Fortsätt simma, fortsätt simma ..

Idag har varit ytterligare en sådan dag då vi endast suttit och målat, aldrig att jag trodde det skulle ta sådan tid, men det har det gjort och nu är kartorna HELT färdiga, eller ... De ska skäras ut imorgon iallafall världskartan!

Jao .. Så det är vad vi gjort idag, efter skolan så tog jag bussen till kronprinsen och solade.. Kändes riktigt längesedan och sen påminde Sara mig om att det var i torsdags senast? Knäppt.

Så jag var hemma lite efter sex, behövde en FET sockerbomb, så det blev risifrutti, yoghurt och smöråsrån. Vid halv sju ringde Jonas och tyckte jag skulle göra följe till Entré då han behövde kavaj och kostymbyxor. Slängde i mig två rån till, fast då med lax ... MUMS!

Laxen stog mig upp i halsen och efter en timme på Entré var vi äntligen färdiga. Blev avsläppta hemma hos mig och direkt gjorde jag ett körkortsprov. Så jag missade den rätta för Gynning-finalen såklart. Annars har Jonas precis cyklat hem och jag sitter här och filosoferar om jag ska duscha nu eller imorgonbitti, fast nu är klockan nog för mycket .. ;).


Imorgon blir det skola då arbetet ska slutgöras hoppas jag :). Texter och bilder ska ut på kapa och sedan även ett möte med Monica och PA snack med Johan. Efter skolan ska jag fixa en sak som är till älskling ... :). (Och lite mig ^^)

Därefter ska jag bannemig hem och vila. Jag orkar inte en sådanhär dag till! Ohja, borde iallafall läsa lite körkortsteori, det är ju aldrig fel .. ! Kanske skriva inbjudan också ..? We'll see about that ... Sov sött om ni fortf. är uppe!

Smack !

It's a beautiful morning !

Eller, kanske inte riktigt sådär överdrivet fin.
Men det gör inget denna dagen, precis som gårdagen skall spenderas i sal 113 om detta tillåts för att sitta och måla, måla och måla! Men snart är vi färdig målade och då är det dax att skriva ut och fästa på kapa. Det måste vi hinna idag! Annars har vi alltid morgondagen på oss som även innefattar ett möte.

Låter det klyddigt? Det är det inte. Vi är inne på slutspurten av IM arbetet. Och det jag hoppas mest på är att vi blir heeelt färdiga med IM på (senast) Torsdag (då jag btw har halkan!!) och sedan har vi studiedag på fredagen, lov i en vecka, lediga på Måndagen och sista veckan där då, åker vi till IM i två dagar, får en kompensationsdag och sedan har vi PA dag, ÖVERHÄRLIGT! Sen är denna praktik perioden över och vi har solklara MVG! :)

Annars? Ingen träning idag inte, så tänkte ta mig till kronprinsen efter skolan och sola, därefter hem och ut och gå :).

JO! Jag fixade med lokalen igår, riktigt bra. Ska bara tänka ut resten nu ;).

Nej, nu måste jag upp och klä om mig. Sov hos älskling inatt, så jag cyklade hem i motvind innan klockan sju i morse,  crazy! Men det är så mysigt att sova tillsammans ...

Smack !

Konsert?

Idag, fyra timmar sedan jag bloggade, crazy?

Iallafall, här sitter jag igen, är dubbeltkär och har sett EMD. På Bilia, haha. Får jag komma med undanflykten att det var Fifi och mamma som skulle dit och Jonas pushade mig att vi skulle göra följe? Okej, det var så.

Innan detta bus satt jag faktist och städade i mitt smykeskrin, jag tycker mycket om smycken, och det tar emot att behöva ta bort det som är i guld. Varför jag? Halsband med mycket symbolik, hängsmycken med betydelse och ringar i framtiden. Allting kommer att vara silver, gud så kul. Men det är bara att gilla läget.


