Pssst!

Förresten, igår kollade vi hotell till Finland.... Guess where we're going this summer?
Och så känns det som att den riktig sommarsemester borde behövas också..


Smack !

Jag vet vart du gömmer dig..

Igår hade vi en trevlig kväll, älskling och jag bestämde oss för att gå på ståupp, nere i Dockan.  Som "vanligt" (ja, detta var nog vår tredje gång där) är det blandade, de flesta är väldigt nya men det är bara skoj. Där var en kille igår som var ruskigt bra, en kille från Lund. Både jag och älskling grät för vi skrattade så mycket... Iallafall grät jag, och Jonas skrattade mer än mig, så han borde ju också gråta ;p. Var hemma vid halv elva och då blev det bb en liten stund, sen gick vi och la oss. Inatt har jag sovit sådär gott igen, precis som jag gjorde igårnatt... Avslappnat och mysigt.

Well well well. Igår kom jag på, att nu är det bara lite mer än en vecka tills jag fyller 20, det känns ju lite konstigt. Sen är man ju stor. Haha.

Påtal om något annat så blåser det som en orkan ute idag känns det ju som, och det är mer moln än sol, så det blir nog tyvärr långbyxor idag. Idag måste i princip bli en meckar dag, så det är nog ändå skönt, med långbyxor alltså...

Nej, ska kolla vidare lite här och var.



Smack !

Never stopp spinnin'..

Keeejrå, jag är kvar på samma plats som igår, inget drama här inte... DÄREMOT! Så blev jag minsann erbjuden jobb igår! Jaaadå! Det var en av våra kunder som frågade vad jag gjorde på vintern.. Så sa jag som det är. Jag flyter med lite småjobb bara, men att det någongång kommer ett riktigt jobb för mig också väl. Så berättade han att de antagligen, alltså verkligen nästan 100% behövde en receptionist till hösten vintern. Ja, jag blev ju överlycklig och sa att jag hör av mig senare dådå, så sa han att han kanske hör av sig innan. Och nu när jag startade mailen hade jag minsann fått mail ang det också. Hahaha, det är ju bara för bra! Jag håller alla tummar jag har!

Idag ska jag extra knäcka lite iallafall...


Smack !

Mjöl, salt, bakpulver, smör och en skvätt mjölk

Sconesen är i ugnen, de är små, platta och ickerunda. Blåbärssylt ska det på och blåbärssoppa har jag redan druckit ett glas av. Ett glas till är inga problem. Det ska avnjutas i solen. 

Jag undrar om slutet är idag. Varför ska jag alltid tänka så dramatiskt?


Smack !

Möte med en säl.

Nåväl. Så vart man här igen!

Inatt hade jag någon mardröm, tackochlov, minns jag inte speciellt mycket, men att jag vaknade upp lite mindre sval kan jag väl utan tvekan berätta. Haha. Jag förstår inte varför jag ska drömma så mycket konstiga, och framförallt overkliga drömmar. Mardrömmar. Kanske är det tur. Hade varit värre om det vore verkligt....
Men jag känner inte att bli jagad, där det handlar om att döda eller bli dödad, nej, det är nog rätt långt från min verklighet, det hoppas jag iallafall!

Igår mådde jag sådär när saker och ting kom upp till ytan, och helt plötsligt var det MIN uppgift att lösa problemet. 1, varför är det alltid jag som kan och ska visa andra? 2, jag har från början sagt att jag vill inte ha mer tid där. Suck! Älskling fick mig att stå emot, och tillslut kom vi iväg och jag fick slutat och tänka på skitet. Vi åkte hem till mig och packade våra grejer, tog mamma och pappas kajak och sen körde vi förbi 7-11, hadnlade goda drickor och en kaka. Fortsatte vidare mot Klagshamn och väl där fyllde vi upp kajaken och sen paddlade vi i ungefär en timme, i shorts och linne, helt underbart. Påvägen tillbaka till stranden där vi började, så kom det upp en säl, när vi väl såg den så var den ca 10 meter framför oss, och som närmst var den bara 5 meter ifrån. DET var häftigt! Och det var ingen liten säl direkt.. Tanken slog mig någon gån, när vi satt där i båten, tre meter ovan botten, att hoppas det är en säl som är snäll, och inte biter hål i kajaken eller knuffar omkull oss! Hahaha.
När vi paddlat klart så lät vi den torka lite, åt kakan, njöt av tystnaden och sen packade vi ihop.

Vi började prata mat i bilen och jag nämnde att Plaka vore gott, så därifrån hämtade vi mat och så satte vi oss på bo01 och åt. Snippsnapp så var sagan slut!

