Vår låt, 16/4 -06

Idag berättade Jonas vem som spelar i GBG imorgon, U2! Dom och hm vad heter hon nu igen? Mary J Blide! Så var det, dom har iallafall "gjort" min och älsklings låt kom jag precis på, one love. :)

Idag har gått långsamt, men ändå snabbt, när varken någon i familjen är hemma, när älskling är på jobb och jag kan sova hur länge som helst, då är det jäävligt slappt. Haha, tillochmed så att det börjar bli för slappt! Så idag har jag ndå varit duktig. Vid tolv hade jag lovat att ringa Malin, klart att jag gjorde det och vi snackade i nästan två timmar. Sen skrev jag in mig på en rekryteringssida på internet och la in min merit lista där, det var långt ifrån smidigt och enkelt kan jag lova. Därefter sökte jag jobbet jag tänkt på nu sen i tisdags :). Dock kom aldrig det personliga brevet med så jag tänkte ringa i nästa vecka ungefär ..

Sen bestämde jag mig för att kolla upp alla datumar och övriga "arbetsplatser" jag haft under mina 18 år .. Hah. Så dessa skrev jag ner i en bok, -var, -när, och -vad. Det måste ju vara bra att ha allt det samlat när jag tänker utöka mitt cv på arbetsförmedlingen, men det orkade jag inte med idag. Man måste ju ha något att göra på måndag också .. ;P.

Sen körde jag hem till älskling med mc, hämtade honom, släppte av honom på Prenad så han kunde hämta bilen och sen körde jag en liiiiiiiten runda, jag hade ju faktist tagit ut mc'n och hade alla kläder på, ;). Så nu är jag hemma och bara slösurfar. Ska in i duschen nu, fixa mig så jag har det enkelt lite senare .. Sen kör vi nog in till stan eller något, kanske tar en fika eller något.. Have a nice evening :)



Venedig -07




Smack !











 

Vem stänger av CS?!

Mitt framför snoken på mig va? Ja detta är iallafall kvällens i-landsproblem. Jag var extremt sugen på att spela det. Hmm......

Imorgon ska vi hyra bil, någon som vill hyra in sig? :)

Phaha. Var och kollade sommarchansen med Mia och Mojje, det var trevligt. Bara för det ska jag youtuba en artist nu, och sen göra chaite, mums och godkväll kära ni!

Smack !

Plagiat av EH frukost ..

Igår cyklade jag hem genom en regnskur till min älskling, och hade det inte varit för Mojje, hade jag cyklat före regnskuren, men eftersom jag skulle ta med CV papper till honom, blev det att jag kom mitt i regnet och fick mig en dusch. Någon där uppe verkade tycka att jag behövde det va .... ?!

Igårkväll bestämde jag med Mojje att vi skulle gå upp klockan nio, and so we did, jag bakade scones och gjorde chaite, istället för apelsinjuice blev det blåbärssoppa och pålägget på sconesen blev apelsinmarelad. GOTT!

Och idag klarade älskling sin MC teori <3, för bra! Snart kör vi tsm .. :) Och uppkörningen är inte bokad, men den blir inom två veckor, sjukt :D. Tråkigt som fan att dom tröjorna vi ska ha kostar nästan 600:- ...

Och när han väl kom hem, åt han också lite scones och sedan mös vi lite och sen blev det dax för mig att ta mig hem tack farmor-Gisa för bilen var hos Jonas och han behöver hjälp med att köra den till hennes sen, höh. Så när han slutat jobb ska vi mötas vid henne :).

Sommarchansen också ikväll, vädert är ju sådäääär... Såfall borde jag duscha och göra mig iordning NU, för sen kommer jag inte hinna ... :/. Usch :(. Nej nu ska jag kolla upp banker med ränta och en liten SEB internet dosa om det kan beställas gratis på internet, c u!

Smack !

Har du läst Vivis blogg?

Ja, nu har jag varit ute och rännt. Har varit överallt och ingenstanns. Men vid 15.30-16.00 när jag stod och pratade med Mojje så hade jag iallafall slått mitt "gamla" hasitighetsrekord, mitt dåvarande var 140 km, och sedan var jag uppe i 150 km idag. Senare, när jag körde motorvägen mot Svedala kom jag upp i 160 km, så det är definitiv mitt nya rekord! Och där är mer att ge. Undrar hur den rör på sig när jag tagit bort strypningen om två år. Min har mer effekt än mammas och hon har ändå fått upp sin i strax innan 230 km/h. Så, där är myycket kvar somsagt, och det glädjer mig. :)

Sitter här somsagt, precis hemkommen. Åt lite av gårdagens mat och sedan ringde Rita, berättade att hon hade Fifis trosor i bilen (hur låter det?). Sen la vi på efter ca 10 min och jag tog lite plommonkräm. Det låter inte gott, men det är fruktansvärt gott! Och inte är det mycket socker i heller. Ja, det vet jag för det är mamma som gjort den.

Så nu funderar jag på att youtuba efter någon trevligt/mysig film, men jag vet inte vilken .. Jag är så kass på filmer! Well well, jag hittar väl på någon :). Ha en trevlig kväll alla stjärtebarn! ;)
 
Smack !

Här blir det tomt!

Det är synd som fan att man inte kan ha musik på ett bra/smart sätt i mc hjälmen, jag åker ut på en runda nu.

"Åhh, stoppa mig!"

Nu blir det en fartdåre/idiot till ute på vägarna, bye!

Smack !

Jag minns inte om det var hon eller jag?

