Down?

Jag har tydligt känt kroppsmässigt att vikten inte gått upp denna sommaren (konstigt nog med min fina vän Donald's). För tre år sedan så märkte jag hur min kropp, inte sjönk ihop, utan minskade lagom till sommaren, vilket känns helt okej. Då hade jag en idealvikt på 54 kilo. Vägde kanske .. 63 som mest. Haha, det kändes rätt långt ifrån då men jag var väl nere på 57-58 kilo. Men idag när jag ställde mig på vågen.. 54,7. Alltså. Det är ju ruskigt nära mot vad jag ville då. Man ska inte prata vikt egentligen, utan om man är nöjd med sin kropp. Men det var ändå lite sådär känsla i det. Visst det är ingen jättehälsosam rytm kanske som jag är inne i. Hade velat äta "nyttigare", nej vi snackar inte linser och sånt, men lite med riktig lagad mat och i kombination med mina minst 8 timmars träningspass som jag har varje dag så har det helt enkelt blivit såhär. Jag förbränner mer än vad jag stoppar i mig. Haha, nu kommer jag väl att svälla till hösten då motionen inte finns kvar på det sättet och där är massor av tid till att äta. Men, vilken tur att det kommer en sommar nästa år .. ;)

Idag innan jag ska hämta älskling m. familj så tänkte jag ev. sticka till Mobilia och kolla om där finns något, ska testa skjortor tänkte jag, perfa att handla det på rea, om det finns något kvar dvs.


Smack !

I don't know what it was, it wasn't love

Jag är riktigt trött, imorgon ska klockan ringa och det ska avverkar timmar. Sedan klockan 2 landar min älskling, vilket betyder att detta är min sista natt som jag ska sova ensam, it's now or never and it seems to be never my dear. Jag är riktigt trött, så funderar på att gå och lägga mig strax.. Så denna dagen flyter bort snabbare, dessutom är det rätt skönt att få sova lite ordentligt också kanske. Någongång..


Smack !

Ahhhh!

Inatt drömde jag om min älskling. Drömde att vi skulle gå och lägga oss, det var så mysigt. Lite närhet i sängen, det saknas starkt.. Vi låg sådär mysigt som vi alltid gör när vi ska somna, tätt intill varandra, det blir en sånn mysig värme och känsla. Det är lite mer än ett dygn tills dess att älskling kommer hem och denna natten som kommer är den sista som jag sover ensam på väldigt lång tid framöver nu.

Tror att vi båda känner så, för som jag förstått det så har min älskling svårt att somna/sova utan mig. Jag har ju inte precis enkelt att somna, men iallafall lättare, jobbar mig fysiskt trött och jag är van att somna "med tv'n" (och älskling bakom mig). Dessutom så har jag pressat ordentligt på gå-och-lägga-mig-tiden. Det senaste denna veckan har varit halv fyra, PÅ NATTEN!! Det är hel-crazy. Men när jag väl lagt mig ner, somnar jag rätt fort..

Jag längtar gräsligt mycket tills imorgon, bara det att sätta mig i bilen och veta att jag ska få köra och hämta hem min älskling! Dock ska jag upp ännu mer gräsligt tidigt och ha en aktivitet. Jag är nervig. Måste se så det finns nog fungerande grejer som hjälper mig. Egentligen är jag inte nervös -utan det är mer själva grejen att sätta allt i ordning på morgonen. Fast jag kommer nog vakna tidigt ändå, för jag vet att det blir en bra dag..


Smack !

Jag blev inget Torsdags-barn.

Innan idag, eller rättare sagt, när jag kom hem för någon timme sedan så påpekade mamma att det är konstigt att man kan leva på gorbys. Haha, det är sånn lathet att det knappt är sant. Men efter X antal timmar ställer jag mig inte precis och lagar något, jag är bara sugen på mjuk, saftig och fluffig sockerkaka. Haha, och en McFlurry då och då. Idag blev det alltså frukost, en macka och en skål med coccopops. Sen till lunch så stack jag och Douglas iväg och handlade mat hos vår vän Donald's. Det blev två cheeseburgare, en gigantisk fanta exotik och en flurry då. Och sen när jag kom hem nu för någon timme sedan, ett glas kräm, en gorbys, en äpplemunk och lite vatten till det. Haha, undrar hur min kropp orkar med med så fattig näring (får man ens kalla det näring?). Jag lever på sockerbomber.