Efter vi sett EMD körde vi, host jag, till MChuset. Det var där min andra kärlek dök upp på nytt igen. För för ett tag sedan så hade jag en crush på ninjan, och idag förstod jag verkligen varför!

Dock behöver jag sisådär 41900 som jag känner att jag bara kan lägga på en ny mc utan att tömma kontot, så jag har den perfekta lösningen, kombinerad 18 års- och studentpresent! Det blir väl bra? Ska bara hitta någon som är villig nu .. Och ja, tyvärr ingen anmäler sig. Så jag får väl ha en sketen mc som är 21 år gammal och har haft 27 ägare. Låter som något bättre i en viss familjemedlems öron.

Det hjälper inte längre att gråta för att man vill ha saker, det funkade tills man blev tio, sen blev det pinsamt att stå där i butiken och gråta över en Barbie. Och det är inte så macho att gråta över att man vill ha en mc, men hade det funkat, hade jag med glädje gjort det, -inför hela Malmö.

Nej verkligheten och allt vad det innbär (PA) drar i mig och släpper min dröm, fram tills den 6 maj.. eller 5 juni eller juli (?) (jag är så dålig på datumar!).

Nej, jag tror allt att lite PA kallar, fast först en tjocktröja och en minis, mums :).

Smack ! 

Up's, down's, hope

Hej kära ni!
Det var någondag sedan, men det behövdes :).

jag har hunnit göra riskettan, träffat Sara, gjort lite PA, körkortsteori plugg, fredag hemmakväll, och igår var också en chilldag (utom att jag vaknade kl 07.00?!). Igår på kvällen var vi hos älskling där hela släkten inbefann sig och åt kina mat samt såg fotboll. Halv tio somnade jag i sacko-säcken med älskling. Vaknade halv tio i morse, vilket betyder tolv timmar! Dock ställde man ju fram klockan inatt ... ;P

Annars då? Jodå, fint. Ni också hoppas jag!

Haha, jo en lustig sak ... Min pappa är, och har altid varit en mycket speciell person, och nu gäller det studenten främst. Han tänker INTE köpa någon studentskyllt. Han vill väl knappt ens fira det. Men att gå och tänka på en vattenskoter för 100' plus, det är såå okej. När kommer rättvisan? För den väntar jag otåligt på iallafall ... wellwell, jag får väl fira mig själv heltenkelt och själv fixa skylt om så ska behövas.

Ohja, sett "sommarjobb" i tidningen nu några gånger, sommarjobb i Båstad, rätt ok? Vill iallafall ta reda på mer, men vartfasen bor man då bara?

Nej, sitter och "hjälper" Jonas skriva sitt PM i SvenskaB NP. Detta ska vara imorgon och han börjar nu .....

Dax att snart dra sig ut i det fina vädert, ska nog cykla hem snart..

Smack !

Kreativitet minus 10

Denna dagen har bestått av lite "tycka synd", mycket trötthet och mycket fläng, here it comes!

Började nio och hela dagen har vi ritat kartor till IM, jag fick ritat 14 stycken små och Sara och Malin ritade hela världskartan, på slutet hann vi även med att göra den stora Sverigekartan. Duktigt och vi nådde dagens mål klockan halv tre, vilket betydde att vi slutade tidigare! :)

Sara cyklade mig och jag ibland henne mot Sara, fast när vi var närmst kronprinsen hoppade jag av och gick till träningsverket, där solade jag och när jag var färdigt stod älskling nere i lobbyn och väntade tålmodigt. Vi tog min bussen hem och  efter ca 50 min var vi hemma, satt i vårt kök och åt våfflor.

Sedan gjorde jag ett körkortsprov och därefter körde vi till mobilia så jag kunde kolla om de hade jackan inne. Men NEJ, inte en enda xs. Jag börjar få spel kan jag lugnt säga, nästa steg är burlöv och sedan centersyd.