Eftersom jag inte kommer någonstanns i denna djungeln funderar jag starkt på att köra ifrån. (Eller iallafall göra lite vegetarisk lasagne, för det bad mamma mig så snällt om.) Med min motorcykel ja. Det var nog tur att jag raderade det. Men iallafall. En runda kanske ut i bokskogen? Eller till Göteborg? Det finns inga begränsningar när man har både och. Jag har mer än både och :).

Går inte med på det. Allt var bara en trevlig bonus som blev så otacksamt!
HTAJOCCKEH, -prosit?

Jag behöver en paus i mitt författarvänliga skrivande, och uttager en tandborst-paus. Om det inte passar får jag vänligen be dig avlägsna dig från denna hemsida. (Tryck OK eller STÄNG)

Men somsagt, en mc runda hade inte varit helt fel, dock måste mitt ego-jag erkänna att det förstör min frisyr, det vore tragiskt. Hoppas det inte bara är jag som känner ironin.

Det funkade inte att googla en bild på namnet, det hade varit för uppenbart och för snuskigt att lägga in en sådan opassande bild här. Men det kan till 100 % sammankopplas med rubriken och ingen borde ta illa vid sig.






Smack !

Framtiden och baktiden

Vad heter den tiden som varit? På engelska är det ju past, men vad är egentligen översättningen till svenska?

Iallafall, igår var vi på bo01 och skulle ha det lugnt och skönt, det blåste. Riktigt mycket, så när kakorna var slut och vi höll på att blåsa bort, körde vi (jag,älskling, Sara, Malin och Dennis) till mcdonalds. Åt lite och sedan efter ett bra tag och många skatt åkte vi hem till Sara, körde därifrån vid ett ungefär, gud vad trött man var då :(..

Blev väckt ungefär nio imorse av älskling och blir jag väckt, kan jag inte somna om, men det kan Jonas ... Till elva! Sedan efter han ätit också, mös vi bara och kollade på tv :). Tills klockan blev halv två och han skulle börja jobba om en halvtimme, så jag körde honom hem och sedan inom konditioriet på centrum och handlade bullar och mjölk, hemmafru ..

Kom hem och åt samtidigt som jag kollade på en film och när det blev reklam slog jag runt och hittade ett program om ett par där killen skulle fixa hela deras bröllopet på tre veckor med en "tuff" budget.. Hon visste inget, inte förrens dagen innan fick hon testa klänningen han valt ut osv .. Gud vad jag grät, haha .. Det var så fint :). Men jag antar att jag också har ett fint bröllop att se fram emot, om några år dock ;p.

Nej nu ska jag skala potatis enligt mammas vilja (?), ikväll blir det grillning och trevligheter hos Malin :). Vet inte än hur jag ska ta mig dit om inte mina föräldrar vill köra ... Jaja, det är ett annat problem! Jag måste nog städa lite på mitt rum med, det ser ut som om det behövs ..... Höh.

Smack !

Blandade sommar 09 bilder

Grillning på Klagshamn


Sandra och Mås


Josefine och Jonathan


Kevin stoltserar med vedupställningen, haha ..
 

Älskling :)

Grillning hemma hos Sandras Jonathan


Malin och Sandra :)


Älskling <3


Malin (med korv?), Sandra (som vill ha den) och Jonathan som är helt ovetandes .. haha :)


Sara och älskling


Jag, och Malin i bakgrunden


Utflykt till Kullen (i Skåne)


Utsikten från vårt picknick ställe


Pappa och den största måsen någonsin!


Jag och Felicia :)


Pappa och Fifi

Sandras avskedsfest


Jag innan :)


Malin i bilen ^^


Sandra och Malin


Sandra och Malin som kramas i bakgrunden, i förgrunden, Dennis :)


Mia, Mini, Sara och Cicci :)


Masssssor av kramar .. :) Fr.v. Malin, Sandra, Sara och Jag <3


Malin, Sandra, Sara och Jag


Sötaste Sandra!


Fler bilder kommer senare i dagarna :)

Kreta bilder!


Påväg !


Påväg !


Poolområdet :)


Någon som schtekeeer, i skuggan?!


Fruktstund nästan varje dag :)


Denna härliga utsikt njöt vi av varje kväll utom första ..  


Frågan lyder; är detta ett bakverk eller ett konstverk? 15 euro.. 


Glass i stora lass ...


Alla kvällar utom första hos Deos, har aldrig ätit så GOD bananasplit ..
Och de var väldigt generösa mot oss med drinkshottar, man tackar inte nej!


Älskling när vi väntade på dykbussen :)


Dykcentert


Dykcentrerts strand/vik, denna utgick vi ifån när vi först snorklade och sedan dök :)


Inkastaren och vi på Deos, haha härligt kille :)


Och veckan gick så fort att det tillslut var dax att sitta på ett plan hem :( 

Vivi är på G

Haha, senast jag skrev var när vi varit hos Katrin, "sommarkväll" ja. Igår var det sommarchansen och den missade vi ju inte precis, neeeeej.. Mysigt, ute i duggregnet :). Jag, älskling, Carro, Theis, Malin och Dennis. Sara och Froddan var rädda för vattnet .. ;). Men vi hade mysigt med mat och "som vanligt" alldelles för mycket fika (ja jag undrar också om det är möjligt, men tro mig :(det går!). Sen när sommarchansen var slut kom regnet och vi alla gick till våra bilar, höh.

Jag och älskling körde hem till honom, sedan drack jag chaite (det var älsklings tur detta året att handla hem en burk :)), mums. Sen gick jag upp och spelade cs, det var nödvändigt tro mig! Fick med mig Mojje in i datorrummet, så spelade han the sims och jag cs, hah .. Älskling gick och la sig och jag loggade in på Lunar ... Där satt jag en evighet och när klockan var nästan ett gick jag och la mig. Pinsamt :( ..

