Kom på mig själv med att tänka på framtiden ..

Idag har jag gått i barna-tankar, tankar på att skaffa barn och hela grejen med att ha barn, vet inte varför men det är mysigt och idag har jag nog tagit till mig mina tankar mer än vanligt. Tänk att man har en levande varelse inom sig, som växer och blir en människa. Är det inte fantasktist ändå? Men jag är ändå glad att jag hoppade över foster-avdelning på utställningen "Bodies", det hade nog blivit för mycket för mig. Men gud så mysigt när den dagen kommer, att hålla om sitt eget knyte!

Eftersom jag alltid velat ha ett syskon så kommer jag väl ihåg allt. Jag drog med mig mormor till B&W (som det antagligen hette då) och gick på H&M och handlade bebiskläder bara för jag så gärna ville ha ett syskon. Kläderna gömde jag längst in i garderoben och då och då tog jag fram strumporna och tänkte "Gud vilka små fötter" och bara mös. Jag fick allt, kanin, PS, you name it! Istället för att få ett syskon så dagen jag fick reda på att jag skulle få det, var nog en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Tänk att en människa kan göra så stort intryck på en, även om man säger på skämt att äh, jag orkar inte dig eller något sådant så är nog ändå ett syskon bäst, alltid. Den människan lever man ju nästan lika länge med som med sina föräldrar (när man bor hemma) så det är ju inte konstigt att personen spelar en stor roll i ens liv. Det som är extra mysigt med Felicia är nog att åldersskillnaden är så stor, för jag är mer vuxen och hon är mer barn, men när vi bråkar eller något, ja vi bråkar men inte om hårsprayet precis, så är vi på samma nivå, för vi är varandras syskon. Eller att komma ner på morgonen och bara krama om henne.. :).


Nej nu ska jag inte gå för "djupt", haha, utan jag kan berätta att jag mejlat Hindun och jag har sprätt upp all gammal tråd på strumporna och sytt fast nytt. Jonas kom även hit i typ en timme, men det är så skönt att bara träffas och ändå göra sitt eget då han pluggade en stund. Sen pratade vi kort och gott om att vi skulle vilja åka till London över en weekend. Låter såå fint. Frågan är bara var jag ska få pengar ifrån. Och sen kom vi in på att det är NRJ in the club snart, så tyckte han att jag skulle bli 18 snart. Det är helt sjukt. Lyssna 18 [aaahrtåååon]! Men jag har iallafall tur, eller tur och tur, jag fyller nog år sist i skaran. Vet inte ifall de jag känner vet att jag är 91'a, men de flesta gör ju. Och det betyder att alla kommer in på min födelsedag :D. Wiho, inget falsklegg för oss inte! Fast det är ju så att jag fyller år i Maj.......... Haha! Mini är den som står på tur och sen blir det Sandra. Jonas tyckte iallafall att jag aldrig skulle glömma min födelsedag så dåligt jag skulle må, haha tack för den ;P.

Fan alltså, målade mina naglar innan (äntligen!) och la på hjärtan (wannabe Malin ;*) men när jag tvättade händerna åkte 3/4 av hjärtana av och nu ser det förj-vligt ut där de andra tre satt innan, så det måste jag fixa till. Annars ska jag väl bara tvätta av mascaran, gå till sängs och se MSA2, om jag hinner se slutet?
Smack !

Kommentarer
Postat av: Mini :D

Ja, jag ska hjälpa dig med det.. om du är snäll ^^ haha. men vi kan ju fixa det när vi är ninne på msn samtidigt :) Ses imorgon på fågelskådningen ;)

2008-09-22 @ 14:58:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0