It's never fun when it's good ?

Idag har jag jobbat kära vänner. Det gick inte helt smärtfritt.
Ena vespan ville inte starta, jag blev helt svettig som vi fick hålla på. Dessutom var det en helt ny kille jag jobbade med, vilken första upplevelse! Haha.. Efter en timme, prat med pappa, startkablar och vespa-byte med Martin (en av grundarna). Ja, tillslut kom vi iväg! Körde ute på det förvarnade "kaos-Ikea-grand opening". Pssst med kaoset. No chaos at all? Fick jobbat våra 5+ timmar och sen hämtade min kära familj upp mig.

Åkte till Entré och åt lunch, gick in på Gina, pratade med Malin, köpte leggins och sen körde vi hem.


Idag mår jag hur bra som helst. Igår hände det nämnligen saker. Bra saker. Så skönt. Vilken lättnad. Om man inte suttit i den sisten vi var i för två-tre dagar sedan förstår man inte hur ledsen man blir. Fan jag trodde den jobbiga tiden sen tre månader tillbaka var över. Trodde inte detta skulle kunna hända, också. Det är verkligen galet vad saker som har hänt. Snart är oktober månad över och då är det ännu en sak man kunnat lägga bakom sig. En sak som gjorde mycket wobbligt.

Ska sluta skriva i banor nu :). Har precis bokat pass till ikväll och sen ska jag hem till älskling och sova där, mysigt. Dax att kolla upp andra bloggar osv.. Glöm inte krama varandra, det gör mycket!


Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0