I think I deserve it

Igårkväll var mys.. Kom hem, bytte om. Lagade smördegsinbakad kassler med vitlök och färskpasta. Det var egentligen älskling som stod för menyn, jag bara hjälpte till att genomför det ;). Och att äta förstås.. Det blev mycket gott, inget jag fått för mig att äta i vanliga fall. Sen när vi var proppmätta.. Så satte vi ihop våra soffor till en enda stor och så bara låg vi så och mös när vi kollade på Robinson, så härligt. Haha, riktigt fria. Efter Robinson kollade vi Firewall, jag är 100% på att vi sett den på bio, men Jonas kunde inte minnas, förrens de sista 30 sekunderna, då fick han vaga minnen, haha. Tur att man blev tjej......

Annars då? Hade väl snart tänkt hoppa in i duschen, kan inte vara såhär, det är Fredag! Även om man inte ska hitta på något kan man ju vara lite fräsh. Sen ska jag försöka bjuda över mormor, så ska vi äta, när älskling också kommit hem. Fast, jag borde hjälpa mormor med hennes dator hos henne först. Kanske ska promenixa dit nu.. Har en annan grej att ta tag i sen också. Sen, hehe.


Smack !

If we do the unthinkable, would it make us look crazy?

Städar!?! Ja, det gör jag, haha. Hittade en grej som jag fyller i litegrann. Haha, det är ju så man skäms! Fick reda på att det blir färre idag, vilket gör att jag inte behöver stressa. Kanske t.o.m. kan fixa en grej idag! :)

Ensam, det är vad jag är, på ett positivt sätt. Får se varthän det tar mig! Idag är redan uppbokad, ikväll sen blir det robinson och mys med älskling hoppas jag, imorgon vet jag inte vad som händer, det blir väl en lugn kväll hemma.. Lördag vet jag inte heller, Söndag blir det kalas för Mojje, fan han måste ju få paket! Fast, åh puh! Det har Jonas fixat!

Nej, jag måste faktist återgå till städningen nu.. Heh.


Smack !

x2 ?

Did it again, love
I got it all wrong
But it felt so right
I can't believe it

And all the mistakes
That went on for too long
Wish there was a way
I could delete it


She likes my black LV

Men helt ärligt, hur mycket reklam finns det på Spotify egentligen!? Och nu när jag ändå börjat klaga måste jag lägga in min åsikt om msn live essentialialias. Eller vad det heter. Självfallet är det inte många som läst msn live, men måste man då ha det med på msn listan, en hel extra ruta!? Jag hittade en knapp som tog bort live uppd. tacka för det! Haha.
Nej nu ska jag städa undan på rummet, akta min fot och sen ska jag bjuda mamma på falafel tydligen? :)

Igår var jag och träffade Mås och de andra flickorna, treeevlans.

Igår betalade jag även hem, såklart, efter att jag fått pengar för bilen, haha. Men samtidigt, så är det inte mer än rätt, jag fick bilen från början.

Och påtal om min rubrik, inte för att den brukar vara speciellt verklighetsanknuten, så sa mamma för ett tag sedan att jag kunde ju önska mig plånboken i julklapp. Och älskling sa, får ta det från början nästan, han tycker verkligen jag sa sluta bita på naglarna, så sa han att när jag slutat så borde jag få en bra belöning. Hehe, tankarna föll direkt på plånboken.. Men det får vi väl se när jag slutar bita. Inget illa menat älskling! Duvet..


I går var det nog, så fick jag se något jag inte borde, så jäkla störigt. Var tvungen att kolla efter idag också. Och ja, jäkla crap. Meeen, time will tell.



Smack !

I'M NOT THAT DESPERATE!

När man köper något så kan man enkelt säga "jag har blivit med...", men när man säljer något, vad blir det då? "Jag har förlorat..."? För det stämmer iallafall inte, "idag har jag med nästa 5000:- rikare". Alltså, jag har fått sålt min fina bil. Fast faktist har det inte varit MIN bil någongång alls, för den har varit reggad på pappa. Men jag fick den iallafall av mamma och pappa. Nu är vår stund tillsammans över, och det är bittersweet. Tack Bettan för alla våra fina stunder!

Idag har någonting lossnat, jag har fått någontin bekräftat som både gör mig nervös och lättad. Men det är ett tag kvar, och det är faktiskt inget som rör mig personligen, men jag är ändå involverad.

Ehm, pappa tyckte jag skulle betala hem nu när jag fått pengar... Haha. Han vet inte hur tomt mitt konto är!! Fan vad jag låter desperat. Det måste upphöra någon gång, right?



Smack !








Lite skakigt

Måndag morgon. Men jag har iallafall en sak som är så skönt, sedan förra veckan. Sen att jag har "tusen" andra grejer som är så ostabilt att det inte ens finns molekyler till dessa är ju tråkigt. Men idag känner jag på mig kan bli en riktigt bra dag.