Well, från mobilia, mot biltvätten blev en kattatvätt och sen mot McDonalds till min käraste syster. Sedan snabbt mot Jonas, där han och och sen körde han och Mojje mig hem och nu skulle de iväg och se på bilar, eller rättare sagt "strippen" vid Jägers. Så då var det perfa för mig att komma hem, sitta här lite och snart göra lite PA arbete. Nästa veckan ska vi ha träff med Johan :).

Nej, ska kolla runt lite nu och sedan göra en båt-tröja. Ha det bra!

Smack !


Idag: Agerande vakter!

Som rubriken lyder, idag har jag och två av mina tre kära klassisar agerat vakter! På självaste Entré, och inte ett öre har vi fått betalt, skandal, vi ska stämma skolan för detta agerande. Nej skämt å sido. VI har haft många intressanta diskussioner som vi inte haft om vi inte befunnit oss i röda lacksoffor 10.00-17.00. Men det gillar vi ! :)

Annars då? Jo efter jag kånkat hem min tjugge dator från tågstationen med femton andra väskor hängandes runt mig som om jag vore en väskförsäljare, så tog jag min älskade, motionerade på sadeln bort förbi O-town city och lämnade nycklen till Entré till min kära klasskompis Andreas.

Därefter hem, bytade tröja och bortom Måsen, fick pratat i någon timme, vilket alltid är träävligt, och sedan var det dax att gå hem och göra ett körkortsprov. TRÅKIGT! Varför ska jag behöva veta vilka lampkombinationer som är lagliga alt. inte lagliga? ALLT ÄR LAGLIGT. (Eller nej..). Iallafall, nu sitter jag här.

Borde borsta tänderna och hoppa ner i sängen. Men efter Malins otroliga påkomst/vandring, så måste jag vara lite mer uppe och gå upp lite tidigare, eller inteeeee. Det märks att jag är trött. Annars hade jag inte skrivit så trevligt, för visst gör jag det idag?

Annars är det rätt svårt att veta hur folk tolkar det man skriver faktist. Vi tjejer, eller iallafall JAG älskar fort. att analysera och bryta ner i minsta detalj för att få fram någon sjuk inbillning om vissa saker från texter osv. Men men. Det är ju underbart!

Förresten köpte jag en vårjacka idag :). Den är fin, men jag är rädd att den är förstor, så jag ska ta med den och kika i stan imorgon om jag kan byta den. Detta var den enda marinblåa S som fanns. Eller den enda marinblåa överhuvudtaget, så det blev lite sådär .. snabbt! Eller snabbt i Vivi takt iallafall (jag "älskar" att ha beslutsångest och snålar alltid i slutändan). Denna gången sa mamma att hon betalade (som jag uppfattade det ?). STRUNT SAMMA! Jag köpte en jacka och en tunika, typ.

Men nu kallar sängen, [påw rikhtightg]. Så natti kära ni ;*

Smack !

Happy Versus. Not So Happy

Okej, något klydd har jag just fixat med mammas dator. Skriver jag fel en gång utan att märka det, måste jag skriva om all skittext efter också.

Jag har funderat lite idag och kommit fram till att jag bloggar mest när jag är arg/besviken/ledsen eller glad/uppåt/stolt a.s.o.

Är jag nog lite besviken, redan söndag? Och sedan att min dag gått till spillo och att jag fucking tillåter detta. Detta är ju inte första gången detta händer. Ändå sitter jag här ensam, igen. Får nog bli en bra paus nu. Det behövs.

Tänker inte be om ursäkt för att det är konstigt. Så är det bara och jag orkar inte fixa.


Det finns många saker jag borde göra idag, men jag har verkligen ingen lust, hade bara velat gå och lägga mig, komma undan från världsaltet ett tag.

hade egentligen tänkt skriva om helgen, men jag vill inte. Eller jag, äh det blir inget om det iallafall. Ska väl. Åh söndags ångest.

'Sneak-peak' i nya köpcentret Entré!

Jag visste om att denna dagen skulle bli kämpig, men inte såhär!