Idag jobbar jag med telefonen, precis som jag gjorde igår.. Och senare idag, även på banan. Funderar på om jag ska åka iväg nu och fixa lite till med löner, idag är nämnligen fixa med löner dag! Ja, det behövs. och iår vill jag att det ska skötas snyggt. Jag vet inte hur något tar sig här till sommaren (rättare sagt om två månader) och om vi inte ska bo kvar hemma eller hur det nu blir, så måste jag ju iallafall kunna visa lite papper, det är ju inget konstigt.


Jag känner mig lite konstigt tveeggad, som att jag faktist börjar acceptera att det kanske kan vara värt att lägga av. Jag tror inte att det blir så, men jag vet helt ärligt inte. Det finns en del saker som måste lösa sig om detta ska fortsätta. Det är för många frågetecken så det är väl därför jag börjar dra i lite gamla grejer. Men psyket måste vara i harmoni, det är jobbigt att gå på cirkus varje kväll, natt och morgon. Ja, även på dagen snurrar det till ibland. JAG måste känna mig SÄKER. Man kan inte skjuta på allt.



Smack !

Utedyk idag

Igårkväll var jag så trött, så TRÖTT! Mina ben kändes som spaghetti, på riktigt... Fy vad vi hade mycket folk hos oss igår, skoj, men gud, det var nästan för mycket där ett tag....

Idag ska älskling och de andra pågarna i fam. ljung dyka ute för första gången, självklart gästar jag, Paola och Gisa med fika ovan vattenytan. Undrar hur pass mina sommarkläder funkar idag, shorts och linne, det är vad jag gått/jobbat i hela veckan, hoppas det är lika skönt väder idag!

Dagarna flyter på, "lugnt" på dagen och på kvällen är det jobb, men jag måste ju ändå uttrycka hur härligt det är med påsk (även om jag haft telefon både Fredag och idag Måndag). I Torsdags var det lilla torg, i Fredags var det gille hos Micke, i lördags var det jobb på banan och slapp på kvällen hos oss (alltså hemma-hemma!) med Mojje och Chrille, älskling var på dansbandsgala..... Och igår var det jobb och slapp framför tvn. Det blev tom en rödvinsdrink mixad av Chrille "som Sangria, fast med bubblor och ingen apelsin". Happ, det var helt okej, somnade som en stock när bb var klart.

Det är väl dax att äta något, klä på mig resten av dagens och sen köra förbi banan innan vi sticker till ön där dyket sker.


Smack !

All of the lights

Igår jobbade jag, med Denice, under träningen. Men idag är jag ledig, iallafall från banan... Skönt!

Nä, jag har inte så mycket vettigt att skriva, har precis tandtrådat tänderna, känns skönt. Idag hade jag tänkt göra lite vettiga grejer. Men vädert är så fint att jag bara vill slänga på mig bikini och ut i solen! Förresten så jobbade jag i endast shorts och t-shirt i Tisdags, härligt! Får ju börja i tid om man vill ha LITE nyans, haha..

Städade faktiskt undan det mesta igår, jaja, iallafall så att det går att gå på golvet ^^.

Är så sugen på scones, tom så att det var det sista jag tänkte på igårkväll.. Och nu är jag ruskigt hungrig. Men scones hade minsann inte varit fel, bara att pallra ner arslet.

Ohja, igår kom summan på vad lönen blev från Prenzo, kan ju verkligen säga att jag blev glatt överraskad?! Måste bara ta tag i allt det andra med så jag kan få in lite pengar! Jag är så LAT.

Nu blir det scones, sen har jag lite som rör telefonen att ta tag i, SEN ska jag fixa saker som resulterar i pengar. Solen får vänta!



Smack !


Down n' up

Nu är jag äntligen hemma, hemma hos mig igen. Det känns knappt som jag bor hemma längre. Men det syns att någon bor här iallafall. Det ser ut som skit på mitt rum, så denna lunchen ska gå åt att städa undan tänkte jag. Hittade Brittans nya album på Spotify, det är grymt. Nej, städas ska det göras nu! Med fullt pump!


Smack !

home sweet home ..

HEMMMMMMA!!! Hemma på mitt eget rum, ah, bara 'lukten' av att vara hemma, att ta på sig ett par slappa byxor och en ännu slappare tröja. Detta är underbart. Men vad som varit ännu mer underbart är vår tid vi hade i London, våra 5 år och allt vi gjort! Tror vi räknat till att the UK nu är vårat sjunde land vi varit i tillsammans. Frågan är om ens det kan stämma... Danmark x ?, Tyskland x 3, Österrike x 1, Italien x 1, Grekland x 2, Thailand x 1, UK x 1. Jo det verkar ju kunna stämma.


