mini och http://www.designadinblogg.blogg.se! Men nu är jag nöjd, blir bilder och lite sånt i headern när jag har tid (jag lär mig!). Fixade det igår btw, satt med papper och penna, fixade och skrev ner var allting var och hette. Smart! Sen glömde jag dock skriva lite här .. ;).

Men innan jag började fixa här så åkte vi och handlade jackan till mig, snälla mamma betalade 300 utan att pappa vet det och sen betalade pappa de resterande 300, vilket resulterade i att jag fick jackan. Därefter körde jag till skanör-falsterbo bara för att köra lite. Blev riktigt sugen på räkmacka när vi var ute och körde, så på vägen hem ringde jag Jonas och frågade om han också ville ha och att han skulle dra sig till mig såfall. Så vi möttes här hemma och vi åt alla räkmacka utom mamma och hennes dumma "diet" (SJÄLVSVÄLT!)
Killarnas kväll och allt vad det innebar blev inställt så jag fick Jons helt för mig själv ;*. Fast jag såg sex and the city filmen (igen) med hans familj. Sen på kvällen vid elva eller något gick vi hem till mig och sov. Var så fruktansvärt trött att jag skulle kunna börja gråta. Somnade snabbt.


Vaknade tidigt imorse, jag och mamma hade bestämt vi skulle simma vid 9, så det blev perfa, gick upp och bytade om till bikini under sen cyklade vi till badet och simmade  i 40 min/50 längder. Btw, någon som vet hur långa kockums längder är ? Sen cyklade vi hem strax efter tio, väckte älskling och hoppade in i duschen. Gjorde mig färdig sen körde jag, mamma, fifi och älskling till stan då jag invigde jackan. Riktigt fin, hade dock önskat den skulle varit tajtare i midjan, men man kan inte få allt ;). Så där gick vi någon timme, letade halsduk, var inne och kollade den på Åhléns, men den var så "hängig" och tung, funderar på den från Wera ist, dock lite för dyr? Men ändå, det kostar .. Hittade en annan butik (som jag sett innan) som har lite av de högre namnen, inte ABCD, denna ligger mer mot subway där jag med skulle vilja gå in, en rosa Fendi hade varit snyggt .. Haha, I wish! Sen gick vi inom subway där jag och Jonas tog varsin 15 inch, orkade inte hela min så han fick typ halva. Och på hemvägen körde jag inom mobilias EH och köpte en chai, mums!

Hemma hos älskling drack jag den och sen somnade vi som små barn i hans säng, helt mysigt. När vi vaknade insåg vi att om 25 min skulle de sticka til träningen, så det var bara att vakna. :/ Blev iallafall hemkörd. Så nu sitter jag här , har snackat med Sara i telefon för att uppdatera mig om vad som hände igår, hehe.. Och så har vi bestämt "allt" för denna veckan, typ :).

Har ändå lite saker till jag ska göra idag, tänkte jag skulle langa iväg ett mejl till den där Hindun som ska hjälpa mig i mitt arbete, (fast det har jag tänkt hela helgen dock ...), sätta fast ny tråd i mina strumpor så jag och mamma inte blandar ihop dem samt städa ur garderoben om jag orkar efter allt det andra. Känns ändå så jävla skönt jag fick simmat denna veckan eftersom vi inte hann passet i tisdags, men nu på tisdag då ska vi svettas! Härligt :). Nej, nu ska jag sluta skriva och göra vad jag sa.
Smack !


"Tack för hjälpen" .. ?

Efter att jag suttit och skrivit förra gången så somnade jag, jag är så jävla trött på att göra INGENTING! Vaknade och bestämde mig för att gå hem, då jävlar blev det ryck, upp for Jonas och skulle bestämt följa med mig. Men jag vill inte hem, jag vet inte vad jag vill mer än att det ska hända något, så vi bestämde oss, nej jag bestämde FÖR oss, att städa hans rum tillsammans. Så vi damtorkade och hela köret, att man måste vara så påtryckande för att det ska hända något. Egentligen skulle vi lägga upp B&O tv'n på blocket också, men så långt kom vi inte. Nu är det iallafall rent på hans rum. Inte ens ett tack, nä man är väl en "pain in the ass" rakt igenom.

Körde hem till mig, förstod inte ens varför han följde med men det gjorde han iallafall. Åt lite av min mûsli, sen gick jag in och pratade med pappa, att han gott kunde vara med och betala på halva jackan jag har hittat, alltså det rör sig om 300:-. Som argument har jag att min förra vinterjacka handlade jag själv i slutet av vintern på rea. Jo, jag har en jacka jag fick i sjuan också, en lång ullkappa (den är i storlek 32 och det är inte konstigt att man försöker gå ner i vikt så jag har en jacka). Och en skinnjacka jag fick av mamma i typ åttan som skulle vara en vår/höst jacka. Men nej det är alldelles för mycket begärt att han gott kan vara med och betala 300 till en jacka, usch nej, bättre att han har massa miljoner, idiot! Han tyckte att jag kunde ha några tjocktröjor och min regnjacka, PATETISKT. Fan vad arg jag är.