Började dagen med att vakna 8.30, skönt! Sen körde jag hem och här tog jag el lussebulle, status om det är att efter en vecka nu, har jag ca 5 st kvar av sammanlagt 35+. På bara en vecka är nästan alla slut, jag blir deppig. Fast jag har bara ätit max 3 om dagen (okejdå, inte första dagen..).

Ska strax bege mig ut till min gamla bil, köra till pappas garage oc damsuga den. Sen ska jag köra förbi ett ställe och hämta lite papper. Och även mina regnkläder, så ska jag köra och tvätta bilen utvändigt. Därefter blir det fotografering och förhoppningsvis slutligen blocket. Men jag är lite osäker om detta ska ske. Iochmed andra saker som händer i veckan.. Jag vill inte stå ensam om man säger så.

Sen ville mamma åka och handla kattmat, så det kan jag likagärna hänka på. Mat för veckan handlar jag och älskling själv, börjar det att förstås vad som händer?

Och sen är väl klockan lagom till dess att jag och Fifi ska köra till farmor i S själv. Ha lite mysig tid med henne. Men nej. Nu är det väl snart dax att ta tag i vad jag sa att jag skulle. Typ, NU! -Ready -Set -Go!



Smack !

Take a bite

Igår var mys, bio var trevligt. Det borde definitivt vara plats till fler sådana dagar. Men hela övriga dagen igår...

Hämtade älskling inatt, full och glad som han var snackade han på om allt möjligt. Han somnade fort när vi väl kommit hem och som han andades, jag knuffade på honom flera gånger för det var så högt att jag inte kunde somna!? Hahah.

TRÖTT imorse när han började knuffas (tillbaka?). Dax att möta dagen....... Igår startade inte mitt bilhelvete. Så inatt blev det laddat. Tack vare Jonas eftersom min far bestämt sig för att "nu är det DIN bil och DU får fixa det". Tack så mycket. Så nu ska jag ut och skruva i det. Sen ska jag sälja bilen. Förhoppningsvis kan jag få in en annons redan idag. Har jag otur nu, får jag åka och köpa ett nytt batteri för ca 700:-. Så ja. Det finns fan inte mycket att vara glad över.

Well. I guess I'll be back, and if I don't...



Smack !

--

Idag tror jag allting gått emot mig.


Jag var tvungen att bokstavligt gråta när jag körde hem för jag är så trött på all sörja! När i helvete kan man få vara riktigt glad? Glad och nöjd.



När ska saker gå vägen för mig?

-

Jag känner mig fruktansvärt tom och tråkig. Riktigt grå. Jag kanske borde klä mig i något mer färgglatt. Saken är den att för tillfället så sitter jag redan i färgglada underkläder, blåajean åt det ljusare hållet, ett svart linne iförsig och en röd långarmad tröja. Men huvudet är tungt och jag känenr mig verkligen, tråkig. Och tom. Inga känslor direkt.


Snart ska jag byta om och bege mig. Då blir det en helsvart mundering trots att jag inte ska på begravning men fan verkar det så. I'll be back. Måste jag ens prata om gårdagen? Det hände inget.



Smack !

Daily fresh

Fredagens planer är satta. Spikade. Bokade, helt enkelt. Jag, Carro och Älskling ska på bio.
Det blir Fredags-mys!

Inatt, kom jag på nu precis, drömde jag att jag hade ett jätte bråk. Haha, helt sjukt. Drömde även att en liten flicka höll på att drunkna. Det är nog det sämsta med internet, för jag har aldrig lyckats hitta någon bra sida med drömtydning. Det kollade jag mycket de första året (andra?) på gymnasiet. Gav en vägledning även om man behövde hjälp att tolka.

Idag behöver jag nog ingen mer guidning i något som jag funderat på. Fick det väldigt klart just idag.


Antar att man varje dag utvecklas som människa pga. händelserna som sker. Ibland bra, ibland dåliga. Också mynnar det ut på något sätt i ens personlighet. Undra var min hemlighets-grej kommit ifrån. För det är väl inte ofta jag pratar känslor eller riktiga saker med någon om eller djupare grejer? Nej, såntdär har jag en tendens att hålla kvar runtom. Det folk inte vet om en kan de heller inte använda emot en. Så då är det likabra att vara tyst. Fast jag har väl inga större hemligheter heller.. ;).

Nu ska jag kissa, borsta tänderna och byta om. Ikväll blir det nog någon form av psykisk uppdatering.



Smack !

Jag hoppas ingen fattar.

Det är inte så enkelt att bli vuxen, ändå är det stundvis det enda man vill vara.
Självständigt och egen. Egna beslut.