Iallafall... åh, frågan är om jag orkar dra hela London nu? Nej, det gör jag inte. Jag lär väl ändå berätta om någon är intresserad. London är en skön stad iallafall. Tänker absolut åka dit igen, det är redan på tal fast antagligen med ett tösagäng då. Så jag sa det till Paula att jag bara skulle kolla läget och höra i de fina butikerna när det är sale, haha!


Smack !






Vuxen-liv?

Pheeew vad jag är TRÖTT! Men, det är bara att upp och tjonka-lonka! Pga. vädert idag då blev det inget jobb på banan igår. Stack dit och tankade och så öppnade/stängde jag efter golvläggaren. Innan det träffade jag Sara över en bullfrukost. Mysigt.

Och eftersom det inte blev något jobb som jag planerat hade jag ju plötsligt "hur mycket tid som helst", så vi stack och växlade pengar, älskling bokade klipptid, tja, vi hann en del vettiga grejer.  Jag har tom lagt fram "alla" kläder jag ska ha med mig. Det är så lite att jag kommer att bli tvungen att köpa något, tycker jag ....
Dock har jag inte bestämt mig för vilken väska jag ska ha, har bara en stooooor. Iallafall tycker jag att den är stor ;p.

Tänkte väl maila iväg bokningarna som är kommande nu, nu. Så är det gjort. Där är några saker som ska läggas kring till var bokning typ. 

Idag kl. 8 ska jag vara på Prenad.


Förresten, igår skickade vi iväg två intresseanmälanden till lägenheter, får väl se vad som händer! Den som ska/håller på att renoveras är där en tjej i huset som har första tjing på, vill hon inte ha den, får vi chansen. Well well, man vågar inte hoppas på förmycket. Så på ena lägenheten fick vi 50/50 svar samma dag.


Imorgon vid denna tiden sitter vi på Kastrup och ska boarda planet om 20 minuter! Sa jag att vi växlade pengar igår? Hujeda mig. Det var ju likabra att ta direkt ifrån sparkontot. Ja, det är minsann inte lika fullt som det var för ett halvår sen. Men så är jag en Thailandresa rikare och (förhoppningsvis utan problem) en London resa rikare också. Kan ju tänka mig hur det blir att resa utomlands när man har lägenhet.... Inte så ofta till en början neeej..

Känns lite hattigt, så jag avrundar nog nu, och ser till att bocka av fler grejer från min att göra lista..



Smack !

8/14 gjorda

Happ. Då ska jag jobba ikväll.

Har fått avbockat några punkter idag. Mer hinner jag inte. Hade tänkt vara på banan om ca 20 minuter. Slutar med telefonen om 5 minuter. Dagens arbetsdag "bjuder" på 10,5 h jobb. Underbart. Förstå min sarkasm. Imorgon har jag telefonen plus banan till hyrkarten, då är det väl en 12 timmars dag. Ska blir skönt att lämna landet på Torsdag. Hoppas jag kan stänga av, för det behöver jag. Känner redan efter en helg att psyket tar stryk av att vara på helspänn hela tiden. Fysiskt har jag känt av sedan en månad, ont i magen. För jag vet vad som måste göras. Jag kan inte fortsätta vara den slav jag är idag. Ikväll.


Jag lär väl vara hemma/bege mig hemmåt vid halv tio tiden. Låter jätteskoj. Hoppas det kommer några riktigt elaka människor idag med. Några som verkligen försöker idiot förklara en när man står där och gör sitt bästa, när man speciellt inte fattar ett SKIT av vad man gör. Ja, jag antar att jag behöver ett "lycka till".


Smack !

Drownin'

Privat
Hämta London guide hos "kusin-Danne"
Göra en egen London guide
Packlista
Shopping lista
Växla resepengar
Flytta över pengar till älskling
Tvätta
Skriva ner antalet jobbtimmar jag haft

Jobb
Maila Sebastian ang. träningar
Maila Karin schema
Ringa Kent ang. bokning + SMC
Ringa bilskolan ang. Tisdag nästa vecka
Schema med antal timmar / person
Fixa tömmning av container
Nytt meddelande på telefonen
Fixa någon att jobba ikväll?!
Kolla dagar på min surfsticka


Såja, vilken Måndag.

Okontaktbar.

Okej. Jag känner att detta är inte hållbart. I Fredag jobbade jag... vet inte hur länge. Från 10-20.30. Igår 12 h utan paus. Jag har helt ärligt ingen aning om något. Känner mig så jävla förvirrad. Tillråga på allt så drömde jag en jobbig, riktigt jobbig dröm inatt. Vaknat flera gånger och varit orolig...

Varför jag klottrar här utan att ens "veta varför" är helt enkelt för att berätta att jag vet inte när jag är tillbaka igen. Från och med nu (två dagar bakåt) har jag inget liv. INGET liv. Jag räknade för ett tag sedan, tror det var 20 veckor något. Kanske mer, men då, då hörs vis! Hoppas det lönar sig i slutändan. Vi får väl se. Vart JAG slutar.