Kom för typ 10 min sedan ut från duschen. Blev plask-blöt innan av regnet. Fick invigt mina gummisstövlar, så fina! Iallafall, regnet, håret blir ju så jävla fett, eller det ser och känns fett. Varför? Det är vatten från himlen?! Så man utnyttjar läget och sätter upp det stramt.

Haha idag tyckte jag att det gick så bra, tog av gamla bromsklossar, tryckte in kolven, fäste nya bromsbelägg, fyllde på med bromsvätska. Sen började det lukta bränd broms, haha för mycket bromsvätska, ja, alltid lär man sig något! Jaja, man blev iallafall lite klokare, ända tills det hände.. Man gör ju sitt bästa iallafall!

Hade tyckt det varit trevlans med en tjejutgång som i Lördags. Men det finns det inte tid till. Imorgon är fullmatat, likaså Lördagen.. Söndagen är en vilodag, iallafall denna Söndagen, haha. Jaja.


Smack !



Take me on the floor,

Det finns mycket tid till att tänka nu för tiden, haha. Visst kommer jag fram till saker. Kanske inga kloka sådana, kanske inget man ska dela med sig av. Bara kanske. Time will tell.



Smack !


Hey don't you get it, I'm not going anywhere with you tonight



I don't want to pretend so this is the end, of you and me.









Fröken Löken

Igår gick inte jag och la mig förrens halv två. Jag höll mig inte ens uppe för något speciellt, det är det som jag stör mig på. Fröken Veronica, gå och lägg dig borde man ha en klocka som säger åt en såfort den passerat midnatt. Det är ju helt sinnes vilka rutiner jag fått in. Jag måste ju ändå gå upp halv nio varje morgon.. Haha. Lördag kommer att bli jobbig. Då ska jag först ha en bokning kl 8-9, men jag måste nog vara där redan 7.. Sen ska jag hämta älskling, åååååh! Sen ska jag jobba. Söndag är jag ledig, och tro mig, den kommer behövas vara ledig, så vi bara kan pussas..


Smack !

Svävande

Att flyga på små rosa moln är livsfarligt. Helt plötsligt har de tynat bort och kvar finns bara faktumet, ett snabbt fall som resulterar i en hård duns. Hur kan man försätta sig det igen och igen och igen.. Suck!


Nej?

Jag kan inte säga nej,
det går inte när du rör vid mig,
vad som helst för dig.


Matematik.

Imorse satte jag mig och räknade, skrev ner sedan två veckor tillbaka, alltså minns man inte allting, allt långt och extra. Men alltså två veckor. Det blev nästan 5 siffrigt det jag räknade till. Det gjorde verkligen min dag. Helt sinnes. Då är det bara på plats dessutom. Så det är ju lite flygande snack (något man håller i) som inte ens är inräknat. Ja, ibland tycker man verkligen om matte.

Jaja. Så idag ville jag till Entré, Sandra den filuren kläckte ideén. Sen ville/kunde hon inte fullfölja den. På tal om Entré, .. Hm. Hehe. Jaja.

Eftersom denna kvällen inte verkar bjuda på mycket mer, funderar jag på att slänga in smutsiga sängkläder i tvätten och smutsiga mig i duschen. Ja, så får det nog bli.

Igår kom Sara hit så gick vi en ordentlig runda här i Oxie, härligt och mysigt. Har använt mina nya jobb (?) skor rätt mycket privat. De är så sköna! Känns som om man går på moln. Nej, varför sitter jag här och skriver trams. Nu ska jag plocka av alla smutsiga sängkläder och hoppa in i duschen. Sen ska jag nog ringa min älskling..


Smack !

