Händelserika helg ..

Fredagen blev som den blev. Mycket att göra men allt gick väldigt fort. Var inte ens en timme hos Gummsi så jag åkte hem och åt lite till. Sen skulle jag på möte hos jobbcoachen, det tog tio min.. Så sen hade jag massor av tid innan jag skulle till jobbet. Gick en runda inne på Entré. Testade lite olika saker, men inget sådär "woho".

Tog mig till Shurgard, hämtade bussen och körde in till stan, kom in på en bakgata i gamla väster när jag tänkte jag skulle vara smart, men helt plötsligt fanns där inte mer väg, och att backa, är inte så jävla kul med en fete buss! Kom ut och fick hjälp av cheferna att lasta in i bussen. Körde till Shurgard och hämtade upp Richard och sen mot Burlöv center där vi gick för "Runda upp" hos, MQ, Scorett och Gina Tricot. Tre timmar skulle vi gå där utan att dela ut något. Tiden gick lagom fort, där var en julshow som vi såg. Ja mitt jobb är bra helt enkelt! Blev en jordgubbsmilkshake och sen åkte vi till shurgard och ställde tillbaka allt.

Hämtade älskling på vägen hem så duschade vi och körde hem till honom sen, åt nachos och slocknade fort sen. Vaknade halv sex på morgonen av smärta i ansiktet. Kunde bara sova på ena sidan. Har fått riktigt tråkiga eksem i fejjan eftersom jag inte får använda en speciell kräm om jag ska ta sprutan. Är satans torr, fjällig och svullen i ansiktet att jag vill lägga huvudet i en isbalja, för då hade det inte kliat hela tiden och jag hade tappat känseln. SÅ illa är det. Har som små blåsor runt ögonen.. Fet kräm hjälper EJ.


Somnade om men vaknade efter två timmar och som tur var, vaknade älskling också därefter.. Mös lite och käkade lätt frukost, åkte till mig och bytade om sen in till stan och bara strosade där, sen åt vi på Jensens, mycket gott. Åkte förbi Mobilia och hämtade ut undervattensfotona, HAHA! och sen hem. Fick tag på en nya köpare till korgmöblerna och 30 min senare fick jag pengar i handen och paret som kommit och kollat fick med sig möblerna, mycket smidigt!

Handlade massor av onyttigheter och vid nio befann sig Malin och Dennis utanför älsklingsdörr. Skulle blivit film, men datorn gav upp med först internet och sedan ljud, crazy. Men det gjorde inget... Vid elva tror jag drog dom sig och strax därefter gick vi upp och la oss.

Vid två ringde de "vuxna" i fam. Ljung och var AS-KALAS! Då skulle taxin (Jonas) från Oxie och hämta dem. Vaknade till sen somnade jag igen. Igår hade förresten Malin ljusstaken med sig. Jonas är en snorvalp på att manipulera och det slutade med att vi satte ihopa staken i köket och Jonas såg hela julklappen. Haha, men fan vad fin den är. Och tack Malin för du är så snäll. Tur man har kontakter som har kontakter!

Idag blev det inte koll på lägenhet. Tycker samtidigt att det är synd, men sen är det fakta att jag/vi saknar 300 000/600 000 kr och det jobbar man inte ihop på en helg. Så vi gick med mina föräldrar och Fifi i Reckan här i Oxie, gick bort till sjön vi åker skridskor på. Mysigt och härligt att komma ut så.

Nu sitter jag och slösurfar tsm med en tallrik stekta potatisar. Igår pratade vi om protein och skit.
Dax att avrunda. Hoppas på att någon vill göra mig sällskap till Svedala och fika lite hos Malin senare idag.


Smack !


Hard day

Denna dagen blir kämpig. Gummsi, Jobbcoach, Jobb en timme tidigare, folk som vill köpa möblerna.
GOSH! Idag räcker helt ärligt tiden inte till.

Snart ska jag rusa till bilen, har kaaaaaaaaanske en lucka idag vid tolv.
Jag borde sova då!! Och äta, som fan, för det finns ingen tid sen. Gaaaaaaaalet.

Bara för att idag inte räcker till, fortsätter det imorgon!!!!!

Working three to eight ..

Åh, nu ska jag snart iväg för jobb. Skönt att ha det "överstökat". Har suttit mycket idag och letat efter exempel på intresseanmälningar. Men jag hittar inget som är bra tycker jag! Suger, så jag har inte kommit någonvart alls! Dock gick jag till mormor och kollade, la upp annonsen på blocket och fick ett mail för en timme sedan att någon gärna kommer och hämtar/köper det på Lördag, nemas porblemas! Har rättat min meritf. och skickat mail till mig själv så jag kan skriva ut alla cvn på pappas dator. Men nu måste jag skynda och fixa, efter jobb blir det hansa/gymmet.


Smack !

Goodbye moon

Inatt sov jag någorlunda ok, i jämnförelse med de två nätterna innan iallafall. Hade skumma drömmar, men det är inget ovanligt. Igår gjorde jag inte ens hälften av vad jag skrev upp. Men jag fick gjort andra MYCKET vettiga saker.
Idag hade jag tänkt;

1. Gå till mormor och kolla på möblemanget
2. Lägga upp annonsen på blocket
3. Skriva ut Meritf. och cv'n
4. Skriva en intressemälan om jag hinner
5. Putsa insidan på bilrutan
6. Jobba

Sådärja, dressad och allt, nu ska jag bege mig till mormor.


Smack !

Kom på mig själv ..

Idag sa jag till Malin att jag inte har haft tid att söka jobb, men så slog tanken mig precis att tänk om jag istället för att sitta här och snacka skit, om jag istället kollat jobb eller skrivit intresseanmälan, haha. Suck på mig själv!

Egentligen skulle jag och älskling gått och kollat på lägenhet imorgon, påminde Jonas mig igår, men eftersom jag ska jobba då ... Får vi ta det på Söndag, se upp Nydala!