Vaknade 6.45 av att älskling sa, "Vivi du måste upp NUUU". Det är fan inte jag som ska till jobb ;P. Och älskling var så trött att han inte ens mindes att jag körde hem till honom kvällen innan, stackars. Köpte bullar med mig på vägen hem och sedan läste jag hela tidningen, därefter gick jag och la mig igen, sov till 10.45, crazy!

Fick ju fotopappert till körkortet nu i veckan, och mina eksem har sett så hemska ut att jag inte viljat fotografera mig än. Men idag såg det helt ok ut. Så idag har jag mascara och rouge, inte ofta det .. Haha. Körde till mobilia efter fixning och chill här hemma, och fotograferade mig i en sån atuomat. Fyra bilder och alla blev halv knäppa, haha .. Eller de är konstiga om man kollar FÖR länge .. ;P.

Efter fotograferingen körde jag hem till Sara och var där ett tag och pratade om ikväll och helgens planer. :) Strax efter tre körde jag hem och åt fiskgratäng, det är så gott .. Och nu sitter jag här! För en gångs skull (HURRA!) tänker jag lägga in lite bilder, börjar med Kreta va? Hahah, fyfan vad mycket bilder det kommer bli, enjoy!

Smack !

Sommarkväll

Igår blev vi ju somsagt bjudna på grillning hemma hos Katrins pappas (hennes pappa hade åkt iväg) så blev vi bjudna av Malin iallafall. När jag och älskling kom dit var Malin, Dennis, Katrin och Paulina där samt hennes hund :). Vi grillade och åt först, mamma hade gjort räkmackor till mig, mums och en stund efter vi ätit klart kom Sara, Mini och Fredrik aka. Froddan. Och det var ju trevligt, Sara han får godkänt från mig ;) haha ..

Sen hade vi trevligt hela kvällen igenom, snackade, smååt och spelade flummig kubb med konstiga regler för alla la till egna B). När klockan blev elva och det var kolsvart ute, var det dax för mig och älskling att bege oss, sedan sov jag hos honom. Det var extra mysigt inatt :). Det lät snukigt med han var så varm och mysig.. Även om han somnar fem min efter man lagt sig i sängen ........

Idag på dagen har jag inga speciella planer, vill lätt köra en runda mc själv, men jag skulle ringa Sara idag :). Senare vid fem är det träffning av Carro och Theis så ska vi ha något picknick liknande, så det blir ju mysigt :).

Är så himla glad för mina bilfiltar! Kanske är det en runda till Ikea jag skulle tagit idag? :) Så jag kan handla mina kuddar, höh. Men för att hålla kvar vid ämnet filtar, var det väldigt skönt att kunna lägga en om benen när vi körde hem igår och det var lite för svalt för min smak ..

Kan ju berätta att jag inte bara är en unge som kräver saker såsom mc osv osv, (jag är inte speciellt krävande egentligen och ber aldrig om saker!) så köpte jag med mig bullar imorse, kl 7.00 :D. Hörs senare antagligen ..

Smack !

Olämplig rubrik ..

Jag var nyss på väg att ge detta inlägg en mycket olämplig rubrik, sry! Well well ..

Åh har nyss gått igenom de sex bloggar jag läser, avslutade med Sandras och åh, stenen försvann! :) Det låter som du har det bra, även om ena ungen (ja när dom är jobbiga är dom ungar!!) är tvetig. Ungen kommer släppa till såsmåningom och inse hur bra du är :). Ohja! Idag körde vi genom Lomma, och när vi stannade för att picknicka vid långa bryggan i Bjärred så fick jag hålla Fifis mc jacka, vet du vad märket på den var? Asu. Märkligt, man tänker på dig så du vet! ;* 

Annars då? Innan vi körde iväg på en runda har jag nästan bokat upp hälften av alla dagar som kvarstår av veckan! Ikväll, grillning hos Malins vän Katrin, imorgon träffa Carro & Theis på torsdag blir det sommarchansen med vilken frivillig som nu vill komma med :).

Nej, nu ska jag dyka in i duschen och bli lite fräsch iallafall :). Kanske klänning idag? Eller nya tubtopp linnet? Btw försöker jag gå in mina höga nya skor, vilket resulterat i att efter fem min klämmer dom väldigt på min stortå, ajaj ...

Smack !

I've got sunshine in a bag ..

Det är därför solen inte syns till på himlen, för jag har gömt den ^^.

Sandra! Vad kul att du svarar :D. Åh det betyder att du inte är så långtbort, iallafall känns det inte så, ;* ;*.

Och gud vad hackigt detta kommer bli, men experimentet 50 % av mina vänner följer haha har jag precis kommit på vems bror det är ... Kan ju bara säga pepparkakor! HAHA, så sånt snok är ju lite kul :).

Igår, körde vi mc, igen, ;P. På kvällen typ, skulle bort och lämna vinet till Calle och company på körskolan, regnet var i vägen, så vi körde ut på landet för det var tillslut enda stället dit inte regnet drog. Trodde vi, helt plötsligt var vi "instängda" mellan mööörka moln, förutom en gång ut mellan molnen. Dit körde vi, och blev fet-piskade av regn, ösregn i flera minuter ... Slutade med att vi körde till McDonalds i Svedala och torkade upp oss lite med mat, glass och paj :). Sedan körde vi i regnet hem och skakade tänder :( ..