Älskling,

Igår satt jag som sagt vid datorn för att uppehålla mig själv från att inte kunna somna tillräckligt fort. Vid två/tre? Jag minns inte, men då stängde jag av datorn och låg och kollade på en film som verkade riktigt bra. Självklart somnade jag.. Ahjajaja. Idag kanske jag ska träffa Sandra! Ja, hör och häpna. Hon ska höra av sig vid lunch. Så innan dess så ska jag jobba lite, som vanligt och sen. Fan hur kunde jag glömma igår när vi pratade. Mamma, har jag ju vetat om mamma hur länge som helst. Har tänkt på de båda men jag kan tydligen inte enkel mattematik. Ska ner och ge mamma hennes födelsepresent nu då. Ja, det är så det ligger till. Om en kvart ska bokningstelefonen igång. Idag SKA jag spela in ett nytt meddelande. Sen ska jag snabbt bortom, ska fixa litt. Ah.


Smack !

Du är tätt vid min rygg, äntligen somnar du om ..

I Lördags när vi var ute kom det fram en kille och presenterade sig, jaja hej på dig liksom. Men namnet. Vafan. Varför är det alltid så skumma kopplingar? Vid sjuka tidpunkter. Det första jag tänkte när jag loggade in idag. Och vad händer nu på kvällen. Suck.

Sara kom hit nu på kvällen, så först så fixade vi med larmet som löst ut, sen så körde jag bort mig, henne och Dant' till vännen Donalds. Där åts det burgare för hennes del och självklart flurry med smarties för min del.

Sen har jag bara suttit här och fördrivit tid. Fick sms från älskling att han inte kunde somna, ball att jag sitter här själv bara för att pressa mig att bli så trött jag kan. För jag ska somna fort..

Smack !

13.10

Ah, inatt, igår. Igår! Kom hem från jobb och fixade mig, rakade benen och annat kvinnligt. Haha. Sen blev jag körd till klagge tänkte jag säga, men till Minisans syster. Flickorna var ordentligt på det redan och jag var så jävla trött att jag fick ta några time-outs. Alltså jag lutade huvudet bakåt och blundade (jag tror jag snuddade vid himlen!). Jag drack cider och tog två icke snåla (ungefär toppade 6'or) sour apple shots, vilket Sara också gjorde. Mycket goda, iskalla. Sen blev det snurrigt. Jaja, absolut inget överdrivet, men jag vet inte än om det var för att jag var så jäkla trött? Hade ont i magen från och till så jag undrade på bussen in till slagt om jag inte bara skulla ta bussen hem. Hade fixat så pappa skulle komma och hämta mig annars.

Stod ut, och emellanåt var det pain. Kom in på slagt efter några minuters tjat om att Minisan var kissig. Haha. Promenaden från Centralen blandades nästintill med knipövningar! Väl inne slog Minis riktiga onykterhetstillstånd in. Så vi satt ett bra tag och drack vatten. Tillslut blev det lite bättre så vi gick och dansade ett tag, hade några sittningar men det var skönt, det varvades med dans. Det kändes riktigt fjortis när vi kom in först... Men det blev väl bättre sen. Träffade Mås.

Sen vid halv tre typ, ringde jag pappa och bad om att bli hämtad. Hämtade ut min jacka kvart i Tre, de två tjejerna bakom mig i kön frågade om inte jag kunde ta ut deras jacka, wtf? Dom stod bakom mig? Haha. Vid tre snåret satt jag i bilen. Somnade så fort jag kom hem, vaknade kvart i elva idag. Med mascara och allt. Haha, stentrött. Idag ska jag fixa lite innan jag sticker till jobb. Men det går förhoppningsvis snabbt, ska börja göra vid mig nu, ska vara på plats rätt snart faktiskt.

Ikväll är det flickträff för ev. bestämning av sthlm, nicean! Tio över ett, nej nu jäklar...



Smack !

L-O-V-E

Idag lämnade jag älskling och hans familj. 7 dagar. 7 ensamma nätter. Jag hoppas att det hittas på roliga saker i veckan, och om inte får jag väl fixa det själv! Haha, ikväll är det kaaaanske utgång (jag har varit vaken sen 03.45, ska jobba till 20.00) och sen är det om man orkar helt enkelt. Imorgon kväll är det plansättning av eventuell weekend till huvudstaden. Och på vardagarna där, antingen måndag eller onsdag behöver jag en elva bitars sushi. Ja. Så det är denna veckans planer, det kommer vara lugnt på Måndag och Tisdag för min del, jag tror det var så iallafall..? Jaja.

