This is my game, my rules (baby you don't know ..)

Jo sen Fifi tog min nya Brtiney cd har jag rotat fram en äldre. Hon är riktigt bra :). Så det dunkar på nu när mamma och pappa inte är hemma, imorgon kör de iväg och övernattar vid Kalmar. När de är iväg på dagsutflykter är man ju inte ensam på samma sätt ;) ..
Var ju ett tag sedan jag skrev här! Eller det känns så iallafall och det är tre dagar sedan .. ;P.

I lördags körde vi tidigt till GBG och gick på Liseberg, i elva timmar! HAHA, jo vi var där när dom öppnade vi elva och gick därifrån vid tio ungefär, lite efter kanske .. Men vi hade riktigt kul hela dagen, jag hade iallafall ;). Det värsta med gasten (såhär i efterhand ;), var ju att jag sparkade i tån när vi skulle ut, Malin likaså!) Synd det som hände med resterande iallafall.

Söndagen blev verkligen kort, då älskling vaknade halv tolv, man var sliten och hade ont i fötterna, haha. Så vi slappade sjukt mycket och när klockan var fyra klädde vi på oss, för då kom farmor (Gisa). Så var det dax för mat och en jäkla massa fika ... Sedan hemkörning och sova ..

Måndagen spenderades med Malin som var mycket duktig :). Sen köpte vi med älskade thaimat och åt hos älskling, en stund efter det körde jag henne till tåget och jag spelade lite cs undertiden älskling var på garagelektionen (=snart uppkörning?). Sen körde jag hem med Brittan som sällskap under bilfärden.

Idag blev jag väckt vid halv nio, nio någon gång och blev förfrågad om jag ville med till Simrishamn och lämna lillskiten till syster :). Ett tveksamt ja och en timme senare satt vi med bullar från Mor Ida's, med Fifis packning och destination Simrishamn/farmor. Blev alltså bullfrukost när vi var framme och sedan skickade Fifi iväg oss! Hemma vid två och från dess till fem typ, kollade jag bara tv, älskling kom förbi med Magnum glass också, världsbäst! Allt söt-sug och roligt humör är ju kvar även om jag valde att hoppa över en gång i månaden.. Såklart. Men nu sitter jag bara här och ja, gör inget vettigt.

Men imorgon! Då ska jag till sjukhuset, tanken slog mig nyss att jag skulle dit helt ensam!!!!! Nej det är ofta inget vanligt läkarbesök för ofta handlar det om att nästintill näcka framför en manlig läkare. Jovisst att han är hudläkare, och läkare i den bemärkelsen, men det är ingen bekväm situation ändå. Dock är det kvinlig läkare imorgon :). Men ändå ... Dock vill jag bara prata lite och få något recept, borde kolla vad jag har kvar hemma i mina lådor. Sorligt att ha ett eget apotek.

Annars då? JO, mitt körkort kom idag! Jag vet inte många med tre körkort kan jag säga. Denna bilden är så mycket bättre än bilden till B körkortet, haha. Nu kom mamma och pappa hem, så jag funderar på att köra en runda mc, fast först vill de nog bli körda till Lilla :).

Jag har ju inte heller berättat att jag slutat bita på mina naglar, men jag gör det för Jonas skull och de ska inte vara extrema denna gången! No no ..


Smack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0