Idag blir det, trots igår, mc igen! Tydligen ska vi upp (eller ner?) till någon ålabod, kan ju bli trevligt :). Och nu får jag köra utan Jonas, det är ju fortf. så att jag måste lära mig hur långt och högt en växel klarar av, så jag vet om jag kan svänga i tvåans växel eller i treans, för på vägen hem från Motala låg jag bara och körde i genomsnitt 120 ... ;P. Och nu när jag kört med Jonas här hemma, blir det ju också missvisande, för att den största tyngdpunkten har förflyttas ..

Nej slut babblat nu ska jag upp och byta om, och inte glömma min p-pilla .... som igår. Förresten ligger min Honda 125'a på blocket nu, köp köp köp! So long ...

Smack !

My weekend..

Måste börja med att skriva lite till Sandra. För Sara sms'ade mig att jag skulle gå in och kolla i din blogg, för du har inte hört av dig på länge, men jag kunde inte vänta tills jag kom hem, så jag ringde Sara. Och bade henne berätta, men hon sa att du skrivit så mycket att hon inte kunde läsa, men återberätta dock. En klump när Sara berättat färdigt. Du ska ha det underbart och lära känna familjen bättre och bättre. Inte ska du vara ledsen .. :( Tänker på dig och hoppas till fullo att det snart blir bättre, - det kommer bli bättre! Sålänge väntar vi här hemma och när du än bestämmer dig för att åka hem tänker iallafall jag stå på flygplatsen och jag kommer inte stå där ensam, det vet du :)

Usch ja, så hemskt :(..

Det känns svårt och egoistisk att hoppa över till något extremt kul för min del, men iallafall .. I Fredags klarade jag min uppkörning! Det är grymt att jag har tagit tre körkort och nu tänker jag inte ta fler! Senare på fredagen gick älskling, jag och hans familj på Sjöbo marknad. Vid sextiden var vi vid Kristianstad typ för då skulle hela familjen Ljung hoppas fallskärm och vid åtta ungefär begav vi oss hem. Det var ju rätt sjukt hela saken, haha jag är glad att inte jag var intryckt i det lilla planet med åtta stycke till som bara hoppade rakt ut i luften och föll 4000 jävla meter!! Haha, men kan tänka mig att det ger en riktig kick.

Undertiden vi varit på Sjöbomarknad, hade jag och pappa kontakt några gånger om ett eventuellt besök i Motala (ca 40 mil uppåt) för att kolla på en hoj. Så på Lördagsmorgonen ringde klockan åtta och en stund efter satt jag, mamma och pappa i bilen på väg upp. Resan var extremt tråkig, men som man säger, den som väntar på något gott väntar ... ;) Resten kan ni räkna ut själv. Jag körde därifrån på en hoj. En Kawasaki er 6f -06, svart med en röd ram, sjukt läcker!!!! Så nu har jag två motorcyklar :D, haha inte så ofta någon i min ålder ens har EN, jag har två ;). Kom hem mellan åtta och nio på kvällen .. Träffade älskling och pratade lite med Sara :).

Söndagen spenderades såklart på min mc, slog inte gårdagens hastighetsrekord 137 km/h, men fyfan vilket kraftpaket! Det var hela familjen och älskling som åkte på mig, det gick hur bra som helst och ingen kraft gick förlorad pga. älskling kan jag lova .. Den accar sjukt bra, och det är ju bara kul ;P. Hamnade i lite regn så den blev inte precis renare (det regnade sinnes mycket på mig när jag körde hem den från Motala...). Så när vi kom hem efter en runda til Smyge och sen en till Ystad och fritidsbaren var det definitivt dax för tvättning, vaxning och tejpning så jag inte sumpar lacken .. Detta tog säker fyra fem timmar, men fyfan vad snygg den är. Vill ju lätt köra en runda, två rundor eller fem rundor! Men om man kollar ut på vädert, förstår man varför jag sitter här på en pall och inte på min mc.. Höh.

Idag har jag varit med Sara på hennes uppskrivning, -som gick jättebra! Haha det roligaste eller ja, var att hon sa när vi gick in att "jag tror inte jag gråter om jag inte klarar det", hon grät för att hon klarade det! :D. Det gjorde jag med, och som jag grät när jag klarade min A1 uppkörning, haha det var galet. Men om man inte själv klarart en teori eller uppkörning vet jag inte om man kan först den sjuka känslan av att man inte behöver plugga/övningsköra mer. Känslan är så sjukt obeskrivlig. Man behöver lätt inte röka på, knarka, dricka eller något, för det är ett sinnesrus!

För att fira, hehe, körde vi till Entré, jag hade ju lovat mig själv ett par snygga skor som nästan fick kosta vad de ville om jag klarade uppkörningen, så nu skulle jag shoppa skor! Orkar inte berätta om hur, när och alles men jag och Sara köpte varsitt par skor ("råkade" vara likadana? haha, det är nästan fånigt) på scorett tror jag, det var iallafall tag två betala för 1. Sen blev det massor andra affärer och Sara handlade lite :). Jag handlade tre bilfiltar också och sen så vi körde hem till Sara där hon hoppade av och sedan körde jag till mobilia, handlade underkläder och sedan körde jag till skopunkten, handlade ett par höga skor där som jag kollat på massor av gånger innan och de är läckra! Nu när jag sitter här på mammas dator hänger faktist det turkosa tubtopplinnet ja handlade förra veckan, så då är det tvättat :).

Nej efter shär mycket text, undrar jag om någon ens läser (fast jag har ju skrivit vettiga saker idag!) ner hit. Så nu ska jag äta upp vad som är resterande av min källarfranska och sedan chiiiilla ... Take care!