Malin har precis gått hemmifrån mig, för efter vi tränat så hade hon tid (ja, jag undrar också hur det gick till!?) så vi körde hem till mig, bakade scones och undertiden de var i ugnen duschade jag. Sen har vi bara slappat och pratat. Betalade även för mig äntligen så det känns skönt. Kan även berätta att lönen kommer idag, har inte hunnit kolla kontot än, men det kan jag lova att jag ska. Ska sätta över allt hade jag precis tänkt till sparkontot. Eftersom jag ändå får en del av mormor så borde jag kunna spara lönen. Jag som ändå är ekonomisk av mig fattar inte hur jag kan spendera så mycket som jag verkar göra, tar ju ut pengar hela tiden! Tur att träningen är så pass "billig" iallafall! Tränar jag 6 ggr i veckan blir det 20 kr per gång, och eftersom jag oftast är på gymmet efter ett pass nu så tjänar jag nästan storkovan ju! Haha.

Idag ska jag göra minst fem vettiga saker.
1. Slå in ett paket till, till Fifi.
2. Ringa farmor och fråga vad hon betalade för sina korgmöbler.
3. Lägga upp dem på Blocket för försäljning.
4. Göra de små korrigeringar som skulles i Meritförteckningen.
5. Skriva ut alla "gamla" cv, meritförteckning osv..
(6. Ev. om jag har någon ork kvar, söka jobb och skriva intresseanmälan.)

Japps, tog även älsklingsundervattens kamera idag från honom också och ska få dem framkallade, någongång. Att det kostar tusen gör inte det hela bättre! Ska ta både min och älsklingskamera x 2 uppsättningar, samt min och Nicoles x 2 uppsättningar. JISES! Men det kommer vara ball..
Japp, så nu ska lite musik på och sen ska jag bara avverka saker från listan!


Smack !


I want a soldier

Dagen idag har inte varit alltför spännande. Började jobb kvart i elva, slutade fyra, gick liiite på Hansa, fixade parkeringen på Anna, körde hem. Åt lite fort. Bytade om, körde till Jonas, gymmet, släppte av honom på hans träning, mot friskis igen och sola, sen hem. Sitter här och bara sitter. Gör inget vettigt. Precis som jag ville att kvällen skulle vara. Egentligen borde jag ringa farmor, samt fixa lite saker på min meritförteckningslista. Men det orkar jag inte. Imorgon ska jag och Malin träna IW as usual :). SEN ska vi till svågertorp och handla lite till hennes skytning hon ska göra på jobb! Senare får jag väl vara liiite vettig och göra något som är conected med jobb..

Ska fortsätta att göra inget nu.


Smack !

In i bomben... TRÖTT!

Malin kallar vissa av sina arbetsdagar för helvetes-dagar. Jag utvecklar detta och börjar med helvetes-nätter. Med det menas att man går och lägger sig 22.15 och somnar +00.45. För att sedan bli väckt vid halv sju, gå ner och låsa efter en viss karl. Men det berodde nog lite på min ilska som kom igår. En elefant glömmer aldrig!

Efter "snooze" i en timme var det väl dax att slå upp ögonen.. Sitter här och drar ut på tiden så att jag inte blir så fort hungrig sen. Ska nämnligen jobba idag. Likaså Torsdag. Och tillochmed Fredag, men då är det (hope) inne på Burlövcenter. Har ingen aning om vad det är på torsdag så det ska bli spännande, ska nämnligen jobba eftermiddag-kväll!

Igår var jag och skulle testa lämna blod igen. Nej dom vill verkligen inte ha mig, dom har tom. skrivit in i sin databas om man söker på mitt personnummer att jag har för tunna blodkärl. Om ca 10 år är jag välkommen att "prova igen". Detta kommer ske när jag är 28. Undra hur många lite blod de går "miste" om för att dom inte ens kunde testa igår igen när där knappt var något att göra.

Nu blev det härligt soligt i mitt rum, nästan så man nyser! Slutar fyra idag, och sen efter man kommit hem och käkat hade det varit trevligt att träna lite.. Ska in och kolla vad det är för pass idag, sen blir det frukost och påklädning.


Smack !

Ah, ah fool!

Jises. Vilken trevlig helg det varit! Finns nog ingen som inte håller med. Synd faktist att jag inte tog med kameran, då hade man fått se; min snygga klädsel, mitt julklapps halsband (haha är man busig så är man!), fun party pix, Jonas på en strippstång (jo det ÄR sant), dans, skratt och massor av glada miner! Har helt enkelt haft en riktigt bra helg. Visst var lördags-dagen SLIT med jobb, men det är så det är. I går, Söndags var totalt slappedag, egentligen skulle älskling och jag antingen varit på gymmet eller gått på skivstångs pass. Istället hamnade vi på Nova Lund med mamma, Mojje och faster Rita och åt thaimat. Så det kan gå! Lördags och söndags var INGA nyttiga dagar någonstanns kan jag lova!

Så idag fick man ta straffet. Malin har inte mått så bra inatt så hon hänkade inte, men jag åkte dit ändå, indoorW 45 min och sen ca 30-40 min på gymmet, mage, armar/axlar och underdelen. Belönade mig med solning i 12 min och hoppades att jag inte skulle få böter, möjligtvis står jag lite olagligt utanför nämnligen. Hehe.

Så nu sitter jag här hemma och har inte ätit frukost än, är inte hungrig? Men borde äta ett ägg iallafall, det är bra efter träningen! Har skrivit mail till hemglass, fick mail om att jag får jobba imorgon (mailade in att jag gärna var reserv), ska hämta ut krämer, ska ev. lämna blod idag, och ja. Har massor av saker på min att göra lista som jag skrivit över idag till den nya veckan.

-Mkb, hsb och wihlborgs + robert
-Höra med Chrille om Kent biljetter
-Handla; träningslinnen och stompf (julklapp?)
-Lämna in och framkalla UVK
-Ladda in skrivarprogram i datorn...
-Bränna alla foton till cd
-Fota i skogen (ska se hur bilderna blivit som jag tog i fredags!)
-Rätta till Meritf. och skriva ut alla gamla cv's. ev. skriva intresseanmälningar
-Lägga in mormors korgmöbler på blocket
-Skicka in löerapport
-Maila AF ang. jobb

Haha, vilken kämpig lista.. Tar en dag i taget och detta räcker till hela nästa veckan också.. Haha! Nej, nu ska jag ner och koka ägg och äta något annat bra. Sen blir det väl lite tillfixning av mig och sen kommer dagen flyta på..