Jag får väl se vart det tar mig!
Idag kanske jag gör något spännande.
Vi får se.
Hur jag mår efter denna dagen.
Haha.



Smack !

Vem har tid att filosofera?

Berättade inte 100% att jag lämnat tillbaka skorna. Det känns bra, dom var jävligt snygga, men det var allt ;p. Sinnes opraktiska och sinnes (smal) klack. Mina gympadojjor funkar bra dom.. Haha.

Följde som sagt med mamma och pappa till IKEA för frulle, mysigt. Sen körde vi runt och letade billig bensin, ja det är så det går till när båda ens föräldrar är arbetslösa! Hahaha.. Vi körde även runt och letade efter en speciellt sort mal. Alltså mal till akvariet som äter upp allt grönt äckligt. Åh. I en djurbutik vid Lorensborg hade de tre söta dvärghamstrar. PAX! Dom hade en grå med silvrig rygg och en vit med brunt och en brun med vitt. Jag hade kunnat köpa dem alla, på en gång! Och låtit dem sova med mig. Kaninerna var också fruktansvärt söta.

Men Jonas hade blivit galen på mig, tyvärr. Älskling, vi struntar i barn och såntdär och har dvärghamstrar, kaniner och katter! Så mysigt! Jag hade gärna haft de, men då hade jag väl fått vara ensam också..

Igår handlade älskling vin, mums. Så vad händer i helgen? Fredag? Lördag? Söndag? Kanske ikväll?


Nej nu ska jag och Carro impulsträffas :D.




Smack !

Mornin'

Älskling berättade för mig vilken modell bilen är av. Jonas hittade en jättefin igår ...... 290' ... Den är grymt snygg. Synd att man inte varit väldigt ordentlig och sparat på bra, fast, sådär mycket hade jag nog aldrig kunnat spara ihop på mina levnadsår, utan arbete dessutom!

Påtal om pengar fick jag en överraskande uppvisat idag när jag loggade in på internetbanken. Alltså inte seb kontot för det är "oroväckande tomt", utan ett annat. Lite mer än vad jag trodde. Tänk om man haft ett större kapital, och kunde livnärt sig på det. Dreams.

Vi hittade inte älsklings jacka igår. Jag har faktiskt dåligt samvete över det som jag skrev, för Jonas vill verkligen ha den. Den var riktigt snygg på honom (ochgräsligtdyyyyr).


Nu ska jag byta om, så ska vi till Ikea och äta frulle. Det var nära att mina päron köpte restresa igår, vilket skulle betytt att dom åkt idag, att de suttit på ett plan just nu! Så för att göra lite semester stämning här hemma, så blir det pannakagor. Nu har jag inte tid att sitta här...


Smack !

Vuxen-bekymmer

Idag har jag tagit ett klokt, iallafall vuxet beslut. Jag behöver inte de svarta skorna. Jag ska lämna tillbaka dem idag. Vet ungefär vad jag vill ha istället. Nej, jag måste självklart inte handla andra skor, men det hade ju varit trevligt.. Har fixat vad jag skulle idag. Så jag är "ledig" nu. Precis som om jag inte varit det hela dagen..

Samtalade med Mallan innan, trevlans, det behövs få uppdateringar emellanåt.

Duschat idag, så nu fick det bli lite lockar i håret, har varit platt och flätat-lockigt så länge nu. Men funderar över om mitt värmeskydd verkligen fungerar som värmeskydd eller om det bara gör golvet halt? Det finns mycket som man borde investera i bättre kvalité men pengarna känns onödiga. Inte sant?


Längtar tills älskling slutar, så vi hittar på något. Vi ska leta upp och se om vi kan hitta Hilfiger-jackan här i MLM eftersom det är väldigt osmart att handla dyrt i KPH när det ev. (och förhoppningsvis!!) finns i här. Jag har inte berättat att jag impuls kom på vad jag vill ha för "clutch".. Kvällen innan vi körde blev jag kär i LV. Rättare sagt i bilen på väg hem från Ullared när jag spanade in deras hemsida.

För ca två-tre år sedan åkte jag och mamma över till KPH för att jag skulle handla en LV. En liten väska, med långa band, ungefär som min gaaamla lilla svarta. Tyvärr hade dom inga långa band hemma och att ha korta band. Det är så fel. Tänkte precis skriva en elak jämnförelse, men håller den för mig själv.. Men eftersom inga långa band fans hemma blev det ingen. Det var en dyr väska i sig för volymen=priset. Det känns himla fel att fråga priset i en sådan butik och det är inte så att det finns lappar heller..

Egentligen, var ju från början den enda orsaken till att vi skulel gå in bl.a. där och G för att vi skulle kolla skärp till älskling. De hade snygga, men där var detaljer som var mindre fina i hela sammanhanget.. Haha, i sådana butiker hittar man väl alltid fina grejer..