Är riktigt hungrig, megasugen på toast från vännen Donald's. Men ärligt, jag beger mig inte dit för två toast. Funderar på att göra scones.. Fast mest av allt borde jag nog sova lite, eller iallafall vila med tv'n.

Vad ska jag göra idag innan jag börjar jobba....................? Jag har tom. sysselsatt mig här nu på morgonen med att kolla kläder på nätet. Förfan, då har det gått långt för min del.


Smack !

Stendöd.

Igår somnade min älskling i vår hängmatta, haha, han är som en stor mysig katt, lägger sig på rygg så man bara vill klappa honom på magen.. Det känns faktist jobbigt att veta att vi inte kommer ses på en vecka. Men den veckan går förhoppningsvis snabbt, men tanke på jobb och allt.

Idag SKA jag till Grolls och få tryckt mina kläder. Förfan alltså.. Jag är så jävla långsam. Men som jag sa till Jonas. Jag är i farten fler timmar om dygnet än vad jag sover. Och så vaknar man förfan till av att grannarna säger "men Totte, ska du inte meeeed? Ska Totte stanna heeeeeeeeeeeeeeeeeeemma?" Precis som om det bara är för att jävlas?! Ett skott är vad som gjorts sig rätt på morgonkvisten. Och när rundan är avslutad, "Totte, va nu tyst, tyyyyyst Totte, TYST TOTTE!". Då hade det behövts två skott. Jag menar inte bokstavligt, för då är det väl hot. Men åh, när det är den sista halvtimmen man KAN sova. TYST DÅ!

Jag trampade på en död flyga för en stund sedan. Det var riktigt äckligt. Fick gå in i duschen och tvätta av fötterna, euuuuuuuuuuuw.

Och farmor blev så glad att hon fällt en tår över vykortet jag och älskling skickade. Tur att det gjorde någon nytta :D. Mormor blev med glad för sitt, klart, där var katten på!

Nej, nu ska jag byta om. Sen ska jag bege mig.



Smack !

One last kiss?

Idag har jag kopierat ett papper i tre kopior. Efter lite ifyllnad kommer det "ge" mig nästan 9'. Det känns verkligen helt okej, och jag förstår varför det känns så tomt på mitt kortkonto! Men jag kämpar faktist rätt hårt. Igår blev det 10 plus de "vanliga" fem eller sex eller vad det är.. Jaja, slut pratat om det. Fast, det är ju det som tar upp hela mina dagar. Om några månader är det slut. Då är det en lång vila (?) som väntar. Hoppas starkt på en restresa.

Och påtal om resor, så reser älskling på Lördag. Jag kör fam. Ljung till Kastrup typ, 4-5 på morgonen... Det är ju helt sinnes. Kan inte (ärligt) föreställa mig att säga hejdå? Vaddå en sista hejdå puss på en vecka? Vi har snart sovit tillsammans i ett år, vaddå somna ensam? Och man säger det är bra med lite längtan.. Det vette fan..



Smack ! (lovar att det inte är en sista denna veckan)

Igår kväll landade jag och älskling officiellt..

Vi landade på bo01, med bullar, smör, vitlöksbröd, grillad kyckling, coleslaw, kexikex, ost och ännu mer ost. Och cider, god äppelcider. Vi har inte haft en lugn dag/kväll sedan vi kom hem för en vecka sedan så igår var det dax. Vi bestämde det redan i Söndags. Så där satt vi hela kvällen; mös, åt och mös. Idag är det tillbaka till verkligheten och jag har lite smågrejer att ta tag i. Tror vi kommer ha en fullt upp dag idag, trevligt! Ska snart sätta igång och skriva ännu mer mail. Inte nog med att jag för tillfället övar mina engelska kunskaper i skrivande. Snart blir det matte.


Smack !

16/7

Igår var en matad dag, idag blir det en timme extra, jag ska snart "iväg". Rättare sagt om 40 minutas. Tror det blir en bra dag idag, mycket värme, men mina regnkläder är ändå åt min destination. Håller på fram till tidigast 20 idag. Undra om man kommer märka av något då det är sommarrocken idag? Jaja.