Smack !


Tik tok on the clock

För ett tag sedan hörde jag en kickass låt, Kesha - Tik tok, haha har verkligen fått mig på ett crazy humör.
Det är ju bra!

Har slått in Katrins paket och ska snart ner och borsta tänderna, har nyss förfestat på två rostemackor med lax på, muuums! Nej nu ska jag dunka på!


Smack !

Socker-peeling..

Har känt att mina läppar varit så torra nu på senaste .. Och att jag glömde den feta krämen idag när jag var ute i fem timmar, pratar non stop och slickar sig på läpparna blir det ju inte bättre.. Så nu efter duschen blandade jag ca två droppar olja och 1/5 matsked socker och bara satte på läpparna och gnuggade runt sen, så nu är dom mysiga att pussa på igen .. ^^

Ska snart torka mig ordentligt och smörja in mig, sen blir det fixning inför ikväll. Är lite kluven på om jag vill ut ikväll eller inte, självklart beror det på hur de andra ska, men ikväll hade det varit ball att dra ut.

Nu ska She Wolf på hööögt, haha det är nästan pinsamt när jag kör bil och det blir rött, har Shakira cd'n i och där sitter jag och gapar med, vackert är det inte, men det är lite som terapi och när jag parkerat bilen går jag fortf. och nynnar på senaste låten, haha!

Shit, paketet ska ju också slås in, ska ner och kolla om vi har cider hemma också, borde köra förbi en automat också, galet vad jag gjort av med pengar nu på senaste. Tur att jag skickade mail till Christian idag att jag kan hoppa in resterande dagar av Hansa- kampanjen nu om det krisar. Bara att hoppas att det blir lite jobb nu med ju! På Måndag ska jag skicka in en tunn lönelapp.. Bättre än inget dock. Ha en bra kväll :)


Smack !

I love ..

Alla låtar på Kent's cd!!!


Idag haha ... Jag hade missförstått Gummsi och satt och väntade på henne i nästan en timme .. haha! Snacka om blåst :(. Så jag cyklade hem, chillade lite och sen begav jag mig till Academedia. Inte första gången jag fick mycket cred för mitt cv.. Tror helt ärligt det har blivit till en nackdel för mig, känner mig kanske lite väl säker, jaja inget överdrivet. Men ändå. Jo klart att man är lite nervig men ändå. Det fanns inget att ändra på cv'na och det enda var ordningen på min meritlista, och att jag skulle ha referenser på meritpappert också. Sen körde jag hem.

Sen skippade jag träning på friskis ingen ville gå med mig, haha. Host, ingen kunde gå med mig. På cirkelgym behöver man pepp från varandra! Fick tag på Carro så vi gick en tvåa i skogen och snackade om allt möjligt, mysigt att klämma in det så improviserat! Fick Malin att köpa en julklapp till älskling, jao till en framtida lägenhet. (som förhoppningsvis inte kommer alltförlångt efter ett jobb!?)

Nu ska jag knyta på ett par nice shoes och så ska jag och älskling till let's go med mina föräldrar, fifi är hos farmor, och spela lite äventyrsgolv, spännande! Haha ..


Smack !


Min älskling har ett hjärta av snö

Igår hittade Jonas en jättefin lägenhet.. Även om det kan blir svårt att roffa fram så mycket pengar ska vi nog åka och kolla på den i veckan ändå, varför inte? Då kanske man kan få en bättre uppfattning om området osv. Kan berätta att den var helt perfekt, utom sovalkovlösningen, men det kan man säkert göra något åt. "Nyrenoverat" kök med nya vitvaror 2007.. Nu är man ännu mer peppad till att skaffa ett jobb :).

Ska snart borsta ur den ruffsiga kaluffsen någon satt på mitt huvud, klä på mig och cykla (minns inte senast jag gjorde det?) ner till centrum och bli lite tillfixad. Japp resten av dagen vet ni.. Well, blir väl påklädning och sånt nu då!


Smack !

Uh.

Ischa, naglarna är i princip nertuggade, lika bra.. Haha, känner att det blivit lite knappert med tiden imorgon?! Tänker befinna mig hos Gummsi kl 10.00, kl 13.00 är det möte med AM, redan.. Tydligen sjukdom. Iallafall, sen vill jag träna .... Men måste duscha och fixa mig efteråt, sen blir det väl en fikasväng med älskling, någon har puschat på mig gott chaite nämnligen!

Nu är det bara en timme kvar till älskling hör av sig så vi kan komma iväg..
Solning, pass och gym, låter som en bra kombo! Right? Är så sugen på en runda i skogen också, men vart finns tiden till det? På Lördag blir det jobb.. Men pengar är bra så man får ju se det positivt! Hoppas på en bra konversation imorgon också kl 13.00, jag vet vad som är ok...

Hela helgen är också planerad, känner mig som en Sims som har hela sin rad uppe till vänster planerad; jobba, duscha, gå på toa, äta, dricka gott, skratta och ha kul, sova, vakna, må dåligt, dricka vatten, gå på toa, äta, träna..

NÄSTA VECKA ÄR DET SPRUT DAX. Jag vet inte vad jag tycker om det. Tänker bunkra upp med sjuksaker. Balerina kex (70 onödiga kalorier per kex, japp!), mysiga kläder, ingen träning, hemmalagad grönsakssoppa.. You name it! Något annat jag tänkt på är att i usa (man ser det på tv iallafall..) äter de alltid kycklingsoppa när de blivit sjuka, jag har aldrig ätit kycklingsoppa, haha!