När jag ändå är inne på saker som är lite dyrare än normalt.. Så stod det en sådan Audi som jag kan tänka mig utanför vårt hotell. Jonas sa att den låg på ungefär 300'-400'. Hade varit helt okej i 20 års present.. Missförstå mig inte, vår Volvo (host-vår!?), är fruktansvärt fin och jag är stolt. Men vi har fortfarande inte betalt den och det suger, jag kan inte sälja min gamla bil eftersom man vill inte behöva vara efterklok.


Finns inte älsklingsjacka här, och vi får köra över till DK ska jag nog snurra in mig i LV. Har iallafall fått mig en prisbild nu, inte så farligt som jag faktist trodde. Hoppas inte älskling hittar jackan här.. Haha, får man vara så ego? Jacka var skitsnygg älskling, men för vår bådas skull ... (;


Smack !






Goodbye my lover!


Utkast: Okt. 18, 2010

Puh, jag nästan drar mig för att skriva om helgen.. Haha. Tänker på allting bara ... Alltså jag har haft en underbart helg och jag vill ju inte utelämna något. Iallafall, jag tar det så smått..

Fredag-dag spenderades på Ullared med familjen, jag gick plus 100:-, hur man nu kan göra det.. Mormor sponsrade oss alla med 200:- var, och mamma chivades med att sålänge jag bor hemma behöver jag inte betala hårinpackning osv själv. Mamma var penga-ansvarig över "mormors" pengar, så den historien. Försökte hitta något inne på gekås till Jessie. Men det var en riktig tråkig omgång.. Iallafall så hittade jag en jättefint smyckesplånbok, som är perfekt att ta med när man ska ut och resa (det ska hon snart). Hon verkade iallafall som om hon blev väldigt glad. Goodie!

Haha, nu kom jag av mig lite.. Ullared tog ca 3 timmar. Själva varuhuset, sen hade jag ju min lilla tid i guld/silver huset. Sen körde vi hem, då jag och älskling körde in till stan, Zara. Skorna fanns kvar, ett par i min storlek. Lucky me. Jag köpte dem och har en månads öppetköp/retur, vet faktist inte vad. De är så jäkla snygga, jag kan gå i dem, men det är ändå något... 

Förresten handlade jag dom svarta jeansen i Tooorsdag, kan det ha varit så? Dem från H&M. Så jävla snygga. Och ångrar inte en sekund att jag tog den tajta storleken, grymt snygga! Valde mellan två storlekar, de skulle töja sig lite, men samtidigt krypma ihop till samma storlek som dom var från början när man tvättar dem. Ah, tror nästan det är mitt bästa köp, någonsin. Invigde dem of course redan på kvällen, alltså lagom till Jessies tjejmiddag/utgång.

Iallafall, fortfarande Fredag "kväll", vi körde till mobilia för blommor och vin, älskling handlade en ny sort, super god, godare än Relax! Provsmakade den när jag kom hem. Var hemma någon minut innan 18.00, skulle vara hos Jessie 18.30, haha, jag hann inte dricka vinet lugnt och sansat, det blev att slänga i sig det sista när klockan var 18.35! Älskling körde mig till henne och jag var inte den enda som borde ha en klocka klistrad på armen ;P.

Vi hade hur kul som helst, jag var seg.. Haha. Och blev segare. Väl ute iallafall. Kanske ska säga efter omständigheterna kom vi in på HIPP, där Sara och Mia var, och hade varit ett tag. De var där inte så länge efter vi kommit, men hade verkligen kul senare. Gick in på Miloo idag och kollade de två senaste gångerna vi varit ute. Vilka sköna bilder.. Haha.

Hur själva helgen-helgen har varit får jag ta i ett seperat inlägg, när älskling lagt in bilderna från mobilen, ingen av oss fick med kamera, hade jag vetat hur fint det var hade jag inte ens tvekat på att ta med den.. :(.

Slänger in lite bilder från alltmöjligt, allt-och-inget!



Smack !

 



I princip det jag handlade på Ullared, + strumpor till älskling och Jessies paket
(snusklubbor, pingvingstänger, daim, huvuvdmassör, skidstrumpor, kalender, kam, pincett)




Skorna
(Zara)




15/10




9/10


Tankar

Idag har jag några smågrejer jag vill göra.  Men jag har tänkt lite...

Jag vill egentligen; Efter kl. 14 iväg och handla brallor och skorna från Zara.... Och en present till Jessie.

MEN; Eftersom vi ska till Ullared imorgon BORDE jag hålla lite i pengarna idag. Dock, det enda som håller mig är att present till Jessie kan jag säkert hitta bättre på Ullared, men om jag INTE gör det, är jag i djup ..