Idag är det även den 16'de och älskling och jag kommer spendera några timmar tillsammans, kanske inte på ett romantiskt sätt, men det är ändå mysigt. Jobbigt det där att man inte kan pussa på varandra, och så brukar jag inte känna ... Så idag har vi varit tillsammans i 4 år och 3 månader :).

Nej nu ska jag ha lite egentid innan min riktiga tid är kommen, muahah...




Smack !

I'm in the corner

Igår var verkligen en bra dag, om det nu inte märktes så skrivningen. På kvällen kvällen när jag blivit lämnad så duschade jag som sagt och sen åkte mamma och jag till Coop och handlade mat. Älskling kom till mig undertiden vi inte var hemma. Visade honom mina skor sen när vi kommit hem. Han tyckte de var snygga, men opraktiska. För att de är så jäkla vita, visst håller jag med och det är nästan så att jag bara vill ha de hemma...

Jag har aldrig gillat att handla skor, det är värre än att handla jeans ju, så jag har seperationsångest när ett par skor verkligen är utslitna.. Får se hur jag gör, där är iallafall inget öppet köp, utan bara bytesrätt. Jaja.

Idag ska jag jobba, eller jag jobbar ju redan, men jag ska jobba mer. Så ska väl snart öppna upp det projektet, börjar på annan destination om ca 1½ timme. Åh, på tal om något helt annat, jag sov till halv nio, det är första sova ut morgonen sen 1½ vecka tillbaks. Varje dag på Rhodos skulle vi inte försova oss till frukosten, och här hemma har jag kört älskling till jobb, han har kört mig hem innan jobb, så det kändes nästan overkligt skönt att få sova lite till idag!
Nej nu ska jag försöka ta tag i lite grejer..


Smack ! 

Håll för munnen..

Har precis kommit ur duschen, eller ja, det var ju faktist för en stund sen.. Höhö. Håret har nästan torkat och är plattat, insmord och påklädd. Senast jag duschade var på Grekisk mark, och det var i Lördags...

Idag har jag jobbat och shoppat, ja jävlar. Det känns som om jag gjort av med 4 siffrigt, men riktigt så illa är det inte, men inte långt ifrån heller. Det bästa kommer nu när jag berättar vad jag köpt. Jogging skor och gummistövlar, HAHA! Det är ju fan bäst. Joggingskorna ska jag jobba i/mysa i och gummistövlar har jag inga egna, så det blev Viking i naturgummi, jaja det lät bra, så sådana blev det. Testade en riktigt fin jacka också, men hallå har jag verkligen fått solsting eller? Handlade på Märkesoutleten vid Värnhem. Där kom seriöst in två killar in och testade goose-jackor. O to the M to the G!!! Jag tyckte jag var knäpp som handlade gummistövlar mitt i vår Svenska sommar, men vinterjackor när det är så varmt att man smälter? Sjukaste på länge.

Malin var shopping-assistent idag, så jag bjöd på McFlurry efter den långa timmen där ;). Joggingskorna var på halva priset, ord. 1000:- och gummistövlarna likaså, ord. 500:-. Sen körde vi till jägersro och kollade på allt annat än det jag hade span på. Hittade ett svinsnyggt linne på Lindex, som dessutom var på rea. Handlade det inte. Och handlade en SINNES snygg byxdress på H&M, om jag inte är helt sne, har jag haft ett öga på den ett tag. Eftersom jeans krymper vågade jag mig inte på 34 som hängde där (och satt så jävla snyggt på..). 38 såg ut som en potatis-säck. 299:- var priset. Fan ja, jag ångrar mig verkligen, men efter 15 tvättar var det lättans en tå. Haha. Usch, den satt som smäck. Jonas undrade i telefon om den matchade golvet..... Vad finns egentligen i hjärnan hos killar utom 6? Jag tror inte det finns mycket mer. Jag får berätta mer om denna dagen vid ett senare tillfälle, nu ska vi till Coop mamma och jag.


Smack !

Where am I?