Japp fördrivit tiden ytterligare lite nu.. Kan berätta att jag hade en verklig dröm i natt, jobbigt var det! Drömde att jag var gravid, Jonas var ungefär hela tiden vid min sida, kom in på sjukhuset och skulle föda. Mötte en sköterska och hon frågade vad jag gjorde där, min mage var inte så stor trots 9 månader! Svarade att jag skulle föda och hon frågade om det vara akut, men mina värkar hade inte kommit igång fullt ut, så jag fick komma till ett annat rum först, var nervös och rädd och ville inte föda, än. Kan inte föreställa mig hur det känns att ha värkar, liksom, var det känns i magen, men jag kände det i natt. Obehagligt att det var så verkligt! I drömmen hade jag bara några värkar då och då. Vet varför jag drömde som jag gjorde.. Pratade med Mia för någon dag sedan om hennes graviditeter har även pratat om tillökningen Amanda som kommit i älsklings släkt, samt egna barn. Tror ingen kan föreställa sig vad Jonas säger om det, hur han pratar om barn osv.. Det var tom så att jag idag tänkte och undrade om vissa bestik som fanns i Cervera katalogen hade funkat att mata en bebis med, hur inte-ok är inte det?


Smack !

There's a foot for every shoe ?

GODMORGON! Eller man kanske inte säger det när klockan är såhär mycket? Jag är iallafall trött.

Har redan hunnit hitta på "massor", klockan tio befann jag mig utanför Gummsis skola och kom därifrån vid halv tolv, topparna är klippta sparsamt och jag har haft en långhårs uppsättning på skallen. Mycket fint! På fredag är det dax för ännu en provning :).

Idag/ikväll finns det inga mer planer än träning senare, ikväll. Japp, precis bokat, kollade även in vad för roliga pass det finnas till söndag, bra att ha det bokat.. Well.

Ska kolla jobb och sånt tråkigt idag hade jag tänkt. Det behövs ju..


Smack !

Man jagar mig som om det gällde pengar

Näst första meningen på andra spåret, Röd.
Den nya cd'n är verkligen, eller det är fyra bokstäver som beskriver den bäst, GRYM.

Just hemkommen från en visit på K-rauta. Fick handlat massor av småsaker, har ev. hittat kakel och klinkers också, det vi hittade var verkligen fint iallafall. När vi gick ut därifrån var det totalkaos på den något ödesliga parkeringen, ett skjul till kundvagnarna hade blåst isönder och blåst iväg(!!!!) Så det stod en traktor som försökte hålla fast det och köra iväg, då spurtade jag och pappa, precis som man litar på att traktorn hade ett bra grepp så som det blåste! Sen bromade vi fort iväg hemmåt, med toaborste, knoppar, toapappersställ och en lampa.

Sitter och väntar på en långsam älskling, .. Han kommer med sundborn punchen vi köpte igår, hade tänkt vi skulle se efterlyst snart också. Imorgon blir tydligen planerna så att vid tio ska jag befinna mig hos Gummsi så ska hon testa att göra uppsättningen då :). På kvällen vill jag träna men det känns som  f a n  i benen nu senast jag tränat, precis som om jag inte låtit kroppen ha riktig träningsvärk, känns nästa likadant i magen, har hittat en trevlig grej att göra på gymmet.

Har haft en del diskussioner idag här hemma ang. vaccinet. Jag vill inte men jag vet att det faktist kan gälla liv och död om jag får smittan. Jag som nu är i en sådan utsatt riskgrupp har inte ens fått hem papper om det än, idag fick mina föräldrar det. SMART! Kan tillägga att idag (?) dog den första kvinnan i Sverige av influensan, en 20 årig kvinna med grundsjukdom som inte gjorde det hela bättre. Antagligen astma då ju... Känns verkligen uppiggande! Haha, det var ett skämt. Mamma och pappa ska vaccinera sig för min skull btw. Det gör ju verkligen "inte" att man får skuldkänslor för att man inte själv vill ta den. I vilketfall som helst, är det inte att tänka på att ta den nu denna veckan, får bli i början på nästa såfall. Ska jobba och annat i helgen, det vill jag INTE ställa in.


Smack !


Du vet inte vart jag varit, du vet inte vem jag är..

Well, är fortfarande lite irriterad. Antar att det är så det är, men nästa gång säger jag ifrån.
Jag kan också. Känner ofta att jag är för snäll. (Förutom när jag blir rosenrasande, för då blir jag kokhet!) 
Från det ena till det andra? Åh.

Idag har det varit Fifis-dag. Hon har studiedag. Och igår åt vi fisk, hon grät för hon hatar det så mycket. Så idag är det somsagt Fifis-dag. Efter 45 IndoorW och 40 min på gymmet imorse var det dax att ta sig hem. Fixade ur allt smuts i min bil och ställde allt till ordning efter tippen besöket med vårt gamla badrum. Kom in, åt lite frukost och sen blev det duschning. Därefter bil till Jensens och lunch där som Fifi bestämt.

Nu har jag kört mer än 45 mil på min tank. Lampan lyser men jag har kommit på att jag ska lita mer på min bensinmätare. Kan alltså köra 10 mil mer än vad jag vågade innan, bra! Vill inte tänka på vad det kommer kosta när jag ska tanka nu nästa gång jag kör bara..

Mer och mer har jag tänkt på hur det kunde varit idag, någon mindre. Tanken är jobbig, egentligen ska liksom vissa saker ske av sig själv. Man ska inte kunna knuffa på för att .. ja, jag vet inte vad. Men ändå. När det väl hänt var man bara ledsen, man förstår bättre nu efter. Men vissa saker vill jag inte förstå.


Smack !




När man äntligen kan se vem som drar i alla trådar!

Min älskling har blivit så sjuk att han fick ta sig hem från jobbet... Det påminde mig om vad jag ska göra idag för att tjäna pengar.. Lagom skadat med jag ska bort till mormor och fotografera lite rotting (?) möbler för försäljning. Pengarna blir förhoppningsvis mina, sen ska jag på sjukbesök.. Blir ingen träning idag.

Ps. Jag vet något som också är bra! Ds.

Smack !


