Nedräkning pågår

Idag hade jag körning med Conny, det är liksom den strängaste och som äääälskar att klaga och skrika i ens öronmanick/headset (som man har inkopplat under körningen) om alla ens brister osv. Idag sa han nästan inget, vilket jag tar som en jääävligt stor komplimang åt mig själv :D. Nu har jag bara två körlektioner innan uppkörningen. Så det är nedräääääkning! Betalade 2400 idag (3 st körlektioner), så änsålänge har jag bara betalt 100 kr själv. Har fått 4000 + 2000 av pappa hitentills. Nästa vecka på måndag är det bana och på onsdag är det trafik, sedan är det dax på fredag! '

Men för att lämna körningen .. I måndags var det ost och vinkväll hos Sara med massa flickor, mycket trevligt :). Igår var jag och min kära familj på ..hmm, jag kommer aldrig ihåg vad det heter, det var inte kläppen, men något annat med samma kling typ ;P. Låg iallafall efter Helsingborg och Höganäs.. Och det var mycket fint! Så där hade vi picknik och dit ska jag och Jonas också någongång. SÅ FINT var det ;). Åkte ner till byn och fint vänta tills det regnat klart, sedan åt vi gooood mjukglass. Jo jag har fått någon ching på det, bara att det är så dyrt?!

Åkte hem och jag var tvungen att vila, så jag såg Jackson 5. Sedan letade jag upp mina rullor och älskling hämtade mig, vi köpte thaimat och körde bort till handikapbadets parkering och picknikade på en bänk :). Sedan knäppte vi på rullorna och rullade bort till Bo01, handlade glass från den italienskaglassbaren och sedan kollade vi på någon unge som cyklade ner i vattnet? Ja, välkommen till Malmö. Efter detta rullade vi bort till bilen, bytade om till skor och gick bort till en brygga där vi träffade mamma, så badade hon och Jonas :). Sedan flög vi lite med älsklings drake (eller, HAN flög). Sen blev det hemfärd till mig där jag plockade ihop lite på mitt rum, sen körde vi hem till älskling och skulle sova. Dock tog det lite tid för någon (läs:inte jag) blev extremt sugen på glass? Haha ..

Idag ska vi försöka fixa hur vi ska göra med Åhus och allt .. Men jag ska även duscha och ev. hämta ut lite krämer och handla lite saker jag skrivit upp i kalendern samt fixa lite med klänningen jag ska ha på fredag osv. :)

Smack !

Kommentarer
Postat av: mallaaaaan

Har inte den kalendern gått ut ännu ? :O :D Jag röstar för att tälta ! övernaaajs!

2009-07-08 @ 18:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0