Men det löser ändå inga problem sååå ....

Vilka dagar det har varit! Inte nog med kass uppdatering utan det är ju helg också!

I fredags var det somsagt kräftskiva på stortorget, det är himla trevligt! Ja, kvällen var som den var och jag känner inte för att skriva om den helt ärligt. Det var iallafall mycket trevligt i början. Men ja, efter alla omständigheter som varit, skulle inte vi befunnit oss där ens, så det var ju en chansning. Nej nu ska jag verkligen sluta skriva om kvällen.

Mådde otroligt bra igår när jag vaknade (det trodde jag aldrig!) och sen var dagen i full rullning, jaja det blev bakismat från McD. för hela familjen utom Fifi som vi lämnat på kalas. Sen slappade vi och jag och älskling körde en runda mc senare. Körde hem och pappa och Jonas körde en runda så duschade jag och gjorde mig iordning inför kvällen sålänge, väl färdig cyklade jag hem till älskling. Så tog vi bussen till MF och gick hela vägen från Folketspark (Maaaaalin var va du?) till Gustav där vi handlade mat, älskling tog en texasburgare(?) och jag handlade från ekko tältet, en veggieburgare med klyftpotatis, mycket gott! Dock tycker jag det är för jävla dyrt med 70 kr?!

Sen fick vi nästan springa för att hinna se VM i tid. Jag tycker hon är grym, hennes röst är himla härlig och texterna är bra :). Man känner sig som tretton när man står och sjunger med i låtarna, och jag kan inte glömma att Ida i sjuan-åttan-nian (?) sa att hon tänkte på mig när hon hörde VM's låtar. Haha!

Sen gick vi och handlade churros med kanelsocker, muuuums! Därefter blev det Timbuktu på stortorget igen. Var himla glad för att KB inte kom, det var jobbigt att bara ens tänka tanken om den skulle komma. Så ja, Timbak är lite special. Men när konsterten var slut gick vi till tivolit vid RW park, och skulle sen ta bussen hem, precis kör det en 32'a förbi oss, älskling tyckte vi skulle gå snabbt till konserthuset och hinna, medans jag tyckte vi kunde ta nästa buss... Men det gick ingen nästa buss, jag ratade den sista! HAHA. Så gör man ju inte bara ... Så vi gick till Centralen och tänkte ta tåget, 1 timme tills det skulle gå! Det slutade med att vi tog en taxi hem, och var hemma runt två, riktigt trötta! Somnade fort kan jag lova .....

Idag vaknade jag vid nio-tio och älskling vid elva. Sedan dess har vi varit upptagna med allt från att kolla på tv, till att handla ett godkänt Abus lås till älskling, kopierat nyckel och jag har lämnat tillbaka mina galgar. Det är inte normalt att behöva handla det för nära 200 kr. Men men. Det är ju tråkigt också att på två dagar åkt taxi för 450 kr. Då är det bättre att handla galgar iförsig... ;p.

Annars idag då? Älskling ska snart till jobb och då ska jag cykla hem min cykel härifrån och försöka få tag på Malin, se om hon vill haka ikväll :). Annars kör vi själv ändå. Kanske tvättar hojen, eller skriver in min jävla meriförteckning på AF. USCH! Nej nu ska jag försvinna på cyberspace ett tag, ..

Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0