Vi känner alltid samma sak

Sådär ja, landat vid datorn, för tidigt.
Men jag kände ett behov av att sätta mig här lite nu. Några dagar sedan senast.

I Lördags jobbade jag somsagt, gick brabra. Förutom några tråkiga skavmärken! Galet vad det kliar!
På kvällen skulle jag träffat Malin, men hon mådde inget vidare så jag tog mig till älsklingen och joinade tacokvällen där tsm med fam. Nyman, mycket trevligt! Somnade i soffan och efter ett tag kom Jonas och frågade om vi inte skulle gå upp (hrm, vi var egentligen JAG ;P). Somnade som en stock innan elva och sov gott hela natten. Jaja, lite, nej många krämpor från jobbet.

Söndag var en slappis dag, men jag kommer inte ihåg vad jag gjorde heller.. Jo jag kom med förslaget att jag och älskling bara skulle gå i stan och se nykära ut, hålla varandra i handen och sånt där tramsigt, så det gjorde vi. Det var mysigt. En mos på orvars senare var vi på väg mot bilen och sen har jag verkligen inget minne kvar!

Igår, Måndag blev det en crazy day. Tränade med Malin på morgonen, direkt hem och duschade sen fortfort till Ikea åt frukost, in på Bauhaus och kollade badrum. (VI HAR INGET BADRUM PÅ OVANVÅNINGEN, DET ÄR UTRIVET!?) Sen fick vi köra fortfort till Fifis skola och hämta henne. Jag gick hem med henne, mamma och jag åkte till coop, handlade mat. Åkte hem, fyllde min bil med SKIT (allt material från toan), körde med pappa till tippen kastade allt mojs. Sen till Biltema och handlade massa saker till min bil som behövdes, bla superbra torkarblad! Körde till drivethrun på Bauhaus och handlade reglar, (bräder som sitter i väggarna på svenska).

Sen hem, hann knappt byta om så var det dax för lite gym med älskling. När vi kom till HH, hade han glömt skor, blev mäkta arg så vi körde hem och hämtade skorjävlarna haha .. Sen åkte vi in till stan igen och tränade lite mer än en timme på gymmet. Galet men har kommit in i en bra rutin nu med "uppvärmningen" iallafall. Man blir lite mer än härligt svettig!


Idag hade jag bokat skivstångpass men efter noggranare efterforskning förstod jag att det fanns ett intro pass till skivstång, ett sånt pass har jag inte bokat :). Så jag avbokade mitt och funderar på vad jag ska göra idag? Är iallafall galet sugen på frukost! Senare idag ska jag träffa Malin, men det är några timmar kvar ...


Smack !

Fyra bokstäver som gör mig rädd

Ikväll har jag inte kommit till skott med att öppna boken ens. Är det inte synd? Blev bedd att handla gurka, sen åt vi och nu har jag kollat kartor. Imorgon är det jag som är headchef och det betyder att jag måste ha absolut koll! Det värsta är att jag blev bedd att ta Lund istället för Malmö, och jag tackar ju inte nej.. Bara det att jag hatar Lund, jag fattar ingenting om någonting där. Stor eloge till de som klarar att veta var de befinner sig, ännu större till de som kan köra där! JAG SKA KÖRA DÄR.

Har kollat kartor och skrivit mig en egen om gps'n inte vill fungera imorgon, jobb's gps är lite som Malins när vi skulle till Åhus, den lever sitt eget liv och pinsamt nog kan jag inte ens starta den! Hoppas på bra väder, snälla arbetskamrater och att dagen går fort!!! Som tur är är det bara en dag, två dagar pallar inte ryggen. Ska nog leta fram stegräknare till imorgon. Blir ingen mer träning än "bara" jobb imorgon. Det tar jag på Söndag då älskling förhoppningsvis vill träna med mig :). Både pass och lite gym!

Känner mig lite lugnare nu inför imorgon, just för att jag "vet" hur jag ska hitta dit. Ska ner nu, blanda dipp och ta en kula kaktus sorbé, smakar som solero shot (?) som fanns för många år sen, såg ut som en grön papperskorg fylld med små isiga knallgrönasyrliga bollar, mums..


Smack !

Var det dig jag såg?



Egentligen är min rubrik rätt svår att läsa pga. typsnittet, men det är väldigt fint iallafall!

Tänkte berätta lite om igår nu när jag äntligen har tid att sätta mig ner och bara ta det lite lugnt.. Avfärden var vid kvart i åtta för min del, blev två timmars bil upp men dom timmarna gick fort. Väl där (ca 10.30) kändes det inte så värst mycket kaos, det var lite värre där inne. Sandra och henens vän (åh dåligt minne!) tog varsin vagn iallafall, jag och Malin tog bara varsin korg och satte i deras vagnar. Vid halv fem, kvart i, bestämde vi oss för att det fick vara färdig shoppat, då hade jag gjort av med minst, men jag kom också bara därifrån med en korg fylld. 700 kr ganska jämnt blev hela kalaset på själva Gekås.

Sedan hittade jag salt och peppar kar till mig i en guld och silver butik, smsade mamma och frågade om hon inte ville ge mig dem i julklapp, "jovisst" fick jag som svar. Julklapp till älskling, julklappar till Fifi, födelsedagspresent och lite till mig själv! Till mig själv handlade jag en bok, nya Kent-cdn, fem pack strumpor, tre pack tränings strumpor, 2x brämhults nypressade juice, halstabletter, en påse chips och plåster. Bilen var fullknökad när allt var inpackat. "Nästintill omöjligt" att få en tändsticka. Strax över sju blev jag avsläppt hemma och Malin tuffade vidare till Minnesberg. Helt slut, älskling avbokade ett träningspass till mig så vi bara slappade.


Åkte hem till honom efter jag visat "allt" jag köpt, somnade fort och har haft trevliga drömmar hela natten igenom. Körde hem vid nio och till elva hade jag bokat träningspass, kul att testa på "samma" pass fast med en annan tränare. Ringde även läkaren innan friskis och fick nytt recept på salva. På vägen hem från friskis blev jag skadat sugen på scones, med gramhamsmjöl! Körde inom coop och handlade det. Förresten har mitt medmera kort äntligen kommit! Kom hem och gjorde scones, god frukost!

