Igår hörde jag fåglarna kvittra

Det ser ut att bli en fin dag idag, trots att jag ser en aning vindig dag, så är solen framme ändå.

Idag rent skol/praktik mässigt blir detta en stressig dag! Men det gillar jag, jag arbetar bra under press, dock kan jag hugga till för små saker så ta inte åt er idag kära ni :).

Inatt har jag verkligen haft sjuka drömmar. Första drömmen jag hade (som jag kommer ihåg) var att jag och Jonas skulle se på en skräckis och jag hatar skräck filmer ... Så vi stängde av och satte på. Sedan tog den drömmen slut, och nu på morgnen när jag vaknade vid sex hade jag ännu en hemsk dröm. Den sista var verkligen läskig och det är ritkigt jobbigt :(. Nästan så jag tänkte mig för innan jag satte ner fötterna ifrån sängen ...

Kan ju berätta för alla glada att jag kollade upp lokalen igår :). Funderar på om det dessutom är värt att ha lokal på studenten? Men hur många lär det bli .. ? Kul hade det varit i vilket fall. Men när jag blir lagligt 18, då får det väl bli så .. :)

Annars blir det solning och träning samt umgås med Sara :). Men nu ska jag upp och välja ut något att ha på mig idag, well well. Ha en bra dag !

Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0