Bättre, bättre, bättre gott folk!

Har ni sett? Lite andra färger, och så, yes yes! Tacka gud för Mini och http://www.designadinblogg.blogg.se! Men nu är jag nöjd, blir bilder och lite sånt i headern när jag har tid (jag lär mig!). Fixade det igår btw, satt med papper och penna, fixade och skrev ner var allting var och hette. Smart! Sen glömde jag dock skriva lite här .. ;).

Men innan jag började fixa här så åkte vi och handlade jackan till mig, snälla mamma betalade 300 utan att pappa vet det och sen betalade pappa de resterande 300, vilket resulterade i att jag fick jackan. Därefter körde jag till skanör-falsterbo bara för att köra lite. Blev riktigt sugen på räkmacka när vi var ute och körde, så på vägen hem ringde jag Jonas och frågade om han också ville ha och att han skulle dra sig till mig såfall. Så vi möttes här hemma och vi åt alla räkmacka utom mamma och hennes dumma "diet" (SJÄLVSVÄLT!)
Killarnas kväll och allt vad det innebar blev inställt så jag fick Jons helt för mig själv ;*. Fast jag såg sex and the city filmen (igen) med hans familj. Sen på kvällen vid elva eller något gick vi hem till mig och sov. Var så fruktansvärt trött att jag skulle kunna börja gråta. Somnade snabbt.


Vaknade tidigt imorse, jag och mamma hade bestämt vi skulle simma vid 9, så det blev perfa, gick upp och bytade om till bikini under sen cyklade vi till badet och simmade  i 40 min/50 längder. Btw, någon som vet hur långa kockums längder är ? Sen cyklade vi hem strax efter tio, väckte älskling och hoppade in i duschen. Gjorde mig färdig sen körde jag, mamma, fifi och älskling till stan då jag invigde jackan. Riktigt fin, hade dock önskat den skulle varit tajtare i midjan, men man kan inte få allt ;). Så där gick vi någon timme, letade halsduk, var inne och kollade den på Åhléns, men den var så "hängig" och tung, funderar på den från Wera ist, dock lite för dyr? Men ändå, det kostar .. Hittade en annan butik (som jag sett innan) som har lite av de högre namnen, inte ABCD, denna ligger mer mot subway där jag med skulle vilja gå in, en rosa Fendi hade varit snyggt .. Haha, I wish! Sen gick vi inom subway där jag och Jonas tog varsin 15 inch, orkade inte hela min så han fick typ halva. Och på hemvägen körde jag inom mobilias EH och köpte en chai, mums!

Hemma hos älskling drack jag den och sen somnade vi som små barn i hans säng, helt mysigt. När vi vaknade insåg vi att om 25 min skulle de sticka til träningen, så det var bara att vakna. :/ Blev iallafall hemkörd. Så nu sitter jag här , har snackat med Sara i telefon för att uppdatera mig om vad som hände igår, hehe.. Och så har vi bestämt "allt" för denna veckan, typ :).

Har ändå lite saker till jag ska göra idag, tänkte jag skulle langa iväg ett mejl till den där Hindun som ska hjälpa mig i mitt arbete, (fast det har jag tänkt hela helgen dock ...), sätta fast ny tråd i mina strumpor så jag och mamma inte blandar ihop dem samt städa ur garderoben om jag orkar efter allt det andra. Känns ändå så jävla skönt jag fick simmat denna veckan eftersom vi inte hann passet i tisdags, men nu på tisdag då ska vi svettas! Härligt :). Nej, nu ska jag sluta skriva och göra vad jag sa.
Smack !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0