Duschade och gjorde mig någorlunda klar, sen körde hela fam. Borg och fikade hos Malin, blev bara en microfika, men det går likabra! Gick in i den outlet butiken mittemot, exakt en sådan ljusstake som Jonas vill ha, 300;-, redan såld! Annars hade jag köpt den, till vårt framtida boende.. (Precis som salt och peppar karen).


Nu är jag hemma och ska ha en luuuuugn kväll, funderar tom på att låta tv'n vara av och börja läsa på min bok med en titel jag redan nämnt. Bara framsidan fick mig att ... köpa den igår. Läste inte mycket på baksidan innan jag bestämt mig.. Ska kolla vad cyberspace har för kul att dela med sig av sen är det dax att öppna boken.


Smack !

När ljusen släcks ska du vara med

Sitter och lyssnar på min nya cd, visst den var 40 kr dyrare (hallu?) på U.
Men den är dock så bra, det är något speciellt. Det är inte många som kan ta det!

Borde ner och äta frukost, snart ska jag iväg och träna, sen ska jag berätta om igår.


Smack !

Inget vettigt

Något mycket vettigare har det nog inte hänt i mitt liv idag. Ringde sjukhuset, dom hade redan stängt. Har bett älskling handla en stompf till mig efter jobb (en penna i papper som hjälper till att göra släta skuggor när man tecknar). Borde ge mig iväg till centrum och handla baguette-bröd. Innan åt jag mannagrynsgröt med fruktsoppa.

Funderar på om jag ska gå ut till bilen och fixa med mina nya feta bilmattor, sen köra till konsum. Malin kommer skratta när hon ser bilmattorna ikväll. Vi kör nämnligen en favorit i repris då vi har jättebråttom så hon bytar om i min bil undertiden jag kör.. Haha, av med allt säger jag bara! Så spelar jag lite snuskig musik.. Nej, där gick allt förlångt ;P.

Varför jag loggade in här var egentligen för att berömma mig själv. För att jag lät bli. Tankarna har kretsat runt det några gånger nu.. För att det varit som det varit. Skam beror det väl på.


Älskling ringde precis, ska ut och fixa med bilmattorna nu, sen till konsum och sen lite inom älskling. Får väl ta och visa vad jag hittat på thelodge, uscha vad jag är sugen! Japp, dax att göra mig klar..


Smack !


Segis dag

Jo, på lördag blir det jobb. I LUND!
Jag hatar lund, för jag fattar inget hur man tar sig varken dit eller runt i Lund.
Men det är inget man säger precis ;P. Bara att tacka och ta emot jobb!

Igår var det gymmet mer än en timme. Sprang 2 km i "IndoorW" maskin, ska bara pressa tiden nu, bra uppvärmning. Köpte aldrig allkortet (hehe, fick pappa att betala halva, bara för det är bra att jag gör något) eftersom jag hade ett klipp kvar. Köper det ikväll när jag och malin går på IndoorW.. :)


I mer än en timme har jag suttit med mina knästrumpor här för rosett-snöret har gått av, och nål, tråd, band och strumpa ligger framför, jag är bara sjukt lat. Borde köra på en runda till stan/skogen och fixa lite saker (mycket saker). Men orkar inte stan och skogen är inget kul att ta bilder på nu, det är ju ingen fin sol som tränger mellan bladen och lägger vackra skuggor.

Okejdå, strumporna är nu sydda. Svarat på mail från mormor, Grattat via sms. Bara sex saker kvar om jag ska tömma att göra listan. Som inte står i min kalender alltså, sen finns det så mycket mer, nej, skrev precis ner ännu mer. Blir snurrig av att ha det i tanken, men glömmer bara bort det då och har man otur är det något viktigt!
Ska spana lite nu...


Smack !

Hoppas!

Vaknade så många gånger av älsklings alarm imorse, galet.. Vid nio öppnade jag ögonen och vilade dem på en film på tv. Vid elva ungefär fick jag mitt daily (haha) call med Malin. Det pågick alldelles förlänge som vanlig och innehöll inte något vettigt tyckte henne. Menar hon att mina semester-drömmar inte är viktiga?

För någon dag sedan berättade jag om pizzahut pizza för mina föräldrar, idag ska mormor bjuda oss på pizzahut lunch. Men samtidigt som det ska bli VÄLDIGT gott, är det satans onyttigt. Så onyttigt att träningen idag kommer bli total hårdträning. Idag blir det gymmet. Idag ska det svettas.

Kollade min mail för ca 10 min sedan, erbjudande om boards jobb. Det är ett jobbigt jobb, men det är lördag vilket innebär OB och inga planer är tänkta än, så varför inte? Nu ska vi iväg iallafall, tänkte visa julklapparna jag önskar mig, hehe ...


Smack !

Shiny car-carpets

Jag har verkligen gjort en rivstart av denna veckan! Även om det bokstavligt var jävligt segt och jobbigt att dra sig upp ur sängen imorse kom jag ändå upp, körde till Friskis, vaknade på vägen dit med pumpig David Guetta musik och sen mötte jag Malin, dax för IW 8.00! Efter passet väntade jag på Malin som skulle duscha och vara lite ordentlig. Körde henne till bilen och sen körde vi åt skiljda håll.

Jag körde hem till mormor och kollade hur det gått med datorn, det hade gått bra, henne granne har fixat den så den är som ny(=ingen ångest)! SÅ SKÖNT! Hon ville betala mig två tusen till för datorn men där sa jag stopp, slutade med att jag blev 500 "rikare". Det är inte därför jag går dit!!!! Igår kramade jag henne när jag hämtade Fifi, så idag sa mormor hon tyckte det var så mysigt och ja, det förstår jag. Jag och Jonas kramas minsta varje dag och mamma och jag kramas ungefär 2-6 ggr i veckan. Men behöver den sortens närhet också, sällskap gör mycket men närhet är viktigt.