OCH; Eftersom vi ska till DK i helgen, hade det varit ball att handla något där host-jeansen och skorna-host. MEN, om det skulle visa sig vara dålig kvalite, är det tråkigt om man köpt det i dk. Men ja, där är hela min tankegång. Också vill jag baka lussebullar, men det får jag göra ikväll, och hoppas att dom är klara lagom till Robinson och sen måste vi sova här inatt, eftersom ahh, vi ska köra hemmifrån innan sju, eller sju ;P.

Igår städade jag faktist undan det mesta, dammsög gjorde jag också. Hm, tanken slog mig att jag kanske ska skriva en inköpslapp till imorgon, fast, det känns inte som om man går så mycket efter en sånn ändå, och det är inte spciellt mycket som jag faktist behöver.. Haha. Men det trevligaste är nog att vi åker hela familjen! Jag, mamma, Fifi och pappa!



Smack !


Let me

Nu kollar jag fler resor, har trillat in på Mauritius. Ser inte helt fel ut heller.. Men för ca 1h sedan så hittade jag resor till Alperna. Till helt ok pris, ungdomsresa och bra by! Älskling kommer hit såfort han vet vad det är för läcka (läcka!?) de har fått hos sig.. Då ska jag jäklar visa honom :D.

Annars? Jag har träffat Carro idag, vi åt glass på lillaglassfabriken. Men mjukglass maskinen var nerstängd för säsongen.. Så jag bad att få smaka på en ny sort, saffran! Den var ju som gjord bara för att knuffa på mig, nu har jag köpt hem allt jag behöver för att göra lussebullar. Underbart! Ehm, tillbaka till glassen.. Muums! Sen gick vi en liten runda i stan. Gud, om man bara varit sådär lättköpt, då hade man kunnat göra av med mycket pengar, haha.. Testade ett par riktigt snygga skor inne på Zara, som jag fortfarande tänker på... Suck! Ingen av oss handlade något i stan iallafall, duktigt. Eller jo, godis, hahahaha!

Hade tänkt baka lussebullar ikväll ju, men det pallar jag inte. Kanske imorgon ef.m. Funderar helt ärligt på att åka till Zara och testa dom dära skorna. Sen så vill jag gärna få tag på ett par byxor/jeans jag hittat på H&M som är grääsligt snygga. En snygg topp, så hade det varit en ultimat outfit. Men skorna, även om de var gräääsligt höga, och för att inte glöma nämna sjuktligt snygga, även rättså bekväma. Nej, de måste testas en gång till. Höga skor är bra för mig, iallafall träningsmässigt. Haha. Kan iallafall lova att med dom skorna behöver jag inte oroa mig för snön osv. som kommer (snart?) för då är jag två meter ovan marken ... We'll see. Jeansen är så mycklet mer behöveliga!



Smack !

Do you love me?

Pling, blinkande och rätt bokstavskombination, tjena, jag önskar att man kunde visa känslor genom en text.



Smack !

Honeymoon?

Mitt rum har varit stökigt i flera dagar, och i ännu fler dagar har jag sagt åt mig själv att städa undan, det hade även behövts damtorkas och damsugas. Men hur kul är det? Jag antar att det ska vara tråkigt, så att man inte låter allting vara framme när man bytat om, haha.. Ett eget straff.

Eftersom jag i vissa situationer kan ha svårt att bokstavligt talat knipa käft så kunde jag inte låta bli att berätta för älskling att det var Maldiverna som jag kollat in igår.. 2-3 dagar för minst 12'/skalle. Då tog det dessutom ca 1½ dag att bara resa dit!! Så ja, det blir kanske en bröllopsresa .. PS. DET KOMMER DEF. DRÖJA TILLS DET BLIR EN SÅDAN RESA! DS.

 
Igår träffade jag Sara litegrann och sen också Malin litegrann. Mys! Idag ska jag träffa Carro så ska vi äta glass på lilla glassfabriken, muuuumma! Ja, alltså, de senaste dagarna så har jag varit fruktansvärt godissugen. Chrille, Jonas pappa, nämnde att det nästan verkade som om jag var gravid, haha ... Ja, för tillfället har jag många cravings. Scones från Malins cafe, scones från EH, daim glass (utan strut), lösviktsgodis, MJUKGLASS (gärna med chokladströssel)!, ugnspannkaka hade också varit gott, daim godis, havreflarnskakor, blåbärssoppa. Sitter jag har mycket längre kommer jag att kunna rulla fram.

Mamma och pappa ska till Ikea och äta frulle, jag skippart', måste städa mitt rum, och ärligt, havreflarn har vi där nere, katterna ska bara bege sig så kan jag (råttan) dansa på bordet!