Smack !

Pepp-talk med mig själv ..

Har nästan precis kommit hem från sommarchansen. Sitter här och nervösar det sista, imorgon kommer jag nämnligen vara för trött, min klocka ringer 04.30... Är det rimligt? NEJ! Fick reda på idag med att morgondagens "lektion" kostar 900, sedan är det 1500 för själva uppkörningen. Det är 2600 åt helvete om jag inte klarar den. Precis som om inte det också gör en mer nervös ... Hoppas och tror ändå att jag är någorlunda lugn imorgon när det väl gäller. Klarade det ju galant förra och förr-förra gången. Därför jag är rädd att jag är FÖR självsäker också ..

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan gå igenom säkerhetskontrollen en sista gång :). Imorgon får vi veta om det blir några belöningsskor eller om det blir fler lektioner, hoppas jäävligt på förstnämnda. Jag är bra. Jag klarar det!

Smack !

Jajajajajaja!

Haha, inte nog med att det är snart ett år sedan Jonas härmade han mannen på sommarchansen, utan igr upptäckte även jag och Sara att dom sjunger det i en låt .. :)

Igår hade jag ju först körlektion, jättetidigt!!!! Sen åkte jag hem och åt, fixade mig och handlade mat och fixade ett annat ärende med mamma. Körde hem, åt och efter lite bråk med Fifi somnade jag ute i trädgården, på en madrass, så skönt! Sedan sattes dagen igång på riktigt. Körde hem till Sara och snackade/åt där. Sedan tog vi och körde till handikappbadet så fick jag badat (Sara fegade ur .... ;P). Gick en runda bort till Tbryggan och sedan körde vi in till stortorget, ställde bilen där och gick lite i stan. Trodde inte det var så mycket folk ute en onsdag 21.30 .. !

När vi kom tillbaka till bilen, ca 22.15 körde vi hem till Sara så släppte jag henne där, ringde älskling och frågade om vi skulle sova tsm så han körde ifrån strippen då också. Blev hämtad och körd till älskling och sedan slockande vi :). Vaknade 6.30 av Jonas klocka, så det var bara att masa sig upp en kvart senare för att bli hemkörd. Och jag har varit uppe helatiden sen sju :). Måste komma in i tidigt rytmen, med tanke på imorgon... Galet!

Idag är mitt schema späckat med saker .. Nu på förmiddagen ska/vill jag sola det måste min kropp, har ett eksem eller något som jag haft länge på min haka och nu ska det bort!! Sen ska jag fixa vår picknick korg till ikväll och därefter blir det en övningskörningsrunda med mig själv och därefter bort till körskolan för sista finslipet. Hem, fixa sig extremt snabbt och därefter blir det mys och underhållning från sommarchansen, pildammarna.

Men nu ska jag återgå till Topmodel, heh, måste ju få vakna lite :)

Smack !

Sådär ska inte vi bli!

Älskling, vi är ett snyggt par.



Har redan hunnit med en körlektion (faktist den sista.. typ) fyfan vad seg jag var :(. Så ja, det drog ju helt klart ner på körningen ... Jag var faktiskt tvungen att gå upp sju ...... Men iallafall, imorgon får jag en liiiten inklämmning på banan :). Eftersom banan är den stora faktorn (nästan) på uppkörningen känns det bra. Jo lite nervöst börjar det nog bli. Ska hoppa in i duschen nu och sedan köra med mamma och handla mat B). Men jag är hungrig.

Nej ni, .. the shower is screaming for me ..

Smack !


Family adventures

Idag ska vi till Danmarks "Bakken". Jag, familjen och pappas kusin samt hans barn. Så vi fyller hela pappas bil dvs :). De kommer närsom, så jag vill inte gå in på något deeper ...

Igår kom älskling till mig, jag var fortf. inte glad men sen pratade vi lite, åkte hem till honom gjorde grönsaks och nacho dipp och till detta pratade vi med Mia och Chrille :). Lugnt och skönt! Sov hos honom och vaknade inatt av att jag mådde illa, igen! Vände och vred på mig och tillslut efter ca en timme försvann illamåendet. Det var verkligen skumt att det slog till så hårt och snabbt igår?! Är inte speciellt sugen på mer vegitarisk färs om man säger så ...

Blev hemkörd innan sju imorse och sedan när jag kom hem hoppade jag i duschen, äckligt nog första gången sedan i lördags, alltså tre dagar.. Haha men man behöver återfettande dagar dock :). Och ja, sedan sju har det varit full fart på mig dåja. Häääärligt jag är inte alls trött x). Well well, nu ska jag borsta tänderna och sedan åker vi nog ...

Smack !

Får jag lov?

Ska berätta om allt som hänt, eller rättare sagt, vart jag varit och vad jag gjort :).

I Fredags var det då Sandras avskedsfest, jag har fortfarande inte förstått att nu är hon på andra sidan jorden. Kramar, biler och lite tårar var det för hela slanten. Men det var jätte bra. Tillochmed min syrra frågade på lördags morgonen om du åkt nu, så det är många som tänker på dig. Och om det inte vore så att du är du, hade inte så många kommit som det gjorde i Fredags :) <3. Men om iallafall ca ett står vi och tar emot dig på flygplatsen, sådetså!


På lördagen var det dax för oss fem tjejer (jag, Malin, Sara, Mini och Mia) att köra upp till Åhus, Malin och Sara skulle jobba inne på beachhandbollen .. Hade en trevligt och livfull resa upp till Yngsjö där vår camping låg (ca 5 km utanför Åhus). Orkar inte skriva om "allt" vi gjorde, men det var mycket trevligt även om campingen inte var så livfull som vi hoppats på (vi gick och la oss kl 21.00) och åldersgruppen på själva handbolls området var 98'or - 95'or. Alltså små barn :). På söndagen körde vi iallafall hem, trötta och stela ...

