Just get back up when it knocks you down!

Igår var alltså min första dag på LM. Lite halvkämpigt sådär med vespan och släpet, men annars är det ett kul jobb, det är ju inte som att försöka sälja abonnemang hos något telefonföretag där alla går rakt förbi en, utan här kommer folk fram och frågar om de kan få. Folk blir glada!

Men själva dagen igår var verkligen inte min......... För det första försvann mina två äpplen på något mystiskt sett så jag var utan mat i flertalet timmar. Sen efter jobb, och ont i händerna för de är så svåra att få upp på centralstödet (hej blåsor!), ont i nacken/axeln efter jag vet inte vad. Och sen när jag jobbat klart körde jag och mötte upp Jonas, men jag undrar sjukt mycket nu till vilken anledning? Inte gynnade mig iallafall och han verkade inte ha någon förståelse alls för att jag var otroligt hungrig. Men vem fan hade inte varit det efter ca 8 timmar?! Släppte av honom på mobilia.

Sen skulle jag köra och tanka, inte vill pump-maskin-betalgrejset funka utan att klydda med mina sedlar.. Men när jag väl stoppat i de 340 tråkiga kronorna till bensin, kunde jag för första gången inte få upp tanklocket. Tur var erbjöd sig mannen vid pumpen mittemot att hjälpa mig. Då kände jag mig verkligen helt jävla värdelös, haha som en scen ur en film. En tjej som inte kan få upp tanklocket på sin bil...

När jag väl kom hem, var jag så trött... Hällde upp en skål cocopops och skulle gå upp, hälften rann ut/över tallriken. CRAP. Åt lite sen somnade jag. Vaknade vid tio, ställde klockan på 08.15, sen gick jag ner, pratade lite med mamma och pappa, gjorde några nachos med salsa och ost i micron, sen gick jag upp och somnade om. Vaknade vid två då Jonas frågade om han kunde hoppa av och sova hos mig, visst tänkte jag. Och allt det arga hade lagt sig.

Imorse började det igen. Så jävla ONÖDIGT. När jag var färdig för en dag till på jobb, släppte jag av Jonas hemma sen körde jag. Jag var så jävla förbannad att jag hade kunnat börja gråta. Kände att såhär kan jag inte träffa en ny person jag ska jobba med, släppte allt och tänkte på annat. Ja fyfan vad arg jag var innan det. Tårarna tryckte.

Körde till jobb, lagom försenad. Parkerade och gick bort till Shurgards där vesporna står. Ingen Erik där inte... Inte där inne heller.. Men efter en stund kom han och vi började packa in i vesporna med parfymprover från Avril Lavigne. Idag gick det otroligt bra med utdelningen, fick delat ut riktigt mycket! Så det känns ju bra. Och inte är det helt fel heller med OB!

Så ja. Undrar hur det gick för Mallan igår, jag skulle ju ringt henne, men jag somnade och var alldelles för utmattad för att orka tänka på något, sry :(  (Men jag har gott om parfymprover!).

Funderar på att slänga in mig själv i duschen eller ett varmt bad ....

Smack !


Kommentarer
Postat av: mallan

ausch, vi behöver prata vivi, och vi behöver träffas! :) jag slog i sönder en kopp första dagen på det nya jobbet!!!!

2009-08-29 @ 23:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0