Igår satte vi upp älsklings klocka på väggen, så fint! Nu beger dem sig, hehe, havreflarn och städning, here I come..



Smack !

Hoho?

Älskling har fixat någonting till Lördag & Söndag (?) eftersom vi firar lite då. Det är helt gaaaalet. Så igår fick jag en tjing när jag kollade i en bok, det är inte så lång tid tills vi har 5 år.. Så nu har jag kollat lite på ving. Och DET är galet!!

Idag har jag lite planer.. Inga roliga, men det måste göras, för att lugna mig, haha men frågan är OM det lugnar mig.. Jaaajaa.. Vi får väl se vad som händer, haha om om det händer, då händer det!


Smack !

Såhär mycket tid har jag en helg.

Måndag, MÅNDAG! Jag vill inte, Måndag. Jag vill Fredag ef.m. pga. många anledningar. Dessa kan jag inte nämna här, det hade förstört spänningen. En spänning jag klarar mig fint utan. Jag har en del oros-moment som jag sitter i. Det är riktigt tråkigt och mentalt jobbigt. Även om jag jobbar för att de ska försvinna finns det inte någon direkt medhjälp. Fastän det är det enda rätta. SUCK! Och alla har väl själv suttit i den båten att om A inte löser sig, så faller B och C brickorna också, domino effekt. Och det gör att man mår sååå bra. NOT. Jag tror knappt ens jag nämnt oron för Jonas, och då kan jag tillägga att han vet allt och mycket mer om mig. Well, en grej har jag. Men som sagt, domino effekten.

Helgen är ett avslutat kapitell. Nu ska jag klä mig och därefter göra ett tråkigt samtal. Vissa saker måste göras och detta måste jag få gjort. Sen ska jag gå i skogen med Carro och Zingo, fågelkvitter, mys!



Smack !



Tre saker jag gör;

Snyter mig, kollar på tv och GRÅTER. Hela tiden, tårarna bara rinner. Det är alltså ofrivilligt. Det blir bara så när jag är förkyld. Öron, hals och näsa liksom ...


Smack !

Två saker jag gör.

Snyter och äter. Snyter och äter. Också har jag lyckats lära mig hur jag lägger in bilder från mobilen på datorn. Så jag kan väl bjussa på en.


Smack !



Fifi-luring och hennes söta storasyster (;


Tanken slog mig nyss ..

.. Att för bara va två dagar sen så skrev folk hit och dit att dom var förkylda, hah lyckos dom tänkte jag, ja alltså att dom inte blivit det förrens nu. Jag själv hade ju min jobbiga förkylning för inte så längesedan, bara någon vecka. Och idag. Ja, då jävlar. Varför förtjänar jag dessutom det att få det TVÅ gånger? SUCK!



Smack !

Suppe?

Såja. Inbokat, vaddå? Jo Ullared! Igår gick så smidigt, ska spara mitt lilla schema och ha med det, så är jag flitigt och slösig samtidigt!

Det enda som jag är förtillfället är, är jäääävligt sjuk. Det var skönt igår att dra in lite pengar medans man satt på en vespa och skumpade runt. Men det var kallt, och det kalla som jag utstått nu i för många dagar har väl lett till denna sists jag är i nu. Meeega förkyld. Det är helt ärligt så jag undrar hur helgen ska bli?!

Igår åt jag soppa, en hel kastrull med soppa och grönskaker och rotfrukter, SJÄLV. Det var ca 1 liter vatten, 1 grönsaksbuljong, 1 st gigantisk morot, 1 dl kålrot, 1½ dl palsternacka, 5 st potatisar och självklart lite salt och peppar :). Sen host medicin på det och en varm dusch innan jag åt soppan. Så jag borde inte vara så krasslig som jag visst blivit. Jag har väl förtjänat det på ett sätt eller ett annat.

Igår när jag kom hem så såg jag att jag fått en leveranbekräftelse eller vad det var från Nelly, och igår då, så stod det att det var inom två arbetsdagar tills jag skulle få grejerna. Spännande ;P. Får se om det hinner komma innan helgen och om jag isåfall är frisk till helgen, haha. Osannolikt, men hoppet finns här!

Ja, får väl se hur denna dagen tar sig, om humöret pallar hålla sig uppe mycket längre. Väntar nästan på hot.



Smack !

HEAT

Jag har fortfarande ont i halsen. Detta är en sån dag då man bara vill krypa ner djupt i sängen, snurra in så i täcket så man tror att man aldrig ska hitta ut och kolla på dåliga såpor på tv'n. Men det går inte nu, inte idag, inte än. Kanske senare. För tillfället har jag rotat fram min gamla väska. Flyttar grejerna till den och gör mig redo. Snart är det tandborstning och sen ska jag köra.. Behöver fylla på med glycol i bilen, så det får väl göras innan jag kör.. Ikväll ser jag fram emot en vaaaarm dusch, med mitt nya schampo.