Dagen började med att klydda sig lite lätt när vi skulle ta med saker från skolan, hämta bästa Malin, se till att komma in på Entré och sist, inte vara så jävla hatad av Felix. Men vi gillar honom inte heller och mamma tycker vi ska anmäla honom, nåja, lite att ta i. Men fy för honom :) Så nu lägger vi inte mer tid på honom, tvi.

Vi kom iallafall in på Entré vi var där typ först av alla små barn som tvunget skulle vara med idag :). Expo är de enda som jobbat HELA tiden, tillskillnad från en stor del. Vi var där från 9.10 till 18.00. Helt jävla galet. Alla borde åka och kolla imorgon, det är GRYMT oförståeligt stort och HEJ PREMIÄR! Imorgon.

Blev Kinabox till lunch .. Kräk.

Annars då? Har ju fått umgås med mina kära klassisar! ( Och Sandra var tar du vägen? :( ) Jonas har varit och köpt biobiljetter till en shopaholics bekännelser imorgon, på Entré. Vilket blir trevligt! Vi har inte setts nu på några dagar, avsiktligt. Man kan inte träffas 24/7 utan att "tröttna" på varandra.

Men imorgon har vi nog gett oss själv lite för mycket ledighet, men fyfan vad vi förtjänar det. Ska fixa min del av IM texten nu, så jag kanske kan sov alite längre imorgon, även om älskling sover här inatt. Så nej, nu ska jag göra det!

Förresten, tänkt på vilken fin dag det varit idag?

Smack !


Överkämpigt!

Idag har det varit stressigt i skolan, vet inte hur många meter text vi har frilagt och plastat in, jises! Sedan allt annat smått.. Imorgon ska vi iallafall till Entré och sätta upp allt, börjar strax efter nio ..

Efter skolan cyklade Sara hem mig till henne och så gick vi en runda med Dante samt handlade falafel/kebab. Åt hemma hos Sara och sedan svarade vi Julia som mailat oss :). Därefter körde vi till friskis och gud vad kämpigt det var idag! Efter en timmes träning var det dax för 18 mins solning yey och jag har handlat fina glasögon B).

Sedan kom pappa och hämtade oss och nu sitter jag här.. Mamma tvingar mig nästan att göra ett körkortsprov, så det ska jag göra nu, sedan är det väl dax för duschning! Sov gott :)

Smack !

Igår hörde jag fåglarna kvittra

Det ser ut att bli en fin dag idag, trots att jag ser en aning vindig dag, så är solen framme ändå.

Idag rent skol/praktik mässigt blir detta en stressig dag! Men det gillar jag, jag arbetar bra under press, dock kan jag hugga till för små saker så ta inte åt er idag kära ni :).

Inatt har jag verkligen haft sjuka drömmar. Första drömmen jag hade (som jag kommer ihåg) var att jag och Jonas skulle se på en skräckis och jag hatar skräck filmer ... Så vi stängde av och satte på. Sedan tog den drömmen slut, och nu på morgnen när jag vaknade vid sex hade jag ännu en hemsk dröm. Den sista var verkligen läskig och det är ritkigt jobbigt :(. Nästan så jag tänkte mig för innan jag satte ner fötterna ifrån sängen ...

Kan ju berätta för alla glada att jag kollade upp lokalen igår :). Funderar på om det dessutom är värt att ha lokal på studenten? Men hur många lär det bli .. ? Kul hade det varit i vilket fall. Men när jag blir lagligt 18, då får det väl bli så .. :)

Annars blir det solning och träning samt umgås med Sara :). Men nu ska jag upp och välja ut något att ha på mig idag, well well. Ha en bra dag !

Smack !

Otroligt flitig dag!

Ja, helt galet. Ungefär halv åtta var jag hemma och kunde pusta ut.
Har jag blivit en 24/7 upptagen tjej sådär huxflux?