Sen gick jag upp, klippte naglarna och skulle måla dem, jag kunde fan inte, är för arg och ledsen. Sen gick Jonas och nu sitter jag här. Gick ner en runda för att hämta en sak innan, då hade mamma "övertalat" pappa att betala, och när jag sa att jag inte ville längre var jag otacksam? Haha, jag dör helt ärligt. Långsamt. Så jävla längsamt att det knappt är sant.

Så nu ska jag hoppa av skolan (VEM FAN BRYR SIG OM 100% NÄRVARO?!?!?!?!) och börja jobba så jag kan köpa en jävla jacka. Fan alltså.
 

Godmorgon!

Såja, ätit frukost precis och vaknade för någon timme sedan, vaknat flera gånger inatt av att Jonas verkligen legat PÅ mig, tjockis. Han var iallafall mycket gullig och hämtade mig igårkväll från Sara :). Väl hos henne pratade vi, lagade tacos och sedan såg vi lite på tv, därefter blev det "Honey" :). Tack för en trevligt kväll! Var hemma hos älskling innan tolv, vilket var skönt och jag var väldigt trött, ändå tog det jäkla tid innan jag somnade .... Som vanligt.

Well, vaknade sju och jag vet att det inte är lönt att försöka "bekämpa" det så jag slog på tv'n.. Åt somsagt och nu sitter jag här, och hoppas förjäves att någon söt jäkel ska ha svara på blocket, gosh. Idag vet jag inte alls vad som händer mer än att vid tre fyra skulle Mås komma över och låna plattången, mitt i hela dagen ;). Nej, ska socialisera mig på annat håll.
Smack !

Fredag = Välförtjänt helg

Såja, slutade 11.40, åt lunch och sen gick jag till Hulken och mötte upp Sara. Så promenixade vi in till stan, tog en runda på Zara och den koftan jag ville ha är verkligen slut, eller den finns ju i L, wihoooooo. Sen gick vi till Åhlens och skulle kolla vantar till Sara, men de hade inga lovika, suck? Dock hittade jag en jättefin pärlrosa halsduk, får springa in och
handla den någon dag .. :). Iallafall hittade vi vantar till Sara på Accent och sen gick vi till H&M, bytade mammas leggins som var sönder, sen hittade jag själv två tröjor, var bara tvungen .... Sen gick vi in på Lindex där de har fått in massa
mysiga koftor, längtar tills praktiken börjar och man har 30% rabatt, hehe. Därefter blev det ett snabbstopp på Gottelisa, det är trotsallt fredag! :)

Och nu har jag varit så duktig att eftersom jag själv insett att pengarna inte kommer räcka till en jacka, får jag väl sälja något av de jag har, så det blir annons på minkpälsen igen och en annan förstor jacka från VM. Känner mig duktig, så köp de nu så kan jag köpa en ny jacka. Tack på förhand ;*. 

Slänger upp några bilder (se jag gör framsteg och Mini har gett mig tips på en bra hjälpsida! Tack ^^)

                            

Nej nu ska jag slänga på mig något bekvämt och åka hem till Sara, funderar faktist på att springa in och handla den där dumma söta halsduken ...
Smack !

Religon ...

En lektion idag, religon. Suck säger jag bara, och inte blir det bättre av att Zaid inte förstår vad det är man vill ha svar på, jag behöver en förklaring på uppkomsten av universum enligt vad Hinduerna anser. Istället letar han fram massor av information om hur länge universum funnits enligt olika religoner. Well, nu borde jag leta reda på fakta själv ...... Men hur ska jag kunna få med etik i det hela, om det är rätt osv. i den frågan jag har.
-Hur skapades universum sett från vetenskapen och Hinduism/Kristendom?

Körde även till skolan, fast idag med pappas bil, samtidigt som jag ska köra den enkla saken piper min mobil oavbrutet av sms. Det var Sara lilla som försovit sig och inte kommer till skolan, smack på dig söting :D.
Nej, åter till skolarbetet ..
Smack !


Första inlägget?

Eller, antar att det kom upp ett automatiskt först, hehe. Men bakgrunden alltså .. Måste verkligen få fixat en egen, så om någon kan smarta tips är jag mer än gärna glad för dem! Nej, sängen kallar ..
Smack !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0