Smack !

Uh ..

Alltså, detta förstår jag inte. De senaste två morgnarna när jag vaknat har jag känt mig konstig i hals och näsa. Igår åt jag kalaspuffar, och det är ju honoung på dom, så det borde ju inte göra ont i halsen längre när jag vaknar.... AAH. Det är förkylning på gång. För jag snyter mig och snyter mig.. Och vädert idag, hur dåligt ser inte det ut på en skala? Att jag sen dessutom fått svar, är så segt. Tänk om man någonsin hade fått vara glad en hel dag. Denna dagen är ju definitivt körd.

Nu ska jag skriva, massor.



Smack !

Jasså man ska ha en rubrik också ..

Idag har varit en blandad dag, både händelsemässigt och självklart sinnesmässigt. Jag tror att jag är en person som påverkas mycket av händelser och byter ofta skepnad, haha kanske inte skepnad rakt av, utan humör efter vad som händer, jag är kvick och går inte saker jag vill lika snabbt, ändras mitt humör lika snabbt som jag får ett nej eller saker går emot mig.

Idag har många saker varit "jobbiga" och gått "emot" mig. Jag kan som vanligt inte nämna vad här. Men jag har löst problemen på bästa sätt, imorgon ska jag fortsätta. Mitt rum är iallafall någorlunda städat och det hjälper alltid mig att inte bli extra snurrig. Måste ha en städad miljö för att även huvudet ska vara klart.

Imorse, eller var det igår? Strunt samma. Såg jag att toppen jag så gärna vill köpa var slut, igen. Då bestämde jag mig att fixa e-leg och köpa den om den nu skulle lyckas komma in igen, no matter what. Nu lite senare på dagen fick jag ett mail att det kommit in i min storlek. La den i kundkorgen och försökte fixa e-leg, men vilket jobb! Lyckades inte tror jag. Så hörde med älskling om han vet hur man betalar fakturor. Så nu är den hemklickad och en mössa till älskling. Underbart! Jag lever lite på rosa moln och klädseln på Lördag känns gjuten.. Hehe.

Förresten, idag när jag städade mitt rum hittade jag linnet som jag köpte för mer än en vecka sedan, kvar i påsen med lappar och allt. Dock har det gått för lång tid för att lämna tillbaka. Jaja, haha. Lär väl hitta något användningsområde. Men nu måste jag hitta en snygg bh att ha under blusen jag beställde och linnet som jag blir tvungen att behålla. För någon dag sedan så handlade jag en ny jacka. Idag tankade jag bilen. Behöver jag tillägga att mitt konto är ca 6.000:- "tommare"?! Dock är det med mer än halva betalahem delen.. Men ändå!!

Påtal om pengar så har jag iallafall lyckats boka in jobb till imorgon, LM. Det kan behövas i kassan, men frågan är vilket skjut det ger.. Om inte, så iallafall lite omväxling för min lathet ;). Påtal om det borde jag söka jobb. Uh. Nu ska jag sluta skriva och ner och käka pannkakor. Och om det inte märkts än, så är jag för tillfället på bra humör!


Smack !


There's no "getting over you" ..

I Lördags var det först mat hos älskling, vi åt fondue så man stank gott sen, haha. Åkte hem till mig så jag fick byta om och fixa till mig lite. Mallan kom och sen körde vi till Saras pappa, där Sara, Mini, Mia och Katrin var. Några var redan på lyret, så det var ju bara för övriga sällskapet att komma ikapp! Haha. Hade trevligt hos Sara. Ray kom och senare även Leijon och hans kusin (?). Vid halv ett ... (tror jag) begav vi flickor oss, tänkte jag skriva, men det är lite orättvist, haha. Tar om det.. Jonas och Micke stack till Casinot medans vi övriga tog oss via min och älsklings bil, samt Katrins bil först inom stortorget för money och sen till Glasklart.

Fint och bra där inne, jävligt varmt.. Haha. Dansade och hade oss i två timmar ungefär.. Fick några samtal från älskling men jag kunde inte höra något.. Så tillslut sms'ade jag och frågade vad det var. Då hade lyckogrisen vunnit 3.800:-! Efter ett tag där inne, på Glasklart, så fick jag sms att gå ut till rökrutan, då stod älskling och Micke där, det fick bilnycklarna sålänge..

Bestämde med trötta men söta Malin att det nog var dax, vi skulle ju egentligen inte ens gått med ut, men jag är verkligen glad att vi gjorde det. Hade jätte kul, även om jag var lite seg emellanåt. Släppte av Mia på vägen, sen körde vi Oxie bor och Malin till McDonalds för maaaaat. Det blev sju cheeseburgare och en flurry med smarties. Vi tog ett rättså gemensamt beslut i bilen att Jonas skulle få betala maten, haha ;p. Körde hem Malin och var själv hemma strax efter tre...