Har väldigt mycket i skolan nu, Entré ska vara färdig på onsdag, IM utställningen ska vara klar på fredag nästa vecka. Sedan är det PA som också ska bli gjort.... GALET!

Idag gick mamma med mig i stan iallafall och vi letade både bal och student klänning. Men vilken har de fått "in" på SBS? Jo min klänning. Iallafall den jag trånar efter, men som är slut ... Jag gråter nästan. Och om de sedan får in den kommer jag ha fet ångest med tanke på storleken. SUUUUUUUG.

Just nu har jag iallafall sökt ett eventjobb, låter najs! Pappa mailade om ett nat jobb till mig idag också (kontakter). Tänk att det mycket snart är slut med all skola! Det är verkligen so sick.

Gick till mormor också, och lämnade bröd, fem min efter var jag tillbaka och lämnade glass då fick jag 500, och det blir man ju alltid glad för :). Annars måste jag handla ett linne, hur kul det nu än låter ..

Fan vad jag är jobbig med massor av små stycken, men tydligen är det jobbigt att läsa en ihop flätad text, älsklings. Men nu ska jag sätta mig med PA, Sara ger  mig ångest när hon är färdig med klänningen. Hon har tejpat, borde jag också fuska lite? Åh nu hände något konstigt med texten ... :(. Nej, dax att sätta fart, darlins..

Smack !

Tidig helg ..

Ja det kan jag minsann säga! Har ändå gått och lagt mig mellan elva och halv två hela helgen, och änd har jag vaknat strax efter eller innan sju, varje morgon!!! Likaså idag, men det är skönt att komma upp ändå :). Och idag tror jag Jonas blir glad för jag har gjort sconesbullar, och det är mumsigt!

Annars kan jag ta helgen i stora drag.

Fredag: Tog ut en PA dag, fixade PA, samt möte med Monica när jag var med Sara :). Solade även. På kvällen träffade jag och älskling Carro och Theis, mycket trevligt! :D

Lördags: Kommer inte ihåg hur dagen i sig spenderades, JO! Jag körde mc! Årets första runda, kändes väldigt konstigt, men ändå sådär busigt som det alltid känns. ^^ Sedan vid fyra hade vi "gäster", mammas gamla jobbarkompis och hennes två barn (1 och 3 år) så söööta! Så då åt vi tacos och efterrätt ..

Vid sex körde vi hem till Jonas dit Nyman's samt Jessica kom för att se MF :).
Tyckte det var en annorlunda men ändå "bra" låt för att gå vidare. Helt ärligt, EMD, Måns och alla andra tråkiga hör man hela tiden, blir roligare när det är något speciellt!

Idag blir det att jag övningskör till Simrishamn, älskling följer också med. Annars vet jag inte mer vad som händer idag, förutom att jag ska ta ut sconsen nu, plocka fram smör och allt det, sedan väcka älskling.
Ni får ha en bra söndag!

Smack !

Sluta!

Jag vet inte riktigt varför men jag har iallafall ångest över att jag åt så mycket chips, totalt onödigt. Morötter till middag och ut och gå en runda snart som gäller. Och ja, vi bangade gymmet, och handlade chips istället. Och undertiden vi åt chips i mängder gjorde vi pannkakor. Men ändå, riktigt onödigt.

Vi fick iallafall solat, pratat med  Monica (Malin möte kl, 14.00 i Lund på Måndag!), gjort LITE på rapporten samt mailat Julia tidningen eftersom Frida inte finns mer(?). Och nu sitter jag här nyss hemkommen, och har precis ätit min tredje morot för idag, hej kanin?

Nej, ska kolla SBS och se efter klänningar...
Smack !

"Ledig"/PA -dag..

Idag skulle min klocka ringa åtta, jag vaknade sju och min hjärna bestämde sig att det var dax att vakna då.
För inte gick det att somna om..

Idag är somsagt dagens första plan att ta mig till Sara, men hon svarar inte på mitt sms om hon är vaken, så jag kanske borde ringa och väcka henne? Dock var hon hemma runt tolv (?) inatt, tror jag. Nej, jag får ringa henne hem!