När jag kom hem slängde jag mig in i duschen och gjorde mig klar på 10 min, så sen blev det Ikea frukost och kunde klämma in ett Sandra-samtal också :D. Nu är jag hemma och försöker strukturera upp denna veckan. Planering och så.. Har precis hört med pappa om lägenhet, det som är bra när jag och älskling ska flytta ihop/hemmifrån, är att det finns kontakter. Det finns lägenheter i Limhamn, vid värnhem och i Lund. Låter inte två förstnämnda som perfa ställen? I think so. Men då måste jag ha ett fast jobb... Så jag har fått telefonnummer av min faster till två jobb jag lättans kan tänka mig, det är bara det att jag ska komma till skott och maila/ringa alles.

Idag handlade jag förresten nya bilmattor till min bil, haha riktigt grymma! Ser ut som mammas fälgar, fast detta är bilmattor :D. Fungerar säkert dåligt med snö och slask, men coola! Nördigt.
Nej, ska fixa lite blandat nu..


Smack !


Vi var alla en gång små..

Idag tog jag tag i mycket, japp. Riktigt duktig! Bakade och stog i, under första jäsningen ringde Malin och jäsningen blev inte på 30 min som den borde, utan två timmar! Tjugominuter senare (degen var groteskt stor!!) ringde Sara när jag stod och rullade ihop degen till lussekatter.. Trevligt! Pratade i ca 30 min sen jäste degen så mycket att det var dax atta rulla de sista nio (idag blev det 39 st) och då var Sara hemma också.

Har förövrigt läman tillbaka datorn till mormor, ångest. Och skickat in lönelapp för Oktober, 30 timmar, haha! Men nu ska jag bege mig ut till vändzonen, älskling hämtar mig om någon sekund så ska vi bort till Malin och fika. Senare ikväll blir det mys och film, "det är dax för fredagsmys.."


Smack !

I wish ..

Att jag hade den energi man vill känna innan man hoppar in i ett två/tre timmars långt bak. Ja, jag fuskade lite igår med planerna. När Jonas slutat jobb hade vi precis kommit hem från coop, slängde på träningskläder och sen stack vi till gymmet. Skulle baka när jag kom hem. Men när jag kom hem bakade jag inte. Åt som en häst och sen slappade jag innan jag kom in i duschen. Jag -fröken muskel, har gått upp ett kilo sedan jag började träna. Samtidigt som det är bra vikt är det ändå inte kul att ställa sig på vågen, det är en blandad känsla. (Idag har vi bestämt att det är slappedag, har varit på friskis fyra gånger denna veckan!)

Så nu tänkte jag gå ner i köket och bara börja.. Sen blir det lite telefonsamtal!


Smack !

Polis, polis, potatisgris!

Nästan precis hemkommen, har fått i mig lite mat och kissat iallafall, haha.
Värmen har inte återkommit kan jag berätta.

Idag var mitt uppdrag att dela ut kakor, så det var inte så snuskigt som man kunnat tro med FB nyheten. Men jag skulle faktist knäppa upp jackan så att det syntes att jag hade skjorta under så det var ingen lögnt heller.. Började nio och blev klar starx efter tolv, hade 6 olika företag att åka till. Vem blir inte glad för kakor?

Blev även stoppad av farbror blå idag, han ville se körkort och sa att de stannade mig för att det var en vespa som var skrivit på ett företag. Javisst! Visade körkort och sen var vi klara.


Sandra har jag haft ett micro samtal med nu precis, ska ringas mer lite senare (under lussebulls-jäset), ska bara lussebullar snart men behövder mjölk och lite annat från coop så blir en runda dit först. Ska även kolla om det finns något pass jag och älskling kan träna ikväll, men helt ärligt vet jag inte om jag klarar det. Har SJUK träningsvärk mellan benen. Alltså i ljumsken, inte något annat. Kan inte ens stå rakt, det gör grymt ont! Men bästa sättet att bli av med träningsvärk är att träna bort den och spinning hade varit fint!

Coop nu, lussebullar + Sandra samtal sen.


Smack !

_____ VS _____

Valet står mellan att mysa ner mig i soffan med mysigastetänkbara (FILT!!!) eller att köra till ÖB, köpa K-sprit (tror det var så) och sedan köra och tanka upp alla pengar jag har ute. Mm, vilka härliga val va? Ska iallafall ner nu till pappa och fortsätta med mormors dator, tog hem den. Så nu står den i köket, en mjukvaru någonting har jag gjort iallafall... Snart träning!


Smack !

Meine-deine-schveine?

Just nu går pratet om Svininfluensan med stort S här hemma igen. Om hurvida man borde eller inte borde vaccinera sig. Mamma och pappa ska låta lillasyster Fifi vaccinera sig. Själv tycker jag fortf. NEJ. Men som jag sagt innan, jag ligger verkligen i riskgruppen nr 1 (astma och "nedsatt lungkapacitet"). Det är väl egentligen enda anledningen till varför det finns ett svagt ja inom mig. Samtidigt är nackdelarna så många! Den främsta är att det inte är testat tillräckligt mycket. Vem vet vad biverkningarna blir? Om jag ska tänka "extremt långt" tänker jag på om det kan skada ett kommande barn. Vem vet vilka missbildningar eller sjukdomar det kan komma utav vaccinet? Sedan är de det att det är bra för kroppen att själv bygga upp ett försvar mot det, men man vill ju inte gärna dö på kuppen av det hela. Tänk om man redan stött på sjukdomen omedvetet och byggt upp ett försvar? Tänk om man blir så extremt sjuk av vaccinet och i värsta fall inte klarar av det? Slutpratat, det väcker bara mycket mer frågor..