Jag trodde inte jag skulle komma tillbaka och börja direkt klockan elva precis. Men, det är så det var. Haha, idag har jag 9-16, samt 11-20. Det är så galet. Mitt rum ser ut som ett stökigt helvete och min hjärna sover, även om jag varit uppe i två timmar redan. Jag körde älskling till jobb imorse halv sju. Är man en bra flickvän eller vaddå?


Jag har ÖVER 75 mail som väntar på att bli igenomkollade, totalt opepp. Antar att det är tillåtet. Har papper som ska fyllas i och skickas in, förhoppningsvis ger det nåtor högt 4 siffrigt belopp, men hur mycket vågar man hoppas? Kanske halva vägen till det första 5 siffriga? Åh. Jag har massor av saker som väntar på mig och tiden är verkligen alldelles för knapp.

Mina vänner. Snart ska jag ...



Smack !

Mardrömmar..

Jag hoppas innerligt att jag inte glömt packa ner något nu. Undrar om jag kommer sova gott inatt, ja alltså de få timmar som erbjuder sömn.. Ibland drömmer jag jobbiga och obehagliga drömmar om att jag bokar flyg i sista minuten, kommer till flygplatsen jätte sent och alltid så har jag glömt något jätteviktigt, saker som knappt går att få tag på i andra länder. Oftast handlar det om medicin och så, och det är ju riktigt jobbigt..

Men har packat på här nu under kvällen, jag har helt ärligt ALDRIG varit ute såhär sent att packa, det kanske straffar sig..? Oups. Nej, älskling ligger redan och sover, vi ska gå upp om bara några timmar. Så få att de går att räkna på en hand. Bäst att låta ögonen ge med sig, imorgon ska jag upp tidigt och äta mannagrynsgröt, är så jäkla hunrig redan. Har fått i mig 2½ bullar och ett äpple idag, jovisst, lite ravioli också. Ser fram emot god mat. Älskling pratar fortf (alltså när han är vaken) om Kretas grekiska sallader. Hoppas det blir bra nu...

Och ja, det är väl alla funderingar nu. Tror inte det blir någon update imorgon, och om inte...




Smack !

If I had you.

Jag har insett och nu har jag skrivit en ny packlista. Jag får helt enkelt se hur det går. Jag tar ett stort och fyllt kuvert med mig och beger mig till älskling, för att sedan fortsätta ner till bo01. Badkläder gör mig följe, men vi får se. Ska göra ett kort stopp på ett ställe jag redan varit idag.



Smack !

Pull the trigger.

Helt jävla sanslöst. Så jävla elakt. Jag finner inga ord. Åt helvete med min jävla två veckors semester. Tack.

En plats i solen

Igår när jag och Mini var på Nova hittade jag Kent's nya cd, för 180:-, kände inte riktigt att det var läge att köpa den, för jag har inte hört en enda av låtarna, fast egentligen spelar det knappt någon roll, har man alla andra cd skivor kan man inte sakna den senaste. Men det får dröja tills nästa månad kan man väl säga ;P. Betalade ju hem för någon dag sen och i förrgår var jag och växlade in 6000:- så jag känner kanske inte att göra slut med alla mina "leva" pengar. Hehe, men det jag skulle komma till var... Att jag hittade hela albumet på Spotify nu, perfa, så jag kan lyssna igenom den redan :D.

Igår när vi var på Nova köpte jag förresten ett par superfina skor som fina Mini hittade! Hittade ett par drömdröm för 500:-, men de kändes lite för fina, dessa är perfa, snygga men lite mer casual. Haha. Vad fånigt. Men jag ska nog inviga dem idag iallafall. Riktigt mycket semester över dem... Handlade även prover på frisör schampo, så det ska jag också inviga idag, och se om mitt hår vill suga åt sig lite.

Inatt tältade vi igen, så jag och Fifi har plockat ihop tältet nu på morgonen, fyfan vad kallt det var inatt! Brr.. Så idag ska tältet upp på vinden och resväskan ska ner! Yesyes. Kanske borde göra det nu innan jag duschar? Well well. Vet inte om det finns några dagens planer idag, men det tar jag som det kommer. Jo, vi ska träffa Jonas farmor idag, hon ville ses innan vi åker, heh.



Smack !

RSS 2.0