Är det inte synd så säg ..

Jahapp. Fredag. Gillar verkligen inte känslan av att helgen är kommen, för jag vet att det innebär bara jobb. Har haft tre jobb/dag de senaste två dagarna. Och nu är det helg, då man egentligen borde koppla av. Men de goa starten på helgen är att jag ska jobba HELT ensam idag. En Fredag WIHO! Dessutom hade jag ju tänkt försöka stänga ihop lite tidigare, så jag kunde komma iväg till Helles student lite tidigare. Den enda studenten jag har iår. Happ. Det enda jag kan göra är att hoppas på MEGA regn. Verkligen MEGA, för det är det enda som skulle kunna hjälpa. Iallafall för min del.

Annars då? Näsvärken börjar släppa, när helgen är slut borde jag inte käna av något mer. Alltså, sålänge jag inte går in i den jäkla dörren en gång till. Gå in i en dörr. Bara det låter iq befriat. Något som blev iq befriat var väl jag efter det. Haha.

Fick en fräck idé innan här. Älskling och jag har ju verkligen börjat prata möbler och allt. Och han tycker mitt skrivbord är fult. Men fan vad coolt att klä om det i tidningspapper och lacka det sen. Vet inte om det bara är jag som tyckt det varit häftigt.


Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0