Två saker jag inte berättat om

Fortfarande är jag lite tagen av gårdagens händelse. Det var mer än ett halvår sedan jag skickade in ansökningen till företaget. Därför blev jag minst sagt förvånad när han presenterade sig från Look Media. Har även lyckats lirka ut min lön för nästa helg, det är vanliglön och ob, i flera timmar! Tänka sig att det går vägen för mig ...

Sitter här helt nyduschad och ska bara smörja in och fixa mig, sen ska jag ta mig in till stan med granntösen. Blir brunch/lunch. Lite cocopops är inget man överlever länge på .. När jag kommer hem ska jag nog ändå gå in på PB och söka vidare, eftersom man aldrig vet när detta med LM blir av. Även om jag tänker vara öppen för allt.

Sen funderar jag lite på jackan igår, visst den är tyff, men hur mycket går den att användas? JÄVLIGT MYCKET! Men jag är så rädd att en tråd ska gå upp och som Sandra sa igår "domino effekt", det vore gräsligt! Fundrar på att inviga den idag annars :). Meeeen, jag får väl se ;p.

Angående rubriken.. När jag och älskling körde mc i Söndags, hade vi en jävla tur. På motorvägen från Skurup till Oxie, låg vi såklart och "lekte" lite, jo det blir lätt så. Slog förresten mitt rekord, haha. Med ca 5 km B). Jo men när vi kommit av motorvägen och kör på bron över mvägen ser vi en mc polis, det kunde slutat illa :(. Men fy vad kul vi hade och ont i nacken får man. Det är ett helskutta till tryck mot huvudet!

Den andra saken är... Igår när jag skulle gå inom "lilla blogglistan" hos älskling, skrev jag fel när jag skulle till blondinbellas blogg. Jag skrev bondinbella.se och gissa om jag blev mäkta förvånad. Det var inte lilla Bellas blogg kan jag ju lova. Pure porn. HAHA! Undrar om Bella själv vet om det. Vilken upplevelse!
Över till något annat, nu måste jag fixa mig, vi tar bussen om 40 min, tjing!

Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0