Smack !

Idag.

Idag börjar min jobbe-sommar. Japp. Tänk att för ett år sedan så var allting nytt. Jag var så nervös att jag inte skulle minna priser och dylikt!

Idag så börjar vi med ett LeMans på 16 kartar. Tufft, men tanke på första dagen, ingen mjukstart här inte! Har några grejer jag tänkt på som vore bra att göras innan vi startar upp för dagen.

-Städa/sopa banan.
-Kolla ALLA däck.
-Om vi hunnit kolla alla nav hade det varit som att vara i himlen, för det som man absolut INTE vill ska hända idag är fan om ett nav ger sig, och det är jag nästan 100 på att det kommer hända, en kall vinter och inte mycket körning än.
-Taaaaankaaaa, men med vilken bil?
-Städa kontoret.
-Tvätta fler overaller & hättor.
-Kolla så alla transpondrar fungerar.

Såja, det var nog det, om jag ska göra allting själv borde jag börjat för några timmar sedan! Kanske beger mig dit vid.... elva tiden? Tillråga på allt, är det kasst väder. Well well, då kan det ju bara bli bättre om man säger så!


Igår när jag kom hem, hem till älskling, åh så gjorde jag äggröra/omelett utan mjölk, med purjulök och ost i, mumma. Nu är jag sugen på donkens frukost. DET är minsann inte bra. Nej, snart dax för frukost och sen att bege sig hem och tvätta lite tror jag.


Smack !

Bababapaa

Jahapp. Jag har faktist ingen aning om vad jag ska skriva idag. Sov gott, men konstigt inatt. Begav mig hemmåt redan klockan nio, först fyllde jag på spolarvätska, ja, det blir minsann inte roligare än så.

Tänkte fixa med min körjournal nu, och räkna ut vad som blivit fel och skicka in den sen. Ringa en kund och skriva intresseanmälan, det var nog det ja.


Smack !

Lilla-syster 8 år

Herregud, jag vet knappt vart jag ska börja skriva, tror jag börjar från gårdagen.

Igår bestämde vi att det var dax att boka. Resan till London. Massor av olika flygavgångar, hotell och allt annat att välja på! Torsdag morgon, 07.20 lyfter vi från Kastrup. Jag och älskling. Det är om nästan bara en vecka! Vi bokade hotell via agoda igen, det funkade så himla bra i thailand, så jag tror absolut inte vi blir besvikna denna gången.  Hotellet ligger i samma byggnad som vetter ut mot Oxford street. Ja, vad jag vet är det den största shoppinggatan. Sträcker sig en bra bit kan jag lova. Och kommentarerna säger att Primark ligger i samma byggnad... Tycker det känns så himla bra! Alltihopa! Och att vi bokar så sent igen, haha, jag menar, hur långt innan bokade vi Thailand? 20 dagar tror jag det var. Denna resan nu, 9 dagar. "Alldelles underbart!" Och direktflyg, thank you!

Well well, idag då? Fifis födelsedaaaag! Gick upp med älskling imorse för jag har kommit på att jag är inte trött på kvällen när vi går och lägger oss, så sover jag så dåligt på natten med. Så vaknar jag/går upp vid 6 blir det nog bra. Spelade spel med Fifi och fixade hennes hår. Städade undan massor av rena kläder, sängkläder, papper som legat på skrivbordet och satte upp mitt spindel/myggnät, så nu kan jag sova med fönstert öppet, utan att oroa mig för spindlar! Sen körde jag och mormor till jägersro och handlade paket till Fifi. Massor av fina kläder. Och en liten petshop från toys. Vid 6 kommer mormor, jag, älskling, Mojje, Rita och Per, så blir det tååårta! Och landgång.

Älskling ringde innan för att kläcka ett frö hos mig. Intresseanmälan till lägenhet. Tror att de kontakter vi har, gör att vi snabbt kan komma iväg när vi känner att det är dax. Jag känner inte något tvång, men visst vore det kul med sitt eget. Att flytta ihop med älskling, vårt eget. Också är det självklart så att det hjälpt till i en annan fråga. Men, då MÅSTE jag ha ett fast jobb. Så nu gäller det att ligga i. Aaaaaah!

Nu hade jag tänkt bege mig till fam. Ljungs hus och börjat med maten, så vi kan komma hit här i skaplig tid (läs: inte försent). Om 45 minuter slutar jag dagens jobb, men det som iallafall är trevligt är att det är folk som mailar och ringer betydligt mer, det var som att allting kickade igång igår, Härligt.


Smack !


...

Att jag alltid lyckas bita mig själv i ändan

RSS 2.0