Well, allting är packat och klart, ska bara kolla bussen sen åker jag väl in till henne, ha en fin dag!
Smack !

Hej vinterland, islutetavMars?

Ja, minns ni vad jag skrev i det senaste blogginlägget? Om sol och hela faderullan, vad är det ute nu? SNÖ. Inget illa menat mot Herr Snö, men är det inte dax för Fru Vår att ta över? Jag var verkligen inte beredd på snö idag men det gjorde så att jag lyckligtvis fick åka med mamma hem, eller hon åkte med mig rättare sagt ;).

Annars har idag varit en någorlunda besvärlig dag, och det är mitt eget fel faktist. Eller om vi fått rätt "order" hade det inte varit vårt fel, nej det är någon annans fel. Och att sedan skratta åt oss, inte okej. VI löste det och nu är namnskyltarna fixade.

Vi gick även till Herr vice rektor (Johan Aspelin) och klagade över att de flyttat vår studiedag som vi skulle haft imorgon till en annan dag, utan information!! Iallafall, vi löste detta med att ta ut en PA dag, tack för det.

Jaa, annars idag då? Sitter frenetiskt och kollar på SBS´s hemsida efter om klänningen kommer in, har blivit medlem nu så när den väl kommer, tänker JAG klicka den! Somnade en stund efter Jonas gått och vaknade till massa högjutt prat. Och nu halv nio känner jag att det är tid att börja på klädesplagget till PA. Det ska engligt vår deadline vara klart denna veckan och jag loggbokar gärna om något vettigt imorgon.


Så imorgon är det tänkt att jag ska vara hos Sara kl 11. Sedan ska vi gymma och sola, därefter börja på rapporten, vilket är rätt sent? På kvällen ska jag träffa Carro och Theis tillsammans med älskling. Det blir väl film och mys antar jag :).

Sedan blir det lördag och då blir det väl melodifestivalenkväll, någonstanns, är det inte hemma hos Jonas tycker jag och jag och älskling själv borde ha det, med massa godheter i hela rummet, smaskigt!

Söndag, hm, var något jag hade tänkt, men det kommer jag inte på nu.
Borde köra en långrunda bil iallafall!
Nej kära ni, nu är det tid för mig att göra något riktigt seriöst, som att göra ett linne nu ...!
Smack !

Mornin´sunshine!

Är det inte härligt väder ute? Vaknade med solen i ansiktet och hur kan då denna dagen förvandlas till något negativt? Nej det går bara inte! Fast dock tänkte jag i sömnen att jag skulle köra hoj till skolan, men det var sju minus när jag kom ner, galet!

Annars vaknade jag strax innan sju, helt utvilad! Min klocka skulle inte ringa förrens 7.20, så jag vaknade en halvtimme innan.. Men det kändes bara skönt! Idag har jag och flickorna bestämt att inte mötas förrens tio ungefär, s idag är vi lite busiga :). Men idag får vi förhoppningsvis något uppdrag att utföra, nu när vi håller på med Entré.
För Mediegymnasiet har kommit in på en lokal i nya oöppnade Entré, så dit ska vi sen! Kan ju alltid hoppas att det är på realese festen, haha men drömma kan man alltid :).

Annars mina sockerbetor? Idag efter praktiken tror jag att jag ska köra lite hoj om vädert tillåter detta och därefter påbörja klädesplagget till PA :). Det känns som om det är dax nu! Förövrigt är det sagt att jag och Sara ska börja på rapporten imrogon, hoppas vi är lediga!!

Nej nu ska jag väl börja klä på mig, ohja, bus'ade mig igår, dax för lite färg nu tack!
Nej jag hör av mig senare .. (torsdag redan yeeeeeeeeeeeees!)

Smack !

Kanelbullar en onsdag ..