Någon som vill gissa vart jag varit idag? Ja, rätt! Ikea... Det blir liksom så när man vaknat och ätit, någon som vill med till ikea och äta? Idag bjöd dom dessutom på frukosten, ryktades om att det gått något larm som gjorde att där inte var så mycket folk? No idea. Efter Ikea körde vi till rusta och handlade julklappar till Fifi, sen körde vi till Stadium så jag fick bytt mina träningsbyxor, skönt! Sitter och funderar också över vad nästa träningskort ska bli för något. Tänker på allkort. Att jag får gå hur mycket som helst osv för ett fast pris, en engångssumma. Ska jag fortsätta såhär flitigt, kommer det löna sig. Men det handlar om 1700:- för ett halvår. Det är mycket pengar. Kanske önskar mig halva det i julklapp. Ikväll ska jag och Malin IndoorW en timmes baspass. Det är lagom. Har t-värk i axlarna och rumpen sen igår, haha..

Jobb ringde innan idag! Jag har fått ett specialuppdrag, kul va? :D Haha, berättar om det imorgon efter jag gjort uppdraget. Kan ge ledtrådar att det innebär media, vespa och kakor! Malin skrattade bara när jag berättade..


Smack !


Why should I be with you?

Torsdagar är lite jobbiga. Förhoppningsvis är jag sysselsatt denna dagen.

Idag lämnade jag datorn till mormor. Ångest om där är något kvar. Ska gå till henne imorgon efter träning osv. och se om vi kan återställa den totalt. Inte så intressant. Men ändå!


Idag var jag och älskling och tränade på gymmet. Wiho. Haha, man måste ha mycket diciplin på sig själv. Det har nog inte jag, därför funkar pass bra, man blir sjukt peppad. Nu sitter jag iallafall och kollar på killarnas träning. Eller kollar och kollar. Hehe, kollar resor ... Vem vill inte åka iväg när det är så trist här hemma? Igår sökte jag tom. jobb! Imorgon vill jag söka ett till. Men det jobbet vill jag verkligen ha, så det ska läggas ner tid på det, och ev. åka till företaget och lämna cv och personligt brev. Kan avslöja att det är ett heltidsjobb. Spännande!

Är sinnes hungrig, varför tänker man bara kakor och onyttigheter, aldrig så att man blir sugen på att käka knäckebröd eller keso? Är glad att jag inte blir sugen på sistnämnda förresten! Lite cocco pops blir gott när jag kommit hem. Så onödigt! Nej ska fixa något annat, kokta ägg, fan vad gott! 20 min kvar här sen hem.


Smack !

Nu kör vi!

Idag har varit en latis dag, men det kompenserar för allt det flitiga igår. Well, jag är iallafall lite duktig. Sitter och raderar från mormors kommande dator. Ska kolla passen på Friskis och om där inte är något pass ska jag gymma med älskling. Låter detta som mig? Nej, iallafall inte gym. Efter ett ev. gympass ska jag sitta och slösurfa samtidigt som jag väntar en timme på älskling. Sen blir det morgonpass imorgonbitti på friskis igen!

Idag har jag varit på Ikea igen. Jag skäms nästan för att säga det. Men jag har varit där så mycket nu sen det nya öppnade. Även om jag tycker bättre om det gamla. Det nya är så STORT. Man har huvudvärk när man kommer ut. Sen gick vi lite på Rusta, eller mycket. Och ännu mer på K-rauta. Kakel, klinkers, handfat, blandare, torkställ. Ja, allt! Tillslut hittade jag tom. parkettgolv jag skulle kunna tänka mig. Men, är det lönt?
Jao, nu ska jag fortsätta städa i Itunes och radera på andra lappan brevid.


Smack !

Really bad.

Rubriken stämmer så bra in på min uppdatering, kul va?

Tänker iallafall berätta om helgen min.. Den började i Fredags, gick 7 km i skogen med Malin, tog en väldans tid, men det var väldigt vackert och jag är så sugen på att teckna en höst-bild. På kvällen var jag lite seg men tillslut gjorde jag mig klar och blev därefter hämtad av Gummsi. Mot Jessie och in hos henne, snacka och massor av mat. Ja, Vivi är duktig och äter kött igen. I fredags åt jag faktist kött-köttbit!

Så efter huvudrätt, efterrätt och snack kom vi tillslut iväg i taxin. Mot Hipp. In i kön, hoppas på att det inte behövdes kort, kom in, hängde in kläderna, vips hade älskling och de andra kussarna kommit in VIP. Haha, varför? Dansade och vid halv två - två kände några av oss Oxiebor (även söderkullabo) att det räckte, gick till orvars och käka mos (okejdå, det var jag som gav det som förslag.... ;P) och vilken tur det var! När vi skulle ta taxi (6st) slumpade vi bara vår student taxi gubbe, bästa taxichauffören! Även om det bara var fyra platser kom vi in 6 st, och det blev massor av stopp innan vi äntligen slutade i Jonas gata..

Kvällens bästa komplimang var att jag var lik Serena i GG. Jag tog det som en bra sådan iallafall!





Lördag betydde födelsedags sjungande, alldelles för tidigt!!! Mojje blev 16 och det skulle firas. Han fick öppna vårt paket på ett miljötänkande sätt (ja det var lite pinsamt, men vi "glömde" slå in det när vi var hemma vid tre?) så det blev inslaget i en jätte filt. Åt frulle, städade älsklings rum, möblerade om (ja, vad ska man annars med en flickvän till?) och sen körde vi till mobilia, iklädd gårdagens partyoutfit traskade vi runt, träffade Mia och Zaco och tillslut hittade vi en snygging klocka till Mojje, det var tom Jonas ide med en klocka (ja, vad ska man annars med en pojkvän till?).

Kalas och stimm o-hoj. Inte ens kan folk hälsa men annars var det ju trevligt. Alla har inte samma intressen (nörd?) men om det blir långvarigt är jag smart nog. Weeell. Blev mat, efterrätt, tårta, kakor och godis. Runt tolv blev det sängen tror jag..

Hade en väldigt lazy söndag, såg bla. nya filmen UPP. Sen sov vi hos Jonas. Tränade med Malin imorse, tog med henne hem, chillade och vid tolv körde hon, så då fixade jag lite med AF och bokade cirkelgym till mig och Jonas. Körde till Siba med mormor och handlade en kamera mobil, 0,2 mp. Är det lönt? :P
Ska fixa lite andra småsaker som jag skrivit upp..


Smack !

RSS 2.0