Trena.

Igår handlade jag alla tröjor jag kollat in på Onsdagen. Mycket nöjd, även ett snyggt skärp fick följa med.
Helvete. Hängde nyss upp tvätten och mina nyinköpta tröjor hade ju snurrats med där. Handtvätt. FAN! Är det priset av att man för en jävla gångsskull unnar sig något? Ena tröjan har krymp men jag drog i den så hoppas att den inte krymper mer nu. Fan alltså. Kommer vara sjuk ångest att prova den sen för att se om den passar.

Nu är jag inte ens sugen på att skriva mer här.

Igår tränade jag och älskling på friskis iallafall. Sjukt Tråkigt pass. Fick nästan maxa maskinen för att jag skulel bli svettig, SÅ tråkigt var det. Idag har jag och Malin gått 7 km i skogen iallafall, så det är ju också bra.

Sitter med båda laptopsen här brevid mig och vet inte vad jag ska göra först. Testa koppla in Ipod, skrivare eller leta upp cd skivor till återställning av mormors dator.


När jag körde från skogen blev jag iallafall sjukt sugen på att köpa hem pennor i olika blyertshårdheter, B2, B10 osv. Klicka foton i skogen och rita av dem i större format. Därför jag måste ladda in skrivaren så den vill jobba tsm med min dator nu. Jao, vettigheter. Ikväll blir det först tjejmiddag hos Jessie sen utgång där vi träffar övriga kussar i släktet Ljung/Svenning/Nyman.


Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0