Idag är jag fortf. glad. För allt som har med körkort att göra (dock har jag ju inte tagit/fått det än). Men ändå :D.
Och jag peppar nog på folk nu att de vill ha sitt före mig ;).

Iallafaaaaall! Idag är det onsdag, när jag ko mhem från en jobbig praktik dag, krängde jag två ballerina kex, därefter såg jag att ETT kex innehåller 70 kalorier! Jag vet att det är konstigt och dumt att räkna. Men, det är 3,5% av rekomenderade dagliga intaget. Därefter tog jag två kex till. Och nu bakar jag och mamma kanelbullar, bara för att jag sa för någon dagsedan att jag var sugen på det. Så nu är det första jäsningen, bästa mamma!

Annars sitter jag mest och lyssnar på mamma, om vad någon sagt om att ge mig pengar och blablabla. Haha, totalt O-intressant. Dock är det aldrig fel med pengar med från en sida har det aldrig överstigit 500 kr. När jag tar studenten kanske det blir 550! Haha. Iallafall, inte så intressant.

Ja, fast nu har vi haft vårat dagliga kramandes, jag tror jag kramas för sällan, alla behöver en kram. Så vi brukar kramas, det är mysigt :).

Idag hade jag även tänkt att mamma och jag skulle köra hoj, men när jag gick hem från bussen påmindes jag om hur kallt det var ..

Tänkte även på vid hemgången från bussen att på när man var liten. Då gjorde man så simpla saker som ändå uppskattades, man kunde stå i solen och bara leka med skuggan, så lättroad man var då! Eller när man tog en pinne och lite presentsnöre och band fast, sedan sprang man runt och gjorde fina "mönster" i luften, så mysigt. Idag känns det som om det krävs så mycket för att göra en nöjd inom kreativitet. Jag hade nog inte blivit lika glad för att springa runt och flyga drake idag som jag var för tio år sedan. Det är sorligt hur snabbt tiden går.

Tittade på Fifi ordentligt idag, hon är så stor! Det var inte längesedan hon sov i ens famn. Undrar hur det känns för ens föräldrar när de själva tänker tillbaka så. Att det var sjutton år sedan jag själv var en liten plutt! Nej nu får jag sluta tänka så djupt och hjälpa mamma sätta ut formar ...

Flickor imorgon blir det bullfika!

Smack !

Bästa "nyheten" på länge!

Är riktigt glad idag. Eller, hehe, ja iallafall!
Hade min utvärderingskörlektion idag, då man kör som en vanlig lektion fast sedan efteråt pratar man om hur många lektioner man behöver osv. Helt sjukt, jag behöver 4 st körlektioner! FYRA!? Kan någon förstå detta?
Jag har bokat halka, riskettan, teori, uppkörning, samt mina tre lektioner. Helt fucking crazy! :D
Så, idag är en bra dag, en jävligt bra dag. Ni borde nästan gratta mig. Haha :).
Så jag kommer verkligen(/förhoppningsvis) ha körkort INNAN studenten och det är så jäääääääääääävla NAJS.

Idag får alla var glada dåva.
Jag och Jonas firade iallafall detta med lite sex.
Nej, en glass med chokladsås från McDonalds. Det går nästan lika bra ;).
Sådärja. var bara tvungen att skryta av lite!

Annars har dagarna rullat på i helgen, galet!
I Fredags skulle vi egentligen gått ut, hamnade hos Saras pappa, därefter Kinesen "som blivit såå hårda" (pyttsan ? ;P), sedan hos Mickes brors lägenhet. Sen åkte vi en galen tur hem vid ett ungefär.

Lördagen var det tjejmiddag hos Gummsi tsm med Ewe, mycket trevligt och där satt vi och snackade om allt möjligt, Verkligen mellan himmel och jord, samt övernaturliga saker (som vi alltid kommer in på?).