Och klockan ringde gladeligen 06.55 i Söndags. Haha, det var inte många timmars sömn kan jag lova.. Snoozade men kvart över var det verkligen dax! Körde hem och sminkade av mig det mesta, mascara och lite eyeliner fick vara kvar, det var enda sättet att se vaken ut, haha! Hade mig en heldag som verkade vara mycket uppskattat, kan inte skriva ut folks planer här, men ja, vi får väl se vad som händer.. Alla var glada och nöjda, speciellt jag då nervositeten för Söndagen varit STOR. Allting gick jätte bra och vid fem-sex låg jag i ett varmt bad och tinade upp.

Igår var lugn, fixade lite vettiga grejer, hade väl tänkt ta tag i lite annat mer komplicerade saker idag, inte kul, men someone has got to do the dirty job. Har bl.a. mitt rum som ska städas undan. Hur mycket grejer kan man ha framm samtidigt undrar jag bara?

Igårkväll skulle älskling och jag äta på Gozzip, men det blev Mando istället, liten och mellan planka. Mums. Hittade ett fint halsband på Åhlens som jag köpte, eftersom det på Nelly tagit slut.. Och så handlade jag små-klämmor på H&M. har en ny tanke också, om en grej jag vill hitta på, men det måste definitivt vara efter Onsdag! Ajaj annars!


Smack !




Bild lånad från Mia


House'llejah

En del av min helgångest har börjat släppa. Men, det riktiga svaret kommer imorgon. Malin tycker att jag skriver så gåtfullt här, haha, men det är det enda sättet. Mitt nyårslöfte får väl bli "öppnare kort". Men gåtfullt funkar bra för mig, jag får oftast ventilera tillräckligt, och ingen förstår, perfekt. Fast, ibland hade det varit skönt om någon förstått. Men det har hänt en del grejer detta året som ingen behöver varken förstå eller veta. Men visst, inom vissa samtalsämnen hade det varit skönt. Jaja.

Imorgon iallafall, det är där den värsta ångesten ligger. Samtidigt vet jag och hoppas att det inte är mycket JAG kan påverka, men jag kan kanske hjälpa saker och ting i rätt riktning. Hoppas det, och hoppas innerligt att det går bra, önska mig lycka till, because I'll totaly need it!

Nu är älskling färdig duschad och det är dax att bege oss hem till mig, vi har ätit fondue här hos Ljung, så det blir gott os ikväll, haha. Nej, dax att ladda. Malin komemr hit om en stund också, så kör vi alla tillsammans. Nice. Det kanske blir utgång för oss också, vi får se, ikväll är jag chaffis iallafall.


Smack !

Why oh why?


Jag blir galen på alla val man har. Nu längtar jag tills denna helgen också är över, och för två dagar sedan så var helg allt jag ville ha! Jag har nog utvecklat någon form av helg-ångest. Och det är tråkigt, jag vill ju se fram emot helgen, njuta av den. Nu är det bara en jävla helg till som jag vill ha överstökad. Varför oroar jag mig så mycket? Varför kan man inte bara slappna av och göra som alla andra, skita i saker.

Är det såhär det känns att vara lycklig?

Om det uppstår något problem, säg till så kan jag hjälpa

Har en äcklig karamell som jag sugit på för länge. Betalningen hem. Har dragit ut på det så länge att jag nu ligger en hyra back. Alltså 6.000:- hejdå. Pappa kom in på rummet och la en lapp hur han ville ha betalningen, vad han skulle ha in på kontot, vad mamma skulle ha in på kontot och vad de skulle ha kontant. Haha. JAG LÄNGTAR EFTER NOVEMBER!!!! Då kommer vår deal inte att gälla längre, så jag är ändå rätt glad, det hade ju lätt kunnat va värre. Men det är ju så tråkiga pengar.. Men det känns ändå bra så.

Idag blir nog en lugn dag, precis som alla mina andra dagar.. (; Men, jag tycker att jag fördriver tiden rätt så bra, igår var det renhållning på hög nivå, tvättade soptunnor, haha! Passade även på att tvätta andra nödvändigheter eftersom högtrycksmaskinen ändå var framme..

Har fått jobberbjudande från Look Media. Tisdag och Onsdag nästa vecka. Måste tänka lite hur det går ihop.. Såfall kan inte älskling och jag ha vårt mys på Onsdag för det första ...

Igår gjorde jag aldrig någon brakar frukost. Så idag hade jag tänkt göra scones, så himla sugen på det och blåbärssylt på! Japp, raka vägen ner i köket nu.


Smack !

RSS 2.0