Kom hem och tog det bara lugnt... Idag (Måndag), vaknade jag först halv nio sedan lite efter nio, åt frukost två gånger och sedan städade jag undan lite på mitt rum.. För det behövdes. Åt och sedan körde jag och tankade mc'n. Sen tränade jag på att följa skyltar i stan lite, och därefter bort till körskolan, började en kvart tidigare och slutade 1½ timme senare, alltså 30 min extra = 400 Kr! Fyfan vad slut jag var ...

Körde hem och då hade min kära familj nästan precis kommit hem, och de höll på att grilla, så jag fick två veggieburgare också. Åt 1½, sedan blev jag jätte mätt...Gick in och läste lite reklam och jag mådde riktigt illa, så illa att jag gick in på toa och det slutade med att det jag åt, inte längre var i min mage. Kan inte förstå hur det gick så snabbt och varför, men nu känns det bra iallafall och det är viktigast. Förstår inte hur jag kunde känna av så snabbt och bli riktigt illamående? :s.

Jag borde ha duschat för någon timme sedan men jag är för trött ... Denna veckan är ju lättans upplaneradnästan till max känns det som ...
Imorgon: Bakken med familjen och pappas kusin samt barn
Onsdag: Körlektion 8.15 i trafik. Inget spec på kvällen ...
Torsdag: Jag och älskling har 3 år och 3 månader. På kvällen blir det picknick samtidigt som det är sommarchansen med massa folk :).
Fredag: Uppkörning 5.45 - ca 13.00. På kvällen har jag blivit tvingad att skjussa mamma och pappa fram och tillbaks ca en km i Oxie.
Lördag: Älskling hoppar fallskärm.
Söndag: VILODAG!

Well well... Nu ska jag försöka göra något vettigt ... ;P

Smack !


Jalla jalla!

Olyckligt kär - man går och är ljuvligt förtvivlad över att just jag inte fick den stora lyckan med just dig.
Det citatet hittade jag i en text på min dator. Är tvåhundra procent säker på att jag inte sparat det själv på min dator, frågan är vem som gjort det. Men visst var det sant? Inte för att jag lider av olycklig kärlek, men det var äkta. Vem har inte varit olyckligt kär?

När jag såg att Sara skrivit till Sandra att hon skaffat sig skype tänkte jag leta fram det på min dator, men jag har ingen aning om vart jag gjort av det .... Det var då jag hittade citatet och andra saker jag borde göra av med. Men det är konstigt, för det känns bra att ha kvar. Fast jag borde inte.  

Men nu ska jag fortsätta leta iallafall ... Har kommit en bra bit på packningen, det "jobbigaste" är typ att gå upp på vinden och hämta ner min luft madrass ... uh :(. Men det måste göras! Snart ska jag hoppa in i duschen också, känns som det är dax ...

Smack !

What? Is that all you've got to say!?

Today is almost the D day.

Idag är det dax för Sandras avskedsfest. Det känns helskumt att hon ska vara på andra sidan jorden om bara några dagar, och att detta är sista gången vi ser henne på antagligen mer än ett år. Riktigt skumt :(. Även om vi inte träffats hela vårt "gäng" så mycket, så har det iallafall blivit mest nu i slutet. Och det är jag tacksam över :). Men vi håller ihop och när du kommer hem möter vi dig på flygplatsen! I'll miss you ..

Idag innebär alltså inte bara festfixning utan även packning, men kolla vädert ... Inte så extremt peppande. Fast nu har det iförsig slutat att spöregna .. Änsålänge har jag bara fått fram själva sovsäcken och min mysdress jag ska sova i, höh. Viktigaste ;P. Man vet ju inet riktigt vad det blir för väder, shorts och leggins ska iallafall med! Sen hade jag tänkt tvätta inrdeningen (sätena) idag, men tacka vädert så går det inte, pappa tyckte inte jag skulle göra det innan heller ...

Annars kanske jag ska börja sy fast det lilla bandet på klänningen till ikväll? Sedan ta packningen lite stegvis? Haha det är så jävla tråkigt att packa! Men det måste göras ..

Smack !

Gnääägg?

Är precis hemkommen från älskling, sitter och lyssnar igenom musiken nu från usb minnet, så jag kan lägga in lite musik till vår tripp :). Men ja, så kan det ju bli!

Idag har jag inte gjort mycket vettigt helt ärligt. Jag skrev ju innan vad jag gjorde i morse och så, sedan blev det tunt med vad jag hittade på helt ärligt. Jo jag bokade campingen! Men vid två körde jag till Sara hämtade henne så körde vi till Willys så jag kunde handla cider. Ja, 2,25 %. Jag har blivit 14 igen .. Fast vid närmre eftertanke har jag nog aldrig själv köpt/drukit 2,25. Så kan det ju gå med det också. Dock hade dom inte de jag ville ha, ... ilandsproblem ><. Körde hem till Sara fortsatte att snattra och sedan släppte jag henne hos pappa-polis ...

Då körde jag till mobilia och kollade tubtopp, såklart hade dom inte den. Körde hem till älskling där vi fick skräp att kasta på tippen, så innan det körde vi till jägers H&M för att kolla tubtoppen, alla storlekar utom xs.. Så det blev inget linne! Utan mot tippen och sedan hem till Jonas och äta, och lite senare kom 08'orna :). De gick vid ca tio så sedan gick vi upp och mös lite och vid halv 11 körde jag hem .. Och nu sitter jag här, har inte packat ett piss... Och inget annat vettigt heller för den delen. Ska skriva en lista till vad jag ska göra imorgon fan.. Skärpning!