Söndags, Jonas hade match, så jag och familjen samt Rita, min faster, hoppade in i bilen så övningskörde jag till Väla i Helsingborg. Trevligt att gå där lite :). Sedan på kvällen hämtade vi Sara och Henke, så kan man nästan säga att vi hade par-middag ;). Trevligt och mysigt och fyfan vad jag var trött när vi var hemma vid tolv efter att vi hade släppt av alla!

Well, nu kallar Jonas (jag spelade innan .. så det har tagit lite tid ;P) men vi ses och hörs kära ni!
Smack !

Guten morgen!

Måste börja med, har jag skrivit om helgen? Visst har jag inte?
Jag är såååå upptagen med mitt fantastiska liv!

I fredags var vi på genrepet av melodifestivalen, fick ett mycket bra tips på present till Jonas (Läs:fyra tips redan!!!). Iallafall, showen var precis som på tv, utom att där sprang massor av kameramän på scenen som man aldrig sett blivit filmade, grymt! Sedan själva låtarna, sådäär, lite speciella. Tyckte dock om Agnes kuliss mycket, coolt ihop!

Åkte hem till Jonas och släppte av familjen sedan begav vi oss till Henke för en riktigt chill fredag, mysigt.

Lördag, vaknade upp hos älskling och körde därefter till Toys'r'us, och handlade paket till fifi. :)
Sedan körde vi hem till mig, packade och körde till The Lodge (utnämnt till sveriges bästa hotell (?)). Där började vi med en fika och sedan fick vi vårat rum (bilder kommer!).

Därefter hade vi ca trettio min på oss att byta om till badkläder och svepa in oss i morgonrockarna och tofflorna och traska ut till själva spa'et. Måste berätta, naturen och allting som var uppbyggt var så fint!! Väl vid spaet fick vi basta i 20 min först, sedan duschade vi, gick UT till jacuzzin, satt där i 30 min. Sedan gick vi in, duschade och smörjde in oss med honung, blev insvepta i lakan och satte oss i bastun igen, så länge vi ville, sedan när man gick ut, sköjde man av resterna av honungen och sedan peelade vi oss med grovkornig havssalt. Så vi blev mjuka som barn!

Sedan var spa saken slut (tog ca två timmar) och vi gick och duschade på rummet, därefter somnade vi och vaknade upp lite innan middagen. Gick till lobbyn och fick hela fem rättaren berättad för oss (jonas med kött och jag vegetariskt). Sedan satt vi oss vid bordet där det redan satt ett par, ca 70 år. Och hade riktigt trevligt!

Det första vi fick in var en tesked med vindruver inlaggda i vitt vin med 36 mån lagrad parmesan "för att f igng smaklökarna". Mumsigt! Sedan fick vi in första rätten, en persiljerots soppa, så otroligt god och krämig!
Andra rätten var en svamp toast med vitkålspure, tredje var huvudrätten vilket var ett antal olika grönsaker och rotfrukter samt persilje"mos". Fjärde rätten var (kommer knappt ihåg!?). Jo! Ost, med hemmalagat knäckebröd och tomat, vanilj och citron sylt. Mycket gott! Sista rätten var ju efterrätten och det var choklad på krispig nötbottnen med en hallon shot.

Alla rätter tog mellan 30-40 min stycket, så vi satt där och åt i ca tre timmar! Sedan fick vi kaffe och te i lobbyn innan vi gick och slumrade sött :).
På morgonen vaknade jag tidigt, så jag stod i fönstert och kollade ut över landskapet en stund, så vackert, fridfullt, harmoniskt. Därefter var det dax för frukostbuffen som vi satt väldigt länge på....... Efter ett tag gick vi till rummet, packade det sista och sedan körde vi hem :).

Mös det sista av dagen hemma tsm, innan jag blev hämtad på kvällen och av saknad tog det inte mer än 50 min innan Jonas var hos mig :). Perfekt helg, helt underbart, tack älskling för den finaste julklappen! <3

Och ja, jag har inte tid att skriva mer om de andra dagarna, så det kommer kanske mer senare idag!
Smack !


RSS 2.0