Vår låt, 16/4 -06

Idag berättade Jonas vem som spelar i GBG imorgon, U2! Dom och hm vad heter hon nu igen? Mary J Blide! Så var det, dom har iallafall "gjort" min och älsklings låt kom jag precis på, one love. :)

Idag har gått långsamt, men ändå snabbt, när varken någon i familjen är hemma, när älskling är på jobb och jag kan sova hur länge som helst, då är det jäävligt slappt. Haha, tillochmed så att det börjar bli för slappt! Så idag har jag ndå varit duktig. Vid tolv hade jag lovat att ringa Malin, klart att jag gjorde det och vi snackade i nästan två timmar. Sen skrev jag in mig på en rekryteringssida på internet och la in min merit lista där, det var långt ifrån smidigt och enkelt kan jag lova. Därefter sökte jag jobbet jag tänkt på nu sen i tisdags :). Dock kom aldrig det personliga brevet med så jag tänkte ringa i nästa vecka ungefär ..

Sen bestämde jag mig för att kolla upp alla datumar och övriga "arbetsplatser" jag haft under mina 18 år .. Hah. Så dessa skrev jag ner i en bok, -var, -när, och -vad. Det måste ju vara bra att ha allt det samlat när jag tänker utöka mitt cv på arbetsförmedlingen, men det orkade jag inte med idag. Man måste ju ha något att göra på måndag också .. ;P.

Sen körde jag hem till älskling med mc, hämtade honom, släppte av honom på Prenad så han kunde hämta bilen och sen körde jag en liiiiiiiten runda, jag hade ju faktist tagit ut mc'n och hade alla kläder på, ;). Så nu är jag hemma och bara slösurfar. Ska in i duschen nu, fixa mig så jag har det enkelt lite senare .. Sen kör vi nog in till stan eller något, kanske tar en fika eller något.. Have a nice evening :)



Venedig -07




Smack !











 

Kommentarer
Postat av: maliiiiiiiin

haha , oj ja, det var faktiskt ganska länge vi samtalade :O :D

2009-08-02 @ 11:50:44
URL: http://malinholmdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0