Smack !


Guuumorron gumorron!

Nu ska jag berätta. Lilla (eller stora?) jag vaknade innan nio. Kom på att jag skulle stryka, handla cider, åka till Sara, ev. börja packa och kolla upp campingplats idag. Alltså -en del att göra! Sen är det extra saker jag också vill göra .. t.ex. tvätta bilen invändigt, träna på mc'n med kontroll före körning, handla filtar till bilen osv ..

Började med att stryka klänning, skjorta och mamma shorts. Sedan startade jag min dator och skulle kolla camping. Den i Åhus lät helt jäkla perfa. Utom när jag kom till näst sista meningen "..och under beachvollybollveckan och midsommar är det 25 år gräns.." Jag dog nog för en kort stund. Såklart öppnade jag google så fort det bara gick och sökte förgäves efter annan camping i Åhus. För inte finns det. Men nu ca en timme efter har jag hittat camping!!!! :D Dock ligger det inte i Åhus, utan ca 7 km bort = 10 min bilfärd. Men jag måste höra med töserna ändå, för ja, arbetstider och incheckning är inte helt passande .. ;P Men men, så fort där finns klartecken ringer jag och hör om där är ledigt nu i helgen .. :).

Annars? Jo jag handlade en ny kalender igår, en likadan som jag haft nu senast för jag tycker så mycket om att jag själv kan få välja fram/baksida .. Sen var ju inte priset helt fel heller! Hämtade ut krämer också vilket med var bra :).

Well well, ska väl sy min klännings ena band till midjebandet. Den är så fin! :) Sen borde jag nog fixa mig också? Fast vet redan vad dagen bjuder på i klädväg, enkelhet!

Smack !


Nedräkning pågår

Idag hade jag körning med Conny, det är liksom den strängaste och som äääälskar att klaga och skrika i ens öronmanick/headset (som man har inkopplat under körningen) om alla ens brister osv. Idag sa han nästan inget, vilket jag tar som en jääävligt stor komplimang åt mig själv :D. Nu har jag bara två körlektioner innan uppkörningen. Så det är nedräääääkning! Betalade 2400 idag (3 st körlektioner), så änsålänge har jag bara betalt 100 kr själv. Har fått 4000 + 2000 av pappa hitentills. Nästa vecka på måndag är det bana och på onsdag är det trafik, sedan är det dax på fredag! '

Men för att lämna körningen .. I måndags var det ost och vinkväll hos Sara med massa flickor, mycket trevligt :). Igår var jag och min kära familj på ..hmm, jag kommer aldrig ihåg vad det heter, det var inte kläppen, men något annat med samma kling typ ;P. Låg iallafall efter Helsingborg och Höganäs.. Och det var mycket fint! Så där hade vi picknik och dit ska jag och Jonas också någongång. SÅ FINT var det ;). Åkte ner till byn och fint vänta tills det regnat klart, sedan åt vi gooood mjukglass. Jo jag har fått någon ching på det, bara att det är så dyrt?!

Åkte hem och jag var tvungen att vila, så jag såg Jackson 5. Sedan letade jag upp mina rullor och älskling hämtade mig, vi köpte thaimat och körde bort till handikapbadets parkering och picknikade på en bänk :). Sedan knäppte vi på rullorna och rullade bort till Bo01, handlade glass från den italienskaglassbaren och sedan kollade vi på någon unge som cyklade ner i vattnet? Ja, välkommen till Malmö. Efter detta rullade vi bort till bilen, bytade om till skor och gick bort till en brygga där vi träffade mamma, så badade hon och Jonas :). Sedan flög vi lite med älsklings drake (eller, HAN flög). Sen blev det hemfärd till mig där jag plockade ihop lite på mitt rum, sen körde vi hem till älskling och skulle sova. Dock tog det lite tid för någon (läs:inte jag) blev extremt sugen på glass? Haha ..

Idag ska vi försöka fixa hur vi ska göra med Åhus och allt .. Men jag ska även duscha och ev. hämta ut lite krämer och handla lite saker jag skrivit upp i kalendern samt fixa lite med klänningen jag ska ha på fredag osv. :)

Smack !

Soon it's Monday

Varför händer "allt" under en och samma dag? Imorgon alltså.

Först körlektion, sedan hem, umgås med mamma, körlektion, hem till Sara för vin och ost kväll. Fast nu när jag tänker efter så vet jag att jag egentligen borde stanna hemma. Bara att jag inte kopplat allt. Fast i fredags visste jag inte heller. Vilken smörja. Jag vill ju till flickorna. Men mamma vill jag ju också ... Åh. Allt är redan bestämt och det är så jag vill, men samtidigt finns det saker jag inte vill.

Nu måste jag, varesig jag vill eller inte, sova iallafall.

Smack !

Don't blame the tomatoes!

Och utan att säga förmycket...
Jag mår som jag äter :).


Smack !

Inget överdrivet ..

Idag. Jag är trött och har en-gång-i-månaden-värk. Alltså inget kul. Och jag satt här hemma helt ensam fram tills -precis.

Vad som annars händer idag är att jag måste köra lite mc. Träna kurvteknik för jag har lektion imorgon och igår ringde Conny och bad mig komma imorgon på en till lektion, garagelektionen. Vilket betyder att det är så jävla nära nu! Det är sinnes och ja, klart det är lite pirrigt. Jag är säker på körningen, men när man ska köra i gångfart, det är så enkelt att tappa balansen och om man tittar ner i marken, trillar man kaklätt! Uscha :).

Men ja vill slå två flugor i en, och jag vill ha sånna skor Jessie hade igår. Så ska köra bortom skopunkten fööörst. Bara det att jag ser ju helt nerknarkad ut. Jag känner mig nästan så med.

Igår hade vi en mysig grill och badkväll med Jonas mammas systrar vilket innebär alla trevliga kusiner och flickvänner :). Grillning först och sedan bo01, treeevligt! Träffade Lina (mc-Lina) där också! Sedan åkte vi hem, åt efterrätt och spelade plump. Fick köra Tini (stavning?) hem eftersom hon fått punka. Vi somnade kanske två, helt döda. Med min gräsliga upptäckt på köpet.

Men nu ska jag byta om från älsklings sköna sovtröja och extremt stora joggingsbyxor till leggins och hoodtröja, sedan mc kläder på det, japp..

Ska höra av mig till Sara också sen :)

Smack !

Smarte

Igår var en bra dag. Hela förmiddagen låg jag ute i trädgården och solade (jaja, från och till då ;P). Sedan vid två tre något började solen gå i moln så skulle jag gå bort till bilen, men så kom jag på att jag kunde gå inom mormor och fifi för att hälsa på. Där fick jag öven bensin pengar, vilket aldrig är fel ..

Sen gick jag till bilen och körde först och tankade sedan och tvättade bilen, körde hem och ställde mig utanför pappas garage/mc garaget och damsugade min bil. Därefter körde jag upp den till vändzonen och tvättade mina fälgar ordentligt. Vad duktig jag var! När jag var färdig, kom även mamma och pappa hem från begravningen. Åt lite och bestämde att vi skulle åka och bada, så det gjorde vi och Jonas följde med. Han tog även med sin drake och gud som den flög :).

När vi kom hem, så bytade jag om till mckläder och likaså älskling, så körde vi bort till strippen och kollade i någon timme, därefter förbi den olagliga en parallell gata brevid strippen och sedan bort till orvars för en gudomlig mos! Vi körde hem och var hemma ca elva? Sedan satt jag bara och pratade med mamma och pappa om alla planer, framtiden osv. Jag kan inte säga att det är stormigt här, men det är mycket som händer så det påverkar ju oss alla.

Smack !

Things that needs to be done ..

Uscha vad trött jag var imorse när älsklingsklocka ringde 06.10. Jo för jag körde hem till honom igår-natt efter jag kört hem från Sara :). Vid tjugo-över-sex pallrade vi oss upp.. Och jag även hemmåt. Till min stora förvåning satt både mamma och pappa uppe i köket. Idag är det begravning.

Jag gick upp och skulle sova, men pigg som jag var, läste jag istället ut bubbleroom tidningen jag köpte igår. Sedan kollade jag in skånekartan jag fått på körskolan. Sedan la jag bort alla papper och sånt. Och bara gosade ner mig i sängen. Kvart i tio vaknade jag! Har sovit SÅ skönt sedan jag somnade i morse tills då. Sjukt :).

När jag vaknade och det var galet varmt i mitt rum, förstod jag att det var fint väder så jag tog på mig bikini direkt och sprang ut, fint väder, YES!

Måste berätta om igår .. Ungefär kl. 10 körde jag och pappa en runda bort till bokskogen (hela morgonen hade jag gått igenom mc körboken med kurvtagning något man slipper när man tar bilkörkort) iallafall. I bokskogen, eller på dess vägar rättare sagt övade jag då detta. Sedan körde vi till körskolan och pappa iväg på sitt håll. Och igår var första gången ute i trafik. Klart man är nervös, i snart två år har jag haft min mc och kört och det var nästan två år sedan sist det var någon bakom mig som klagade på vägplacering, hastighet, kurvtagning, faror som lurar osv..

Trots detta gick det nästan galant (om man bortser ifrån barn och en hästapålle). Så när jag var tillbaka på körskolan fick jag verkligen beröm att det var riiiiiktigt bra. Så gick vi in i deras lilla "hus" för att boka nya tider, då sa Kalle "ja, du har ju fått din uppkörning så vi får boka in någon till lektion"  jag bara "har jag fått uppkörning?!" Och det hade jag! HELT sinnes, jag blev så jäääävla glad! Så jag får väl någon till lektion i trafiken (kanske två tre st, max. Och en på banan iallafall. Tänk om jag klarar detta körkortet på första gången också! Det är helt sinnes och jag blev nästan så glad att jag grät på vägen hem. Kanske kan skylla på att PMS är på g och jag är lite känslig nu? Höhö. Men det är så sjukt! Om lite mer än två veckor, då har jag uppkörning, igen! :D 5.45 på körskolan, det är fan tidigt ... ;P

Men, efter nu jag har ätit mina bullar från ugnen med svettig (?) ost, ska jag ut i solen igen, fast nu tar jag tidningen, har jag berättat att jag har fyllt upp Fifis pool för att det är så varmt? SKÖNT! Och när solen gått tillräckligt i moln, måste jag kolla vädert och se om jag ska köra och tvätta samt damsuga min bil, för den är så smutsig :(. Sen måste den nog tankas också, suck! Bensinen låg på 12.50 billagaste igår, jises ...

Igår blev jag bjuden på Jensens mat av Sara, det var väldigt gott. Sedan när vi bara gick en kort runda i stan, handlade jag en mjukglass, med chokladströssel, SÅ GOTT! Minns inte senaste det var ...

Smack !

RSS 2.0